I do, I do פורסם לפני
3067 ימים
מאת zilpa
אין תגובות
ציפיתי מאוד לדרמה הרומנטית והקלילה של קים סון אה, אבל פה ושם כבר התגנבו לאזני השמועות שהיא מאכזבת משהו. אז עכשיו, אחרי שצפיתי, אני בהחלט יכולה להבין על מה האכזבה. זה לא שהדרמה רעה, או השחקנים רעים, אבל כגודל הציפיות...
העלילה (ספויילרים קלילים)
סונה מגלמת הפעם מעצבת נעליים מתוקתקת, שלא מעוניינת להינשא כיון שהיא נשואה לקריירה שלה. "מדוזה" קוראים לה בעבודה, שכן היא מקפיאה והורגת בני אדם במבטה, כמו המדוזה מהאגדות.
יום עמוס אחד , בחור צעיר על אופנוע והיא מתנגשים. ומאז התאונות לא מפסיקות לקרות לשני אלה...
כשאותו בחור הופך לעובד זוטר בחברה, התאונות ואי ההבנות רק מתגברות...אבל הוא, נחוש בדעתו לחבב אותה, מנסה למצא מסילות לליבה של המדוזה הקשוחה.
במקביל היא יוצאת לפגישה עיוורת עם רופא גיניקולוג, וכשמסתבר לשניים הללו ששניהם מנסים להבריח בני זוג פוטנציאליים, הם מוצאים חן זה בעיני זה. לאורך הסדרה היה קשה להחליט את מי להעדיף עבור הגברת. את הילד המתלהב או הרופא המדהים? השחקנים כולם מצויינים ורובם יהיו מוכרים לכם, מן הסתם http://asianwiki.com/I_Do,_I_Do
ובכל זאת, הרגשתי שהסדרה לא ממצה את הפוטנציאל שבה. למרות החמידות של הצעיר הראשי, לי ג'אנג וו, שזכור לי כאחד הדברים הטובים הבודדים ב"איש של כבוד", הזוג הזה לא הצליח להראות לי באמת "מתאים" ביחד.
אחד המשפטים הכי יפים בסרט נאמרו על ידו: "אין באמת מבוגרים. יש רק ילדים עם קמטים." בסיכומו של דבר זו סדרה קלילה, בלי הרבה ערך מוסף. ויכול להיות שהייתי נהנית הרבה יותר לולא ציפיתי מסונה ליותר...
הדרמה המוזיקלית תתחיל בערוץ ויוה פלוס ב-20 בספטמבר. הפעם החליטו לא לתרגם את שם הסדרה לעברית (נגמרו להם השמות אחרי "הלהקה"?)
אני אנסה (שוב) להוריד את הסדרה, בעברית או באנגלית... השחקן הראשי חמוד
iDana לשעבר
בתגובה ל: "דרים היי" בויוה פלוס מאת: danarod
יש תקווה שיביאו עוד סדרה...
איזה כייף
(וגם צפוי)
Jerusalem Sights & Scents
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
מדריכה ישראלית בספרדית פורטוגזית ואנגלית גם
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
בתגובה ל: "דרים היי" בויוה פלוס מאת: danarod שהסוף שלה בעיני מאוד שדרג אותה. ויש שם כמה וכמה שחקנים חמודים, מצאתי אותה טובה יותר מ"הלהקה" אבל עדיין- לא מאור הגולה, את יודעת...:)
בתגובה ל: דרים היי היא סדרה מאת: zilpa
אבל דמויות סימפטיות ושירים לפסקול הספונג'ה שלי יתקבלו בברכה
אין לי מושג מה בדיוק קורה בסוף הסדרה, אבל הבנתי שזה אמור להכין את הקרקע לעונה השנייה - שלא שחזרה את ההצלחה בסופו של דבר.
iDana לשעבר
בתגובה ל: אני לא מצפה ליותר מדי מאת: danarod הם סגרו את הסדרה - ספויילרים קלילים לסוף-
בהצגת הדמויות מבית הספר כמה שנים אחרי, איפה הן ומה הן עושות. וזה היה יפה לראות את הטויסטים שהחיים לקחו אליהם את הדמויות...בהחלט הפתיעו אותי לטובה.
בתגובה ל: לדעתי דוקא לא... מאת: zilpa ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: "דרים היי" בויוה פלוס מאת: danarod כעת הנסיך שלה הסדרה הרצינית תהיה בשבע בערב, שעה שבה עד עכשיו שודרו סדרות קומיות ורומנטיות ודרים היי הטלנובלה הקומית הקלילה בתשע ועשרים בשעה שעד עכשיו שודרו סדרות רציניות ועד עכשיו Spoiler_08||
בלבן חוץ מצייד עירוני כולן עם סוף טראגי למרות שבניחוח אישה עוד לצפות לנס.
תוקן על ידי EVGLEV 27/8/2012 13:28
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: חילוף משבצות מאת: EVGLEV ...חשפת לי ספויילר לגבי "49 ימים" :-( (שעדיין לא צפיתי בה)...
בתגובה ל: נראה לי, שלא בזדון או בכוונה... מאת: ההרצליינית הסוף של 49 יום היה מעולה...אז אל תקחי ללב את הספויילר...תשכחי שקראת ותזכרי שהכל בעיני המתבונן:)
בתגובה ל: תזכרי שבעיני יבגני מאת: zilpa
הכל תלוי בפרשנות של הצופה. כבר נתקלתי במקרה (לא בסדרה הזו, למען הסר ספק), שבו צופים ראו בסוף הטרגי חלום רע שלא היה ולא נברא...
iDana לשעבר
בתגובה ל: בדיוק! מאת: danarod ללא תוכן
בתגובה ל: בדיוק! מאת: danarod בלבן באהבה אסורה הטורקית צפוי סוף טראגי, אבל לפי מה שאני קורא רק מהמשפטים הראשונים של התגובות של הצופים!!! הסוף הטראגי הזה יהיה בשביל רבים ניצחון הצדק.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: נראה לי, שלא בזדון או בכוונה... מאת: ההרצליינית ללא תוכן
בתגובה ל: "דרים היי" בויוה פלוס מאת: danarod יתרון מספר 1. היצירה המלווה, האם היא תשאר בדרמה???
יתרון מספר 2, אבא של קאנג'ה , האבא המושלם שוב גאוותן?? שוב עשיר??? מה??? יתרון 3, בהנחה שאף אחד לא יודע עלי, אני לפעמיים מסתננת ליומיות והכי הכי אצלי הוא "סטאפ אפ "דרמת הריקודים המככבת עכשיו בבתי הקולנוע, התזת החול והעפת הגופות בגמישות שאין כדוגמת מתחוללת ב"מיאמי ביץ", אז מי היה הראשון, ומי גנב למי? חחחה. יתרון אחרון, הוא הראשון או שאוהב או שלאאאאאאאאאאאאאאאאא.
המוסיקה של ג'ניפר בלס ברקע מהסרט המפורסם (שכחתי את שמו) על הרקדנית שבבוקר מרתכת את הצורה, ובערב רקדנית פנומנלית ב קאברטים, אז,,, כשלא היה כלום רק הסרט הזה, חרשתי על התקליט שזה בלתי אפשרי לשמוע אותו כפס קול ברקע לדרמה,
ואם כבר ריקודים, זו אחת הסצנות האהובות עליי. אח, הימים שהייתי מאוהבת בפטריק סוויזי (RIP)
iDana לשעבר
בתגובה ל: יש לך קליטה מצוינת, מרי! מאת: danarod וכל הדרך (כבר אין דרך,, זה סיפור אחר, כל ההורים אבל כול--ם--- בחרדת נטישה, נימצאים בגינה בפארק על המידרכה ומתחת ל לכביש כולם בחוץץץץץץץ שנת הלימודים וה"ניחוח"ות של האישה ---(יבגני ) האימא והדאגות, אבל הכל {ביי, דה וואי), ב----"תחלאס", ניגנה לי המנגינה,, הראשונה השניה והשלישית חבל על הזמן, מי יודע מה מחכה לנו,,, יש מצב שמישהו יודע מה עם ה "אבוג'י" האחד ויחיד שידעתי חחחה, דנה, ממרום מיפלסי, היו לי גם כמה ימי ספונג'ה,,,, חחחה, אין מצב שלא הייתי מניחה איזה תקליטון על הגראמפון עלאק , חחחה,, מה שיש לי במוסיקה צריך להעביר לשוק הפישפשים---- חחחה. אלא שסרט זה היה כ"כ יפה וכ"כ מאוהב--- ואי, ואי ואי, איפוא קוריאניות ואיפוא טיבט, אז היה או זה או נאדה,
אייבגני מה העניינים, אני לא יודעת לצבוע בלבן, ולכן לא קראתי ספוילר כמוך כמוני, מדובר בניחוח ---בדלקה ענקית, האישה מסתירה בקירבה מיכלי גז, ומי שיתקרב אליה ( לדוגמא אני),,, לא יהיה נופש בחיים אלא סיכון סביבתי, אם אתחיל לבכות יש מצב שלא אפסיק כמה חודשים, אני ממש עם שלט על הלב,, חחה ובכל זאת יש מקום לכתוב, מ.
בתגובה ל: יש לך קליטה מצוינת, מרי! מאת: danarod איך איך איך את עושה את זה??????????????????????? איך???????????????? מהמממת,,,,,את------------------ מהממממת====================== אך סוף מעשה בתחילה בתמיהה, מה אני מתלהבת מ סטאנטאפ ומכל החדשים שהגיעו מאז,,,, ו סוויזי בכלל, מה לקח אותו האלהים ככ מהר,,,,,, אגב זוגתו עשתה שיפוץ אף וגרמה לגמירת הקריירה שלה. ההתלהבות מפלאשדנס, היא בעיקר המילים הטובות שמלוות ריקוד חד פעמי, אפילו בחלומות הראשית לא קלטה לאן היא הולכת עם זה, והסוף, הבומים בום בום בום- מצמרר, חחחה נוסטאלגיה, וואט אי פילינג,טוב אפשר לכתוב באנגלית, אבל "אנילאמתאמצת", חחחה.תודה.
בתגובה ל: דנה,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, פלאשדנאס הרסת אותי מאת: מאימאי10 ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: יש לך קליטה מצוינת, מרי! מאת: danarod והפסקול של ריקוד מושחת, היה מדהים, ללא יוצא מן הכלל!
וקבלי עוד קצת פטריק סוויזי- הפעם מ"הצפון והדרום" .
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: danarod
לשים כמה תמונות של קים סו-יון אהובתי
באוקטובר אמורה לעלות לשידור הדרמה התקופתית The Great Seer, שבה היא תככב לצד שחקנים מוכרים ואהובים כמו ג'י ג'ין הי (), ג'י סונג ("לבלוע את השמש"), סונג צ'ונג אי ("החיים יפים", "יי סאן" ועוד).
לא נתקלתי עדיין בתמונות מהסט, אבל זה מה שהמעריצים רקחו:
והנה תמונה של ג'י סונג וקים סו-יון בתצוגת אופנה של אנדרה קים ב-2005:
ועוד תמונות של השחקנית המהממת:
iDana לשעבר
בתגובה ל: סתם חיפשתי תירוץ מאת: danarod וגם אני נזכרתי בה ותהיתי מה איתה בימים אלה, אחרי הדיאלוג שלנו מאתמול, שהתייחס ל"נסיכה התובעת"
היא וסונה הן השחקניות הכי אהובות עלי בקוריאניות:)
ואגב, אפרופו הכינויים, את נוהגת לקרא לה זיקית- אבל בואי לא נאמץ לה את השם הזה, כי מגיע לה משהו יותר טוב מחיה קטנה שכזו... לעומת זאת, אני מאמצת בשתי ידיים את אריק "התימני" של אורה. וכמו שהזכרת בתגובה שלך קודם, אסול כבר קראה לג'י ג'ין הי "קצין וג'נטלמן". מה שבטוח- לכל איש יש שם:)
בתגובה ל: אהובתנו נראית מצוין:) מאת: zilpa
אם כי גם השם האמיתי שלה די זכיר מבחינתי - כמו שמה של האן ג'י-מין, אהובתי השנייה :)
עשיתי חיפוש קטן, וראיתי ששם החיבה שלה הוא Too Buk Ee. אין לי מושג מה הפירוש המדויק, אבל הוא קשור לרעש שהיא עושה בזמן שהיא הולכת... בכל מקרה זה לא עוזר לנו הרבה, נכון?
וראיתי כבר שיש כאלה שקוראים לג'י סונג נקודת הג'י
וננצל"ש לכאן את הסרטון הזה:
iDana לשעבר
בתגובה ל: אולי עוד יצוץ לנו שם בהמשך מאת: danarod הם כאלה חמודים שם...(אם כי הסרט לא היה ממש לטעמי, כידוע...) ג'ו ג'ין מו פשוט מקסים. כמה הומור יש לבחור הזה...("לקח לי שעה ללמוד, וחמש דקות לשכוח") ולצערי קים סה יון נראית מצחקקת קצת כמו אהבלה...
בסרט הם כולם מאוד דרמטיים, אבל פה הם ממש חמודים.
בתגובה ל: איזה סרטון מקסים נצל"שת... מאת: zilpa
אפרופו סרטים, אחרי שאסיים לצפות בדרמה הנוכחית שלי, אני מתכוונת לעשות לעצמי "פסטיבל קולנוע קוריאני" פרטי, ובמשך שבוע לצפות רק בסרטים. נראה אם אעמוד בזה (משום מה יותר קל לי להתחיל לצפות בסדרה ולא בסרט...).
iDana לשעבר
בתגובה ל: אבל היא בכ"ז חמודה מאת: danarod מסתכמים ביומיים צפיה בלבד...עדיף לדבוק בדרמות:) אני יכולה להמליץ לך על "לפתות את מר מושלם", "המלך והליצן", "אנטיק בייקרי" "אביב, קיץ, סתיו, חורף ו...אביב" המיוחדת של קים קי דוק -וגם "צעדים תמימים" היתה סה"כ חמודה (עם הגיבורה ממרי הינשאי לי והשחקן שמשחק את הרופא ב"איי דו"...).
כל השאר שראיתי גרמו לי לחשוב שהתסריטאים שתו הרבה הרבה הרבה יותר מהראוי...
בתגובה ל: כל הסרטים הקוריאניים הטובים שראיתי מאת: zilpa
ההמלצות שלך נלקחו בחשבון, וזו הרשימה המסתמנת (לא בהכרח לפי הסדר הזה, מעדיפה לגוון בין הקלילים לכבדים יותר):
1. רגע בלתי נשכח 2. טרוריסט 3. עתיקות ומתוקים (אנטיק בייקרי) 4. המלך והליצן 5. לפתות את מר מושלם 6. פרח קפוא 7. אמא
ואולי עוד סרט או שניים אם יהיה לי כוח...
iDana לשעבר
בתגובה ל: אה, הרעיון הוא סרט ליום, לא 24/7 מאת: danarod אחרת אורה תרביץ לך- אבל קחי נשימה....על טרוריסט ואמא לא שמעתי, אבל נשמע טראגי. האתר שראיתי דרכו סרטים בצפיה ישירה נסגר לאחרונה (משהו שמתייחס להפרת זכויות יוצרים, לא עלינו)
ואגב, גם "מבצע חתונה" עם החיפוש אחר כלה באוזבקיסטן היה משעשע...
בתגובה ל: טוב, את פרח קפוא את חייבת לראות מאת: zilpa
עם הרכש החדש שלי, ג'ונג וו סונג (השחקן הראשי ב"פדאם פדאם"), והיא גם הורידה בשבילי דרך הטורנט את "טרוריסט" שלא מצאתי בשום מקום, כך שיש לאורה זכויות רבות ואני מודה לה מקרב לב
"טרוריסט" זה סרט משנות ה-90 בכיכובו של צ'וי מין סו (עוד אחד מיקיריי). וון בין סיפר בזמנו שאחרי שהוא ראה את צ'וי מין סו בסרט הזה, הוא החליט להיות שחקן (ולא מכונאי כמו שתכנן עד אז...).
וון בין מככב ב"אמא" - הוא מגלם שם בחור מוגבל בשכלו שמואשם ברצח, ואמא שלו עושה הכל כדי לחלץ אותו.
איזו באסה שכל האתרים השווים נסגרים... נקווה לטוב.
iDana לשעבר
בתגובה ל: אורה תרגמה גם את "רגע בלתי נשכח" מאת: danarod וזכות גדולה לה בנוסף, שלמרות כל הדרמות והסרטים שתרגמה, היא גם צנועה ואצילית. אין עליה:).
הסרטים שאת רוצה לראות עושים עצוב רק מלקרא עליהם...
ולא נורא שהאתר נסגר. אולי זה יגרום לי פחות להסחף לעולם הקולנוע הקוריאני המוזר עד מאוד.
בתגובה ל: ואולי בקרוב מגהאפלוד יחזור בגרסה משודרגת מאת: danarod ראפידשייר רחוק מלספק את הסחורה שמגהאפלאוד נתן לנו, חובבי הקוריאניות. עד כמה שידוע לי גם לא הצליחו לעצור בסופו של דבר את המנהלים ולהוכיח שום דבר...וגם הרסו למליוני אנשים קבצים חוקיים שהיו שמורים להם על השרתים של מגהאפלאוד...
אם כי בזכות הקריסה של מגה אפלאוד- זכינו להכיר כמה אנשים מופלאים, אז איך אומרים, הכל לטובה?...
בתגובה ל: איזה יופי! מאת: zilpa ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: איזה יופי! מאת: zilpa אכן , בזכות סגירת המגה ,הכרתי בנות נפלאות כמותכן, ועוד.... אז הכל לטובה , באמת ! האם מישהי מכן ראתה את היפנית rich man, poor woman הורדתי אותה (7 פרקים בינתיים) וטרם החילותי ...נראית לי דרמה טובה...לכשתסתיים אתחיל...
בתגובה ל: בנות יקרות שלי , אני מסמיקה מכל המחמאות מאת: kler181
ולא שמעתי על הסדרה הזו. אני לא כ"כ בקיאה ביפניות, אבל אשמח לשמוע רשמים
iDana לשעבר
בתגובה ל: בנות יקרות שלי , אני מסמיקה מכל המחמאות מאת: kler181 כתוב: "כל הרודף אחר הכבוד הכבוד בורח ממנו, וכל הבורח מפני הכבוד הכבוד מחזר אחריו..." אז אל תתפלאי שאת מחוזרת:)
ולגבי היפנית- ראיתי את השם של הסדרה והוא נשמע לי גאוני. תמצית חלק גדול מהדרמות /סיפורי האהבה הידועים במחוזותינו. איש עשיר וציני פוגש אשה ענייה, תוססת וטובת לב. הם מתאהבים, עוברים כמה מכשולים שנראים בלתי עבירים, ובסוף- האהבה מנצחת.
איך שר אושיק לוי? "כי סינדרלה היא האגדות כולן..."
ספרי לנו אחרי שתצפי:)
בתגובה ל: במסכת אבות מאת: zilpa אני מתקנאה בכישרון שיש לך , למצוא חיזוקים לדברייך מהמקורות , מהשירים, מהספרים אין עלייך יקירתי אוהבת .... שבת שלום ומבורך לך ,למשפחתך ולכל בית ישראל
בתגובה ל: הפסקה קלה ושוב חוזרת לאפייה מאת: kler181 מסמיקה ואוהבת בחזרה
בתגובה ל: כל הסרטים הקוריאניים הטובים שראיתי מאת: zilpa את אחותה הרקדנית , בסין אולי או יפן ממש לא זוכרת...ומתאהבת בבן הזוג שלה לריקוד? אם כן , ראיתי מזמן..
בתגובה ל: האם "צעדים תמימים" מספר על אחת שנסעה להחליף מאת: kler181 השחקנית החמודה שמשחקת שם היא זו שכיכבה ב"מרי הנשאי לי", והרקדן הוא הרופא שאהבתי ב "איי דו איי דו"
בתגובה ל: סתם חיפשתי תירוץ מאת: danarod ובקשר לתמונה מ-2005: עושה רושם, שהיא הולכת ומשתבחת עם השנים.
בתגובה ל: היא מהממת בכל מצב ! מאת: ההרצליינית
אבל אם הלוק ההוא לא נראה מחמיא, אני חושבת שזה קשור גם לסטיילינג האופייני של המעצב המנוח אנדרה קים. הנה עוד כמה כוכבים שדגמנו עבורו, לשיפוטכם:
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: danarod ..., מפעילות הומניטרית שבה נטל חלק . התמונות נלקחו מדף הפייסבוק שלו.
בתגובה ל: כמה תמונות של LSJ... מאת: ההרצליינית
בימים אלה אני מתאהבת מחדש בגנרל עם הגומות Gyebaek (חייבת לציין שזו לא הייתה אהבה ממבט ראשון... לפעמים אהבה לוקחת זמן ).
והנה סרטון שקשור לפעילות ההומניטרית של Habitat - במסגרתה בונים בתים לנזקקים:
iDana לשעבר
בתגובה ל: מאמי שלי מאת: danarod ללא תוכן
בתגובה ל: כמה תמונות של LSJ... מאת: ההרצליינית ללא תוכן
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: danarod ציפיתי מאוד לדרמה הרומנטית והקלילה של קים סון אה, אבל פה ושם כבר התגנבו לאזני השמועות שהיא מאכזבת משהו. אז עכשיו, אחרי שצפיתי, אני בהחלט יכולה להבין על מה האכזבה. זה לא שהדרמה רעה, או השחקנים רעים, אבל כגודל הציפיות...
העלילה (ספויילרים קלילים)
סונה מגלמת הפעם מעצבת נעליים מתוקתקת, שלא מעוניינת להינשא כיון שהיא נשואה לקריירה שלה. "מדוזה" קוראים לה בעבודה, שכן היא מקפיאה והורגת בני אדם במבטה, כמו המדוזה מהאגדות.
יום עמוס אחד , בחור צעיר על אופנוע והיא מתנגשים. ומאז התאונות לא מפסיקות לקרות לשני אלה...
כשאותו בחור הופך לעובד זוטר בחברה, התאונות ואי ההבנות רק מתגברות...אבל הוא, נחוש בדעתו לחבב אותה, מנסה למצא מסילות לליבה של המדוזה הקשוחה.
במקביל היא יוצאת לפגישה עיוורת עם רופא גיניקולוג, וכשמסתבר לשניים הללו ששניהם מנסים להבריח בני זוג פוטנציאליים, הם מוצאים חן זה בעיני זה. לאורך הסדרה היה קשה להחליט את מי להעדיף עבור הגברת. את הילד המתלהב או הרופא המדהים? השחקנים כולם מצויינים ורובם יהיו מוכרים לכם, מן הסתם http://asianwiki.com/I_Do,_I_Do
ובכל זאת, הרגשתי שהסדרה לא ממצה את הפוטנציאל שבה. למרות החמידות של הצעיר הראשי, לי ג'אנג וו, שזכור לי כאחד הדברים הטובים הבודדים ב"איש של כבוד", הזוג הזה לא הצליח להראות לי באמת "מתאים" ביחד.
אחד המשפטים הכי יפים בסרט נאמרו על ידו: "אין באמת מבוגרים. יש רק ילדים עם קמטים." בסיכומו של דבר זו סדרה קלילה, בלי הרבה ערך מוסף. ויכול להיות שהייתי נהנית הרבה יותר לולא ציפיתי מסונה ליותר...
בתגובה ל: I do, I do מאת: zilpa
את ממשיכה לתקתק סדרות מהר, כל הכבוד! (וזה בלי לחטוא בהמרצה כמוני, נכון?).
עודף ציפיות אכן עלול להוות בעיה. אני משתדלת להנמיך ציפיות, אבל כשמדובר בשחקנים אהובים זה קשה... בכל מקרה לא נשמע שסבלת יותר מדי ואני מעניקה לעצמי פטור מהסדרה הזו בשלב הזה (אלא אם כן בויוה פלוס יפתיעו עם "אהבת נעל" ולי יתחשק ליישר קו ).
iDana לשעבר
בתגובה ל: באמת משפט יפה מאת: danarod ואני בהחלט נותנת לך פטור בשלב זה מהסדרה. ואם יחליטו להביא אותו לויוה פלוס אין לי ספק שזה יהיה טוב יותר מהסדרות הילדותיות שהם מביאים, לפרקים, אבל פחות טוב מסדרות ש...את יודעת. נו, לפחות את הנסיך שלי נתחיל בקרוב:)
בתגובה ל: אני לא חוטאת בהמרצה :) מאת: zilpa
נדמה לי שקראתי שהסדרה עמוסה בדיאלוגים... זה אומר שמקש הרווח שלי יצטרך לעבוד שעות נוספות?
האמת, מי שהכי בלט לי בפרומו זה לי סונג ג'ה (המלך מ"יי סאן"). אי אפשר לפספס את קולו הרועם... איזה שחקן עסוק - רק ב-2012 הוא הספיק להשתתף בארבע דרמות!
iDana לשעבר
בתגובה ל: עוד שבוע להגעת הנסיך מאת: danarod אבל טוב, לפחות הסדרה טובה יותר מהפרומו...
וכן, אי אפשר לפספס את המלך מיי סאן. הוא מופיע בהמון סדרות...השחקנים המבוגרים עסוקים הרבה יותר מהצעירים, מסתבר:)
בתגובה ל: איזה פרומו צנוני ולא מעניין מאת: zilpa
האמת שגם בקוריאה שיווקו את הסדרה כ"רומיאו ויוליה" והפרומו די צועד בכיוון הזה.
אני מתכוננת נפשית לתככי הארמון/ממלכה, למרות שגם בדרמה הנוכחית שלי יש לי די והותר מזה...