אהבה מופלאה15-16 פורסם לפני
3072 ימים
מאת מאימאי10
סה"כ תגובות: 16
תגובה אחרונה לפני: 3071 ימים
כבר יש לי את המילים האחרונות לקוריאנית הכי מתוקה שראיתי לאחרונה אבל לא כדאי לי לקמצן כי במילא זמנה תם ואולי אני אכתוב עוד הרבה עליה אחרי שירד המסך האחרון ואחזור בשלום מכמה טיולים באויר בים וביבשה חחחה. אורה יקרה דנה , מינה וכל חברי האחרים, מה אתם רוצים
מלו, ארו, קומו??????
מלודרמה, אוך איך היה פה במסות,,,, ארו אם נחליט לקרוא למילה בשמה במקום ז**** ----טיעון, אנחנו מסודרים קומו?? תלוי איך כותבים יש אגם קומו באיטליה (שוה ביקור) יש קומו אסטה """ מה שלומכמוס ?? ויש כמובן דוקו ג'ין , "קוקו" קומדיאני, אין אין אין דברים כאלה, אין עליווווווווווווווווווו, קרע אותי עם תלבושת הפפיון האדום, הרס אותי עם המטפחת "בנדנה" צבע קאקי, מחפש בקופסאות התרומות של הצדיקים, סמרטוטימוס נעלי התעלמלוטאס, הצחיק אותי " מה היא זרקה את הנעלים ?? איך היא יכלה? חחחה לא הזיז לו טבעת דמוי פרח יהלומים,,, ה "קאמצה" תפוח אדמה, הזיז לו הנעלים שעלו לו בדופק מהיר, חחחה. איזה טיפוס איזה עליז.. מלידה-- חיובי-- זה....!
ל "זקנות" יש מקום טוב ביציע, איזה מכשפות, גורטאות, חסרות טאקט, "יאכנאס", מתות לאמץ את ה דוקו שלי ??? והמוסיקה אתם זוכרים את ענייני המוסיקה, הפעם זה "בצהרי היום" גארי קופר, הצלליות קליף ריצראץ ומוסיקת מפוחית משובחת,, חחחה חדות, אין להימלט ממנה, חחחה, אני לא אצטיין לעולם במילוי טפסים לגיוס לצבא קוריאה או מה סוג הדם שלי אבל את הניאונסים הדקויות הקטנות שעושות את ההנאה בצפיה לנצח כן,,,,,,,,,,,,.
כמובן שלא אצליח להימלט בהשוואה פעם נוספת, "המאפיונר", ===כאשר דוקו אומר ל= גב, ג'ונג לכי רחוק בתוך החדר אני רוצה שתרוצי אלי ותחבקי אותי זאת שוב ירידה על המפגש האחרון (העלוב אגב ,ולדעתי) של קאנגה ו מיג'ו שלי על חוף הים, המצלמה הפגישה את חיבוקים מכל זוית שהיא בריצה מקצה לקצה, היה חרטא. קומדיה, בגלל שהאבא המתוק של ג'ונג, שואל את הבן שלו איפוא היא עכשי?? בזמן שידור מתת האהבה, האח עונה היא בשוק הכרמל, ב- באסאטה של תפוחיאדמה, עלאק ברגעים יקרים דרמטים וחשובים שכאלה היא מנחה את תפוחי האדמה, אוי ואי, הבחורה הזאת הצליחה לטמטם אותי סופי. ולמרות הכל אני "אממממממ" ----"בו ---- "מאושרת (לקרוא ב עגה קוריאנית) בבקשה,
על הדבר הטוב הזה שהגיע אלינו, הדרמה הזאת מוצלחת ובמיוחד כשמבינים כמה קשה על באמת נלהיות שחקן רק לראות אותו נוסע לקנות חיתולים עם החטטנות של הקהל, ואו לשמוע את דוקו אומר מקסחים אותי מכל הכיוונים אני מרגיש שעושים לי מסג' חחחחה, לסיכום נביא סיכום , חחחה מיינ- קונטרולללללללל,
כבר יש לי את המילים האחרונות לקוריאנית הכי מתוקה שראיתי לאחרונה אבל לא כדאי לי לקמצן כי במילא זמנה תם ואולי אני אכתוב עוד הרבה עליה אחרי שירד המסך האחרון ואחזור בשלום מכמה טיולים באויר בים וביבשה חחחה. אורה יקרה דנה , מינה וכל חברי האחרים, מה אתם רוצים
מלו, ארו, קומו??????
מלודרמה, אוך איך היה פה במסות,,,, ארו אם נחליט לקרוא למילה בשמה במקום ז**** ----טיעון, אנחנו מסודרים קומו?? תלוי איך כותבים יש אגם קומו באיטליה (שוה ביקור) יש קומו אסטה """ מה שלומכמוס ?? ויש כמובן דוקו ג'ין , "קוקו" קומדיאני, אין אין אין דברים כאלה, אין עליווווווווווווווווווו, קרע אותי עם תלבושת הפפיון האדום, הרס אותי עם המטפחת "בנדנה" צבע קאקי, מחפש בקופסאות התרומות של הצדיקים, סמרטוטימוס נעלי התעלמלוטאס, הצחיק אותי " מה היא זרקה את הנעלים ?? איך היא יכלה? חחחה לא הזיז לו טבעת דמוי פרח יהלומים,,, ה "קאמצה" תפוח אדמה, הזיז לו הנעלים שעלו לו בדופק מהיר, חחחה. איזה טיפוס איזה עליז.. מלידה-- חיובי-- זה....!
ל "זקנות" יש מקום טוב ביציע, איזה מכשפות, גורטאות, חסרות טאקט, "יאכנאס", מתות לאמץ את ה דוקו שלי ??? והמוסיקה אתם זוכרים את ענייני המוסיקה, הפעם זה "בצהרי היום" גארי קופר, הצלליות קליף ריצראץ ומוסיקת מפוחית משובחת,, חחחה חדות, אין להימלט ממנה, חחחה, אני לא אצטיין לעולם במילוי טפסים לגיוס לצבא קוריאה או מה סוג הדם שלי אבל את הניאונסים הדקויות הקטנות שעושות את ההנאה בצפיה לנצח כן,,,,,,,,,,,,.
כמובן שלא אצליח להימלט בהשוואה פעם נוספת, "המאפיונר", ===כאשר דוקו אומר ל= גב, ג'ונג לכי רחוק בתוך החדר אני רוצה שתרוצי אלי ותחבקי אותי זאת שוב ירידה על המפגש האחרון (העלוב אגב ,ולדעתי) של קאנגה ו מיג'ו שלי על חוף הים, המצלמה הפגישה את חיבוקים מכל זוית שהיא בריצה מקצה לקצה, היה חרטא. קומדיה, בגלל שהאבא המתוק של ג'ונג, שואל את הבן שלו איפוא היא עכשי?? בזמן שידור מתת האהבה, האח עונה היא בשוק הכרמל, ב- באסאטה של תפוחיאדמה, עלאק ברגעים יקרים דרמטים וחשובים שכאלה היא מנחה את תפוחי האדמה, אוי ואי, הבחורה הזאת הצליחה לטמטם אותי סופי. ולמרות הכל אני "אממממממ" ----"בו ---- "מאושרת (לקרוא ב עגה קוריאנית) בבקשה,
על הדבר הטוב הזה שהגיע אלינו, הדרמה הזאת מוצלחת ובמיוחד כשמבינים כמה קשה על באמת נלהיות שחקן רק לראות אותו נוסע לקנות חיתולים עם החטטנות של הקהל, ואו לשמוע את דוקו אומר מקסחים אותי מכל הכיוונים אני מרגיש שעושים לי מסג' חחחחה, לסיכום נביא סיכום , חחחה מיינ- קונטרולללללללל,
בתגובה ל: אהבה מופלאה15-16 מאת: מאימאי10
אף על פי שנגמר... וחבל שנגמר... עבורי זה לא נגמר, ועבור עוד הרבה הרבה חברה שאני רואה בכל הפורומים, קוראת ומתמוגגת מהערצה לשחקנים ולסיפור "אהבה מופלאה". למה אין סיכוי שזה נגמר, כי למי יש בכלל חשק להיפרד? רק מפני שאהבתי את הדרמה, רק מפני שהיו לפני 3 חודשים פרקים ראשונים של זרות, התוודעות ,תגליות, תבוסות, ניצחון והפוגה, נא להידחק בבקשה לשבוע הבא. למי בכלל יש חשק להתחיל משהו חדש? בכלל הרדיפה אחרי "נו מה רכשו, מה קונים... מה הרכש הבא, מה יגיע... מה יעלה... אוף, נו באמת, תנו ליהנות מהתרומות שהשאירה התוכנית הזו. לא השתעממנו לרגע.
צ'ה היה חזיר, קיללנו אותו. דינג דונג, משך לריקוד, הזמינו אותנו לרקוד איתו... דינג דונג קאקי, למד לגרום להתאהב בו. התאהבנו בו. דינג דונג שיחק משחקים מבולבלים ומלבלבים--- שיחקנו איתו. בבית החולים דאגנו לו - רק מפני שראינו אותו חומק לנו עם התקף לב, ובסה"כ הבנו טוב מאד את גב' ג'ונג, עם העמדת הפנים שלה ותוכנית ההגנה. משפחתיות, ערכים, שמירת סודות, הקרבה והכל למען מצפון "שן" בשקט. אה ג'ונג חלשה, סובלת, מקריבה. "די להקרבה", אומר לה האבא, אומר לה האח הפתטי, אומר לה הרופא פיל ג'ו. "עד מתי תסתירי ותגונני, זה הרסני לגביך", אומר לה החבר. "זה משחית", אומרת לה נציגת מון. "פלונטר", אל תיגררי, אל תיגררי. והיא ממשיכה ומתעקשת להסתיר, לגונן. אין כזה דבר להסתיר, יש רק כזה סוף - כמו בסיפור, להשלים. כמה החיים מורכבים, בלתי מוסברים, עוינים, אכזריים, מלמדים... מנסים להיחלץ בכל מחיר וממשיכים, במיוחד שלה יש הצעה כזאת מפתה, כמו דינג דונג המקסים.
דוקו ג'ין הוא המקריב הלאומי. הוא, כמו כולנו עם חולשות אנוש, ויכולת לסלוח, הוא דוקו ג'ין השוויצר, עם הילה של קדוש, שלמות והקרבה. לאורך כל הסיפור הוא מקריב, לכבוד גב' אה ג'ונג, הנחותה, הביישנית, הקנאית, וזאת שלא רוצה לעורר אוושה (רעש). מסתתרת לה הילדה... יחד עם הכבוד הגדול שאני רוחשת לאה ג'ונג, למשחק, להליכה,לדוגמנות, לבכי, להתפרצויות, לנציגות התום, לרגישות ולהתפתלות לפי המצפון, היא נשארה צלופח מתפתל.
גדודי הפפראצי – רצים, מציקים, עוקבים, זוחלים, מחטטים, חושפים, שואלים ככל העולה בראשם, עוטים מסכה חיצונית של עיתונאים, אבל אנחנו יודעים שהם צהובים לבחילה, כמו חרא שצף על פני האסלה, מנסים לערער את הנשמה השלווה, המאוזנת והמחושבת ביותר שתימצא ביקום, בסוף נופלים. התפלאתי מאד שהכאב הישן אצל גב' אה ג'ונג עדיין חריף ועוקצני. תחליפי מקצוע ידידתי, אלא שאני באתי לדבר על הגדודים של הצלמים מהזווית שלי (חה חה), העוקץ אצלי הוא ה"נאהבים", ואילו כידוע זוגות נאהבים (כשהתאונה הזאת קורית להם והם מתאהבים) מצטלמים, אז הבנתי מהפסקה הקודמת שהפפראצי כ"כ דואג להם לתמונות שאין להם צורך להצטלם. אבל הינה זה קרה, וקקי דוקו ג'ין החליט לקחת מזכרת מהפיקניק הפרטי באחו ה"אורזי", אך הנה סיפקו לנו תמונה...
אוי, אוי, איך יצאה התמונה עקומה... גב' פסטה יצאה עקומת רגליים, עקומת זרועות, עקומת תסרוקת, לא סימטרית... מלאך שלי... אל תיגע בי... אל תתקרב אליי... עם שתי יחידות שנקראות זרועות, מגוננת על פניה. בעזרתן גם משתמשת למחוק את שאריות חום שפתיו מלפני רגע, וכל זאת אני לא מייחסת זאת לביישנות, לדמות או למשחק אלא פשוט נקרא לזה עקומה... אבל זה לא אומר שאני לא אוהבת אותה. אה, אבל הייתי מעדיפה שחקנית אחרת במקומה.
אבל בבקשה לא לדאוג לה היא גב' מולכת - אין בכלל ויכוח, כמה דקות אח"כ, בסדר "כרונולוגי" של הדרמה, דוקו ג'ין יאבד את שיווי המשקל. כוס קריסטל או זכוכית או בדולח נשמטת, נשברת על הארץ. בימוי יוצא מן הכלל, שהכל באמת יכול להתרסק ברגע... הנפילה עם העווית בפנים. איזה כאב חד וחריף בוודאי הרגיש הבן אדם שנייה לפני שצנח לבדו על הרצפה של שכונה בסיאול, קוריאה.
הכופתאה, בטטה, תפוח אדמה או איך שתרצו, המסמלת לי את אהבתם, החליקה גם היא על השטח המשומן (שמזכיר לי את המשומן של דוקו שהחליק אף הוא אך על מדרון בטוח, ספסלון לשם עשיית אהבה. אי ,אי, דוקו המושלם, אילו רק ידעת כמה טוב יצאת, כמה פוטוגני אתה וכמה ממתק מבדח משכיח צרות הינך, חחחחה).
הילדון העוזר- בון בון, רק בשביל ה... סתם, הייתי מנשקת אותו ככה על המצח. תגדל יקירי תגדל... האימא של הרופא הצעיר - אךךךךךךךךךך איזה מבטא ערבי - מושלמת
הרופא פיל פילון אהבתי לנצח מחכה לך...
החברה הראשונה של הא': טובת לב, סתמית, יפיפיה, ומעבירה לנו את פירושי רש"י.
החברה השניה - על אחת כזאת מגוננים?! קודם כל להוציא לה את שיני השפן שלה. לא מספיק להסתתר מאחורי חברה טובה, עם הכרזה שעכשיו טוב לי בחיים. צריך לתת גם כמה חבטות. לא להעתיק, לא ללמוד. אבל מתאימה לתפקיד, אחלה.
החברה השלישית סה רי- משועממממת אחלה, יפה אחלה מתאימה אחלה.
את הילדון דינג דונג אני לא אשכח גם בתור בוגר, שישב לקבל את הפרס עם הגדולים בהענקת האוסקר הקוריאני, הילדון הזה סמל החוכמה, תושייה ומתיקות. הקטע בפיקניק שהוא רץ מספסל לספסל, לקנח את אפו המרוח של דוקו שלי, ולבסוף לנקות גם את השפתיים של דוקו שלי, עד כדי קריאת כאב של דוקו, "אתה עוד רגע מוחק לי את השפתיים" (חחחחחח). אני צריך להשתמש בהם עוד מעט בפיקניק, וגם אם יתמזל מזלי אח"כ בקריירה המפוארת שלי, בעוד תפקיד או שניים. איזה דוקו זה ואיזה דינג דונג זה, צמד חמד.
צלילים, זאת הייתה ה-מתנה. מוסיקה טובה מוסיקה שהשתלבה אינטגרלית בכל צעד, קינוח, קפיצה זינוק, נדנוד. כיחס התנועות, כך הופקו הצלילים. נגינה, תנועה, חיזוק מוסיקלי, חיזוק דרמטי, איתור לב שבור, סחיבה של מוסיקה לעבר הלב השבור. כמה מפחי נפש, דגש על המוסיקה,כמה פסנתרים ,כמה קלידים, כמה קסילופונים, פשוט עדין . וקולו של הלב... והכל דרך הצלילונים. אלא שהקטע יגיע רחוק עם כוחות המוסיקה גדולים, נכונים, מתאימים, מותאמים. זכור לי סרט בכיכובם של ברברה סטרייסנד וג'ף בריד'גס, THE MIRROR HAS TWO FACES. בה , המרצה ברברה סיפרה בהרצאה, שאנו רגילים לקבל הצהרות אהבה כשמוסיקת רקע מתנגנת בצידה. זה לצערנו במדיה, וכי מה קורה כאשר מגיעה ההצהרה בחיים היומיומיים? צפו ושיפטו...
לפיכך, התמהמתי על עניין המוסיקה בדרמה זו. מה שלא הצליח הדיאלוג לעשות, הצליחו המנגנים. אם שחררתי אצלכם צחוקים, סבבה. ואם תהיות והרמת גבה, לא נורא, אני אפרד. בטח שזה לא סיכום מהסיכומים, אבל יש גם ניתוץ של דברים רציניים והסיפור פה היה רציני מאד (מחלת לב).
בתגובה ל: סיכום "אהבה מופלאה "במתנה, פשוט ניפלאה מאת: מאימאי10 זה הוא לי סיכומון ראשון ודי מרגש ודי מפחיד חחחחה, די צחקתי מעצמי אבל די מרוצה מעצמי חחחה תודה לכל, עוד אחזור, חחה אולי עוד הלילה. נשיקות מריאנה.
בתגובה ל: חחחה, הקדם ביקורת לבנייה בונה, וידוי מאת: מאימאי10 זה עשה את כל ההיבט משתלב, אין כמוך- תודה על הדרכים שבהם את עוזרת, בלינקים שאת מצרפת, הכל כ"כ מאורגן, מזמין, מכובד, וברור, אנחנו כאן מתעסקים בסיפור, ככל שמוסיף המספר , המסופר,והחומר שנשען עליו בעזרתך בעזרתכם המקצועית כל כך, דוהר לו הפורום עם ידע, הפתעות, כמו תשבץ מפוענח-על כל משתתפיו, כבוד גדול להכירך,ללמוד ממך,איך את נחלצת תמיד לעזרה וכמה ידע מעוכל לחלוקה- נשיקות מרי.
בתגובה ל: דנה, תודה לך, על הסיוע -עזרה עם התמונות מאת: מאימאי10
נהניתי לקרוא ומאוד הזדהיתי עם מה שכתבת על זה שכל הזמן רודפים אחרי הדרמה הבאה, במקום לעצור וליהנות מהקיים. גם אני חוטאת בזה, אבל זה חלק מההידבקות בחיידק הקוריאני כנראה
זה כיף להוסיף תמונות - במיוחד להודעה כזו
והנה קישור לשרשור הצפייה המשותפת שנעשה לסדרה בשנה שעברה. יש בו סיכומים מצוינים ודעות מגוונות (אני חושבת שכבר ראית אותו, נכון?).
iDana לשעבר
בתגובה ל: דנה, תודה לך, על הסיוע -עזרה עם התמונות מאת: מאימאי10 על השדרוג והוספת התמונות מעבר לסיכום, אבל היות ומודים פה גם לדנה, אז כבוד לשתיכן. לתלמידה ולמורה. :)
אני, בצפיה שניה, בסך הכל נהניתי יותר מאשר בצפיה הראשונה, אבל עדיין הדרמה הזו רחוקה מלגרום לי להתמוגג ממנה. אני שמחה אבל, מרי, שאהבת ונהנית. כשתחזרי ממסעותייך בים באויר וביבשה- את חיבת לראות סיטי הול. אבל כמו שצריך!
בתגובה ל: רציתי להגיד למרי כל הכבוד מאת: zilpa ויודעת מה,, תארי לך שהייתי גורמת לך ברגע זה אך לראותני , חחחה, היזהרי כי כמו שהבאתי את קאנג'ה במזודה את עלולה להיות מופתעת אימרי כן וניראה,, למה לא הלכת לישון, חחחה מתה עליך,,, אהבתי מאד מאד מאד את הדרמה היא תחסר לי כאסח, ואל תמליצו לי על שידורים חוזרים את זה יודעים המכשירים. חחחה.,
בתגובה ל: סיכום "אהבה מופלאה "במתנה, פשוט ניפלאה מאת: מאימאי10 אכן יון ג'ונג מקריבה והורסת את עצמה והופכת לשק החבטות של העיתונאים ושל האמרגן שלה שמתנקם בה על מה שהיא לא אשמה בו.
וכן החברה הזאת שאני מאושרת אל תהרסו לי, באמת הצילו אותה מהתאבדות והיא נותנת למצילה שלה לחטוף חבטות ולולא פיל ג'ו לא הייתה עוזרת לחברתה. וסה רי חברה יריבה שכמו באמרגן האשימה את יון ג'ונג בכל למרות שידעה את החלק שלה באשמה אבל לא הבינה שפירקו את הלהקה כדי לא לחשוף את מעשה הקונדס המגעיל שלה. והיא כמעט הרגה את חברתה בלי לדעת, ובוכה שנים על הסטירה. אבל אני בכל זאת מאחל לה בהצלחה רבה עם הרופא הסיני. רק החברה השלישית מגינה על חברתה באש ובמים.
דינג דונג גנב את ההצגה הוא משחק יותר טוב מהגיבורים!!!
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: אהבה מופלאה15-16 מאת: מאימאי10 היה שווה לראות את הסדרה ועוד קריצה "היהלום שבטעם" והפעם בניגוד ליורשת העצר לא תרגמו וכתבו כמו שזה בקוראיניות אייתו את זה לעברית, אבל גם לא היה שיר ממש. וגם השחקנית של ג'אנג גום היא זמרת והיא לא הופיעה בדרמות נוספות אז מכאן אפשר להסיק שהיא הזמרת של השיר של היהלום שבכתר.
כמה נכון כתבו בתקצירים שטנה, תלמידות תיכון כותבות שחבל שיון ג'ונג לא מתה בתאונה רק משום שהיא עם כוכב על ועוד נאצות כמו עונש משמיים על שהיא איתו והקללה של המעריצים. ובזכות שדוקו ג'ין הגיש תלונה הסתבר שזה מנהלי חברות, מורים בית ספר וקטינים שכותבים כתבות נאצה. אבל המפיקה של דוקו ג'ין ידעה להשתמש בקלטת שהוא הכין לפני הניתוח כדי להציל גם את הקריירה של דוקו ג'ין וגם את כבודה של יון ג'ונג. למרות שעדיין הם נושא לרכילות, רק רואים את יון ג'ונג לבד בבית קפה וכבר כותבים שהם נפרדים בעיתון. ומסתבר שגם סה רי שנשארה כוכבת בזכות זה שיון ג'ונג חיפתה עליה, בזמנו גם היא ספגה איומים על חייה על זה שהעיזה לצאת עם הכוכב שכפי שנאמר כל המדינה היא האימא שלו.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: רק בשביל לראות את יון ג'ונג בתחפושת של ג'אנג גום מאת: EVGLEV נכון, לא ככ ייחסתי את הכתיבה לשני הנושאים שהעלת והם קשים מנשוא 1. עלילת שוא ,עלילת דם, מה שתרצה , כי דברי נאצה, רכילות ליכלוך נידבק, השני, או הראשון חחחה היהלום שבכתר מעניין רציתי לשאול והנה ההזדמנות אם הבנתי יש כאן הופעה של 3 חלומות אבל קשורים לפונוגרפיה,,,, לא?? אם כך בוודאי שם בקוריאה, אלה שרואים יודעים על מה מדובר, זה כאילו מועדון חברתי סגור או הווי מקומי כמו שבדיחות של הסדרות הישראליות לא יובנו אצלהם,, לא?? אה, אך התחפושות, חחחה ופרצופים נעיצת השינים בשפתיים של דוקו ג'ן חחחה פרייסלאס, חחחה , נראה היה שהוא נהנה לככב לא פחות מלהזות,,,, חחחה מממזר בן בליעל, חחחה.
בתגובה ל: נכון מאד כל כך נכון שבא לבכות , יבגני מאת: מאימאי10 הם בעצם הדרך של האחיות הונג להראות לנו קצת מהפנטזיה...
עוד בטרם יצאה הקלטת של דוקו ג'ין, הסתובבו שמועות שיש קלטת סודית כזו. וכשאנשים שומעים קלטת הם מייד חושבים על קלטות שהגילוי שלהם יביך מאוד את הכוכב. החברה של אה ג'ונג מספרת לה שהשמועות מדברות על קלטת שמכילה 3 אפשרויות של סקס ביניהם.
אז באחת הם במשחקי תפקידים, בשניה בענייני קשירות, ואת השלישית, "הגרועה ביותר", אה ג'ונג אפילו לא רוצה לשמוע... אז חסכו מאיתנו (ומהשחקנים) את העניין...
כמובן שלנו, הצופים, שיודעים שהשניים בקושי התנשקו, ברור שאין בשמועות הללו כלום, אבל כאמור, האחיות הונג רוצות לתבל את ה"דרמה המשפחתית" שלהן במשהו נוסף.
בתגובה ל: הסצינות שמתוארות מאת: zilpa ללא תוכן
בתגובה ל: הסצינות שמתוארות מאת: zilpa ללא תוכן
בתגובה ל: רק בשביל לראות את יון ג'ונג בתחפושת של ג'אנג גום מאת: EVGLEV מפשפשים מעבירים רעל ידיעות, אנשים נאסרים על לא עוול בכפם בגלל ידיעה כוזבת, אנשים מתעייפים ומסתתרים, השינאה ש מתלבה מידיעות כוזבות הופכת חיים של שחקנים ל טרור, אין דבר שיכול לתקן את המעוות הזה, רק צלם אחד, רק ידיעה אחת די לה להשניא או לחבב לאהוב ו או להעריך להחרים או להשמיט פרנסה נישואים קריייה, ועל מה-- מי יודע מה היא עשתה כלום,, ברור שלמסר בדרמה היתה תיקוה לאלה שצופים בה לחדול מכתיבת והפצת דברים מורעלים, אלא שזהו האסון האקולוגי השני בעולם בו אנו חיים, קשה לי להאמין שאפשר להחזיר את הגלגל אחורה, ולכן טוב עשתה הבמאית או תהסריטאיות שנתנו לזה מבנה מגוחך של "פורנו" רך. חחחה, לא התעכבתי על שני הנושאים הכבדים האלה, כי א. התמקדתי ב צרות הלב תרתי משמא, חחחה הלה והאהבה והשני תסכים שהנושא כבד מאד, ואי אפשר לצאת ממנו. לא הנאצות ולא כדאיות של חברות , חחחה.
בתגובה ל: אם תרצה, - איומים זה כמו רשת ריגול, אנשים חורשים, מאת: מאימאי10 ללא תוכן
בתגובה ל: |מסמיקהדינג דון, תביא חורהוא החמוד של האומה, חחחחה מאת: מאימאי10 ללא תוכן