פתאום שמעתי קוריאנית... הצצתי והנה הקליפ של 'דרים היי'
מהפכה, לא?
Jerusalem Sights & Scents
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
מדריכה ישראלית בספרדית פורטוגזית ואנגלית גם
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
בתגובה ל: מהפכה - ויוה שידרו קליפ בקוריאנית מאת: Rebeccan ללא תוכן
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: מהפכה - ויוה שידרו קליפ בקוריאנית מאת: Rebeccan ללא תוכן
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: מהפכה - ויוה שידרו קליפ בקוריאנית מאת: Rebeccan חשבתי לי, ענייני הבילבול , הוספת ה-"""" יודיים""" הפסיקים והנקודות, התודות, סליחות, ובקשות הם ה--- דיפראטמנאט שלך והנה לא הצלחתי להבין בראשונה אצלך בידיעה - כלום- לחלוטין לא, עכשיו לאחר קריאה שלישית(בכנסת),, "איזה צבע, איזה צליל, חגיגה לה הסתיימה, וקוריאנית היי ,,,,,,,,, הי דרומה, הי איזה כייף היה, ,באה לה---
ובאמת איכן המהפכה--- אם המתרחש נטו גזור מאחד הפרקים מהדרמה, הסבר בבקשה\ אני עדיין נחשבת לחדשה-- מה שאומר ,היושבים על המלאכה עושים עבודתם טובה, העלו אותנו בדרגה ?? ואם לא הבנתי מתשובת הממירס שלך תפתחי--- כדי שאבין תודה. וכמובן הכל ברוח טובה, רוח יוונית, ורוח ידידודית, עם הרבה ייודים, שנרכשו בשיעורי הריצמוסיקה כשהייתי פורמאלית ויבשה, מאז עברו הרבה מים בנחלים,,,, עדיין זוכרת אותך ורק לטובה שתהיה שנה טובה.
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית הסדרה שקטפה פרסים רבים בכיכובו של פארק שי הו עלתה לאתר אסיה.
כל אלו שאינם שבעים מ 2 פרקים בשבוע יכולים בהחלט להתרווח ולצפות בקצב האישי שלהם. בשלב הראשוני הועלו 6 פרקים (בגלל תקלה טכנית). יתר הפרקים יעלו בתחילת השבוע הבא.
אגב, צפויה הפתעה נוספת בשבוע הבא... מתנה לשנה החדשה.
בתגובה ל: הסדרה המצליחה The Princess' Man עכשיו באתר ASIA4HB מאת: זרהמאד ויוה מרגלים אחריכם ובוחרים מה לשדר....
בקרוב.... החטאים חוזרים מהעבר... וזה יותר מחטא אחד....
לזכרך, קרלוטה שלי.....
ויליאם לוי, הבעל הבא שלי וזה כי אני אמרתי לו להיות שלי. אז הנה. אמרתי.
וגם דויד זפדה הוא בעלי החדש. הוא בתור שטיח רצפה לבעלי הראשון ולי.
בתגובה ל: אני די חושד ש...... מאת: nirdelanoche ללא תוכן
בתגובה ל: אני די חושד ש...... מאת: nirdelanoche חסרתם ויוה,,,, זה ויוה,,, מרגלים\\\\ זה מכה, למה כפול שתיים הכל????????????????????????למה???????????????????????????????????? מזה.............
בתגובה ל: אני די חושד ש...... מאת: nirdelanoche מדוייק להגיד את זה... אבל מה שבטוח, זה שכל האנשים שיראו בויוה וירצו לראות יותר משני פרקים בשבוע - וכל אלה שאין להם ויוה פלוס וירצו לראות בתרגום עברי- מברכים על ההעלאה של הדרמה הזו לאתר:)
בתגובה ל: הסדרה המצליחה The Princess' Man עכשיו באתר ASIA4HB מאת: זרהמאד אין כמוכם, אין עליכם,לא יודעת מה מי מו,,,,,,,,, מקסימיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם|לב1םםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
בתגובה ל: הסדרה המצליחה The Princess' Man עכשיו באתר ASIA4HB מאת: זרהמאד
ונקווה שבקרוב נזכה לבשורות טובות גם בגזרת מגהאפלוד
iDana לשעבר
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית
השבוע מצאתי סוף סוף את ההזדמנות והמקור המתאים לצפות בספיישל החברים הטובים במסגרת תוכנית הווראיטי-ריאליטי הקוריאנית One night two days. הספיישל שודר בדצמבר 2011, אבל מוטב מאוחר וכו'. והסיבה העיקרית שהחלטתי לצפות מלבד הסקרנות? נוכחותו של מר גומות כמובן.
חברי הצוות הקבועים
האורחים
כולם יחד
קצת רקע: 1N2D משודרת ברשת KBS2 מאז 2007. הרעיון העומד בבסיס פשוט להפליא: לקחת חבורה של סלבריטאים ולשלוח אותם לטיול של יומיים אי שם ברחבי קוריאה, כשבדרך נותנים להם שלל משימות ותחרויות. המנצחים זוכים לרוב באוכל ו/או תנאי לינה סבירים. המפסידים סופגים סנקציות למיניהן. ואם הכוכבים מתפדחים בדרך- מה טוב (בעיקר מבחינת המפיק הרשע Na Young-seok).
הצוות הקבוע של התוכנית עבר שינויים במהלך השנים, אבל במהלך התוכנית שצפיתי הוא כלל את:
לי סונג-גי - שחקן, מנחה וזמר והמאמי הלאומי של קוריאה, הגיח להופעת אורח ב"אהבה גדולה" ושיחק בסדרות כמו "החברה שלי היא גומיהו". בספיישל החברים הטובים הוא בחר לארח את לי סו-ג'ין (מר גומות שלי).
אום טה-וונג – שחקן עם רזומה מפואר שכולל סדרות כמו Equator man, ד"ר צ'אמפ, "השטן" ולא מעט סרטים. הזמין לתוכנית את השחקן לי סון-קיון, עם רזומה מכובד לא פחות, לנצח ייזכר כשפ מ"פסטה".
לי סו-גיון, שחקן ובדרן (השתתף בסרט Chopsticks). לספיישל הוא הזמין את הכדורגלן לי גיון-הו.
און ג'י וון, זמר, היה חבר בלהקת הבנים Sechs Kie (אי שם בניינטיז) וכיום בלהקת Clover. בחר להזמין לספיישל את הכדורגלן לי דונג-גוק.
קים ג'ונג מין, זמר וחברת להקת Koyote, בחר לארח את הזמר ג'אנג וו-היוק, לשעבר חבר להקת HOT.
(מאז סונג גי וג'י-וון כבר הספיקו לפרוש מהתוכנית לטובת עיסוקים אחרים)
המשתתפים הקבועים יחד עם חבריהם הטובים נסעו ל"מחנה אימונים חורפי" במקום נידח ששכחתי את שמו, כשהטמפרטורה נעה בסביבות 15- מעלות. כיף.
התרשמות מהמשימות: מאחר שמדובר בספיישל, אני לא יודעת עד כמה הוא מייצג, והוא גם היה ארוך מהרגיל – ארוך מדי בשבילי (יותר משלוש שעות... ראיתי בחלקים, בצפייה ישירה עם תרגום לאנגלית). יש ללא ספק רגעים חמודים ומשעשעים בתוכנית הזו – אבל הם כמו צימוקים שצריך לחפש בעוגה שיצאה ככה-ככה. אילו היו עורכים בשבילי גרסה מקוצרת ומהודקת – אין ספק שהייתי נהנית יותר. יש קטעים שבהם הם מתגאים בכך ש"לא נגענו", וכך מצאתי את עצמי משתעממת מול דקות ארוכות שבהן החבר'ה שיחקו במשהו שנע בין כדורגל לכדורעף (יש רשת באמצע, אבל בועטים עם הרגליים). רגעי השיא במשחק (ששודרו שוב ושוב בסלואו-מושן עם כתוביות נלוות), היו כשמישהו נפל על הטוסיק או עשה איזו טעות פטאלית.
רוב המשימות נראות כמו משהו שלקוח מיום ספורט בבית ספר או מחנה בצופים, רק שהן מבוצעות ע"י אנשים מבוגרים (לפחות בגילם הכרונולוגי, אם לא בנפשם...) שמחולקים לקבוצות או לצוותים. לפעמים זה יוצא חביב ולפעמים די מטופש. בין המשימות: משחק פנטומימה שבו צריך לנחש מילים/ביטויים; משחק דיקלום שמצריך זיכרון וריכוז; משחקי כדור למיניהם; מירוץ שליחים בשלג; אכילת תפוח אדמה לוהט כמה שיותר מהר וכו'; הגעה ליעד בדרכים אלטרנטיביות (טרמפים) וכו'.
הייתה משימה שבה נציג מכל קבוצה מתחרה התבקש לבחור בסכום כסף מסוים, ואז התברר לו שהוא אמור לרכוש בסכום המדויק הזה מזון, תוך חמש דקות בלבד. יתר חברי הקבוצה היו צריכים לאכול הכל לפני שיוכלו להמשיך למשימה התחרותית הבאה... וכך קבוצה אחת נתקעה עם המון אוכל בסכום של 50$ - מר גומות אמר שהוא מעולם לא היה צריך לאכול כ"כ הרבה בזמן קצר כ"כ. נציג הקבוצה השנייה ביקש אלף דולר (הוא לא ידע למה הכסף ישמש), וכמובן שלא הצליח לבזבז אותו תוך חמש דקות. נתנו לו הזדמנות שנייה (כשהוא כבר ידע מה המשימה – לא הכי הוגן), וכך הוא קנה משקאות בריאות יקרים שאפשר לחסל במהירות.
אלו שזכו במשימות קיבלו בד"כ אוכל משופר או תנאי לינה נוחים. המפסידים נאלצו לקפוץ לים (מדברים על טמפרטורה מתחת לאפס, להזכירכם), לישון בחוץ בלילה באוהל (עם שלג מסביב), להכין לכולם אוכל ו/או להסתפק בתפוחי אדמה.
התרשמות מהמשתתפים: אני מודה שגם בסוף הספיישל הארוך קשה לי לחבר שמות לפרצופים של חלק מהמשתתפים, אז אני אתמקד בארבעה שהיו מוכרים לי יותר. המשתתפים ציינו שמבין כולם, לי סו-ג'ין ולי סונג-גי נראים כמו "הזוג המוזר". הם באמת חברים טובים? יש ביניהם פער של 15 שנים, הם מדור אחר ונראה גם שהאופי שלהם שונה לחלוטין. סונג-גי נראה חברותי, בטוח בעצמו ואמביציוזי (חשוב לו מאוד להצליח, אפילו אם מדובר במשחק דקלום ילדותי). הוא נראה בתוכנית הרבה יותר טוב מבדרמה "ירושה נוצצת" למשל. מר גומות לעומתו נראה די ביישן וניכר שהוא לא ממש מרגיש בנוח עם חלק מהמשימות/חברים לתוכנית. לפעמים הוא נראה קצת כמו דג מחוץ למים, אבל היו רגעים שבהם הוא צחק ונהנה.
לי סו-ג'ין אמר שאפילו בצבא לא היה לו כ"כ קשה וששם לפחות מקבלים אוכל נורמלי... בין השאר הוא וסונג-גי נאלצו לישון בחוץ. מר גומות התעורר עם מראה שמגדיר מחדש את המונח "יום שיער רע", ונאלץ להתמודד עם אכילת תפוח אדמה לוהט (בדרמבינס ציינו שהוא נראה כמו הומלס... אח, איפה ימי המלכות).
הקטעים היותר נחמדים/מעניינים היו אלה שבהם המשתתפים קצת דיברו על עצמם. בנסיעה באוטו הם קצת החליפו חוויות על הנשיקות בסדרות, ודיברו על אחת הנשיקות של השפ! ב"פסטה". מר גומות סיפר שפעם נישק את השחקנית שלצדו על העיניים, והריסים המלאכותיים נשארו דבוקים לשפתיו. הוא לא ידע מה לעשות כי הבמאי לא צעק "קאט". לי סון-קיון סיפר שאמו נפטרה כמה ימים אחרי שהסכים להשתתף בתוכנית. הוא התלבט אם לבוא, אבל החליט ללכת על זה, כי הוא יודע שאמו הייתה רוצה שימשיך בחייו. הוא גם הראה בחשיפה ראשונה תמונה של שני הבנים המתוקים שלו.
אגב, במהלך התוכנית צחקו על זה שאום טה-וונג, להלן חברו הטוב של השפ, לא יודע אם הילד הצעיר של חברו הוא בן או בת... חוצמזה, טה-וונג לא כ"כ הורגש בתוכנית. הוא לא דיבר הרבה ובעיקר פישל במשחקים. אחרי שהצוות שלו הפסיד והיה צריך להכין אוכל לכולם – הוא השאיר את העבודה לשפ! (שהיה כצפוי לא רע בכלל במטבח) ורק הכין איזשהו נחש מבצק. אני חייבת לציין שהשפ! הוא גבר לעניין – חכם, נינוח, מצחיק ומוצלח כמעט בכל דבר – גם במטבח כאמור וגם במשימות ובמשחקי הכדור למיניהם. נראה שהכל זורם לו די בקלות. בסיכום רוב המשתתפים ציינו שנהנו בעיקר לבלות זמן איכות עם חבריהם – דבר שלא כ"כ מתאפשר להם ביומיום בשל הלו"ז הצפוף. בשורה התחתונה היה חביב אם כי ארוך מדי וקצת משעמם לפרקים. לא בדיוק כוס הסוג'ו שלי, כך שלא נראה לי שאצפה בעוד תוכניות – אלא אם כן יהיו אורחים שווים במיוחד :)
פרומו לתוכנית:
iDana לשעבר
בתגובה ל: ספיישל החברים הטובים – 1N2D מאת: danarod על שסיכמת לנו את כל הפרק, וחסכת מאיתנו את הקטעים המשעממים.. לי סו ג'ין בהחלט נראה ביום שיער רע...בטח איש עסקים כמוהו הרגיש לפרקים ש"מה בכלל אני עושה כאן?? (או שאמא שלו הרגישה ככה) והשף מקסים.
נראה לי שחברות אמת אין בין האנשים הללו, יותר ביזנס של יחסי ציבור, אבל מה זה משנה? העיקר שהיו גם קטעים מהנים
בתגובה ל: תודה אמיתית מאת: zilpa
אבל לפחות לגבי אום טה-וונג והשפ, ידוע שהם חברים טובים במשך שנים, כפי שמעיד גם הפוסט הזה. מה שכן, מן הסתם משתתפי התוכנית הזמינו חברים שהם גם סלבס, ולאו דווקא את החבר הכי קרוב אליהם בעולם...
לגבי לי סו-ג'ין ולי סונג-גי - הם חתומים באותה סוכנות, אז אני מניחה שהקשר ביניהם החל על בסיס יח"צ, אבל הם באמת משתתפים בלא מעט אירועים יחד, כך שאני מניחה שהם מסתדרים לא רע. אולי היח"צ היה תחילתה של ידידות מופלאה? מר גומות השתתף לפני כמה ימים במפגש מעריצים של לי סונג-גי בטייואן. המעריצים של סונג גי מכנים את מר גומות בכינוי שהוצמד לו ב-1N2D ע"י השפ - Artistic boy או midaehyung. אחרי שהתקלחו והחליפו בגדים, השפ טען שמר גומות נראה כמו סטודנט לאמנות... וכל פעם שמו ברקע את השיר הזה:
iDana לשעבר
בתגובה ל: אני לא יודעת לגבי כל המשתתפים מאת: danarod היטב, חחחה, דנה. מזה מראה שאת יותר אוהבת אותו ממני, חכי עד שאראה שוב את המאפיונר,, חחחה אבל, קראתי ונהינתי להלאה,(נהינתי עם יייי"" הרבה יודים נהינתי,). הוא כזה חמוד כשהוא צוחק,והוא זה דביל בבוקר, אנושי, חחחה.לכן בטווח הזה של פערים היה עליו לעשות דרמה חדשה, קלילה, עם הזמנה לכל מעריציו להדק ולחזור לשושרות, הורס אותי הגיוון שלהם, את שפ, אני גם מתה עליו, מה יש להם, פעילות אתלטית מתאמנים ויש סאקשן שחקנים, דבילים יש ברוח השם בשפע, אח של גואה מהמופלאה, האח המושלם, איזה בדרן, מחוייב לשטותנקיות,,). היכולת של קאנג'ה, לדרמה קלילה, עם סוף טוב,כבר הוכחה,הוא אלוף במשחק, אלוף במראה, אלוף באתלטיקה =אקרובטיקה,(נתן "מינינג", משמעות--- אחרת למילה ל"עוף למען האהבה- מעל הגשר- בדרך לים -מעל הסירה- עם החטיפה של האהובה -מיג'ו, כמעט בכמו בשייט של "מנו ספנות", בין נידנוד לשיכרות, הלכנו במשל, כאילו הוסרטנו בקוריאנית הכנה לסצינת "טיטאניק" (בים- האיגאי),
אז אם לא הוכחתי אהבה ונאמנות מהי, כאן-- לא יודעת מהי אהבה-- הוא מר מושלם, הוא,
אז בבקשה שתף אותנו בהתפתחות שלך, מה אתה הולך לעשות גיוון בקריירה,עוד מעט באמת לא תוכל, כי תואכל תשמין ותידרש פוטו שופ, אנא תרום למען מעריצותיך מעריציך, וסגור קונטראט, למען הנאתנו וציפיותינו, שנה טובה לך קאנג'ה לי סו גי,.
בתגובה ל: |נאמנות,זה דבר חשוב ושלך ,ל|נש קאנג'ה,כאן, מנוהלת מאת: מאימאי10 מספיק, בדרמות ומרויחים המון ב סרטים, ובהפקות האחרות, הכל ענין של כסף, כמה מרויחים ממה, לפיכך, מנחשת פרסומות מקום, ראשון, הראייה צ'ה חותם חוזה לשנה ב "המופלאה" ומקבל מיליון ג'ובות, מקום שני, כסף קטן ב- דרמות כסף גדול יחסי בהפקות שטות, כסף בינוני , עם אחוזים ב-סרטים.
הכל כסף.
בתגובה ל: חשד-- אני מתחילה לחשוב שלא מרויחים מאת: מאימאי10
הוא בא ממשפחה עשירה (שהתנגדה בזמנו לקריירת המשחק שלו) ויש לו ג'וב נוסף בתחום הפיננסי. ובכל זאת אני מקווה שעוד נראה אותו בדרמות טובות
iDana לשעבר
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית ללא תוכן
בתגובה ל: יש איזו קוריאנית תקופתית בקרוב? מאת: איילה 43 ויש שידורים חוזרים לפרקים הראשונים בימי שלישי ורביעי.
לא יאומן רק יום אחד צפיתי רק בשני פרקים בפעם הראשונה ובפרומונובלה לפרק השלישי וכבר חלמתי על המשך הסדרה!!!
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: בדיוק התחילה בויוה פלוס הנסיך שלה אתמול מאת: EVGLEV ספר מה חלמת...:)
ואני מאוד נהניתי לראות את הנסיכה בתרגום עברי, על מסך גדול:) פארק שי הו פשוט מקסים. כבר אמרתי?
בתגובה ל: יבגני, מה זה הטיזינג הזה? מאת: zilpa שמתחילה מלחמה גלויה ביניהם והם אוסרים על הילדים שלהם לדבר עם בני הדודים שלהם כי הם שייכים למחנה האויב.
בתגובה ל: חלמתי על המשך מאבק האחים מאת: EVGLEV ובכל מקרה, נראה שהסדרה חלחלה לתת המודע שלך. נראה לי שמאוד תהנה לצפות בה:)
בתגובה ל: חלום די מציאותי, הייתי אומרת...:) מאת: zilpa ללא תוכן
בתגובה ל: יש איזו קוריאנית תקופתית בקרוב? מאת: איילה 43
ואמורים להיות עוד שידורים חוזרים במהלך הסופ"ש/השבוע.
והפרומו ב'ויוה' (טוענים שהסדרה יותר מוצלחת מהפרומו):
iDana לשעבר
בתגובה ל: אתמול התחילה "הנסיך שלה" בויוה פלוס מאת: danarod אמנם עדיין לא ראיתי , רק הקלטתי את הפרקים אבל אני ממש מחכה להמשך הפרקים של ניחוח אשה אז מה אני אעשה עם סדרה? אני כבר רואה יותר מדי סדרות בויוה וויוה פלוס
אלוהים נתן לנו שתי אוזניים ופה אחד כדי שיותר נקשיב ופחות נדבר.
בתגובה ל: אתם גורמים לי להתמכר לקוריאניות מאת: tami_y כי עוד מעט כוחו של גורל והנבחר מסתיימות. וגם ניחוח אישה אוטוטו מסתיים ואני לא יודע מה תהיה דעתך וגם מה תהיה דעתי על דרים היי. איזה כיף ראיתי פרקים ראשונים של הנסיך שלה לפני דנה.
בתגובה ל: נראה שבויוה צפוייה לך התפנות מאת: EVGLEV
שהקדמת אותי הפעם. לא בא לך לפתוח שרשור נפרד? נשמע שהסדרה ממש תפסה אותך
בקרוב פרקי הסדרה אמורים לעלות גם לצפייה ישירה, כך שתוכל להמשיך ליהנות בקצב שלך
האמת שצפיתי בינתיים בפרק הראשון (וקצת השתעממתי) והיום כנראה אשלים את הפרק השני.
iDana לשעבר
בתגובה ל: אתם גורמים לי להתמכר לקוריאניות מאת: tami_y
ואני מדברת מניסיון... כדאי לעצור כל עוד יכולים
iDana לשעבר
בתגובה ל: זו התמכרות קשה מאת: danarod אבל אני כן אקבע גבול, אני אצפה רק בפרקים שיש בויוה פלוס.
יבגני, הסדרות שציינת הן לא רלונטיות בשבילי. אני צופה בלב משוגע ( אני אפתח הודע עליה כי אף אחד כנראה לא רואה) האומץ לאהוב והקוריאניות עכשיו
אלוהים נתן לנו שתי אוזניים ופה אחד כדי שיותר נקשיב ופחות נדבר.
בתגובה ל: אתם גורמים לי להתמכר לקוריאניות מאת: tami_y לגרום לנו להתמכר לדרמות שלהם? ...כן ..כן זה מה שהסביר שגריר קוריאה בישראל לכתב ערוץ 10 בראיון על הגל הקוריאני בישראל...חחחח זו הכתבה המדוברת: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=769909
בתגובה ל: הידעת ? שזו הייתה מזימה של ממשלת קוריאה... מאת: kler181
נראה לי שיש עילה להגשת תביעת פיצויים
iDana לשעבר
בתגובה ל: ה"מזימה" הזו הצליחה יותר מדי! מאת: danarod ללא תוכן
בתגובה ל: מכון גמילה יעזור? מאת: kler181 ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית טוב, בואו נגיד שזה היה חצי צפוי וחצי מפתיע- לי סו היון בן ג'וסון, שעובד עבור כוחות הכיבוש היפניים, הוא המנהיג של אה מול דן, הארגון שנלחם למען עצמאות ג'וסון. במלים אחרות: הוא סוכן כפול. כל הזמן הוא "שיחק" את "השוטר הטוב" והציל את החשודים בחברות בארגון, עזר להם וחיפה עליהם. אבל עד עכשיו זה לא היה כ"כ ברור. רק עכשיו, כשהוא נחשף בפני סונג ג'ו- האישה שאהבה אותו מאז ומעולם- זה כבר ברור כשמש. מה יהיה מכאן והלאה, זה באמת לא ידוע. מה שברור זה לא יהיה פשוט. בכלל לא.
ואותי מעניין ומסקרן, למה לי סו היון החליט לבחור בדרך הזו- חיבתו הרבה משכבר הימים לסונג ג'ו, רגשות פטריוטיים או ייסורי מצפון על גרימת מותו של חברו הטוב (אחיו הבכור של וואן)? אני מניחה שהתשובה לשאלה הזאת תגיע בהמשך.
בתגובה ל: קפיטל סקנדל- פרק 11 (ספויילר). מאת: ההרצליינית
כל התשובות נכונות, אם כי יש סיבות שיש להן משקל רב יותר, וזה עוד יתבהר בהמשך.
וכמו שאמר לי סו היון לסונג ג'ו באחד הפלאשבקים בפרקים הראשונים (עוד לפני שהכל קרה):
אף אחד לא חי בג'וסון הכבושה, רק כי הוא חייב לעשות זאת, אבל עדיין האנשים שורדים. גם את חייבת להמשיך לשרוד. את חייבת לחיות ולמצוא דרך לפרוק את הזעם ואת השנאה. תמצאי דרך לנקום באויבים שהפכו את העולם לכזה. זה הכוח היחיד שיכול לשנות את העולם וזו גם הדרך היחידה לנקום.
(ומתנצלת מראש על דברי הכפירה, אבל אף פעם לא סבלתי את השיר הזה של משינה).
iDana לשעבר
בתגובה ל: אני מניחה שבמקרה הזה מאת: danarod כל אחד וטעמו הוא.
ועוד 2 דברים בקשר לסידרה: -זאת הפעם הראשונה בדרמה קוריאנית, שבה אני אוהבת , את כל רביעיית הדמויות הראשיות, בלי יוצא מן הכלל- ארבעתן דמויות סימפטיות מאוד (כל אחת בדרכה שלה) והדינמיקה ביניהן מצוינת. גם השחקנים שלוהקו ל-4 התפקידים הראשיים, מצוינים וכל אחד מהם מתאים לתפקיד שלו בסידרה, כמו כפפה ליד.
-ומשהו נוסף על הדמיון בין און סוק הון כמפקד הכוחות המיוחדים, ותפקידיו של יוסף שילוח בסרטי הבורקס: כמו שיוסף שילוח בסרטי הבורקס בהם כיכב, תמיד היתה לצידו בת זוג נודניקית, מעצבנת ואימתנית שהטילה עליו מורא (זכורות במיוחד ג'רלדין מ"חגיגה בסנוקר" והמפקדת מ"אסקימו לימון"), כך גם מפקד הכוחות המיוחדים ב"קפיטל סקנדל", הבת זוג שלצידו היא סאצ'יקו הנודניקית והמעצבנת שמטילה עליו מורא .
בתגובה ל: את לא צריכה להתנצל בקשר לשיר של "משינה" :-). מאת: ההרצליינית
והצעקה "סאצ'יקו!" הדהדה באוזניי הרבה אחרי שסיימתי לצפות
iDana לשעבר
בתגובה ל: אוקיי... וגם אני אוהבת את הרביעיה המובילה מאת: danarod אחת הדמויות המטורללות והמעופפות, שיצא לי לראות בדרמות הקוריאניות. לא פלא שכל הדמויות בסידרה, לא סובלות אותה (חוץ מאימו החורגת של וואן). דווקא הבת שלה- מיוקי הבובתית- עושה רושם ראשוני, של בחורה שקולה והגיונית.
בתגובה ל: סאצ'יקו היא מכה שלא ברא השטן. מאת: ההרצליינית
רק וואן מצליח לתמרן אותה... גם אמו החורגת לא סובלת אותה, אבל היא מתחנפת אליה בניסיון להשיג כל מיני הטבות כמובן. זה נס שלסאצ'יקו ולבעלה היקר יצאה ילדה נורמלית.
iDana לשעבר
בתגובה ל: אבל היא כ"כ הצחיקה אותי מאת: danarod רוב הזמן לא לצידם...כנראה היתה השפעה של הסבים...
ומי שצופה בגברת המטורללת יודע שהיא מופיעה גם בניחוח אשה בתור האמא של לי יון ג'ה, חולת הסרטן, ועושה שם תפקיד מדהים.
בתגובה ל: בל נשכח שהילדה מאת: zilpa ...שגם כסאצ'יקו היא משחקת טוב. כל השחקנים בסידרה, בלי יוצא מן הכלל, משחקים טוב (כולל השחקנית שמגלמת את אימו החורגת של וואן. היא שיחקה גם פרקים ספורים ב"צייד עירוני" בתור אשת הנשיא, וזכורה במיוחד מ"סם סון המתוקה", שם היתה יד ימינה החד-הבעתית, של אימו של סם שיק. ב"קפיטל סקנדל", היא מוסיפה לעצמה עוד כמה הבעות-פנים).
בתגובה ל: בל נשכח שהילדה מאת: zilpa ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: אבל היא כ"כ הצחיקה אותי מאת: danarod ו-3 חבריו הטובים של ואן (בראשות "קונילמל". כלומר קאנג נאם גיל. כלומר טק גו או "בדמינטון"), הם בכלל ליצנים .
ומשהו שממזמן רציתי לשאול: מה פירוש הכינוי "ג'ו מה ג'ה"?
בתגובה ל: רוב הדמויות בסידרה משעשעות פחות או יותר מאת: ההרצליינית
אני חושבת שג'ו מה-ג'ה זה איזשהו משחק מילים שקשור למכות - תחום שהבחורה בהחלט מצטיינת בו
iDana לשעבר
בתגובה ל: קפיטל סקנדל- פרק 11 (ספויילר). מאת: ההרצליינית הדרמה שלך, והדרמה האחרת, של צ'ה, "סיטי הול" מפחדת להתחיל בכלל לצפות, --- מכה---. נראה,,, תודה, בכל זאת אני עוקבת אחרי הסקירות. מממ,, מתח,,, סקנדל,,, מ..
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית
השבוע ערכתי לעצמי את פסטיבל הקולנוע הקוריאני הקטן מסוגו בעולם, ובמהלכו צפיתי בלא פחות משבעה סרטים. פשוט החלטתי שצברתי יותר מדי סרטים שמעלים אבק על הכונן, וחוצמזה הייתי צריכה איזשהו פסק זמן אחרי Gyebaek (סקירה תבוא בהמשך) ולפני שאפצח בדרמה חדשה.
לסיכום השבוע הזה, אין הרבה חדש תחת השמש, ולמרות שנהניתי מחלק מהסרטים (מי יותר, מי פחות...), עדיין אני מעדיפה את הדרמות ובגדול. טרם מצאתי סרט שיגרום לי להנאה או לחיבור רגשי שנותנות לי הדרמות האהובות עליי, אבל עדיין לא אמרתי נואש. אולי בסרט הבא... יש לי מספיק חומר גם לפסטיבל הבא :)
להלן סקירה קצרה של שבעת הסרטים המדוברים, לפי סדר הצפייה. וזו ההזדמנות לומר תודה לכל המתרגמים העוסקים במלאכה.
העלילה: בחור עשיר ונאה מחליט להפוך חנות עתיקות ישנה לקונדיטוריה, למרות שכלל אינו חובב מאפים. הוא מגייס לשורותיו קונדיטור מוכשר, המאוהב בו עוד מימי ביה"ס. נטען כי כל הטועם ממאכליו של הקונדיטור נופל מיד בקסמו.
התרשמות אישית: סרט חביב בסה"כ, אם כי לא מצאתי את עצמי מרותקת לעלילה ו/או לדמויות. מתחיל כקומדיית יחסים קלילה ובהמשך מתפתח גם למשהו מעבר לזה. רואים המון עוגות בסרט – בהתחלה הן עשו לי חשק לאכול ואח"כ כבר לא, אולי בגלל עודף היצע או שמשהו היה חסר לי בקרם שחיבר את כל מרכיבי העלילה...
הסרט המתורגם לעברית (ע"י לימור) נמצא באתר אסיה. אני צפיתי בתרגומה של ג'ני.
טריילר:
*
רגע בלתי נשכח (A Moment to Remember) בימוי: לי ג'ה האן שחקנים: סון יה-ג'ין ("טעם אישי", The Classic), ג'ונג וו סונג ("פאדאם פאדאם", "אתנה אלת המלחמה"). שנה: 2004
העלילה: סיפור אהבתם של קים סו-ג'ין, מעצבת אופנה בת 27, וצ'וי צ'ול-סו, מנהל עבודה מחוספס באתר הבנייה שחולם להיות ארכיטקט. האושר שלהם עומד למבחן, כשמתברר שסו-ג'ין לא סתם שכחנית ומבולבלת...
התרשמות אישית: סרט אנושי עם פסיפס של רגעים מהחיים. סון יה-ג'ין וג'ונג וו-סונג כ"כ יפים ביחד, והכימיה ביניהם מצוינת. למרות שהסרט לא קצר, הוא עבר לי מהר, אולי מהר מדי. רציתי לפעמים קצת יותר דגש והעמקה בהיבטים מסוימים. לדעתי יש כאן חומר לסדרה שלמה, בסרט קשה להקיף הכל...
הסרט מתורגם לעברית ע"י אורה באתר אסיה.
טריילר:
*
הטרוריסט (The Terrorist) בימוי: קים יונג-בין שחקנים: צ'וי מין סו (Sandglass, Warrior Baek Dong Su), לי גונג-יונג (Paju), יום ג'ונג-אה (Royal Family). שנה: 1995
העלילה: שני אחים מוצאים עצמם משני עברי המתרס של החוק, במרדף אחרי איש עסקים מושחת, המציג תדמית מהוגנת. מי מבין השניים יצליח לעצור אותו (אם בכלל...) – התובע המהוגן או המאפיונר בעל כורחו? בתווך ישנה גם עיתונאית חוקרת נחושה וחסרת פחד שמנסה לחשוף את האמת.
התרשמות אישית: מאוד רציתי לצפות בסרט הזה אחרי שקראתי שתפקידו של צ'וי מין סו כאן, היה זה שגרם לוון בין המהמם לרצות להיות שחקן. אחרי שצפיתי אני יכולה להבין למה (וזה מתחבר לי גם עם התפקיד שוון בין עשה בסרט "האיש משומקום").
כמו בכל הפרויקטים שבהם ראיתי אותו – צ'וי מין-סו מצטיין במשחק טוטאלי ומשכנע ובכריזמה חורכת מסך. הוא הורס אותי כל פעם מחדש, ואני לא יכולה לחשוב על אף שחקן שדומה לו. הסרט עצמו היה אלים, אינטנסיבי ונוטף דם, אם כי בצורה מסוגננת למדי, ועם סצנת סיום חזקה במיוחד. כמו במקרה של "רגע בלתי נשכח", גם כאן הכל עבר לי מהר מדי, והיו אלמנטים שלטעמי שווים הרחבה והעמקה. היה יכול להיות מעניין אילו היו מעבדים את הסיפור לדרמה.
הנה הקטע היחיד מתוך הסרט שמצאתי ביוטיוב (אלים ונוטף דם, כבר אמרתי? ואיך אומר הגיבור בסרט – החוק נמצא רחוק, האגרוף תמיד בהישג יד...)
iDana לשעבר
בתגובה ל: פסטיבל הקולנוע הקוריאני שלי מאת: danarod
אמא (Mother) בימוי: בונג ג'ון-הו שחקנים: קים הי-ג'א ("הנסיכה", Since We Met), וון בין ("סתיו בלבי", "חברים", "האיש משומקום") שנה: 2009
העלילה: רצח של נערה צעירה מפר את השלווה בעיירה קטנה. התיק נסגר עד מהרה, כשהחוקרים משיגים הודאה מדו-ג'ון, צעיר בעל פיגור שהיה בסביבה בזמן המקרה ואין לו אליבי (ומצד שני, אין להם ממש ראיות מוצקות, הבחור לא ממש מבין על מה הוא חותם, ועורך הדין שלו בקושי עושה משהו כדי להגן עליו). אמו האלמנה מתחילה בחקירה משלה, ומוכנה לעשות הכל כדי לטהר את שמו של בנה האהוב.
התרשמות אישית: כפי שאומר הקומוניקט, הסרט משלב בהצלחה בין דרמה משפחתית, תעלומה בלשית וסאטירה חברתית. למרות שהייתה לי איזו תחושה מוקדמת, העלילה בכ"ז הצליחה להפתיע אותי. ראוי לציון המשחק המעולה של קים הי-ג'א בתפקיד האמא הבלתי נלאית. וון בין מפגין משחק אמין, רגיש ומשכנע בתפקיד די קטן ומינורי, ושונה לעומת התפקידים שבהם ראיתי אותו בעבר. הסרט מוקרן מדי פעם בערוצי הסרטים של יס.
הנה הסצנה הפותחת המוצלחת לטעמי (והיא עדיפה בעיניי על הטריילר הרשמי והמספיילר):
*
המלך והליצן (The King and the Clown) בימוי: ג'ון איק לי ("Sunny", "Blades of Blood") שחקנים: לי ג'ון קי ("אילג'ימה", "זמן בין זאב לכלב", "החברה שלי"), קאם וו סונג ("The Great King Keun Chogo", "Love, First", "Marriage Is a Crazy Thing"), ג'יאון ג'ין יונג ("Dong Yi", "Special Investigative Unit, "Sunny"). שנה: 2005
תקציר העלילה מהקומוניקט: תחילת המאה ה-16. שני ליצנים המעלים מופע סאטירי נטול עכבות מגיעים לעיר הבירה בתקווה ששם יאיר להם מזלם. לאור הצלחתם, הם מוזמנים להופיע בפני המלך וזה מתרשם מכנותם ומאומץ ליבם ובמיוחד ממראהו הנשי של אחד משני הליצנים, וממנה אותם לליצני החצר שלו. הסרט שמתחיל כקומדיה לא מזיקה הופך לאפל ומותח מרגע לרגע, כשברגעי השיא המתרחשים בעת העלאת המופעים הסאטיריים של הליצנים, מיטשטש הגבול בין האמת לבדיה והמציאות עולה על כל דמיון. הבמאי לי, המרבה לעסוק בדרמות היסטוריות, מגיש לצופה דרמה בעלת אסתטיקה מוקפדת המתובלת באומנויות לחימה ומוטיבים הומו ארוטיים. הסרט נמצא עד היום במקום השני ברשימת הסרטים המכניסים ביותר בתולדות הקולנוע הקוריאני (שני רק ל"מארח" של בונג ג'ון הו). הסרט מתורגם לעברית (ע"י ג'ני) באתר אסיה.
התרשמות אישית: זה כנראה לא היה רעיון טוב להתחיל לצפות בסרט כ"כ צבעוני עם מיגרנה... בכל מקרה, למרות הרעיון המעניין של הבדיון המתערבב עם המציאות, לא הצלחתי להתחבר לעלילה. המופעים הסאטיריים היו וולגריים מדי לטעמי ולא עשו לי טוב בלשון המעטה (אם כי אני מניחה שהם השיגו את מטרתם מבחינה עלילתית). וכמו שאמרו כבר לפניי, הסרט הזה אכן מוכיח שג'ונקי יפה יותר מכל אישה.
טריילר:
*
פרח קפוא (Frozen Flower) בימוי: יו-הא שחקנים: ג'ו ג'ין מו (Gabi, Queen of the Game), ג'ו אין סונג (What Happened in Bali), סונג ג'י-היו (הנסיכה, Gyebaek) שנה: 2005
העלילה: מלך גוריו נשוי למלכה משושלת יואן, ואין להם יורש, למרות הלחץ המופעל עליהם מצד קיסר יואן וחצר הממלכה בגוריו. המלך מבקש ממפקד המשמר, המתפקד גם כמאהבו ואיש אמונו הקרוב ביותר, להכניס את המלכה להריון, כיוון שהוא עצמו אינו מסוגל לעשות זאת. הבקשה החריגה מסבכת את העניינים עבור כל המעורבים בדבר. זה סרט לבני 18+, למקרה שזה לא ברור מהתקציר...
התרשמות אישית: סרט מרשים מבחינת השחזור התקופתי האסתטי והמוזיקה היפה. הגברים שבחבורה מפגינים משחק משכנע בסיטואציות לא קלות. מהשחקנית הראשית פחות התרשמתי, אבל אולי זה קשור גם למטען שאני סוחבת לגביה מ-Gyebaek. העלילה בהתחלה נראית מבטיחה ומעניינת, אבל בשלב מסוים כל העסק הפך למייגע מבחינתי, ודי איבדתי עניין. לטעמי היה אפשר לקצר... הסרט מתורגם לעברית ע"י אורה באתר אסיה. אפשר למצוא גם בתרגום לאנגלית ביוטיוב.
טריילר:
*
לפתות את מר מושלם (Seducing Mr. Perfect) בימוי: קים סאנג-וו שחקנים: אום ג'ונג-הוואה (Insadong Scandal, He Who Can't Marry ואחותו של אום טה-וונג), דניאל האני ("סאם סון המתוקה", Plan B). שנה: 2006
העלילה: מין-ג'ונג מאמינה גדולה באהבה, אבל מוצאת את עצמה נזרקת על ידי בני הזוג שלה פעם אחר פעם. הבוס החדש שלה (שמדבר רק אנגלית אבל מבין קוריאנית מצוין) לא רק מטיל עליה משימות מאתגרות, אלא גם נותן לה טיפים להשגת גבר החלומות, כדי שתפסיק להיות בבחינת "אסקופה נדרסת". זאת מאחר שלשיטתו, אין הבדל גדול בין התנהלות עסקית להתנהלות במערכת יחסים- בשני המקרים חשוב לשמור על שליטה ולהפעיל אסטרטגיה נכונה. השיעורים הפרטיים אכן מוכיחים את עצמם, ובין לבין גם המורה והתלמידה מתקרבים...
התרשמות אישית: קומדיה רומנטית חמודה, שלא מתיימרת להמציא את הגלגל, אבל מעבירה את הזמן בקלילות. הזכירה לי קצת סרטים אמריקאיים וגם את "סאם סון" משום מה – ולא רק בגלל נוכחותו הנעימה לעין של דניאל האני. אום ג'ונג-הוואה שחקנית נהדרת שעשתה עליי רושם מצוין כאן, ואשמח לראותה בתפקידים נוספים.
טריילר מתורגם לאנגלית:
הסרט המלא מתורגם לאנגלית ביוטיוב (באיכות מצוינת):
iDana לשעבר
בתגובה ל: פסטיבל הקולנוע הקוריאני - המשך מאת: danarod היה ממש כיף לקרא.
את "רגע בלתי נשכח" לא ראיתי, ודוקא עשית לי חשק... גם "אמא" נשמע לי סרט חזק ביותר. על טרוריסט אני מוותרת מראש.
אני שמחה שאהבת את "לפתות את מר מושלם", וגם לי היה לא קל עם "פרח קפוא" ו"המלך והליצן". הקוריאנים חובבי הטראגדיות לא מפסיקים לרגע להכות בצופה, כך שממש שמחתי לגלות סרט כמו "לפתות את מר מושלם", שמרגיש לגמרי כמו הדרמות -שכמו התכווצו מ 16 שעות לשעתיים.
(עם פחות זמן לחבר הבוגדני, למופעי הקריוקי ולמשפחה המעצבנת..אבל עדיין, עם זמן שמוקדש להם)
אין ספק שמכל הסרטים הקוריאניים שראיתי עד כה, הוא החביב עלי. והוא גם היחידי שראיתי יותר מפעם אחת (ועכשיו עם הקישור שלך ליוטיוב בא לי לצפות מחדש...)
בתגובה ל: תודה על הסקירה המקיפה מאת: zilpa
אני חייבת לציין שאחרי שבוע של סרטים, עוד יותר בא לי לחזור לסדרות - אם כי בינתיים עוד לא כ"כ התחברתי ל"נסיך שלה"... אבל בפרק 5 נרשם שיפור קל ברמת העניין שלי, אז יש תקווה
iDana לשעבר
בתגובה ל: בכיף.. ומר מושלם אכן מוצלח מאת: danarod תמיד תקדימי אותו:)
ואני יכולה להבין אותך לגבי הסרטים, אם כי הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי מסוקרנת לראות כוכב אהוב או עלילה שנשמעת נורמלית. אגב הנסיך פארק שי הו מופיע לאחרונה בסרט, אך אבוי, מסתבר שהוא מגלם פסיכופט/ רוצח סדרתי... נראה לי שאדלג על הסרט הזה שלו...לפחות בנסיך אפשר להנות ממנו. אני חושבת שהוא עושה שם תפקיד מרשים- כי הדמות שלו עוברת גלגולים לא מעטים...
בתגובה ל: אני מבינה שלא יעזור ליבגני מאת: zilpa
ואני מקווה שפארק שי-הו יעשה לך נחת בדרמה הבאה (אחרי הכל זו אמורה להיות קומדיה רומנטית, כך שהתסריטאים לא אמורים להפריז בשתייה ).
הם נראים חמודים ביחד, גם במראה המודרני:
iDana לשעבר
בתגובה ל: אכן מאת: danarod אגב, השחקנית המתוקה הזו, שהתאהבתי בה מאז "מרי הנשאי לי", קיבלה את פרס השחקנית הטובה ביותר, וסוקי ישב בקהל והריע לה, והיא הודתה לו בדמעות ומילים נרגשות, והם גם נכנסו יחד לאולם ונראו ממש בחברות מצויינת. לעומתם, הגיחו האדון שי הו והגב' מון, כוכבי "הנסיך שלה", מהלימוזינה בלי להעיף מבט זה בזה, גם כשישבו יחד לא ניכר ביניהם שום קשר של חיבה. הם לא החליפו מילה, מבט או חיוך.
נראה לי שהם ממש לא סבלו זה את זה (או לחלופין היו מאוהבים ונפרדו בכאסאח ומאז הם לא מדברים...)
בשיר המתורגם שהעלו באסיה אפשר לראות את הזמרת המופיעה באותו טקס חלוקת פרסים, ולקלוט את שני הכוכבים יושבים זה לצד זה כמו זרים...
בתגובה ל: הם נראים מקסימים ביחד מאת: zilpa
ולא מון גון יונג מ"מרי הינשאי לי" שתככב לצדו בדרמה החדשה. יש לשתי השחקניות אותו שם משפחה (אפשר לקרוא להן ה"מוניות"?) והן שיחקו יחד ב"Painter of the wind" וגם זכו בכמה פרסים (אחד מהם מקורי במיוחד - אבל זה ספויילר...).
לכי תדעי מה עבר בין השניים... דווקא בראיון ששודר לפני הקרנת הסדרה (עם תרגום לאנגלית) ובצילומים מאחורי הקלעים הם נראים ידידותיים למדי:
אגב, נתקלתי במקרה בידיעה ישנה על כך שפארק שי-הו נפצע במהלך הצילומים של "כבוד המשפחה". מזל שלא קרה לו משהו רציני... זה היה בצילומי חוץ, כשאופנוען מאיזושהי כנופייה זרק עליו אבן (זו נשמעת כמו סצנה שיכלה להיכנס לתסריט, לא?)
iDana לשעבר
בתגובה ל: בתמונה ששמתי זו מון צ'ה וון מ"הנסיך" מאת: danarod לגבי הראיון, הם בהחלט נראים מוכנים להחמיא זה לזה, אם כי שפת הגוף שלהם לא משדרת קירבה אמיתית. לכי תדעי מה היה להם על הסט...רבו על האוכל? על סצינות? היא פרימדונה? הוא מרגיז? (אם כי אני משוחדת לטובתו, כידוע:)) באמת התאהבו ואחר כך נפרדו? אולי בעוד 30 שנה הם יספרו (אם זה יעניין מישהו אז...)
ומזל שלא קרה לו כלום לבחור, דן אה סבלה מספיק...
בתגובה ל: אוי איתי... מאת: zilpa
אז הם התרחקו ככל האפשר (הצחיק אותי שפארק שי הו הציע לבמאי סצנה רטובה במפלים... דווקא רעיון נחמד!). או שאחד מהם אכל שום/בצל לפני סצנה טעונה (אם כי עם נשיקות הציפור האלה, זה לא ממש אמור להפריע).
נחכה ששי-הו יפרסם ספר זיכרונות
iDana לשעבר
בתגובה ל: הם נראים מקסימים ביחד מאת: zilpa
זה שיר מעלף אחד היפים שלה מהדרמה IRIS
בתגובה ל: קוראים לה Baek Ji Young היא נחשבת לזמרת הדרמות מאת: kler181 בתוכנית של אלן דג'נרס , הוא לימד את בריטני ספירס את הריקוד שמשגע את כל העולם הציצו וראו :
בתגובה ל: מישהו מכיר את השגעון מקוריאה "גאנם סטייל" psy מאת: kler181
הלהיט הקוריאני "Gangnam Style" רחוק מלהיות טראש אסיאתי: הוא נושא עימו מסרים על פערים חברתיים ומסורת תרבותית מרשימה משחשבתם. טור תרבות דיגיטלית
iDana לשעבר
בתגובה ל: מישהו מכיר את השגעון מקוריאה "גאנם סטייל" psy מאת: kler181 הגל הקוריאני מגיע לאמריקה, מסתבר. עוד מעט יהיה פה צונאמי...
בתגובה ל: בכיף.. ומר מושלם אכן מוצלח מאת: danarod אבל, אני לא חייבת להסכים איתך על הכל .....כמו שנאמר " על טעם ועל....." ישנה דרמה שמטפלת בהרחבה בבעיית השיכחה והזכרון בהשתתפות הראשיים rae won soo hae מצאתי לך בצפייה ישירה , כמו שאת אוהבת.... http://www.dramacrazy.net/korean-drama/a-thousand-days-promise/
בתגובה ל: דנה שלי ,המתוקה והנהדרת ..תודה על הקירה מאת: kler181 על טעם ועל ריח - וטוב שכך כי ריבוי דעות עושה את העולם למקום הרבה יותר מעניין
זו עוד הזדמנות להודות לך על התרגום המצוין והסדרה שציינת מחכה לי על הכונן כבר הרבה זמן
iDana לשעבר
בתגובה ל: פסטיבל הקולנוע הקוריאני - המשך מאת: danarod יש לסרט כתוביות בעברית?
תוקן על ידי ההרצליינית 9/9/2012 20:43
בתגובה ל: מאיפה הורדת את הסרט "אימא"? מאת: ההרצליינית
אבל אני צפיתי עם כתוביות באנגלית שולחת לך מסר עם קישורים.
iDana לשעבר
בתגובה ל: מסתבר שיש כתוביות בעברית מאת: danarod ללא תוכן
בתגובה ל: גם לי מאת: kler181 ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: שלחתי במייל מאת: danarod ללא תוכן
בתגובה ל: פסטיבל הקולנוע הקוריאני שלי מאת: danarod אילו , ואילו,,, חחחה אילו חג הסוכות היה מתרחש הרגע, הפרס הראשון, והשני, והשלישי היה מעונק ממני ל סוכה שלך, על אירוח, סרטים, מקום ראשון, על אירוח שחקנים מקום שני ( עם הערות שלי...) עם תחזוקה מרעננת של הצפייה שלנו וגירויים לדברים חדשים , מקום שלישי. בסה"כ קטפת אצלי כלהפרסים,,,
הסרט הראשון,אוהבת את העוגות, שונאת את הפסקול, הלך עליו, ולא מדברים אלי השחקנים.
הסרט השני, אם מבולבלת, וכו',,, נשאר לי לנחש סוף שהוא מהחיים תודה, אבל לא. אבל היא יפיפיה והוא לא פחות יפיפה, מחכה שיביאו לי את "הצמד חמד" במשהו שאני אוכל להוריד את אהבה מופלאה מצפייה חוזרת אל אלה המקסימים. באמת ליהוק יוצא מן הכלל.פה נראה קצת טום קרוז ,(שאני לא מתה עליו).
סרט שלישי,
סרט רביעי, קוריאני מדבר אנגלית, מעבר ל רדידות שאני מפגינה, חחחה. ממש הומצאה, תבנית ל שחקן בן אפלאק מהדורה קוריאנית ,,,,
המשך,
בתגובה ל: דנה, הזוכה הניצחית,סקירה מרשימה כתמיד. מאת: מאימאי10 אמא, המלך והליצן, פרח קפוא , עוד לא עליתי כיתה, קשה לי. מר מושלם, באמת שוב, שהבטתי, והוא בן אפלאק, חחחה. בסה"כ, לעוף נדיר שהגיע בטעות לקוריאניות, המחווה הזה מוסיף המון, אלא שהשימוש במוח שלי כנראה עדיין נמצא, ב ביטוי, בדרמות הארוכות , שנותנות תשובה, ושינוי המתנה וציפיה מפרק לפרק לנושא מסויים בהרחבה. אני לאהוב" חחחה לאהוב, באמת,טיפוח שחקן ושחקנית, לצפות כיצד ממצב "נחנח",אנמי, לא בוגר,לא ארגוני, או בהפוכה, מושלמת, מקורית, יפיפיה, מאבדת את הזוהר,והריח, וממציאה את עצמה מחדש כי יש פרקים ויש זמן להרחבה. את דניאל האני ( AS, "אוני"' as "דבש" אז, חמודי, מותק, אהבתי מאד, למה אין לו משהו טוב,, מהסדרות?? "דנה, אסקופה נדרסת" אסקופה מטאטא??? חחחה. מעל ומעבר, תודה לדנה האחת, המישיכי לי עוד, לטובת כולנו לאו יו מאד מרי.
בתגובה ל: דנה, הזוכה הניצחית,סקירה מרשימה כתמיד. מאת: מאימאי10
אם יתחשק לך לנסות סרט, אז יש סיכוי טוב שתחבבי את "מר מושלם". את דניאל האני אפשר לראות גם בסדרה Spring Waltz - לא צפיתי, אבל הבנתי שהיא אמורה להיות רומנטית ומהנה.
iDana לשעבר
בתגובה ל: איזה כיף לי מאת: danarod
זה הסגנון שאני מחבבת ועלול לעשות לי את ה דינג דונג, מה שהבנות קראו הרעד בלב, זה חתיך עולמי תראי אותו כמה רגעים לאחר התחלת הפרק, עם ג'קט ירוק, חתיך עולמי, אני מבינה שהוא כיכב ב הו מי ליידי?? שראית--- הוא מזכיר לי את היופי של הנסיכה סונג סונג,(גם אליו אני מתגעגעת, הם כולם מתמהמהים. מה שאומר שוב על טעם,,,,, וכו, אין מה לעשות זה או באמת עושה את הרעד וציפייה לבאות או נאדה" כרגיל תודה.
בתגובה ל: במקום "האני" מצאתי את CHOI SI WONזה סוג החתיכים מאת: מאימאי10
סי-וון אכן מככב ב"הו מיי ליידי" שטרם הספקתי לראות, אבל ממה ששמעתי זו קומדיה קלילה, ויש סיכוי טוב שתהיה לטעמך. יש כזה מבחר שקשה לדעת ממה להתחיל...
iDana לשעבר
בתגובה ל: במקום "האני" מצאתי את CHOI SI WONזה סוג החתיכים מאת: מאימאי10 לך את הו, מיי ליידי על הכונן. אז את יכולה להנות מהסדרה. אני במיוחד אהבתי את ההתחלה, בה הוא משחק כוכב יפה וחסר כישרון, שהבמאי מתלונן על כך שהוא חייב לעבוד איתו כי יש לו מעריצות- אבל שהוא פשוט סיוט...
קריצה על קריצה על קריצה, כבר אמרנו?
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית היי לכולם אני אורטל בת 26 מת"א צגלה לאט לאט את הטלנובלות הקוריאניות ראיתי אהבה גדולה שהייתה נהדרת!!! ועכשיו רואה את ניחוח אישה והנסיך שלה
הראשי בניחוח אישה פשוט מדהייייייייייים פנים מושלמות לאכול אותו חחחח יש לו עוד סדרות?איפה ניתן לראות אותן?האם יש תרגום לעברית?
יש לכם אחלה של פורום!
בתגובה ל: חדשה כאן מאת: ortalav
הסדרות הקוריאניות ממכרות
הראשי ב"ניחוח אישה" הוא לי דונג-ווק, והוא השתתף בכמה סדרות וסרטים: