חיים כפולים פורסם לפני
3057 ימים
מאת N I R
סה"כ תגובות: 38
תגובה אחרונה לפני: 3031 ימים
1. לטעמי, מדובר בסדרה הטובה והמשובחת ביותר מבין כל יתר הסדרות שמשדורות בערוצי "ויוה". אם לעומתה, "כוחו של גורל" והאומץ לאהוב" מחווירות כסיד שהרי השאר פשוט נכחדות.
2. הדבר היחיד שמאכזב אותי בסדרה הוא אנחליקה, הן הדמות והן השחקנית הגרועה שמגלמת אותה. לגבי השחקנית - אנהי - לא אכתוב ביקורת מהסיבה הפשוטה שהיא משחקת מתחת לכל ביקורת... באשר לדמות: עד כמה את יכולה להיות סתומה, אנוכית ומעצבנת? הדבר הראשון שהיית צריכה לעשות כאשר גילית שנסטיאגו חי זה לספר לבעלך ריקרדו ואז מיד ליידע את משפחתו! איך אנחליקה מרשה לעצמה לשמור את דבר היותו של סנטיאגו בחיים בסוד, להסתיר את זה מבעלה ויותר מכך, מאימו פטריסיה? זה ממש מקומם. אנחליקה רוקדת על שתי חתונות תרתי משמע וזה יוצר אצלי סלידה ממנה. גם תסריטאי הסדרה רוצה להעביר לצופה שאנחליקה פועלת בצורה פסולה ולא מוסרית: כאשר היא באה לפרוק את לבה בכנסיה נטרקת בפניה הדלת בהפגנתיות. הכנסיה שמסמלת את ההגינות והמוסר לא רוצה לקבל לתוכה את אנחליקה. לטעמי, מה שהיא עושה לא פחות גרוע ממעשיו של כריס לייקס. אמנם כריס לייקס בחר במודע לשאת יותר מאשה אחת ואילו לאנחליקה יש שני בעלים כי החיים הובילו אותה לכך אך ברגע שהיא גילתה שסנטיאגו חי האחריות כעת נתונה בידיה שלה אבל היא מתנהגת בצורה חסרת אחריות, שלא לומר נבזית ואנוכית ורוצה להנות משני העולמות גם יחד (אגב, לדעתי אנהי בכלל לא מושכת, אין בה שום דבר סקסי לעומת ג'ניפר המעלפת, למשל).
3. ג'ניפר, שאותה הזכרתי בהערת סוגריים בסעיף הקודם מקבלת כאן סעיף של כבוד כפי שמגיע לה. הדמות נהדרת ומשוחקת נפלא ע"י השחקנית הקובנית מלייאני. אם מוסיפים לזה את כמויות הסקס-אפיל הבלתי נדלות שיש לבחורה הזאת אז פשוט אי אפשר לבקש יותר... בשונה מאנחליקה הטיפשה, כאשר ג'ניפר גילתה שסנטיאגו בחיים (ומזל שזה קרה!) הדבר הראשון שהיא הלכה לעשות זה לספר לאימו פטריסיה. כמה שמחתי שהיא העיפה מעליה את חורחה הבלתי נסבל כשהוא פגש אותה בחניה בביתה, אני פשוט לא סובל את השחקן הזה וגם הדמות שלו דוחה.
4. ארמנדו הלא הוא אלפרדו אדמה, פשוט תענוג. אני לא יודע מה יתפתח עם דמותו בהמשך אבל כרגע אני ממש לא חושב שהוא אדם רע, להפך, הוא חביב בעיני. ההתנהגות שלו מונעת מתוך תסכול וכאב מאוד גדולים בשל הטרגדיה שפקדה את אביו והוא מעוניין לעשות צדק. נכון שריקרדו לא אשם במאום במעשי אביו ובכל זאת אפשר להבין את תחושת האנטי שארמנדו רוחש לו. ארמנדו מגן על בתו בחירוף נפש, אולי הוא לא בחר בדרך הטובה ביותר (ע"ע קלטת הסקס) אבל תגידו מה שתגידו, זה עשה את שלו. אילו הוא לא היה מתערב לא ניתן היה לדעת איך תסתיים מערכת היחסים החולנית בין ג'ניפר לקופיף המנופח, טוב שארמנדו דאג לקטוע אותה עוד בהתחלה כי ככל שהיא הייתה מתקדמת כך היה גדל הנזק שהיה נגרם לג'ניפר ואולי כשהיא הייתה כבר מתעוררת אז חורחה היה יוצא כשידו על העליונה ומגשים את התרמית שלו.
5. חיזוק חיובי גם ללאורה לאון. שחקנית מעולה נוסף על היותה בחסד. הקטע שהראו בפרק של יום רביעי מתוך הופעה שלה הוא קטע אמיתי לגמרי מתוך הופעה בכיכובה שהתקיימה במציאות. בקרוב קליפ הפתיחה יחולק לשניים כאשר בחלקו הראשון השיר של אנהי שמושמע כרגע ובחלקו השני תזמר לאון. כל הכבוד גם לויקטור נורייגה שמתעלה על עצמו ומגלם את דמותו בצורה מרעננת ומיוחדת להפליא, גיל 40, בניגוד לתחזיות כנראה עושה לו טוב.
6. ואיך אפשר בלי האשה שעושה את הסדרה? אוליביה קולינס כמובן, הלא היא פטריסיה. כל מילה פשוט מיותרת. אולי רק אומר שלא ברור לי איך היא לא קטפה את הפרס בטקס ה"טי.וי אי נובלס" המסורתי.
1. לטעמי, מדובר בסדרה הטובה והמשובחת ביותר מבין כל יתר הסדרות שמשדורות בערוצי "ויוה". אם לעומתה, "כוחו של גורל" והאומץ לאהוב" מחווירות כסיד שהרי השאר פשוט נכחדות.
2. הדבר היחיד שמאכזב אותי בסדרה הוא אנחליקה, הן הדמות והן השחקנית הגרועה שמגלמת אותה. לגבי השחקנית - אנהי - לא אכתוב ביקורת מהסיבה הפשוטה שהיא משחקת מתחת לכל ביקורת... באשר לדמות: עד כמה את יכולה להיות סתומה, אנוכית ומעצבנת? הדבר הראשון שהיית צריכה לעשות כאשר גילית שנסטיאגו חי זה לספר לבעלך ריקרדו ואז מיד ליידע את משפחתו! איך אנחליקה מרשה לעצמה לשמור את דבר היותו של סנטיאגו בחיים בסוד, להסתיר את זה מבעלה ויותר מכך, מאימו פטריסיה? זה ממש מקומם. אנחליקה רוקדת על שתי חתונות תרתי משמע וזה יוצר אצלי סלידה ממנה. גם תסריטאי הסדרה רוצה להעביר לצופה שאנחליקה פועלת בצורה פסולה ולא מוסרית: כאשר היא באה לפרוק את לבה בכנסיה נטרקת בפניה הדלת בהפגנתיות. הכנסיה שמסמלת את ההגינות והמוסר לא רוצה לקבל לתוכה את אנחליקה. לטעמי, מה שהיא עושה לא פחות גרוע ממעשיו של כריס לייקס. אמנם כריס לייקס בחר במודע לשאת יותר מאשה אחת ואילו לאנחליקה יש שני בעלים כי החיים הובילו אותה לכך אך ברגע שהיא גילתה שסנטיאגו חי האחריות כעת נתונה בידיה שלה אבל היא מתנהגת בצורה חסרת אחריות, שלא לומר נבזית ואנוכית ורוצה להנות משני העולמות גם יחד (אגב, לדעתי אנהי בכלל לא מושכת, אין בה שום דבר סקסי לעומת ג'ניפר המעלפת, למשל).
3. ג'ניפר, שאותה הזכרתי בהערת סוגריים בסעיף הקודם מקבלת כאן סעיף של כבוד כפי שמגיע לה. הדמות נהדרת ומשוחקת נפלא ע"י השחקנית הקובנית מלייאני. אם מוסיפים לזה את כמויות הסקס-אפיל הבלתי נדלות שיש לבחורה הזאת אז פשוט אי אפשר לבקש יותר... בשונה מאנחליקה הטיפשה, כאשר ג'ניפר גילתה שסנטיאגו בחיים (ומזל שזה קרה!) הדבר הראשון שהיא הלכה לעשות זה לספר לאימו פטריסיה. כמה שמחתי שהיא העיפה מעליה את חורחה הבלתי נסבל כשהוא פגש אותה בחניה בביתה, אני פשוט לא סובל את השחקן הזה וגם הדמות שלו דוחה.
4. ארמנדו הלא הוא אלפרדו אדמה, פשוט תענוג. אני לא יודע מה יתפתח עם דמותו בהמשך אבל כרגע אני ממש לא חושב שהוא אדם רע, להפך, הוא חביב בעיני. ההתנהגות שלו מונעת מתוך תסכול וכאב מאוד גדולים בשל הטרגדיה שפקדה את אביו והוא מעוניין לעשות צדק. נכון שריקרדו לא אשם במאום במעשי אביו ובכל זאת אפשר להבין את תחושת האנטי שארמנדו רוחש לו. ארמנדו מגן על בתו בחירוף נפש, אולי הוא לא בחר בדרך הטובה ביותר (ע"ע קלטת הסקס) אבל תגידו מה שתגידו, זה עשה את שלו. אילו הוא לא היה מתערב לא ניתן היה לדעת איך תסתיים מערכת היחסים החולנית בין ג'ניפר לקופיף המנופח, טוב שארמנדו דאג לקטוע אותה עוד בהתחלה כי ככל שהיא הייתה מתקדמת כך היה גדל הנזק שהיה נגרם לג'ניפר ואולי כשהיא הייתה כבר מתעוררת אז חורחה היה יוצא כשידו על העליונה ומגשים את התרמית שלו.
5. חיזוק חיובי גם ללאורה לאון. שחקנית מעולה נוסף על היותה בחסד. הקטע שהראו בפרק של יום רביעי מתוך הופעה שלה הוא קטע אמיתי לגמרי מתוך הופעה בכיכובה שהתקיימה במציאות. בקרוב קליפ הפתיחה יחולק לשניים כאשר בחלקו הראשון השיר של אנהי שמושמע כרגע ובחלקו השני תזמר לאון. כל הכבוד גם לויקטור נורייגה שמתעלה על עצמו ומגלם את דמותו בצורה מרעננת ומיוחדת להפליא, גיל 40, בניגוד לתחזיות כנראה עושה לו טוב.
6. ואיך אפשר בלי האשה שעושה את הסדרה? אוליביה קולינס כמובן, הלא היא פטריסיה. כל מילה פשוט מיותרת. אולי רק אומר שלא ברור לי איך היא לא קטפה את הפרס בטקס ה"טי.וי אי נובלס" המסורתי.
בתגובה ל: חיים כפולים מאת: N I R ללא תוכן
בתגובה ל: חיים כפולים מאת: N I R גם אני שמתי לב לדמיון בינה לבין כריס בעיקר בשקרים שהיא מספרת. אני לא מצדיק אותה, אבל מבין אותה ומרחם עליה. אם כי ג'ניפר הייתה יותר פקחית ממנה, כי אם אנחליקה הייתה מחליטה לחפש את סנטיאגו לאחר הפעם הראשונה שראתה אותו ולא לחשוב שהיא מדמיינת היא לא הייתה מתחתנת עם ריקרדו. ג'ניפר לא קונה את כל הבולשיט של דמיון ואנשים דומים, היא רואה את סנטיאגו, אז היא רואה את סנטיאגו ומתחילה לחפש אותו.
אני כנראה אוהב מתח ולכן גם האומץ לאהוב ואפילו משולש גורלי נראות לי טובות יותר מחיים כפולים.
אנהי כבשה אותי בסדרה הזאת, אבל אולי זה משום שאני אוהב את דנה גרסיה והמשחק של אנהי דומה למשחק של דנה גרסיה בלמדי אותי לאהוב וגם התפקיד טיפה דומה.
ארמנדו כל כך אנטיפת שקשה לראות את הצד שלו, אמנם הוא הציל את ג'ניפר מחורחה, אך יש בו כמו לפטריסיה מין ניסיון בנוסף לעזור לביתו, זה להגיד הנה אמרתי לך שכל העניים רעים ונצלנים ולא רצית להקשיב לי. וגם האשמה של ריקרדו במעילה של כריס, תהרגו אותי לא מאמין שארמנדו בכנות חושב שריקרדו שותף ולא קורבן אלא זה דרך להשפיל את ריקרדו ולהכאיב לו. לעולם לא אאמין שארמנדו בכנות חושד בריקרדו.
נחמד לדעת שהדמיון של השירה היה שיר שהשחקנית באמת שרה.
פטריסיה מבחינתי כמו ארמנדו, שחקנים טובים ללא ספק אבל כמו גם לוקרסיה מכוחו של גורל הם נראים לי כרשעים גמורים למרות שבפועל כמו שלוקרסיה לא גם הם לא.
והכלב בתמונה חמוד מאוד.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: אני דווקא מבין את אנחליקה מאת: EVGLEV את אנהי הכרתי מארבע מאות ושש, טלנובלת נעורים ששודרה לפני רבלדה ואהבתי מאוד, הנה סצינה עצובה צריך לעבור ל3:31 עם אנהי, פונצ'ו וארסלי מאלי, אני זוכרת שירדה לי דמעה בסצינה הזאת שמוכיח את משחקה המדהים של אנהי.
אני אישית לא תופסת מהמשחק של ג'ניפר אבל זאת דעתי.
זאת אני r e n a t1
בתגובה ל: חיים כפולים מאת: N I R שבעיני היא לא יפה או סקסית. אני חושבת שהיא שחקנית בינונית ומחווירה על יד ריקארדו (סרחיו גווירי) גם אני חושבת שהיא עושה שטויות, אבל קצת מרחמת עליה בגלל חוסר הביטחון שלה שהוא טיבעי הרבה יותר מאשר האסרטיביות של ג'ניפר, מבלי קשר שג'ניפר יפה ומשחקת מצויין. אלפרדו אדמה ואוליביה קולינס עושים את העבודה נאמנה. וויקטור נוריגה נהדר כפי שכבר התפייטתי כמה פעמים כאן. אני חייבת לציין את מיה מישלסקה- פמלה שעושה עבודה מצויינת ומשכנעת, היא שחקנית מאוד אבל מאוד טובה.
ולא סתם קוראים לסידרה 2 בתים, אנחליקה כמו כריס...רק שהנסיבות שלה שונות.
תארתי לעצמי שהקטע מהופעה של לאורה לאון הוא אמיתי. יש לה תוכנית ארוח במקסיקו והיא מאוד אהובה על הקהל.
אני כמו יבגני חושבת ש"האומץ לאהוב" סידרה מאוד יפה, עם קצת מתח והכל. לא נראה לי שהיא פחות טובה מ"חיים כפולים" אני נהנית משתיהן באותה המידה ומחכה כל יום לפרק הבא שלהן.
ודבר אחרון ליבגני: עכשיו אני יודעת למה אני לא אוהבת את המשחק של דנה גרסיה..כמו אנאהי, צדקת אותו סגנון שלא אהוב עלי במיוחד...-:)))
בתגובה ל: חיים כפולים מאת: N I R ואותו חוליו ססר הוא הבוס של קריסטובל בעסקים המלוכלכים ולכן הוא ידע להגיד שריקרדו יפול כי הוא זה ששדד אותו. אז זה הקשר של כריסטובל ואלאסר מול הרשויות, העסקים שלהם הם עסקים של פוליטיקאי מושחת והוא אמור להגן עליהם אם יפרסמו את תמונותיהם כנוכלים בעיתונות.
גם סנטיאגו וגם אנחליקה פונים לפלור, סנטיאגו מסרב לשכב עם ג'ניפר וכשהיא מביאה את פטריסיה לראות את בנה, פלור היא שפותחת את הדלת ואומרת שהיא משכירה דירה אצל אנחליקה וג'ניפר יוצאת משוגעת מול פטריסיה ומסתבר שזה תכסיס של סנטיאגו וסנטיאגו התחבא כדי לא להיות עם ג'ניפר, והוא מזהה את הקול של פטריסיה שמוכר לה אך לא מזהה שזאת אימו. סנטיאגו מצד אחד רוצה לעזור את הדירה כדי לברוח מג'ניפר ומצד שני פוחד שאנחליקה לא תמצא אותו. אנחליקה פוגשת במקרה את פלור ומדברת איתה על סנטיאגו, היא מסתבר השאירה לו כסף לרופא ולהוצאות והיא מבקשת מפלור להיות עם סנטיאגו ולשמור עליו, כי היא לא יכולה כי סוחטים אותה. פלור המומה איך אנחליקה מגישה לה את סנטיאגו ושואלת אם היא אוהבת אותו ואנחליקה אומרת שכן. אנחליקה נותנת לפלור את הטלפון שלה למקרה שתסכים להיות אשת הקשר ומבלבלת אותה לגמרי. היא לא מבינה מדוע אנחליקה לא יכולה להיות עם סנטיאגו ואיך יכולים לסחוט אותה, אך אנחליקה הנואשת מבקשת את עזרתה של פלור, אך כמובן לא מגישה לה לגמרי את סנטיאגו ולא מספרת לה שנישאה בשנית ולפלור נראה שאנחליקה קצת משוגעת, אך היא מבינה שיש סוד שהיא שומרת. סנטיאגו מחליט שלא לעזוב את הדירה כי אנחליקה לא תמצא אותה במקום אחר למורת רוחה של פלור.
ג'ניפר מספרת לאימה את כל מה שקרה ואימה מאמינה לה אך חושבת שאנחליקה במצבה תכחיש הכול וסנטיאגו לא היה בקשר טוב עם אימו ויכול להתחבא ממנה. ג'ניפר מספרת על אובן הזיכרון וזה עוד יותר מבלבל את אימה שהוא בלי זיכרון אך נמצא עם אישתו בדירתם המשותפת, אז בטח זוכר משהו וג'ניפר לא יכולה להבין את זה גם כן. יולנדה ופטריסיה מארגנות מסיבה כדי להשפיל את אנחליקה ולהביך אותה וג'ניפר באה לשם ובדרך לשירותים נפגשת עם אנחליקה כשקרינה איתה ודורשת לדעת איפה סנטיאגו והתחזית של אימה מתגשמת ואנחליקה מכחישה הכול וטוענת שסנטיאגו מת וכשג'ניפר מזכירה לה ששתיהן דיברו איתה, היא גם אומרת שהיא צריכה להיבדק אצל פסיכיאטר ולבסוף אומרת שסנטיאגו נמצא בנהר שבו הוא טבע. אנחליקה מזועזעת מעצמה ומשקריה.
במביבה יולנדה ופטריסיה מציעות לריקרדו הגנה מפני ארמנדו במשפט בתנאי שיעזוב את אנחליקה והוא מטיח בהן את זעמן שהן אולי גרועות מארמנדו והן מסבירות שעדיין מאוהבות בו וריקרדו אומר שהוא מאושר עם אנחליקה כמו שלא היה מאושר עם אף אחת מהן ותחפשנה את האושר במקום אחר. יולנדה באה ואומרת לריקרדו שאין לה קשר לרעיון של פטריסיה ואומרת שהיא השתנתה והם יכולים להיות מאושרים ואנחליקה כל כך לא מתאימה לו, אך הוא לא רוצה לשמוע זאת. בנוסף מישהו שמציג את עצמו כבן דוד של יולנדה מתחיל עם אנחליקה וטוען כמה היא יפה וכשהיא אומרת שהיא נשואה אומר שהוא לא קנאי ופטריסיה ויולנדה עוקבות אחרי המתרחש, כך שייתכן שזה גם חלק מהמזימה, אותה מחזר מנשק בכוח את אנחליקה וריקרדו מסלק אותו בכוח. אנחליקה רוקדת עם ריקרדו עד שאחד השותפים מקבל שבץ והמסיבה נקטעת.
בלדומרו מספר לרפוחיו שהוא מאוהב בה מהרגע שהכיר אותה אך היא הייתה עם אחיו. אך רפוחיו טוענת שזה מעליב אותה והיא מרוצה מבעלה למרות הכול. בלדומרו חושב אם לספר על שתי הנשים הנוספות. כריסטובל זועם שמארה עזבה עם הילדים ולא מוצא את רפוחיו בבית ומגלה שהיא הייתה עם בלדמרו וזועם על כך ובלדמורו מוחה על כך שהוא משאיר אותה לבד, אך לא מגלה לא את רגשותיו לאחיו ולא חושף את הפוליגמיה שלו וכריסטובל מוחה על ההתערבות של בלדמרו בחיי המשפחה.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: חיים כפולים מאת: N I R לפי דעתי הטלנובלה "חיים כפולים" היא ממש נמרחת וברוב מהפעמים היא גם מאוד משעממת. אני הפסקתי לצפות בה בעקביות אך מדי פעם אני צופה בה. אני פשוט מזדעזעת עד כמה הדמות של אנחליקה הופכת למרגיזה ומעצבנת מפרק לפרק. היא בוכה בלי סוף וזה כבר נמאס (אפילו מאוד). אני מסכימה איתך מאוד לגבי אנחליקה באשר למה שהיא הייתה צריכה לעשות כשגילתה שסנטיאגו חי. הדמות הזו בהחלט לא מתאימה לאנהי (לפי דעתי). לגבי ג'ניפר - אני לא אוהבת את המשחק של השחקנית הזו. הדמות מתאימה לה מאוד אבל יש משהו שלא כ"כ מוצא חן בעיניי בצורת המשחק. היא פרנואידית מידי. ואני חייבת לומר משהו שמאוד מאוד מציק לי וזה לגבי השחקנית שמגלמת את רפוחיו (אשתו של כריסטובל) - אני מנסה למצוא מילים עדינות שלא ייראו כפוגעות אבל לפי דעתי היא ממש מעצבנת כשהיא משחקת, או שהטקסטים שלה הם ממש מרגיזים וחוזרים על עצמם או שזו פשוט היא. בכל סצינה שלה יש מריחה בלתי שגרתית!!!
בתגובה ל: אני חייבת להביע את דעתי בנושא. מאת: Emperatriz117 הרבה יותר מחיים כפולים אבל לדעתי הסדרה טובה, אין בה את הדרמה שכל כך מרתקת אותי באומץ לאהוב ומשולש גורלי ולכן אני אוהב אותה פחות, אבל העלילה לא שגרתית וטובה מאוד.
לגבי אנחליקה ההחלטות הלא נכונות הן שעושות את הסדרה ואת שם הסדרה ולכן אם תתנהג לפי ההגיון ולא לפי הרגש לא תהיה סדרה.
בתגובה ל: אמנם אני אוהב את האומץ לאהוב ומשולש גורלי הרבה מאת: EVGLEV בכלל לא ברור איך חשבו על כזה רעיון. האם יתכן שאנחליקה מאוהבת בשניהם. זה אבסורד, ממש רעין משוגע, אחרת לא ברור העניין של אנחליקה להסתיר את קיומו של סנטיאגו. האם אנחליקה באמת מאמינה שאחרי שג'ניפר גילתה על קיומו של סנטיאגו, תוכל להסתיר זאת. לא עדיף שהיא תספר את כל האמת לריקרדו, י בסטפו של דבר הם לא נשואים. אנהי ממש לא מתחברת אליה, המשחק שלה ממש לא נראה לי. להגיד את האמת העלילה המשנית עם קריס ושלושת הנשים מעננינת יותר.
בתגובה ל: אני פשוט לא מבינה את אנחליקה עם ההחלטות שלה מאת: דינלה כי היא לא הפסיקה לאהוב את סנטיאגו אך השלימה עם מותו והתאהבה בריקרדו. בכל מקרה היא בוחרת בפתרון הגרוע ביותר עבורה ומסבכת לעצמה את החיים עוד יותר, עם הסוד הקשה הזה. ועכשיו ביאטריס שעד עכשיו הייתה כל ההגיון מציעה לה להנות מהמצב ובנוסף לנשיקות עם שניהם גם לשכב עם שניהם, אולי כדי אחר כך להיכנס להריון ולא לדעת ממי.
בתגובה ל: אני פשוט לא מבינה את אנחליקה עם ההחלטות שלה מאת: דינלה יש פשוט כמה סצינות וכמה גיבורים שכאילו לא קשורים זה לזה,אבל למעשה אם מסתכלים קצת לעומק אז רואים שישי קצה חוט שמקשר בין כולם. עוד משהו מעניין, מתברר שסרבנדו "המושלם" מכה נשים. ואת זה אנחנו מגלים דרך אישתו רוסלינדה קנו שבמקרה מכירה את קלאודיו במגרשי הטניס. נראה לי שכריסטינה נפלה קורבן בגלל הנאיביות שלה. מזל שקלאודיו מאוד אוהב אותה והוא כבר ידאג להזהיר אותה.
בתגובה ל: לא נראה לי ששלושת הנשים של כריס זאת עלילה משנית מאת: Angelica לרוסלינדה יש אינטרס ברור והיא לא נראתה כמו אישה מוכה. אבל אני מניח שבגלל שהתסריטאי רוצה שקלאדיו וכריסטינה יהיו ביחד אז יתברר שסרוונדו אכן גבר אלים וצבוע שמכה נשים וילדים, כדי שכריסטינה לא תעדיף את קלאודיו על גבר טוב.
בתגובה ל: האמת אני לא יודע למי להאמין בסיפור הזה מאת: EVGLEV בבית הקפה שהמלצר הפיל את הכוס או משהו כזה והוא התעצבן. וחוץ מזה גבר שרק יצא מקשר וניכנס לקשר חדש ומוכר לכרסטינה הנאיבית שהוא שבור אבל מחזר אחריה כאילו זה הדבר הטוב שנפל לו מהשמים. הוא גבר בעייתי, אובססיבי ומרמז על הרבה בעיות בתחום האישי. מכיוון שהמפיק אמיליו לארוסה מאוד אוהב לנבור בנפש האדם, זה ממש מתאים הסיבוך של סרבנדו. על ידו קלאדיו נראה כמו ילד מפגר שלא התבגר, אבל נשאר עם תמימות והבנה אמיתית של הפרדה בין רע לטוב. אני אישית מאוד אוהבת את הדמות של קלאדיו ומקווה שיהיה עם כריסטינה למרות הכל (כי לדעתי יהיו שם עוד מכשולים משפחתיים מלבד סרבנדו)
בתגובה ל: חיים כפולים מאת: N I R אין רגע דל, בכל פרק יש שפע של התפתחויות בכל המישורים. הפרק של אתמול היה נהדר.
אמפרו (אמה של אנחליקה) כנראה צריכה לעשות הסבה מקצועית מוטרינטריה לפסיכולוגיה. זאת לפי העיצות המעולות שהיא טיכסה לחברתה רפוחיו בנושא חיי הנישואין שלה ובכלל לגבי השקפת עולמה המיושנת וההערכה העצמית שלה עת ישבו בבית הקפה השכונתי. מי יתן ורפוחיו תיישם ולו במעט את העיצות שקיבלה מאמפרו, הגיע הזמן שתפסיק להיות כל כך אטומה למציאות הברורה כל כך."אין עיוור כמו זה שלא רוצה לראות", אמרת שפר שסביבה בנויה דמותה של רפוחיו. שימו לב שרפוחיו היא היחידה מנשותיו של כריס לייקס שסודגת לו באופן לא מידתי בעליל, מסרבת "להתעורר" ולעשות צעדים למען עצמה וחייה. מארה קמה ונטשה לבירה עם ילדיה ומצאה עבודה תודות ליולנדה, מאוחר יותר היא מבקשת גט מכריסטובל לאגוס האידיוט; "בייבי" הולכת אחרי החלום שלה חרף התנגדותו של כריס ורק רפוחיו נשארת האשה הכנועה, המסורה ו..הטיפשה. לאורה לאון משחקת את הדמות בצורה פשוט מושלמת.
פטריסיה זעזעה אותי מאוד כאשר היא דיברה עם הפוליטיקאי ושכנעה אותו שינקוט באי אילו צעדים כדי להרוס את ריקרדו. בתגובה היא הציעה לו את עצמה ואילו הפוליטיקאי המפוקפק רמז לה שהוא רוצה הכל, אבל הכל... "אני מבינה", אמרה, "אתה בעניין של סטיות"(!!). כל מילה פשוט מיותרת (כמו שאני מכיר את אמיליו לארוסה הוא עוד יכול להראות לנו את הסצינה הזאת בהמשך). יחד עם זאת, פטריסיה, שנויה במחלוקת ככל שתהיה - יש לה הזכות המלאה לדעת שבנה בחיים, דבר שאנחליקה מונעת ממנה ברוב חוצפתה. כל הכבוד לג'ניפר שהלכה לביתה של אנחליקה והתכוונה להתעמת איתה. אנחליקה פשוט עוברת כל גבול, כשהיא פגשה את ג'ניפר במסיבה בביתה של יולנדה היא ניסתה להוציא את ג'ניפר משוגעת, אמרה לה שהיא מדמיינת וצריכה טיפול, ממש גועל נפש צרוף מצידה מה גם ואח"כ היא שוברת שיאים חדשים בחוצפה כשהיא הולכת לבית של סנטיאגו בכדי להבריח אותו משם ולטשטש את עקבותיו.
כריסטינה מסכנה שנפלה ברשתו של סרבנדו שהתגלה כגבר אלים ומסוכן. אני מכיר את השחקן הזה עוד קודם, הוא זכור לי מהסדרה "אם חורגת", מי שהיה עורך הדין המקסים שהגן על מריה (ויקטוריה רופו) ולכן גם נרצח באכזריות ואילו ב"שיכורה מאהבה" הוא גילם את בנבנוטו האיטלקי, בעל מסעדת הפסטה, שעזר לגביוטה המסכנה בפריז שברחה מבית הבושת.
אח של אנחליקה פשוט חלאה, למי הוא בחר להתחבר. כבר אמרתי שאני לא סובל לא את דמותו ולא את השחקן.
לעומת זאת, כיף לי מאוד לראות את השחקן ולו בתפקיד קטן, לאלו (שמכונה גם "אל מימו") הזכור לטוב מ"האמת הסמויה", שם גילם את הדוד המאמץ של הילדה קרמלו והיה חברו הטוב של חואן חוסה (אדוארדו יאנז). חדי העין ודאי יזכרו אותו גם מ"לעולם לא אשכחך".
בתגובה ל: אני ממש מאוהב בסדרה הזאת מאת: N I R פשוט שחקן אופי אדיר. ועוד מישהוא שמשחק נהדר זה בעל בית הקפה הקובני לפי המראה. גם הוא מוכר לי מאיזהשהוא מקום. עכשיו אני לפחות יודעת מאיפה אני זוכרת את סרבנדו. אנחליקה ממש מעצבנת בהתנהגותה. לעת עתה לא הייתי אומרת שהיא אוהבת את סנטיאגו זה ממש לא נראה ככה. שרשרשת של פעולות שגויות מביאה אותה למצב הזה שהיא נימצאת בו. אני מפחדת מהרגע שהכל יתפוצץ לה בפרצוף ואני מראש מרחמת על ריקארדו שכבכר ניפגע מאישה בגלל חוסר אמון ובגידה. זה לא מגיע לו פשוט לא מגיע.
בתגובה ל: הוא מקסים השחקן הזה "ללו" מאת: Angelica ועוד איך מוכר, הוא שחקן גדול, הוא שיחק ב"בדרך אל האושר" בתור "אל נגרו"(השחור) השותף המפלצתי של אנריקה רוחה. היה לו שם תפקיד מאוד גדול ועוצמתי, בדיוק אני נזכר בכמה ממעשי הזוועה שהוא עשה...
בתגובה ל: הוא מקסים השחקן הזה "ללו" מאת: Angelica כפי שדחו את מחקריו של פרנקנשטיין מהכישוף כי זיכונות זה חלק מהאדם, כך שסנטיאגו עדיין לא סנטיאגו בלי הזיכרונות שלו ועכשיו מסתבר שאולי זה בגלל לא תוצאה של התאונה אלא הגורם לה הקריש דם שיש לו. ואמנם האופי שלו נשאר כפי שהוא והוא יותר ויותר דומה לסנטיאגו שהוא היה, אבל עדיין סנטיאגו שאנחליקה התאהבה בו עדיין לא חזר, כך שברור שבסנטיאגו החולה היא לא מאוהבת.
בתגובה ל: הוא מקסים השחקן הזה "ללו" מאת: Angelica או שאולי החמצת את "בדרך אל האושר" שלא תחזור לשידור חוזר?
בתגובה ל: האם את מזהה אותו? מאת: N I R ושם הכרתי גם את סלינס וגם את סוטו, איך אשכח את הסידרה המעולה הזאת?
בתגובה ל: בטח שראיתי "בדרך אל האושר" מאת: Angelica הוא "אל נגרו" מ"בדרך אל האושר", את מצליחה להיזכר בו? אם לא, אני אחפש לך כמה קטעים עמו משם ואעלה אותם לכאן. הוא שיחק בעוד סדרה של לארוסה, "אשה מעץ" גם כן בתפקיד הנבל התורן.
בתגובה ל: אז כעת, משאמרתי לך שמנהל בית הקפה מאת: N I R זה היה לםני 10 שנים... דווקא יש לו פנים טובות כאילו לא מתאים לנבל. תודה אם תחפש, אבל לא חובה כיזה בטח קשה.
בתגובה ל: פייר? אני לא זוכרת אותו מבדרך אל האושר מאת: Angelica כן, אמנם זה היה לפני 10 שנים אבל היה לו שם תפקיד מאוד משמעותי, הוא היה עושה דברו של אנריקה רוחה לכל אורך הסדרה. אני מעמיד לרשותך שני קטעים שונים עם עמו בתקווה שירעננו את זכרונך. אני חייב לומר בהזדמנות זu שמדובר באחת הסדרות האהובות עליי בכל הזמנים, היא הביאה את המתח לשיאים חדשים בכל פרק מחדש בצורה שטרם נראתה לדעתי בטלנובלות.
בתגובה ל: קשה? העלבת אותי, זאת המומחיות שלי ;-) מאת: N I R והכי מעניין שבקטע הראשון אנחנו רואים את "בלדומרו" של "חיים כפולים" בתור מושא אהבתה של דניאלה רומו...-:)))
בתגובה ל: אני ממש מאוהב בסדרה הזאת מאת: N I R אמפרו בהחלט יועצת טובה, רק שהידידות בינה לבין רפוחיו לא תפגע כשרפוחיו תגלה שלפני עשר שנים בעלה בגד בה עם אמפרו ושאמפרו ידעה את זה כשהן היו חברות ולא סיפרה לו. אגב אולי מכאן זה בתורשה אצל אנחליקה לשמור סודות כבדים ופוגעים? אבל העצות לרפוחיו מעולות, ובדרך אמפרו גילתה שכריסטובל לא השתנה ונשאר כפי שהוא. גם למארה לקח שנים והרבה מילים של אימה כדי לקבל החלטה, אבל לרפחיו לא נפקחו העיניים בכל השנים הארוכות ולפי גיל הילדים רפוחיו נשואה לו פי שתיים יותר שנים ממארה. וגם בין הילדים כריסטינה היחידה שבוטחת באמון עיוור באביה, אוסקר חושד בו והילדים של מארה לא מבינים, אך גם להם נמאס שאביהם לא לצידם ואף לועגים להם בבית ספר שאביהם אף פעם לא נמצא באסיפות הורים. דיאנה הולכת אחרי החלום, אך נראה שהמעבידים רוצים אותה לא בדיוק כדוגמנית וכבר יש שני סוטים שנדלקו עליה שם.
פטריסיה מזעזעת בעצם הרעיון להפיל את ריקרדו כדי לנקום בו על כך שסירב להיפרד מאנחליקה. בכלל ההצעה שלה ושל יולנדה לריקרדו לעזרה משפטית בתמורה שייפרד מאנחליקה היא נבזית וחצופה והן מגוכחות כשהן מתפלאות שהוא מסרב. פטריסיה עוד מרגישה כל כך מושפלת שרוצה להכניס אותו לכלא בידיעה שהוא חף מפשע והכול רק כדי שלאנחליקה לא ישתלם להישאר לצידו ולהוכיח שהיא איתו בשביל הכסף, קביעה שלה ותקווה שלה שתנטוש אותו בעת צרה וכך תוכל להיפטר ממנה ולהיות המושיעה שלו. אחרי התנהגות כזאת אני לא חושב שמגיע לה לדעת שבנה חי ועובדה שהיא לא אהבה את סנטיאגו כמו את קלאודיו כי תמיד זכרה שהוא בן של גבר שרימה אותה ולאור הלעג שלה לג'ניפר כשסיפרה לה שבנה חי, בהחלט לא מגיע לה מבחינתי. לא שאנחליקה צודקת, אבל לא רואה סיבה להתייחס אליה בצורה אנושית.
אכן אנחליקה יצאה מגעילה כשאמרה לג'ניפר שהיא משוגעת וטוב שזה היה רק מול קרינה. לאחר שהן כבר קיימו את השיחה על סנטיאגו וג'ניפר צדקה ששתיהן יודעות שהוא חי, וזה היה חצוף מצד אנחליקה לחזור בה ממה שאמרה לג'ניפר כשהתחננה שלא תחשוף אותה. ועכשיו כשהיא מעמידה פני ישנה כדי לא לשכב עם ריקרדו זה יוצא מגעיל, חשבתי שהיא לפחות תתנהל כאישתו של ריקרדו, אבל היא החליטה שלא רוצה לבגוד מבחינת סקס באף אחד מהבעלים שלה עד שתקבל החלטה ולסנטיאגו אפשר להסביר שקודם הוא צריך להחלים, אבל כלפי ריקרדו יוצא מגעיל שהיא גם בורחת מהמשרתים ומדאיגה אותם וגם מתחמקת מחובתה כאישה. אבל אני מאמין שהיא מאוהבת בשניהם וגם לאחר שסנטיאגו יחלים אם הוא יחלים היא לא תוכל לקבל את הבחירה ואחרי שתספר את האמת במידה ואחד מהבעלים שלה יהיה מוכן לסלוח לה עליה לקחת פסק זמן כדי לברר מה היא מרגישה כי עכשיו אין לה מושג.
אני דווקא אהבתי את האח של אנחליקה בתור האח של לורנה באויבת יקרה חוץ מבפרקים מתקדמים כשהוא הפך לאלכוהוליסט וכאן הוא באמת חלאה, איכשהו שהוא רוצה כסף קל בדרך הפשע כדי להיות לקבל את ג'ניפר כשיש לו כסף, הוא כל כך מגוכך ונצלן ובהחלט מוציא שם רע לאנחליקה ואימה.
בתגובה ל: חיים כפולים מאת: N I R ואדלה לא סתם חיפשה את סנטיאגו, היה ביניהם סקס שהיה משמעותי מאוד בשבילה, לאחר שהיא סיימה את לימודיה סנטיאגו נתן לה את מתנת הסיום שהיא רצתה בצורת סקס ולא ברור אם הוא כבר היה אז בקשר עם ג'ניפר או לא, אבל זה לא סתם חלום של אדלה, הם בילו לילה רומנטי במיוחד ומהנה במיוחד, כך שלא פלא שאדלה באה לחפש אותו ולא רק כמורה.
איזה מבחר יש לסנטיאגו אנחליקה, ג'ניפר, אדלה ופלור ויש את אדלה ופלור הטובות מאוד בניגוד לריקרדו שבנוסף לאנחליקה מתעלקות עליו שתי מכשפות יולנדה ופטריסיה.
דריו מתגלה כרודף שמאלות חסר בושה בזמן שהוא מפלרטט עם ג'ניפר הוא מתקשר לפמלה וללא בושה מארגן לה ערב רומנטי עם פרחים שעות ספורות לאחר שהציע את עצמו לג'ניפר.
סרוונדו חושף את פרצופו האמיתי כשהוא מתפוצץ שכריסטינה לא רוצה לרוץ איתה למלון לקיים יחסי מין, אגב סיבה שהיא לא בטחה בקלאודיו שישר רצה סקס, וכשהוא זועם שהיא הולכת לטפל בריקרדו על חשבון הפלירטוט שלו איתה.
לא יאמן איך פטריסיה הצליחה לסבך את ריקרדו והבוס של כריסטובל הורה לו לפתוח חשבון על שם ריקרדו ולהעביר אליו חלק מהכסף כדי להפליל אותו וזה כי פטריסיה ביקשה ממנו להכניס את ריקרדו לכלא וזה הצליח וריקרדו צריך לשבת שלושה ימים בכלא, עד שבכלל השוטרים יועילו בטובם לחקור את הנושא, העיקר שהכניסו אותו לכלא.
בתגובה ל: חיים כפולים מאת: N I R היא מרגישה רע עם זה, בניגוד אליו לא שוכבת עם בעליה ומתחמקת, אבל היא הפכה לממש שחקנית תיאטרון ושקרנית ולמרות שזה מפריע לה, היא מסרבת בתוקף לשים קץ להצגה והפעם בפומבי מציגה את ג'ניפר כמשוגעת ומתעקשת שסנטיאגו מת. ואפילו כשסנטיאגו שואל אותו ישירות אם היה הגבר היחיד שלו ואומר שיבין ששיקמה את חייה עם גבר אחר, אנחליקה מתעקשת שהוא הגבר היחיד בחייה ולא מנצלת את ההזדמנות הפז שהוא נתן לה לספר את האמת. עכשיו אדלה גילתה שסנטיאגו חי ודיברה איתו ודיברה איתו גם על אישתו והייתה מספיק הגונה כדי לא להלשין שאישתו נשואה בשנית, אך כעת אדלה גילתה שהיא מנהלת חיים כפולים ומשקרת לסנטיאגו על ימין ועל שמאל, ומעניין מה היא תעשה עם הקלף שנפל בחלקה שהרי כמו ג'ניפר ופלור היא גם מאוהבת בסנטיאגו. ולה יש הוכחות שהם מכירים בצורה של תמונות שצילמו אותם יחד.
דיאנה עומדת על שלה גם מול כריס וכשהוא טוען שהוא יודע שהיא נפגשת עם אוסקר היא לא מצייתת לו ולהיפך מספרת לאוסקר שכנראה בעלה שלח כדי לעקוב אחריה והיא לא תסבול זאת. וגם לא סובלת את זה שפאולו מנצל את הצילומים כדי לשכב איתו ומסרבת בתוקף, וזה עולה לה בעבודתו, איזה משרד צילומים עלוב!!! אבל מעניין מה תעשה עכשיו כשבלי עבודה רק אוסקר מחזיק אותה במקסיקו סיטי. והיא גם ידעה להעמיד את כריס במקום שהוא לא נמצא לצידה כצפוי לבעל. וזאת גם הטענה של מארה שנלחמת על שלה ולא מוכנה לחזור לאותם חיים שהיו לה עם כריסטובל.
בתגובה ל: אנחליקה מתחילה יותר ויותר להיות דומה לכריסטובל מאת: EVGLEV כריס לא מרגיש שום רגשות אשם. נראה לי שאלאסר וססר חוליו מודעים הרבה יותר לבלאגן שלו מאשר הוא. המצב שלו נראה לו נורמלי לגמרי, כל עוד האחת לא יודעת על השנייה. וקשה לי להאמין שהוא אוהב את הילדים שלו. הוא סתם נראה לי שמח להתרבות ותו לא....
בתגובה ל: בניגוד לכריס,היא מרגישה חרא עם המצב מאת: Angelica היו לה אלפי הזדמנויות לספר את האמת ואפילו סנטיאגו אמר לה שהוא מבין אילו הייתה מתחילה חיים חדשים בלעדיו והיא בכל זאת משקרת לו ומרמה אותו וכנ"ל ריקרדו, יש לה גבר נפלא אני לא מבינה למה היא משקרת לו, אני בטוחה שאם היא תסביר לו הוא יבין את המצב.
זאת אני r e n a t1
בתגובה ל: אני לא קונה את רגשות האשם שלה מאת: lApRINCHIPESA הזדמנות. זה העניין שיש לה שני גברים נפלאים וברגע שתספר את האמת באה השאלה במי היא מאוהבת ועם מי היא רוצה להישאר וממי היא רוצה להתגרש ואין לה תשובה לכך. וגם ככל שהיא דוחה את זה, כך היא מסתבכת יותר בשקריה ובוגדת יותר וכך למעשה יש הרבה לחובתה וקשה יותר לסלוח.
בתגובה ל: בניגוד לכריס,היא מרגישה חרא עם המצב מאת: Angelica את הנשים והילדים שלו שבגללם הוא עלול להיחשף ואנחליקה מעולם לא מאשימה את הבעלים וטוענת שהיא הקורבן, אמנם היא האשימה את אלוהים שסידר לה את המצב הזה, אבל היא מרגישה רע ומאשימה רק את עצמה ואת אלוהים ואין לה טענות לבעלים שלה. וגם כריס מזייף חתונות כדי לשכב עם כמה שיותר נשים ואילו אנחליקה להיפך מתנזרת מסקס כדי לא לבגוד בבעל השני. והאמת עם בעלים כמו שיש לה בהחלט אפשר להבין שקשה לה לבחור.
ונראה שאדלה בניגוד לג'ניפר מבינה את המצב של אנחליקה ועוזרת בכנות לסנטיאגו ולא מנסה לנצל את המצב לטובתה.
ריקרדו לראשונה חשד באנחליקה וזה דווקא בפעם שהיא לא הייתה עם סנטיאגו אלא עם ביאטריס והייתה לה סיבה מוצדקת, אבל בגלל הטלפון של סנטיאגו מול חוליאן היא כיבתה את הנייד וגם ריקרדו וגם אימה דאגו לה במיוחד.
בתגובה ל: אכן כשאצל כריס משהו משתבש הוא מאשים מאת: EVGLEV אני חושבת שיש לה משהו בראש בשביל לנצל את המצב לטובתה. לא הייתי סומכת עליה. ואיזה חתיך היה ויקטור נוריגה אתמול כשיצא עם ג'ניפר, הם דווקא מתאימים ביחד. וסרבנדו הזה? אני לא סובלת אותו, שכבר כריסטינה התמימה תגלה איזה אדם הוא, רואים שהוא לא אדם טוב.
בתגובה ל: לא נראה לי שאדלה כזאת תמימה מאת: Angelica כדי שסנטיאגו יהיה פנוי בשבילה, בדיוק כפי שפלור שלא יודעת על ריקרדו מקווה שסנטיאגו ואנחליקה ייפרדו. וגם את אדלה אי אפשר להאשים כי אנחליקה נראתה מאושרת מאוד עם ריקרדו כשהיא הכירה אותה וגם את לא רואה אהבה מצידה לסנטיאגו. אבל אני לא חושב שלאדלה או לפלור יש כוונות לפגוע באנחליקה או לסכסך.
סרבנדו מגעיל וכעת ברור למה הוא מכה, הוא מכה כי הוא אלכוהוליסט ולכן הוא גם אלים. או שהוא שתה בתקווה שכריסטינה תשתה כדי שלא תתנגד לקפוץ למיטה שלו? בכל מקרה כריסטינה רבה עם קלאדיו בגלל שרצה מיד למיטה וסרבנדו עושה בדיוק אותו דבר.
מעניין אם ארמנדו עשה משהו כדי שיעצרו את פמלה, או שחקירה אובייקטיבית וצודקת הגיעה אליה, כי הרי היא באמת אשמה שלא מרצונה. ומעניין אם היא יודעת שכריסטינה העורכת דין של ריקרדו היא הבת של כריסטובל שהפליל אותו, כריס כבר שם לב לזה ולא אהב, מעניין אם זה יגיע גם לאזניו של ריקרדו שעורכת הדין שהוציאה אותה מהכלא למרבה האירוניה היא ביתו הבכורה של "לאופולדו גרסיה" של האדם שהפליל אותו.
בתגובה ל: אין ספק שאדלה רוצה שאנחליקה תבחר להישאר עם ריקרדו מאת: EVGLEV האם היא מאמינה שהשקר שלה יחזיק מעמד ?? הרי בסופו של דבר האמת תתגלה. הפתיע אותי שלא קנטה טלפון חדש כזה חד פעמי עבור סנטיאגו. עקרונית היא לא נשואה לריקרדו, כי הרי הייתה נשואה כאשר התחתנה איתו. לפי דעתי היא הייתה צריכה לספר לריקרדו את האמת וביחד למצוא פתרון לבעיה. אני מאמינה שהיא אוהבת את 2 בעליה ולכן היא לא יודעת מה לעשות. כל הכבוד לתסריטאי שחשב על רעיון חולני כזה.
בתגובה ל: אנחליקה עושה רושם של בחורה חכמה מאת: דינלה ואפילו קרינה העירה לג'ניפר שהיא ופטריסיה מזלזלות בה והיא בכלל לא טיפשה וזה בעצם ברור לפי המקצוע שלה כי ווטרינר הוא רופא לכל דבר, וגם לחיות יש מחלות כמו סרטן וסכרת, כך שיש ידע רפואי. אבל מה שכן הכסף שמרוויחים הוא פחות ולכן פטריסיה וג'ניפר מזלזלות בה כי היא ענייה ועלובה מבחינתם וקרינה שמה לב שהיא יודעת להסתדר והיא חכמה והן לא מעריכות אותה נכון.
אכן אנחליקה לא נשואה לריקרדו והפתרון ההגיוני זה לספר לו, אבל נראה שהיא באמת מאוהבת בשניהם והתכנית שלה לספר הכול כשסנטיאגו יהיה בריא, אבל כפי שהרופא אמר זה יכול לקחת שנים והיא לא מאמינה שתוכל לתמרן כך הרבה זמן. אבל כמובן שהיא לא מוכנה לספר לריקרדו את האמת, כי ברור לה שהוא יאלץ אותה לבחור ביניהם ולזה היא לא מסוגלת כי היא מאוהבת בשניהם.