התחלתי את הסדרה הזו בלי הרבה ציפיות, והופתעתי לטובה הסדרה אולי לא ממציאה את הגלגל, אבל היא חמודה, אנושית ויש בה קצת "טעם של פעם" לדעתי... מזכירה לי סדרות שנהניתי מהן בילדותי כמו "תהילה" למשל. ואפילו לא המרצתי בינתיים
הבנתי שכוכבי הסדרה הם שילוב של איידולים מעולם ה-KPOP, שלא לכולם יש ניסיון רב במשחק (סוזי, IU,TaecYeon וכו') ושחקנים צעירים ומבטיחים (ע"ע קים סו-היון שמאז כיכב ב"The Moon Embracing The Sun"). בינתיים התרשמתי שהליהוק לא רע, אם כי סוזי (שמגלמת את היי-מי) נראית קצת נוקשה ובוסרית. אולי זה מסתדר עם האופי של הדמות שהיא מגלמת (די מעצבנת בשלב הזה).
אבל עם כל הכבוד לסוללת הכוכבים הצעירים, מי שהכי תפס אותי בינתיים זה הגנגסטר/אמרגן שמפעיל גם את המוח, ולא רק את האגרופים, ויודע להכין מצגות משכנעות:
התחלתי את הסדרה הזו בלי הרבה ציפיות, והופתעתי לטובה הסדרה אולי לא ממציאה את הגלגל, אבל היא חמודה, אנושית ויש בה קצת "טעם של פעם" לדעתי... מזכירה לי סדרות שנהניתי מהן בילדותי כמו "תהילה" למשל. ואפילו לא המרצתי בינתיים
הבנתי שכוכבי הסדרה הם שילוב של איידולים מעולם ה-KPOP, שלא לכולם יש ניסיון רב במשחק (סוזי, IU,TaecYeon וכו') ושחקנים צעירים ומבטיחים (ע"ע קים סו-היון שמאז כיכב ב"The Moon Embracing The Sun"). בינתיים התרשמתי שהליהוק לא רע, אם כי סוזי (שמגלמת את היי-מי) נראית קצת נוקשה ובוסרית. אולי זה מסתדר עם האופי של הדמות שהיא מגלמת (די מעצבנת בשלב הזה).
אבל עם כל הכבוד לסוללת הכוכבים הצעירים, מי שהכי תפס אותי בינתיים זה הגנגסטר/אמרגן שמפעיל גם את המוח, ולא רק את האגרופים, ויודע להכין מצגות משכנעות:
iDana לשעבר
בתגובה ל: דרים היי - פרקים ראשונים מאת: danarod הייתי בטוחה שכפתור ההמרצה שלך עובד שעות נוספות:) אני שמחה שאת נהנית. בסדרה הזו היו מבחינתי כמה טויסטים מפתיעים, ואם מצאת לך עוד מאפיונר, אז סביר להניח שתמשיכי להנות ממנו. נכונו איתו עלילות. אני אגב, שמחתי לראות את "הנונה" של המורה (לא מכבר הרופא ב"ניחוח אשה") השחקנית הזו תמיד מופיעה בתפקידי משנה, ולמרות שלא פעם הם לא מחמיאים, היא מצליחה להתחבב עלי.
והדמות של סוזי בשלב זה היא לחלוטין בלתי נסבלת. אבל השחקנית טובה.
בתגובה ל: כמה מפתיע מאת: zilpa
את השחקן Ahn Kil-Kang יצא לי לראות בעיקר בסדרות תקופתיות, שם הוא בד"כ משחק איש חרב מיומן. ככה הוא נראה ב"צ'ונו" (ציידי העבדים). הייתה לו דמות ממש מגניבה שם:
יהיה נחמד לראות אותו בסדרה עכשווית לשם שינוי... מהנונה של המורה עדיין לא הספקתי להתרשם. ראיתי בינתיים רק שני פרקים, כך שלא מן הנמנע שאמריץ בהמשך
iDana לשעבר
בתגובה ל: יש לי חולשה למאפיונרים מאת: danarod הנונה הזו, דוקא מצליחה בכל הסדרות להיראות די אותו דבר. קצת מלאה, שיער ארוך חלק,
ולמרות שלא פעם היא מתחילה כדמות כלבתית משהו, היא תמיד מגלה לב רחב וחביבות בסופו של דבר..
בתגובה ל: הוא נראה שם לגמרי אחר... מאת: zilpa
מלמד שראיתי אותה רק ב"מי אתה" וב"שמור את הריקוד האחרון בשבילי" - שתי סדרות שהמרצתי באופן מקסימלי, כך שאני לא זוכרת אותה בכלל.
iDana לשעבר
בתגובה ל: דרים היי - פרקים ראשונים מאת: danarod אבל ברור שהסדרה לא תפסה ולא תתפוס אותי כמו אייריס, צייד עירוני, 49 ימים, ניחוח אישה, הנסיך שלה ויורשת העצר.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: לי גם לא היו ציפיות ולכן גם לא התאכזבתי מאת: EVGLEV
או כמו שאני חוזרת וטוחנת ואומרת: על טעם ועל ריח... מדי פעם אני דווקא אוהבת לראות סדרה באיזי, כזו שלא תסעיר אותי יותר מדי
iDana לשעבר
בתגובה ל: דרים היי - פרקים ראשונים מאת: danarod בינתיים עד שהם יתחילו לשיר שירים ואז ההמרצה תהיה הכרחית כאן......
(וזה בגלל שאני כבד שמיעה, לא בגלל שהם שרים גרוע.)
אני חייב להגיד שמאוד אהבתי את הסיפור שנרקם בין הסנובית ההיא לבין ההוא עם האוזניות הכתומות. הוא נורא חתיך.
יש יותר מדי דמויות להכיר בהתחלה..... ייקח זמן עד שאזכור מי זה מי.
בקרוב.... החטאים חוזרים מהעבר... וזה יותר מחטא אחד....
לזכרך, קרלוטה שלי.....
ויליאם לוי, הבעל הבא שלי וזה כי אני אמרתי לו להיות שלי. אז הנה. אמרתי.
וגם דויד זפדה הוא בעלי החדש. הוא בתור שטיח רצפה לבעלי הראשון ולי.
בתגובה ל: טוב, אני מאוד מחבב את הסדרה הזו. מאת: nirdelanoche
ומשהו במבט שלו מזכיר לי קצת במבי
והנה עוד כמה תמונות שלו, גם עם חבריו ללהקת 2PM:
לגבי השירים, גם בשבילי הם מהווים אופציה נוחה להמרצה, כי לפעמים הפסקול נשמע בנאלי וממוחזר. כאן עדיין לא גיבשתי דעה...
iDana לשעבר
בתגובה ל: הוא באמת חתיך מאת: danarod אחלה תמונות.... באמת תהיתי על קנקנו של מתחת החולצה.....
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: מאת: nirdelanoche
שנאמר: אל תסתכל בקנקן, אלא במה שיש מתחת לחולצה שלו
iDana לשעבר
בתגובה ל: בכיף ולקינוח מאת: danarod הוא אחד החתיכים הכי הכי שראיתי בקוריאה... זה נראה לי אפילו מגוחך לחשוב שיש תחרות בינו לבין הנער הכפרי האחר (שגם הוא, מסתבר, יכול להיראות לא רע בכלל...) וכשמציירים לו אופי כזה מושלם, אוהב ונדיב, אז בכלל ברור לי את מי אני הייתי לוקחת.
בתגובה ל: אני לחלוטין התאהבתי בו מאת: zilpa
לפעמים זה יכול להיות קצת מוגזם... ואני מנסה לנחש כמה פרקים יעברו עד שישפצו לבחור הכפרי (בגילומו של קים סו-היון) את הפריזורה (מבין החבר'ה הצעירים, זה השחקן היחיד שראיתי בדרמות קודמות והוא היה מצוין).
iDana לשעבר
בתגובה ל: בכיף ולקינוח מאת: danarod הוא כנראה כל היום בחדר כושר.
בתגובה ל: דרים היי - פרקים ראשונים מאת: danarod גם אני כשקראתי את תקציר הסידרה בפנאי פלוס, מייד עלתה לראשי הסידרה "תהילה".
בתגובה ל: דרים היי - פרקים ראשונים מאת: danarod
אני משלימה לאט לאט... שילוב של בעיות טכניות עם קשיי קשב וריכוז שמקשים עליי לשבת יותר מדי מול המסך לאחרונה. זו כנראה אחת הסיבות שחזרתי לסורי והמרצתי.
פרק 3 היה ככה ככה בעיניי, אבל בפרק 4 היה פתאום רגע של קסם שריתק אותי למסך. כמו אור שנדלק פתאום על הבמה וממקד את תשומת הלב. אני מתכוונת לסצנה שבה סאם דונג וג'ייסון נכנסים לדו קרב מוזיקלי אינטנסיבי ומרתק... בהתחלה סאם דונג נותן פייט, אבל נכנע לכוכב של בית הספר, שבטוח יותר בעצמו וגם מכיר את השיר על בוריו (בניגוד לסאם דונג, שזו הפעם הראשונה שהוא שומע את השיר).
ובעקבות הסצנה הזו התאהבתי בשיר שנקרא Last Concert בביצועו היפהפה של לי סונג צ'ול.
אחרי עיון בתגובות בדרמבינס ובכלל, הבנתי שהשיר נכתב ע"י קים טה-וון מלהקת BooHwal (לי סונג צ'ול היה בעבר הסולן של הלהקה ופרש לקריירת סולו מצליחה). סיפורם של קים טה-וון והלהקה שימש כבסיס למיני דרמה Rock Rock Rock, ועכשיו בא לי לצפות בה (כולה 4 פרקים, אבל אני כבר מלהטטת בין "כבודו של ג'נטלמן" ל"דרים היי", ולא רוצה לעשות לעצמי סלט בראש. גם ככה קשה לי להתרכז...).
הנה אותו שיר מתוך Rock Rock Rock בביצוע מחוספס יותר:
ובחזרה לדרים היי - עוד נקודות לציון:
חשבתי שנצטרך לחכות יותר לשינוי הפריזורה של סאם דונג, אבל טוב שהרעמה הזו כבר מאחורינו. הקטע של "הדלעת הכפרית" נראה קצת מוגזם מדי לפעמים.
לא היה מספיק גנגסטר בפרקים האלה לטעמי!
בפרק 4 נפרדנו מהנשיא/מנהל אמנותי (לא סגורה על הגדרת התפקיד שלו) בגילומו של בה יונג ג'ון, אחד מכוכבי ההאליו הראשונים ("סונטת חורף") שהוא אחד ממפיקי הסדרה. נדמה לי שקראתי בזמנו שהוא היה אמור להשתתף ביותר פרקים, אבל פציעה טורדנית בגב קיצרה את התפקיד. קצת חבל לי, יש לו מין הילה מרגיעה כזו, והוא נראה לי ממש מתאים למחזמרים ולסדרות מוזיקליות.
האם צ'וי איל הוואה לא מסוגל לשחק אבא נורמלי שמתקשר עם הבן שלו לשם שינוי? והוא שוב מעורב בפוליטיקה.
הנונה של המורה אכן מגניבה (וגם הוא סימפטי יותר ויותר). איזה הבדל ביחס שלה לאורחים צעירים ממין זכר/נקבה...
בסה"כ בונים יפה את האווירה התחרותית והיריבות בביה"ס, למרות שאין כאן משהו חדשני. ולאט לאט אני מתחילה לחבב את היי-מי.
סדרה חמודה ביותר
iDana לשעבר
בתגובה ל: פרקים 3-4 מאת: danarod אי אפשר שלא לחבב היאה מי, מפרקים 1-2 לפרקים 3-4 התהפכו היוצרות ובק הי הפכה לילדה אנוכית ומגעילה והיאה מי לקורבן. אני מניח שזה בהשראת המורה המגעילה שמעודדת תחרותיות על פני ידידות ולכן מסתבר שהיאה מי צדקה בהתחלה שזה בית ספר מגעיל. והשיא שבק הי מייחלת לסילוקה של היאה מי מבית הספר כשהיא כבר יודעת שהיא פשטה רגל ובשבילה זאת הישרדות כפי שנאמר בפרומו. ומבחינת מי התחיל אכן היאה מי הייתה ראשונה לבגוד בחברתה, אך זה לא משנה כלום. ואהבתי את בק הי עם הצמות ונראה שעם הצמות נגזר לה גם הלב ומבחינתי היא התכערה מפנים ובחוץ ודווקא הגרגרנית שעם הצמות ועם המשקפיים דומה לבק הי שהייתה קודם רק שהרבה יותר נמוכה ושמנה, אבל היא הכי חמודה בסדרה.
התחרות שירה הייתה מדהימה ובנוסף זכינו לראות כלב חמוד בחוותו של סאם דונג לפני שהוא בחר ללכת לבית ספר שהסתבר שהוא העמיד פנים ששונא מוסיקה ושר גרוע כי חשב שלאימו יש זכרונות רעים ממוסיקה בגלל שזה היה העסק של אביו.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: אחרי התנהגותה המגעילה של בק הי מאת: EVGLEV
ואני מסכימה איתך שבק הי הייתה יותר חמודה עם הצמות. הפריזורה החדשה (שאמורה להיות משודרגת?) לא מחמיאה לך בכלל.
אפרופו כלבים, אני חושבת שהיית נהנה מהספיישל My Love Toram שכולל בסה"כ שני פרקים של שעה, והכוכב הראשי שלו הוא לברדור מקסים שמשמש ככלב נחייה
הנה ההתחלה של הסדרה עם תרגום לספרדית:
iDana לשעבר
בתגובה ל: פרקים 3-4 מאת: danarod אז את כבר יכולה להבין שלגנגסטר ולנונה עוד נכונו עלילות.
בסה"כ זו באמת סדרה חמודה, עם כמה משפטים חכמים להפליא שמשובצים בה (אהבתי את סאם דונג שאומר להיי מי: "אדם שלא יכול למחוא כפיים להצלחת האחר, הוא אדם שחי בגיהנום")
והיה שלב שחשבתי להסתפר כמו המורה היפה לריקוד, אבל אז החלטתי שהתחזוקה של תספורת כזו דורשנית מידי עבורי...)
בתגובה ל: אם כבר ראית את פרק 5-6 מאת: zilpa
הם נראים כמו זוג פוטנציאלי נאה (למרות שחשבתי שהנונה מעדיפה את הגברים שלה צעירים יותר...).
אני באמת מחבבת את הסדרה הזו, שנכון לעכשיו החזירה לי את האמון בסדרות נוער מוזיקליות (ואף מילה על "הלהקה").
העיקר שלא החלטת לנסות את התסרוקת הראשונה של סאם דונג - למרות שלא נראה לי שקשה לתחזק אותה (אגב, בכל פעם אני כמעט כותבת סאם בונג במקום סאם דונג - בהשפעת "עץ עמוק שורשים" כנראה).
iDana לשעבר
בתגובה ל: פרקים 3-4 מאת: danarod מאז "סונטת חורף" אני מאד אוהבת אותו, האם הוא הופיע בעוד משהו חדש חוץ מ"דרים היי" (הופעה קצרה למדי) לפי דבריך, כי עדיין לא צפיתי בסדרה. לצערי, אין לי את הפרקים 1,2 (כי הייתי עכשיו חודש בחו"ל), כמובן שאוריד אותם, אבל על מסך גדול זה בוודאי נראה אחרת.
בתגובה ל: בה יונג ג'ון מאת: rella
הוא לא השתתף מאז בדרמות או סרטים, אבל יש לו סוכנות בשם KeyEast שהייתה שותפה להפקת "דרים היי". קראתי שהוא נפצע במהלך צילומי הסדרה The Legend ב-2007, ומאז הוא סוחב פציעה עקשנית בגב.
אפשר להתעדכן לגביו באתרי המעריצים. בבלוג הזה יש עדכונים ולינקים:
הרבה דברים לא הגיוניים יש בדרמות הקוריאניות. נראה לי שאף אחד לא נתן את הדעת לדבר הכי מגוחך ולא הגיוני בפרק -4 בדרמה " דרים היי ".במיוחד כשבדברים אחרים הם משתדלים להיות אמינים. הייתי מצפה מהמפיק בה יונג ג'ון שישים לב יותר מה כותבים התסריטאים. מאוחר מדי מסתבר. אולי בדרמה הבאה אותה הוא כבר מתכנן. במקרה הזה לא הייתי אומרת אשרי המאמין אלא פתי מאמין.
רבותי , אין דבר כזה בעולם שאדם יידע לשיר שיר שלא שמע מעולם ועוד עם המילים!!!לפי הפתיחה של השיר ! אין!!!
יש שמיעה אבסולוטית ( מוחלטת ). זה לא קשור לידיעת שיר שלא שמענו אף פעם. זה קשור לשירה מדוייקת מבחינת הצלילים מבלי לזייף במילימטר. ויש גם זכרון מוסיקאלי אבסולוטי ( מוחלט )שקשור לידיעת שיר ששמענו פעם אחת בלבד ונדע לשיר אותו לאחר שמיעה ראשונה על בוריו.( לא בטוח שזה יכלול גם את המילים ).
לסאם דונג יש שמיעה אבסולוטית עליה נדע בהמשך. ויש לו זכרון מוסיקאלי מוחלט. הוא בטוח שמע את השיר פעם אחת. אך יש לו כנראה גם זכרון סלקטיבי.... לזכור רק מה שהוא רוצה או נוח לו לזכור..... ולכן אמר שלא שמע ואינו מכיר את השיר. ואולי כבר היו לו בעיות לפני שקיבל מכה בראש....
מעניין מה אמר השחקן קים סו היון כשקרא את השורה בה הוא אומר : " ידעתי איך לשיר לפי הפתיחה של השיר "! אין דבר כזה! אפשר לומר באיזה סולם מוסיקאלי כתוב השיר.
האם לפי התאוריה הזו של " ידעתי לשיר לפי הפתיחה" הוא יידע לשיר מההתחלה עד הסוף ועם המילים את הרקוויאם של מוצארט? בע'פ כמובן. ואני לא רוצה להגיד אך אין לי ברירה , עשו על כולם ( אולי לא על כולם ) עבודה קוריאנית בעיניים....
ויש גם עבודות קוריאניות הרבה יותר טובות והגיוניות. קטע שירה הכי טוב בדרמה ( לדעתי כמובן ) דואט א- קאפלה ( שירה ללא ליווי כלי נגינה )
מבצעים : KIM SO HYUN & IU . פשוט מושלם!
בתגובה ל: דרים היי - פרקים ראשונים מאת: danarod סדרה קלילה עם שירים חמודים שחקנים חמודים מאד(הראשי!!!) ככה שאחרי הנסיך שלה צריך איזה משהו קליל לסופ"ש חחחח
מקווה מאד שגין גוק (מקווה שזכרתי נכון) יהיה עם היאה מיי ולא הבור הכפרי
ומה עם פיל סוק?כל כך מהר התחילה להרזות????הלוואי עליי חחחחח
והמורה שהיה הרופא בניחוח אישה איזה חמוד הוא פה!!!לפחות הוא מחייך פה !!!
בתגובה ל: אחלה פרקים (של השבוע האחרון) מאת: ortalav בין הסדרות וכשהוא במהלך הסדרה, הוא גם תורגם סוף סוף.
בתגובה ל: כן בדיוק היה הקטע שמופיע בקליפ החדש של ויוה מאת: EVGLEV
השיר Winter child שמבצעת סוזי (היאה מי). תודה למתרגמת!
iDana לשעבר
בתגובה ל: והנה עוד קליפ מתורגם מפרק 5 מאת: danarod מדהים.
אה, תוכלי להסב את תשומת ליבה של המתרגמת שהתרגום יצא לה קטן מדי? זה נוראי לקרוא ככה.
(או שזה אני וצריך להיכנס ליוטיוב..... רגע, נבדוק את זה לפני כן)
כן, זה טוב יותר ביוטיוב ולא בחלון קטן באג'נדה....
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: בדיוק רציתי את המילים של השיר מאת: nirdelanoche
אין לי קשר עם המתרגמת, היא מפרסמת מדי פעם את הסרטונים שלה בפורום קוריאניות באתר ויוה, אולי אפשר לפנות אליה גם שם. בערוץ שלה ביוטיוב יש עוד שירים קוריאניים מתורגמים לעברית, מסדרות ובכלל (אבל התרגום לשיר מ"הנסיך שלה" כולל תמונות מספיילרות בשלב זה).
iDana לשעבר
בתגובה ל: אפשר להשאיר לה תגובות לסרטון, לא? מאת: danarod אופס?
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: חשבתי שזו מתרגמת מטעם אסיה4הב..... מאת: nirdelanoche
יש הרבה מתרגמים חרוצים באתר ומחוצה לו, ואת רובם אני לא ממש מכירה...
iDana לשעבר
בתגובה ל: אחלה פרקים (של השבוע האחרון) מאת: ortalav
רק שאני לא בטוחה מי כאן הראשי? כרגע גם לי יש עדיפות קלה לג'ין-גוק, אבל גם סאם דונג חמוד, ושניהם בבחינת "חתנים מוצלחים". אני מקווה שאף אחד מהם לא יסיים עם לב שבור, ושמי שלא יזכה בלבה של היאה-מי ימצא אהבה חדשה...
השחקן שמגלם את המורה באמת נהדר. מקווה שימשיכו ללהק אותו לתפקידים שווים!
השחקנית שמגלמת את פיל סוק לובשת חליפת השמנה שעלתה לא פחות מ-60 אלף דולר... ככה נראית השחקנית והזמרת IU שמגלמת אותה:
iDana לשעבר
בתגובה ל: מסכימה עם רוב הנקודות שלך מאת: danarod אני בהלם.
ככה באמת?!
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: מאת: nirdelanoche
ללבוש חליפת שומן, ואז להוריד אותה הקוריאנים אוהבים להשתמש בחליפות האלה בסדרות.
iDana לשעבר
בתגובה ל: זו הדיאטה הכי מהירה שיש מאת: danarod ללא תוכן
בתגובה ל: וזה אף פעם לא נראה טבעי ומשכנע... מאת: zilpa
חמש שעות להיכנס למראה השמנמן ושעתיים לצאת מהחליפה הזו. אולי שאיבת שומן היא מהירה יותר?
iDana לשעבר
בתגובה ל: אכן. ועכשיו קראתי שלקח לה מאת: danarod שאם היא נדרשת להיכנס לחליפות כאלה.....
שיביאו לה בידור ל5 שעות. זה משעמם ככה..
אה, ושישים אלף דולר על חליפה? מה, קשה לגרום לשחקניות להשמין, לצלם כמה פרקים ואז לעצור לכמה חודשים ואז להמשיך עם הגירסה המקורית?
(אני סתם חי באשליות...)
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: אני הייתי מציע לה לחתום בחוזה בפעם הבאה מאת: nirdelanoche ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: זו הדיאטה הכי מהירה שיש מאת: danarod חשבתי אשכרה שזה אמיתי.....
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: דרים היי - פרקים ראשונים מאת: danarod סיימתי אותם לפני שעתיים בערך. (במרתון של 4 פרקים עם 4-5. אז יהיה פה ושם הערות שלא קשורים לפרקים האלה ישירות)
אז....
ג'ין גוק, אתה רשמית האליל מין החדש שלי אחרי לי מין הו. ברצינות. כמה שהוא חתיך! ועזר מאוד הסצינה ההומוריסטית בה הוא במגבת משום מה בבית של המורה (הוא שמע על הממ... להחזיק את המגבת?) והמגבת נופלת לו....
עוד סצינה מצחיקה זה שהם מנסים לשכנע כל מיני אנשים כדי לשכור אודיטריום שלם אז סאם דונג מראה לגברת כלשהי קטע של הנ"ל רוקד ומתפשט......
אז... ברור שהאגרטל לא באמת נפל על סאם דונג בראש, אלא סתם זייפו את זה. אחרת היינו רואים דם אמיתי ולא סתם איזה משהו אדום.
(אסול לא נדבה אייקון שלגי) אהבתי את הסצינה של המטריות ושל היאה ני (או נה, אני לא זוכר בדיוק) מנסה לסדר מטריות על אופנוע או משהו כזה. לא נראה שלאף אחד מהם קר, אגב.
לא הבנתי מי אגב הטיל את האגרטל על ראשו של סאם דונג.
חמורה: אני מעולף על התחת של סאם דונג ושל ג'ין גוק. שניהם כל כך מקסימים שלא אכפת לי עם מי מהם תסיים היאה ני(ה?) ככה שאני בעד כל שידוך אפשרי.
שתי סצינות מאוד ריגשו אותי השבוע: זה של בק הי מקשיבה מאוחרי פרגוד לזאתי שמרכלת באופן מרושע, וזה של היאה ני(ה) וג'יין גוק משוחחים על החלון זכוכית (והוא נרדם לה תוך כדי)
בקיצור, סידרה נפלאה, השחקנים בה ממש אחד אחד וכיף להסתכל בהם.
רק מה, המנהל ההוא עזב את הסדרה והשאיר את הניהול למנהל שי? לא פייר.....
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: פרקי 5-6 מאת: nirdelanoche כמו שברור שלא באמת יורים כדורים אמיתיים כשהורגים דמויות, האגרטל באמת יכול לשבור את הראש ולא יפצעו שחקן בשביל סדרה. ועדיין לא ברור מי זרק את האגרטל, אבל כנראה שבק הי כי כשהיאה מי אמרה שבק הי לא תעשה את זה כי מי שעושה דבר כזה הוא מפלצת, בק הי נפגעה מהכינוי מפלצת שלא כוון אליה אלא כלפי מי שזרק, אז כנראה שזאת היא, ותירצה את זה שהיא מפלצת בגלל היאה מי, כלומר איכשהו היא הודתה בפני הצופים שהיא המפלצת.
בתגובה ל: פרקי 5-6 מאת: nirdelanoche
בתיאוריה יש את האופציה ששני הגברברים יסיימו זה בזרועותיו המסוקסות של האחר אבל אני לא רואה את זה קורה בסדרת נוער קוריאנית תמימה שמשודרת באחד הערוצים המרכזיים. אולי אם זו הייתה סדרת כבלים או מנגה יפנית... נצטרך להסתפק כנראה בברומנס
iDana לשעבר
בתגובה ל: כשאתה מדבר על כל שידוך אפשרי מאת: danarod אבל בדרים היי אני נוטה להיות תמים ולחזור לשנות הנעורים (16+ ואילך. בואי לא נדבר על 13+ )
אה, היסטרי על האפשרות המסוקסת הזו.
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: כשאתה מדבר על כל שידוך אפשרי מאת: danarod
אגב, לדרים היי יש גם עונה שנייה - אאל"ט עם קאסט חדש (וכמה תפקידי אורח של הצוות מהעונה הראשונה). ממה שקראתי, היא הייתה רחוקה מלשחזר את ההצלחה של העונה הראשונה.
iDana לשעבר
בתגובה ל: אולי אפשר לארגן משהו בפאנפיק של המעריצים מאת: danarod
זו הייתה אמורה להיות תגובה להודעה של ניר על היאווי.
iDana לשעבר
בתגובה ל: אולי אפשר לארגן משהו בפאנפיק של המעריצים מאת: danarod וגם לא את הקסם שלה....
לזכרך, קרלוטה שלי.....