וידויי אהבה בטלנובלות פורסם לפני
3033 ימים
מאת Angelica
סה"כ תגובות: 6
תגובה אחרונה לפני: 3033 ימים
בעקבות וידוי האהבה המרגש בין קמילה לדניאל - ואין ספק שזה היה פשוט מרגש ומלא רוך, בטח אחת מסצינות האהבה היותר יפות שראיתי. חשבתי לשאול אותכם מה הוידוי של האהבה שהכי אהבתם במהלך הקריירה שלכם בתור צופי סדרות.
אני,הכי אהבתי את הוידוי האהבה(ועובדה שאני זוכרת אותו עד היום) בין סיאלו למרקו (גבריאלה ספאניק וסאול ליסאזו) ב"בשם האהבה" משנת 1999. אחרי יחסי שנאה ועצבים האחד לשני הוא פתאום מתפרץ עליה על כל הקסם הגברי שלו ואומר לה: שהיא משגעת אותו והוא הכי אוהב אותה והמון מילים שנובעות מכעס,ואז ברור שהמרחק בים אהבה לשנאה קצר ביותר.
בעקבות וידוי האהבה המרגש בין קמילה לדניאל - ואין ספק שזה היה פשוט מרגש ומלא רוך, בטח אחת מסצינות האהבה היותר יפות שראיתי. חשבתי לשאול אותכם מה הוידוי של האהבה שהכי אהבתם במהלך הקריירה שלכם בתור צופי סדרות.
אני,הכי אהבתי את הוידוי האהבה(ועובדה שאני זוכרת אותו עד היום) בין סיאלו למרקו (גבריאלה ספאניק וסאול ליסאזו) ב"בשם האהבה" משנת 1999. אחרי יחסי שנאה ועצבים האחד לשני הוא פתאום מתפרץ עליה על כל הקסם הגברי שלו ואומר לה: שהיא משגעת אותו והוא הכי אוהב אותה והמון מילים שנובעות מכעס,ואז ברור שהמרחק בים אהבה לשנאה קצר ביותר.
קבצים מצורפים:
בתגובה ל: וידויי אהבה בטלנובלות מאת: Angelica הבחירה שלי היא דוקא מהסדרה האחרונה בה סיימתי לצפות -
ה-נ-ב-ח-ר
אהבה שנבנתה מתוך שנאה ותחרות מקצועית, הפכה לאהבה אמיתית וחזקה- זוהי אהבתם של אנדרס ומריאנה. לתומי חשבתי שרק פעם היו אבירים, גברים שידעו להעריץ נשים ובחברה טובענית כמו שלנו שלעיתים הנשים נדחקות הצידה, אהבה חזקה ובונה כמו זו מוכיחה שכשיש בסיס איתן- הכל מתגמד. ההתחלה היתה צנועה והמוטיב המוביל היה "תחרות מקצועית". גם אם ההגיון אומר אחרת, עמוק בפנים הרגש ביקש לבנות אהבה. הוא, אנדרס, גבר נשוי לאשה חולנית והיא, מריאנה, אישה כוחנית שמתמודדת עם הכל לבדה. אין ספק שעריכת הצילומים ופס קול הסדרה הוסיפו המון לקטעים האינטימיים שצולמו כאומנות מוערכת ולאו דוקא כסצינות סקס זולות. מוסיקה אותנטית צוענית ליוותה את הסצינות הללו ואז נגמרות המילים... מחכים קצת וחוזרים לשגרה הלוחמנית והמאיימת.
בכללה, הסדרה היתה איכותית ומצויינת שבה כל פרק היה מעניין ומותח בלי שום קשר לעובדה שאלו הם פרקים מתקדמים. זוהי סדרה שמציגה באופן מדוייק, משכנע ומשוחק היטב את האיכות של הסדרות הארגנטינאיות שהתגעגעתי אליהן כל כך -"אהבה אסורה","קשר דם", " אני צועני" ועוד רבים וטובים. בדרך כלל לאחר שמגיעים לפרק 80 ישנה מריחה מסויימת עד לפרק 120. בסדרה המצויינת הזו לא היה משהו כזה אך עדיין היה פיספוס כלשהו בעלילה לטעמי. (אבל זה כבר לשירשור אחר).
השיר שלא מפסיק להדהד בראשי בזמן האחרון
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: וואו יש כל כך הרבה אבל אבחר רק באחד מאת: זרהמאד ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: חשבתי שתבחרי ב"אהבה אסורה" מאת: danarod
ב"אהבה אסורה" היו בכלל וידויי אהבה או רק מריטת עצבים לצופים? (אני סקרנית לשמוע על חוות דעתך על הסדרה, אחרי שרפרפתי על תקצירים).
ועם כל הרזומה הטלנובלי והמלוכסן שלי, לא עולה לי בראש וידוי אהבה שנחרט בזיכרוני... אולי זו הסניליות המתקדמת (אבל דווקא יש סצנות אחרות שאני זוכרת היטב...).
iDana לשעבר
בתגובה ל: וידויי אהבה בטלנובלות מאת: Angelica לאחר שג'י ווק גילה שיון ג'ה חולה סופנית בסרטן כשהוא אמר שהוא אוהב אותה ולא אכפת לו שהאושר שלהם יהיה קצר כשהיא ניסתה לדחות אותו שזה הוגן כלפיו.
הווידוי מרגש מאוד היה בין קמילה לדניאל, פשוט מעולה.
עוד ווידוי מרגש ואיטי היה בתשוקות בין קמילה לריקרדו שהיא בהתחלה היססה מאוד ולבסוף הודתה שהתאהבה בו.
ווידוי מרגש נוסף היה בהאלמנה כשדיאגו התוודה ברגשותיו כלפי אליסיה וטען שהיא מרגישה כמוהו, ואליסיה אמרה לו שזה לא משנה אם היא מרגישה כך שהקשר ביניהם בלתי אפשרי ואז הילדים שלה תפסו אותם בנשיקה ולאחר שהם קיבלו את אישור ילדיה הם התחילו ברומן.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: אני הכי אהבתי את ווידויי האהבה של ניחוח אישה מאת: EVGLEV ללא תוכן
אלוהים נתן לנו שתי אוזניים ופה אחד כדי שיותר נקשיב ופחות נדבר.