The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: מאת: shrekit144 שרקית יקירה. נדמה לי - או שהרבה זמן לא ראינו אותך כאן?
בתגובה ל: מאת: zilpa כן....הרבה זמן לא כתבתי כאן (אבל המשכתי לקרוא). היתה לי הפסקה בדרמות אבל חזרתי להתמכרות באהבה
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: זלפה היקרה מאת: danarod אם תרצי ב- 25 לחודש השני 2011, ואם תרצי אעביר לינק, חחחה,
מלאה שנה וקצת לחברותנו, וביום חגיגי זה מאחלת לך שאני על המפה אצלך ושאת ממשיכה להיות על המפה פה ,ובכלל,
על עצמי אוכל להעיד -בהיכרותי- אותך- היו לי רק ענבלים בלב, שמחתי תמיד לקרוא ממך, לקרוא עליך, לשמוע אותך ולהסתייע על ידך, זילפה- בחורה מיוחדת מוצלחת מורכבת, חכמה נורא, ויודעת להחזיק אנשים , עם תכנים, אם זה עם מילות יושר,, ודת, עם הכרה שכל אדם הוא עולם ומלואו וכ --כזה את פונה ומתנהגת אליו- בהתאם. זוהי סגולה מיוחד שנולדים כידוע , ומשתבחים עם השנים. תודה לך על הנכונות, על הכנסת האורחים , על תשומת הלב, על מסירות שלך כלפינו וכלפי בני משפחתך, היופי הזה שבהשקעתך, מחזיר את עצמו, ביום ההולדת שלך אני מאחלת לך רק טוב והלואי שכל משאלותיך תתגשמנה, את המצווה הראשונה של התורה את מכירה, ואני מוסיפה משאלה אחת בלב משלי--- עבורך,
חיזקי ואימצי יקירתי, כי את --עוד-- אחות לנו , אוהבת אותך, במיוחד בגלל הטעם שהוא קצת, חחחה ,,,קצת,, דומה בקוריאניות , חחחה.התאווה לקוריאניות טרם נמה, לה- ואני מקווה להיפגש עוד הרבה הרבה כאן ובכל מקום, אחר בעולם זה יכול להיות סיצילה סיאול או סתם פריז, חחחה "ווישפול טינקינק" , את הלינק הייתי מתה להעביר אבל אולי צנזורה ?? זה ממש מדהים כמה ירוקות היינו אז, וכמה מגובשים כיום כדאי לך להציץ, או שתבקשי והעביר לך נשיקות מרי.
בתגובה ל: דבר לי אליך , זילפה יקרה, במלאת שנה להיכרותינו, מאת: מאימאי10 הברכה שלך. תודה רבה
וכמו שכבר אמרתי, הרווח הגדול שלי השנה היה ההיכרות עם כל האנשים הנפלאים שהגיעו אליי- ואת לחלוטין על המפה אצלי.
בתגובה ל: זלפה היקרה מאת: danarod אושר והצלחה בכל התחומים
בתגובה ל: לזלפה מאת: Angelica ללא תוכן
בתגובה ל: זלפה היקרה מאת: danarod
מזל טוב ושיתגשמו כל משאלותייך
나는 한국을 사랑
בתגובה ל: זלפה מאת: carm888 את הראשונה שהכינה כזה בשבילי :)
וכמובן, תודה על האיחולים!
בתגובה ל: זלפה היקרה מאת: danarod
מאחלת לך: בריאות ואריכות-ימים. עושר, אושר והצלחה. אהבה. שתגשימי את כל חלומותייך ומשאלותייך. שתזכי לשפע של הפתעות שמחות- קטנות וגדולות- ביום חגך (ובכל ימות השנה). ושתזכי לשפע של דרמות אסייתיות איכותיות ומשובחות.
בתגובה ל: זלפה! ! מאת: ההרצליינית תודה רבה לך, הרצליינית יקרה.
בתגובה ל: זלפה היקרה מאת: danarod בהצלחה בכל אשר תלכי, שכל חלומותייך תתגשמנה ושתצליחי תמיד להקדים את ויוה פלוס בצפייה בקוריאניות.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: מזל טוב זילפה מאת: EVGLEV אני לא יכולה להבטיח להקדים את ויוה תמיד, אבל אני משתדלת :)
בתגובה ל: זלפה היקרה מאת: danarod איזה זכרון מופלא יש לך...כל הכבוד!
מקוה שגם יקיריי הלא מלוכסנים יתנו לי סיבות לחייך
בתגובה ל: תודה רבה, דנה יקרה. מאת: zilpa
אבל זכרתי שאמרת שיש לך יומולדת בספטמבר, וחיפשתי את ההודעה מהשנה שעברה, כדי להיזכר בתאריך המדויק
ואנסח מחדש: שיקירייך באשר הם ייתנו לך סיבות לחייך (ושיקירייך המלוכסנים יעשו את הבחירות הנכונות בקריירה האם שומע פארק שי-הו? בלי סרטים על רוצחים סדרתיים! וזה לא יעזור אם תוריד את החולצה...)
iDana לשעבר
בתגובה ל: אה, הזיכרון שלי לא מה שהיה פעם מאת: danarod איחול מושלם!
ואין ספק שהתמונה של פארק שי הו פה יפה במיוחד...אבל גם לסונג סונג הון לג'ו ג'ין מו- וללי סו ג'ין וסוקי, יקירנו המשותפים, לא יזיק למצא דרמות/סרטים שווים לצפייה...
בתגובה ל: את מלכה אמיתית, דנה. מאת: zilpa
נראה שפארק שי-הו בדרך הנכונה עם הקומדיה הרומנטית שבדרך. עכשיו נשאר לחכות ולראות מה מכינים לנו היקירים האחרים
iDana לשעבר
בתגובה ל: זלפה היקרה מאת: danarod שכל משאלות ליבך יתגשמו
מאחלת לך אושר ובריאות טובה
שמחה מאוד שנפל בחלקי לפגוש אישה מדהימה כמוך רווח נקי שלי
מנזל טוב והמון נחת
אוהבת אורה
בתגובה ל: זילפה יקירתי !! מזל טוב מאת: kler181 ואני כבר אמרתי, אבל לא אכפת לי לחזור על זה: הרווח מההיכרות עימך, ועם שאר אנשי הפורום- הוא כולו שלי- וזה הרבה מעבר לכונן גדוש הסדרות שיש לי בזכותכן .
בתגובה ל: אורה יקרה מאת: zilpa זה כל כמות הברכות שתקבלי מהבנות כאן,
חחחה הכוונה אפילו אם יש עוד לא נראה אותם,
אז מזה אומר??
ספרתי אותם זה אותו מספר תמיד מול אורה מול אוסנת מול דלית מול, מול מול, איפוא כל הקמצניות האחרות-- למה לא באים גם האחרים-- להראות שהם יודעים גם לכתוב חוץ מלקרוא ולצפות. פששששש, צחקי עלי, מרשה לך---מ.
בתגובה ל: זילפה יקרה, מאחר ואת מכירה אותי, אני יכולהלומר זהו מאת: מאימאי10 נהיית סטטיסטיקאית?:)
מה שחשוב זה לא כמות הברכות, וכל מי שטרח וכתב - יבורך. יש אנשים שלא נוח להם ולא נעים להם לכתוב והם מעדיפים לקרא בשקט, יש אנשים שלא תמיד יש להם זמן לברכות- בטח בתקופה העמוסה לפני החג, ויש כאלה שאולי לא רואים בפורום מקום מתאים לברכות יום הולדת. מה זה משנה? העיקר שכל הברכות שקיבלתי התקבלו בברכה ובאהבה מצידי.
בתגובה ל: מרי היקרה מאת: zilpa
מזל טוב ליום הולדתך מאחלת לך מכל הלב המון בריאות והצלחה מי ייתן וכל הטוב שתאחלי לעצמך- לו יהי!
סליחה על האיחור
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: מאת: זרהמאד והתאריך העברי שלי חל |Heart_A_10 |ביום ששי, אז הקדמת :)