דרים היי 9-10 פורסם לפני
3021 ימים
מאת danarod
סה"כ תגובות: 36
תגובה אחרונה לפני: 2997 ימים
גם השבוע היו פרקים זורמים ומהנים, עם מוזיקה כייפית וגם רגעים שנוגעים בעדינות בבלוטות הרגש.
הפרקים האלה מסמנים מהפך משמעותי מבחינתי. אם עד עכשיו הייתי בעד היאה מי וג'ין גוק ביחד, עכשיו התחולל מהפך בלבי ואני בעד סאם-דונג. ג'ין גוק חתיך ומאמי, אבל בסאם דונג יש קסם עמוק יותר, משהו שלקח לי זמן לגלות, אבל אני לא יכולה להישאר אדישה אליו. אני חושבת שכאן בא לידי ביטוי הניסיון של קים סו-היון כשחקן, יחד עם הרכות והעדינות שהוא מפגין. טה-קיון שמגלם את ג'ין גוק הוא יפיוף עם קסם אישי, ויש לו בהחלט מבט שמדבר למצלמה, אבל אני מסכימה עם מה שנכתב בדרמבינס לגביו – לפעמים נראה שהוא מודע מדי למצלמה ולפוזות שמחמיאות לו, ופחות נכנס לדמות לעומק.
לבו של סאם דונג נשבר כשראה את ג'ין גוק והיאה-מי מתנשקים בגלגל הענק, האוזניים נאלמו והוא התמוטט... אבל אני מאמינה ומקווה שזה לא ייגמר בבכי (לא רוצה ספויילרים כמובן).
עוד אחד שממיס את לבי הוא המורה שהתפוטר, או-היוק. אני מחכה לפתרון הקסם שיאפשר לו להישאר עם התלמידים, וייתן לו את הקרדיט הראוי על כל ההשקעה. ח"ח מגיע גם לגנגסטר האמנותי החביב עליי.
הקטעים המוזיקליים הפעם היו ממש חמודים, כך שנחליק את העניין של השיר שבוצע באופן מושלם בלי חזרה אחת (נכון?). הנה ביצוע של השיר בלייב:
ג'ייסון ופיל-סוק כאלה חמודים ביחד, למרות כל הדברים שעדיין לא נאמרים. עדיין לא לגמרי התרגלתי ללוק החדש שלה, ובהתחלה היה לי קשה לזהות אותה (מזל שהיא מרכיבה משקפיים לפעמים).
וגם כל הדינמיקה של היריבות בין בק הי להיאה מי מביאה כמה רגעים מספקים – כשהיאה מי שמחה על הזכייה במקום השלישי, ומסוגלת לפרגן בכנות לבק-הי (ולצטט את המשפט הכל כך קולע שאמר לה סאם דונג – על מי שלא מסוגל לשמוח בשמחת חברו). כל ההתנהלות הזו שומטת את ה"חבל" מידיה של בק-הי, שנראית כמו המפסידה, ולא כמו מי שקטפה את המקום הראשון. וכשהיא שומעת בדרך אגב שחושבים להחליף אותה בנמסיס המוצלחת שלה, אז בכלל...
הפרקים השאירו טעם של עוד, אבל אני אתאפק ואחכה לשבוע הבא, כי יותר כיף לחלוק חוויות צפייה בפורום
גם השבוע היו פרקים זורמים ומהנים, עם מוזיקה כייפית וגם רגעים שנוגעים בעדינות בבלוטות הרגש.
הפרקים האלה מסמנים מהפך משמעותי מבחינתי. אם עד עכשיו הייתי בעד היאה מי וג'ין גוק ביחד, עכשיו התחולל מהפך בלבי ואני בעד סאם-דונג. ג'ין גוק חתיך ומאמי, אבל בסאם דונג יש קסם עמוק יותר, משהו שלקח לי זמן לגלות, אבל אני לא יכולה להישאר אדישה אליו. אני חושבת שכאן בא לידי ביטוי הניסיון של קים סו-היון כשחקן, יחד עם הרכות והעדינות שהוא מפגין. טה-קיון שמגלם את ג'ין גוק הוא יפיוף עם קסם אישי, ויש לו בהחלט מבט שמדבר למצלמה, אבל אני מסכימה עם מה שנכתב בדרמבינס לגביו – לפעמים נראה שהוא מודע מדי למצלמה ולפוזות שמחמיאות לו, ופחות נכנס לדמות לעומק.
לבו של סאם דונג נשבר כשראה את ג'ין גוק והיאה-מי מתנשקים בגלגל הענק, האוזניים נאלמו והוא התמוטט... אבל אני מאמינה ומקווה שזה לא ייגמר בבכי (לא רוצה ספויילרים כמובן).
עוד אחד שממיס את לבי הוא המורה שהתפוטר, או-היוק. אני מחכה לפתרון הקסם שיאפשר לו להישאר עם התלמידים, וייתן לו את הקרדיט הראוי על כל ההשקעה. ח"ח מגיע גם לגנגסטר האמנותי החביב עליי.
הקטעים המוזיקליים הפעם היו ממש חמודים, כך שנחליק את העניין של השיר שבוצע באופן מושלם בלי חזרה אחת (נכון?). הנה ביצוע של השיר בלייב:
ג'ייסון ופיל-סוק כאלה חמודים ביחד, למרות כל הדברים שעדיין לא נאמרים. עדיין לא לגמרי התרגלתי ללוק החדש שלה, ובהתחלה היה לי קשה לזהות אותה (מזל שהיא מרכיבה משקפיים לפעמים).
וגם כל הדינמיקה של היריבות בין בק הי להיאה מי מביאה כמה רגעים מספקים – כשהיאה מי שמחה על הזכייה במקום השלישי, ומסוגלת לפרגן בכנות לבק-הי (ולצטט את המשפט הכל כך קולע שאמר לה סאם דונג – על מי שלא מסוגל לשמוח בשמחת חברו). כל ההתנהלות הזו שומטת את ה"חבל" מידיה של בק-הי, שנראית כמו המפסידה, ולא כמו מי שקטפה את המקום הראשון. וכשהיא שומעת בדרך אגב שחושבים להחליף אותה בנמסיס המוצלחת שלה, אז בכלל...
הפרקים השאירו טעם של עוד, אבל אני אתאפק ואחכה לשבוע הבא, כי יותר כיף לחלוק חוויות צפייה בפורום
iDana לשעבר
בתגובה ל: דרים היי 9-10 מאת: danarod הוא כבש אותי כבר בפרק 3. אבל בפרקים 7-8 התחלתי לראות גם בג'י ג'וק מציאה לא קטנה. בכל מקרה חשבתי שיהיה טוב עם ג'י ג'וק יהיה עם בק הי אחרי שהיא הביאה את המדליון, אבל הסתבר שבק הי רחוקה מלחזור להיות הבק הי של פרק 1 והיא עדיין רוצה להתחרות ולהשפיל את היאה מי וכואב לה שהיאה מי לא כואבת את התבוסה וגם הזעם שלה שעומדים להחליף אותה בהיאה מי, בקיצור בק הי של האודישן מתה ואין לקוות לשובה. בכל מקרה היאה מי וסאם דונג חמודים על הבמה ובכלל, אבל בינתיים סצינת הסיום מוכיחה שכעת רגשותיה של היאה מי נתונים לג'י ג'וק.
המורה או היוק מתפטר כדי להגן על תלמידיו ששניתנים לסילוק בגלל החזרות במועדון לילה כשהם קטינים ואגב נדהמתי שלפחות להיאה מי זה הגיל האמיתי כי ראיתי באתר ויוה שסוזי רק החודש חוגגת את היום הולדת ה-18 שלה וההופעה המפוברקת שמסתבר יותר קל להעניש תלמידים מאשר את המורים. ונראה שאם טוב הישועה לגביו זה יהיה מהמורה שי שמגלה רגישות ומסתבר שאורלי צדקה ויש לה רגשות למורה או-היוק דווקא ולא למורה לאנגלית. וגם היא התרשמה מדרך ההוראה שלו שהעניש את ג'ייסון ושלל ממנו את ריקוד הסולו מה שנראה כהעדפת סדרת החינוך מאשר השאיפה לנצח וכולם טענו שהוא מתעלם מכך שמדובר בתחרות והמורה שי דווקא הופתעה מהמסר של המורה קאנג שעבודה קשה חשובה יותר מכישרון וראתה בכך את הדבר הנכון.
פיל סוק בהחלט שונה בלוק החדש כאילו שמדובר בשחקנית אחרת ואפילו הקול שלה נהיה יותר בטוח בלי השומן ושונה. וכן מזל שבבית חולים היא הייתה עם המשקפיים וכך היה קל לזהות אותה. והאמת פישלתי בגדול כשחשבתי שמי שדואג לעניין הצהבת בי הוא ג'י ג'וק והנה חשבתי שהנה ג'י ג'וק יהיה בסוף לא עם בק הי ולא היאה מי אלא עם פיל סוק. קצת השפיעה על כך השיחה הקודמת בין פיל סוק לג'ייסון שאמרה לו שהוא חסר חלום ולא היה שווה לרזות בשבילו. אבל כשהם היו יחד בבית החולים, הבנתי ששום דבר לא השתנה ומדובר בג'ייסון וג'ייסון הוא זה שהיאה מי עבדה עליו שמדובר בצהבת בי וגרמה לו לברוח מהחזרות כשהוא עדיין מכחיש את רגשותיו לפיל סוק כשהוא מתפוצץ מדאגה.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: אני מראש הייתי מוטה לסאם דונג מאת: EVGLEV
אני מניחה שגם הפריזורה הראשונית והגישה הכפרית בהתחלה לא עזרה, אבל עכשיו הוא מקסים בעיניי
סוזי באמת צעירה (ומוכשרת). קראתי לאחרונה שבינתיים היא החליטה לא ללמוד באוניברסיטה, אלא להתמקד בקריירה. בשנה החולפת היא הספיקה להשתתף בדרמה "ביג" מבית האחיות הונג, ויש דיבורים על כך שהיא מועמדת לתפקיד הראשי בדרמה Medical Novel לצדו של לי סונג-גי (שנראה על מסכינו בתפקיד אורח ב"אהבה גדולה"). מאחורי הסדרה יעמוד הבמאי של "גן סודי" ו"כבודו של ג'נטלמן".
iDana לשעבר
בתגובה ל: דרים היי 9-10 מאת: danarod היס מקס שלי שבק חיים ולא הספקתי לצפות בפרק זה.
על פרק 9 יש לי רק לומר- ג'ין גוק מאמי. וסורי אם אני אישמע כל כך שטחי.....
בקרוב.... החטאים חוזרים מהעבר... וזה יותר מחטא אחד....
לזכרך, קרלוטה שלי.....
ויליאם לוי, הבעל הבא שלי וזה כי אני אמרתי לו להיות שלי. אז הנה. אמרתי.
וגם דויד זפדה הוא בעלי החדש. הוא בתור שטיח רצפה לבעלי הראשון ולי.
בתגובה ל: יש איפשהו להורדה את פרק 10? מאת: nirdelanoche וביום שני ב-19:00 ושידורים חוזרים ביום שני ב-23:30 וביום שלישי 10:00, 14:30.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: זה עוד לא נגמר פרק 10 ישודר היום ב-21:10 מאת: EVGLEV זה אומר שהוא לא זמין.
מחר נזמין טכנאי. ואני מאוד רוצה לראות את הפרק הזה.....
בקרוב.... החטאים חוזרים מהעבר... וזה יותר מחטא אחד....
לזכרך, קרלוטה שלי.....
ויליאם לוי, הבעל הבא שלי וזה כי אני אמרתי לו להיות שלי. אז הנה. אמרתי.
וגם דויד זפדה הוא בעלי החדש. הוא בתור שטיח רצפה לבעלי הראשון ולי.
בתגובה ל: כאשר אומרים שהיס מקס שבק חיים מאת: nirdelanoche
גם צפייה ישירה וגם הורדה. כל שעליך לעשות הוא להקליד בגוגל "לשאוף אל החלום" - כך היא נקראת באתר
iDana לשעבר
בתגובה ל: דרים היי 9-10 מאת: danarod
טוב, אז אחרי פרק 12 "נשברתי" והמשכתי הלאה עד סיומה של הסדרה. אל דאגה – לא אספיילר לצופי ויוה פלוס, ורק אציין שיצאתי מרוצה בהחלט
בפרקים האלה נראה שהפוקוס עבר לסאם דונג שעובר משבר רציני עם גזר הדין הרפואי שקיבל – כל העולם שלו מתהפך והעתיד נראה שחור. וכמו שלמדנו מהדרמות והחיים, ברגעים כאלה אין כמו שינוי פריזורה (בתוספת עגיל תואם) כדי להמציא את עצמך מחדש. ולמרות הכל, זה הלוק הכי מחמיא שלו מתחילת הסדרה לטעמי (וקים סו-היון שחקן מצוין לטעמי...).
מנגד, קצת הופתעתי שלא הייתה המשכיות לנשיקה של היאה מי וג'ין גוק – אבל זו לא הפעם הראשונה שזה קורה בדרמות קוריאניות. גם חלקו של ג'ין גוק היה יותר מינורי בפרקים האלה. נראה לי שזמן המסך שלו היה מצומצם למדי (אולי לשחקן/זמר העסוק היו התחייבויות אחרות?).
סדנת ההלחנה הייתה מעניינת וסיפקה לנו רגע נחמד של קריצה – המורה בסדנה הוא Joo Young-hoon, בעלה במציאות של השחקנית Lee Yoon-mi (שמוכרת גם מ"סאם סון") ומגלמת כאן את המורה Maeng. השניים כמובן לא מחמיצים את ההזדמנות לבדיחה קטנה על מצבם המשפחתי.
ובהצתה מאוחרת, רק עכשיו גיליתי שפארק ג'ין יונג (שמגלם המורה לאנגלית יאנג) הוא המייסד והמנהל של JYP Entertainment – חברת הניהול וההפקות שמייצגת בין השאר את ריין, והלהקות miss A, 2AM, 2PM ועוד (שכמה מחבריהן מככבים בסדרה). ככה זה כשאין מושג ב-KPOP... וחוצמזה פארק ג'ין יונג ידוע גם כזמר, מלחין, רקדן ומפיק. זה לא מפתיע לאור הכישורים שהוא מפגין בסדרה (נראה שהוא יכול להיות גם קומיקאי לא רע...).
עוד רגעים יפים:
כיף לראות את החברות הטובות היאה מי ופיל סוק:
ועוד יותר כיף לראות את ג'ייסון ופיל סוק יחד – הזוג הפוטנציאלי הכי חמוד בסדרה הזו לדעתי.
איזה כיף שהמורה או-היוק חזר!
הנשיקה של הנונה עם המאפיונר החביב הייתה הזויה משהו אבל גם השתלמה בהחלט, לא רק מבחינה רומנטית (?) אלא גם מבחינה מעשית – כשהמאפיונר רואה בזה גורל ונוטש את ההלוואות בריבית קצוצה והאיומים לטובת עסקי השעשועים.
והסוף כמובן... בק הי עם השיר הגנוב וסאם דונג עומדים למבחן לא פשוט ואף מכשיל על הבמה.
iDana לשעבר
בתגובה ל: דרים היי 11-12 מאת: danarod שהקטע הכי חביב עלי בסדרה היה הקטע בו הנונה מתנשקת עם עלם חמודות שבאבירות נותן לה צעיף, ולפתע מתגלה כמאפיונר...זה היה פשוט מצחיק גם בצפיה שנייה. עכשיו גם לגמרי שדרגת לי את הזוגיות של צ'ה רי מסאמסון והמורה החדש...זוג נשוי בחיים שמסתלבט על עצמו על המירקע. לגמרי לול...
איזה המשך רצית לנשיקה של היאה מי וג'ין גוק? מהפרקים ברור שהם זוג, אבל הם זוג שכל אחד מהם עסוק בעינייניו...
בעיני הזוג הכי חמוד זה המורה שי (שמסתבר שהיא הבת של המנהל שי...לא סתם הם זוממים יחד) והמורה קאנג. איך היא מעפעפת לו והוא אפילו לא שם לב...
בתגובה ל: אני חייבת להודות מאת: zilpa שהיאה מי דואגת לסאם דונג ומקדישה לו את כל זמנה וכמעט ואין לו טענות כלפיה.
בתגובה ל: אם הם זוג אז ג'ין גוק ממש פתוח וסומך מאת: EVGLEV שהיא התבגרה, ומביעה אכפתיות והקרבה כלפי אחרים.
בתגובה ל: אני חייבת להודות מאת: zilpa
ש-Joo Young Hoon הוא זמר, מלחין ומפיק ידוע בקוריאה, שאחראי ללא מעט להיטים. הנה שיר ישן שלו עם קליפ דרמטי במיוחד (ההתחלה הזכירה לי את "אייריס" משום מה):
ובאותה הזדמנות - הנה תמונות של הזוג:
ויחד עם בתם. איזה תיאום
ועוד קצת מדרים היי:
ולגבי הנשיקה וההמשכיות - ציפיתי לכמה מילים, חיבוק, קרבה, משהו... כי לי לפחות זה נראה כאילו הנשיקה נשארה תלויה באוויר והם המשיכו הלאה כאילו לא קרה כלום. הם לא נראו לי כמו זוג בפרקים האלה, וראיתי שגם בתגובות בדרמבינס ציינו את היעדר האינטראקציה ביניהם לאחר הנשיקה. יכול להיות שזה קשור לזה שבפרקים האלה הסיפור של סאם דונג תפס את רוב הפוקוס.
iDana לשעבר
בתגובה ל: שכחתי לציין... מאת: danarod אני חושבת שגם הנשיקה שלהם היתה "פושרת" כזו, אבל זה נראה די ברור שהם חברים.
ספויילרים להמשך- ראו הוזהרתם
זה יכול להסביר, במבט לאחור, את העובדה שלמרות שהיא חשבה שהיא מאוהבת בג'ין גוק, בסופו של דבר את עיקר החמימות והמרץ שיש בה היא הפנתה לסאם דונג. כאמור, בצפיה הראשונה ממש לא הבנתי איך הסאם דונג הזה הופך לאהוב שלה. אבל עכשיו אני רואה שהקירבה ביניהם צמחה והתחזקה דוקא מהשהות האינטנסיבית שלהם ביחד, וזה הגיוני לי שבסוף היא מגלה שהיא בעצם אוהבת אותו. חוץ מזה, שכמו שכבר ציינתי, הסוף שלהם שידרג לי לחלוטין את כל הסדרה. במיוחד ג'ייסון ופילסוק. כ"כ מהחיים...
בתגובה ל: זה יפה שאת זוכרת את אייריס:) מאת: zilpa
ספויילרים אפשריים ל"דרים היי"...
גם בשבילי הסוף שדרג את הסדרה כולה, אם כי חיבבתי אותה מאוד לאורך כל הדרך
וכאמור, גם אני בהתחלה לא התלהבתי במיוחד מסאם דונג (למרות שבאתי עם סימפטיה מוקדמת לשחקן קים סו-היון בזכות תפקידיו הקודמים), ודווקא ג'ין גוק משך את תשומת לבי יותר. אבל בפרקי השבוע שעבר חל המהפך בלבי לכיוון סאם דונג, כך שאני בהחלט יכולה להבין את היאה מי
הורדתי גם את הספיישל של הסדרה... מקווה שיהיה נחמד
iDana לשעבר
בתגובה ל: דרים היי 11-12 מאת: danarod והמורה קאנג כי זה לא היה העניין של אימו כפי שחשבנו בפרק 3 אלא זאת סכנה בריאותית שלו לעסוק במוזיקה והנזק נגרם. גם מפתיע שהדיכאון לא היה בגלל הנשיקה של היאה מי וג'ין הוק ולא העלבון והאכזבה אלא בעיות השמיעה שלו, למרות שהיה רמז כשהוא התעלף לא מתעלפים ולא מקבלים כאב ראש מאכזבה רומנטית.
יש הזדמנות לחדש את החברות של היאה מי ובק הי כשהיאה מי וויתרה על הזדמנות חייה כשגילתה שבק הי מאבדת אותה בגללה ואף בגאווה הסתירה את זה שזה רק למען בק הי. ואגב הסיבה האמיתית שבק הי גנבה שיר כדי לגבור בתחרות על היאה מי ולקבל את התפקיד. והיה נחמד כשג'ין גוק שם לבק הי את הקלפים על השולחן והבהיר שבעצם היאה מי היא האדם היחיד שאכפת לו ממנה.
מצד שני המורה שי מזועזעת לראות את התוצאות של סדרת החינוך שלה שבק הי הפנימה את המסר שלה ביום הראשון ולמדה שהמטרה מקדשת את האמצעים והישר הוא ערך שולי וכשהמורה שי מוחה בפניה בעצם בק הי מזכירה לה את המילים שלה. והיא מרגישה שהיא הפכה אותה למפלצת. השאלה אם לפני ההערכה שלמדה לרכוש לקאנג היא גם הייתה מתאכזבת מגנבת השיר או שהייתה מוחה לה כפיים כמו בפעם ששמה סיכה בנעל של מי שהייתה אמורה לשיר סולו וזכתה בכך בשקר.
כמה מפתיע הרעיון של המורה שי להחזיר את המורה קאנג לא צלח כי בק הי גנבה שיר וקיבלה 100 במקום סאם דונג ולמרות ההערכה המנהל נשאר נאמן לפרטים הקטנים והרעיון החלופי היה גאוני להיות מועמד לתפקיד המחליף של עצמו וקאנג הצליח להוכיח את עצמו לפני המורים האחרים וגבר על המועמדים האחרים ובדרך גם הוכיח למנהל שטעה לגביו. נראה שהתלמידים שקיבל היו גם ההזדמנות שלו לשפר את כישוריו כמורה במיוחד היאה מי, כך שנראה שהם עזרו זה לזה. והיה נחמד איך היאה מי באה ראשונה להגן על המורה קאנג ממש כאילו היה אביה.
בתגובה ל: אכן מסתבר שסאם דונג הקריב את עצמו למען היאה מי מאת: EVGLEV הנשיקה, רואים שכשהוא מסתפר מה שהוא רואה לנגד עיניו זה את הזוג על הגלגל הענק...
אחרי שאבד את השמיעה ואת הנערה, הוא מרגיש שאין לו סיבה לחזור לבית הספר. והוא גם מטיח בה: "אני מצטער שהאמנתי לשקרים הבוטים שלך."
אני בהחלט חושבת שהייאוש והבדידות שגזר על עצמו נובעים ממצבו הבריאותי וגם ממצב חיי האהבה שלו. הוא תמיד ידע שהיא אוהבת את ג'ין גוק, ועכשיו לא נותר לו אלא לוותר.
לזכותה של היאה מי ייאמר שהיא לא מוותרת על החברים שלה, ושהיא בהחלט יודעת להחזיר טובה למי שראוי לכך...(וגם למי שלא ראוי)
בתגובה ל: דרים היי 9-10 מאת: danarod
למען האמת, צפיתי בפרקים האלה לפני יותר משבוע (נצח במושגים שלי...), כך שזיכרוני אינו רענן במיוחד. מזל שיש תקצירים בדרמבינס
בפרקים האלה מתבררת פרשת ההטרדה המינית של בק-הי ע"י נשיא החברה, כשג'ין-גוק שמגן עליה סופג את כל הריקושטים ונאלץ לשתוק. אבל דווקא מהמשבר הזה צומחים כמה דברים יפים - היאה מי תומכת בבק-הי, אבא של ג'ין-גוק סוף סוף מכיר בו באמת ותומך בבנו, ויש גם כמה רגעי ברומנס מהנים בין ג'ין גוק וסאם דונג. ופיל סוק וג'ייסון... מקסימים ביחד כתמיד
הכתבה המעניינת הזו (בעברית! מכה גלים – החלומות הגבוהים) אמנם ספיילרה לי את פרשת ההטרדה (עכשיו היא בטוחה לקריאה), אבל הבנתי שמגיעות לסדרה כמה נקודות על האומץ שבשילוב נושא כאוב כזה בעלילה. ובכלל, מעניין לקרוא על טשטוש הגבולות בין הדמיון והמציאות בסדרה, בכל מה שנוגע לעולמם של האיידולים. למדתי מהכתבה הזו שהסדרה היא הדרמה הקוריאנית הראשונה שזוכה בפרס "ורד הזהב" (ה-Rose d’Or) בקטגוריית הילדים והנוער
חוצמזה גם הפרקים האלה משולבים ברגעים מוזיקליים יפים (הדואט של פיל סוק וסאם דונג היה מבחינתי רגע של קסם). אהבתי גם את האתגר שקיבלו ששת המופלאים, כשנרשמו לתחרות כנגד כל הסיכויים, כשכל אחד מכין קליפ שמראה את הדרך שעבר.
וחוצמזה קראתי בפורום אסיה בתפוז (וגם בקישור הזה) שפארק ג'ין יונג (האיש שמאחורי JYP Entertainment שמגלם המורה יאנג בסדרה) קפץ לאחרונה לביקור בישראל כדי לספוג קצת השראה רוחנית... זה חלק מטיול שלו במזרח התיכון - הוא החליט לנוח קצת אחרי 18 שנות עבודה ומאות שירים שהפיק וכתב חופשה מהנה
בתגובה ל: דרים היי 13-14 מאת: danarod שזה אמיץ מאוד, נושא ההטרדה המינית כפי שהובא כאן. מתואר מפיק איידולים שלא העז להטריד את הכוכבת כשהיתה בצמרת, אבל כשהיא הדרדרה, הוא בהחלט מרשה לעצמו...מזכיר כמובן את הסיפור העצוב של הבחורה שהתאבדה מ"בחורים רעים", אחרי שטענה שההפקה הפכה אותה לסוג של שפחת מין...מאוד עצוב לחשוב על מה שקורה מאחרי הקלעים לאלה שכה שואפים לפרסום.
אין ספק שלהיאה מי יש צרות טובות, כשהיא צריכה לבחור בין האביר של קוריאה לסאם דונג שמצליח להתגבר על המכשולים...אבל הזוג הכי כייפי שם זה אכן פיל סוק וג'ייסון.
וכרגיל, את שופעת מידע משמעותי... מטייל בארץ הא? נראה שהוא מצא לו כפר חביב שיזכיר לו את הכפרים הקוריאניים...מענין מה הוא חשב על האג'ומות בישראל:)
בתגובה ל: גם אני חשבתי מאת: zilpa ללא תוכן
בתגובה ל: מי התאבדה בבחורים רעים? מאת: EVGLEV בבית הספר, שהיו מעליבות את ג'נדי? אז אחת מהן. השחקנית ג'אנג ג'ה יאן. בהתחלה חשבו שזה בגלל דיכאון כי היתה יתומה (הוריה נהרגו בתאונה...) אבל מאוחר יותר התגלה מכתב שסיפר על ההתעללות הפיזית והנפשית שעברה. הנה, מה שכתבו עליה בדרמהויקי
היא צולמה אי שם במזה"ת. והבחור בכל אופן מבסוט מהשיזוף
הסיפור של השחקנית מ"בחורים רעים" כ"כ עצוב :( ויש אומרים שזה רק קצה הקרחון...
iDana לשעבר
בתגובה ל: דרים היי 13-14 מאת: danarod אחרי שהיאה מי תמכה בבק הי ולא רצתה שהיא תיקח אחריות ותחשוף את עצמה למרות הסבל שנגרם לג'ין ג'וק כדי שההקרבה שלו לא תהיה לשווא, בק הי התוודתה על העציץ, שיש אישור לפרשה וזה כבר לו ספוקלציות של הצופים בק היא הדרדרה לניסיון התנקשות לאחר ההפסד בהערכה החודשית והיא התוודתה על הדרך שעברה שהפכה אותה למפלצת ולכן הפעם בניגוד לגנבת השיר לא רוצה להתקדם בדרך לא ישרה. וגם גילתה את הדאגה של היאה מי, ג'ין ג'וק והמורה שי שדאגה לו כמו אם וגם לא רצתה שתחשוף את הפרשה. שתמיד הרגישה בודדה שהכול הולך להיאה מי והנה כעת יש כמה אנשים שדואגים לה. וגם הסתבר שהיאה מי צדקה שג'ין ג'וק לא רצה שבק הי תחטוף את האש והיה מוכן להפוך לבריון של קוריאה כדי להגן עליה ולא שמח ששמו טוהר וגם לא טוהר כי עדיין הוא בריון בעיני רבים, רק עכשיו גם גיבור בעיני אחרים.
וגם אביו הבין שהייתה לבנו סיבה טובה ובהתחלה רצה לשמור על הקריירה, אך לא עמד בציניות של המטרידן שגם שם לב שהוא הופך את הפציעה לחמורה יותר כדי להשיג אהדה והכיר בבנו רשמית על חשבון הפסד קדנציה וגם הטיח במר יון שאם הוא טוב כלפי אבא מגעיל כמוהו הוא בטח לא ירביץ סתם למי שקידם את הקריירה שלו. גם ג'ין ג'וק נדהם מהאומץ של אביו מול המצלמות. וגם כשהפרשה נחשפה הוא הכה על חט ואמר לבנו שטוב שלא סיפר לו את הסיבה האמיתית כי אז היה הורס את חייה של בק הי רק כדי שהקריירה הפוליטית שלו לא תיפגע.
גם לא ברור שהאנונימיות לא ממש עוזרת מצד אחד כתוב גברת ק' אך מצד שני אימא של בק הי באה להרביץ לו כלומר שהיא ידעה טוב מאוד שזאת ביתה ונחשפה למצלמות וגם בקליפ שבק הי הכינה היא הציגה את עצמה כגברת ק' כאילו שהיא ידועה כגברת ק' ובניגוד לישראל גברת ק' לא היה כדי לשמור על אנונימיות.
הדואט של פיל סוק וסאם דונג מעולה וגם וגם סאם דונג קיבל מפיל סוק שיעורים בשמיעה אובסולוטית שעזרו לו ועוררו את קנאתו של ג'יסון.
גם מסתבר שהיאה מי למרות שסאם דונג ניסה להגיד לה עדיין חשבה שבעיות השמיעה הן בגלל העציץ ולכן הרגישה אחראית אך המשיכה לעזור גם כשהבינה שלא. למרות שהיא עדיין אחראית כי היא לקחה אותה לקריירת זמר כשהוא היה חולה.
נחמד שהמורה יאנג מבקר בארץ הקודש ומסתבר שהוא האמין שיש לו עתיד עם המורה שי בגלל הנפילה עליו והתאכזב כשהיא חיבקה את המורה קאנג והרגיש מיואש ובדיוק היאה מי כעת לא יכולה לבחור בין סאם דונג לג'י היוק ויאנג בדיוק מאוכזב וטוען שכל הנשים אותו דבר והיאה מי ממש בדילמה, מה שאומר שאולי הדעה של זלפה שהיא וג'ין ג'וק כבר היה זוג רשמי מוקדמת מדי.
בתגובה ל: אכן פרשת ההטרדה המינית חשפה דברים אחרים מאת: EVGLEV
הזכיר לי את השאלה שמרחפת מעל הסדרה מאז הפרק הראשון - מי מבין השישה הוא K המסתורי/ת שמועמד/ת לפרס הגראמי? התשובה בקרוב
iDana לשעבר
בתגובה ל: דרים היי 13-14 מאת: danarod
צולמה בנצרת -
יש מקום שנקרא 'כפר נצרת' ובו שיחזור החיים בתקופת ישו.
מאוד אהוב על תיירים שונים.
Jerusalem Sights & Scents
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
מדריכה ישראלית בספרדית פורטוגזית ואנגלית גם
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
אז קיבלנו תשובה לשאלה שליוותה את הסדרה מתחילתה - מיהו K, אבל מה שיותר חשוב, ראינו שכל אחד מששת המוכשרים מצליח בדרכו המיוחדת, גם אם זה לא בקדמת הבמה ובאור הזרקורים. והעתיד נראה פתוח ומבטיח לכולם
היאה מי הבינה שסאם דונג הוא האהבה האמיתית שלה, ונתנה לו את ברכת הדרך לממש את חלומו המוזיקלי, והוא אכן הגיע לצמרת המוזיקה העולמית (אם כי נראה די בודד שם...). וגם בגזרה הרומנטית של המבוגרים, המורה שי והמורה או-היוק נשואים פלוס, וכך גם המאפיונר והנונה של המורה
ראיתי גם את פרק הספיישל (שלא שודר בויוה) שהיה למעשה מופע שבו שרו כמה מהשירים, הראו קטעים נבחרים וכמה פספוסים וצילומים מאחורי הקלעים, וגם העניקו לצוות כמה "פרסים". כך למשל, Taecyeon (ג'ין גוק) זכה בפרס "הכי מצחיק על הסט" (מסתבר שהוא שיעשע את החברים עם כל מיני צעדי ריקוד). בפרס "הכי חרוצה" זכתה סוזי (היאה מי), ובפרס "המפספס הכי הכי" זכה פארק ג'ין יאנג (המורה לאנגלית), שאחראי להכי הרבה טעויות וקטעי NG (טוב, זה התפקיד הראשון שלו כשחקן, למרות הרזומה הארוך כזמר, מפיק, אמרגן ומה לא).
סה"כ ספיישל חביב אבל לא חובה. הנה כמה קטעים (יש עוד ביוטיוב):
אגב, לאחרונה סוזי השתתפה בתוכנית All the K-Pop, ובחרה בקים סו-היון (סאם דונג) כגבר האידיאלי בעיניה (מבין השחקנים שהופיעה לצדם).
iDana לשעבר
בתגובה ל: דרים היי - הסוף מאת: danarod הקטע שבו פיל סוק גננת שמנה - פשוט גאוני בעיני! כל כך מתכתב עם המציאות...
ומאוד אהבתי את הילדה שגדלה ועדיין מנשקת את ג'יין גוק. רמז לרומן הפוטנציאלי הבא? שלא לדבר על העובדה שהמורה קאנג ממשיך בדרכו טובת הלב, וממממן מכיסו טיול לתלמידים. הפעם למורת רוחו של אשתו. לנונה שלו יש דאגות אחרות.
מעניין שלמרות הסיום והבחירה בסאם דונג, זכו השחקנים שגילמו את היאה מי וג'יין גוק ב"בסט קפל". אבל אם גם במציאות סוזי בוחרת בקים סו היון כגבר האידיאלי, מה יש לנו להוסיף?...
בתגובה ל: אכן, יופי של סיום מאת: zilpa והייה עצמך היא רזתה בשביל הקריירה ובשביל ג'ייסון ולא בשביל עצמה והחזירה לעצמה את המשקל, בכל מקרה היא זמרת גדולה בכל מקרה, אה וגם גיטריסטית גדולה.
לא יודע אולי בשביל התסריטאים הזוג הראשי הוא היאה מי וג'ין ג'וק ופשוט הפעם הראשיים לא ביחד כמו שבקין והבל שהוא נשאר עם המשנית שעשתה את כל הסדרה, גם כאן היא נשארה עם המשני.
בתגובה ל: קטע נהדר של פיל סוק מאת: EVGLEV
לו ולג'ין גוק היה בערך אותו משקל לדעתי בעלילה, ולקראת הסוף הוא קיבל אפילו יותר זמן מסך. מעבר לזה, אני חושבת שהורגש שיש לשחקן שגילם אותו הרבה יותר ניסיון במשחק...
לגבי "קין והבל" - אני הייתי מגדירה את האן ג'י מין כראשית. הדמות שלה קיבלה הרבה יותר טיפול וזמן מסך לעומת צ'ה ג'ונג און (למרות שהיא הופיעה לפניה בפתיח).
iDana לשעבר
בתגובה ל: אכן, יופי של סיום מאת: zilpa
שהצמידה את הנשיקה הכל כך מתבקשת לג'ין גוק
ולפחות בטקס הפרסים של KBS לשנת 2011, סוזי וקים סו היון הם שקטפו את פרס "הזוג הטוב ביותר" (יחד עם עוד כמה זוגות שווים):
iDana לשעבר
בתגובה ל: גם אני אהבתי את האחות הקטנה מאת: danarod ראית לאיזה קריאות עידוד זוכה פארק שי הו?
אני באמת לא זוכרת איפה קראתי בזמנו שגי'ין גוק והיאה מי קיבלו את פרס הזוג הטוב ביותר. אני חושבת שזה היה פרס של הקהל שבחר בהם - ובזמנו זה גם התאים למה שהרגשתי לגבי הדמויות. כאמור, בצפיה שניה ראיתי שהם בנו יפה את הקשר בין סאם דונג לבינה. ובעוד ג'ין גוק תמיד ניסה לעשות את הדבר הנכון (להחזיר לבק הי את הקמע הגנוב, לתת להיאה מי ללכת לארה"ב להגשים חלום), סאם דונג היה מוכן לעשות הכל למענה, ולרצות שתשאר לצידו לא משנה מה.חבל שלא הראו מה בדיוק טיב היחסים ביניהם 6 שנים אחרי...
בתגובה ל: זוגות שוים עד מאוד, הבאת לנו שם. מאת: zilpa
שמחתי לראות שגם הזוג המשני המקסים ב"נסיך שלה" לא יצא בידיים ריקות.
אני מניחה שב"דרים היי" רצו להשאיר כמה דברים לדמיון שלנו (ואולי גם לעונה השנייה...)
iDana לשעבר
בתגובה ל: הוא ראוי לתשואות, לא? מאת: danarod אגב, אתמול שוחחתי עם קולנוען נחשב שאמר לי שהסרט "זכרונותיו של רוצח" הוא סרט מעולה לדעתו.
אני מתחילה לשקול לראות אותו...
בתגובה ל: מבחינתי- הכי ראוי להן :) מאת: zilpa
שנראה אוורירי ומתוק, אבל לא מגלה הרבה:
בדרמבינס טוענים שהעיניים של פארק שי הו מזכירות Furby. האמנם?
ולגבי הסרט - מה כבר יש לך להפסיד? מקסימום עוד יצירה קוריאנית הזויה... לפחות תהני מהחיוך של יקירך :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: דרים היי - הסוף מאת: danarod שכאילו ההמשך הוא באמת ב-2018 אבל היאה מי היא היחידה שנראית בוגרת יותר, כל השאר נראו בדיוק אותו דבר רק נחושים יותר ומוצלחים יותר. אה וגם הביאה שחקנית לשחק את אחותה המבוגרת שממשיכה את דרך אחותה בקירין.
מסתבר שאימה של היאה מי בכלל לא בגדה בבעלה וזה היא הייתה חולה אנושות וביקשה מהמורה קאנג להכפיש אותה כנואפת כדי שבעלה לא יחשוב עליה, וקאנג שילם את המחיר במשך שנים בתור הורס משפחות.
היאה מי בסוף לאחר השנה שעברה בקירין העדיפה את מוזיקת הפופ על חלומה הישן של שירה קלאסית.
בתגובה ל: הקריצה לעתיד נחמדה מאת: EVGLEV
אני חשבתי שכל הסיפור האמיתי מאחורי המחלה של האם היה אחד מקווי העלילה היותר חלשים (ומעצבנים), אבל השאר היה מוצלח בעיניי, אז נסלח להם...
iDana לשעבר
בתגובה ל: דרים היי - הסוף מאת: danarod
שהכינה בזמנו isolda. רציתי לשים קישור קודם ושכחתי..