שרשרו לכאן את כל השאלות, ההודעות, הבקשות, ההערות, ההארות, התהיות, התלונות והמשאלות שלכם.
תוקן על ידי ההרצליינית 29/10/2012 22:58
בתגובה ל: עץ השאלות וההודעות מאת: ההרצליינית
במקרה נכנסתי היום לאתר ויוה כדי לקרוא תקצירי אזל - וואי צחקתי ... שכר השחקנים.מאיפה הסכומים ?? חובבנות אמיתית... אז נכון שהתנצלו מראש - אבל כאלה פערים ??? נזכרתי בידיעות שהתפרסמו רק החודש על קולונגה ושכרו - האיש השווה מיליונים כיננו אותו - חברותיי ואני :)
Como cada año en Cannes Francia se realiza el Certamen Anual, que pone a la venta todos los productos de las televisoras del mundo.
Por tal motivo José Bastón, Alejandro Benítez y varios ejecutivos de Televisa, acudieron al certamen para vender varias producciones mexicanas entre ellas 'Teresa' y 'Pecado mortal', las cuales fueron compradas por la 'Cadena ABC'.
Dicha empresa, al tener los derechos de las novelas que fueron producidas por José Alberto 'El Güero' Castro y el señor telenovela Ernesto Alonso, ya comenzaron con el proceso de doblaje para hacerlas en ingles.
Además otra de las series que fue adquirida por la 'Cadena ABC', fue 'Terminales', producida por Miguel Ángel Fox y estelarizada por Ana Claudia Talancón, Alfonso Herrera.
Asimismo el canal 'Nova 3' de España, adquirió el melodrama 'La Dueña'.
Cabe mencionar que Fernando Colunga, quien actualmente se encuentra protagonizando la telenovela de Juan Osorio 'Porque el amor manda', es el actor que más llama la atención entre los extranjeros, por tal motivo la exclusividad que maneja con Televisa, es la más alta, superando varios millones de pesos.
לא הוספתי קישור כי ממילא לא עולה - ולמי שלא הבין, הפיסקה האחרונה ... קולונגה השחקן הבכיר בטלוויסה - עולה לה כמה מיליונים טובים.
ואם כבר כתבתי, אז הנה עוד סיבה למה הוא משתכר מיליונים. הסידרה החדשה שלו Porque el amor manda - הלהיט החדש במקסיקו . רייטינג ממוצע 25 לסידרה שאינה בפריים טיים מרכזי, ואנחנו רק בהתחלה.
סקר טלוויסה.
Telenovela favorita
Cuál es tu telenovela favorita del Canal de las Estrellas
Corona de lágrimas 15% (538)
Cachito de cielo 7% (235
Qué bonito amor 8% (272
Porque el amor manda 41% (1,469
Amores verdaderos 26% (920)
María Mercedes 5% (165)
Total de votos: 3,599
סידרה נהדרת.סיפור יפה, כימיה שורפת מסך עם בלנקה סוטו . ילדה משגעת .ליהוק כללי מוצלח. ולא לדאוג לקריירה של קולונגה היא אינה בסופה, נהפוכהו, נדמה תמיד כאילו הוא עוד לפני הפיסגה הבאה לכיבוש.קומיקאי בחסד עליון.שחקן עילוי . והדמות החדשה - הביסה את ריקרדו דה סלמנקה שהיה הפייבוריט שלי . פשוט דמות הורסת. בתקוה שתגיע לערוץ ויוה (אם כי אני בספק).
בתגובה ל: סיפורים לפני השינה - פשוט מקסים מאת: taly10 הטלנובלה החדשה על מנהלת עוד חווה חדשה שצריכה לרשת אותה, עם מאבקים חדשים-- מוכר?? לי לא כ"כ,,, השחקנית המוכרת היא, (מרסלה), ARIADNE DIAZ מ הטלנובלה "מחר ולתמיד" מנאיינה פארה סיאימפרא--א, עם קולונגה האהוב ככ,,
חוזה קארלוס, רוסיו רובלאס,, מריאנה,,, והמנצח על העסק, ALONZO MEZA זה יום ל יום הולדת---
3 נובלות 3 פיגוזים.
בתגובה ל: צבטו אותי צבטו אותי, אנלמאימנה "ברקמונטס" מאת: מאימאי10 שים לב לנובלות שצצו כמו פיטריות ביער--- אהבתי את כל ה==3=== =ואהבתי שיש לך יום הולדת היום--- מה אאחל לך שאין לך "מודרני שכמוך", המשך להיות "אלוהי, שופע ידע, טוב במיוחד, ואוהב מה שאני אוהבת, חג שמח ומזל מצויין , מריאנה.
בתגובה ל: ל ניר היקר, מתנת יום ההולדת, שלך, חוץ מאיחולי מאת: מאימאי10
בתגובה ל: ויוה פלוס - אנא שרשרו לעץ הודעות. מאת: taly10 טלי, איך התרשמת מהסדרה אזל? מבחינה מוסרית אני רואה הבדל עצום בין אזל לבין אהבה אסורה. אזל דומה(במנטליות שלה) לסדרה מנקשה וחליל. מה דעתך?
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: ידוע שלעיתים מאכילים אותנו "לוקשים" מאת: זרהמאד אבל בדיוק בפייסבוק דיברנו על ההבדל הענק בין משפט הצדק שנערך למוסטפה וגם לאמינה במנקשה וחליל למשפט הראווה של עומר. שגם לאמינה וגם למוסטפה היה עורך דין, לעומר לא היה. עומר גם לא זכה לדעת במה הוא מואשם והסוהר נתן לו לקרוא על ההאשמות נגדו בעיתון והכול התרכז במשפט, לא היה שוטר שחקר אותו, רק במשפט עצמו שיותר דומה למשפטות מדרמות וטלנובלות תקופתיות הציגו לו את הראיות נגדו, מה שהיה אמור להיות בחקירת משטרה וגם לא היו עדים, רק איישאן בתור עדת תביעה וגם לא היה עורך דין אפילו ציבורי שהגן עליו. במנקשה וחליל הראו משפט צדק של מדינה מערבית ובאזל הראו משפט ראווה. אבל לגבי המנטליות של האנשים בהחלט נכון, למרות שלא ראיתי אהבה אסורה, אז אני לא יכול להשוות.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: אולי במנטליות של האנשים הם דומות מאת: EVGLEV בכל פרק אנו נחשפים לעוד נתונים מהעבר. בפרק של אתמול זכינו לגלות מהיכן הגיע הכסף וכיצד אזל נכנס לחדר המיטות של איישן וג'נגיז.
אגב, הקלות שבה הסוהר ניסה לרצוח את אזל בנוכחות שני סוהרים נוספים קצת תמוהה. מה דעתך על הלוק של בהאר (השחקנית סדף אבג'י)? חתיכת מהפך..
בסדרה "מנקשה וחליל"
בסדרה "אזל"
בתגובה ל: יכול להיות שעוד נראה קטעים מהמשפט מאת: זרהמאד כל כך ציפיתי לראות אותה שוב בלוק של מנקשה והנה בהאר כל כך שונה שבקושי ניתן לזהות. גם בהאר נראית הרבה יותר צעירה ממנקשה בעוד מנקשה וחליל צולמה לפני אזל.
אנחנו נחשפים לדברים בהדאגה אבל התאריכים מתחלפים ואחרי שרמיז התחיל להגן על עומר כבר נגמרו הזכרונות מ-1997 ועברנו כבר ל-2001 וגם הכניסו בסדרה את הפיגוע במגדלי התאומים שהאסירים צפו בו בטלוויזיה ומאז לא הייתה חזרה ל-1997 ואחרי ביום המוות של עומר, עומר כבר למעשה מת. כך שלא נראה שיחזרו ל-1997 או בכלל לחיים של עומר בכלא, זה מוצא והזכרונות יהיו בין 2005-2009 לאחר "מותו" של עומר.
האמת ראינו שלסוהרים אין חשבון וכל מה שהסוהר ניסה לעשות זה לגלות איפה הכסף מהשוד ולא כדי להחזיר אותו אלא כדי לקבל חלק מהכסף הזה. וגם כשרמיז הגן על עומר הסוהר אמר שהוא הבוס כאן, עד שאנשיו של רמיז הבהירו לו את ההיפך, כך השחיתות בבית הכלא נחשפה במלואה.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: לדעתי בתור מנקשה היא יותר יפה מאשר בהאר מאת: EVGLEV לפי איך שאתה מציג את הדברים כנראה שלא נשמע על המשפט בהמשך..
בתגובה ל: לדעתי בתור מנקשה היא יותר יפה מאשר בהאר מאת: EVGLEV יותר יפה, כנראה שהתסרוקת באזל מחדדת לה את הפנים ואילו במנקשה נראתה יותר מעודנת, בכל מקרה ובכל תסרוקת היא יפה ומיוחדת יותר מאחותה באזל.
בתגובה ל: ידוע שלעיתים מאכילים אותנו "לוקשים" מאת: זרהמאד
לכן לא יכולה להשוות בינהן.
אהבה אסורה לעומת אזל , שתי סדרות שונות לגמרי ולא רק במנטליות. למרות שהבטחתי לעצמי שלא אצפה עוד בסידרה תורכית אחרי הסוף של אהבה אסורה, ואשתחרר מויוה, בינתיים לא עומדת בהבטחה.
נתחיל מהתחלה. אהבה אסורה, הייתה סידרה נהדרת, אהבתי בה הכל מלבד הסוף שהיה יותר מדי לטעמי. דחסו כל כך הרבה אסונות לפרק אחד, מיותר. הייתי מסתדרת עם הסוף של ביחטר. היא נפרדה מהעולם במלודרמטיות, כיאה לדמותה המלודרמטית. שחקנית משובחת מאין כמוה. אבל, הסיפור של בשיר ושל אימה של ביחטר, לא עשה לי את זה. גם סופו של בהלול לא היה טוב לטעמי.אמנם סגירת מעגל, נכנס לחיי המשפחה ויצא ממנה כנע ונד, אני לא אהבתי. בסך הכל, מאד אהבתי את הסידרה. סיפורי משפחה, בכל פורמט, אני מאד מתחברת.
לגבי אזל. עד עכשיו הפרקים ממש שואבים אותי בניגוד לרצוני. הסיפור נפלא.יש פה ושם חורים אבל למי אכפת כשסצנה מסתיימת ב - "אתה נשפטת ל20 שנות מאסר בכלא, אני למאסר עולם בתוך גופי" ולבסוף - "בוא נצא לחצר לטיול היומי", וואו, פשוט טקסט מושלם.
אם להשוות לאהבה אסורה, אז כך... ההבדל המנטלי והמוסרי, ברור. נוצרים ומוסלמים . עוד הבדל, השחקנים. לטעמי אף אחד מהם לא מגיע ברמתו לבהלול,ביחטר,אדנן... ולא אני לא מדברת פה על יופי כי אם על איכות. קובלנץ' נדמה לי שמו גילם את בהלול מושלם לטעמי. השחקן המגלם את אזל, לא מגיע לקרסוליים שלו. יש בו צ'ארם כהה כמו שאני אוהבת, אבל בינתיים הוא לא מספיק איכותי. שלא לדבר על איישן לעומת ביחטר. והשחקן שגילם את אדנן בכלל עילוי.
אני מניחה שאני אמשיך לאשאב כל עוד יהיו פה כאבי בטן משפחתיים, אמוציונליים ...כדוגמת המכתבים שהשליך האח , הקשר עין עם האם, שם אני בגדול. אם הסידרה תתמקד בנקמה, אלימות כדוגמת סצינת ההתלבטות לחבוט בראש החבר כשהחליף צמיג או לא, שם אני בטוח לא .
טלי.
בתגובה ל: לא צפיתי במנקשה וחליל, מאת: taly10 ללא תוכן
בתגובה ל: המשפחות באהבה אסורה היו נוצריות? מאת: EVGLEV גם ענידת צלב על השרשראות.
בתגובה ל: חגיגת הכריסמס העידה על כך מאת: זרהמאד אגב הייתי בטורקיה כמה פעמים וראיתי שם רק מסגדים ולא כנסיות, אבל אולי יש שם גם נוצרים.
בתגובה ל: מוזר, כי הטורקים הם מוסלמים מאת: בוניטה ומהדמות הקרואיניות אני רואה שהם נוצרים ודנה אף הביאה קישור לפיה הרוב בדרום קוריאה הוא נוצרי. לגבי טורקיה, טורקיה כבשה שטחים מארמניה כך שיש בתוכה גם ארמנים שהם נוצרים. וגם היה ראיון אם אחד המורדים הסורים שאמר שבסוריה יש הרבה נוצרים וסוריה גם קרובה לטורקיה. ובטורקיה יש מיעוטים ארמנים ויוונים, אך באמת לא חשבתי שמספר הנוצרים כל כך גדול. אם כי מצד שני ברוב הקוריאניות נתקלנו בשילוב מנצח בין הבודיזם לנצרות וגם האלאבים ששולטים בסוריה בראשות אסאד משלבים אסלאם ונצרות, למרות שעכשיו אנחנו רואים שהם משלבים את הגרוע ביותר בשתי הדתות נגד הזרמים האחרים. אבל מעולם לא שיערתי שבאהבה אסורה מדובר על משפחות נוצריות.
בתגובה ל: האמת חשבתי שהקוריאנים בודיסטים מאת: EVGLEV ולפני 200 שנה בערך, כשנכנסו המסיונרים הראשונים לקוריאה הם הצליחו לעשות לעצמם נפשות. אבל שנים של בודהה וקונפוציוס משאירות את רישומן. כך למשל אנחנו רואים אותם מקיימים את טקסי הזיכרון במקדשים עם הנזירים, באופן המסורתי, אבל גם חוגגים את הכריסמס- שזה הולדת ישו (בסמסון למשל)
אני זוכרת שכשהייתי ביפן, פגשתי יפנית שהתגיירה וחיה בארץ, והיא לא סיפרה להורים שלה על כך. "כי פה, מי שעוסק בדת באופן יומיומי נחשב למשוגע..." יש לי הרגשה שגם בקוריאה זה כך. אתה רוצה, לך למקדש, אתה רוצה, כנס לכנסיה. ואם אתה זוכר, בק הי ב"דרים היי" לפני האודישן שלהן מתפללת לבודהה, אללה, וישו..."מה שיעזור".
בתגובה ל: בקוריאה אנשים לא ממש מקפידים על הדת מאת: zilpa
ומספיק לראות את המוני התיירים הצליינים הדרום קוריאניים, כדי להבין שזו הכללה.
ויש נזירות קתוליות לא מעטות, יש כמרים - חלקם עובדים כאן כמדריכי תיירות לקבוצות מדר' קוריאה. וגם בקרב הסטודנטים למקרא באוני' העברית - מרביתם מגיעים מרקע דתי.
ולא כל השחקנים שאנו רואים בדרמות הם 'דתיים', רובם אפילו לא נוצרים ומצהירים על כך. חלקם כן נוצרים - ומתגאים בצלב. אצל אחרים הצלב הוא סתם סמל ולכן אולי התחושה של 'לא מקפידים על הדת'.
Jerusalem Sights & Scents
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
מדריכה ישראלית בספרדית פורטוגזית ואנגלית גם
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
בתגובה ל: הכותרת שלך כוללנית מדי מאת: Rebeccan עובדה במאפיונר שלי יש כומר עם בת שיש לו משפחה ולא נראה שמדובר בפרוטרנסטים או באורתוכסים אלא פשוט קאתוליות עם מתירנות מסוימת. וגם גירושין בדרום קוריאה לא בעיה למרות שהרבה מתחתנים בטקס נוצרי. למרות שגם זה שונה כי בבחורים רעים החתונה נערכה על פי הכללים של הנצרות רק שמה היא הייתה באולם ולא בשום כנסייה.
בתגובה ל: בכל מקרה הדת שלהם פתוחה וסובלנית לפחות בדרמות מאת: EVGLEV
כבר קישרתי אליו בעבר, ומצא חן בעיניי במיוחד המשפט הזה מתוכו:
שאלתי פעם חבר קוריאני, במהלך טיפוס הרים של יום ראשון, מהי דתו והוא אמר לי בפשטות "אני בודהיסטי אבל בעתיד אהיה נוצרי. אשתי והבנות הולכות לכנסיה כל יום ראשון ובאיזה שהוא שלב בטח ימאס לי להיות לבד ולטפס על הרים".
iDana לשעבר
בתגובה ל: והנה פוסט בנושא - מתוך הבלוג "הקוריאנים" מאת: danarod ואני בהחלט רושמת לעצמי, כשיום אחד אגיע לקוריאה, לבקר במקום בו עשו את המשכן...נשמע מעניין מאוד...
בתגובה ל: יופי של פוסט. תודה על הקישור! מאת: zilpa ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: והנה פוסט בנושא - מתוך הבלוג "הקוריאנים" מאת: danarod הם פרוטסנטים, טבעי לתרבות שלא אוהבת לריב בגלל דת כי במשך אלף שנה הקאתוליות הייתה סיבה למריבות ואמנם במלך סאן ובמאה התשע עשרה היו נוצרים קאתולים שנרדפו אבל דווקא ההתנצרות באה ממיסיונר פרוטסנטי ולכן הם אימצו נצרות בגרסה הלא מחמירה שלה ובצורה שלא עומדת בסתירה קשה לבודואיזם שהוא עדיין הרוב. לכן גם לא מפליא שבמאפיונר שלי לכומר הייתה בת.
בתגובה ל: מוזר, כי הטורקים הם מוסלמים מאת: בוניטה יש בה נוצרים, מוסלמים ועוד דתות אבל היא לא מדינה דתית...
בתגובה ל: טורקיה היא לא מדינה מוסלמית, היא מדינה חילונית מאת: בטי בופ19 אני כתבתי שטורקיה היא מדינה מוסלמית כתגובה למה שכתב יבגני ואני לא התכוונתי לחילוניות או דתיות, אלא למוסלמים או נוצרים זה כמו להגיד שבישראל הרוב הם יהודים ולא אם הם חילונים או דתיים אלא פשוט יהודים. הפואנטה בתגובה ליבגני היתה שהרוב בטורקיה הם מוסלמים ולא נוצרים. תודה, בוניטה.
בתגובה ל: עץ השאלות וההודעות מאת: ההרצליינית תשמעו- הסידרה מהממת, אני תופה באינטרנט באיכות מעולה וזה ממכר לגמרי. מי שאוהב את דנה גרסיה יופתע מהאיכויות שלה כאן. אני ממש לא חסידה שלה, אבל היא משחקת ממכר לגמרי כאן. מה ש"טלויסה" עושה לשחקנים...-:)))) וחורחה סלינס הורס לגמרי, כזה שחקן איכותי. וחוץ מהם, קאסט השחקנים מרשים ומפתיע. המוסיקה והשירה שמלווה את הפרקים זה משהו מיוחד. הלוואי , הלוואי ויביאו את הסידרה לארץ!!!! זה פשוט חובה
בתגובה ל: עץ השאלות וההודעות מאת: ההרצליינית בפורום טלנובלות בתפוז ולהציע טלנובלות שהייתם רוצים שיגיעו לפה:]
בתגובה ל: עץ השאלות וההודעות מאת: ההרצליינית שמתי את que bonito amor, אני מאוד רוצה שהטלנובלה הזאת תגיע לארץ, בואו נעשה מאמץ שזה יקרה.
תודה מראש למי שיצביע
בתגובה ל: תצביעו בבקשה לטלנובלה המצופה ב"תפוז" מאת: Angelica אני מוכן להצביע שם רק בשבילך כי אני לא סובל את הפורום כמו שאת יודעת (יותר בכיוון של תיעוב!). לא מזמן קראתי שם תגובה שהקהל רוצה יותר טלנובלות מקסיקניות וקולומביאניות וזה הרגיש לי כאילו זה לא בסדר ואני לא מסמפט שם את רובם למעט אחת או שניים. אני אחפש את ההצבעה שלך ואגיב אחרייך. גם בלי הפורום הסתמי והמזעזע הזה אפשר לבקש טלנובלה כזו או אחרת שאנחנו רוצים כי במילא אנחנו יודעים שהזוכה שלהם תהיה ארגנטינאית (כמה שהז'אנר הזה מייגע, ארוך כמו מתמטיקה ולא מעניין!). טוב מילא, כבר ביקשתי מאיש הקשר שלי להמליץ לויוה על הטלנובלה Que Bonito Amor ובאדיבותו הוא גם נתן לי שני טלפונים של הערוץ (מוקד ויוה + מזכירה). אני אצלצל לאחד מהטלפונים ואבקש בתור צופה שיתנו לה עדיפות ברכש הבא של Televisa כי עם "תפוז" לא נגיעה רחוק זה בטוח!!!!!
אין בעד מה אנחליקה, נשיקות ושבוע קסום ומרגש עם "האומץ לאהוב" ♥ !
קבצים מצורפים:
אלעד
בתגובה ל: היי אנחליקה היקרה שלי ! מאת: אלעד 26 אני ניכנסת לשם רק פעם ב...בשביל מטרות כאלה כמו הסקר הזה. אני יודעת שזה לא שווה כמעט כלום, אבל לפחות שתהיה הטלנובלה הזאת בתודעה של "ויוה" והקהל, כמה שיותר רחב.
אני מודה לך שאתה בקשר עם מישהו מהערוץ ויש לך אפשרות להמליץ על הסידרה. נחזיק אצבעות שזה יגיע. בינתיים זה כיף לא נורמלי לצפות בה און ליין לפחות.
בתגובה ל: תודה אלעד!!!! אין כמוך מאת: Angelica
אני יודע שאת נכנסת לפורום תפוז לעתים רחוקות בשביל להצביע בסקר "המצופה" על מנת להצביע לטלנובלה שאת הכי רוצה לראות מטלוויסה בויוה ! את צודקת ואני איתך בנושא המודעות! חשוב שתהיה טלנובלה כזו או אחרת בתודעתה של ערוץ ויוה וקהל הצופים הגדול שלו כמה שיותר על מנת לראות שמדובר בטלנובלה איכותית וסוחפת ששווה להתאמץ בשבילה שתגיע אלינו אם בכלל!!
אין בעד מה על הקשר, הוא לא מהערוץ אבל יש לו קשרים קרובים איתם והם מתייחסים להצעות שלו ברצינות וגם על ההמלצה טלפונית!! אני גם מחזיק אצבעות שהיא תשודר אצלנו במהלך 2013 ומתאר לעצמי כמה את נהנית לצפות בה בנט ולא להסתמך על ויוה בשלב מוקדם זה.
להפתעתי הרבה חזר לטלוויסה אחד השחקנים המדהימים שאני אוהב מרסלו בוקט (המתחזה, הסערה, אם חורגת) והוא נראה ה-ו-ר-ס ומדהים בגיל 49, לא סתם אומרים שגברים כמו יין טוב .... משתבחים עם השנים (דוגמת: סאול ליסאסו, ססאר אבורה, אנריקה רוצ'ה, אנדרס גרסיה, מיגל ורוני ועוד..).
קבצים מצורפים:
אלעד
בתגובה ל: אין בעד מה אנחליקה וגם אין כמוך ! מאת: אלעד 26 אני גם כן מחבבת אותו, הוא ממוצא צרפתי כמדומני...
בתגובה ל: הוא שיחק גם ב"סערה" בטלמונדו, נכון???? מאת: Angelica ללא תוכן
בתגובה ל: כן הוא שיחק את סימון הרשע מאת: EVGLEV que bonito amor עלתה לשלב 2. ועפ"י ההצבעות שם יש לה סיכוי קטן ללכת הלאה, אלא אם כן יצביעו עוד אנשים.
בתגובה ל: יבגני תצביע ב"תפוז" לטלנובלה המצופה מאת: Angelica ואצביע גם בשלב השני.
בתגובה ל: הצבעתי לה בשלב הראשון מאת: EVGLEV צריך להבציע עם יד או "אוקי" בכותרת מתחת לטלנובלה אחרת זה לא ניספר. בכל מקרה תודה על הנכונות.