בתגובה ל: ללינה! מאת: danarod לינה יקרה, שתמשיכי לראות סדרות בקצב מסחרר, אבל אל תשכחי לספר לנו עליהן:) ושיקיפו אותך אושר, עושר, בריאות ושמחה. עם דרמות מוצלחות וכייפיות גם בחיי היום יום:)
בתגובה ל: מאת: zilpa תודה על האיחולים!
קצב הצפייה שלי כבר לא "היסטרי" כבעבר...אבל אני עדיין מתמידה עם הצפייה בסדרות הקוריאניות...מה שכן, נהייתי עצלנית לכתוב עליהן...אולי כי מרוב הסדרות אני לא מתלהבת...אם כי, דווקא מ"הגבר של המלכה היון" כן נהניתי מאוד אבל מאחר והרוב בפורום צפו או צופים בה הרגשתי שאין צורך להציג את הדמויות הפועלות
בתגובה ל: ללינה! מאת: danarod בהצלחה בכל אשר תלכי ושתזכי לסדרות מדהימות מארגטינה, ברזיל ובעיקר קוריאה.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: מזל טוב לינה מאת: EVGLEV אכן אני נהנית מהטלנובלה הברזילאית ומהסדרות הקוריאניות...ארגנטינה כבר לא פייבוריטית שלי אבל מקווה שתגיע איזו טלנובלה שתחזיר אותי לימים שבהם התלהבתי מהתוצרת הארגנטינאית...ולא רק מהאלפחורס שלהם
בתגובה ל: ללינה! מאת: danarod
מאחלת לך: בריאות ואריכות-ימים. עושר, אושר והצלחה. אהבה. שתגשימי את כל חלומותייך ומשאלותייך. שתזכי לשפע של הפתעות שמחות- קטנות וגדולות- ביום חגך (ובשאר ימות השנה). ושכמובן תזכי, לשפע של דרמות אסייתיות ונובלות לטיניות, איכותיות ומשובחות.
בתגובה ל: לינה! מאת: ההרצליינית תודה על כל האיחולים!
ותודה על הסרטונים...הפעלתי את שני הסרטונים יחד ושעשע אותי שבסצינות מתוך הסדרות הקוריאניות זיהיתי את כל הסדרות, ואילו בסרטון הלטיני חצי מהסצינות לא זיהיתי ואת החצי השני זיהיתי למרות שלא צפיתי.
את בטח גם מאוד אהבת את הסרטון הראשון...במיוחד לאור הסצינה הראשונה מתוך "קפיטל סקנדל" המקסימה!
לא יאמן איך התמכרות של 6 שנים הצליחה למחוק התמכרות של 20 שנה
בתגובה ל: תודה שרית מאת: MyGirl ללא תוכן
בתגובה ל: ללינה! מאת: danarod תודה על כל האיחולים
ותודה על התמונה היפה של שני השחקנים המוכשרים האלה! אני מודה שעם סיום "אהבה מופלאה" די שכחתי מהכוכב...אבל אין ספק שאתן צ'אנס לפרויקט חדש שלו כשיצא לפועל...
גם לקים סונה התגעגעתי...אין לי את הערוץ ויוה פלוס אבל אני מקווה לראות את הסדרה שלה בכל זאת, גם אם הבנתי שהיא לא להיט
בתגובה ל: ללינה! מאת: danarod
מזל טוב ליום הולדתך
המון בריאות , אושר ועושר
בהצלחה בכל אשר תפני
והנאה מרובה מסדרות משובחות
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: לינה מאת: זרהמאד תודה על כל האיחולים!
ואני בהחלט נהנית מהסדרות...ועוד יותר כשהן מתורגמות לעברית...אהבתי את ההערות שלך ב"הגבר של המלכה היון".