גשם של אהבה 3-4 פורסם לפני
2981 ימים
מאת danarod
סה"כ תגובות: 37
תגובה אחרונה לפני: 2978 ימים
פרקי השבוע היו די מסונכרנים עם מזג האוויר החורפי, ואפשר היה למצוא עוד כמה משפטים שיכולים להיות אקטואליים גם אצלנו:
מבחינתי, הפרקים הנ"ל די המשיכו את המגמה משבוע שעבר - צילומי אווירה יפהפיים (במיוחד כל גווני השלכת האדמדמים) שלא מספיקים כדי לחבר אותי למה שקורה על המסך. אולי כי העלילה נראית לי די בנאלית ושטחית בינתיים, ואולי כי אני לא מתחברת במיוחד לדמויות/שחקנים. הקטעים שבהם הנחתי קצת למקש ההמרצה היו הקטעים המוזיקליים - כמו השיר האסור וההופעה שהסתיימה במעצר:
נחכה לשבוע הבא... ונראה מה יביא איתו המילניום החדש חוץ מהשינויים באופנה וההתפתחויות הטכנולוגיות
פרקי השבוע היו די מסונכרנים עם מזג האוויר החורפי, ואפשר היה למצוא עוד כמה משפטים שיכולים להיות אקטואליים גם אצלנו:
מבחינתי, הפרקים הנ"ל די המשיכו את המגמה משבוע שעבר - צילומי אווירה יפהפיים (במיוחד כל גווני השלכת האדמדמים) שלא מספיקים כדי לחבר אותי למה שקורה על המסך. אולי כי העלילה נראית לי די בנאלית ושטחית בינתיים, ואולי כי אני לא מתחברת במיוחד לדמויות/שחקנים. הקטעים שבהם הנחתי קצת למקש ההמרצה היו הקטעים המוזיקליים - כמו השיר האסור וההופעה שהסתיימה במעצר:
נחכה לשבוע הבא... ונראה מה יביא איתו המילניום החדש חוץ מהשינויים באופנה וההתפתחויות הטכנולוגיות
iDana לשעבר
בתגובה ל: גשם של אהבה 3-4 מאת: danarod אני חושבת שסוקי מגלה כשרון משחק מפתיע בתור הנער הרגיש וההססן- עד היום התרגלנו לראות אותו "גבר שמחזיק מעצמו" ופתאום הוא כזה לא בטוח...
דונג אוק מתגלה כחמד של בחור בסופו של דבר- והסיום מראה שיש למה לחכות בפרקים הבאים...
בתגובה ל: אני דוקא מאוד אהבתי את הפרקים מאת: zilpa
של הנפשות הפועלות. הסניליות והעובדה שאני צופה בשלוש סדרות במקביל תורמות לסלט שיש לי בראש... אבל בינתיים צ'אנג מו (בדקתי בוויקי כדי להיזכר בשם) הוא הדמות החביבה עליי, וגם זה בקטנה. מבין הסדרות שראיתי, חיבבתי את סוקי רק ב"בטהובן וירוס" (גם שם הוא היה חסר ביטחון, לפחות חלק מהזמן). אבל מפרק 5 של ה"גשם" זה קצת כאילו מתחילים סדרה חדשה, אז הכל פתוח
ועם כל הכבוד לאווירה, הייתי כנראה נהנית יותר אילו הייתה גרסה מקוצרת של פרקים 1-4 - של שעה מקסימום...
iDana לשעבר
בתגובה ל: טרם קלטתי את כל השמות מאת: danarod אני בהחלט חושבת שעריכה יותר קפדנית היתה עושה איתה חסד. היו לא מעט רגעים שזחלו ממש...אבל למרות זאת, אהבתי אותה מאוד- ופרק הוא מהאהובים עלי במיוחד...
בתגובה ל: סיימתי כבר את הסדרה מאת: zilpa ללא תוכן
בתגובה ל: סיימתי כבר את הסדרה מאת: zilpa
שמחה לשמוע שנהנית, ואולי גם לי יש עוד תקווה
אגב, לבושתי הרבה לא נפל לי האסימון ש-Seo In Guk שמגלם את צ'אנג מו הוא גם השחקן הראשי ב-Answer me 1997 המעולה שאני רואה עכשיו. האם זו הפריזורה והמשקפיים שהוא מרכיב במסגרת החזרה לשנות ה-70, או שהגיע הזמן שגם אני אגש לאופטומטריסט?
ככה הוא נראה ב-Answer me 1997:
וב"גשם של אהבה":
iDana לשעבר
בתגובה ל: אז מקש ההמרצה ימשיך לעבוד שעות נוספות מאת: danarod למקש ההמרצה... ואני לא חושבת שאת צריכה אופטימטריסט, הקוריאנים האלה מסוגלים להיות זיקיות אמיתיות במעבר מסרט לסרט, ולפעמים באותו סרט עצמו...
בתגובה ל: יש לי הרגשה שלא תניחי לו... מאת: zilpa לדעתי היה אפשר בלעדיהם ולצמצם ל- 16 פרקים , בהחלט !!! אני מאוד אהבתי אותה עד פרק 16 אח"כ החלה זחילה מעיקה עד הסוף והמרצתי במרץ עד חוסר סבלנות משווע
דנהלה , אני מבינה שחזרת כבר לשיגרה , הכל בסדר אצלכם? מקווה לשקט ארוך טווח אורה
בתגובה ל: תתכונני להמריץ חזק ב 4 הפרקים האחרונים מאת: kler181 עד פרק 11 היה טוב, אחר כך התחיל להזדחל ואז, לקראת הסוף, נהיה טוב יותר.
אני גם תמהה על כך (ספויילר כללי)
שבפרקי האמצע הם משתהים שעות על כל קלוז אפ ועל כל עץ רענן, והכל כ"כ איטי, ואז בפרק האחרון דוחסים שנה ויותר באותו פרק זה ממש מטופש. האם המטרה של הדרמה היא לא להראות את התהליך של השינוי בדמויות? פתאום מצפים מאיתנו להבין שעברה שנה וחלו כל מיני שינויים, ולקבל אותם כפי שהם. הייתי סולחת על זה אם לא היו מייגעים אותנו כ"כ בפרקי האמצע...זה באמת תמוה...
בתגובה ל: תתכונני להמריץ חזק ב 4 הפרקים האחרונים מאת: kler181
אני מרגישה שיש לי עוד יותר מוטיבציה ולגיטימציה להמריץ
וכן, חזרתי לשגרה המבורכת, נקווה שזה יימשך כך כמה שיותר
iDana לשעבר
בתגובה ל: גשם של אהבה 3-4 מאת: danarod
שאת הפרקים של - 'LOVE RAIN ' את לא רואה בויוה+ .ואולי כן? שאם כן , היית שמה לב שאת כל הסצינה עם השיר האסור: ' THE WHALE HUNTING ' קיצצו והיא אינה מופיעה בגירסה המשודרת בויוה+ . הצופים לצערי לא זכו לראותה ולהבין למה חיפשו ועצרו את אין הא. מה גם שבסצינות אחרות בפרקים אחרים לא ניתן היה לשמוע מה שרים כי " הדביקו " מוסיקה שונה מבגירסה ששודרה בקוריאה. הנה אחת הדוגמאות: מה שראו חלקית ולא שמעו בכלל מה שרים.
והם היו חמודים כששרו את : ' ONE SUMMER NIGHT ' בגירסה המקורית ששודרה בקוריאה
לדעתי, עד כה הגירסה המשודרת בארץ פחות טובה מהמקורית ששודרה בקוריאה בעיקר בשל כל מיני קיצוצים וקיצורים של סצינות ואי השמעת מוסיקה שיש לה משמעות (בעיקר המילים )ומתחברת לדמויות ולתקופה.
לאור מה שראיתי עד כה ב-4 הפרקים ששודרו בויוה+ אני יכולה רק לקוות שאת ההמשך לא קילקלו בגירסה "החוצלארצית " * הזו שהביאו לנו.
* הגירסה שמוכרים לחו'ל.
בתגובה ל: אני מניחה מאת: lovekhj0606
למרות שערוץ ויוה פלוס היה פתוח בהוט לרגל "המצב".
לצערנו, זו לא הפעם הראשונה (וגם לא האחרונה כנראה) שמקצצים שירים וסצנות בגלל ענייני תמלוגים, זכויות יוצרים וכו'. זה קרה גם ב"יורשת העצר", "אהבה גדולה" ועוד. וכאמור, יוצא שמי שמשלם עבור הערוץ שמאפשר צפייה חוקית בסדרות - מקבל גרסה מקוצצת ואף פגומה. דיסקסנו על זה בעבר גם במסך המפוצל (זה זכה לציון 1 - עריכה מופלאה, וגם בתגובות).
זה די אירוני שהשיר האסור צונזר בסופו של דבר, ולא מסיבות פוליטיות, אלא מסיבות כלכליות כנראה...
iDana לשעבר
בתגובה ל: אני מניחה מאת: lovekhj0606 בפרק של ויוה פלוס למה עצרו את אין הא, אז באמת על מה היה החיפוש המשטרתי ועל מה הוא נעצר? אני מבין שאין טעם לחפש את זה בשידורים החוזרים, אני מחכה לתשובה כאן בפורום.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
אם את כן צופה בויוה+ ובאיזה שהוא מקום התחברת לקטעים המוסיקלים , כדאי לדעת שאת אחד השירים המוסיקלים היפים גם כן קיצצו בפרק-4 -וזה הלידר היפה של שוברט : ' DER LINDENBAUM ' - 'THE LINDEN TREE '- ' עץ התות ' במקומו יהושמעה מוסיקת רקע אחרת.
בגירסה המקורית ששודרה בקוריאה הוא מושר ע'י זמר הבס- בריטון רוברט הול ומושמע בסצינה כשיון הי ( בכפר ) הולכת לבית הספר של ילדותה, ואין הא מגיע ומחפש אותה ושואל את הסבתא היכן היא. כל מה שהראו לנו ושמענו שקשור ללידר זה את - YOONA- מנגנת חלק ממנו אח'כ , אך זה ממש לא מתקרב לביצוע בשירה.
הלידר החל מדקה 4:52 בגירסה המקורית ששודרה בקוריאה
גם בפרק -16 הוא מושמע בגירסה המקורית כמובן. נקווה ששם לא יקצצו גם כן.
וזה השיר במלואו בביצוע רוברט הול
המוסיקה: פרנץ שוברט והמילים :וילהלם מולר ( התרגום מגרמנית )
עץ התות
ליד המזרקה מחוץ לשער העיר עומד עץ תות בצילו חלמתי חלומות רבים ומתוקים, בקליפתו חרטתי את מילות אהבתי. נמשכתי אליו ללא הרף ברגעים של שמחה וכאב.
את הלילה הזה הייתי צריך לעבור באישון הלילה למרות שהיה כהה שמרתי על עיניים עצומות, וענפיו רשרשו וכאילו הם קוראים לי : בוא אלי חבר שלי , כאן תוכל למצוא שלווה איתי!
משבי הרוח הקרים נשבו היישר אל פניי הכובע עף מעל ראשי אך לא הסתובבתי. עכשיו אני רחוק שעות רבות מהמקום ועדיין אני שומע רשרוש: היית מוצא שם שלווה איתי!
בתגובה ל: ועוד משהו מאת: lovekhj0606
הרבה פעמים המוזיקה בשבילי היא "מזניק קשב" בסדרות
iDana לשעבר
בתגובה ל: ועוד משהו מאת: lovekhj0606 הצלחת להקפיץ לי את "החניכיים",( החלק הורוד - הקשה התקוע בלסת).
,,, להשכיח את המציאות- ו=להביא את ה- "עשו אהבה לא מלחמה"! אפילו צה"ל הבין ועצר.
המוסיקה כרגיל הגיעה בזמן טוב,
בדר"כ מביאה לי את המוסיקה המושלמת הזאת -דנה שלנו-, אתה מקשיב למוסיקה וכבר אין קשר בין הסיפור התמונות והרקע של הפסנתר, הרגשתי יוצאת על "רפסודיה על הכינרת" רפסודה,(כלי תעבורה ימי-) מלודיה -(מנגינה). ועכשיו לשאלות, אם כבר אז כבר,,,, למה באמת עצרו את "אין הא?? אפילו-- ספויילר, בבקשה. למדתי ברוך השם לעשות ספויילר, תודה אורה שלי,,, 2. לחברות שלי בבקשה, לינק ישיר לעוד מקור של "לידר" של שוברט
אם היה כתוב באנגלית הייתי מחפשת לבד, שכן לשם כך הומצאו האתרים--- חחחה ( אין לי בעיה, כפי שאת יודעת אני חורשת , כשיש לי אתר מפתח---- חחחה תודה קורצת,,, למה אין אייקון קריצה חייכנית--- כמו כן ברשימת הבקשות ( לא חובה),,
את -הזמר בס בעל הקול העבה הזה-- רוברט, הול--- ותודה, הודות לקישור הזה הגעתי שוב ל -Relaxdaily's background music instrumentals;
מתאים לי בול... לגבי גשם אהבה, נרדמת- - סורי,, מאחר ויש לי על הכונן ו-בדיסקים אמריץ בתיקוה שזה יניב סוף מושלם. המשפחתיות הקוריאניות, זה גודל בלי אב, וזה עם ה-רב, העיקר שיש סבתא. מכה.
בתגובה ל: גשם של אהבה 3-4 מאת: danarod מה אומר לכם , אני מתמוגגת כי זה ממש מעביר בי נוסטלגיה (טוב , אני מילדי הפרחים של שנות ה-70) השילוב של עבר ועתיד משחק כאן מאוד יפה , אני כבר בפרק 13 ואני מאוד נהנית סוקי , כרגיל משחק מאוד טבעי ומשכנע, יון אה השתפרה מאוד מאז סינדרלה מן (שתי טיפות מים).שם לא אהבתי אותה כל כך , בלשון המעטה ...אבל כאן , חל שיפור גדול במשחק שלה והיא מקסימה בעיני. אני מצפה להמשך וסקרנית מאוד לגבי המבוגרים... כי מי שמשחקת כאן היא לא אחרת מהשחקנית הנערצת עלי ביותר Lee Mi Sook (האמא של דונג צ'ול ממזרח לעדן) אחת הטובות בקוריאה..., לטעמי הסיפור מאוד יפה , מאלה שאני אוהבת ...חברים ההולכים יחד כמה עשורים ומשתתפים כל אחד בעצב/שמחה של השני ויש כמובן את הדור השני שגם הם חברים טובים (בהשראת כבודו של ג'נטלמן??אולי )... יש המון קטעים שחוזרים על עצמם (דנה היתה ממריצה במרץ)...גם אני פה ושם.
אגב....יש דמיון גדול מאוד לסרט " the classic" ..שמאוד מאוד אהבתי ,...וגם דנה....חחחחח
גשם של אהבה מומלצת ביותר (למבוגרים שביננו הרבה יותר) שבת נפלאה לכולכם ובמיוחד לדרומיים שביננו
בתגובה ל: love rain 사랑비 אני רואה אותה ונהנית מאת: kler181
אני רואה שהרגלי הצפייה ידועים לשמצה
אגב, פתחנו שרשור נפרד לסדרה (אולי כדאי שהמנהלים ישרשרו את ההודעה שלך לשם? ). בינתיים אני מסתפקת בשני פרקים לשבוע בקצב ויוה (מומרץ כאמור), וארבעת הפרקים הראשונים לא ממש השאירו אצלי טעם של עוד... אבל אני אתן צ'אנס לדור הצעיר
בא לי לצפות שוב ב-The classic
iDana לשעבר
בתגובה ל: love rain 사랑비 אני רואה אותה ונהנית מאת: kler181 אני חייבת להודות שלי מי סוק נראית פה יפהפייה מהממת, בניגוד לדמות האג'ומה התוקפנית (והמעצבנת...) בממזרח לעדן... הקוריאנים הם אכן אלופי הסטייל...
בתגובה ל: גשם של אהבה 3-4 מאת: danarod בינתיים דיי יבש לא משהו סוחף (חוץ מהנוף) מחכה לשבוע הבא עם הדור הצעיר מקווה שיעלה רמה
בתגובה ל: גשם של אהבה 3-4 מאת: danarod ללא תוכן
בתגובה ל: אבל למה הוא נעצר?לא הבנתי בכלל מאת: ortalav
אין הא נעצר כי מצאו אצלו בחדר שירי מחאה שהוא וצ'אנג מו כתבו. שירי מחאה שנאסרו להשמעה ולפירסום באותה תקופה קשה בקוריאה - שנות ה-70 תקופה בה היה משטר צבאי דיקטטורי.מי שעבר על חוק זה נעצר נחקר ( לעתים אף בעינויים ) ונכלא. שניהם היו במעקב ע'י המשטרה החוקרת.
אחד מהשירים הללו שר צ'אנג מו בסצינה שקוצצה מהגירסה המשודרת בויוה+. באותה סצינה , כשהסטודנטים מציינים שזה אחד מהשירים האסורים ו" המשחיתים " הוא כמובן אינו מסכים איתם ומאוד כועס.בסוף כולם הצטרפו לשירתו. כך היה מקובל בקולג'ים ובאוניברסיטאות באותן שנים , לשיר במקומות סגורים כמו בבית התה שבדרמה וכך גם התפרסמו השירים האסורים שתארו צער יאוש ותקווה של הסטודנטים ועיקר המסר שלהם היה הרצון לשינוי ולדמוקרטיה.
היתה סצינה ששניים מהמשטרה החוקרת הגיעו לצ'אנג מו ושאלו אותו על אין הא ועל עוד אחד. צ'אנג מו ניסה להגן על אין הא כשאמר שאין לו קשר אליהם. הוא גם לא סיפר ולא הזהיר אח'כ את אין הא בעניין זה.
כשהופיעו בתחרות הבחין צ'אנג מו באנשי המשטרה החוקרת וצעק לאין הא לברוח.צ'אנג מו הצליח לברוח ואין הא נעצר. אין הא שוחרר מהכלא תמורת הקדמת גיוסו.
בתגובה ל: הוא נעצר מאת: lovekhj0606 ללא תוכן
בתגובה ל: הוא נעצר מאת: lovekhj0606 ללא תוכן
בתגובה ל: גשם של אהבה 3-4 מאת: danarod ונחמד שהקדישו רבע סדרה לסיפור הישן ורק שני שליש סיפור ישן וחדש. אכן השחקנים לא משהו בהשוואה לשחקני דרים היי, הנסיך שלה, ניחוח אישה, 49 ימים, צייד עירוני, אייריס, סאם סון המתוקה. אלא משהו ברמה של השחקניות הראשיות בגן סודי והלהקה וגם בחורים רעים. והגיבורה הבוגרת יש לה סיפור מדהים, אבל היא לא ממש אטרקטיבית, אבל היום בעצם נפרדנו ממנה.
והאמת לא הבנתי מדוע ההופעה הסתיימה במעצר, אבל אני מניח שגם את החיפוש המשטרתי המרצת ולכן גם לך התשובה לא ידועה.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: לי הפרקים 3-4 נראו טובים יותר מאת: EVGLEV
למרות ההמרצה, הסיבה למעצר הייתה ברורה לי - כי אני הורדתי את הפרק ועל כן צפיתי בו כפי ששודר בקוריאה. ב'ויוה פלוס' שודרה גרסה בינלאומית שבה הסצנה קוצצה - ככל הנראה בגלל סיבות שקשורות לתמלוגים עבור שימוש בשירים וזכויות יוצרים. בעבר היו קיצוצים דומים גם ב"יורשת העצר" וב"אהבה גדולה".
וכידוע, אני מאמינה שהמשפט "על טעם ועל ריח" רלוונטי גם כשבאים להעריך את איכות הדרמה ורמת השחקנים. זה לא מדע מדויק
בתגובה ל: לי הפרקים 3-4 נראו טובים יותר מאת: EVGLEV
כשכתבת ש "הגיבורה הבוגרת יש לה סיפור מדהים .....אבל היום נפרדנו ממנה ". זו מישהי מ- ' LOVE RAIN ' ?
ארבעה מהשחקנים שהיו בשישיה של החברים בשנות ה- 70 עוברים לשנת - 2012 - כבת של... כבנים של...ואחיין של... הדמויות של הצעירים שונות באופיין ( מלבד אחד שממש מזכיר את הדוד שלו בצעירותו...) יותר נמרצות חופשיות ומתאימות לזמננו הדיגיטאלי ולדמוקרטיה בה הם חיים כיום. להבדיל מהוריהם שחיו תחת משטר צבאי דיקטטורי עם חוקים כובלים ואיסורים מייאשים.
בתגובה ל: לאיזו גיבורה בוגרת התכוונת מאת: lovekhj0606 שאני מניח שעכשיו תהיה בוגרת ותחליף אותה שחקנית אחרת, יון הי אם זכרתי את השם.
שנות ה-70 ב- 'LOVE RAIN ' מספר הבהרות ועובדות: את התקופה בדרמה ( שנות ה-70 ) אי אפשר להגדיר כתקופה של תנועת ילדי הפרחים. תנועת ילדי הפרחים שייכת לשנות ה- 60 ובארה'ב. בתחילת שנות ה- 70 כבר היתה התנועה בשלבי דעיכה חזקים.
תנועת ילדי הפרחים קמה בארה'ב כי דור של ילידי סוף ואחרי מלחמת העולם השניה חיפשו משמעות חדשה לחייהם. שנות ה-60 - מלחמת וייטנאם במלוא עוצמתה שימשה סיבה מספיק טובה לפעילות התנועה שדגלה ב " עשה אהבה - לא מלחמה ". הם היו נגד מלחמות נגד אלימות, קראו להשתמטות מגיוס לצבא החזרת החיילים האמריקאים הביתה וסיום המלחמה בוייטנאם. יחד עם זאת הם גם עודדו שימוש וצריכת סמים - והרבה ! כי לטענתם " זה עושה את האדם מאושר ומלא שלווה ".
פעילותם התעצמה והחלה לצאת משליטה בפסטיבלים ענקיים - וודסטוק , קומונות של מסוממים שקמו וידעו אלימות והשוק הגדול של רצח השחקנית שהיתה בהריון שרון טייט ומעצר " ילד פרחים " שכיוון אקדח באחד הפסטיבלים לעבר הבמה ( עדיין בשנות ה- 60 ).
לא בטוח שזו הנוסטלגיה אליה מתגעגעים מי שחיו וחוו בשנות ה-60 בארה'ב את פעילות תנועת ילדי הפרחים. המוסיקה כן.
וכך החלה הדעיכה . "המשמעות החדשה בחייהם " התהפכה עליהם. וזה מה שהביאו עליהם הסמים ( אושר? שלווה? ) וחופש הביטוי. גם הם כתבו שירי מחאה אך חיו תחת שלטון דמוקראטי. היו מעצרים אך זה לגמרי אינו דומה למצב שהיה בקוריאה הדרומית בשנות ה- 70. לשם , לקוריאה , גם אם מאוד רצו לא יכלה להגיע תנועת ילדי הפרחים . החיים תחת משטר צבאי דיקטטורי עם הגבלות חמורות שפשוט חנקו את הצעירים שלא ראו עתיד לחייהם - לא היו קלים. הם אחזו בצפורניהם כל שביב של תקווה. לאמריקאים גם היה הסכם עם הקוריאנים שתמורת כסף שיקבלו הקוריאנים מהאמריקאים , הקוריאנים ישלחו חיילים להילחם בוייטנאם (' THE CLASSIC ' ).
בדרמה נותנים לנו רמזים להלך הרוחות בקוריאה : העוצר - ואוי למי שנתפס אחרי הצפירה. מדידת אורך החצאית של הבנות ( היתה כבר אופנת המיני ) שלא יהיה קצר מדי. גם הבנים היו מוגבלים בתספורת לא ארוכה וחייבת להיות מסודרת. בפרק -4 - כששני השוטרים שואלים את צ'אנג מו על אין הא הוא 'מסדר' את השיער ואומר להם: השיער שלי מסודר ואני לא לובש מיני.... לגבי הצבא איננו יודעים לאן נשלח אין הא אך היה חייב להקדים את גיוסו כדי לא לשבת בכלא.
ארבעת הפרקים הראשונים בדרמה היו יותר מובנים למי שהיה קרוב לאותה תקופה ( לא בהכרח חי באותה תקופה ) אך מספיק קרוב כדי לזכור. התקופה בקוריאה הדרומית בשנים 1961- 1979 ואח'כ גם עד 1987 .
ולסיום ( זה היה ממש ארוך הפעם כמעט מגילת העצמאות...) ותודה על סבלנותכם!
אחת הזמרות הותיקות שנחשבת לאחת מזמרות המחאה והבלדות הגדולות בקוריאה ( אם לא הגדולה שבהן )עושה לי צמרמורת כשאני מאזינה לה.
היא :( YANG HEE EUN ( 1952 - שממשיכה להופיע גם כיום. את הקריירה שלה החלה ב- 1970 - עם שיר שכתבה את מילותיו והלחין- KIM MIN KI . השיר להיט אז ועד עצם היום הזה בקוריאה , נאסר בזמנו להשמעה. כל שיריה נאסרו להשמעה ברדיו ובהופעות פומביות באותן השנים. גם האלבומים שהוציא המלחין הוסרו ונעלמו מהחנויות . נאסרו להשמעה ברדיו ובפומבי והוא לא הורשה להוציא דבר תחת שמו.
השיר : " MORNING DEW " - "טל הבוקר" בעל מסר לשינוי ושיחרור מהדיקטטורה לדמוקרטיה.
בתגובה ל: גשם של אהבה 3-4 מאת: danarod עוד לא מצאתי את הקליק עם הסדרה הזו. אני עדיין בתחילת פרק 3, אבל מעצבן אותי ש:
1. הבחור מוותר לבחור השני כי...... הוא פחדן והססן מדי. אחלה סיבה הגיונית לבסס על זה סדרה שלמה. 2. הבחורה נראית לי פסיבית וחלשה מדי בשביל להיות הראשית. 3. הבחור השני מעצבן אותי. 4. החבר של אין הא גם כן מעצבן אותי שהוא לא פותר את הקלימקס הזה.
קשה להגיד שמצאתי נקודת הזדהות והתחברות עם הדמויות או עם העלילה ה..... אתם יודעים מה. העלילה לא קיימת נכון לעכשיו.
בקרוב.... החטאים חוזרים מהעבר... וזה יותר מחטא אחד....
לזכרך, קרלוטה שלי.....
ויליאם לוי, הבעל הבא שלי וזה כי אני אמרתי לו להיות שלי. אז הנה. אמרתי.
וגם דויד זפדה הוא בעלי החדש. הוא בתור שטיח רצפה לבעלי הראשון ולי.
בתגובה ל: גשם של שיעמום מאת: nirdelanoche ללא תוכן
בתגובה ל: גשם של אהבה 3-4 מאת: danarod הם ממש שיחזרו במדויק את הסבנטיז (כולל את התספורות ההזויות ואת פאות הלחיים המעצבנות).
ובקשר לסידרה עצמה (שאני לא צופה בה): הבנתי שאחד מ-2 הזוגות הראשיים, הוא זוג מבוגר ובשל (כלומר: עבר את את גיל ה-40). אני חושבת, שרק בסידרה הזאת ובסידרה "הסקנדל האחרון" (שגם בה לא צפיתי), הזוג הראשי היה מבוגר ובשל (כנראה התסריטאים והמפיקים הקוריאנים, מעדיפים "להשאיר את האהבה" לצעירים יותר). תקנו אותי, אם אני טועה.
בתגובה ל: אלוהים אדירים! מאת: ההרצליינית כי יש לא מעט סדרות שמראות אהבה גם בגילאים המבוגרים יותר. "כבוד המשפחה" הראתה סיפור אהבה תלת דורי, ובהחלט הצביעה על אהבה גם בגילאי ה70 +, ואפילו בניחוח אשה מצליח מבצע "לחתן את אמא", ויש כמובן עוד סדרות שמתייחסות לנושא האהבה בגיל המבוגר, אבל זה בהחלט יותר אטרקטיבי לצלם אהבה צעירה ולא מקומטת. שוכחים שללב אין קמטים...
ואני דוקא כן ממליצה לך לראות את "גשם של אהבה"- אני בסך הכל מאוד אהבתי. וגם צילומי האוירה יפהפיים בעיני.
בתגובה ל: זה לא מדוייק מאת: zilpa ... שגם ב״מיי גירל״, היה סיפור אהבה (יפה ועדין במיוחד) בין זוג מבוגר ובשל (הדודה של הגיבור הראשי והעוזר הראשי של משפחתו של הגיבור הראשי).
ובקשר ל״גשם של אהבה״: הייתי שמחה לתת לה צ׳אנס. אבל בתקופה האחרונה זה ממש לא אפשרי- אין לי ויוה פלוס, ובאתר אסיה שמו את הפרקים אך ורק לצפייה ישירה (בעוד שאני מעדיפה את האופציה של הורדה, שכלל לא אפשרית כרגע באתר אסיה, כאמור).
בתגובה ל: עכשיו אני נזכרת... מאת: ההרצליינית הם החליפו שרת, זה כבר לא ראפיד שייר, ואת בהחלט יכולה להוריד את כל הפרקים. מהתגובות הבנתי שזה גם יורד ממש מהר...תשע- עשר דקות לאתר!
בתגובה ל: ההורדה באסיה אפשרית :) מאת: zilpa רצה לראות.