בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית הרבה זמן חיכיתי שהדרמה הזו תתורגם לעברית. אבל כשראיתי שזה לא קורה, החלטתי לצפות בה בתרגום לאנגלית. מדובר בסדרה בת 31 פרקים, ששודרה ב 2010, ומתארת את קורותיה של הוואנג טה הי, שעובדת בענק הקוסמטיקה "קוין", ושבהחלט תהפוכות רבות מתרחשות בחייה.
את הסדרה רציתי לראות בגלל פארק שי הו, יקירי, אבל כבר בפרק הראשון נכבשתי- למרות שפארק שי הו לא מופיע שם ולו לרגע חולף. כבר הרבה מאוד זמן שלא התאהבתי בשחקנית, אבל קים נאם ג'ו היא בהחלט מופלאה. השחקנית הראשית שלפי הרזומה שלה מסתבר שעשתה הפסקה ארוכה מאוד אחרי שעיקר פרסומה בא לה בשנות ה-90, חזרה בשנים האחרונות לדרמות, וטוב שכך. שאר השחקנים גם הם היו מצויינים, וברובם מוכרים מאוד. היה משעשע לראות כמה מהם שדרכיהם כבר הצטלבו בעבר בדרמות אחרות. כך למשל, פארק שי הו הוא הפעם בנו של מי שהיה אביה של הנסיכה תובעת. לקח לי כמה רגעים להתרגל לזה...:) וגם, בתפקיד קטן, משחקת שם גה דוק הי, מי שהיתה גיסתו ב"נסיך שלה".
דמות מוכרת אחרת היא צ'ה גאנג האן, ששיחקה את החברה האמנית ב"קופי פרינס", ועוד דמות מקופי פרינס היא של קים צ'אנג ואן, שיש לי הרגשה שיש לו נטיה למלא תפקידים דוחים משהו...
כיון שהעלילה מלאה בהרבה מאוד תהפוכות, לא אספיילר בניסיון לתאר מעבר למה שתיארתי, רק אומר שאהבתי מאוד את העובדה שהדמויות כולן היו עגולות. וגם הדמויות היותר מרושעות הצליחו להפגין הגיון פנימי ומידי פעם אפילו הצליחו לגרום לניצוצות של אמפתיה והבנה כלפיהן. הסדרה מלאה ביחסי אהבה - שנאה בין הדמויות השונות, מה שגורם ללא מעט רגעים משעשעים. אבל ההומור של התסריטאים מתבטא גם בקריצות שהן מעבר. כך למשל, באחת הסצינות מגיע פארק שי הו לאיים על מישהו ואומר לו: "אני מכיר הרבה תובעים..." והמזכיר שלו שואל: "אתה רוצה שאתקשר לתובעת מה הארי?" בהזדמנות אחרת, עת יוצאת הגיבורה לשחק משחק וידאו שמצריך רובה, היא צוחקת על כך שהיא כמו הדמות מאייריס (אחד התפקידים הראשיים שייך לג'ונג ג'ון הו, כוכב "אייריס") לפעמים הקריצות הללו היו מוגזמות בעיני. (כמה פעמים אפשר לשמוע מישהו שואל מישהו אחר: "נראה לך שאתה מצלם סרט/דרמה?") אבל בסך הכל הם רוב הזמן שמרו על מינון נכון של הגיון עלילתי והומור. היו בסדרה הזו כמה רגעים מרגשים עד מאוד, ו31 הפרקים חלפו ביעף...מומלץ. http://wannabefob.files.wordpress.com/2011/03/queen-of-reversals-10.jpg?w=640
בתגובה ל: queen of revesal - מלכת התהפוכות מאת: zilpa
על הסקירה המהנה עשית לי חשק, ואני חייבת לשאול אם צפית בצפייה ישירה, או שיש מצב להעתקת הפרקים? (במיוחד כשההורדות נעשו עניין יותר מייגע לאחרונה).
קים נאם-ג'ו היא כנראה מלכה אמיתית - כי לפני כן היא השתתפה בסדרה Queen of housewives של אותו תסריטאי. אני זוכרת שכתבו לא מעט על "מלכת התהפוכות" בדרמבינס, אז הלכתי לבדוק... מסתבר שבהתחלה חשבו לקרוא לסדרה "מלכת הדמעות" (וטוב ששינו!). חוצמזה היו לא מעט תהפוכות בזמן הסדרה - בגלל הדיונים האם להאריך אותה ובכמה פרקים (בסוף האריכו ב-10 פרקים).
קראתי גם שבעלה של קים נאם-ג'ו, הלא הוא קים סאונג-וו ("אייריס"), קפץ לתפקיד אורח בסדרה של אשתו. אגב, חברו הטוב, ג'ונג ג'ון-הו (שמוכר גם מ"הסקנדל האחרון"), גילם את בעלה בסדרה...
בתגובה ל: אני מבינה שהיה שווה לחכות מאת: danarod זה בעלה...הרי הוא הופיע מול פארק שי הו ב"איך לפגוש שכן מושלם" ... מעניין שלא ציינו שהם גם חברים... (ואם הם לא, האם קים סונג וו התרגז לראות את פארק שי הו מתנשק עם אשתו? האמת היא שאני לא יודעת כמה היה נכון להאריך. בהתחלה הקצב היה מסחרר ומעולה, וככל שעבר הזמן היו קצת מריחות שהרגשתי שאפשר היה לותר עליהם, אבל כנראה שהרייטינג דיבר והיה להם קשה להיפרד מהסדרה. בכל מקרה, אני לא יכולה להתלונן יותר מידי, כי בסה"כ נהניתי מהסדרה כולה. הרבה תודה על הקטעים שצירפת! הראיון עם פארק שי הו היה מרתק. הבחור רוצה לגלם ערפד מסתבר...טוב, זה עוד יקרה.
ראיתי בצפיה ישירה, באתר שהאיכות שלו ממש טובה, אבל גם אני לא הייתי מתנגדת שהסדרה הזו תתווסף לכונן שלי. היו שם כמה רגעים, בפרקים האחרונים, שהיו מרגשים להפליא.
בתגובה ל: i miss you בתרגום עברי ב- וויקי וגם מאת: kler181
אני מודה שהסדרה הזו קצת מרתיעה אותי. רק התמונות גורמות לי לדכדוך... וקראתי שאחת הסצנות בכיכובו של יוצ'ון גרמה לכל הצוות לדמוע על הסט.
ואולי הרתיעה שלי מושפעת מהצפייה שלי ב"אהבה שיש להרוג" - שבינתיים הצליחה להרוג את האהבה שלי למלודרמות סוחטות דמעות. אולי בהמשך זה יעבור לי
iDana לשעבר
בתגובה ל: על העדכון! מאת: danarod סיימתי לפני מספר ימים לצפות באחת כזאת... מדובר ב"My Rosy Life" בכיכובה של צ'וי ג'ין שיל המנוחה. החלטתי לצפות בה דווקא בגלל שהיא משחקת בה, וגם כי ב-mydramalist הסדרה קיבלה ניקוד גבוה אז השתכנעתי שהיא שווה צפייה. הסדרה הייתה מלודרמה קורעת לב והמשחק של הדמויות הראשיות הכי משכנע ביותר. אני מודה שלא התחברתי לסדרה מההתחלה...רק אחרי כמה פרקים הסדרה התחילה לעניין אותי יותר. לי אין בעיה לצפות בדרמות טראגיות אבל פה זה היה לעיתים ממש סדיסטי!
בתגובה ל: אם הזכרתן מלודרמה סוחטת דמעות... מאת: MyGirl מ 9 הפרקים שראיתי עד כה , יוצ'ון כבש את ליבי בניגוד לדרמות הקודמות שלו המשחק שלו כאן משכנע ביותר, הוא פשוט מיקי יוצ'ון שונה ומקסים. גם הגברי המשני (שמישהו קרא לו סו ג'י סוב הקטן ,לדעתי יותר יפה ממנו) מדהים במשחק שלו ,הראשית לא התחבבה בעיניי עדיין...אין לי הסבר לזה ,נראה אולי בהמשך..השחקנית ששיחקה אותה בצעירותה ,שיחקה הרבה יותר טוב ממנה, אולי כאן נעוצה הבעייה שלי . המבוגרות כרגיל , מוכשרות ביותר אני מאוד נהנית מהדרמה ,היא מעניינת ביותר ובכל פרק מתגלים בפנינו פרטים יותר מעניינים. מומלצת ביותר
בתגובה ל: היא ממש לא סוחטת דמעות. דרמה מרתקת ביותר מאת: kler181
יו סונג-הו זכור לי לטובה מ"המלכה סון דוק" ומ-Warrior Baek Dong Soo. למרות שהוא עדיין לא בן 20, יש לו רזומה מרשים, והוא מקרין משהו מאוד בוגר לטעמי.
לגבי הסדרה - קראתי לגביה ביקורות מעורבות. אני יודעת שלפחות בפרקים הראשונים יש המון עצב ורוע, וזה לא כ"כ מתאים לי עכשיו. בדרמבינס למשל הבנות הפסיקו לסקר אותה אחרי פרק 4, למרות שלדבריהן הסדרה עשויה טוב - בגלל כל הסבל והכאב, שהן רק חששו שיילך ויתגבר.
בכל מקרה, אני לא אתנגד להעתיק את הפרקים לכונן שלי, ולחכות למוד המתאים... וכמובן יהיה מעניין לשמוע את דעתך ככל שהסדרה תתקדם :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: אם הזכרתן מלודרמה סוחטת דמעות... מאת: MyGirl
צ'וי ג'ין שיל הייתה שחקנית מוכשרת ומקסימה, אבל העלילה נשמעת לי כמו משהו מעבר לכוח הסבל שלי בשלב זה...
iDana לשעבר
בתגובה ל: i miss you בתרגום עברי ב- וויקי וגם מאת: kler181 לא ידעתי שהיא מתורגמת לעברית...לא מזמן ראיתי את יון אה בסדרה "שקר לי" אז אני לא ממהרת לצפות בעוד סדרה בכיכובה...היא לא נמצאת ברשימת הפייבוריטיות שלי. אבל זה לא ימנע ממני להתחיל ולהוריד את הסדרה. במיוחד לאור התרגום בעברית
בתגובה ל: איזה קטע שקים סונג וו מאת: zilpa
מי כמוהו אמור להבין את זה בתור שחקן? אני לא מכירה את הרזומה שלו לעומק, אבל יש סיכוי טוב שגם הוא נתן קונטרה לאשתו באחד מתפקידיו
קשה לי עם צפייה ישירה, אבל אולי לא תהיה ברירה ואני אסתגל לזה מתישהו. ואני חושבת שהשפתיים של פארק שי-הו מתאימות מאוד לתפקיד ערפדי. אחרי שגילם רוצח סדרתי, זה קטן עליו...
והנה שתי תמונות של הבחור מתוך הפרק הראשון של Alice in Cheongdam-dong:
iDana לשעבר
בתגובה ל: נו, זה חלק מדרישות המקצוע מאת: danarod השחקן היחידי שמזכיר לי ערפד זה לי פיונג, מעץ עמוק שורשים.
הלא הוא לי סו היוק - שגם מגלם ערפד באיזו סדרה (ליהוק מושלם!)
הצחיק אותי שבעץ עמוק שורשים מתארים אותו גם "כבחור שדומה לרוח רפאים." הוא יכול לקבל מקום של כבוד בסרטי אימה.
בכל מקרה, קים נה ג'ול וקים סואנג וו נראים זוג מאושר. כבר יש להם שני ילדים מסתבר...
את לא ראית את "איך לפגוש שכן מושלם" אבל הבנתי שקים סואנג וו קיבל שם את התפקיד הראשי ושי הו את המשני, ואז בהתאם להתלהבות הקהל, הפכו את שי הו לראשי. נראה לי שזו הסיבה שלא ציינו שהם חברים טובים. (ומה יותר גרוע: החבר שלך מתנשק עם אשתך או המתחרה שלך מתנשק איתה?)
בתגובה ל: פארק שי הו איננו ערפדי בעיני! מאת: zilpa
אמרתי שהשפתיים שלו מתאימות לתפקיד. לא לחינם הוא זכה לכינוי השואב חוצמזה שיצא לי לראות כמה ערפדים שנראים מעולה (יש צורך להזכיר שמות? ).
לבחור מ"עץ עמוק שורשים" יש אכן נוכחות ערפדית טבעית. סתם חיפשתי קצת מידע עליו, ומשכה את תשומת לבי הידיעה הבאה, שלפיה הוא חלם להיות שחקן ובינתיים צפה בסרטי ערפדים. מסתבר שגם מנהל הסוכנות שלו חשב שתפקידי ערפדים נועדו להצליח...
שאלה קשה שאלת לגבי מה יותר גרוע. שתי האופציות לא קלות לעיכול בכל אופן, באחד הראיונות קים נאם-ג'ו סיפרה שבעלה נעלם כשמשדרים את הסדרה הנוכחית שלה, ‘My Husband Got Family‘. בראיון אחר היא נשאלה על הסצנות שלו עם לי דא-הא - ואני אעשה העתק הדבק לקטע הרלוונטי מהאן סינמה, כי הידיעה כולה עלולה לספיילר. בסה"כ מתייחסים לזה בהומור, לפחות כלפי חוץ:
Questions about the intimacy with his opposing actress Lee Da-hae also followed. "It's ok. It's ok and I just change the password on our lock" said Kim Nam-joo followed by a wicked smile.
The reporter asked, "Didn't you also kiss with younger actor Park Si-hoo in "Queen of Reversals"? to which she replied, "That's different". However, she showed jealousy by saying, "However, Kim Seung-woo didn't show 'reversal' after that scene".
בתגובה ל: לא אמרתי שהוא דומה לערפד מאת: danarod שגם הלוק הערפדי יפה לשי הו...מאיפה את מוצאת את התמונות האלה?...
חוץ מזה, הזוג הזה הופך להיות חביב עלי יותר ויותר. האמת שבה התאהבתי במיידי, אבל אותו לא ממש חיבבתי באף סדרה. הוא תמיד נראה לי כמו השחקנים בסרטים הערביים של פעם.
האשה שלצידו בהחלט מעלה את קרנו בעיני. אולי "מיס ריפליי" תהיה הדרמה הבאה שלי?
בתגובה ל: אני חייבת להודות מאת: zilpa
הבעל המשודרג קפץ להופיע גם באחת הסדרות הקודמות של אשתו, Queen of Housewives. אני ראיתי אותו רק ב"אייריס", כך שלא ממש גיבשתי דעה לגביו.
צפייה מהנה ב"מיס ריפליי", אם אכן תבחרי בה. בכל השפע הזה, צריך משהו ו/או מישהו שיעזור לנו לבחור
iDana לשעבר
בתגובה ל: queen of revesal - מלכת התהפוכות מאת: zilpa אם באתר אסיה היו מתרגמים אותה ומעלים אותה, הייתי מורידה אותה ישר לכונן החיצוני. צפייה ישירה זה לא בשבילי ולמרות שהאנגלית שלי טובה, אני מעדיפה לצפות עם כתוביות בעברית. כרגע אני ״תקועה״ עם 2 סדרות שעדיין לא צפיתי בהן: ״49 ימים״ (לא יכולה לצפות בה, מפני שהפרק הראשון בה לא תקין) ו״הנסיך בעליית הגג״ (לא מעוניינת לצפות ברצף, ב-2 סדרות מתת-ז׳אנר של מסעות בזמן. מה גם שהציפיות שלי מהסידרה הזאת הן נמוכות), וסידרה כמו ״מלכת התהפוכות״, היתה יכולה להתאים לי במצב הזה.
תוקן על ידי ההרצליינית 6/12/2012 14:58
בתגובה ל: עושה רושם של סידרה כלבבי . מאת: ההרצליינית גיליתי שיש גם יתרונות לצפיה ישירה. כל פרק מחולק לשלוש, מה שמאפשר לך להפסיק הרבה יותר בקלות גם באמצע פרק...
ואם יש לך את שאר הסדרה של 49 יום תקינה, אז את יכולה אולי לנסות לצפות בפרק אחד בצפיה ישירה, ולהמשיך אח"כ לפרקים הבאים...
אבל אין ספק שהסגנון של מלכת התהפוכות והסגנון של 49 שונים לחלוטין.
בתגובה ל: נראה לי שאת היית מתמוגגת... מאת: zilpa אני רק צריכה למצוא אתר טוב לצפייה ישירה.
בתגובה ל: בקשר ל-״49 ימים״: חשבתי על זה. מאת: ההרצליינית ללא תוכן
בתגובה ל: queen of revesal - מלכת התהפוכות מאת: zilpa גם אני טרם צפיתי בה כי חיכיתי לתרגום בעברית...יש לי אותה בכונן חיצוני כבר שנתיים. שמחה לקרוא ביקורת חיובית על הסדרה! אני בעיקר רוצה לצפות בה בזכות השחקנית הראשית שעשתה עלי רושם טוב בתפקידים קודמים שלה. תודה על השיתוף
בתגובה ל: כמעט שכחתי מהסדרה הזו מאת: MyGirl וכיף לך שהיא אצלך על הכונן. היום כבר יותר קשה להוריד...
השחקנית הראשית נהדרת. אני חושבת שמאז שפגשתי את קים סון אה ב"סאמסון" לא התאהבתי ככה בשחקנית...
בתגובה ל: כמעט שכחתי מהסדרה הזו מאת: MyGirl איתנו קצת\ותביאי סדרות על חג המולד נשמה-------------- מזל טוב וברכות וחיבוק ענק, מ.
בתגובה ל: queen of revesal - מלכת התהפוכות מאת: zilpa גמרתי לראות (ב"דרכי,,,) את "מלכת התהפוכות" בשעה הזאת שאלתי??? לכיון החלון- הפתוח עם הרוח הקרירה ששבה לדירה, מה מצא חן בעיני, כאן, (שוב),,,יותר ממילון דרמות קוריאנית === והתשובה שוב-- היתה הרקע- בעיקר המוסיקה ,המוסיקה.והתוספות האחרות.
ל"מלכת התהפוכות" היה הכל כפי שציינה חברתנו זילפה שהביאה והסבה תשומי שלנו.
הפסנתר בתיגבור ,המוסיקה רודפת את "התהפוכות",
המעיל השחור הסודר האדום,נעלי הבלט הקטנטנות,משרדים יפייפים, מעליות עם מפתחות- לנעילה" חחחה, הרבה זכוכית יענו, תנחשו , דרמה שווה מאד מאד מאד.
להתיקע מול דלת== ולדבר אליה אל זאת המתחבאה מאחרי העץ,כמו "הנסיכה שלי"
הראשית= קים נאם ג'ו המיוחדת אשתו של "אייריס" (ה- "בן)
מושלמת, יפה, מיוחדת, בוגרת ,ויופי עם אופי ---לטעמי.
שדה התעופה שוב מזכיר שצריך לארוז מזודה ולצאת לסיאול
המטוס עם הסמל של "קוראנייר " מושלם ממש מראים== תקריב של כנף המטוס, עושה חשק לצאת לכפור של מתחת לאפס -- מחר,,
הגשם שהופך לברד ,,הטבע עם צילומין שוב גשרים,, שוב החלקות שוב צבעי חג המולד --ניפלא,
לראות את המישני מצחצח שיניים ומביא את "הבל הבוקר" לתוך פרצופו של החתיך של זילפה פארק שי הו. - פקפפק פק, ממש פק.
ולדעת שצריך לשמור על פאק פק, שלא יאכל יותר מידי "ראמן" כי עלול לקלקל את הקיבה איזה זלילה מטרפת ואהבה חמה טובה וחמימה, נפלא.
יש מלא מילון קטעים אחד על אחד. וכשיש רגע שחס וחלילה הלכתי לאיבוד הגיע שוב המנצח הטרומבון והעיר את כל הסצינה,
הוא מ =הדרמה "אהבה מופלאה" כאן במקום עוזר מבולבל של "דינג דונג" הוא מצחיקון שמנסה לחזר, לנשק, ולדחוף , מתוק אמיתי- התגעגתי אליו מאד. http://wiki.d-addicts.com/Im_Ji_Kyu עוד מימצא רציני שגיליתי, עלי- שבכל הסדרות האהובות עלי , המישניים הם האלה שמקבלים אצלי דואוס פאוינס. מה נעשה ?? והרשימה ארוכה.
בתגובה ל: שלום לכולם וחג שמח, השעה היתה חמש כאשר- מאת: מאימאי10 אם כי בכלל לא שמתי לב שהוא שיחק את העוזר של דינג דונג באהבה מופלאה...הוא נראה שם הרבה יותר טוב מאשר במשקפיים ובחליפה...
אבל אין ספק שהוא חמוד אמיתי בשתי הסדרות. בכלל, גם המשניים פה היו מצויינים.
אני גם מאוד אהבתי את שתי החברות שהופכות למחותנות, ושעוקצות כל הזמן אחת את השניה, אבל גם אוהבות זו את זו. היתה להן מערכת יחסים של אהבה שנאה מופלאה ומצחיקה בטירוף...
בתגובה ל: גם אני אהבתי את המישני מאת: zilpa פוגעת, השנייה כל הזמן ניפגעת, זאת שניפגעת קמה מהארוחה וזאת שפגעה אוכלת לה ה"רמאן", חחה. אבל הכל היה טוב, באמת--
ציינתי בעדינות שישנם מלא קטעים בכדי לא לעשות ספוילראס-- חחה.
ויוה--
אני מקוה תנסה לצפות לקלוט להפנים ולתרגם, דרמה טובה מאד. לגבי פארק החדשה לוסי, בארץ הפלאות-- קראתי , בנות שצורחות צווחות בארץ הפלאים שלו- ניראה שהיא טובה אך מה?? האם תגיע לכאן
אם שמתם לב פארק החל לצבור מועדון מעריצים ( כולל אני) כאן, משאומר שיש מקום לבחון משהו חדש- וישן- ("מלכת התהפוכות").
Cheongdamdong Alice
הנה ציטוט, "הוא הורס הורס בדרמה הזו הוא הבטיח בכתבה שהוא יוכיח לכולם את יכולת המשחק שלו שהוא לא רק לדרמות היסטוריות והוא עושה את זה בענק
ועוד הערצה, חחחה, הוא אהוב ואהוד מאד, תודה על ההיכרות, שחקן הכי טוב שיש שם הוא יודע לקחת את הדרמה למעלה גם עם השחקנית יבשה (כבוד המשפחה ) הוא יודע להוביל אותה מעולה ובדרמה הזו הוא פשוט מדהים והוא לא רק של נורית הוא שלי גם אנחנו שותפות
פרקים 3 ו4 כנראה הפרקים הטובים ביותר שראיתי את פארק שי הו משחק אי פעם, וצפיתי בכל הסדרות שלו, ופה זה השוס. כן, חובה לראות, או יותר נכון לרוץ לראות! למה? כי בשבת וראשון יש עוד שני פרקים יאי :]
הי בנות, ציטטתי התמוגגות לא באנגלית אלא בעברית מקוה שמותרציק, חח, אוהבת אותו, ההה, לא כמו דוקו ג'ין "אהבה גדולה "ו- המאפיונר -יי סו ג'ין ) ו-או "הנסיכה" Song Seung Hun(הראשי), אבל אני מתחילה להתרגל אליו, ומקוה שלא גוזלת אותו מאף אחד. המשך,
בתגובה ל: חחהה, כן, הם על תקן של מישרה מלאה, האחת כל הזמן מאת: מאימאי10
יכול להיות ש דנה כתבה לנו תקציר על ה- דרמה הזאת?? בכל זאת לראות אותו כאן, שווה יותר מ= ה-שמלות הארוכות השחורות איתן הצטייד בכל הפעמים שראיתי אותו- וניראה היה לי כאילו הילווה את מחלצותיו מאיזה כומר "אורתודוכסי" יווני מההרים=הרחוקים של "יון" הלא ידועה.(האימפריה).
כמה ביזבוז של גופה-- הלכו בתוך הגלימות הנ"ל, של אילג'ימה ו "הנסיך של הנסיכה, מה שאומר שתמיד צריך את הכניסה עם הדרמה האחת והיחידה שאותך --עושה מפורסם, לא שיש לי טענות , נהפוך הוא, אך היה צריך קודם לראותו כ-כזה כאן ואח"כ את סידרת ה-"כמורה". בכל זאת הסיפור,,,, (אם יורשה לי , וכמובן תתקנו לי בבקשה---. אחת ראשית(מ-מ-ממ-), המוצאת עצמה עובדת במטלות בחברה, במפגש עם חברת בית ספר לא מצליחה ומבריקה במיוחד, אך כיום במעמדה החדש "אפר קלאס"- גם מעליבה וגם תחרותית, גורמת לה להתתבונן בחייה "במבט שני", יפה זה חומר של סינדרלה-- מתאים.
בתגובה ל: חחהה, כן, הם על תקן של מישרה מלאה, האחת כל הזמן מאת: מאימאי10
יכול להיות ש דנה כתבה לנו תקציר על ה- דרמה הזאת?? בכל זאת לראות אותו כאן, שווה יותר מ= ה-שמלות הארוכות השחורות איתן הצטייד בכל הפעמים שראיתי אותו- וניראה היה לי כאילו הילווה את מחלצותיו מאיזה כומר "אורתודוכסי" יווני מההרים=הרחוקים של "יון" הלא ידועה.(האימפריה).
כמה ביזבוז של גופה-- הלכו בתוך הגלימות הנ"ל, של אילג'ימה ו "הנסיך של הנסיכה, מה שאומר שתמיד צריך את הכניסה עם הדרמה האחת והיחידה שאותך --עושה מפורסם, לא שיש לי טענות , נהפוך הוא, אך היה צריך קודם לראותו כ-כזה כאן ואח"כ את סידרת ה-"כמורה". בכל זאת הסיפור,,,, (אם יורשה לי , וכמובן תתקנו לי בבקשה---. אחת ראשית(מ-מ-ממ-), המוצאת עצמה עובדת במטלות בחברה, במפגש עם חברת בית ספר לא מצליחה ומבריקה במיוחד, אך כיום במעמדה החדש "אפר קלאס"- גם מעליבה וגם תחרותית, גורמת לה להתתבונן בחייה "במבט שני", יפה זה חומר של סינדרלה-- מתאים.
בתגובה ל: פארק שי הו- מאת: מאימאי10 Moon Geun Youn הרזומה שלה מרשים להלאה--מה עושים?? יוווווווווו אני מתה שיביאו כל אלה.
Cinderella's Sisterg Mary Stayed Out All Night Painter Of The Wind A Tale of Two Sisters
Innocent Steps Love Me Not Cheongdamdong Alice.
בתגובה ל: בתחילה לא נראתה לי הראשית אך לאחר בדיקתה מאת: מאימאי10
אבל גם מבלי לצפות, אני חושבת שכדאי לך לנסות את "מרי, הינשאי לי" (הידועה גם כ-Mary Stayed Out All Night) - רק בזכות השם שכאילו נכתב במיוחד בשבילך
אני צפיתי רק ב-Painter Of The Wind ואהבתי למדי. מון גון-יונג זכתה בלא מעט פרסים על תפקידה שם, כולל פרס ה-Daesang היוקרתי. נדמה לי שהיא השחקנית הקוריאנית הצעירה ביותר שזכתה בפרס הזה (היא הייתה אז רק בת 21).
iDana לשעבר
בתגובה ל: queen of revesal - מלכת התהפוכות מאת: zilpa בבקשה לבדוק דרמה יפיפיה זאת ופשוט לעשות עתק ו הדבק ולהביאה הלום". מושלמת בלי דם בלי מכות רצח , בלי אונס ובלי ילדים מחוץ לחוק דרמה גמו שצריך, אני שולחת לויוה געגועיםם נצחיים לדרמה טובה יותר מכל האלה המוקרנות עכשיו, לא שחסר משהו ליהלומים של השלג ביפן ו או לשידוך הכל-כך לא מוצלח בין סאמסון המטורללת והקפואה, ובין הצעיר צעקן הטמבל הזה, אבל בסדר, תביאו את מלכת התהפוכות-- מושלם.
בתגובה ל: לפיכך, תודה זילפה, ו ל ערוץ ויוה ויוה ויוה, מאת: מאימאי10 של ערוץ הולמרק
"ירח דבש לאחד" הקאצ== כאן הוא== השחקן,, לכל אלה שמתים כאן על הספר גאוה ודעה קדומה מי מכיר?? SENSE AND SENSIBILITY
ג'יין אוסטין ו-- בינה ורחשי לב-- שלא הצליחה להכניס בינה אצל מריאן שליבה הלך אחרי הצעיר, (חפשו אותו כאן). עזב את מרי-אן לבכי קורע לב ואנקות שווא. "ווילבי" היפה והצעיר שנתן סוס מאחוזת סוס ונועד בדיוק למריאן היפה.
מ "טיטאניק", והיתר היסטוריה, חחחה. בבקשה להנות מהסרט. של הולמרק
בתגובה ל: לפיכך, תודה זילפה, ו ל ערוץ ויוה ויוה ויוה, מאת: מאימאי10 אבל נראה לי ששנת 2010 כבר רחוקה להם...הם מנסים לחדש:) אני אהיה מרוצה אם יביאו את הסדרה העכשוית של פארק שי הו, שמשודרת עכשיו בקוריאה. רק שלא יביאו את אייריס 2....
אני ממש שמחה שהלכת לראות את הסדרה, מתי הספקת???? זה 31 פרקים...
אבל איזה כיף שראית ונהנית. ידעתי שתאהבי את הגיבורה, היא גם הזכירה לי את מי ג'ו יקירתך...שחקנית מדהימה.
הסדרה ממשיכה להיות חביבה אבל היא קצת פחות מעניינת אותי בשלב זה (בהשוואה לפרקים מוקדמים יותר, כמו 5-15). מהלכי העלילה נראים ברובם צפויים ושקופים מקילומטרים. הגיבור שלנו מסתבך שוב ושוב ונחלץ ברגע האחרון, נופל וקם. אבל השחקנים טובים – במיוחד הראשי המקסים שגורם לי לחייך ולרצות ללטף לו את השיער
זה אולי היה אמור להיות קטע דרמטי ומותח, ועם כל הכבוד למה שאפשר ללמוד מבדיקה כזו – עדיין נורא הצחיק אותי לראות את המלכה האם, השרים, המכובדים וכו' מנהלים דיוני עומק על צבע הקקי של המלך במשך דקות ארוכות. כולל הדגמות של הצבע, הצורה והמרקם גם לצופים...
לגבי הרשע הגדול של הסדרה – יכלו לתת לו קצת יותר עומק לדעתי, אבל משום מה אני לא מצליחה לשנוא אותו, אפילו קצת מסמפטת אותו. האם זה בזכות השחקן שמגלם אותו? ראיתי אותו אאל"ט רק בתפקיד משני ושונה לחלוטין ב"Road No. 1". לא הייתי מזהה בלי דרמויקי.
בינתיים נחמד לי לצפות בשני פרקים בשבוע, אבל זה באיזי, ובד"כ אני לא נשארת במתח או עם ציפייה דרוכה לשבוע הבא. הסדרה בינתיים מובילה ברייטינג במשבצת השידור שלה, אז יש מצב שיאריכו אותה, אם כי לדעתי אפשר לקצר.
iDana לשעבר
בתגובה ל: רופא הסוסים - מיני עד פרק 20 מאת: danarod אני לא בטוחה שאני מרגישה התדרדרות בפרקים האחרונים לעומת הפרקים קודם לכן, זו בהחלט סדרה חביבה שעיקר קסמה בעיניי הוא בתחושה של פגישת מחזור שהיא נותנת לי. אם כי אני מבינה לחלוטין למה את מתכוונת במהלכים צפויים מקילומטרים, זה בדיוק מה שהרגשתי למשל כשנעלו את הראשי בחדר המתים, הוא כאילו נכנס ללחץ אבל אני רק חיכיתי לרגע שהוא כבר יראה שההוא בחיים ויציל אותו. או כשהוא אבחן את המלך, כל פרק 19 אני רק חיכית שהמלך כבר יתמוטט ויראו שהאבחנה שלו צודקת. מה שכן אני נהנית מהדברים שאני מחכה להם כשהם קורים כי זה בסך הכול דברים חיוביים ואני מאוד בצד שלו.
דברים שאני מרוצה מהם בינתיים, העמידות של המלך כלפי לחצים פוליטיים (יחסית למלך ב"יהלום שבכתר" שהיו די מטמטמים אותו רוב הזמן), העובדה שהאח החורג של הראשית (השחקן שאת מחבבת) למרות העובדה שהוא אכן מאוהב בה ורוצה להינשא לה, הוא בעל ערכים טובים. ומעל הכול את ההתנהגות של הנסיכה שלא יכולה להשתלט על עצמה כשהיא בנוכחות רופא הסוסים וגם לה קשה להתאפק מללטף לו את השיער, היא קורעת אותי מצחוק. (וזה לא שאני רוצה שהיא תסיים את הסדרה כבת זוגו, היא פשוט חמודה בעיניי והסצנות שלה הם הדבר הכי מרענן בסדרה מבחינתי) אני לא ראיתי את השחקן שמגלם את הרשע הראשי בשום מקום אחר, אבל אני באמת לא ממש שונאת אותו, כרגע התחושות שלי כלפיו הן בעיקר בוז. אולי כי אני לא באמת מצליחה לעקוב אחרי ההיגיון שלו.
בתגובה ל: רופא הסוסים - ספוילרים כנ"ל עד פרק 20 מאת: אורלי
זה יותר כמו דריכה במקום והליכה בסיבובים. יכול להיות שזה קשור גם לאופן הצפייה שלי - בפרקים הראשונים צפיתי פחות או יותר ברצף, ומפרק 15 בערך עברתי למתכונת שבועית. ואם בפרקים מוקדמים יותר התעניינתי בפרומו ואף חיפשתי אותו באופן יזום, עכשיו הכל על מי מנוחות ואפילו מנומנם משהו. כשאני מתחילה פרק חדש אני בקושי זוכרת איך נגמר הקודם
אני חושבת שהיה לי קצת יותר מעניין כשהוא עדיין היה וטרינר. בארמון יש לי תחושה שהעלילה הגיעה לטריטוריה מוכרת מדי מסדרות קודמות. וגם העיסוק ברפואה, כפי שהוא מוצג רוב הזמן בסדרה, נראה לי די רנדומלי וקופץ מתחרות למשימה. דווקא בפרקים האחרונים, הרעיון של אבחון משפחת המלוכה הוסיף עניין - לפחות עד השלב שבו התחילו לחפור בסיר הלילה
ולצערי הדמות של סונג-הא עדיין מרגישה די מבוזבזת, וגם ג'י-ניונג די מסתפקת בתפקיד האסיסטנטית בפרקים האחרונים. מקווה שיפצו על זה בהמשך העלילה ושיתניעו אותה קצת יותר. אני לא מצפה לתחכום יוצא דופן או להפתעות מרעישות, אבל הייתי שמחה להתפתחות עלילתית קצת יותר מהירה, שמביאה עוד קצת ערך מוסף (מעבר לאבחון מדויק או ציון במבחן).
לגבי הרשע - יש שם באמת משהו קצת עמום לגבי מה שעובר עליו מבפנים ולמניעים שלו (מעבר למובן מאליו - שהוא מנסה לקבור בכל כוחו את עברו כרופא סוסים, ולכן מתנגד כ"כ לגיבור שלנו). אולי בגלל זה הוא לא נראה לי כל כך רע...
ובאמת יש משהו משותף ביני ובין הנסיכה החביבה עלייך - שתינו מוקסמות מהדוקטור החייכן
אני מתארת לעצמי שאת מרוצה גם מהמלך אגב, בדיוק היום האן סאנג-ג'ין חוגג את יום הולדתו ה-35 הנה פוסטר שלו מהסרט The Jackal Is Coming שיצא לא מזמן:
iDana לשעבר
בתגובה ל: לא הייתי אומרת הידרדרות מאת: danarod שזכורה לי אותה הפעם שמצאת לי פרומו שאני לא הלכתי לחפש, ושלא היה נורא חשוב לי למצוא (כמובן שכשהוא הגיע אליי באופן בלתי יזום צפיתי...) אז ייתכן שזה אכן קשור לעניין של אופן צפייה שונה, הקצב של שני פרקים בשבוע, הוא די מתאים לי בסדרה הזו, וגם מתאים לי לא להיות במתח נוראי. התמונה הנעה (יש מילה לסוג הזה של תמונות?) ששמת בפוסט שלך של הנסיכה והווטרינר זה בדיוק הקטע שהכי אהבתי בפרק האחרון, והשחקנית עושה את זה מצוין בעיניי.
גם אני אהבתי את הרעיון של אבחון משפחת המלוכה, (כמובן שגם כאן הנסיכה הכי הצחיקה אותי עם ה"אימוץ" של החבר של הוטרינר, וההכשלה של המתחרה שלו) ובמיוחד את העובדה שזה אמר שהתפקיד של האן סאנג ג'ין התחיל לקבל נפח (תודה על העדכון לגבי יום הולדתו, לא ידעתי:)) ואני מקווה שהתפקיד שלו יקבל עומק נוסף. אני מבינה את מה שאת אומרת לגבי העלילה, כרגע נראה שהם בונים על כמה דילמות עתידיות, אבל רובן לא מהסוג הרפואי אלא יותר מהסוג של גילוי האמת על הדוקטור החייכן, אני מניחה שתהיה התקדמות כשג'י- ניונג תגלה מה שם הסוסה שלו או משהו כזה. לגבי הרשע אני תוהה באמת איך הוא יגיב לגילוי האמת, וגם עד כמה החיבה שלו למי שהוא גידל כבת היא עמוקה, ראינו עד כמה לא עמוקה הייתה חיבתו לחבר שלו, שכשהוא נאלץ לבחור בינו מבחינה מקצועית לבין החבר הוא בחר בדרכו המקצועית בלי הרבה בעיות, כך שגם הרצון שלו לכפר על כך נראה לי שאם יועמד למבחן בין ההישרדות שלו לבין הכפרה הוא לא יעמוד בו.
בכלל הוא נראה לי מסוג הרשעים שנלחמים בשדים דמיוניים (רבות מהצרות שלו הן בדמיון שלו ובפחד שלו ממה שעלול לקרות) וזה גורם לו לנהוג באופן שעושה צרות אמיתיות לאנשים אחרים שנאלצים להתמודד עם מצוקות אמיתיות.
מה שאותי עניין קצת בפרק האחרון הייתה העובדה שהרופאים אז לא התביישו לשבות בשל כך שחברם לעבודה לא מספיק מכובד בעיניהם, ויש להם כבוד, אני תוהה על זה במיוחד לנוכח שביתת האחיות העכשווית, סיבה כזו לשביתה לא הייתה יכולה להתקבל בהבנה בשום פנים ואופן במציאות של ימינו, וזה מעניין איך באותה תקופה ההתנהגות ההפוכה היא שמרימה גבות. ואולי זו גם הסיבה שהמריבות הללו נראות חסרות עומק לצופים בימינו כיוון שהדילמה הזו לא באמת נשארה דילמה עד ימינו, היום נורא ברור שבשביל "כבוד" מהסוג הזה זה לא מוסרי לנטוש חולים. בעוד שסדרות שמיטיבות לאפיין דילמות מהעבר שרלוונטיות גם לימינו יהיו יותר מעניינות. כאן עיקר הערך הוא באמת בשיקוף של החברה הקוריאנית בעבר, שאותו בעצם כבר ראינו בהרבה סדרות אחרות גם. אבל אולי עוד נקבל דילמות קצת יותר מעניינות בעתיד.
אבל בכ"ז הייתי רוצה שהיא תיגע בי ותרתק אותי יותר, ולא תישאר כמו אופציית צפייה חביבה ולא מזיקה, במיוחד כשמדובר ב-50 פרקים עם אופציה להארכה. מעניין למתי שומרים את חשיפת הגילויים על הקשרים המשפחתיים והזהויות האמיתיות? בהתחלה דווקא קיבלתי הרושם שזה ייחשף מהר, אבל בינתיים נראה שלא ממש בוער להם (אולי בפרקי השבוע יזוז משהו?).
לתמונה הנעה קוראים בד"כ ע"ש סוג הקובץ - gif. ונחמד שיש אנשים טובים בפורום בסומפי שמעלים אותה :)
מסכימה לגבי הניתוח שלך על הדילמות מהעבר ומידת העניין שהן מעלות, במיוחד כשיש תחושה שבסרט הזה כבר היינו. אולי אילו זו הייתה הדרמה ההיסטורית הראשונה או השנייה שלי, הייתי נהנית יותר
iDana לשעבר
בתגובה ל: בסה"כ אני מחבבת את הסדרה מאת: danarod את פרקי השבוע, אז אם ראית את כבר בטח יודעת אם התחיל לזוז משהו או לא... בקשר לתמונה הנעה, חיפשתי יותר בכיוון של שם בעברית (משהו כמו תמונעית) שאפשר בעזרתו להתייחס אליה ביתר נוחות, אבל אני מבינה שעדיין לא התייחסו לזה כל כך בעברית.
בקשר לדילמות מן העבר, אני מקווה שהדילמות בפרקים הבאים יחדשו יותר :)
אגב, הם בד"כ שרים בסדרה הזו, או שזה פרק מחזמר מיוחד?
iDana לשעבר
בתגובה ל: ענק! מאת: danarod פרק מחזמר מיוחד (פרק 6 בעונה השישית) ה"תירוץ" למחזמר היה שהשירה של כולם היא אחד הסימפטומים של החולה שלהם שהם לא יודעים מה יש לה, אבל בינתיים כולם פוצחים בשירים וריקודים.
שם שלי המלצרית לא יכלה לדבר אלא רק לשיר, בלי כל סיבה נראית לעין... לא זוכרת איך זה נגמר בסוף.
iDana לשעבר
בתגובה ל: זה מזכיר לי פרק נושן ב"חשיפה לצפון" מאת: danarod לגמרי שכחתי מהקטע הזה בסדרה, לא זכרתי לא את ההתחלה (למרות שאחרי הצפייה העכשווית זה עורר בין איזשהו זיכרון עמום ) ולכן גם אני כמובן לא זוכרת את הסוף...
בתקופה האחרונה גיליתי חוסר חשק מופגן לכל מה שמזכיר מלודרמה סוחטת דמעות. אז איך מצאתי את עצמי צופה פתאום בסרט More than blue, שידוע גם בשם האופטימי A Sad Story Than Sadness?
הכל בגלל הזמר לי סונג צ'ול – מאז שהתוודעתי לשיר "הקונצרט האחרון", אני מאוד אוהבת את הקול שלו, במיוחד בבלדות רגשניות... חיפשתי ביוטיוב והגעתי לשיר No one else, ואז גיליתי שאני כבר מכירה אותו (כי הוא שימש כרקע ל-MV שנעשה ע"י חובבים לאחת הסדרות האהובות עליי, פאדאם פאדאם). למרות המילים שנראו לי פשטניות והלחן שמפליג למחוזות השמאלץ, התמכרתי לשיר הזה. והייתי סקרנית לדעת מהיכן הוא לקוח. השיטוט ביוטיוב היה קצת מבלבל (בין השאר נכתב שהוא לקוח מהפסקול של "ממזרח לעדן". האמנם?), אבל בסוף הגעתי לסרט המדובר. וכמה הופתעתי לראות שלי סונג-צ'ול מופיע בסרט בתפקיד עצמו...
הסרט More than blue עלה לאקרנים בקוריאה ב-2009, כשעל התסריט והבימוי אחראי המשורר Won Tae-Yeon (וזה הסרט היחיד ברזומה שלו בינתיים). השחקנים הראשיים הם קוון סאנג-וו (שזכה לכינוי העברי "שגיא" ומוכר מסדרות כמו "שתי טיפות מים", "מדרגות לגן עדן", "דאמול" ועוד); לי בו-יונג ("שמור לי את הריקוד האחרון", The Equator Man); לי בום סו ("סלרימן", "ד"ר ג'ין" ובקרוב "אייריס 2"); ג'ונג אה-יון (Golden Time).
העלילה: (כולל ספויילרים): קאנג קיו-צ'ול (קוון סאנג-וו) הוא מפיק מצליח ברדיו, ואון-וול (לי בו-יונג) היא כותבת שירים מקצועית. שניהם איבדו את הוריהם בגיל צעיר, ומאז הם מהווים אחד את המשפחה של השנייה. היא קוראת לו K, והוא קורא לה Cream. K אוהב את Cream, אבל כשהוא מגלה שימיו ספורים, הוא מחליט לדאוג שהיא לא תישאר לבד. וכך נכנס לתמונה רופא השיניים העשיר, הבריא והמוצלח צ'ה ג'ו-הוואן (לי בום סו). גם העובדה שהרופא מאורס לג'ה-נה, לא עומדת בדרכו של K בהגשמת תוכניתו האחרונה. לקראת הסוף יש איזשהו טוויסט...
התרשמות אישית: באופן מפתיע, הסרט הזה הרבה יותר קליל, חמים וזורם ממה שציפיתי, במיוחד בחלק הראשון, שמתמקד ביחסים הקרובים בין K ו-Cream. הם נראים כל כך שייכים אחד לשני, וכל כך טבעיים ומשכנעים יחד, עם הרבה רגעים קטנים ויומיומיים שמעלים חיוך. גם כשמגיעים לקטעים המלודרמטיים יותר, עדיין יש בסרט הזה משהו עדין וצנוע. זו לא מלודרמה הארד-קור צעקנית והיסטרית לטעמי (גם אם יש רגעים בלתי נמנעים של רגש מתפרץ). השחקנים הראשיים עושים עבודה מצוינת, והכימיה ביניהם משכנעת מאוד.
בסך הכל נהניתי מהסרט, למרות שלא מדובר בעלילה שמחה במיוחד כאמור. אמנם לא הזלתי דמעות, אבל היו כמה רגעים של כמעט. הביקורת העיקרית שלי היא שהיו כמה נקודות בעלילה שנראו לי קצת תמוהות ולא מוסברות מספיק. אבל אולי זו אני שפספסתי משהו... ב-Korean Times טענו בכל אופן שהסרט מרגיש יותר כמו קלאסיקה ולא כמו קלישאה.
אגב, אחרי הצפייה בסרט שוב חזרתי לסרטוני היוטיוב, וגיליתי סרטון תמוה – שבו נראו סצנות משמעותיות לכאורה שכלל לא הופיעו בגרסה שצפיתי. כבר חשבתי שצפיתי בגרסה מקוצצת, אבל אח"כ קראתי והבנתי שמדובר בסצנות שלא שולבו בסרט. והאמת – טוב שכך. כי למרות שהן נראו מעניינות במבט ראשון, הן היו מאוד מלודרמטיות והיו עלולות לקלקל את הטון העדין והמאופק של הסרט, ולהפוך אותו למשהו שונה לחלוטין.
הנה הטריילר (הלא כ"כ מוצלח לדעתי):
והשיר שגרם לי לצפות בסרט:
iDana לשעבר
בתגובה ל: More Than Blue מאת: danarod לא מזמן ניסיתי לברור לי סרט לצפיה, ונתקלתי בשם של הסרט הזה, קראתי את תקציר העלילה, וזה נשמע לי לא בשבילי. לפי דברייך דוקא נשמע שיש טעם לראות את הסרט הזה.
אגב, יצא לי לראות את קים בום סום ידידך שוב, והגעתי סופית למסקנה שהשחקן הזה נראה קצת טרללה...לא חשוב באיזה תפקיד הוא משחק.
אני לא ממש זוכרת את הפסקול של "ממזרח לעדן", אבל נכון להיום השיר היחידי שנחרט בזכרוני מכל הדרמות שראיתי- ושאני חושבת שהיה שווה לראות את הדרמה רק בשבילו, היה השיר הזה מ"לבלוע את השמש".
בתגובה ל: איזה קטע מאת: zilpa
אם תרצי, הורדתי אותו מיוטיוב ב-10 חלקים...
ולי בום סו דווקא גילם בנאדם נורמלי ומאוד סימפטי בסדרה On air. הוא נראה לי כמו שחקן רבגוני :) אני סקרנית לצפות בו ב-Giant (ברגע שיהיה לי כוח לסדרה של 60 פרקים).
יש לא מעט שירים ופסקולים מסדרות שמככבים בפלייליסט שלי, ואני חוזרת אליהם מדי פעם להנאתי לפעמים פסקול מוצלח יכול לשדרג סדרה שלמה (ככה זה היה מבחינתי ב"פול האוס" - השירים והנעימות שלי כיכבו בפסקול הספונג'ה שלי הרבה זמן).
iDana לשעבר
בתגובה ל: More Than Blue מאת: danarod הפסקול של הדרמה הזו מלא בשירים יפים ומיוחדים
וכידוע לך יש לי אהבה מיוחדת לממזרח לעדן ....חחחחח
בתגובה ל: דנהלה מתוקה , שיר נוסף ממזרח לעדן של סונג צ'ול מאת: kler181
זמר ענק ומבצע נפלא... ולחשוב שבתחילת דרכו היה מי שהוריד לו את הביטחון, ואמר לו שבמקומו לא היה שר בכלל!
הנה שיר שאני אוהבת מהאלבום הראשון של Boohwal, כאן בהופעה חיה מתוך סיבוב האיחוד הקצרצר של הלהקה עם לי סונג-צ'ול.
בתגובה ל: More Than Blue מאת: danarod אבל מזה לבכות , 3 פעמים קמתי למזווה לקחת משהו כדי לא לקרוא את המילה הארורה והמחלה הגוררת איתה את המילה. בכל דרמה הם תוקעים את המחלה הזאת, די מספיק, יש גם מטרות נעלות לדרמות מה הם רוצים שאני אכתוב להם תסריט, מלבד זה היה יכול להיות מושלם למרות שהמוסיקה קצת חורקת ישנה וכבר לא של ימינו,
לא מצליחה להסתגל לטעם הרע שלהם בבחירת מוסיקה מבלי לפגוע כאן באלה שמתלהבים, לדעתי ישנם דרמות מוצלחות מאד מאד בזכות היצירות המלוות את הדרמה ועושות את החשק להמשיך לצפות, אגב את הבחור סונג צ'ול שמעתי חוץ ממה שציינת בעוד מקום כמלווה דרמה כלשהיא, נצטרך להתרכז. בכל אופן תודות, הייתי מתיישבת לראותה,,,,,, אבל---.
בתגובה ל: תודה דנה היקרה על ההמלצה, מאת: מאימאי10
אבל לפעמים זה יוצא יפה עד כאב... הבנתי שגם ליפנים לא חסר בתחום הזה.
ומוזיקה - זה עוד מקרה קלאסי של "על טעם ועל ריח". מה שכן, לפעמים יש שירים בדרמות שנשמעים לי כ"כ ממוחזרים, כאילו חוזרים על אותו שטאנץ בפעם האלף. אבל יש ויש.
סופ"ש נעים מרי!
iDana לשעבר
בתגובה ל: כן, יש להם קטע עם מחלות ועלילות טרגיות מאת: danarod ו-גם כאשר כתבתי בעבר על המישניים, מסתבר שהיום בדרמה של "לגמרי במיקרה", אני מחבבת את המנהלת הצעירה שמגלמת את הרעה, מחבבת את הרופא נשים ,גיניקולוג על מצפונו ולבטיו== חחה, מתה על האבא של טה, מתה עליו זה חתיכת קארקטר, נקוה שלא נעלם לי ברכבת עכשיו לאיזה מילון פרקים---
מתה על השמן בעל המיסעדה, הגולמני תמים חבר נאמן ובחור שנולד מחוץ לנישואים חחה איזה-- החטפות ,החלפות, הלכו בין "אתה בן-- מחוץ לנישואים ואתה נולדת בטעות-- חחחה. ל אבא של המדוזה גם לא חסר-- שחקן עליון ניראה לי שחקן של אופרות במראה וה- קול שלו, האימא גמדה, חמודה , עברתי על כל המישניים ולכולם יש כרגילל ---עבר מפואר,,, ההורים של ה גיניקולוג, איזה הורים אריסטקראטים ממש כחוזתם כך תפקידם-- נראה לאן יתפתח-- דוקא היחידה שלא נראית לי היא המדוזה. חחחה. ועליה הדרמה-- יושבת, חחחה. אלא אם כן היא תשתנה בנוסח החלום-- חחחה.
בשביל זה יש אתרי "דרמבינס" חחחה. תמיד אני עושה תחקיר--- הלואי היה לנו חוברת כתובה במקום להתרוצץ ב "אתרים, חחחה. (קריצה ) ןתמיד אני נופלת אל הערצתי למישניהים.
אם לזה היו מביאים מוסיקה מהסוג של קאנג'ה או "אהבה מופלאה או איזה "ויולדי" הייתי נהינת, גם ב"גשם של אהבה, המוסיקה ממש מכה, הדרמה כ"כ טעונה ואילו החיבורים של מוזיקת הרקע איומים.
בתגובה ל: הי דנה, היקרה תודה על ה"תודה זוכרת כמה עצוב, חחהה, מאת: מאימאי10
את צופה ב'ויוה פלוס' או במחשב? כי לפעמים בגרסה הבינ"ל שמשדרים בטלוויזיה, משנים את הפסקול בגלל ענייני זכויות יוצרים, וזה לא זהה למה ששומעים בגרסה המקורית...
iDana לשעבר
בתגובה ל: More Than Blue מאת: danarod יחד עם עוד 50 סרטים נוספים... אני כל הזמן מתכננת לצפות בסרט קוריאני בסוף השבוע, אבל בסופו של דבר אני מעדיפה להמשיך ולצפות בעוד פרק מהסדרה שבה אני צופה באותו הסוף שבוע...הסדרות יותר מושכות אותי.
אבל זה לא מונע ממני להמשיך ולצבור עוד ועוד סרטים עם שחקנים שאותם אני מחבבת
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית nice guy - או בשמה השני Not such a thing as innocent guy שודרה בימי רביעי וחמישי ברשת KBS2. ממוצע הרייטינג שלה עומד על 17 אחוז - שזה נחשב למעולה. היא מכילה 20 פרקים שכל פרק אורך כשעה ושלוש דקות.
אם להיות כנים, מהרגע הראשון שהיא יצאה לא מיהרתי לצפות בה. היו לי סדרות אחרות על הראש לסיים (Jentleman dignity ו- queen in hyun's man) אז שמתי אותה על המתנה. אבל ברגע שסיימתי לצפות בשתי הדרמות למעלה, ביום קריר וגשום, החלטתי לתת הזדמנות ל nice guy. ואז נסחפתי בלי אפשרות לעצור.
ולדמויות:
סונג ג'ונקי (Song Joong Ki) בתפקיד קאנג מא-רו (שיחק גם ב- Sungkyunkwan Scandal, a wlof boy )
מון צה וואון (moon cha won) בתפקיד סאו אונ-גי (שיחקה גם ב- dont worry daddy girl, the princess man)
פארק סי יון (Park Si Yeon ) בתפקיד האן ג'י הי (שיחקה גם ב- coffee house)
עלילה: (אין פה ספויילרים, זאת רק העלילה מהשני פרקים הראשונים)
קאנג מא-רי הוא בחור צעיר שגר עם אחותו הקטנה שוקו בעלת הנטייה לחלות (choco) ומגדל אותה. הוא סטודנט לרפואה בשנה השלישית כאשר נק המפנה של הסיפור מתרחשת. יום אחד מתקשרת אליו אהובתו, האן ג'י הי ומתחננת שיעזור לה. כאשר הוא בא אליה, הוא מוצא אותה יושבת ובוכה ולידה גופה של איש. מתוך אהבתו חסרת הגבולות להאן ג'י הי, הוא לוקח עליו את האשמה לרצח ונידון ל-5 שנים של מאסר. הדרמה קופצת 5 שנים בזמן קדימה, שנה לאחר שחרורו של קאנג מה-רי מהכלא. האן ג'י הי היא כבר אישה מצליחה ועשירה, ונשויה לאיש המבוגר ממנה במעל ל-20 שנה ומנהל של חברה ידועה (טה סאן). יום אחד היא נוסעת במטוס יחד עם בנה הקטן המשותף לה ולבעלה, ויחד עם בתה החורגת מהנישואים הקודמים של אביה - סאו און-גי, שקרובה אליה בגיל. באותו המטוס נמצא גם קאנג מה-רי יחד עם החבר שלו. סאו און גי מתמוטטת. קאנג מה-רי נאלץ לעזור לה כי הוא הדבר הכי קרוב לרופא במטוס, בזמן שהוא מנסה לאושש אותה הוא פוגש באהובתו הישנה, האן ג'י הי. הוא מגלה שיש לה ילד ושהיא נשואה ומהנקודה הזו מתחילה כל העלילה של NICE GUY. נבגד, ננטש, ולאחר שאיבד את כל מה שהיה לו - בקאנג מה-רי מתפתח הצורך לנקום ולעשות צדק. וכל האמצעים כשרים
התרשמות אישית:
אני מודה שבהתחלה לא הבנתי כמה חזק אני נמצאת בתוך הדרמה הזאת, עד ששמעתי את השיר - if you going to san francisco ועלו לי דמעות בעיניים. הדרמה הזאת היא פשוט לא דומה לשום דבר אחר שתראו אי פעם!! היא מפתיעה, חסרת מעצורים, מרגשת, מצחיקה, והכל במינונים הנכונים!! שתי הנשים יפיפיות בעיניי, למון צה וואן יש יופי טבעי והיא באמת כמעט ולא מאופרת בדרמה! פארק סי יון הלא היא האן גי הי, גרמה לי לשנוא את הדמות שלה כל כך. ורק אז הבנתי, שהיא שחקנית מעולה. לרוץ לראות!!!! אסור לפספס באמת. סונג ג'ונקי דופק פה את המשחק של החיים שלו!! חוץ מזה הדרמה מעלה את השאלה: כמה רחוק תלך עבור האדם שאתה אוהב?
שיר שמלווה הרבה את הסדרה:
שיר מקסים מה- OST של הדרמה:
תוקן על ידי ההרצליינית 12/12/2012 22:31
בתגובה ל: Nice Guy - The Innocent Man מאת: naond
קראתי הרבה על הסדרה הזו (בעיקר תגובות חיוביות אבל לא רק...), והיא מחכה לי על הכונן. אהבתי כמה מהסדרות הקודמות של התסריטאית (חוץ מ"אהבה שיש להרוג" שלא קלעה לטעמי). הסקירה שלך בהחלט מעלה את רף הסקרנות שלי
אגב, מעניין הפער הזה שבין השם המקוצר של הסדרה לשם המלא - שבעצם אומר לנו שאין בחורים נחמדים בעולם הזה... אבל סונג ג'ונג-קי נראה מעולה, והבנתי שזו הייתה השנה שלו, בטלוויזיה ובקולנוע (עם הסרט Wolf Boy).
תוקן על ידי ההרצליינית 12/12/2012 22:36
iDana לשעבר
בתגובה ל: Nice Guy - The Innocent Man מאת: naond ותודה רבה על הסקירה המושקעת. היה כיף לקרא. בהחלט עוררת סקרנות לגבי סדרה שלא ממש חשבתי לצפות בה...
כבר המשחק של השמות מעורר עניין. (יש או אין בחורים תמימים?) מקוה שתמשיכי לכתוב לנו כאן ולשתף אותנו ברשמים שלך מהסדרות.
בתגובה ל: Nice Guy - The Innocent Man מאת: naond ו- על הסקירה המושקעת שלך!
בתגובה ל: Nice Guy - The Innocent Man מאת: naond ללא תוכן
בתגובה ל: ו על הסקירה! מאת: danarod אני חדשה בפורום פה, תודה על קבלת הפנים החמה:))
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית אני זוכרת שכתבת סקירה מצויינת ונלהבת על הסדרה הזו ואני רוצה שוב לקרוא אותה מאחר ובימים הקרובים אני מתכוונת להתחיל לצפות בסדרה
היום סיימתי לצפות בסדרה התקופתית "Empress Chun Chu" וראיתי ששני שחקנים מרכזיים מהסדרה מככבים גם ב"Eyes Of Dawn", עובדה שמעודדת אותי עוד יותר להתחיל ולצפות בסדרה.
אגב, "Empress Chun Chu" הייתה פיצוי מעולה לאכזבה הגדולה שלי מ"Soldier" המייגעת...
בתגובה ל: דנה, אשמח לקישור לספיישל שכתבת על "EYES OF DAWN" מאת: MyGirl
רק קחי בחשבון שהסקירה שלי ארוכה מאוד (כנראה הכי ארוכה שכתבתי אי פעם - יותר מ-4000 מילים), וגם מלאה ספויילרים משמעותיים כבר מההודעה הפותחת. אולי עדיף לקרוא אחרי שתסיימי לצפות?
בתגובה ל: קבלי בבקשה מאת: danarod אולי באמת בשביל להימנע מספויילרים עדיף לי לקרוא את הסקירה (כמה שיותר ארוך יותר טוב!!!) עם סיום הצפייה. בכל מקרה, שמתי את הקישור במועדפים. תודה