מה עשיתם בשנת 1997? לא יודעת אם שמתם לב, אבל עברו מאז 15 -16 שנים... האינטרנט התחיל אז את צעדיו הראשונים והכריח אותנו לבחור בינו לבין קו טלפון פנוי בבית, הניידים נכנסו לתמונה, אבל לא כל אחד התהדר בהם, וחוץ מהשינויים הטכנולוגיים, בני הנוער התנהגו כמו שבני נוער מתנהגים תמיד.
פגישת מחזור ב 2012 מביאה לנו את סיפורם של ארבעה נערים ושתי נערות, שלמדו יחד בתיכון בבוסאן. בוסאן היא עיר שהנמל שלה מקשר בין יפן לקוריאה, מה שמסביר את העובדה שהמבטא הבוסאני נשמע אחר לחלוטין, ומזכיר מאוד את ההגיה היפנית. דרך זכרונות עולה נדבך אחר נדבך של הנעורים והמלאים בלהט וברגשות סוערים, בהתלבטויות ובחיפושי זהות (גם זהות מינית, מה שמאוד לא מקובל בסדרות קוריאניות. ) היו רגעים שהסדרה הזו הזכירה לי את סדרת הנעורים המופתית "אלה הם חיי" (עם קלייר דאנס) ברגישות שלה. והיו רגעים שהיא הזכירה לי את "כבודו של ג'נטלמן", בחברות האמיצה בין הגברים - כולל ההומור והחרמנות.
זוהי סדרת כבלים, וההתיחסות למיניות של חבורת מתבגרים בהחלט לא מוצנעת. בניגוד לסדרה כמו "נשיקה שובבה" שמתארת את בית הספר מהמקום התמים ביותר, פה יש מקום של כבוד לתהליכים שעוברים בני הנוער בדרכם להיות גברים ונשים.
העלילה מלאה ברגעים אנושיים שאני בטוחה שיהיו מוכרים לכולנו. דרמות שממרחק השנים נראות מגוחכות להפליא. מישהו שמקליט לך תוכנית על התוכנית שרצית לשמור. מריבות על איזו להקה יותר שווה. וכעס על הלגלוג של ההורים בשל הדמויות הביזאריות שכ"כ יקרות לליבך...אבל יש שם גם דרמות רציניות יותר של התמודדות עם אובדן וכאב. כך שלצד הרבה רגעים מצחיקים היו גם כמה רגעים שהדמעות (אצלי לפחות) זלגו מעצמן.
אבל זו לא סדרה עצובה, זו סדרה מהנה. כזו שמביאה את מי שהיינו פעם מזמן, ומדברת גם על מי שאנחנו היום. סדרה עם קאסט מדהים של שחקנים, חלקם ותיקים מאוד וידועים, לחלקם זו הופעה ראשונה אחרי שהיו איידולים.
את הסדרה ששודרה רק לאחרונה בקוריאה, וזכתה להצלחה גדולה, תרגמה, בכשרון רב, דנה היקרה שלנו. ההארות שלה לגבי ה"ייחוס" של השחקנים, ורפרנסים כאלה ואחרים, הוסיפו רבות להבנת הסדרה.
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: danarod אני שמחה לפתוח את הפינה הזו עם פארק שי-הו - ועם הקדשה מיוחדת לזלפה כמובן
זו המתנה לשנה החדשה ששמו באתר המעריצים שלו אני חושבת שהתמונות מדברות בעד עצמן...
תוקן על ידי ההרצליינית 18/1/2013 21:2
iDana לשעבר
בתגובה ל: פינת הפאנגירל מאת: danarod מעניין מאין התמונות הנ"ל. (תיעוד מרוטש להפליא של "מה אני עושה כשאני קם בבוקר, או אולי פרסומת למצעים?)
אני מאחלת לו ולי שימשיך לעשות הרבה דרמות משובחות גם בשנת 2013...
בתגובה ל: תודה יקירתי, על ההקדשה:) מאת: zilpa
לא חשבתי שהתמונות ייצאו גדולות כ"כ... כתוב שזה מתוך גיליון מס' 1 של magazine ENISHI. אני לא בטוחה, אבל נראה לי שזה גיליון מיוחד על פארק שי-הו שמיועד לשוק היפני.
הנה מאחורי הקלעים של הצילומים:
אני מצטרפת לאיחולים שלך... אבל שגם ינוח קצת בין לבין, ולא ישחוק את עצמו יותר מדי
iDana לשעבר
בתגובה ל: בכיף מאת: danarod וכמה איפור שמים לו...תמיד תהיתי אם השפתיים הכה אדומות/סגלגלות שלו זה איפור או שככה הוא נולד...
אגב, שמת לב שבאתרי האינפורמציה כמו ויקי ואסיאן דרמה אין כמעט מידע לגביו? זה קצת מוזר בהתיחס לעובדה שהוא כוכב די גדול... מעניין אם הוא מאלה שקנאים לפרטיות שלהם ולא משחררים פרטים לציבור.
בתגובה ל: איזה קליפ חמוד מאת: zilpa
אבל אני מניחה שבאתרי המעריצים למיניהם יש הרבה יותר מידע, כמו באתר שקישרתי אליו. מתרגמים שם די הרבה ראיונות איתו, והוא לא בדיוק מתחמק מהתקשורת...
בתגובה ל: פינת הפאנגירל מאת: danarod פשוט לשטוף את העיניים .
בתגובה ל: על התמונות . מאת: ההרצליינית
הוא חמוד גם בלבוש מלא:
iDana לשעבר
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: danarod
עם קים טא-הי, בניגוד לכללי הצבא - מה שעלול לעלות לו בעונש... ב"אייריס" זה לא היה קורה. הידיעה פורסמה גם בווינט, תחת הכותרת: זמר-חייל נתפס עם שחקנית בסיאול: 'הפר הנהלים'.
אפשר בכלל לזהות מישהו בתמונה הזו?
iDana לשעבר
בתגובה ל: ריין נתפס על חם ע"י הפאפרצי מאת: danarod אז מה, קים טה הי וריין?
אם זה יצליח הם ללא ספק יהיו זוג חם מאוד...
בתגובה ל: ריין נתפס על חם ע"י הפאפרצי מאת: danarod בייחוד הטוקבקים בנוסח "גם אני בורח מצבא בשביל יפה כזאת". מה שכן, קים טא הי באמת יפה. וגם ריין חמוד.
בתגובה ל: ריין נתפס על חם ע"י הפאפרצי מאת: danarod
אין ספק שהיא מצטלמת מצוין - כפי שאפשר לראות במגזין Marie Claire. חוצמזה היא אמורה לככב בקרוב בדרמה התקופתית ang Ok Jung, Live in Love לצדו של יו אה-אין (שערורייה בסונג קיו-קוואן, Fashion king).
iDana לשעבר
המפיק של סדרות אקשן Jon Hyun Gil נמצא מת במכוניתו, בסמוך למסעדה בבעלותו. יכול להיות שסבל ממכת קור, כיוון שמזג האוויר קר מאוד, או אולי התקף לב.
לא שוללים התאבדות... לפני כמה ימים הוא שלח הודעה בפייסבוק "אני שמח שסיימתי עם זה".
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
בתגובה ל: המפיק של אייריס ושל אתנה ז"ל מאת: Rebeccan ללא תוכן
בתגובה ל: המפיק של אייריס ושל אתנה ז"ל מאת: Rebeccan ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: danarod התמונה האחרונה בדף המעריצים שלו בפייסבוק. עלתה ב-29.8 (כן, הרבה זמן לא הועלו תמונות לדף). הוא הקדיש את התמונה באהבה לכל מעריציו . מה שכן, גם עם הדבר הזה על הראש שלו, הוא נראה מצוין!
בתגובה ל: ומשהו די משעשע ... מאת: ההרצליינית
והנה תמונה עם האחיינית המתוקה שלו:
iDana לשעבר
כמה תמונות רנדומליות מהשטיח האדום והטקסים הנוצצים של פרסי סוף השנה... באיחור אופנתי:
את רשימת הזוכים והתמונות אפשר לראות כמו תמיד בדרמבינס:
אני מתחילה עם הקראש התורן שלי – סו אין-גוק מ-"Answer me 1997" – שהגיע לטקסי הפרסים של KBS ו-MBC – כי הוא משתתף גם בדרמה המשפחתית Rascal Sons (וראינו אותו מבליח גם ב"גשם של אהבה"). לא יודעת אם ערוצי הכבלים מחלקים פרסים. אבל הוא תגלית השנה שלי
פרסי MBC:
ג'ו סונג וו יקירי, הוכיח שהיה שווה להשתתף בדרמה לראשונה בחייו, כשגרף את הפרס הגדול של הערב בטקס של MBC, על תפקידו ב"רופא הסוסים":
לקים סו-היון (דרים היי) הייתה שנה מעולה, והדרמה שבה כיכב, "הירח שמחבק את השמש" זכתה בלא מעט פרסים (כולל פרס השחקן), כיאה לפצצת רייטינג:
יון און-היי, שמשתתפת בדרמה סוחטת הדמעות I MISS YOU, זכתה בפרס פופולריות ובפרס Hallyu:
מיקי יוצ'ון (שנראה עוד מעט ב'ויוה' ב"על גג העולם") ליהטט בין טקסי הפרסים השונים. הוא זכה בפרסים גם על "על גג העולם" וגם על I MISS YOU.
פארק ג'י-בין (סאני הקטן) שהשתתף השנה ב-May Queen ושומר על בייבי פייס:
לי ג'אנג וו זכה בפרס השחקן החדש על "לגמרי במקרה":
פרסי KBS
קים נאם ג'ו ("מלכת התהפוכות") זכתה בפרס הדה-סאנג על תפקידה בדרמת הלהיט You Who Rolled In Unexpectedly.
סונג ג'ונג קי סגר שנה מעולה עם פרס הצטיינות על תפקידו ב-Nice Guy (מסתבר שאין בחורים כאלה בעולמנו...):
גם בת זוגו לסדרה, מון צ'ה וון (שמוכרת לצופים בארצנו מ"הנסיך שלה" ואוטוטו תפציע בתפקיד משני ב"יופי של ירושה") לא יצאה בידיים ריקות:
אום טה-וונג יקירי זכה בפרס על תפקידו ב-The equator man:
יונה זכתה בפרס הגולשים על תפקידה ב"גשם של אהבה". היא נראית מתוקה:
והנה סוזי (דרים היי) ששיחקה השנה ב"ביג", ובקרוב תופיע בדרמה לצדו של לי סונג-גי.
לי בום סו, שכיכב השנה ב"סלרי מן" וב"ד"ר ג'ין", ובקרוב יהיה אפשר לראותו ב"אייריס 2".
היישר מהסט של אייריס 2 הגיעו גם ג'אנג היוק ולי דא-הא, שיככבו זה לצד זה בפעם השלישית. גירלפריידי טוענת שהם נראים לבושים ללוויה. נו, אני בטוחה שמניין הגופות ב"אייריס 2" לא יבייש את סדרת האם...
פרסי SBS
זה סון היון ג'ו שזכה בפרס הגדול על תפקידו בסדרה The Chaser. מזמן שמתי עליה עין, ואולי הגיע הזמן להתחיל להוריד?
האן ג'י מין אהובתי זכתה בפרס על תפקידה ב"על גג העולם" (כמעט כתבתי "עד סוף העולם". למה?), ובקרוב אוכל לבדוק את הכימיה שלה עם מיקי יוצ'ון, שזיכתה אותם גם בפרס הזוג.
ג'ונג ריו וון המלכה (סלרי מן) הנחתה את הטקס יחד עם לי דונג-ווק הזכור לנו מ"החברה שלי" ו"ניחוח אישה", ששיחק השנה ב"רומן פראי".
לי מין הו ("צייד עירוני") זכה בפרס הצטיינות על תפקידו ב-Faith
סו ג'י סוב יקירי זכה בפרס על Ghost (עוד סדרה שממתינה לי)
וגם החבר'ה של "כבודו של ג'נטלמן" גרפו כמה וכמה פרסים. קים מין-ג'ונג, קים סו-רו ויון ג'יני:
לי ג'ונג-היוק:
קים הא-נול:
וגם ג'אנג דונג-גון זכה כמובן בפרס, אבל הוא מצטלם בחו"ל, כך שקים סו-רו לקח את הפרס בשבילו...
iDana לשעבר
בתגובה ל: טקסי סוף השנה מאת: danarod ולול על הלויות באייריס 2...(אם כי אחרי שנודע שהמפיק איננו, קצת קשה לצחוק על זה...)
אני די תוהה איך זה שיונה זכתה וסוקי לא...בעיני הוא עשה תפקיד כפול מאוד יפה, והצליח לשכנע גם בתור נעבעך וגם בתור מאצ'ו אופנתי...(אני מניחה שהוא לא זכה, לא היית מפספסת תמונה של סוקי, הלא כן?)
בתגובה ל: תודה רבה על הסקירה המעולה... מאת: zilpa
הוא היה עסוק בדברים שכנראה יועילו יותר לקריירה שלו - כמו הופעות בסין וביפן. ולא צריך לדאוג לו, יש לו ארון מלא פרסים, שמן הסתם יתמלא עוד בעתיד. "גשם של אהבה" לא תיזכר כנראה כפסגת הקריירה שלו... יונה זכתה בפרס בחירת הקהל/גולשים. נדמה לי שזה הפרס היחיד שבו זכתה הסדרה. בד"כ סדרות עם רייטינג נמוך לא גורפות יותר מדי פרסים.
קבלי כפיצוי תמונה של סוקי מ-2008, אז הוא זכה בפרס פופולריות על תפקידו ב"הונג גיל דונג":
iDana לשעבר
בתגובה ל: סוקי לא הגיע לטקס מאת: danarod שילך להתכתב עם לי מין הו :)
ויפה שהוא זכה לפופולאריות בהונג גיל דונג, כי בסדרה עצמה הוא לא היה ממש פופולארי...
בתגובה ל: באמת עדיף לו מאת: zilpa ללא תוכן
בתגובה ל: רק אני אוהבת א גשם ש אהבה? מאת: milly12
אני אמנם לא מתלהבת מהסדרה, אבל מספיק לראות את הסטטיסטיקות והסקירות באתר mydramalist, כדי להיווכח שיש לא מעט אנשים שאהבו את הסדרה:
בתגובה ל: רק אני אוהבת א גשם ש אהבה? מאת: milly12 ובמיוחד את הזוג המבוגר (הוא היה המלך ב- "מלך והליצן" והיא האמא "ממזרח לעדן")...נהניתי מאוד מסוקי הראשית היתה אנמית מעט לטעמי. שבת שלום אורה
בתגובה ל: טקסי סוף השנה מאת: danarod תמיד נפלא לקרוא את מה שאת מביאה וכותבת. בהערכה אלה
בתגובה ל: תודה דנה מאת: rella ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: danarod מה עשיתם בשנת 1997? לא יודעת אם שמתם לב, אבל עברו מאז 15 -16 שנים... האינטרנט התחיל אז את צעדיו הראשונים והכריח אותנו לבחור בינו לבין קו טלפון פנוי בבית, הניידים נכנסו לתמונה, אבל לא כל אחד התהדר בהם, וחוץ מהשינויים הטכנולוגיים, בני הנוער התנהגו כמו שבני נוער מתנהגים תמיד.
פגישת מחזור ב 2012 מביאה לנו את סיפורם של ארבעה נערים ושתי נערות, שלמדו יחד בתיכון בבוסאן. בוסאן היא עיר שהנמל שלה מקשר בין יפן לקוריאה, מה שמסביר את העובדה שהמבטא הבוסאני נשמע אחר לחלוטין, ומזכיר מאוד את ההגיה היפנית. דרך זכרונות עולה נדבך אחר נדבך של הנעורים והמלאים בלהט וברגשות סוערים, בהתלבטויות ובחיפושי זהות (גם זהות מינית, מה שמאוד לא מקובל בסדרות קוריאניות. ) היו רגעים שהסדרה הזו הזכירה לי את סדרת הנעורים המופתית "אלה הם חיי" (עם קלייר דאנס) ברגישות שלה. והיו רגעים שהיא הזכירה לי את "כבודו של ג'נטלמן", בחברות האמיצה בין הגברים - כולל ההומור והחרמנות.
זוהי סדרת כבלים, וההתיחסות למיניות של חבורת מתבגרים בהחלט לא מוצנעת. בניגוד לסדרה כמו "נשיקה שובבה" שמתארת את בית הספר מהמקום התמים ביותר, פה יש מקום של כבוד לתהליכים שעוברים בני הנוער בדרכם להיות גברים ונשים.
העלילה מלאה ברגעים אנושיים שאני בטוחה שיהיו מוכרים לכולנו. דרמות שממרחק השנים נראות מגוחכות להפליא. מישהו שמקליט לך תוכנית על התוכנית שרצית לשמור. מריבות על איזו להקה יותר שווה. וכעס על הלגלוג של ההורים בשל הדמויות הביזאריות שכ"כ יקרות לליבך...אבל יש שם גם דרמות רציניות יותר של התמודדות עם אובדן וכאב. כך שלצד הרבה רגעים מצחיקים היו גם כמה רגעים שהדמעות (אצלי לפחות) זלגו מעצמן.
אבל זו לא סדרה עצובה, זו סדרה מהנה. כזו שמביאה את מי שהיינו פעם מזמן, ומדברת גם על מי שאנחנו היום. סדרה עם קאסט מדהים של שחקנים, חלקם ותיקים מאוד וידועים, לחלקם זו הופעה ראשונה אחרי שהיו איידולים.
את הסדרה ששודרה רק לאחרונה בקוריאה, וזכתה להצלחה גדולה, תרגמה, בכשרון רב, דנה היקרה שלנו. ההארות שלה לגבי ה"ייחוס" של השחקנים, ורפרנסים כאלה ואחרים, הוסיפו רבות להבנת הסדרה.
יופי של תרגום. יופי של סדרה. וד"ש לנעורים.
תוקן על ידי ההרצליינית 18/1/2013 21:5
בתגובה ל: 1997, עבור."- reply 1997 מאת: zilpa כל הכבוד לדנה!!!
איפה אפשר ליהנות מהסדרה ומהתרגום?
בתגובה ל: מעולה!!! מאת: sarablu הסידרה הזאת על הכוונת שלי.
בתגובה ל: זה גם מה שאני שואלת. מאת: ההרצליינית
למי שיש קצת סבלנות - הסדרה אמורה לעלות בקרוב באתר המוכר לכולנו
למי שאין - מוזמנים לפנות אליי במייל danarod76 בג'ימייל או לשלוח מסר עם המייל שלכם. אני רק מזהירה שקצת מסובך להוריד פרקים שמתאימים לגרסת הכתוביות שלי... אבל אני יכולה לשלוח לכם קישורים (מקווה שהם עדיין עובדים).
iDana לשעבר
בתגובה ל: אז ככה מאת: danarod מה גם שיש לי עוד סידרה ושלושת רבעי על הכונן שלי ("הנסיך בעליית הגג" ו-15 הפרקים האחרונים של "49 ימים", שסופסוף- וגם באדיבות הסערה - התחלתי לצפות בה).
בתגובה ל: אם כך, מעדיפה לחכות שהפרקים יעלו לאתר אסיה :-). מאת: ההרצליינית
לקיץ ולכל עונות השנה... צפייה מהנה!
הנה השיר האהוב עליי מתוך הסדרה:
iDana לשעבר
בתגובה ל: בחרת בסדרה שמתאימה לחורף מאת: danarod אח"כ אוסיף כמה מלים בקשר לסידרה עצמה ובכלל (כתבתי קודם הודעה די ארוכה, אבל בטעות סגרתי את הלשונית בדפדפן, ההודעה נמחקה ועכשיו אין לי עצבים לשחזר אותה מחדש...).
תוקן על ידי ההרצליינית 10/1/2013 21:14
בתגובה ל: 1997, עבור."- reply 1997 מאת: zilpa
היה לי ממש כיף לקרוא אגב, אחרי צמד הפרקים הראשונים כתבו בדרמבינס שהסדרה מזכירה משהו שבין "אלו הם חיי" (נדמה לי שראיתי רק פרק אחד בזמנו) ו"פריקים וגיקים" (לא צפיתי מעולם...).
זו ללא ספק הסדרה שהכי אהבתי השנה והכי נהניתי לתרגם וגם אחרי התרגום אני לא מרגישה שמיציתי אותה.
לאור ההצלחה יש דיבורים על מעין סדרת בת שתחזור הפעם ל-1994, וגם על קונספט חדש ולא ברור - variety drama, אבל שום דבר לא סגור. אני קצת חוששת מכל ההמשכים האלה, ומצד שני נותנת קרדיט ליוצרים שעשו עבודה מעולה.
מבחינתי יהיה מעניין לעקוב אחרי השחקנים הנהדרים שהתגלו בסדרה הזו - ג'ונג און-ג'י לוהקה למלודרמה That Winter, The Wind Blows שתתחיל בקרוב, וסו אין-גוק קפץ היישר לדרמה המשפחתית Rascal sons, והו, כמה ששמתי עליו עין אני סקרנית לראות אותו בתפקיד הפלייבוי הגרוש הפעם...
iDana לשעבר
בתגובה ל: איזו סקירה נהדרת מאת: danarod אם לא ראית את "אלו הם חיי" אני לא יודעת אם תהני ממנה כיום. לא מזמן ראיתי כמה פרקים והקצב היה איטי מידי לטעמי. אבל בזמנו היא היתה נהדרת. כתובה ומשוחקת היטב. ואפילו חדשנית מאוד...יש משהו ברצינות וברגישות שבהן טיפלה בנעורים שניכר גם ב"1997"...
אני ממש מקוה שלא ינסו לשחזר את ההצלחה בלהכניס אותנו לגילאי חטיבת הביניים. במיוחד כשכבר קפצנו ל 2013. בכלל, סדרות המשך לסדרות מצליחות בד"כ לא מוכיחות את עצמן. ולגמרי בבחינת "כל המוסיף גורע" בעיני...
ואני מצטערת, אבל החמוד החדש שאימצת נראה לי יותר מידי צעיר מכדי להיות גרוש פלוס ילד...
גם בסדרה, בתור בני 33 הם נראים כ"כ ילדים. (אני תוהה מה עדיף. ילדים שמשחקים מבוגרים, או מבוגרים- כמו בג'נטלמן דיגנטי, שמשחקים בני 16 מקומטים...)
בתגובה ל: לסדרה נהדרת..:) מאת: zilpa
סדרת הבת של "1997" (אם אכן תצא לפועל) תתמקד בדמויות אחרות, אבל תהיה בסגנון דומה. לא בטוחה בקשר לזה. גם אני בד"כ לא מתלהבת מעונות שניות שנוטות להיות מאכזבות (אם כי יש גם יוצאי דופן - בינתיים "התובע הערפד 2" עושה רושם לא רע בכלל).
טוב, כנראה פספסתי את הרכבת עם "אלו הם חיי", אבל מי יודע, אם ימחזרו אותה באחד הערוצים אז אולי אנסה.
החמוד שלי כבר בן 25, אז הוא כשיר לתפקיד, לא? לפי העלילה הראשונית, הוא מגלם את הבן הבעייתי, שהתחתן בגיל צעיר אחרי שהכניס את חברתו להריון. הם מתגרשים כי הוא לא מפסיק לבגוד בה... הוא סיפר שבחר בדרמה המשפחתית הארוכה הנ"ל, כדי שתהיה לו הזדמנות ללמוד מהשחקנים הבוגרים שלצדו.
נדמה לי שכבר כתבתי שהשחקן סו אין גוק זכה בריאליטי מוזיקלי, והנה שיר מתוך האלבום הראשון שלו אאל"ט:
iDana לשעבר
בתגובה ל: אה, לפי מה שהבנתי מאת: danarod בסך הכל הוא באמת מתוק. ומשחק מעולה. לא יודעת מה הוא רוצה ללמוד, אבל זה בטח נחמד קביעות במקום העבודה.
אני לא זוכרת מי זה היה שאמר פעם: אני רוצה להיות שחקן כמו רידג' פורסטר. כל יום יודע שיש לו עבודה..
מאוד אהבתי את המשחק של כולם. הם היו ממש משכנעים. ואני מניחה שלאו ג'י וון היו לא מעט רגעים משעשעים על הסט. בהסתכלות על האיידול שהיה.
בתגובה ל: בוגר כוכב נולד, הא?:) מאת: zilpa מסתבר שהוא קיבל הרבה דחיות בגלל עודף משקל, ואז הוריד משקל בצורה דרסטית וגם פיתח הפרעות אכילה על הדרך, אבל נקווה שהחלק הרע מאחוריו.
בסדרה הנוכחית שלו משתתפת גם השחקנית הוותיקה ששימשה כסבתא והשראה לכמה שחקנים צעירים, כמו ג'ונג איל-וו, כך שבהחלט יש לו ממי ללמוד שם :)
זה היה ממש שיחוק ללהק את און ג'י-וון לסדרה. הוא אולי לא שחקן גדול, אבל התפקיד התאים לו בול. השתמשו יפה בעברו כאיידול. הצחיק אותי במיוחד הקטע שבו הוא מוחה על הפאנפיקים של המעריצים...
ורידג' עדיין לא פרש מהסדרה הזו? לא לעולם חוסן...
iDana לשעבר
מעבר לזה שהיא השתתפה בשנים האחרונות בדרמות עתירות רייטינג כמו "אילג'ימה" ו"יופי של ירושה" (שאוטוטו מגיעה לויוה פלוס), היא גם זוכה לככב עם שחקנים שווים במיוחד ופייבוריטים שלי כמו סו ג'י-סוב, ג'י ג'ין-הי ועכשיו גם גו סו. השניים משתתפים בסרט Love 911, והתמונות עושות לי חשק לצפות בו:
iDana לשעבר
איזה תמונות מקסימות איך כותבים בדרמבינס? התחושה היא כאילו חיתנו את אחינו