עוררה בי געגועים לסו ג'י סוב נראה לי שאני אלך על הסרט Always בכיכובו... אבל נחזור לפרסומת:
התגובות לסרטון משעשעות - בין השאר מציעים להם להתחתן ולעשות ילדים, או לפחות איזו דרמה משותפת (עם סוף טוב!).
וזו פרסומת מלפני שנתיים, שמשלבת כמה מהפייבוריטים שלי - סו ג'י סוב, ג'ונג סו מין - ומסתבר שמי שעושה את הקאוור ל-Take on me (להיט אייטיזי שאני מחבבת) הוא לא אחר מסו אין-גוק, כוכב "1997"
iDana לשעבר
בתגובה ל: פרסומת של סו ג'י-סוב ושין מין-אה מאת: danarod
תוקן על ידי ההרצליינית 11/2/2013 23:41
בתגובה ל: פרסומת של סו ג'י-סוב ושין מין-אה מאת: danarod בקשר לסו ג'י סוב , אין לי הרבה מה להגיד עליו ,למרות שהוא הידיד הכי טוב של סונסי שלי,אני דוקא מעריצה את זה שמכונה ג'י סוב הקטן, Yoo Seung Ho שלדעתי הוא יפה יותר ומוכשר יותר ...
סוף סוף אני רואה את סו ג'י סוב מחייך ..וזה קורה לעיתים נדירות, יש לו חיוך מקסים , שימשיך לחייך....
בתגובה ל: אהבתי את הקליפ והקאוור של haha ,נוסטלגיה !! מאת: kler181
בדיוק סיימתי לצפות בסרט Always, ויש שם נזירה שאומרת לדמות שלו שכדאי לו לחייך, כי הוא הרבה יותר יפה ככה
ובאתר הזה אספו את כל החיוכים שלו מהסדרה Ghost, וזו עוד אמורה להיות סדרה רצינית. מסתבר שהוא מחייך לא מעט למרות שאני הרוסה גם על המבטים הבוהים, האבודים והמיוסרים שלו...
גם אני מחבבת את יו סונג-הו - הוא כ"כ בוגר לגילו וכריזמטי, ובטח כשיחזור מהצבא יהיה עוד יותר הורס. מי יודע, אולי השניים האלה עוד יגלמו אחים או משהו...
iDana לשעבר
בתגובה ל: איזה קטע מאת: danarod הסרט הזה היה בתקיה שנמחקה לי...התחלתי לראות אותו ומשום מה הפסקתי לראותו די בהתחלה ...לא זוכרת מה היתה הסיבה לכך. היום שלחה לי חברתי מהקריביים ,טריילר לסרט חדש עם גו סו יש לך מושג אם יש לו תרגום? תודה על העזרה יקירתי אורה
בתגובה ל: איזו טלפתיה , בתיה...חחחחח מאת: kler181
בתגובה ל: פרסומת של סו ג'י-סוב ושין מין-אה מאת: danarod אתמול בערב ראיתי את הסרט ומאד אהבתי מהתחלה ועד הסוף. במיוחד בגלל סו ג'י סוב שאני מאד מאד אוהבת וכל פעם מחפשת אם יש לו משהו חדש. תהני.
בתגובה ל: Always מאת: rella
גם אני אוהבת אותו
ראית את הסרט שלו, A Company Man? לפי הטריילר הוא נראה לא קל בכלל...
iDana לשעבר
בתגובה ל: מאת: danarod לא, לא ראיתי, אבל אנסה לראות. מקווה שלא דיכאוני מדי, פשוט נמאס מהטרגדיות ומה"סופים" הגרועים ולא הגיוניים.
בתגובה ל: Always מאת: rella
אמנם מדובר במלודרמה לפי כל כללי הספר, אבל אחת כזו שמספקת גם רגעים יפים, חמימים ומהנים
זה תפקיד שתפור על סו ג'י-סוב, והזכיר לי במידה מסוימת את התפקיד המעולה שלו ב-Sorry I love you (אפילו בפריזורה...). הכימיה שלו עם האן היו-ג'ו הייתה אחלה (איך היא תמיד משחקת עם כל הבחורים השווים?), אבל הייתי רוצה לראות אותה פעם יוצאת ממשבצת הבחורה הטובה ומעזה לעשות קצת דברים אחרים.
iDana לשעבר
בתגובה ל: אכן נהניתי מאת: danarod ש השחקנית משחקת ...ולא , לא נראה שהיא משחקת שם ילדה טובה .. בבקשה תבדקי איפה הסרט והאם יש תרגום??? תודה יפתי
בתגובה ל: עוד טלפתיה , בתיה !!! כרגע שאלתי אותך על סרט מאת: kler181
מה תגידי על זה? בדיוק אתמול הורדתי את הסרט Love 911 כי התגעגעתי גם לגו סו נראה לי שתפקיד הכבאי יהלום אותו מאוד. אבל עדיין אין כתוביות למיטב ידיעתי. נקוווה שהסרט יתורגם במהרה :)
רוצה שאשלח לך לינק להורדה?
וכן, באמת מסתמן שהאן היו-ג'ו עושה שם תפקיד שונה מבעבר. נראה שהיא משקיעה בקריירה הקולנועית שלה, ועושה סרט אחרי סרט. היא משחקת לצדו של לי ביונג-הון בסרט Masquerade, למרות שבקושי רואים אותה בטריילר:
iDana לשעבר
בתגובה ל: טלפתיה מדהימה מאת: danarod אשמח אם תשלחי לי גם לינק להורדה של הסרט. לילה טוב אלה
בתגובה ל: טלפתיה מדהימה מאת: danarod מוצא חן בעיני...הוא קצת מזכיר במראה שלו לשחקן ששיחק ב i do i do ...ובדרמה תקופתית בתפקיד מלך משוגע שאיני זוכרת כרגע. Jo Hee Bong שהוא עצמו שחקן מעולה... ממתינה גם לסרט הזה...הרשימה שלי הולכת וגדלה..היום היום ...מתחילה הדרמה שאני ממתינה לה בכליון עיניים...ודמעות "החורף הזה הרוח נושבת"..
בתגובה ל: פרסומת של סו ג'י-סוב ושין מין-אה מאת: danarod לגבי דרמה בכיכוב של שין מי אה וסו ג'י סוב- אבל לגבי הקליפ (המקסים, כמובן) זו רק אני שחיכתה שבק סאנג ג'ו יצא משם?
בתגובה ל: מצטרפת להמלצה מאת: zilpa
להיזכר מי זה בכלל בק סאנג-ג'ו. אם כבר, הייתי מצפה שזה יהיה הפוך ושאו האני (את השם שלה דווקא אני זוכרת) תצא לו מהסמארטפון במסגרת המעקבים הצמודים שלה...
iDana לשעבר
בתגובה ל: לקח לי לפחות חצי דקה מאת: danarod אחד הקטעים הכי מצחיקים בסדרה ההיא היה בעיני הרגע בו בריאיון הקבלה לאוניברסיטה שואלים אותה: מה תחומי העניין שלך? והיא עונה: באק סאנג ג'ו.
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית
הסדרה The Man Who Can't Get Married (הידועה גם בשם He Who Can't Marry) שודרה ברשת KBS2 בקוריאה בין החודשים יוני-אוגוסט 2009, ויש לה 16 פרקים. מדובר ברימייק לדרמה היפנית המצליחה Kekkon Dekinai Otoko.
העלילה: ג'ו ג'ה-הי בן ה-40 הוא אדריכל מוערך ומצליח בפן המקצועי, אך מרוכז בעצמו ונוקשה בפן האישי. הוא לא ממש מעוניין ביצירת קשרים בינאישיים ובהכנסת אנשים לחייו או (חס וחלילה) לביתו. אין לו שום כוונה או רצון להתחתן, או לעשות משהו שיערער את חייו המסודרים והמתוכננים בקפידה, שיש בהם מקום רק לבנאדם אחד – הוא עצמו. שגרת חייו הקבועה והנוחה של האדריכל מתחילה להשתנות עם הופעתן של שתי נשים בסביבתו – ג'אנג מון ג'ונג, רופאה סימפטית שמתקרבת לגיל 40, וסופגת הערות ועלבונות מאחר שהיא עדיין רווקה, וג'ונג יו-ג'ין, שכנתו הצעירה.
פארק היון-קיו (יו אה-אין, "השערורייה של סונג-קיון-קוואן", Fashion king)
יון קי-ראן (יאנג ג'ונג-אה, Romance Town)
סאנג-גו (אין לי את השם האמיתי של השחקן, אבל הוא ממש מוכשר!)
התרשמות אישית: מדובר בדרמה חמודה, עם רגעים קטנים, אנושיים ומצחיקים. רוב הזמן הדברים מתנהלים על מי מנוחות והקצב די מתון. מצד אחד מדובר בשינוי מרענן לעומת סדרות אובר דרמטיות. מצד שני – זה היה לי קצת איטי מדי, והיו לי בעיות קשב וריכוז עם הדרמה הזו. לא חושבת שהצלחתי לראות פרק שלם ברצף – בלי לעשות הפסקות באמצע, לקום, לזוז, לבדוק פרטים קריטיים תוך כדי צפייה (מה הגובה של ג'י ג'ין-הי? 1.78 למי שתהה כמוני), וכמובן – להמריץ.
לא פעם רציתי להאיץ עניינים ולהגיע לפואנטה, וזו לא כ"כ סדרה של פואנטה אלא יותר סדרה של תהליך, שיש בה שוב ושוב התקדמות (במילימטרים) ונסיגה של הגיבור הראשי, שבאמת סובל מהפרעה רצינית (ואני אשאיר את הניתוח הפסיכולוגי לזלפה, אם יתחשק לה. זה דורש התערבות של איש מקצוע). לפעמים זה היה קצת מתסכל, לראות איך הוא שוב ושוב חוזר כמעט לאותו מקום, עד שבשלב מסוים כמעט איבדתי תקווה לראות את השינוי המיוחל...
כפי שכבר כתבתי, יש אנסמבל שחקנים מוצלח וכולם עושים עבודה טובה ונראים משכנעים ביחד (כולל הכלב המקסים). ויחד עם זאת, הסדרה הזו עוררה בי חשק לראות את ג'י ג'ין-הי בתפקיד שרמנטי יותר, שיהלום את מראהו המצודד (ואין מה לעשות, עם כל ההערכה לכישרונו כאן, הכי אהבתי אותו כ).
פתיח הסדרה (שאני רואה עכשיו לראשונה):
טיזרים לסדרה שחושפים לא מעט:
קראתי שתלו בסדרה הזו הרבה ציפיות, מאחר שהיא כאמור מבוססת על דרמה יפנית מצליחה. אלא ש"האיש שלא יכול להתחתן" השיג רייטינג צנוע וחד ספרתי. בכתבה הזו העלו סיבות אפשריות לכך. היו כאלה שטענו שהעלילה, לפחות בפרקים הראשונים, עוקבת אחד לאחד אחר העלילה היפנית, ובכך מהווה חיקוי של המקור ותו לא (מצוטט אף צופה שטען שזה כמו לצפות בדרמה יפנית מדובבת לקוריאנית). היו גם כאלה שסברו שג'י ג'ין-הי לא הצליח להפוך את התפקיד לשלו ממש, ועוד נטען שבסדרה אין מספיק סממנים קוריאניים, כפי שנעשה בעיבודים מצליחים אחרים (ע"ע "בחורים רעים"). ואולי חסרו לצופים הקוריאניים האלמנטים המלודרמטיים והממכרים של המקג'נג...
אני כאמור לא צפיתי במקור היפני, כך שאני לא ממש יכולה להתייחס לטענות הנ"ל. אבל הנה דוגמית מהמקור:
iDana לשעבר
בתגובה ל: The Man Who Can't Get Married מאת: danarod והרבה תודה על הקטע היפני. גם אני שמעתי שאנשים אהבו יותר את היפנית, ומאוד הסתקרנתי לראות איך נראים השחקנים שגילמו את הדמויות שלמדתי לאהוב. לדעתי הקוריאנים נראים יותר טוב, ואני חושבת שג' ג'ין הי מבריק ממש. אבל כשרואים את הדימיון, כמעט אחד לאחד בסצינות, אני יכולה גם להבין את האכזבה...
אני מאוד נהניתי מהקצב. ומהעובדה שהדמויות הראשיות זכו להרבה זמן מסך, ולא בזבזו לנו זמן יקר על משניים משעממים.
אחרי שראיתי אותה אני מרגישה צורך לראות אותה שוב, כי היא מהנה והדיאלוגים שנונים- וכי היא אנושית.
אורלי אמרה לי שהסדרה הזו לדעתה, מציגה באור שלילי את אלה שמרשים לעצמם להעליב אנשים כי הם לא נשואים. אני לא בטוחה אם הם מנסים לחנך אנשים לקצת יותר טאקט- אבל אין ספק שהם מוכיחים שאפשר לא להתחתן, וזה עדיין לא אומר שמשהו לא בסדר איתך.
לגבי הדמות הראשית, הוא היה שילוב מרתק של אדם שהוא כה נוגע ללב וכה אידיוט, שאי אפשר היה לא לחבב אותו. גם כשהוא מנסה להחמיא לה, הוא מעליב בלי להרגיש. אהבתי במיוחד איך שהוא אומר לה: "למה את חושבת שאני עושה את כל הדברים האלה? אני לא כמוך, משועמם שמתערב בעניינים שלא שייכים לו" כך ששוב, הוא רוצה להגיד "זה הכל בשבילך..." ויוצא לו עלבון שמותיר אותה נרגזת. לזכותה ייאמר שרוב הזמן היא הבינה היטב את המוזרות שלו וניסתה להתעלם מהמילים ולהתיחס לכוונות. אחרת- לא היה לו סיכוי.
אבל בלי שום קשר, אין ספק שלראות אותו בתפקיד שרמנטי יהיה כיף.
בתגובה ל: כל הכבוד על סקירה מעולה מאת: zilpa
והרימייק כ"כ דומה - גם אני יכולה להבין את האכזבה או אפילו הסתייגות מראש (זה קרה לי עם רימייקים של טלנובלות למשל). במיוחד כשהראשי בגרסה המקורית קיבל שבחים מקיר לקיר. אבל גם אני חושבת שג'י ג'ין הי היה מעולה בתפקיד הזה :)
אני חייבת לציין שבסדרה הזו המשניים היו חמודים מאוד... והכלב בכלל אין ספק שלרופאה הזו מגיע פרס נובל על סבלנות ויכולת הכלה יוצאת דופן
אני סומכת על ג'י ג'ין-הי שימשיך לגוון בתפקידים. הנה ראיון חמוד איתו, כשיצא הסרט Runaway from Home בשנת 2010. יש התייחסות גם לפרויקטים קודמים, כולל "היהלום שבכתר" ו"האיש שלא רוצה להתחתן". כיף להקשיב לקול העמוק שלו
אני לא בטוחה אם הסדרה אכן מבקשת להעביר מסר כזה או אחר, אבל (ספויילר לסוף)
הסרטון החמוד מאוד בסוף מראה לנו שהגיבור סוף סוף מגלה נכונות לחתונה ולילדים. ואולי זה מעביר מעין מסר לצופים ש"אם אפילו אחד כזה הצליח - אז גם אתם יכולים!". הרי יש מאמץ לאומי להעלאת שיעור הילודה בקוריאה
iDana לשעבר
בתגובה ל: טוב, אם רואים קודם את המקור מאת: danarod חשבתי, בעקבות ג'אנגומה שהוא שחקן רציני, אבל מסתבר שרוב הזמן הוא מופיע בקומדיות...:) לגבי המשניים- גם אני אהבתי אותם. אבל במיוחד אהבתי את העובדה שלא היו לנו את עלילת המשניים שמאוהבים בגיבור/ה וזוממים מזימות כדי להפריד ביניהם (סטייל המאפיונר שלי, למשל) מאוד חששתי שהם ילכו לכיוון הזה, והם לא.
ועל הכלבלב אין בכלל מה לדבר. היו רגעים שממש ראיתי אותו מתלבט בין הרופאה למי שגידלה אותו...:)
לגבי הרופאה, בהחלט מגיעה לה פרס נובל גם על ההכלה וגם על האכפתיות מהחולים שלה, ומאנשים בכלל. מאוד אהבתי את הסצינה שבה הוא הולך לרופאה אחרת, אומר שיש לו נדודי שינה והיא ישר רושמת לו כדורים. והוא נזכר בד"ר ג'ונג ששואלת: "קרה משהו שבגללו אתה לא ישן?" מנסה לרדת לעומק הבעיה ולא מטפלת רק בסימפטום. גם הרגישות שלה למדריכת הסיור בארמון נהדרת. (לא שזה עזר לה לקבל משהו חוץ מעלבונות נוספים...אבל מי שמתאהבת בסייקו, מגיע לה:))
בתגובה ל: איזה ראיון חמוד מאת: zilpa
לא היה בכלל בין מי להפריד, לא? אפילו הם עצמם לא דמיינו זוגיות אפשרית ביניהם (למרות הלחצים של ההורים הנואשים וכו'). אני חייבת לציין שגם ההתאהבות של יו-ג'ין באג'ושי לקראת הסוף נראתה לי תמוהה (וקצת מעצבנת - לא רציתי שהיא תיפרד מהבחור החמוד), אבל כבר קרו דברים מוזרים מזה בעולמנו...
אני חשבתי שהכלב דווקא נוטה לכיוון האדריכל, אם כי מניסיוני כלבים לא מחליפים נאמנות כ"כ בקלות
iDana לשעבר
בתגובה ל: האמת היא שרוב הסדרה מאת: danarod לכיוון האדריכל, אבל היו רגעים, שהשכנה התאהבה והרופאה פתאום הופיעה, שראו שהכלב מביט בשתיהן ומתלבט. מצד אחד- אם הוא דואג לאדריכל - הוא צריך לצדד ברופאה מצד שני- הבעלים שלו זו הגב' האחרת. מה עושים? חוץ מזה שזה היה כלב מוזר. עם חיבה למלפפונים. אני מודה שטרם ראיתי כלב כזה באמת... לגבי הזוגיות שלהם: אני חושבת שדי מהר ראו שהוא מתלהב ממנה, הולך וממציא מחלות מדומות כדי להתקרב אליה. נורא הצחיק אותי שהגיס שלו אומר לו: גבר ואשה יכולים לעשות עוד דברים, לא רק לשבת בחדר של הרופאה ולדבר..." וגם היא התרגשה מהגילויים הקטנים של ההתנהגות שלו, שלא אופיינית לו. כמו ההתנצלות, והעובדה שהזמין אותה לראות זיקוקים. (האמת, עצם ההזמנה שלו כמו אומרת: אני מאוהב.) אבל הוא היה צריך זמן כדי להבין על מה הוא מוכן לותר. כי הוא באמת אהב להיות לבד. רואים את זה יפה בקטע עם הזיקוקים, שהיא מביאה לו את כל הבנות. הוא פשוט לא יכול לשאת את זה...הפרעה סכיזואידית היא לא הפרעה קלה...טוב שיש רופאה בבית.
בתגובה ל: הכלב לחלוטין נטה (ספויילרים לסדרה) מאת: zilpa
אפשר לספור על כף יד אחת את סוגי המזון שהיא לא אוכלת, ועוד יישאר לך מקום. בכל פעם שאני חותכת מלפפון או גמבה למשל, אני חייבת לתת לה מעשר, אחרת אני אקבל מבט נוזף
באמת מזל שיש רופאה צמודה בבית ואחד הדברים ששיעשעו אותי אלה ההבעות של האדריכל, כשהוא רק מזיז משהו בפרצוף, ואלה שמכירים אותו יודעים מיד למה הוא מתכוון, גם אם הוא לא מוציא מילה מהפה. למנהלת המשרד שלו היה אפילו מקרא לפרצופים שלו...
iDana לשעבר
בתגובה ל: זה כי לא פגשת את הכלבה שלי מאת: danarod מאיזה סוג היא?
והפרצופים של ג'י ג'ין הי מוכיחים שיש לשחקן הזה שליטה פנומנלית בשרירי הפנים שלו. כל זיע של ריס וגבה אומר שם משהו...
בתגובה ל: כלבה צמחונית, אה? מאת: zilpa
היא כמובן תעדיף בשר, אבל לא תסרב כמעט לשום סוג מזון שהוא. יש לה תיאבון של עשרה כלבים לפחות... והיא כולה פינצ'רית מעורבת ששוקלת 4.5 ק"ג (ומאוד קשה לשמור שהיא לא תעלה במשקל).
ובהחלט יש לו שליטה מדהימה בשרירי הפנים נראה שהוא הרשים לא רק אותנו אלא גם את ג'י סונג, שלפי הקישור הזה, אמר שהוא יכול להתאהב בו כשהוא מסתכל בעיניו. נראה לי שהוא נכנס חזק לדמות
iDana לשעבר
בתגובה ל: זה כי לא פגשת את הכלבה שלי מאת: danarod אחד לאחד את הסרט עם ג'ק ניקולסון והלן האנט, אתם חושבים שיש כאן עינין של פלגיאט הלוך וחזור...
היתה לי כלבה פינצ'ר 17 שנים (R.I.P ) שאהבה אבטיח ואסקימו לימון בקיץ ובחורף ערמונים...חחחח הסרט חביב עליי ביותר (כדי לקצר את זמן הצפייה אני שמה לי בצד תרגום גוגלי) התרגום הכי מצחיק בעולם ...איל דונה מובילה, האופרה. תורגם כך "הדונה הנייד"... שזה עוד אישו לצחוקים חוץ מהדרמה עצמה. ראיתי קטע מהיפני , ג'י ג'ין משחק הרבה יותר יפה ומשכנע, ממש ג'ק ניקולסון...
בתגובה ל: וואאוו , בנות אני כבר בפרק 8 וזה ממש מזכיר מאת: kler181 קסם על בנות הדור שלי, כנראה. בעינינו הוא קשיש פסיכוטי בעיקר שנהנה ממוניטין של קזנובה. בזמנו נראה לי מאוד חבל שמשדכים לו בחורה צעירה וחמודה כמו הלן האנט. אבל ג'י ג'ין הי משחק מעולה לדעתי. הוא מצליח להיות מגוחך וקומי וגם נוגע ללב ומרגש- וזה כל כך לא דבר של מה בכך..
בתגובה ל: ג'ק ניקולסון לא מהלך מאת: zilpa אחד השחקנים הנערצים ....אבל תמיד היה מופרע שכזה..שחקן גדול. דבר טוב שהדרמה הזו עשתה לי, חזרתי לשמוע מוזיקה קלאסית בערמות... עכשיו אני עם טוסקה ומאדאם באטרפליי של פוצ'יני...איך אני מבינה אותו, הכי כיף לשמוע כשאין אף אחד בבית ובקול רם...חחחח
בתגובה ל: טוב, אם רואים קודם את המקור מאת: danarod ו- על הלינק לקישורים של הגרסה היפנית, והראיון עם גי ג'ין הי. אני רוצה לדייק לגבי המסר שהתכוונתי אליו שהסדרה מעבירה. כשאני צפיתי בפרקים הראשונים של הסדרה, היה אפשר לראות שם די ברור עד כמה הרופאה נפגעת מכל מיני הערות שאנשים מרשים לעצמם לומר לה בלי להתבלבל, ובלי לדעת את התמונה כולה, וחשבתי שלו הייתי איזו סבתא שמרשה לעצמה לומר דברים שכאלה ואני אמורה להזדהות עם הגיבורה הראשית, אז או שאני אזדהה אתה ואלמד מזה משהו על עד כמה הערות ש"כוונתן טובה" יכולות לפגוע, או שאני לא אזדהה עם הגיבורים הראשיים כי אני חושבת בדיוק את הדברים שאומרים להם כל החצופים למיניהם. ואז הסיכויים שלי לנטוש את הצפייה די בהתחלת הסדרה די גבוהים. אז לא הייתי אומרת שזה בדיוק מסר שהם מנסים להעביר, אבל חשבתי שבגלל שלדעתי המסר הזה כן קיים בסדרה יכול להיות שהוא לא נעים לקהל הקוריאני ולכן הרייטינג של הסדרה לא המריא.
אחרי שראיתי את הדקות הראשונות של הגרסה היפנית בעזרתך האדיבה חשבתי גם שלפחות על פיהן נראה שהראשי שם אולי מתנהג באופן יוצא דופן מבחינה התנהגותית מילולית, אבל פיזית הוא פחות מפגין סממנים חיצוניים לכך שמשהו לא בסדר. (גם כשג'י ג'ין הי לא מדבר יש משהו בשפת הגוף שלו בסדרה שמשדר איזשהו לחץ וחוסר התאמה לסביבה) וחשבתי שאולי מי שראה את הגרסה היפנית קודם לכן הרגיש לכן גם שהדמות הפכה להיות משהו יותר נלעג. אבל יכול להיות שצריך לראות יותר מהגרסה היפנית כדי להגיד כאן משהו משמעותי יותר.
לא חשבתי על זה, אבל מעניין באמת איך הצופים (המבוגרים והצעירים) הגיבו לזה. זה מזכיר לי קצת את ההתייחסות למילים של השיר "חגיגה" של שרית חדד (אולי אסוציאציה פרועה ולא כ"כ קשורה). נדמה לי שקראתי ראיון שבו היא סיפרה שיש כאלה שחושבים שהטקסט ציני, ויש כאלה (מבוגרים יותר מן הסתם) שמסכימים עם כל מילה. אבל במקרה שלה השיר כנראה דיבר לשני סוגי הקהלים, וכל אחד מצא מה שהוא רצה:
בחורה מבית טוב צריכה להיות יפה, ולשתוק הרבה בחורה מבית טוב צריכה להיות תמימה, ולשתוק הרבה. אם תגלי לו מה בליבך, אם תשאלי אותו למה ואיך, אולי יקום הוא וילך, אל תדברי על טבעת.
יש חגיגה אומרים בעיר מסיבה אומרים ההיא התחתנה חגגנו עד אור הבוקר יש לך סיבה ההוא הולך וזה בא גם לך תהיה חתונה אומרים שבעל זה אושר...
ובחזרה לסדרה: לגבי הגרסה היפנית, גם אני לא התעמקתי בה, אבל היו טענות שג'י ג'ין-הי מחקה את השחקן היפני וזה לא כ"כ עובד, אבל נראה שבאמת המימיקה שלהם שונה וכל אחד הביא משהו שונה לדמות. לא היה לי למה להשוות, אבל אני לא חשבתי שבגרסה הקוריאנית הגיבור נלעג או מוגזם, ואני חושבת ששמרו שם על האיזון העדין בין ההומור לרצינות.
ולגבי הרייטינג הנמוך - נראה לי שההסבר הוא די פשוט ונעוץ בעיקר בסדרה המתחרה ששודרה באותה משבצת. זו הייתה "המלכה סון דוק" שהתחילה את שידוריה קודם והפכה ללהיט כמעט מיידי. הקטע הוא שב"מלכה" מככב אום טה-וונג, אחיה של אום ג'ונג-האווה, וכך יצא ששני האחים התחרו ראש בראש על הרייטינג, והאח הקטן ניצח במקרה הזה (למרות שהבנתי שלא היה לו קל בכלל עם התפקיד הזה...).
iDana לשעבר
בתגובה ל: ניתוח מעניין של המסר מאת: danarod אני זוכרת איך כשהשיר יצא, היה לי מאוד ברור שהוא ציני והתפלאתי כשמישהי אמרה איזה שיר נוראי ושובניסטי יצא עכשיו לשרית חדד. אני מניחה עכשיו מקריאת המילים שבאמת יש אנשים שפשוט יחתמו על כל מילה...
ובחזרה לסדרה, גם אני לא חשבתי שבגרסה הקוריאנית הגיבור נלעג או מוגזם, אבל כשהסתכלתי עליו חשבתי שרואים לפעמים שיש לו בעיית התנהגות עוד לפני שהוא פותח את הפה, בעוד שבגרסה היפנית זה בלט לי פחות, וחשבתי שאולי יש כאלה שמעדיפים את זה ככה (כלומר סביר להניח בלי שום קשר לעניין הרייטינג כיוון שקראתי כמה דעות של אנשים שהעדיפו את הגרסה היפנית...) לא ידעתי שאום טה וונג משחק במלכה סן דוק, הנה עוד סיבה להתחיל לצפות בסדרה הזו, ולהבין על מה המהומה. נראה לי שאני אעשה זאת כשהסדרה "רופא הסוסים" תסתיים.
כי היא הראשונה והמקורית (אם כי זה לא מה שהפריע לרימייק כמו "בחורים רעים" להצליח למשל...). ומסכימה שממבט ראשוני הגיבור היפני נראה די נורמלי - כנראה עד שהוא פותח את הפה
ובהחלט יש לך עוד סיבה טובה לצפות ב"מלכה סון דוק" - זו הייתה הפעם הראשונה שבה ראיתי את אום טה-וונג בפעולה, והוא השאיר עליי רושם מצוין עברו שלוש שנים מאז שצפיתי בסדרה, ועדיין יש לי זיכרונות טובים ממנה. זה לא שאין לי גם השגות, אבל לטעמי זו הייתה סדרה מרתקת רוב הזמן, עם צוות שחקנים נהדר, וכמה דמויות בלתי נשכחות.
גם אני חושבת על היורשת של רופא הסוסים. אולי אני אתחיל לעקוב אחרי אחת הסדרות שמשודרות לקוריאה. בא לי למשל לנסות את Incarnation of Money (מבית היוצר של סלרימן), אבל אני מתאפקת בינתיים.
iDana לשעבר
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית הקוריאני ...נראה לי בעקבות הפרשה שהיתה לריין עם השחקנית קים טה הא...מצחיק לאללה , קרדיט לאנה מפורום ויוה.
בתגובה ל: פארודיה על עלובי החיים שעשו בחיל האויר מאת: kler181
אולי כדאי להעביר אותם לתיאטרון צד"ק או ליחידת האמנים
ואפרופו ריין, התחלתי לראות את Plan B בכיכובו ובינתיים היא כייפית ומהנה
ואני חייבת לציין את לי ג'ונג-ג'ין המהמם שנראה מעולה בסדרה הזו. עכשיו הסדרה בכיכובו, Nine end two outs, מסקרנת אותי הרבה יותר ואולי תקבל הקפצה ברשימת הצפייה
iDana לשעבר
בתגובה ל: פארודיה על עלובי החיים שעשו בחיל האויר מאת: kler181 ללא תוכן
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית אני מתאפקת לא לראות , זה קשה לי מאוד כי המון זמן אני חופרת לכם על הדרמה הזו...אז הנה שיר ששר yesung מסופר ג'וניור , שהורס אותי לגמרי......טוב נראה כמה זמן אצליח להתאפק ....חחחחחח
בנות יקרות ,אם משהי מכן רואה , לכתוב ספויילר גדול לפני שמדברים עליה, תודה אורה
בתגובה ל: that winter- the wind Blows מאת: kler181
וגם הקרב על הרייטינג צמוד. אל דאגה, אני לא אספיילר - אני מחכה לחוות הדעת שלך לפני שאתחיל לצפות אני קצת חשדנית כלפי מלודרמות מהסוג הזה (למרות שאהבתי את העבודות הקודמות של התסריטאית - "פאדאם פאדאם" ו-Goodbye solo).
iDana לשעבר
בתגובה ל: that winter- the wind Blows מאת: kler181
הצילומים יפים והשחקנים טובים (במיוחד אין סונג, שגם נראה מעולה, וקים בום. והיה כיף לראות שוב את ג'ונג און-ג'י מ"1997"!). ראוי לציין שלמרות שזו מלודרמה, הטון לא היסטרי ומוקצן, אלא די ריאליסטי. ובכל זאת - העלילה בינתיים די בנאלית וצפויה. אני לא בטוחה שאמשיך כרגע לפרקים הבאים...
iDana לשעבר
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית איזה פרקים מוקרנים מוקרנים השבוע. אני בחו"ל ומאוד רוצה להדביק פערים...
בתגובה ל: אחרי 3 שבועות בלי אינטרנט התחברתי בחזרה... מאת: milly12
לי קשה להחזיק מעמד אפילו יום אחד בלי אינטרנט. אני מכורה...
את מתכוונת לסדרות שמשודרות בויוה פלוס? השבוע משודרים פרקים 7-8 בשתי הסדרות הקוריאניות.
צפייה מהנה
iDana לשעבר
בתגובה ל: ברוכה השבה מאת: danarod זה ממש לא היה קל. הרגשתי מאוד מנותקת אבל לא היה מבחירה. מהרגע שהתחברתי שוב אני משלימה שעות...
אכן התכוונתי לסדרות של ויוה פלוס. אני רוצה להדביק את הצפייה אבל מדהים כמה אפשר להפסיד ב-3 שבועות
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית
תורגם לעברית ע"י רות מפורום ויוה אז ניצלתי את ההזדמנות וצפיתי בו אתמול
בסרט מככבים שניים מהשחקנים האהובים עליי - אום טה-וונג ("ד"ר צ'אמפ", "השטן" ועוד) וג'ונג ריו-וון ("מאיזה כוכב את", "סלרימן"). הם מגלמים שני אנשים שונים מאוד באופיים, שנפגשים במרפאה ומקבלים בשורה לא מעודדת במיוחד... ומכאן מתפתח סרט קטן, אנושי, חמוד ואפילו משעשע לפרקים.
טריילר:
למי שמעוניין- ניתן למצוא את הכתוביות בפורום סדרות קוריאניות בויוה (בשרשור "סרט לשבת"). אני גם יכולה לשלוח את הכתוביות במייל
השיר הזה לא קשור לסרט (הם רק חולקים אותו שם), אבל מאחר שזה השיר הקוריאני האהוב עליי, אני אנצל את ההזדמנות ואשים שוב
iDana לשעבר
בתגובה ל: הסרט Never Ending Story מאת: danarod ממש כמו הסרט האייטיזי המפורסם? קטעים עם הקוריאנים האלה...!
תוקן על ידי ההרצליינית 16/2/2013 14:39
בתגובה ל: קוראים לסרט NEVER ENDING STORY? מאת: ההרצליינית ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: הסרט Never Ending Story מאת: danarod אם הסוף הוא מסוג הסופים שהם לרוחי, אני אשמח לראות אותו. תארגני לי אותו באיזה משלוח מנות? אם הסוף בעייתי, אז נוותר
בתגובה ל: נשמע סרט חמוד מאת: zilpa
ואני חושבת שהסוף עומד בקריטריונים שלך :)
ראיתי ראיון עם שני השחקנים (אני לא שמה אותו כאן כי הוא מספיילר), שבו אום טה-וונג מבטיח שאם יותר מ-2.5 מיליון צופים יראו את הסרט, הוא יתחתן עם ג'ונג ריו-וון
לפי ויקיפדיה, בסופו של דבר צפו בסרט רק 275 אלף, אבל הוא זכה בפרס, וכידוע גם אום טה-וונג הספיק להתחתן מאז
וג'ונג ריו-וון הגיעה כאורחת:
iDana לשעבר
בתגובה ל: אני אוסיף אותו למשלוח המנות מאת: danarod נראה לי שג'ונג ריו וון לא נראית עצובה על כי פספסה את השידוך...אבל לאור העובדה שהוא כל כך התמהמה בהכרזה על נישואיו - יתכן שהוא קיוה עד לרגע האחרון שאנשים נוספים יצפו בסרט...
בכלל, בשנים האחרונות אני חושבת שהיא מופיעה לצד פרטנרים שהיא הרבה יותר מצודדת מהם...איפה סאם שיק והנרי, איפה...
בתגובה ל: אין כמוך:) מאת: zilpa
שיצא לג'ונג ריו-וון לעבוד לצד פרטנרים ממש שווים ומוכשרים בשנים האחרונות, ושהיא התקדמה והתפתחה מאוד כשחקנית, למרות שחיבבתי אותה כבר בימי סאם סון
אני רואה עכשיו את דניאל האני בסדרה "הנמלט" וזה בהחלט כיף לשטוף את העיניים, למרות שהתפקיד שלו לא מאתגר במיוחד, אבל הוא תורם ללוק הכללי ולניחוח הקוסמופוליטי... (יש שם בחור אחר שגורם לי לרייר, אבל אני אשמור אותו לאח"כ ).
היית מזהה אותו בתמונה הזו?
iDana לשעבר
בתגובה ל: ואני חושבת מאת: danarod אפילו ששמו מופיע ראשון בין 3 כוכבים(כתוב בקוריאנית בצד ימין) גם לא הייתי מקשרת , לכבוד מה הצילום הזה....??
בתגובה ל: בחיים לא הייתי מזהה אותו, איזה הורס הבחור הזה מאת: kler181
שהוא עשה זמן קצר לאחר סיום צילומי "הנמלט". הנה עוד מידע ותמונות:
בתגובה ל: אני אוסיף אותו למשלוח המנות מאת: danarod נהניתי מכל דקה , עד הסוף הסוף סוף...אפילו הזלתי דמעה לקראת הסוף אני מורידה את הכובע בפני השחקן הוירטואוז הזה ...הוא פשוט דיבר דרך העיניים ...הבנו כל מה שעובר עליו או מה הוא חושב רק עפ"י העיניים שלו. אני צחקתי בטירוף מהרבה קטעים + מהקטעים ששודרו אחרי כל פרק ,אלה שהופעלו ע"י המחשב...זה היה הורס...חחחחח המילים שהכי נגעו לליבי היו המילים שאמר לה ..."מאז שהייתי קטן הייתי עצמאי ותמיד עשיתי דברים לבד בצורה מושלמת ,אף פעם לא חשתי בדידות ...אבל ,מאז שפגשתי אותך ,הבנתי מעט יותר על הבדידות הזו".
תודה לכן על ההמלצה ואם יש לכן עוד המלצות מסוג זה אל תהססו !!! נשיקות אורה
בתגובה ל: טוב , זהו סיימתי את האיש שלא הצליח מאת: kler181
בהחלט ציטטת את משפט המפתח של הסדרה :) אני נהניתי במיוחד מהסרטון שסיים את הפרק האחרון...
ותכלס, במבט לאחור, אפשר להגיד שהשם של הסדרה לא בדיוק משקף אותה, לא? וזה גרם לי לחשוב על סדרה אחרת, שהשם שלה נשמע כמו קונטרה - The Woman Who Still Wants To Marry. לא צפיתי בה, אבל אני מחבבת את השחקנית הראשית פארק ג'ין-הי, וגם את קים בום :) אולי מתישהו אוסיף אותה לרשימת ההמתנה הבלתי נגמרת...
אגב אורה, בינתיים ראיתי 3 פרקים של That Winter, The Wind Blows (קים בום מופיע גם שם), והיא קצת מוזרה לי, אבל נראה לי שאמשיך לצפות בקצב קוריאה. דווקא מתאימים לי 2 פרקים בשבוע ולא יותר.
iDana לשעבר
בתגובה ל: טוב , זהו סיימתי את האיש שלא הצליח מאת: kler181 שמצאה את הסדרה הזו בנבכי האינטרנט והחליטה ששווה לראותה... התכנית המקורית היתה שנראה את אחד הפרקים ביחד, כמו שעשינו בסדרות אחרות, אבל הפעם, לא יצא. איך שהתחלתי לראות, ידעתי שזו סדרה בשבילך, אורה. ועכשיו, אחרי שראית, את מבינה למה מקומו של פארק שי הו התערער בליבי לרגע ? (אבל לרגע קצר וחולף, כן?:))
בתגובה ל: התודות לענבל מאת: zilpa בהודעה נאמר שהוא תקף מינית צעירה בת 22 ,שמכר משותף הכיר לו היא הגישה תביעה נגדו שבזמן שהם שתו יחד , היא איבדה את ההכרה וכשהתעוררה , גילתה שהוא תקף אותה מינית.... אני לא מאמינה ,שחקן כזה מפורסם ,לא יעשה דבר כזה , כי הוא מאוד קנאי לפרטיות שלו.אבל מי יודע מה קורה לאחר שמשתכרים... מהסוכנות שלו נאמר שהזמר אכן שתה ובילה איתה אבל , שום דבר לא נעשה בכוח...והכל היה בהסכמה... מקוה שאכן הוא צודק ,ויצא מזה בשלום..
בתגובה ל: והנה הקישור לכתבה על פארק שי הו מאת: kler181 בין אם הוא אכן תקף אותה, או שהיא העלילה עליו עלילה, זה מסוג החדשות שאתה ממש לא רוצה לשמוע...
יש לו תדמית מאוד נקיה, והוא מאוד פופולארי כך שלא נראה לי שהוא צריך לתקוף מישהי. אבל אין לדעת אף פעם מה מסתתר מאחורי התדמית.
בדרך כלל כשמאשימים אישיות בכירה במעשים מגונים/אונס, או שמתגלה תיבת פנדורה של מתלוננות נוספות או שמגלים שזו עלילה שמטרתה סחיטה כזו או אחרת. אני מקוה בשבילו ובשבילנו, שהדברים יתבהרו בקרוב. בטח לא פשוט לו, למצא את עצמו מככב בדרמה כזו...
בתגובה ל: אוי, לא! מאת: zilpa
מצטרפת לתקוותך שהדברים יתבררו בקרוב.
בלי לנקוט עמדה, פרשות וחקירות מהסוג הזה הן לא נעימות לאף אחד מהצדדים. וכשמישהו ידוע מעורב בזה, כל הפרסום והתקשורת מסביב רק עושים את החיים עוד יותר קשים...
iDana לשעבר
בתגובה ל: אכן ידיעה מבאסת מאת: danarod יש גם דיבורים על כך שהסוכנות שלו, שהוא עזב עכשיו לאחר שסיים את החוזה איתה, "תפרה לו תיק" כדי להוריד את המניות שלו. באופן אישי אני אשמח אם זה יתגלה כסיפור בסוף, אבל אין לדעת, ובכל מקרה, בתדמית הנקיה שלו דבק רבב...
בתגובה ל: ממה שקראתי ברשת מאת: zilpa
שלא הייתי רוצה לראות :-(
אני בכ"ז מקווה לסוף טוב, אבל מי יודע?
iDana לשעבר
בתגובה ל: והנה הקישור לכתבה על פארק שי הו מאת: kler181 מקווה בשבילו ובשביל המעריצים שלו, שהסיפור הזה לא יתברר כנכון.
בתגובה ל: הודעה לא נעימה על אהובך פארק שי הו מאת: kler181
אפשר לקרוא בפוסט הזה. הכותבת היא גם עו"ד, כך שהיא מוסיפה גם פרשנות:
ממה שכתוב שם, לפי הסרטונים של מצלמות האבטחה, כשהמתלוננת יצאה מהמסעדה היא הלכה בכוחות עצמה. אבל מסתבר שהיה שחקן מתחיל נוסף (המתואר כ-K) שהסיע אותם ברכב לדירה של פארק שי-הו. מצלמות האבטחה בבניין קלטו את K לוקח את הצעירה שק קמח כשהיא נראית מעולפת לכיוון המעלית, ופארק שי-הו הולך לצדו.
iDana לשעבר
בתגובה ל: עוד עדכונים בפרשה מאת: danarod ...והיא האשימה בטעות את פארק שי הו? או השערה אחרת: אולי הבחורה ו-K תיכננו ביחד להפליל את פארק שי הו בתקיפתה המינית של אותה בחורה, בשביל להשיג מטרה כלשהי (סחיטה/ערעור פופולאריות/הרס הקריירה המצליחה של פארק שי הו וכד')?
בתגובה ל: אולי K הוא זה שתקף אותה מינית... מאת: ההרצליינית
אבל הוא דווקא תומך בפארק שי-הו. לפי הידיעה הזו, K סיפר שהוא והבחורה סימסו אחד לשני בבוקר שאחרי, ושלדעתו אילו היא הייתה מותקפת, היא לא הייתה כותבת לו מסר כפי שכתבה. הוא הוסיף שאין לו מושג מה הסיבה להאשמה הזו, ושהיא השתנתה פתאום, ושהוא ממש מצטער בגלל מה שקרה לסונבה שי-הו.
iDana לשעבר
בתגובה ל: נשמע ש-K הוא עד המפתח מאת: danarod בכלל, כל הסיפור הזה נשמע רע. אבל אני מחכה בקוצר רוח לעדכונים ולפרק הבא בדרמה של השנה.
בתגובה ל: אולי K הוא זה שתקף אותה מינית... מאת: ההרצליינית
בתגובה ל: מסתבר שעכשיו גם K חשוד מאת: danarod האמת שלצד החשדות שהסוכנות שלו "תפרה לו תיק", עלתה גם האפשרות- המצמררת מבחינתי- שהסוכנות שלו מכירה את הרגליו המגונים, אבל עד היום השקיעה בלחפות עליו, ועכשיו, כשאין לה אינטרס לדאוג לו, הדברים יוצאים החוצה...
בכל מקרה, אם הם השתמשו בסם אונס ואנסו אותה שניהם, כשהיא חסרת הכרה, זה אומר שתדמית הבחור הטוב שדבקה בו עד היום תיעלם לנצח. אולי הוא יצליח למצא תפקידים של פסיכופת....(אה, כן, את זה הוא כבר הצליח למצא קודם)
בתגובה ל: לגמרי גרוע... מאת: zilpa ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: לגמרי גרוע... מאת: zilpa שהוא השתמש בסם אונס , אני בטוחה שהוא יקח עו"ד טוב שיוציא אותו מכל מה שהעלילו עליו ... אבל אם זה נכון !!! שיקבל את כל העונש המגיע לו..כמו גדול..!!!!
בתגובה ל: וואאוו , באמת תרחיש גרוע ...לא רוצה להאמין מאת: kler181
וזו הסיבה שהוא כבר שכר את שירותיו של עורך דין מאחד ממשרדי עורכי הדין המובילים בקוריאה. היום 24.2 הוא נחקר במשטרת סיאול. לא בטוח שזו עלילה. כמו שאומרים אין עשן בלי אש.... ולמה כל הסיפור הזה גורם לי להיזכר ברשומון?....
בתגובה ל: זה לא יהיה קל מאת: lovekhj0606 הוא היה אמור להיחקר, אבל עו"ד ששכר ביקש לשנות את מועד החקירה, וגם לשנות את תחנת המשטרה אליה יגיע. הם מעדיפים את הגאנגאם סטייל, מסתבר...
בתגובה ל: זה לא יהיה קל מאת: lovekhj0606 נקווה לטוב
בתגובה ל: מאת: kler181 קודם כל, הבדיקה מוכיחה ששום סם לא היה מעורב. חוץ מזה, החברה של א', שנקראת ב', התראיינה בכלי התקשורת וסיפרה בפרוטרוט מה פארק שי הו עשה לחברתה. עו"ד של שי הו הודיעו כי הדיווח מגמתי ושקרי, וכי בתור אשה חסרת הכרה, קשה מאוד להבין איך היא יכולה לספר בכזה פירוט לחברים שלה מה היה שם.
אגב, היא סיפרה שהוא שם כובע ומסכה על הפנים כשנכנס לבית, וייחסה את זה לרצון שלו לאנוס אותה, אבל מסתבר שזו דרכו של הסלב הידוע להכנס הביתה תמיד, כדי לשמור על הפרטיות שלו מול השכנים.
כמו כן הם אומרים שיש הוכחות להסתמסות סטנדרטית שלה ושל קיי (השחקן המתחיל) בבוקר שאחרי, כך שקצת קשה לחשוב שהיא סימסה לידיד שגילתה שאנס אותה יום קודם.
בקיצור, מתחילים לגלות בקיעים בסיפור שלה, והוא, סוף סוף- מתחיל לדבר.
בתגובה ל: אני כבר רואה את האור בקצה המנהרה מאת: zilpa לתחנת המשטרה כמו שהבטיחו פרקליטיו ומסר הודעה קצרה לעיתונות שאת כל מה שקרה באותו לילה הוא יספר לשוטרים שאחראים לחקירה והוא מאוד מצטער על שהדאיג את כולם ..מיאנה...מיאנה
בתגובה ל: פארק שי הו , הגיע היום בשעה 10.00 מאת: kler181 אחרי עשר שעות חקירה...
וגם, התגלה מי השחקן K שהיה איתו. מדובר בקים הי ג'ון
ששיחק ב"הו, מיי ליידי", "מלחמות השושנים" ו"אל תהסס"...
נקוה שהצדק יצא לאור בקרוב..
בתגובה ל: וואאוו , באמת תרחיש גרוע ...לא רוצה להאמין מאת: kler181 גדול הוא כבר לא יהיה...אבל בהחלט, שיקבל את העונש שלו. אני ממש מתקשה להבין את המעריצות שטוענות שגם אם הוא אנס, זה בסדר והלוואי והן היו נאנסות על ידו.
בכלל, עצם המחשבה של קיום יחסי מין עם אדם חסר הכרה נראית לי מעוותת וחולנית.
בתגובה ל: אם זה נכון מאת: zilpa
לא יודעת, נראה לי שכל ההשתהות הזו בחקירה רק מציפה יותר לכלוך ושמועות וספקולציות, וגורמת נזק לכל המעורבים. תעירו אותי כשהדרמה הזו תיגמר...
iDana לשעבר
בתגובה ל: הסרט Never Ending Story מאת: danarod תודה על הסיקור, דנה! סרט בכיכובו של אום טא-וונג ועוד מתורגם לעברית? אני לא אפסיד את זה...
בתגובה ל: הסרט Never Ending Story מאת: danarod רוק קוריאנית בשם Boo Hwal ונראה לי שהשיר הוא שלהם לא מצאתי את האורגינל , שיר שלהם עם הסולן dung ha אני יכולה לשמוע אותו בלופ ....חחחח לאחר מאמצים מצאתי אותו בהופעה חיה
יש להם שירים מהממים , הם להקהת רוק מיוחדת ומוערכת מאוד בקוריאה
ועוד גירסה מיוחדת עם 3 זמרים ותזמורת קלאסית
בתגובה ל: דנלה יפתי, השיר מקסים ואני מאוהבת בו מזמן עם להקה מאת: kler181
הגרסה ששמתי היא הביצוע המקורי לשיר של להקת Boohwal האהובה עליי. לאורך השנים התחלפו שם הסולנים, ורק הגיטריסט האגדי קים טה-וון לנצח נשאר :)
השיר המדובר Never ending story הוקלט ב-2002, כשלי סונג-צ'ול, הסולן המיתולוגי של הלהקה שפרש ממנה בסוף שנות ה-80, חזר לשתף איתה פעולה. האיחוד לא האריך ימים (כנראה בגלל ענייני אגו), אבל יצא ממנו השיר היפהפה הזה וגם כמה הופעות.
ראית את המיני סדרה Rock Rock Rock? היא מספרת את סיפורם של קים טה-וון והלהקה בערך עד ל-2002, לפני שדונג-הא הצטרף כסולן. השיר Never ending story זכה להמון גרסאות במהלך השנים, אבל אני משוחדת לטובת הגרסה של לי סונג-צ'ול קשה לי לשמוע את השיר הזה בגרסאות אחרות...
בתגובה ל: ז'אן ולז'ן בקוריאנית מאת: diklarae ללא תוכן
בתגובה ל: אופס , כבר פרסמו מאת: diklarae ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית Nice Guy בכיכובן של מון צ׳ה וון (״גבירתי הנאווה״, ״הנסיך שלה״, ״יופי של ירושה״) ופארק סי יון (״החברה שלי״). אם זכרוני אינו מטעני, נראה שלא מזמן אחת מבנות הפורום צפתה בה והכינה סקירה אודותיה.