הסדרה Flowers for My Life (הידועה גם בשם I Came in Search of a Flower) שודרה ברשת KBS2 בקוריאה בין החודשים מאי-יולי 2007, ויש לה 16 פרקים. הסדרה זכתה לרייטינג מזערי שעמד בממוצע על 4.9%.
העלילה: נה הא-נה, שגדלה במשפחה שמנהלת עסק לשירותי קבורה, אוהבת כסף יותר מכל דבר אחר, ואדישה לחלוטין לכל מה שקשור למוות. כדי להבטיח את עתידה, היא מחליטה למצוא חתן צעיר ועשיר שימיו ספורים. שרשרת של טעויות מובילה אותה ליון הו-סאנג, בחור צעיר, מגושם ולא יוצלח, שאמנם ימיו ספורים (והוא עדיין לא יודע את זה), אבל יש לו בעיקר חובות. היא בטוחה שהוא עשיר, הוא לא מבין למה היא מתעקשת להידבק אליו, ומכאן בעצם מתחיל הסיפור.
דמויות/ שחקנים:
נה הא-נה (קאנג היי-ג'ונג, The Marriage Plot, Oldboy, "מיס ריפליי")
גו און-טאק (קים ג'י-הון, "כוכבים נופלים מהשמים", Flower Boy Next Door)
או נאם-קיונג (גונג היון-ג'ו, Dummy Mommy)
התרשמות אישית: אני מתה על הדרמה הזו! המוות כידוע אינו מחוסר עבודה, והוא שחקן קבוע בסדרה הזו, ובכל זאת הדרמה הזו (בעיניי לפחות) היא לא מדכאת או כבדה, אלא מצחיקה, מרגשת, מקורית ומוזרה לעתים, ובעיקר מרעננת. אני מניחה שהעיסוק האינטנסיבי במוות מרתיע לא מעט צופים פוטנציאליים, ואולי זו אחת הסיבות לרייטינג הנמוך של הסדרה, אבל אני רואה בה פנינה אמיתית וייחודית.
אם בתחילת הסדרה הדמויות הראשיות בעיקר הצחיקו אותי, הרי שבמהלך הסדרה נקשרתי אליהן והתחלתי לאהוב אותן. בפרקים הראשונים הא-נה מצטיירת כצעירה ביזארית ואדישה, ששום דבר לא מלהיב אותה (חוץ מכסף כמובן). הו-סאנג נראה בתחילה כטיפוס מסורבל שנחלץ מצרה אחת רק כדי להסתבך באחרת, אחד שאפילו משפחתו כבר התייאשה ממנו מזמן. הם ממש לא נראים כמו זוג מוביל אופייני. למעשה, הדמויות המשניות כאן היו יכולות להיות בקלות דמויות ראשיות לגיטימיות יותר – נאם קיונג היפה היא אשת חילוץ טובת לב וידידתו הקרובה של הו-סאנג, ואון טאק הוא צעיר משכיל, נאה וחרוץ. אפשר לומר שבהתחלה הם ממש נראים כמו ההופכיים של הדמויות הראשיות הלא ממש זוהרות.
ובכל זאת, הדרך שהא-נה והו-סאנג עושים, יחד ולחוד, הדינמיקה ביניהם, הרגעים הקטנים שבהם לומדים להכיר אותם יותר לעומק – כל אלה גרמו להם להיכנס לי ללב, חזק ועמוק, והפרידה לא קלה. למרות שלכאורה הסוף ידוע מראש, ולמרות שחששתי מאוד מהפרק האחרון (גם כי לא רציתי להיפרד) – הדרמה הזו הצליחה להפתיע אותי. כן, הזלתי לא מעט דמעות (אבל זה היה בכי טוב), אבל את הפרק האחרון סיימתי עם חיוך ועם תחושה חמימה בלב, ואני מרגישה שיצאתי עם כמה תובנות לחיים ועם זיכרונות יפים.
צוות השחקנים בסדרה הזו היה מעולה לטעמי – החל מהתפקידים המשניים ביותר ועד התפקידים הראשיים. זו פעם ראשונה שאני רואה את השחקנים הראשיים בפעולה, וההתרשמות הייתה מצוינת. בעצם את השחקנית קאנג היי-ג'ונג ראיתי בתפקיד אורח קצרצר ב-On Air וזכרתי בעיקר את הגבות שלה... בסדרה הנוכחית היא הייתה מבריקה לדעתי. היא עושה רושם של שחקנית ייחודית ומקורית, והבנתי שיש לה רזומה מגוון ומוערך בעיקר על המסך הגדול. לצ'ה טה-היון יש פרצוף של קומיקאי מלידה, והוא מאוד משעשע וטבעי, אבל הוא משכנע ומרגש גם ברגעים הרציניים שלו. היו לא מעט סצנות שפשוט רציתי לחבק אותו...
ראויים לציון גם הצילומים היפהפיים של הסדרה, שצולמה ברובה באזור צ'ון צ'ון, והפסקול הנהדר השלים בצורה מופלאה את כל שאר האלמנטים של הדרמה, שתיזכר אצלי כאחת הטובות, המרגשות והכיפיות שראיתי.
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: danarod אם היו אומרים לי שיש סדרה משלבת בין "אתה יפהפה" ו "פול האוס", אני חושבת שהייתי פוטרת אותה ב"לא בשבילי" אבל איכשהו "פול האוס טייק 2" משלבת בין הסדרות הללו ומתעלה על שתיהן. (זה לא אומר שהיא סדרת מופת, כן? אבל היא בהחלט סדרה קלילה ומשעשעת על חייהם של שלושה צעירים. לי טה איק וקאנג הויינים הם כוכבי על של נערות. צמד זמרים ששר שירים מתקתקים ורוקד במיקצבים הנכונים.
הנה לי טה איק, שחדי העין יזהו כיפיוף מ"פסטה" והנה החצי השני שלו: קאנג הוי נים (שמאוד הזכיר לי את ג'רמי מ"אתה יפהפה")
ג'אנג מאן אוק היא נערה שגדלה אצל סבה, מאסטר בהאפקידו (מעולם לא שמעתי על אמנות לחימה בשם זה...חייבת להתוודות.) ולמרות שהיא יכולה לכסח כל מאיים פוטנציאלי, היא לרוב מעדיפה לתפור בגדים ולעצב אותם. כולם מתפעלים מיכולותיה המופלאות כסטייליסטית, אך אני בעיקר הזדעזעתי מתסרוקת הפודל שהצמידו לה
חייהם של השלושה משתלבים באופנים צפויים ולא צפויים, והדרמה מתובלת בשירי פופ קלילים שגרמו לי לרצות להמריץ... לתרגום העברי המושקע והמצוין אחראית רבקה ניסן, מנהלת פורום ויוה- שאם אינני טועה זהו תרגומה הראשון. לאור האיכות לא נותר לי אלא לאחל לה ולנו- שכן ירבו...
לסיכום: מדובר בסדרה מהנה, קלילה, ששופכת אור נוסף על עולם הבידור הקוריאני ועל העובדה שכוכבים גדולים הם בד"כ בובות קטנות של סוכנים מרושעים. אז תהנו!
בתגובה ל: full house-take 2 מאת: zilpa
אני דווקא חיבבתי את "פול האוס" הראשון, אבל הבנתי שאין ממש קשר בין הסדרות. ולפעמים כיף לראות משהו קליל ולא מחייב נדמה לי שהגולשות בפורום ויוה הגדירו את הסדרה הזו כמקסימה בפשטותה או בטיפשותה... בכל מקרה זו נראית לי כמו סדרה שהייתי יכולה לצפות בה רק בהמרצה
(בדיוק התכוונתי לפתוח שרשור אסייתי חדש... אולי כדאי להעביר את ההודעה שלך לשם )
iDana לשעבר
בתגובה ל: full house-take 2 מאת: zilpa אם אין זכר לדמויות מפול האוס?
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: ומדוע השם פול האוס 2 מאת: EVGLEV גם פה יש בית שנקרא פול האוס, שאחד הגיבורים רוצה להחזיר לעצמו. גם פה יש זמרי האליו, וגם פה נכפים מגורים משותפים על הגיבורים בשלב כלשהו. כך שיש נקודות דימיון- אבל באמת שאין קשר לסדרה ההיא (ובעיני- טוב שכך. שכן היא היתה מטופשת קמעא בעיני...)
בתגובה ל: כי יש להם אובססיה לשם הזה? מאת: zilpa
אני יודעת שדיברו המון זמן על המשך לפול האוס הראשון, ובמשך שנים זה לא יצא לפועל, ונראה שרק השם נשאר (פלוס נקודות הדמיון הכלליות שציינת). אאל"ט לקח די הרבה זמן מאז צילומי הסדרה ועד שנמצא ערוץ שישדר אותה בקוריאה (היא שודרה קודם ביפן אם אני זוכרת נכון). בסופו של דבר היא שודרה בערוץ כבלים נידח הרחק משעות צפיית השיא, אבל כנראה שבכ"ז זכתה לקהל צופים נאמן, גם באינטרנט.
אגב זלפה, הלשנתי עלייך וציטטתי את התודה שלך לרבקה ניסן גם בפורום ויוה. מקווה שזה בסדר מצדך :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: אולי רצו לרכב על גל ההצלחה של הסדרה ההיא מאת: danarod הייתי בטוחה שהיא דוקא זכתה לתהודה מרשימה בקוריאה, אבל כנראה לדמויות המגולמות יש יותר מעריצים מאשר לשחקנים עצמם...
בתגובה ל: עם מלשינים כמוך אני מסתדרת:) מאת: zilpa
תראי, הסדרה שודרה בערוץ הכבלים SBS Plus בשעה 12:30 בצהריים. אני לא יודעת איזו תהודה אפשר לקבל בנתונים האלה, אבל לפחות היא מצאה לה משבצת שידור... יש סדרות שאין להן מזל כזה - למשל הסדרה City Conquest בכיכובו של קים היון ג'ונג. כבר צולמו ממנה חלקים נכבדים בהשקעה לא קטנה, ובכל זאת היא בוטלה, השחקנים התפזרו להם ולא נראה שייצא מזה משהו.
iDana לשעבר
בתגובה ל: עם מלשינים כמוך אני מסתדרת:) מאת: zilpa רבקה ניסן זאת לא רבקה שכתבה בעבר בפורום הזה?
בתגובה ל: רק שאני אבין... מאת: ההרצליינית
רבקה ניסן כותבת בפורום וואלה, ואפשר להתרשם מהתקצירים שלה גם בבלוג הזה:
בתגובה ל: לא, זו לא אותה אחת מאת: danarod משום-מה, כל הזמן חשבתי שמדובר באותה אחת...
בתגובה ל: תודה על ההבהרה! מאת: ההרצליינית כשיש שתי מתרגמות עם אותו שם ואין סימן ברור שמבדיל ביניהן, אני יכולה להבין את הבלבול.
בתגובה ל: זה באמת בעייתי... מאת: zilpa ללא תוכן
בתגובה ל: תודה על ההבהרה! מאת: ההרצליינית
אני כותבת באנגלית ולא בעברית - Rebecca.
ואורה - תודה, אבל אני אודה לך אם לא תמציאי לי שמות וכינויים (גם אם ראית את זה במקומות אחרים!!)
Jerusalem Sights & Scents
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
מדריכה ישראלית בספרדית פורטוגזית ואנגלית גם
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
בתגובה ל: אני פה מדי פעם - את השם שלי מאת: Rebeccan זה לא שמך האמיתי? אני בטוח לא המצאתי שום דבר ותודה שהבהרת את עצמך ,אין סיכוי שאשתמש בו להבא. חג שמח
בתגובה ל: אז מה שראיתי "במקומות אחרים " זו המצאה שלך ? מאת: kler181
שאת קוראת את כל ההודעות שלי
Jerusalem Sights & Scents
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
מדריכה ישראלית בספרדית פורטוגזית ואנגלית גם
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
בתגובה ל: full house-take 2 מאת: zilpa כשראיתי שיש לסדרה כתוביות בעברית החלטתי להוסיף אותה לרשימת הצפייה העתידית (והאין סופית) שלי. שמחה לקרוא שמדובר בסדרה קלילה ומהנה
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: danarod
הסדרה Flowers for My Life (הידועה גם בשם I Came in Search of a Flower) שודרה ברשת KBS2 בקוריאה בין החודשים מאי-יולי 2007, ויש לה 16 פרקים. הסדרה זכתה לרייטינג מזערי שעמד בממוצע על 4.9%.
העלילה: נה הא-נה, שגדלה במשפחה שמנהלת עסק לשירותי קבורה, אוהבת כסף יותר מכל דבר אחר, ואדישה לחלוטין לכל מה שקשור למוות. כדי להבטיח את עתידה, היא מחליטה למצוא חתן צעיר ועשיר שימיו ספורים. שרשרת של טעויות מובילה אותה ליון הו-סאנג, בחור צעיר, מגושם ולא יוצלח, שאמנם ימיו ספורים (והוא עדיין לא יודע את זה), אבל יש לו בעיקר חובות. היא בטוחה שהוא עשיר, הוא לא מבין למה היא מתעקשת להידבק אליו, ומכאן בעצם מתחיל הסיפור.
דמויות/ שחקנים:
נה הא-נה (קאנג היי-ג'ונג, The Marriage Plot, Oldboy, "מיס ריפליי")
גו און-טאק (קים ג'י-הון, "כוכבים נופלים מהשמים", Flower Boy Next Door)
או נאם-קיונג (גונג היון-ג'ו, Dummy Mommy)
התרשמות אישית: אני מתה על הדרמה הזו! המוות כידוע אינו מחוסר עבודה, והוא שחקן קבוע בסדרה הזו, ובכל זאת הדרמה הזו (בעיניי לפחות) היא לא מדכאת או כבדה, אלא מצחיקה, מרגשת, מקורית ומוזרה לעתים, ובעיקר מרעננת. אני מניחה שהעיסוק האינטנסיבי במוות מרתיע לא מעט צופים פוטנציאליים, ואולי זו אחת הסיבות לרייטינג הנמוך של הסדרה, אבל אני רואה בה פנינה אמיתית וייחודית.
אם בתחילת הסדרה הדמויות הראשיות בעיקר הצחיקו אותי, הרי שבמהלך הסדרה נקשרתי אליהן והתחלתי לאהוב אותן. בפרקים הראשונים הא-נה מצטיירת כצעירה ביזארית ואדישה, ששום דבר לא מלהיב אותה (חוץ מכסף כמובן). הו-סאנג נראה בתחילה כטיפוס מסורבל שנחלץ מצרה אחת רק כדי להסתבך באחרת, אחד שאפילו משפחתו כבר התייאשה ממנו מזמן. הם ממש לא נראים כמו זוג מוביל אופייני. למעשה, הדמויות המשניות כאן היו יכולות להיות בקלות דמויות ראשיות לגיטימיות יותר – נאם קיונג היפה היא אשת חילוץ טובת לב וידידתו הקרובה של הו-סאנג, ואון טאק הוא צעיר משכיל, נאה וחרוץ. אפשר לומר שבהתחלה הם ממש נראים כמו ההופכיים של הדמויות הראשיות הלא ממש זוהרות.
ובכל זאת, הדרך שהא-נה והו-סאנג עושים, יחד ולחוד, הדינמיקה ביניהם, הרגעים הקטנים שבהם לומדים להכיר אותם יותר לעומק – כל אלה גרמו להם להיכנס לי ללב, חזק ועמוק, והפרידה לא קלה. למרות שלכאורה הסוף ידוע מראש, ולמרות שחששתי מאוד מהפרק האחרון (גם כי לא רציתי להיפרד) – הדרמה הזו הצליחה להפתיע אותי. כן, הזלתי לא מעט דמעות (אבל זה היה בכי טוב), אבל את הפרק האחרון סיימתי עם חיוך ועם תחושה חמימה בלב, ואני מרגישה שיצאתי עם כמה תובנות לחיים ועם זיכרונות יפים.
צוות השחקנים בסדרה הזו היה מעולה לטעמי – החל מהתפקידים המשניים ביותר ועד התפקידים הראשיים. זו פעם ראשונה שאני רואה את השחקנים הראשיים בפעולה, וההתרשמות הייתה מצוינת. בעצם את השחקנית קאנג היי-ג'ונג ראיתי בתפקיד אורח קצרצר ב-On Air וזכרתי בעיקר את הגבות שלה... בסדרה הנוכחית היא הייתה מבריקה לדעתי. היא עושה רושם של שחקנית ייחודית ומקורית, והבנתי שיש לה רזומה מגוון ומוערך בעיקר על המסך הגדול. לצ'ה טה-היון יש פרצוף של קומיקאי מלידה, והוא מאוד משעשע וטבעי, אבל הוא משכנע ומרגש גם ברגעים הרציניים שלו. היו לא מעט סצנות שפשוט רציתי לחבק אותו...
ראויים לציון גם הצילומים היפהפיים של הסדרה, שצולמה ברובה באזור צ'ון צ'ון, והפסקול הנהדר השלים בצורה מופלאה את כל שאר האלמנטים של הדרמה, שתיזכר אצלי כאחת הטובות, המרגשות והכיפיות שראיתי.
פתיח הסדרה:
טריילר:
שירים מהפסקול:
iDana לשעבר
בתגובה ל: Flowers for My Life מאת: danarod
הוא כ"כ חמוד שהייתי חייבת להקדיש לו כמה מילים (וסרטונים). מסתבר שהוא לא רק שחקן אלא גם זמר, ובשנה האחרונה הוא משתתף בתוכנית הבידור 1N2D. הוא נשמע לי כמו ליהוק מושלם לתוכנית הזו - אני בטוחה שהוא קורע מצחוק שם (הוא טוען שהוא מפסיד כל הזמן במשחקים ובמשימות שם).
הנה סרטון שצולם לתוכנית עם הילדים המתוקים והמצחיקים שלו (דומים לאבא...). אני יכולה לראות את הסרטון הזה בלופים והוא משעשע אותי כל פעם מחדש:
וכאן יש ראיון קצר שלו (עם תרגום לאנגלית). הוא מספר שכשהציעו לו לפרסם מוצרי קוסמטיקה, הוא חיפש את המצלמה הנסתרת וחוצמזה הוא מספר קצת על אשתו שאוהבת לישון עד מאוחר (מסתבר שהיא האהבה הראשונה שלו... )
בא לי לראות אותו בעוד סרט או סדרה
iDana לשעבר
בתגובה ל: Flowers for My Life מאת: danarod לפי השם שלה חשבתי שמדובר בעוד אחת מסדרות הפאלוור בוי...אבל אני חוששת שהסופים הידועים מראש, ובמיוחד כאלה שמשלבים דמעות, אינם חביבים עלי במיוחד, כך שאני לא ממהרת לצפות בה...
יתכן שהיא לא הצליחה גם מסיבות אחרות. לעתים הרייטינג הוא פונקציה של מה ששיחק ממולה...אבל אני מאוד שמחה שאהבת ונהנית מהסדרה. זה נורא כיף שמתלהבים:)
בתגובה ל: נשמעת נהדרת, הסדרה הזו מאת: zilpa
והסדרה הזו הצליחה להפתיע אותי. כאמור, חשבתי שאני אמיצה ומחושלת אחרי כל הניסיון שצברתי עם התסריטאים הקוריאניים השיכורים, ובכל זאת, הפעם ממש חששתי לפני הפרק האחרון... בכיתי המון בפרק האחרון, אבל זה היה בכי טוב של אכפתיות, והיה בו גם משהו משחרר מבחינתי. את הסוף עצמו הם עשו בצורה כ"כ יפה וסימבולית, שבכיתי וצחקתי ביחד, ובסופו של דבר סיימתי את הסצנה האחרונה עם חיוך גדול ובלי עצב. זה היה ממש כמו קסם :)
לגבי הרייטינג, אני מניחה שאת צודקת. הסדרה הזו התחרתה בדרמה My Man's Woman, שהגיעה בשיאה ל-40% רייטינג.
iDana לשעבר
בתגובה ל: זה בהחלט כיף מאת: danarod עד ליל הסדר אני לא מתכוונת להתחיל שום דרמה קוריאנית, אבל לאחר כך - אם היא עומדת בקריטריונים המוכרים שלי, יתכן מאוד שאדגום אותה
בתגובה ל: את העברת לי אותה בזמנו? מאת: zilpa
מכיוון שאז טרם צפיתי בה וחשדתי שהיא לא עומדת בקריטריונים שלך. האמת, גם עכשיו אני לא בטוחה שהיא עומדת בקריטריונים היבשים, אבל אולי היא תצליח לעבור "ועדת חריגים" כי יש לה נסיבות מקלות וגם אם לא, אני בטוחה שתמצאי מה לראות :)
אני התחלתי אתמול עם "כוכבים נופלים מהשמים" - מככב שם קים ג'י-הון שעשה תפקיד משני ב-Flowers for my life ונראה לי חמוד. נכון לפרק הראשון הסדרה לא ממש תפסה אותי, והגיבורה הראשית נראית לי מעצבנת משהו, אבל אני מקווה שזה ישתפר בפרקים הבאים (קראתי בדרמבינס שהפרק השני טוב יותר מהראשון, אז יש תקווה).
בפסח אני שוקלת להתחיל דרמה ארוכה כמו Giant. מצד שני אני לא רוצה להיות דבוקה יותר מדי למסך... עוד נראה
iDana לשעבר
בתגובה ל: לא, לא העברתי מאת: danarod היא חביבה עלי עד מאוד. הגיבורה בהתחלה סתומה לגמרי, אבל מהר מאוד קורים דברים שמאלצים אותה להתגבר ולהתבגר... ידידתנו הדודה מ"כבוד משפחתי" ומ"מזרח לעדן" מופיעה שם גם כן, ומאוד חיבבתי את דמותה שם.
בתגובה ל: איזה יופי שהתחלת עם הדרמה הזו! מאת: zilpa
והסדרה מזכירה לי בינתיים אגדת ילדים מוזרה קצת, ואני עדיין לא מתחברת לאף אחת מהדמויות, אבל עדיין לא אמרתי נואש. ולפחות הפריזורה של פאל-גאנג השתפרה לעומת הפרק הראשון :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: טוב, סיימתי את פרק 3 מאת: danarod שהילדים מסתתרים ומפחדים להשמיע קול. עשה לי אסוציאציות של שואה...והנסיך סאן הקטן ויתר הילדים לא שבו את ליבך עדיין?
בתגובה ל: אני ממש בכיתי בפרקים האלה מאת: zilpa
אבל פרק 5 היה לי קצת יותר חביב :) מי שמשעשע אותי בינתיים זה דווקא האחיין הלא יוצלח של העו"ד שמתגלה כיותר סימפטי ממה שהוא נראה בהתחלה. עכשיו נשאר רק לחכות להפשרה של איש הקרח...
iDana לשעבר
בתגובה ל: עדיין לא... מאת: danarod הוא הופיע בעוד סדרה בתפקיד די דומה. כנראה תמיד מלהקים אותו כליצן. ויצא לך לראות פליסיטי? פאל גאנג בתסרוקתה מזכירה לי מאוד את מייגן, השותפה הבעייתית שלה...
בתגובה ל: האחיין הזה... מאת: zilpa
לא מספיק כדי שאזכור את השותפה. ועכשיו ריעננתי את זיכרוני וגיליתי שראיתי את הליצן המדובר בסדרה Life is beautiful. גם שם הוא לא שבר את הטייפקאסט (מזהה אותו? בצד שמאל עם הלבבות לידו).
iDana לשעבר
בתגובה ל: יצא לי אולי לדגום פרק אחד של פליסיטי מאת: danarod והנה אמנדה פורמן, הלו היא מייגן מפליסיטי. תשפטי בעצמך אם יש דמיון...
בתגובה ל: ודאי שמזהה:) מאת: zilpa
אבל אולי צריך לראות אותה בפעולה כדי להתרשם :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: לא, לא העברתי מאת: danarod "עמוק באדמה" נדמה לי שכך נקראה בעברית..שאהבתי מאוד בזמנו ולא החמצתי אף פרק מאף עונה. גם אני רוצה אותה , בהזדמנות הראשונה שתהיה לנו...אוקיי? אני שמחה שבחרת בכוכבים- דרמה מתוקה והילדים שם כובשים.. היה לי חלק בתרגום שלה , ולא !! זילפה...לא אגלה אילו פרקים..חחח רוצה לשמוע את דעתך, לאחר שתסיימי.
התחלתי לראות את "בטהובן וירוס" (בעקבות הראשי ממלך הדרמות) אני כ"כ נהנית מהמוזיקה הקלאסית וכמובן מהראשי ומסוקי הצעיר והחמוד
חג שמח יקירתי
בתגובה ל: דנה'לה ..תודה על הסקירה מזכירה את Six Feet Under מאת: kler181 אז לא משנה איזה פרקים תרגמת.
ובטהובן וירוס נמצאת אצלי על הכונן כבר הרבה זמן, אבל נראה לי שמלך הדרמות תקדים אותה
בתגובה ל: התרגום של כוכבים זכור לי מאוד לטובה מאת: zilpa
אני אשלח לך קישור במייל :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: אגב, ראית שתרגמו את "מלך הדרמות" לעברית? מאת: danarod בינתיים הגעתי לפרק 8 מתוך 18 הפרקים ואני מתכוונת להוריד הילוך כי 2 פרקים ביום זה יותר מידי בשבילי...וזה לא בגלל שאני לא מצליחה למצוא שעתיים לפני השינה, אלא מכיוון שהעלילה קצת משעממת אותי למרות השחקנים הטובים שבה. עם "אמונה" לדוגמא אותה סיימתי לפני "מלך הדרמות" המצב היה שונה לגמרי...בשבת בשעברה צפיתי ב-7 פרקים ביום אחר...אני חושבת שזה השיא שלי מבחינת מספר פרקים בהם צפיתי ביום. זה רק מראה כמה נהניתי מ"אמונה". אפילו נתתי לה 9 ב-mydramalist.
אחרי "אמונה" החלטתי לחזור לאיזו סדרה עכשווית, אבל מאחר וזו לא הצליחה לרתק אותי למסך אני מתכוונת לצפות במקביל בתקופתית "Gye Baek". אהה וגם כל כמה ימים אני צופה בפרק של הסדרה המשפחתית "Sad Goodbye"...איכות הפרקים ירודה ולמען האמת, גם העלילה קצת מאכזבת...אבל כבר צפיתי ביותר מחצי אז נמשיך
בתגובה ל: אני צופה כעת ב"מלך הדרמות"... מאת: MyGirl
יש לי רגשות מעורבים כלפי הסדרה הזו. היו בה דברים שאהבתי ודברים שממש לא... אפילו לדמות שגילם לי סו-ג'ין היה לי קשה להתחבר בהתחלה, אבל בהמשך נכבשתי בקסמו
iDana לשעבר
בתגובה ל: לגבי Gye Baek מאת: danarod כך שטרם מופיע גי באק בבגרותו...אבל בינתיים אני נהנית מהילדים החמודים! גי באק הצעיר הוא אותו שחקן שגילם את הילד הראשי ב"The Equator Man"...שחקן מתוק!!! לא זכרתי בכלל שהשחקנית או יון-סו לקחה חלק בדרמה ההיסטורית הזו...למעשה, רק "בגללה" החלטתי לצפות ב"Sad Goodbye" אבל התפקיד שלה ממש לא מעניין שם. ב"Gye Baek" היא מסוג הרעות שקשה לחבב ובכל זאת, היא עושה אחלה עבודה ומשכנעת ברוע שלה.
בתגובה ל: בינתיים צפיתי ב-5 פרקים... מאת: MyGirl
גם כאן, כמו ב-Giant, הייתי צריכה להסתגל לשחקנים הבוגרים (עם כל אהבתי למר גומות...). אגב, השחקן שמגלם את גייבק בצעירותו גילם גם את קים יו-שין הצעיר בסדרה "המלכה סון דוק" (שתי הסדרות מתרחשות בערך באותה תקופה).
את יודעת מה היה הכינוי שלי לדמות שמגלמת און יון-סו בסדרה הזו? קראתי לה "מישיל וונאבי"
iDana לשעבר
בתגובה ל: הילדים נהדרים! מאת: danarod הרעה שהכי אהבתי מכל הסדרות!!!
לעומתה, דמותה של און יון-סו ממש לייט
כבר הגעתי לפרק 10 כך שראיתי את הדמויות הבוגרות...לא ידעתי-זכרתי שהשחקן ג'ו ג'ה-היון משחק פה את הנסיך בנה של המלכה משילה שהתאבדה...זאת אומרת שהמלך הוא הגיבור מהסדרה "Seo Dong Yo"...רק כשהילדים התחילו לשיר את שיר האהבה בין הנסיך לבת של האיש בעל ההשפעה ונאמר שזה אותו הטריק שאביו של הנסיך עשה בשביל להיות עם הנסיכה משילה אז נפל לי האסימון במי מדובר
בתגובה ל: אין כמו מישיל!!! מאת: MyGirl
יש לי סלט של ההיסטוריה הקוריאנית בראש עם כל הסדרות האלה... מה גם שבכל פעם מציגים לנו את הדברים מנקודת מבט שונה.
iDana לשעבר
בתגובה ל: דנה'לה ..תודה על הסקירה מזכירה את Six Feet Under מאת: kler181
יש דמיון מסוים בנוכחות הצמודה של המוות ובשילוב בין הדרמה וההומור המורבידי. אבל הקוריאנים עושים את זה אחרת כידוע, וגם ההתייחסות שלהם למוות שונה באופן כללי. אני כמובן אשמח להעביר לך אותה בהזדמנות.
התרגום של ה"כוכבים" ראוי ביותר בינתיים, ואני מקווה שבהמשך אתחבר קצת יותר לסדרה :)
הראשי ב"בטהובן וירוס" עושה תפקיד מצוין, ובסדרה הזו נרשמה כנראה הפעם היחידה שחיבבתי דמות בגילומו של סוקי. היו לי קצת עליות ומורדות עם הסדרה הזו, אבל בסה"כ החיובי גובר על השלילי בעיניי. המשך צפייה מהנה וחג שמח!
iDana לשעבר
בתגובה ל: ראיתי רק את העונה הראשונה של "עמוק באדמה" מאת: danarod בכלל מזמן שלא נפגשנו, נראה לי שזה יקרה אחרי הפסח אז גם לך המשך צפייה מהנה ....
בתגובה ל: יש לי את מלך הדרמות וימתין לך למפגש הקרוב מאת: kler181 ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: ראיתי רק את העונה הראשונה של "עמוק באדמה" מאת: danarod שבוע טוב :)
* אני לקראת סיום מרתון צפייה בדרמות בכיכובו של
Jang Geun Suk.. קלילות וכייפיות. אני מבינה שאין לו עוד
דרמות.. אך ראיתי שיש לו סרט you're my pet. אולי במקרה יש
תרגום לסרט הזה בכיכובו??
* אפשר קישורים לצפייה בדרמות:
"בטהובן וירוס"
"מלך הדרמות"
shining inheritance
Flower boy next door
תודהההה :):)
בתגובה ל: בטהובן וירוס ועוד שאלות והתעניינויות :):) מאת: meirav8585
גשם של אהבה, מרי, הינשאי לי. הונג גיל דונג אתה יפהפייה.
ראית כבר את כולם? ויש לו עוד כמה סרטים- חלקם מתורגמים לעברית אפילו, אבל את "אתה חיית המחמד שלי" לא תרגמו עדיין למיטב ידיעתי.
בתגובה ל: למה כוונתך אין לו עוד דרמות? מאת: zilpa עצמאות שמח:)
ראיתי את הכל חוץ מ"הונג גיל דונג".. איפה אפשר לראותו מתורגם?
לגבי הסרטים.. מגניב שיש לו גם כמה מתורגמים.. תוכלי לומר לי איפה יש רשימה של המתורגמים ובכלל? והיכן ניתן לראותם?
תודההה ולילה טובוש:)
בתגובה ל: סרטים וסדרות של jks מאת: meirav8585 נקרא "רובין הוד". את יכולה למצא אותו באתר אסיה המפורסם. יש שם גם את "דו רה מי פה סו לה סי דו" שלו. ואני סומכת על דנה שכבר שלחה לך לינקים...
בתגובה ל: בטהובן וירוס ועוד שאלות והתעניינויות :):) מאת: meirav8585
היה לו תפקיד קטן יחסית אך משמעותי. אבל בלי לספיילר, אני לא בטוחה שתאהבי את הכיוון של הסדרה... הוא הודה לאחר שנים שהיה לו קראש על כוכבת הסדרה, הא ג'י-וון, אבל הוא היה רק בן 19 והיא בת 28, כך שזו נשארה אהבה חד צדדית.
את מגניבה.. תמיד פה ומפרגנת במידע וקישורים.. טנקס:)
בתגובה ל: קישורים לסדרות וסרטים.. מאת: meirav8585 ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: Flowers for My Life מאת: danarod כייף להיכנס לפורום ולמצוא את הסקירות שלך...מקווה להפסיק להיות עצלנית ולחזור גם לכתוב על סדרות בהן צפיתי
הדעה שלי לגבי הסדרה הזו היא הפוכה מדעתך...היה לי לא קל עם הנושא המרכזי שלה ולא הצלחתי להיתחבר לדמויות המרכזיות. אין לי מושג אם כתבתי עליה בעבר, אבל מה שבטוח הוא שאם הזכרתי אותה אז לא היה לי משהו נחמד לכתוב... בכל מקרה, היה לי מאוד נחמד לקרוא דעה כל כך חיובית על הסדרה
בתגובה ל: תודה על הסקירה, דנה! מאת: MyGirl
וראיתי שלא התלהבת מהסדרה בלשון המעטה מבחינתי היא הייתה משב רוח מרענן ומקורי, והיא העבירה אותי את כל קשת הרגשות... מזמן לא בכיתי כ"כ בסדרה אבל גם סיימתי אותה עם חיוך מחזק ואופטימי, ויש לה מקום מאוד מיוחד בלבי
גם אני מקווה לקרוא סקירות נוספות שלך - ושתמצאי את הזמן, חשק, השראה והסדרה המתאימה לכתוב עליה כמובן. אין על הסקירות שלך!
iDana לשעבר
לא אכתוב סקירה מלאה, מאחר שיש כבר סקירות יפות שנכתבו על "כוכבים נופלים מהשמים", ולי אין הרבה מה להוסיף:
הסדרה הזו הזכירה לי לפעמים איזשהו שילוב בין "קטנטנות" ו"צער גידול בנות" (שנקראה במקור Full House, איזה קטע). היו בה לא מעט רגעים חמודים ומתוקים, רובם ככולם בזכות הילדודס שתמיד גונבים את ההצגה. ולמרות זאת, העלילה בשום שלב לא תפסה אותי ממש, ולא הייתי מושקעת רגשית, ועל כן המרצתי כהרגלי.
בדרמבינס טענו שהסדרה הזו מורכבת בעצם משתי סדרות שחוברו להן יחדיו (באופן פרנקנשטייני משהו) - האחת חמודה, מלבבת וממכרת (הילדים, הצמיחה והשינוי שעוברים הגיבורים, הבונדינג בין כולם), והשנייה - sדפוקה ומעצבנת (המרשעת הזוממת, המאבקים בחברה, הסודות מחדר הלידה וכו'). באופן אישי, לא התלהבתי כ"כ מה"סדרה" הראשונה, ולא ממש סבלתי מה"סדרה" השנייה (שלא חידשה דבר) - בגלל או בזכות ההמרצה הידועה לשמצה.
מבחינתי הזוג הכי שווה בסדרה היה הזוג הזה:
iDana לשעבר
בתגובה ל: אז סיימתי עם ה"כוכבים" מאת: danarod וכמובן, מקוה שבכל זאת נהנית. הזוג שציינת היה בהחלט זוג מהאגדות. בעיני הקטעים עם האחיין הדביל היו קצת סרי טעם, אבל כנראה זו דינאמיקה שהשחקן הזה אוהב להתעטות בה... אגב, האח ,שנראה פה לא מלהיב בכלל, משחק בתפקיד הראשי של "נשמה תאומה"- ושם הוא נראה חתיך להפליא. (לא שזה מציל את הסדרה ההיא...) אבל שוב, נפלאות הסטייל הקוריאני...
בתגובה ל: שמחה שראית מאת: zilpa
עכשיו אני כבר שקועה עמוק בסדרה הנוכחית שלי - Giant.
רפרפתי קצת על הפוסטים בדרמבינס, וראיתי שגם שם התבאסו מהלוק של שין דונג-ווק (המשני), ומכך שהתפקיד החיוור יחסית שלו בסדרה היה האחרון לפני הגיוס. הייתי רוצה להאמין שכמו שקורה לרוב השחקנים, הוא יחזור מהצבא משודרג ועתיר קוביות... אבל כשגיגלתי כדי למצוא תמונה, גיליתי שהוא שוחרר מהצבא עקב מחלה נדירה - תסמונת כאב אזורי מורכב (CRPS). נאחל לו רק בריאות
iDana לשעבר
בתגובה ל: נהניתי חלקית מאת: danarod כל כך נהניתי מהסדרה הזו!!!
בתגובה ל: דנה, איך Giant? מאת: MyGirl
יש לי כמה השגות (קטנטנות), אבל בגדול אין ספק שהיוצרים (שאחראים גם ל-Salaryman המעולה לטעמי) יודעים את העבודה, ובסוף כל פרק גורמים לי לבקש עוד... יש כאן צוות שחקנים מצוין ברובו, ועלילה סוחפת ומרתקת. אני בפרק 20 וכבר הרשיתי לעצמי לקרוא את הסקירה המצוינת שלך, והזדהיתי עם רוב מה שכתבת שם.
iDana לשעבר
בתגובה ל: אח, Giant... מאת: danarod איך התרשמת מהאח הגדול? בהתחלה הוא הכי פחות מצא חן בעיני (כי ראיתי שחקן לא מוכר, קשוח ועם פרצוף חמוץ) אבל בהמשך הוקסמתי ממנו
בתגובה ל: שמחה שאת נהנית מהסדרה! מאת: MyGirl
בהתחלה התבאסתי שהוא מגלם את הגרסה הבוגרת של קים סו-היון החמוד, אבל עם הזמן התחלתי לחבב אותו :) ובכלל היה צריך להסתגל לשחקנים הבוגרים. היה לי קצת קשה עם מי-ג'ו הבוגרת, כי לא כ"כ חיבבתי את השחקנית ב-Can you hear my heart, אבל התרגלתי גם אליה.
לעומת זאת, לא הייתה לי בעיה להסתגל לשחקן שמגלם את מין-וו הבוגר. הוא כנראה החתיך היחיד בסדרה הזו
iDana לשעבר
בתגובה ל: ההתרשמות הראשונית שלי הייתה דומה לשלך מאת: danarod הוא אחד השחקנים היפים של קוריאה! רק "בגללו" אני רוצה לראות את הסדרה המשטרתית TEN. וגם את "סעודת האלים" למרות שלסונג יו-רי בכלל לא התגעגעתי.
את "Can You Hear My Heart" לא ראיתי, כך שזאת הייתה הפעם הראשונה שראיתי את מין-ג'ו...ההתרשמות הראשונה שלי לגביה הייתה טובה, מסקרן אותי לראות אותה בסדרה החדשה שלה לצידו של קאנג ג'י-וואן אופפה!
בתגובה ל: אני אוהבת את התמונה הזאת! מאת: MyGirl
אבל לפעמים מתחשק לי לתת לו בוקס בפרצופו הנאה בסדרה הזו. אני בטוחה שאת מבינה למה :) גם מי-ג'ו מעצבנת אותי לפעמים, ואני חושבת שאולי עם שחקנית אחרת הייתי נהנית יותר מדמותה. אבל שמעתי עליה דברים טובים בסדרה החדשה עם קאנג ג'י הוואן - Incarnation of Money. לסדרה הזו אחראים התסריטאי והבמאי של Giant ו-Salaryman שבהחלט הוכיחו את עצמם.
קראתי של-TEN אמורה להיות עונה שנייה. סדרות הכבלים לא פעם עשויות היטב, אבל אני קצת חוששת מרף האלימות בסדרה הזו.
Feast of the gods לא כ"כ מושכת אותי, כי אין לי כוח כרגע לעוד דרמת אוכל באורך בינוני, וגם סונג יורי לא אטרקטיבית בעיניי - אבל הגברים שלצדה דווקא כן... נראה לי שיש סכנת פזילה בסדרה הזו, לא הייתי יודעת על מי להסתכל קודם
iDana לשעבר
בתגובה ל: אז סיימתי עם ה"כוכבים" מאת: danarod אני זוכרת את הסדרה הזו כסדרה חמודה וקלילה...כשראיתי את הראשית בפרק הראשון כל כך התאכזבתי כי ראיתי אותה לפני כן בסדרה היסטורית ושם היא כל כך עיצבנה אותי...אבל ככל שהתקדמו הפרקים היא דווקא התחבבה עלי והייתה שונה לחלוטין מדמותה התקופתית ששם היא הייתה בעלת פרצוף מלאך שדרש בוקס. הילדים בסדרה שנקראו בשמם של צבעים היו ממש חמודים! במיוחד הילדון שנדבק לאגו'שי הממורמר שככל שהעלילה התקדמה גם הוא השתנה לטובה. טוב...אם אני זוכרת משהו מהעלילה אז כנראה שהסדרה לא הייתה רעה בעיני
בתגובה ל: , דנה! מאת: MyGirl ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: danarod ...חיפשתי תמונות של ברק אובמה בביקוריו הרשמיים בקוריאה (דרך אגב, הוא ביקר שם יותר מאשר הוא ביקר אצלנו), וגיליתי תמונה שלא יכולתי להתעלם ממנה- בארוחת ערב חגיגית שנערכה לכבוד הזוג אובמה באחד מביקוריהם הרשמיים, אשתו של נשיא קוריאה לא לובשת שמלת ערב מהודרת, אלא האנבוק מסורתי. במבט ראשון, זה נראה לי מוזר, אבל במבט שני, דווקא לא (כנראה זה הכללים בקוריאה, לגבי לבושה של "האישה הראשונה" במדינה, בטקסים ובאירועים רשמיים). מה גם, שזה כנראה הכי פרקטי ונוח.
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: danarod היוש וחג שמח:)
אני מחפשת המלצות לדרמות יפות.. אפשר שיהיו קלילות, מצחיקות וכובשות:)
בנוסף גם דרמות נוספות שבהן משחקים:
Jung Yong Hwa
Park Shin Hye
Jang Geun Suk
Lee Hong Ki
מתורגמות יהיה יותר קל אך תמליצו גם על כאלו שלא.. אתמודד עם זה בכייף:)
אשמח אם זה יהיה במוד של אלו שכבר ראיתי ומאוד אהבתי:
אתה יפייפה
heartstrings
טעם אישי
ואפשר גם כאלו כמו: צייד עירוני
שאלות נוספות:
* האם הדרמה בקישור שצירפתי זוהי דרמה נוספת של Jang Geun Suk?
* האם הקישור הזה זוהי דרמה משותפת נוספת של 2 השחקנים מ"אתה יפייפה"?
* האם יש את הדרמה shining inheritance מתורגמת?
מתארת לעצמי שיצוצו עוד שאלות.. אני דיי חדשה בתחום :-)
תודהההה :-)
בתגובה ל: המלצות לדרמות קוריאניות:):) סורי על השאלות הרבות.. מאת: meirav8585
לסוקי (Jang Geun Suk) יש עוד 2 דרמות מתורגמות לעברית. "מרי הינשאי לי" (הקליפ הראשון שצירפת הוא משם) ו"גשם של אהבה". שתי הסדרות נמצאות באתר המוכר והידוע. אני אשלח לך קישורים במסר אישי (נראה לי שכבר שלחתי לך פעם).
מלבד הסדרות שציינת, Jung Yong Hwa קפץ לתפקיד אורח קצרצר ב"כבודו של ג'נטלמן", אבל אולי תיהני מהסדרה הזו בלי קשר... גם היא מתורגמת לעברית באתר הידוע.
Lee Hong-Ki קפץ לתפקיד אורח ב"חברה שלי היא גומיהו" (גם היא מתורגמת לעברית). לא צפיתי בה, אבל זו אמורה להיות קומדיה קלילה.
Park Shin Hye שיחקה לאחרונה בסדרה Flower boy next door שמתחילים לתרגם לעברית באחד האתרים.
בנוסף לכך נראה לי שאולי תיהני מסדרות נוספות שמתורגמות לעברית כמו:
הגבר של המלכה היון השערורייה של סונג-קיון-קוואן שקר לי לשאוף אל החלום כוכבים נופלים מהשמיים פול האוס - טייק 2
ואם את חובבת לי מין הו, אז יש לך גם את הסדרות "אמונה" (דרמה תקופתית) ו"מקרל ראן", שתיהן מתורגמות לעברית.
אני אשלח לך קישורים (גם ל-shining inheritance) במסר אישי.
תהני :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: בבקשה מאת: danarod היי לכולכםםםם!!!
תודה רבה לכם:) איזה כייףףף.. :) התגובות של כל אחד מכן תרמו והוסיפו לי.
ודנה את מדהימה! תודה:)
איך אני יכולה להכנס למסר אישי? רוצה להתחיל לראות את הדרמות שציינת (דנה).. ולהכנס לקישורים שציינת בסוף התגובה האחרונה.
לגבי Flower boy next door ראיתי במקרה ביוטיוב ותיכננתי התחיל לראות.. אולי שווה לי לחכות ולהתחיל עם אלו שצירפת לי קישורים אליהם.
אני מתה על לי מין הו וראיתי כבר את הדרמות שלו חוץ מ"מקרל ראן"
* האם כדאי להתחיל לראות את פול האוס-טייק 2 לפני פול האוס הראשון? או שבלי קשר פול האוס הראשון שווה צפייה ואם כבר.. אז שאראה לפי הסדר? וכמובן, איפה יכולה למצוא את שניהם עם תרגום עברית?
* האם הקישור הבא זה קליפ לשיר של הזמר הזה (שאגב נשמע שווה חקירה נוספת לחומרים שלו) או שזוהי דרמה נוספת המשותפת לשניהם? ואם כן,מהי?
בתגובה ל: איזה כייףף :) תודההה.. :) מאת: meirav8585
כדי להיכנס למסרים האישיים את פשוט צריכה להקליק על "מסרים באג'נדה" שמופיע למעלה.
אין קשר עלילתי בין פול האוס 1 ו-2, ויש כאלה שטוענים שדווקא הסדרה השנייה טובה יותר מהראשונה. עניין של טעם :) נראה לי שאפשר למצוא רק את פול האוס טייק 2 עם תרגום לעברית ברשת.
בתגובה ל: המלצות לדרמות קוריאניות:):) סורי על השאלות הרבות.. מאת: meirav8585
אינו דרמה נוספת של השניים. זהו מיקס של קטעים מתוך שלוש דרמות בהן השתתפו כשרק באחת מהן הופיעו ביחד - " אתה יפהפה ". הצעת הנישואין בהתחלה היא מתוך " LOVE RAIN " עם - YOONA. " ההיענות" כביכול של PSH היא מתוך הדרמה - " HEARTSTRINGS " . בנוסף יש קטעי - NOT GOOD ) NG )ומאחורי הקלעים מתוך הדרמה " אתה יפהפה " וקטעים מתוך הופעות ומפגשים משותפים שערכו השניים עם מעריצים , וכן פירסומות שצילמו ביחד. גם חלוקת פרסי - SBS ל" אתה יפהפה ". השניים ידועים כידידים מאוד טובים אך לא יותר מזה בשלב זה.
בתגובה ל: המלצות לדרמות קוריאניות:):) סורי על השאלות הרבות.. מאת: meirav8585 ולנישה הכוללת את "החברים של סוקי":)
ותקשיבי לדנה, היא יודעת על מה להמליץ ןלמי:) ודנה יקירתי, על הסבלנות והחמימות בהם את מקבלת כל אדם בפורום הזה, אני חייבת להצדיע לך.
בתגובה ל: ברוכה הבאה לעולם הדרמות מאת: zilpa
וכולנו היינו פעם חדשים...
iDana לשעבר
בתגובה ל: המלצות לדרמות קוריאניות:):) סורי על השאלות הרבות.. מאת: meirav8585 ללא תוכן
האם השחקן והזמר SIWON מה"סופר ג'וניור" נמצא בארץ??? השמועות אומרות שכן
בחדשות הבידור לא פרסמו על כך שום דבר, אבל התמונות מדברות בעד עצמן
בדיוק עכשיו אני רואה אותו ב"מלך הדרמות"...
בתגובה ל: SIWON בארץ? מאת: MyGirl ללא תוכן
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: SIWON בארץ? מאת: MyGirl ולפני כן ראיתי אותו ב"הו, מיי ליידי". כמה שהוא יפה...ואיך תמיד הוא משחק שחקן שלא יודע ממש לשחק ורק סומך על כך שהוא יפה. (ושכמובן, התדמית שלו שונה מאוד מהתדמית הציבורית שלו...) מעניין מה אומר עליו הטייפקאסט הזה שלו...:)
חוץ מזה, אני בניגוד אלייך מאוד נהנית מהדרמה, ולומדת ממנה לא מעט. אני חושבת שכל חובב דרמות חייב לראות את הדרמה הזו.