הטלנובלה ממש חמודה! לילה קברל כהרגלה היא שחקנית נהדרת והמשחק שלה משובח! בינתיים, הטלנובלה טובה מאוד והיא מעניינת אותי יותר מקודמתה. מה דעתכם?
בתגובה ל: FINA ESTAMPA ("שקר היופי") - יש צופים? מאת: MyGirl סיימתי ב3 וחצי בבוקר.
זה אומר הרבה מאוד על כך שאני מוכן להתחייב לסדרה הזו.
אני אגיד את זה פעם אחת: מרקו פיגוסי וסופי שרלוט (ראפה ואמליה בהתאם) הם זוג ממש יפה. והם גם קיבלו טלנובלה משלהם בשם "דם טוב" שהולכת להיות קומדיה. אצלנו, כמובן, לא נזכה לראות את זה.
ולילה קברל נהדרת בתפקיד הזה. וגם כריסטיאני טרולוני מצויינת בתור המרשעת של הסדרה.
ו.... למי אכפת מרנה ז'וניור והעלילות הדביליות שלו. אוף.
בקרוב.... החטאים חוזרים מהעבר... וזה יותר מחטא אחד....
לזכרך, קרלוטה שלי.....
ויליאם לוי, הבעל הבא שלי וזה כי אני אמרתי לו להיות שלי. אז הנה. אמרתי.
וגם דויד זפדה הוא בעלי החדש. הוא בתור שטיח רצפה לבעלי הראשון ולי.
בתגובה ל: עשיתי מרתון של 5 פרקים מאת: nirdelanoche ראפה ואמליה הם זוג מקסים, אבל ראפה כבר התחייב לבגוד בה כדי לשלם את החוב של אחיה מאחורי גבם של האחים והוא גובה מאנטנור גם את הכסף שחסך, אבל מאנטנור לא אכפת, מגיע לו, רק האבסורד בתירוץ שהוא עומד לשכב עם אישה אחרת כדי לא לאבד את אמליה.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: רנה ג'וניור אן אתנחתא קומית ולא מעניינת מאת: EVGLEV
תוקן על ידי ההרצליינית 7/4/2013 18:49
בתגובה ל: רנה ז'וניור זה הבן של רנה וטרזה כריסטינה? מאת: ההרצליינית ללא תוכן
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: עשיתי מרתון של 5 פרקים מאת: nirdelanoche אם כי, לעיתים הצווחות שלה קצת מציקות...בעיקר הקללות שהיא זורקת לעבר קרולואלדו או איך שקוראים לו. היא קוראת לו "משרת" וזה עוד אחד מהכינויים העדינים
רפאל ואמליה מתוקים יחד! ראיתי תמונה שלהם מתוך הטלנובלה החדשה והם נראים אפילו עוד יותר טוב.
בתגובה ל: טרזה קריסטינה גם דמות חביבה... מאת: MyGirl מדגישים את ה"רוע" שלה...
וגם מדגישים על הדרך את היותו של קרדו הומוסקסואל.
בקרוב.... החטאים חוזרים מהעבר... וזה יותר מחטא אחד....
לזכרך, קרלוטה שלי.....
ויליאם לוי, הבעל הבא שלי וזה כי אני אמרתי לו להיות שלי. אז הנה. אמרתי.
וגם דויד זפדה הוא בעלי החדש. הוא בתור שטיח רצפה לבעלי הראשון ולי.
בתגובה ל: FINA ESTAMPA ("שקר היופי") - יש צופים? מאת: MyGirl כשאם תחילת מלאך ושטן אני אצפה בכל הסדרות של ויוה!!! אבל זאת בהחלט טלנובלה שלא היה שווה להפסיד בגלל העלילה ובגלל לילה קברל. ואם ויוה פלוס הקלו קצת את העומס כשדחפו את אהבה מנצחת בשידור חוזר מיידי כמעט כמו מנקשה וחליל. וחוץ מזה זה רק חודש וחצי האומץ לאהוב, יפה במנהטן ואזל מסתיימות תוך חודש.
בתגובה ל: אני צופה למרות שהגעתי לשיא השיאים מאת: EVGLEV
מאפשרים לך אתנחתא קלה, לא? התכוונת שאתה צופה בכל הסדרות בשני ערוצי ויוה? אני מניחה שלא תראה שוב את "נשיקה מתוקה", או שכן?
iDana לשעבר
בתגובה ל: אז השידורים החוזרים מאת: danarod מאפשרים לי קצת אתנחתא ופחות עומס כי השידורים החוזרים בויוה הם סדרות שמאוד אהבתי כמו אשת הברזל והדרך להודו שאני לא מוכן לוותר עליהן, ולמעשה הייתי מוכן לוותר על שקר היופי בשביל השידור החוזר של הדרך להודו עד כמה שזה אבסורדי ובסוף החלטתי לנסות ובכל זאת יש לי מג'יק, יש סטרטר אוור של הוט וחבל לפספס כשאפשר לסדר הכול בצורה נוחה בשבילי. ועכשיו מגיעה מלאך ושטן לראשונה מאז קופי פרינס בפעם השנייה, שידור חוזר שבו אני אצפה בסדרה בפעם הראשונה.
בנוסף גם את יורשי הנקמה אני לא רואה, כך שגם אם הייתי רואה שידורים חוזרים של אהבה מנצחת ונשיקה מתוקה הייתה נשארת סדרה בודדה שאני לא רואה. ואכן אם היו משקיעים ומביאים סדרות חדשות שהייתי אוהב וקוריאניות אני לא מפספס בויוה פלוס מאז השידור החוזר של קופי פרינס לא וויתרתי על אף אחת אז בצער רב הייתי צריך לוותר על הדרך להודו או אשת הברזל.
בתגובה ל: באמת השידורים החוזרים בויוה פלוס מאת: EVGLEV אבל מצד שני גם אני רואה הרבה סדרות (לא בויוה) וקוראת ספרים כך שאסור לי לדבר הרבה.
כמובן שאני רואה את הסדרה, אני מאד אוהבת את הסדרות הברזילאיות, וליליה קברל וכריסטינה טורטליאני עושות עבודה נהדרת.
הצדדים החלשים בסדרה הם הקומיים, הייתי רוצה שהברזילאיים יבינו שלא חייבים להכניס בכוח קטעים מבדחים לדוגמא קרלוס מנואל לא מכניס קטעים מצחיקים והן הסדרות הכי אחלה. רנה ג'וניור הוא פתטי וכך גם החבר שלו. נקודה שניה שהיא חלשה היא לואנה היצאנית, אני מקוה שהנקודה הזאת תתבהר או שאיאלץ להריץ את הקטעים איתה.
אלוהים נתן לנו שתי אוזניים ופה אחד כדי שיותר נקשיב ופחות נדבר.
בתגובה ל: לפי דעתי הגזמת מאת: tami_y קיוותי שלא אוהב את המחליפה של הקמע, אך יכולתי לוותר על ההזדמנות לראות את העלילה של פנינה שחורה. ושקר היופי כל כך שובחה בפורומים וגם את לילה קברל אהבתי בתפקידים הפוכים ביומן חיים וללא ספק. כשקראתי את העלילה באתר של ויוה חשבתי שאין בעיה לוותר על הסדרה, אבל הפרומו שכנע אותי אחרת הסיפור בין אנטנור לגריזלדה ריתק. ועם תחילת העלילה הכלבים של טרזה כריסטינה, אז בטח שלא אוותר.
רנה ג'וניור, החבר שלו ולאנדרו שכפי שאני מבין הוא אחיו של החבר פתאטיים ומגוכחים ונראים בינתיים לא קשורים לעלילה כמו בכל סדרה ברזילאית ובטלנובלות בכלל, יש קווי עלילה שנראים לא קשורים והם מתגלים כקשורים בהמשך. גם לגבי לואנה זה קו עלילה שעוד צריך להתבהר.
בתגובה ל: אני צופה למרות שהגעתי לשיא השיאים מאת: EVGLEV כלומר אתה רואה את הדרך להודו ואשת הברזל בפעם שניה ??? כל הכבוד לך !!!
בתגובה ל: חבגני איך אתה מצליח לראות כל כך הרבה ?!?! מאת: דינלה תודה, ובזכות לוח השידורים החוזרים של ויוה אני מסתדר, אם זה היה ערוץ אחר ללא שידורים חוזרים או עם שידור חוזר אחד בלבד, המג'יק שלי היה מתמלא בקצב שיא וכנראה הייתי צריך לברור את הסדרות. לכן בשבילי לראות טלנובלה שלא בערוצי ויוה זה בעייתי.
בתגובה ל: אני צופה למרות שהגעתי לשיא השיאים מאת: EVGLEV אני צופה רק ב"שקר היופי", אבל זה לא כולל כמובן את כל הסדרות הקוריאניות שאני עוקבת אחריהן...רק היום סיימתי עוד סדרה והשניה שבה אני צופה כבר חצי מאחורי...מחר מקווה להתחיל עוד אחת
בתגובה ל: אני צופה למרות שהגעתי לשיא השיאים מאת: EVGLEV ללא תוכן
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: FINA ESTAMPA ("שקר היופי") - יש צופים? מאת: MyGirl ישנם טלנובלות שהם הזויות, לא מציאותיות, אכזריות (כמו הטורקיות), כולן מעניינות, ממכרות, ואהובות. בטלנובלה "שקר היופי" יש , לדעתי, מעבר לכל זה, זוהי טלנובלה עם המון מוסר השכל, יש בה המון מהחיים, מרגשת, מקוממת, מלמדת ומחנכת אותנו כהורים, וגם כבנים ובנות להורים. אני נהנית מכל רגע ובטוח שאהנה יותר כשתהיה זכיה גדולה בטוטו/לוטו בטוח שאז יופקו המון לקחים. כיף.
בתגובה ל: אני צופה בשקר היופי והתרשמותי: מאת: בוניטה חשבתי שאני היחידה בפורום שצופה בה...טוב לקרוא עוד תגובות נלהבות
גם אני מחכה לראות מה יקרה אחרי הזכייה הגדולה בלוטו...מה שבטוח הוא שפרראו תישאר אותנטית ואנושית ולא תאפשר לכסף לשנות את אופייה הנהדר. מי שבטוח יקח טראמפ על חשבונה הוא אנטנור שכבר הוכיח עד כמה נמוך הוא יכול לרדת.
בתגובה ל: נחמד לקרוא עוד תגובות חיוביות על הטלנובלה! מאת: MyGirl יש עוד כמה בקנה כמו אישתו לשעבר של קינזה ובטח רפאל (למרות שקשה לי לחשוב עליו ככה כי הוא מממש חתיך והוא ואמליה ממש מתוקים ביחד)
בתגובה ל: לפי דעתי לא רק אנטנור מאת: tami_y הבנתי שגם בעלה האבוד של גריזלדה (יגלם אותו ז'וזה מאייר) יחזור מהשאול לאחר הזכיה.
בתגובה ל: מאת: ההרצליינית ללא תוכן
בתגובה ל: נחמד לקרוא עוד תגובות חיוביות על הטלנובלה! מאת: MyGirl שצופים בשקר היופי אך אולי לא מגיבים וכותבים. מה שבטוח, אנטנור יענש ע"י אימו עד הסוף, לדעתי, וזה הלקח שדיברתי עליו, אך בסופו של דבר, אמא זו אמא ולדעתי היא תעזור לו. (אני מקוה שהעזרה לא תהיה כספית)
בתגובה ל: נחמד לקרוא עוד תגובות חיוביות על הטלנובלה! מאת: MyGirl המונים שאוהבים ומתלהבים רק הזמן הוא הבעיה
כפי שאת יודעת כולנו מלאות בקוריאניות ותוסיפי את הקיץ והגיחות טיסות לקוריאה חחחה,,, חיים קשים חחחה אבל ל --הסטאמפה הזאת-- מהמממת,, טוב שגם את פה. חחחה. מרי.
אה וכולנו יודעים מה קרה לה, אבל את יודעת אני ממשיכה במתקדם , הם משחררים כמה פרקים קדימה חחחה.
בתגובה ל: FINA ESTAMPA ("שקר היופי") - יש צופים? מאת: MyGirl ואח"כ נטשתי- לא מפני שלא מצאתי עניין בנובלה הזאת (דווקא כן), אלא מפני שאין לי סבלנות ל-140 פרקים ("מאשימה" את הדרמות הקוריאניות על 16-20 פרקיהן).
דווקא התרשמתי מאוד לטובה מהפרק הראשון. בהחלט "שקר היופי" עושה רושם של נובלה איכותית, מעניינת ובעלת פוטנציאל. ממאמר הקהילה שערכתי לה, הבחנתי שהקאסט כולל שחקנים איכותיים, מוכרים ואהובים. בניגוד לנובלות ברזילאיות קודמות, הפעם לא התבלבלתי בקשרים הסבוכים בין הדמויות- אני הבנתי בקלות מי הבן של מי, מי החבר של מי, מי האח של מי וכד'. יכול להיות שגם מאמר הקהילה עזר לי קצת בעניין הזה.
מה שכן, הפרק הראשון שודר מבחינתי בצירוף מקרים מעניין- בדיוק שנערכו שיפוצים אצלנו בבית. זה היה פשוט צירוץ מקרים משעשע, לצפות בפרק של נובלה שבה הגיבורה הראשית היא שיפוצניקית, ושברקע רעש המקדחות של השיפוצניקים שהיו באותם רגעים אצלנו בבית .
בתגובה ל: צפיתי רק בפרק הראשון. מאת: ההרצליינית מיעוט הפרקים, ואני מעדיפה טלנובלה ארוכה שתהיה איתי לאורך זמן, ואז אני כאילו נכנסת לתוך הענינים והעלילה וכל יום מצפה לפרק הבא. בקוריאניות את עושה פוף... ונגמר.
בתגובה ל: אני לא צופה בקוריאניות דוקא בגלל מאת: בוניטה זה נותן להנות מהסדרה בעיקר בסדרות ארוכות יותר כמו הנסיך שלה ויופי של ירושה וזה מאפשר להתרגל לגיבורים למרות השמות הקשים יחסית לשמות הלטיניים.
מה שמשותף לטלנובלות ולקוריאניות זה הצלע השלישית הגברית שהיא בדרך כלל בעיקר בקוריאניות טובה והצלע הנשית השלישית אובססיבית ותככנית. בטלנובלות לרוב גם הג'נטלמנים נהרסים כדי להמשיך את הסדרה, אבל בדרך כלל לגברים רעים יש יותר יסורי מצפון מלנשים רעות, עד שמישהו חובב טלנובלות קלאסיות בפורום הרוסי כתב שמבחינתו מונטה כריסטו אינה טלנובלה כי הדבר הכי חשוב בטלנובלה זה המרשעת. וגם בקוריאניות הנשים אובססיביות ולא מוכנות לוותר ויורדות נמוך כדי לשמור על הגבר ואילו הדמות הגבריות המשניות בדרך כלל אפילו יותר טובות מהגיבור הראשי. ובניגוד לטלנובלות שדואגים להרוס את הג'נטלמן כדי להצדיק את הישארות הגיבורים הראשיים יחד כמו בדונה ברברה וים של אהבה אז בקוריאניות משאירים את הבחירה הלא רציונאלית של הגיבורה שבוחרת בגבר הפחות טוב שמשתפר עם הזמן.
בתגובה ל: FINA ESTAMPA ("שקר היופי") - יש צופים? מאת: MyGirl בינתיים, התרשמתי לטובה. הסדרה מזכירה לי למה אהבתי סדרות ברזילאיות בעבר.
בתגובה ל: התחלתי לראות בימי שישי... מאת: לירוןןןןן
זה לא קל (מניסיון...), או שאת מקליטה?
אח, גם אני חיבבתי את הברזילאיות... אולי פעם אני אחזור אליהן :) קראתי שהסדרה הספציפית הזו נכתבה ע"י התסריטאי של "הגורל שלה" שזכורה לי לטובה. וגם יש בה קאסט מרשים.
צפייה מהנה ושבוע טוב!
iDana לשעבר
בתגובה ל: את צופה בחמישה פרקים ברצף? מאת: danarod עדיין לא חזרתי רשמית לעולם הטלנובלות, אבל אני מגששת. במקרה יצא לי לראות לאחרונה מספר פרקים בימי שישי (לא זוכרת כמה, לא שמתי לב (-:). אנסה להמשיך בזה מבלי להתחייב. גם הסדרה הטורקית נראית מושכת (מהמעט שראיתי).
בתגובה ל: את צופה בחמישה פרקים ברצף? מאת: danarod קיוויתי ש"שקר היופי" תהיה הנובלה שתחזיר אותי לברזילאיות, אבל לצערי זה לא קרה :-(. לא בגלל הנובלה, אלא בגללי. אבל לא נורא- בטח ויוה יחזיר אותה לשידור שני. אז אולי תהיה הזדמנות לצפות בה.
בתגובה ל: אני מקווה יום אחד לחזור לברזילאיות מאת: ההרצליינית לקח לי 50 פרק עד שהתיישבתי מזל ש -היאס הזה מקליט אבל היא טובה וכל הכבוד שהחברה פה יודעים לטרטר לנדנד למי שצריך טוב שהביאו אותה
אני די שולטת בשמות- השחקנים וכל המשחק שלהם מושלם,, כולל דמויות ישנות מדרמות ונצואליות שכבר נחתו בארץ. בבקשה תמשיכו לכתוב.
שלא רק הפורום השכן, יכתוב על הדרמה המצויינת "שקר היופי" זה לא בדיוק השם של הדרמה ---בפורטוגזית חחחה. תודה ,מראש , מ.
בתגובה ל: את צופה בחמישה פרקים ברצף? מאת: danarod ומישמיש ראש יותר מיד
בזמן האחרון יש לי המון המון המון דרמות ואת כולן אני מחבבת אבל שקר היופי או סטמפה כמו שהיא נקראת היא ממש ממש חויה איזה יופי של משחק, ואני רואה כאן את מי גריל וא אייבגיני ולהם יש טעם אז זהו נישבתי תודה.
בתגובה ל: FINA ESTAMPA ("שקר היופי") - יש צופים? מאת: MyGirl רנה החליט לעשות צעד וחשף בפני גריזלדה את הרגשות שלו כלפיה. הנשיקה ביניהם הפתיעה אותי (אבל אני בטוחה שאת טרזה כריסטינה יותר). אין ספק שגריזלדה לא אדישה כלפי רנה, בניגוד לגוארסי, המשיכה בינה לבין רנה מורגשת היטב ואם למישהו היה ספק אז הנשיקה הבהירה את כל הספקות.
טרזה כריסטינה הגיבה בשקט ורוגע לתמונה של הנשיקה שאיריס הביאה לה...אבל זה ברור לכולם שזה השקט שלפני הסערה, נכון? דווקא כשהיא כזאת שקטה אז היא יותר מפחידה...לא חשבתי שהיא תמהר להעיף את רנה מהבית...לסגור לו את המסעדה זה באמת עונש לא קל! אבל עם הסילוק מהבית היא די הפתיעה כי ככה היא נותנת לו יד חופשית עם גריזלדה. חשבתי שהיא תעדיף לפקח עליו בארבע עיניים ולא להוציא אותו מ"מגדל הפיקוח".
מה דעתכם על מצבו של ראפה? אותי הוא די הפתיע ביאוש שלו אחרי הפרדה מאמליה. הרי עד לא מזמן לא הפריע לו לבגוד בה וכעת כשהיא עזבה אותו הוא מרגיש שהוא לא מסוגל לחיות בלעדיה...שינוי דרסטי הייתי אומרת. ואמליה ממש דומה לגריזלדה...עקשנית וישרה...לא מוכנה לוותר לראפה עד שיחזור למוטב. כל הכבוד לה על זה!
הזוג החדש פרריניה-טרזה כריסטינה ממש מבדר! אגב, מאוד אהבתי אותם בזוג בטלנובלה "נשים מאוהבות". זוכרים אותם משם? שניהם כל כך השתנו... כשגריזלדה תפסה אותם במיטה בבית הישן שלה היא הייתה ממש משועשעת מהמצב...לא יכולתי שלא לחייך לאורך כל הסצינה. אין על גריזלדה! כשפרראו בסביבה אין רגע של שיעמום
בתגובה ל: הטלנובלה הזאת ממשיכה לרתק! מאת: MyGirl קודם הוא בוגד בה כדי לשלם את החוב של אנטנור לאימה המדומה ובשביל השתיקה של זולייקה, אך מצד שני הוא באמת מאוהב וכואב לו לאבד אותה בגלל שהיא לא מוכנה להיות עם פושע. אהבה מוזרה, שאפילו בשבילה שקל להסגיר את עצמו למשטרה, אך מצד שני הוא משלם חובות וסחיטות בבגידה בה.
אמליה באמת מלאך והיא מעדיפה לנהל קשר עם אסיר ולחכות לו מאשר לקבל פושע בתור בן זוג. וגם ידעה להסתיר את כל זה ולסבול לבד ורק סיפרה על הפרידה וגריזלדה יודעת לנחם אותה ומסבירה שאביה לא יותר טוב מראפה וגם היא התאהבה באדם רע והיא לא אשמה. ומצד שני אמליה סלחה בקלות גם לאנטנור וגם לאביה ונלחמה על הזכות של אנטנור לגור בביתם לאחר שהתכחש להם וגם כאביה חזר היא היחידה שהייתה בעד שהוא ישאר עם המשפחה.
בתגובה ל: ראפה באמת מוזר מאת: EVGLEV ללא תוכן
בתגובה ל: הטלנובלה הזאת ממשיכה לרתק! מאת: MyGirl לברזילאיות וחוץ מהדרך להודו וללא ספק לא התמכרתי לאף ברזילאית, גם לא להאחד. אולי משום שהדמויות הראשיות לא במרכז הן לא מצליחות לערב אותי רגשית, למרות שבדרך להודו הייתי מעורב רגשית וגם בללא ספק.
ובכלל גיליתי שהמקסיקניות הן כוס התה שלי, כשהתחלתי לצפות בטלנובלות במקסיקניות היה בלתי נסבל שהדמות הראשית כל הזמן בוכה וכולם דורכים עליה כמו על שטיח, מה שעכשיו אני רואה ביובנסיו וזה מעצבן ועכשיו בלי לכלול את הטרילוגיה התקופתית מאז אויבת יקרה זה השתנה לגמרי והדמויות הראשיות המקסיקניות כמעט ולא בוכות ויודעות להתגונן. ואני אומר מקסיקניות ולא טלוויסה כי התאהבתי גם בטלוויסה וגם בתחת שמיים אדומים, חופן של יהלומים ומשולש גורלי. בכלל הטלנובלות הטובות ביותר לטעמי שראיתי בחודשים האחרונים הן האומץ לאהוב, חופן של יהלומים, תחת שמיים אדומים וחיים כפולים וכולן מקסיקניות. למרות שיש גם חריקות מתהום של תשוקה אני לא מתלהב כמו שאנג'ליקה מתלהבת ולסירוגין יש לי עניין רב ולסירוגין פחות ואלמה מאכזבת קשות הפער בין אלמה לתחת שמיים אדומים ניכר.
לכן בשקר היופי אני רואה חלקי פרקים שאני מצליח בבוקר, ואת הרוב אני רואה בשידור חוזר של יום שישי, אני מקליט למקרה את הפרקים, אבל מרוב טלנובלות אין לי זמן לצפות בהקלטות.
ועכשיו לאחר כל ההקדמה לעניין האמיתי טרזה כריסטינה מכירה את איריס ומבינה שהיא סחטה את בעלה ובאה בשביל כסף והיא מגיבה בשקט אבל מתנקמת קשות לא אכפת לה להשאיר אנשים חסרי עבודה ולקוחות של מסעדה בלי המסעדה בשביל הגחמות שלה. פטריסיה מזועזעת מהמצב, אבל למרות שהיא יודעת כמה אימה בלתי נסבלת היא מנסה לשכנע את אביה לנסות להתנצל ולהשלים איתה, מה שהיא בעצמה לא הייתה מוכנה לעשות בלי שאימה תתנצל והמומה לשמוע שרנה רואה בכך הזדמנות להיפרד מאשתו. רנה מחזר אחרי גריזלדה ולמרות שפטריסיה אוהבת את שניהם, היא בהחלט עלולה שלא לקבל את היחסים שלהם.
גם רנה ז'וניור מתקשה להשלים עם פרידת הוריו.
גריזלדה הייתה משועשעת לתפוס את בעלה לשעבר עם האויבת שלה ובתמורה שלא תסגיר לבעלה את ה"נאמנות" שלה כפתה על טרזה כריסטינה לבוא למסיבה.
תאודורה רוצה לשנות את חייה ולהיות אימה טובה, אך כל חייה חיה על חשבון הבעלים שלה ופשוט לא יודעת לעשות כלום והמשרה היחידה שהיא מוצאת לאחר שעורכת הדין מסבירה לה שללא עבודה קבועה היא יכולה לשכוח מהמשמורת על הילד היא בתור מנקה והיא נעלבת. פרניה רוצה להרוס למשפחתו והוא מסביר לתאודורה שאנשים אוהבים סינדרלות והיא היא תעבוד בניקיון זה ירשים מאוד את השופטים ותאודורה אכן מבינה את ההגיון שעכשיו כשקינזה בן של אימה עשירה אז מבחינת היא יכולה להפוך לענייה המסכנה והם המשפחה העשירה המדכאת.
תאודורה גם מבינה שפרניה מחפש מטמון ומנסה לסחוט אותו. תאודורה מגלה גם לפי צורת החיפוש של פרניה ואנזו שאין להם מושג איזה סוג של אוצר הם מחפשים.
בתגובה ל: גיליתי שאני מתחבר למקסיקניות הרבה יותר מאשר מאת: EVGLEV האם אתה יודע מה הסוד שדודה איריס יודעת על טרזה קריסטינה ??
בתגובה ל: רנה מאד מאושר שזרקו אותו מהבית מאת: דינלה אני קראתי על כך בפורום ברזיל של ויוה ולא בטוח שהבנתי נכון. אבל ממה שהבנתי בלבן טרזה כריסטינה היא לא הבת הביולוגית של אחיה של איריס והאימא של טרזה כריסטינה הייתה זונה ולמעשה לטרזה כריסטינה אין קשר ביולוגי לשם המשפחה שהיא כל כך מתגאה בו. עם זה נכון לא פלא שהיא לא מהססת לרצוח כל מי שיודע את הסוד.
תוקן על ידי EVGLEV 29/6/2013 23:47
בתגובה ל: הסוד לא ידוע לצופים עדיין מאת: EVGLEV אני לא יודעת איך לסמן ספויילר בלבן אז לא ציינתי אותו כדי לא לקלקל ולבלבל את הצופים. כיצד כותבים ספויילר בלבן? תודה בוניטה.
בתגובה ל: הסוד לא ידוע לצופים עדיין מאת: EVGLEV מפתיע הסוד בלבן חשבתי לתומי שתרזה כריסטינה עבדה בתור זונה או רצחה מישהו
בתגובה ל: גיליתי שאני מתחבר למקסיקניות הרבה יותר מאשר מאת: EVGLEV בעיני הברזילאיות מאד איכותיות. מאז קשר משפחה ששודרה בערוץ 3 ואחר האחד המופלאה עם השחקן שמשחק את רנה בתור סעיד אני ממש מכורה. הרימיק של טלמונדו לאחד הברזילאית לא הגיעה לקרסולאים של הברזילאית. אבל בקשר למקסיקניות אני מסכימה, הן הרבה איכותיות מאשר הארגנטינאיות.
בתגובה ל: יבגני הפתעת אותי שאתה לא מתחבר לברזילאיות מאת: דינלה ...שהוא לא מתחבר לנובלות ה ברזילאיות. אומנם לא יצא לי לצפות בנובלה ברזילאית מאז "לחיות את החיים" ששודרה בויוה לפני שנתיים, אבל אין לי ספק, שהנובלות הברזילאיות היו ונותרו הנובלות האיכותיות ביותר שהגיעו מדרום אמריקה (למרות שהיו כמה כאלה שהגיעו לישראל, ולא הייתי מגדירה אותן בכלל כאיכותיות).
ובאשר לנובלות הארגנטינאיות: ידוע כבר מזמן שהנובלות הארגנטינאיות, ברובן כבר לא נחשבות לאיכותיות. המפיקים הארגנטינאיים- כך שמעתי- מעדיפים להתמקד בנובלות אפלות ואלימות מאוד מהצד האחד, ובטלקומדיות רדודות ומטופשות מאוד מהצד השני (ולדעתי, אם היה קיים פרס נובל להמצאה מיותרת וגרועה, הארגנטינאים היו צריכים לקבל אותו על ההמצאה "המופלאה" שנקראת טלקומדיה). העיקר צופי ויוה חוזרים ומתחננים באתר, שקברניטי ויוה יביאו לערוץ כמה שיותר נובלות ארגנטינאיות...
תוקן על ידי ההרצליינית 30/6/2013 22:47
בתגובה ל: גם אני הופתעתי מאוד שיבגני כתב... מאת: ההרצליינית ה טלקומדיה המיפלצתית הארנטינאית שלא תורמת כלום ולא מבהירה כלום ואם אינך תושב המדינה אתה מבין בערך כמו שאנחנו מדקלמים את ה גשש החיוור, פוי ועוד מבקשים, תביא, תביא, תביאו- מה תביאו---?????????????????
רוצים תביאו את הראש של המנכ"KKKKלללל החביב את
דורי----- מכה שהרס הכל. הביא וכשהלך חירב הכל, פוי.
שהרס כל חלקה טובה שקשורה לעיתון ויוה,, ולהקרנת סדרות מצויינות, זה תביא-- כל היתר לפח האשפה. תודה מרי.
בתגובה ל: מתחברת לכל הקטע האחרון שלך- משהו מחריד מאת: מאימאי10
הכל תלוי בטיב המילוי - ואני זוכרת שנהניתי בזמנו מ"אהבה תוססת" ששודרה לפני שנים בערוץ 10 והייתה מקסימה. הבעיה היא שלפעמים מתעקשים להאריך את הסדרות ולמחזר עלילות עד שזה הופך למסטיק חסר טעם. למרות שאני לא צופה בערוצי ויוה בשנים האחרונות, אני חושבת שראוי לשמור על גיוון בין המדינות השונות, ושתהיה לפחות ארגנטינאית אחת (הבנתי שבקרוב לא תהיה אף סדרה ארגנטינאית, עם סיומה של "יורשי הנקמה", או שהיא הסתיימה כבר?).
iDana לשעבר
בתגובה ל: לדעתי יכולות להיות גם טלקומדיות טובות מאת: danarod ה " סיפולוקס" האלה-- את יודעת מזה סיפונלוקס ?? אלה בקבוקי הסודה המצחיקים (כאלה קיבלתי ל חתונה שלי אולי 10 אז--- בדיוק כמו אז--- ש --אנדריאה דל בוקה,, ה סינדרלה של הקלאסיות הארגנ,,,,,
והרי היא -ה---מלכה-- ב== ה' --היחידה "המיתולגיות "של המאה וכי מי ישווה לה... שימי אותה לא בטלקומדיה,,,, אלא-- בטל-טרגדיה ואני אפול שדודה,
אבל ישנן אחרות שלא יכולתי להבין ושוב לראות את החצר הלבנה, דה "וייט פייאנס " גדר עץ לבנה" את יודעת כל הדרמות במרפסת האחורית של המטבח ממש מכה ואותו עציף עם ביגוניה אדומה יבשושית מופיעה בכל טלקומדיה ובכל פעם מחדש--
נטליה אוררי נכנסת מהדלת האחורית,, יוצאת מהראשית בובה פראית נו,,, כמוך וכמוני ,, נו,,, לה פורט עם העצבים שלו-- גדול,, לא אמרתי שלא--- אבל---
אם הם כ"כ טובים איכן נעלמו גבריאל קוארדו, קמפוס, שושונה סוסאנה?? חחחה, וזה הגבוה מכל הדרמות של אנטונלה ופנינה וכו ו-- שכחתי את שמו,, הגבוה הזה שיצא להתבודד באלפים ושכח לחזור.
אז --
לא היה משהו אחר והתאהבנו ב--פקונדו ארנה, ב- אצ'ארי אצ'ארי פבלו,,, הגדול מכולם ו- אוסבאלדו דה לה פורט , אה ניזכרתי גוסטבו ברמודס, איזה שם- חחה
סולדאס וכו' , נעלמו איפוא הם - מצטלמים שמה --- בארגנטינה הרחוקה, חבל.
בתגובה ל: הי דנה היקרה, לונג טיים -- חחה נכון ,אולי לגבי-- מאת: מאימאי10 ונורא איך הסרטים האלה אינם נשמרים ?? רק לפני ימים העליתי את חוזיליטו חחחה והאיכות מלפני מאתיים שנה מעולה מאין כמוהה, חחחה כאן הסירטון העלה אבק צהוב כאילו מערבון של דו קרב בצוהרי היום עלאק גארי קופר- חחחה ככה מאיפוא שלפת?.. צחקתי לפחות לערב ארוך זה. תודדדה. מ.
בתגובה ל: עוד הערה עוקצנית, האיכות רק מלפני 10 שנים ,איום מאת: מאימאי10
אבל הקליפ חמוד ומעלה בי זיכרונות נעימים :)
כוכבים באים וכוכבים הולכים, זו דרכו של העולם... ולכן כיף להתענג על הנוסטלגיה :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: לדעתי יכולות להיות גם טלקומדיות טובות מאת: danarod ו״אהבה תוססת״ הופקה לפני יותר מעשור, אם אני זוכרת טוב. כנראה אז הארגנטינאים ידעו לעשות טלקומדיות... בכל אופן, זה בהחלט תלוי בטיב במילוי. אני זוכרת כמה התלוננו בזמנו בפורום, על ההתדרדרות של ״להלולה״- שבגלל ההארכה המיותרת שלה, היא הפכה מטלקומדיה חביבה ומקורית לעוד נובלה קלישאתית ומעיקה... בכלל, הארגנטינאים מומחים בלהאריך סדרות, הארכות שרוב הפעמים הן מיותרות ופוגעות באיכות ורמת הסדרות.
בתגובה ל: פתיח ושיר נושא חמודים מאוד! מאת: ההרצליינית
ההצלחה גורמת להארכה שעלולה לקלקל... אבל שמעתי דברים טובים על הטלנובלה Graduados ששודרה בשנה שעברה בארגנטינה. גם הפתיח נראה חמוד:
iDana לשעבר
בתגובה ל: כן, לעתים קרובות מדי מאת: danarod ...נטליה אוריירו, זאת שמבקשים אותה השכם והערב באתר ויוה. אבל לא. הטלקומדיה המבוקשת של הגברת אוריירו, בכלל נקראת Solamente
בתגובה ל: גיליתי שאני מתחבר למקסיקניות הרבה יותר מאשר מאת: EVGLEV בברזילאיות יש עלילות מקוריות שלא שודרו בויוה יש משפטים וטקסים שונים שאין בטלנובלות המסיקניות לפעמים המקסיקניות עושות עלילות שהם אותו הדבר וזה לפעמים נמרח הז'אנר המקסיקני טוב מאוד לדוגמא בשקרים היה וואו של אהבה וגם במשולש גורלי היה כל כך יפה לעומת זאת באלמה היא טלנובלה שאני לא מתחברת עליה וגבריאלה ספניק היא יודעת לשחק את המשחק זה פשוט הטלנובלה עצמה גרועה
בתגובה ל: מקסיקניות הם טובות למרות שאיני צופה בהם לעומת ב מאת: evaeveta הקמע גרועה בהרבה, אבל זאת לא נחמה, התסריט פשוט לא תופס בניגוד לתחת שמיים אדומים ומשולש גורלי הנפלאות כך שהבעייה היא לא שחברת אצטקה היא חברה גרועה.