בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית אחרי שראיתי שהופיע התרגום של כרמית, החלטתי לחכות קצת, שיצטרפו פרקים...
כשזה הגיע ל-6 החלטתי שזהו, אפשר להתחיל בצפיה.
לאחרונה לא כלכך הלך לי עם הסדרות שבחרתי. "בחור נחמד" הותירה אותי אדישה לקסמיה, וסונג סונג הון יקירי כבר מזמן אכזב עם ד"ר ג'ין המעצבנת שלו..
ובכל זאת, התחלתי ונכבשתי. סיימתי את פרק 4 - ושאלתי את עצמי מה מיהרתי כל כך לצפות כשיש רק 6 פרקים מתורגמים ורק 8 שיצאו בקוריאה...אחרי הכל, דחיית סיפוקים כשמדובר בדרמות הקוריאניות זה לא הצד החזק שלי.
אקצר ואומר: התרגום של כרמית מעולה!!! (תודה, כרמית
וסונג סונג הון ושותפתו- שין סה קיונג, המוכרת כאילמת מ"עץ עמוק שורשים" עושים פה תפקידים מעולים (הכימיה ביניהם מצויינת)
("בתפקידי הקודם הייתי אילמת ועכשיו אני מה זה יודעת לדבר...")
(אפילו השפם לא מכער אותי באמת.)
(אבל עדיף לי בלעדיו...)
יש רק דבר אחד שאני חוששת ממנו כרגע: התסריטאית ידועה כמי שגיבוריה לא תמיד שורדים, וגם לא תמיד ברור מה קרה להם בסוף. אני מקוה שפה היא תצליח לסיים בסוף שישאיר אותי מרוצה. אבל יש לי הרגשה שזה לא מובטח כלל...
בתגובה ל: כשגבר אוהב- מישהו רואה? מאת: zilpa תירגע ותחזיר לנו את התמורה לאגרה שאנחנו לא משלמים, אני צופה אני גם עצובה הרבה דברים לא "ככ מתוקים קרו-- אחרי שהיו מלא- דברים טובים -בזמן האחרון.
גבר כמו סונג סונג- חייב לאהוב- ויודע אז בבקשה שיתנו לו היא- קצת אימפולסיבית -נוקשה- חזקה, לגודל- ולגיל- דעתנית לוחמנית- ככה לא צדים חבר- חתיך- כזה- אפילו קצת ,אנמית- נוקשה- קלולאס- כזאותי- בקיצור--- סתומה. לעומת- המיתחרה של קוקיטית -יפה -גבוהה והעיקר דומה ל- חתולה פראית --פבלינה משהו- מהספרדיות והמבין יבין ניר, אנג'לינה -מישהוא כבר יקרא אותי וא"חכ גם יעשה שירוש דבילי של צחוקים חחחחה,, מממש,
,,,עכשיו,, תכלס---
כן ציפיתי לו- מאד,, מאד, וכתבת באתר אסיה מה רציתי ממנו מהידיד, הזה- אבל הוא לא קואה עברית אז יש לי בעיה.
ב== מקום אחר- כבר קראתי על אכזבות- קשות של בנות אך אני עדיין מחכה,
לבינתיים המוסיקה הורסת אותי..... והמראות- וכמובן הנופים והטיולים הבגדים שלו החליפות שלו, כושר - העמידה(שילוב עמידה חתיכית וקריאה עלאק-- וקריאת ספרים עלאק,( ממש ספרנית--) אציל מיוחד,מסתדר עם כל תמונה שופע קסם,
נכס, קישוט- מרשים היודע -לפסוע לחזר- לשחק, עדין פחד,--- החיבור עם הדור הצעיר, נו,,,, נראה לא התקבל אצלי בחדוה וששון ניראה---מאחר ואני נדיבה ניתן לו-- כמה חלטורות-
אז נר 6 ראיתי את הבריכה וטיפות על הגב קניתי ועכשיו אני מחכה לעלילה: כי אין--
אבל אני אופטימית.
את רואה \זילפה ברגע זה אם הייתי כותבת את הקיטורים של באנגלית זה היה מגיע תלסריטאית והיא היתה לוקחת בחשבון, בכל הנובלות הספניולוס", הם מבקשים שלחו: לנו טווייט, מסר, פייס, ספרו לנו מי, אתם אוהבים ומי לא ,ומה תרצו לארוחת צהרים ,מבינה??
ככה זה וכאן עם העברית זה שפה קדושה אז היא נישארת בארץ הקודש. טוב אני לא עייפה אבל צינית מאד, כפי שאמרתי היה לי יום שהגיע --מפעמי תש"ז--- חחחה מריאנה,
בתגובה ל: נקוה שלא כך יהיה, והתסריטאית תיקח" ואבן או ציפרלאק מאת: מאימאי10 נמשיך פעם----
בתגובה ל: נקוה שלא כך יהיה, והתסריטאית תיקח" ואבן או ציפרלאק מאת: מאימאי10 הרגו לי את סונג סונג הון פעם אחת, וזה היה פעם אחת יותר מידי....
היא קצת מעצבנת גם אותי, ולמען האמת אני לא מבינה איך היא טרם התאהבה בבחור המקסים הזה, שעושה למענה כל כך הרבה...
ולמרות שהשחקנית רק בת 22, היא נראית הרבה יותר מבוגרת. כך שהם מדברים על פער של 15 שנים ביניהם אני תוהה: היתכן? בעוד כמה שנים היא תוכל לשחק את אמא שלו.
המתחרה שלה שיחקה ב"מלכת התהפוכות" את זו שחיזרה אחרי בעלה של הראשית. היא מאוד חמודה וחבל שלא נותנים לה תפקידים ראשיים...
בתגובה ל: כשגבר אוהב- מישהו רואה? מאת: zilpa
אחרי שאסיים עם הסדרה הנוכחית שלי, Shut up: flower boy band (אני בפרק 6 מתוך 16 ונכון לעכשיו היא פורטת לי על המיתרים הנכונים ).
דווקא מתאים לי לצפות בקצב קוריאה, למרות שאני מודה שממה שקראתי על הסדרה, הגבר המאוהב לא נראה לי אטרקטיבי במיוחד אבל זה לא בהכרח אומר משהו לגבי מבחן הצפייה והתוצאה. יכול להיות נחמד לעשות צפייה משותפת שתהיה חוויה מתקנת (אחרי "בחור נחמד" ), ואם כרמית תרגמה - זה בונוס אמיתי
אגב, בבלוג של Koala's playground התייחסו לכימיה מתגלגלת וחילופי זוגות - בסדרה My princess סונג סונג-הון כיכב לצד קים טא-הי כידוע, והכימיה בין השניים זכתה לשבחים. בסדרה המושמצת Fashion King לעומת זאת, כיכבו שין סה-קיונג ויו אה-אין (שעל הכימיה ביניהם בסדרה כנראה אין שומדבר טוב להגיד). ועכשיו הזוגות מתחלפים להם - סונג סונג הון הוא "הגבר האוהב" של שין סה-קיונג, ויו-אה אין מככב בדרמה התקופתית Jang Ok Jung, Living by Love לצדה של קים טא-הי...
iDana לשעבר
בתגובה ל: אולי אצטרף אלייך בקרוב מאת: danarod היה נחמד...כשהתחלתי לצפות בסדרה אז לא ידעתי שמין-קי משתתף בה רק בפרקים הראשונים...הופתעתי שהוא נעלם מהר מהעלילה...אבל גם בלעדיו היה מאוד נחמד! החברים הלהקה כולם היו ממש חמודים!
בתגובה ל: צפיתי ב- Shut up: flower boy band מאת: MyGirl
~ ספויילרים אפשריים לסדרה ~
גם לי לא היה מושג לגבי מין-קי, הייתי בשוק - במיוחד כי הכי התחברתי לדמות שלו בהתחלה, הוא היה ממגנט וחשבתי שכל הסדרה תהיה בנויה סביבו. עכשיו אני אוהבת את כל חברי הלהקה, למרות שעדיין קשה לי לזכור את כל השמות
The best drama I have yet watched this year... I was watching this parallel to Dream High 2, and the difference in the standards caught my eye more... First of all, about the story. The bromance, love, friendship, family, these themes are very central in the drama, and are done perfectly. The characters are so perfectly constructed, that you'll start feeling for them after the 1st episode you watch.
נחכה. הניקוד גבוה, מסירה את הכובע? הישג? מי יודע? מוסיקה ענין של טעם .
בתגובה ל: אולי אצטרף אלייך בקרוב מאת: danarod יש לך חולשה למאפיונרים, לא? הפרק הראשון עשוי ממש כמו סרט. והוא מרתק פי מיליון מ"בחור נחמד" (שהתחילה יחסית טוב...)
וכמה שזה מעצבן שצריך לחכות, אם יהיה לי עם מי לדסקס קצת את העלילה מפרק לפרק, זה יהיה פחות מעצבן. אז תצטרפי!!! (התרגום של כרמית הוא בונוס...אין ספק. היא משקיעה וזה ניכר. אני מקוה שהתרגום של הפרקים הבאים יצא בקרוב...אחרת אצטרך כנראה לעבור לאנגלית..)
אגב, קראתי מישהי שהתלוננה שסה קיונג ב"מלך האופנה" וסונג סונג הון "בממזרח לעדן" השאירו אותה בטראומה מהסוף- כך שעד שהסדרה לא תסתיים והיא לא תדע איך הסוף, היא לא מתכוונת לצפות בה.
אני החלטתי שלא אכפת לי גם אם הסוף יהיה מעצבן. בינתיים הם בהחלט שווים צפיה:)
בתגובה ל: תצטרפי!!!! מאת: zilpa
אז סגרנו (בלי נדר, כן? ) - אסיים עם הלהקה המהממת שלי, ואז אכנס לקצב עם המאפיונר החתיך והמאוהב
שווה לחכות לתרגום של כרמית, לא? אני סומכת עליה גם מבחינת האיכות וגם מבחינת הקצב (אלא אם כן יהיו דברים לא צפויים או כאלה שלא תלויים בה...).
את יודעת שאני לא מפחדת מסופים רעים, נכון? בקטע הזה הייתי דואגת יותר בגלל הרזומה של התסריטאית ולא בגלל הרזומה של השחקנים. סביר להניח שכשהם חותמים על השתתפות בסדרה, אין להם מושג איך היא תסתיים (אגב, ב"מלך האופנה" הועלתה השערה שהסוף צולם למעשה כבר, בגלל הלוקיישנים, כך שהשחקנים ידעו לאן פניהם מועדות. אין לי מושג אם זה נכון, לא צפיתי בסדרה וגם אין לי כוונה כזו).
iDana לשעבר
בתגובה ל: טוב, את מכירה אותי מאת: danarod אני מבינה שאת הלהקה את לא ממריצה, אז הקצב איטי יחסית..
וכן, העובדה שסופים טראגיים לא שוברים אותך ידועה לי. המלך סאן חישל אותך, הא?:)
ואגב, שמתם לב שחזרו ההתראות של אג'נדה? כפי שנעלמו כך חזרו...
בתגובה ל: אני מקוה שנספיק לראות יחד... מאת: zilpa
השבוע משודרים בקוריאה פרקים 9-10 ומתוכננים 20 פרקים. בקצב הנוכחי אני כנראה אוכל להשלים פערים החל מהשבוע הבא, ולהצטרף אלייך בחצי השני של הסדרה :)
את להקת הפרחים שלי (שכ"כ שונה מ"הלהקה" של האחיות הונג - וטוב שכך!) אני לא ממריצה, כי היא מושכת ודורשת את תשומת לבי. הפרקים יחסית קצרים (פחות מ-50 דקות), אבל הייתי עמוסה ועייפה יחסית השבוע, ואני לא רוצה לצפות בפרקים בעיניים חצי עצומות, אלא כשאני מרוכזת ורעננה כך שאני באמת לוקחת אותה לאט...
החיים שלי כצופה מתחלקים ללפני ואחרי "יי סאן". זה אולי נשמע קלישאה, אבל זה באמת ככה מבחינתי. הסדרה הזו גרמה אצלי למהפך אמיתי :)
ובאמת חזרו ההתראות של אג'נדה לפתע פתאום (למרות שהגדרתי בזמנו שאני רוצה התראות למייל רק על מסרים אישיים ולא על תגובות).
iDana לשעבר
בתגובה ל: כשגבר אוהב- מישהו רואה? מאת: zilpa בדיוק היום חשבתי במה להתחיל ולצפות...סיימתי עם "עץ עמוק שורשים" (שהייתה מעניינת!!!) וסביר להניח שמחר אתחיל עם סדרה חדשה... התחלתי גם לפני כמה ימים את "Clone Baby" היפנית ואין לי ממש מה לכתוב על הסדרה הזאת...אני בפרק 4 ולא יודעת מה נסגר שם!
ולגבי כשגבר אוהב, יכול להיות נחמד אם נראה כולנו יחד ונדסקס את הפרקים פה...מה את אומרת? נענית לאתגר?
בתגובה ל: אתחיל כשכל הפרקים ישודרו מאת: MyGirl תודה לעולם,
שקיימת כרמית , אחת .שצובעת את הדרמה בורוד, Heart_28S יפה עשתה המתרגמת שהוסיפה צבעים משלה ורודHeart_28S במיוחד לדרמה המרגיזה הזאת, לאורך כל הצפייה אתה יושב ומרגיש שהבן אדם חי על זמן שאול ל- סונג סונג, מגיעה: בחורה - בת- זוג, חברה -אישה מ-שכמה ומעלה... וזאת--
שין סה, עם המכנסים הקצרים שמביטה בו כמו באיזה "תוכי"tuk61 מוציאה אותי משלוותי... אין בה כלום שום-- חן שוםיופי שום- חמימות שום- התחשבות רק רחמנות הרגש הכי מגעיל בעולם....
לראות את המותק הזה ,סונג מנער את עצי הדובדבןLove_Cloud (שהיה לי הכבוד להתצטלם מתחתם -ולנערם אף- אני- זה לא כבוד כזה גדול כשאתה-לא נאהב, והיא לא תואהב אותו בחיים...
דבילה כזאת- היא,מתגוננת בהליכה, מתגוננת ב=לשלב ידיים ,הוא כזה טבעי חייכני, ממשיך להשקיע. שמע--- קנו- נעלים ורודות-- קנה נעלי "לאק" עלאק עקב -גבוה ופתוח בצד, תקע אותה בחצר האחורית שלו בתיקווה שתתממש משאלתו- והשקעתו בפילון הורוד הקטנטן הזהפילO(היא כ"כ מגושמת בהתנהגות- לחיים),ולא תבין, אותו את-- ה -בוסריות שלו, ואת חלומו ,להיות נאהב אפילו בגילו המאוחר. אכן חמד ילדת כיתה א' גנון-- וגם אם הוא בונה אותה ואת אהבתם" היא לא זמינה----
לא התיבול, לא העריכה ,לא המקום, לא התיזמון לא הבן ולא הבת --לא אמין---
אני אוהבת אותו -- ומעריצה אותו אבל זה יוצא לא אמין - ולא שמח.Heart_15S
זה חוצמאייסה חתיך זה חתיך וכן חם פה, בזכות הישג היופי שלו- רוב הדרמה אגה על הגב שלו של החתיך ההורס עם החינוך הגופני המובנה ריבועי, להשכלה--
ו לזה אני קוראת חתיך מושלם הורס. מאימאי10 00:38 5/5/2013
בתגובה ל: כשגבר אוהב- מישהו רואה? מאת: zilpa גרמה לי להציץ בסדרה, וראו זה פלא (כי אני באמת מתפלאת על עצמי) הגעתי כבר לפרק השישי. באופן כללי אני שמחה שצריך לחכות לפרקים הבאים, ככה אני יודעת שלא יברחו לי מדי בצפייה המשותפת, ולמען האמת אני די נהניתי מהפרקים בינתיים. מקווה שלא יקלקלו את זה בהמשך.
בתגובה ל: ההודעה שלך מאת: אורלי שהצטרפת למועדון הדרמה שלי:)
זה לא מובן מאיליו ששתינו מתלהבות מאותה דרמה, ואני מאוד אשמח לקרא את הניתוחים שלך את הדמויות.
מקוה שהפרקיםה הבאים לא יכזיבו...
בתגובה ל: כשגבר אוהב- מישהו רואה? מאת: zilpa אני אחכה קצת שיתקדמו עם התרגום ואצטרף לצפיה...
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: הורדתי את הפרקים מאת: shrekit144 יהיה נחמד לדסקס יחד :)
זה נראה לי כמו אוסף של סצנות שכבר ראיתי במקומות אחרים, ולכן כנראה היה לי די משעמם וצפוי. ושוב מצאתי את עצמי מצחקקת בסצנות שאמורות להיות דרמטיות, וזה לא סימן טוב :( בכל מקרה, אני אתן צ'אנס לעוד כמה פרקים.
איך כתבה HeadsNo2 בסקירה בדרמבינס? יש לנו גנגסטר עם לב זהב, סוכריה עם לב קרחוני ולפחות שלוש סצנות פאנסרוויס של הגיבור החתיך. האם זה מספיק? ימים יגידו...
בתגובה ל: צפיתי בפרק הראשון ולא התלהבתי מאת: danarod הפרק הראשון היה בעיני אחד הטובים והמרתקים בסדרה. (וכן, תסיקי מה שזה אומר לגבי האחר כך...:)) הייתי מהופנטת למסך.
מקוה שבכל זאת תמשכי איתנו את הצפיה המשותפת, אבל גם אם לא...אבין לליבך.
בתגובה ל: טוב, לא תמיד אנחנו מסכימות, כידוע:) מאת: zilpa
ואני עדיין לא מרגישה שיפור משמעותי מבחינת רמת העניין והאכפתיות שלי. יש לי תחושה שהעלילה מתפתחת באופן מלאכותי ולא משכנע (לפחות אותי). כאילו מדביקים על הדמויות סטיקרים עם קווי המתאר שלהן - "הגנגסטר הרגיש", "היפהפייה הקשוחה" וכו'. האפיונים בד"כ ישירים, כשהדמויות מעידות על עצמן, כמעט בלי לתת לצופים זמן לגבש עליהן דעה.
ובאופן כללי, אני מרגישה שיותר מדי מאכילים אותי בכפית. לא נותנים לי הזדמנות לתהות, להסתקרן או להרגיש מסתורין. מיד מסבירים לי, ולעתים יותר מפעם אחת (בין אם במילים, מעשים או פלאשבקים) מה קורה פה ולמה. מעבר לזה, מי-דו נראית לי כמו דג קר, וגם הגנגסטר (לשעבר?) לא ממש עושה לי את זה.
בינתיים מי שמשך את תשומת לבי הוא ג'ה-הי (אני מבינה שהוא הולך להיות היריב הרומנטי של הגיבור?). השחקן שמגלם אותו חמוד, וכך גם הברומנס עם האח הבכור. גם האח של הראשית חמוד.
iDana לשעבר
בתגובה ל: בינתיים צפיתי בפרק השני מאת: danarod אנחנו לא ניתן לך להשמיע דברי כפירה נגד סונג סונג הון...
אבל מעניין שמרי קראה לגברת "תוכי" ואת קראת לה "דג קר"...
היא כנראה מעולם החי... מפתיע איך השחקנית הזו, שגילתה כל כך הרבה כריזמה בעץ עמוק שורשים, מחוירה פה כל כך ומזכירה לי דוקא את דמותה של קים נאנא ב"צייד עירוני" (גם השחקניות דומות. לא?)
בתגובה ל: איפה אורה??? מאת: zilpa
ויש כאן בהחלט איזה עניין זואולוגי שדורש בירור. ואולי השתיקה יפה לה יותר :) מסכימה שיש דמיון מסוים בין השחקניות, אבל הנענע נראתה לי קצת יותר רעננה
אני השמעתי דברי כפירה? מה פתאום אני נייטרלית... נראה לי שאורה דווקא תשמח שאני לא תובעת עליו בעלות או משהו בסגנון
iDana לשעבר
החלטתי לפרוש מהסדרה אחרי הפרק הרביעי. המשך צפייה מהנה לכולם
אני חייבת לציין שהעלמה נראתה יפה מאוד בשמלה הצהובה, וכך גם הלוקיישנים בגואם
iDana לשעבר
בתגובה ל: טוב, במסגרת המדיניות החדשה שלי מאת: danarod בכל מקרה, אני מבינה לליבך ומקוה שבסדרה הבאה תהני יותר.
כאמור, לא פעם אני לא מבינה לאיזה כיוון הם רוצים ללכת, אבל בסך הכל אני לא סובלת.
עבורי- החיוכים הביישניים של סונג סונג הון הם פרייסלס...
בתגובה ל: אפילו ההמרצה כבר לא מספיקה, הא? מאת: zilpa
או כונן, או צ'יפ, או מה שהולך היום... ובמקום להמריץ - פשוט לפרוש בשיא :) כבר שרדתי דרמות משמימות יותר, אבל עכשיו החלטתי לשנות פאזה ולא להתעקש. הזמן יקר והסדרות הפוטנציאליות מרובות כידוע (וכבר יצא לנו לדסקס על זה לא פעם). אחרי ארבעה פרקים הרגשתי שאין לי שום עוגן שיגרום לי להיתפס על הדרמה הזו.
אני אשמח להתעדכן באמצעותכן בכיוון שהדרמה הזו תתפוס בהמשך
הנה חיוך ביישני בשבילך
אני מודה שזו בחירה מעניינת, לתת לסונסי השרמנטי לגלם גבר חסר ניסיון רומנטי, שלא יודע איך להתחיל עם בחורה...
iDana לשעבר
בתגובה ל: החלטתי להחליף דיסקט מאת: danarod צפיתי בפרק 10 , מזה צריך להיות נו באמת ??
בתגובה ל: טוב אני ככ עצבנית על ה גבר המאוהב שאני ממש עצבנית מאת: מאימאי10 מה קורה פה ? אוףףףףףףףףףףףףףףףף
בתגובה ל: לא יודעת אם מותר לי אבל אני מעבירה לכאן את ה --10 מאת: מאימאי10
העוזר הנחמד של" יופי של ירושה"
של הסבתא, כאן הוא בלי שערות שחקן מוצלח שמופיע הרבה ואני כבר מיודדת איתו. לפחות ממנו יש לי נחת,
בתגובה ל: טוב אני ככ עצבנית על ה גבר המאוהב שאני ממש עצבנית מאת: מאימאי10
הנה, תחייכי קצת
iDana לשעבר
בתגובה ל: למה להתעצבן מרי? מאת: danarod ללא תוכן
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית
סרט חדש זוכה לתרגום... אולי התרגום הכי עצוב שעשיתי...
הכי עצוב בעולם הוא סיפור על שיר, שזמר מפורסם מחפש את יוצריו. קאנג צ'ול קיו, הוא K, פגש את און וון, שהיא 'קרים' כשהיו בתיכון. שניהם יתומים, אמא של K נטשה אותו עם הרבה כסף, לאחר שאביו מת מסרטן. הוריה של קרים נהרגו בתאונת דרכים. החיבור ביניהם אוטומטי ומושלם, הם חולקים חיים יחד אם כי K לא חושף את רגשותיו. הוא גם לא מספר לקרים שהוא חולה סופני, בגלל החשש להשאיר אותה לבדה. שנים אחר כך, K הוא מפיק רדיו מפורסם, 'קרים' כותבת שירים ומשדרת ברדיו. יום אחד קרים שואלת את K אם יש לו משאלה, אילו יכול היה לחזור לחיים, בתור מה ירצה לחזור. היא מקליטה את המילים שלו... הוא משיב – טבעת, זוג משקפיים, מיטה, יומן... כי אלה דברים שהיא תוכל לקנות ולכן תמיד יהיה איתה. קרים ממציאה מערכת יחסים עם רופא השיניים, ג'ו וון מודיעה ל-K שהתאהבה בו. K שבור הלב שמח ש'קרים' לא תישאר לבד, ומשכנע את ארוסתו של הרופא, ג'נה, לוותר לטובת זו שהוא אוהב, בתמורה לסט צילומים של 'אדם גוסס'.
במסגרת ההכנות לחתונה, רופא השיניים מבקש מ-K להגיע למדידות השמלה, וקרים מביימת תמונת 'חתן-כלה' עם K. K מוביל את קרים אל מזבח החתונה וקרים מדמיינת שהם הרי נשואים. עד הטוויסט בעלילה...
במהלך הסרט נגלה אם האהבה חזקה יותר מאשר החיים והאם K יצליח להסתיר את מחלתו עד הסוף או שאולי הכל הפוך?
שחקנים ראשיים קאנג צ'ול קיו = K – קוון סאנג-וו Kwon Sang woo און וון = קרים – לי בו יונג Lee Bo young צ'ה ג'ו הוואן – לי בום סו Lee Beon soo ג'נה הצלמת – ג'ונג אה-יון Jeong Ae yeon
זמר הנשמה Lee Seung chul בתפקיד אורח, שר את שיר הנושא "אף אחד מלבדך"
הסרט המתורגם יעלה במהלך הימים הקרובים לאתר שלנו. צפייה נעימה
קבצים מצורפים:
Jerusalem Sights & Scents
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
מדריכה ישראלית בספרדית פורטוגזית ואנגלית גם
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
הגעתי אליו בעקבות השיר היפה של לי סונג-צ'ול, והופתעתי מאוד לראות שהוא קופץ שם לתפקיד אורח - בתפקיד עצמו. לטעמי זה סרט קטן, חם, אנושי ומפתיע. יש בו עצב, אבל גם הומור, והוא לא מדכא כפי ששמו אולי מעיד...
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
גולשת בפורום ויוה קישרה לאתר של הוט - ומתברר שהסדרה שתחליף את "נשיקה מתוקה" היא הדרמה "בין שתי נשים" הידועה כ-Nice Guy (או בשמה המלא: No Such Thing As Nice Guys).
א. מון צ'ה-וון, יקירתו של יבגני, חוזרת למסכי ויוה פלוס. ב. מדובר בסדרה חדשה ולא בשידור חוזר נוסף. ג. זלפה תוכל לתת צ'אנס נוסף לסדרה (סתאאאם, אפילו לא בחלומות, נכון? )
הבשורות הרעות: די, אני אשמור את דעתי על הסדרה לעצמי. יש הרבה שאהבו אותה
בין שתי נשים, 20 פרקים, החל מ—30.5.13, חמישי ב-19:00, 2 פרקים ברצף (פרקי השבוע ברצף – שישי ב-16:40)
iDana לשעבר
בתגובה ל: "בין שתי נשים" מגיעה ל'ויוה פלוס' מאת: danarod כמה נחמד לראות את המראה של סונג מי בדמות טובה כי הרי סה ריונג הייתה עופה בבגדים מלכותיים שהסתירו את שיערה.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: יש!!! השחקנית האהובה עלי בתפקיד ראשי וטוב מאת: EVGLEV
השיער של יקירתך אכן פזור והיא נראית יפהפייה כתמיד בסדרה הזו.
קראת את תיאור הדמות בקישור שצירפתי? אם אתה לא רוצה לדעת, אני מעתיקה וצובעת בלבן. לשיקולך...
אן גי היא אישה קרה ומחושבת, שחונכה לא להראות רגשות לאיש, אבל מארו מסקרן אותה והיא מתאהבת בו.סוף
iDana לשעבר
בתגובה ל: חכה חכה מאת: danarod אבל לפחות היא אמור להיות לה סוף טוב, למרות שגם לסונג מי היה סוף טוב, גם אם לא מבחינה רומנטית, אם כי הסצינות שלה עם אימה המכשפה בפרק האחרון אידיאליות וזה גם רומנטי בצורה אחרת.
והעיקר שתהיה עלילה דרמטית, שנבהלתי לאחר סיום יופי של ירושה שיש שתי סדרות קומיות נשיקה מתוקה וגבר עם כבוד, אז מסתבר שבמקביל לגבר עם כבוד, מגיע גם סדרה עם סיפור דרמטי והמסגרת של דרמתית וקלילה נשמרת.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: "בין שתי נשים" מגיעה ל'ויוה פלוס' מאת: danarod את המתרגם של ויוה, ולשאול אותו מאיפה הגה את הרעיון לשם המקורי "בין שתי נשים".
עם כל הכבוד, יש לסדרה הזו שלל שמות: "בחור נחמד" "אין דבר כזה, בחור טוב", או "בחור טוב", או "חף מפשע"- ובסופו של דבר, מכל הבחורים שיכול היה לבחור ביניהם, הוא לוקח את השם "בין שתי נשים"??????
יתכן שאמצא את עצמי צופה בפרקים האחרונים על מסך גדול. אולי זו דרכו של היקום להגיד לי שיש דברים שאי אפשר להתחמק מהם. אבל יתכן שלא...(שכן רק המחשבה על לראות את זה שוב מעוררת בי תחושת מיאוס...)
בתגובה ל: אני חייבת לפגוש מאת: zilpa מ "בחור נחמד" ל "בין שתי נשים"
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: אני חייבת לפגוש מאת: zilpa זה לא המתרגמים. זה דווקא ערוץ ויוה שבוחר את השם- והמתרגמים נאלצים להידבק לשם.....
בקרוב.... החטאים חוזרים מהעבר... וזה יותר מחטא אחד....
לזכרך, קרלוטה שלי.....
ויליאם לוי, הבעל הבא שלי וזה כי אני אמרתי לו להיות שלי. אז הנה. אמרתי.
וגם דויד זפדה הוא בעלי החדש. הוא בתור שטיח רצפה לבעלי הראשון ולי.
בתגובה ל: זלפה, ברוב המקרים מאת: nirdelanoche ללא תוכן
בתגובה ל: אז את המישהו הזה- אשמח לפגוש:) מאת: zilpa הפעם הם צמצמו את פניה של אלמה או פניה של הנשמה לאלמה ואת "מה אשמתה של פטמגול?" לפשוט פטמגול. אגב פעם ראשונה שמשנים של טורקית כי מנקשה וחליל, אהבה אסורה ואזל הם השמות המקוריים.
בתגובה ל: גם לטורקיות וללטיניות הם אוהבים לשנות מאת: EVGLEV השיבוט > האחד. עמודי החיים > יומן חיים. המועדפת > ללא ספק. פסיון > מעבר לים. בובה אמיצה > בובה פראית. ליבי משתגע על לולה וולקן > לאהוב את לולה. הנסיכה שלי > יורשת העצר. היהלום שבארמון/ג'אנג גום הגדולה > היהלום שבכתר. את/אתה חיי > חיים שלי. הנסיך בעליית הגג > על גג העולם. אתה יפהפה > הלהקה. האב קורחה > לב אמיץ.
ויש עוד ועוד דוגמאות, שהיריעה קצרה מלהכילן...
בתגובה ל: עוד דוגמאות בולטות. מאת: ההרצליינית שלב אמיץ נשמע טוב יותר מ"האב קורחה"...:) (לא שראיתי את הסדרה ואני יודעת אם זה הולם...אבל לקהל הישראלי האב/כומר הוא בד"כ שם לא ממש מפתה. גם יורשת העצר הוא בעיני תרגום טוב, כי הוא מביא את מהות השם ומתכתב עם עלילת הסדרה
אבל פסיון, השיבוט והשאר שציינת באמת מעוררים תמיהה. מעניין אם הם צופים בתכניות לפני שהם מביאים את השמות...
בתגובה ל: אני חייבת לפגוש מאת: zilpa
את מי שאחראי על הרכש (אולי הוא גם בוחר את השמות? ).
בבלוג ויוה פרסמו פעם פוסט על תהליך בחירת השמות לטלנובלות ודרמות קוריאניות (צריך לגלול עד שמגיעים ל"איך שם נולד"), והבטיחו שזה נעשה לאחר מחשבה רבה.
התרגום הספציפי הזה מזכיר לי עברות לשמה של טלנובלה צ'יליאנית שנקראה בשפת המקור Hijos del Monte (בני דל-מונטה), וב'ויוה' תרגמו את זה ל"חמישה גברים ואישה". לאחר כמה שנים, כשהגיע הרימייק של הסדרה, שנקרא Los Herederos del Monte (יורשי דל מונטה), בויוה פלוס כבר תרגמו את שם הסדרה כה"אחים דל מונטה" (יכלו לקרוא לה "פאולה והחבר'ה", לא? ).
iDana לשעבר
בתגובה ל: חשבתי שתרצי לפגוש מאת: danarod ששמר על הסיפור ובמקום פנינה שחורה יהלום וורוד אז לסדרה קוראים יהלום וורוד כמו שלמקור פנינה שחורה, וויוה העדיפו לתרגם חופן של יהלומים. אבל האמת לזכותם יאמר שהמילה ROSA היא גם השם רוסה, גם וורוד וגם חופן כך שהפעם התרגום יכול להיות כך וגם היה חופן של יהלומים רגילים עם הוורוד כמו שהיה חופן של פנינים עם הפנינה השחורה.
והתרגום האחד לסדרה ה"שיבוט" הם תרגמו שם שממש הפוך ממה שהסדרה משדרת, אבל הרבה יותר פיקנטי משמה המקורי. וכשהביאו את הריימק הבינו שעדיין ה"שיבוט" זה לא שם אטרקטיבי בעברית ופשוט השאירו את השם הספרדי אל קלון.
ואגב הקוריאנים לפעמים נותנים את השמות באנגלית: פול האוס, קופי פרינס ואז ויוה דווקא לא טורח לתרגם וכפי שהקוריאנית קראו לסדרה באנגלית כך גם לעברית לא טרחו לתרגם.
ואגב החברה המתרגמת הרוסית לא יותר טובה יש להם הברקות כמו:
האסירה - "בשבי התשוקה".
"גוף התשוקה" אצלינו "על החיים ועל המוות" ובתרגום הרוסי "חיים שניים".
חיים גנובים - "בעת גזילת חיים".
"לונה היורשת" אצלינו פשוט "לונה" ובתרגום הרוסי "שמה לונה".
"אשם באהבה הזאת" אצלינו ובעצם בתרגום האנגלי "הסוד של לאורה" ובתרגום הרוסי "סודות האהבה".
בתגובה ל: ועכשיו גם כן אחרי פנינה שחורה עשו לה ריימק מאת: EVGLEV
במקביל לשם המקורי. לפעמים יש מספר שמות מקבילים, וזה עלול לבלבל גם את הצופים שמורידים סדרות...
אגב, במקרה של Nice Guy, הם נאלצו לשנות במשהו את שם הסדרה, בעקבות מחאה של אנשי אגודת הלשון הקוריאנית או משהו בסגנון. במאי הסדרה הסביר שהייתה שגיאה מכוונת בכתיבת המילה "נחמד" בקוריאנית (Cha-kan במקום Chak-han), כדי לרמוז על כך שהבחור לא נחמד כפי שהוא אולי נראה... כאמור, בעקבות הלחצים, הכתיב השתנה לכתיב התקני, החל מהפרק השלישי (יש הסבר מפורט בוויקי).
iDana לשעבר
בתגובה ל: אני חייבת לפגוש מאת: zilpa ...קרא בזמן מלאכת התרגום, את "בין 2 ערים" של דיקנס, ומשם הוא הגה את השם...
ועכשיו ברצינות: עד כדי כך הסידרה גרועה ולא שווה צפיה?
בתגובה ל: כנראה המתרגם של ויוה... מאת: ההרצליינית
העלילה נראתה לי מופרכת והמשולש הראשי מהמעצבנים שראיתי. אבל יש הרבה אנשים שאהבו וחשבו שזו סדרה מצוינת (היא גם זכתה בפרסים וברייטינג נאה). ראי למשל את הסקירות המגוונות והציונים ב-mydramalist.
בתגובה ל: תלוי את מי שואלים מאת: danarod כשקראתי את תקציר העלילה באתר אסיה, עשה רושם שמדובר בעלילה של סרט ערבי ישן ולא של נובלה קוריאנית. חשבתי להוריד אותה, אבל זילפה ואת הורדתן לי את החשק לצפות בה... מה גם שאני לא סובלת את פארק סי יון עוד מימי ״החברה שלי״...
בתגובה ל: את האמת? מאת: ההרצליינית
את רוח הסדרה, אבל אני לא באמת מתאימה להיות מליץ היושר של הדרמה המדוברת בכל אופן, אני מאמינה שעד שלא צופים לא יודעים, ויש גם את אופציית הצפייה הישירה למי שמעוניין לדגום ולהתרשם.
iDana לשעבר
בתגובה ל: "בין שתי נשים" מגיעה ל'ויוה פלוס' מאת: danarod ללא תוכן
בתגובה ל: הפעם אנחנו מסכימות מאת: shrekit144
אני מקווה שבפעם הבאה תהיה לשתינו דעה חיובית ונלהבת על אותה סדרה
iDana לשעבר
בתגובה ל: "בין שתי נשים" מגיעה ל'ויוה פלוס' מאת: danarod אני אצפה בה :)
וחדשות טובות נוספות: אני לא אצטרך לעבוד קשה כדי להשיג אותה בדרכים אחרות :)....
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית
ריכזתי כמה עדכונים (לא כולם טריים ), שקראתי בבלוגים כמו דרמבינס, Kaedejun ו-Koala's playground.
סרטים:
קים מיונג מין ("מלך הדרמות", בטהובן וירוס") יגלם בלש קשוח שנכנס להריון בסרט Labor Summons (או Kang-ho’s Childbirth Story). זה אמור להיות רימייק לסרט האמריקאי Junior מ-1994, ואני נזכרתי מיד בדבל'ה גליקמן שגילם איש צבא קבע קשוח שנכנס להריון באחת מתכניות "זהו זה"...
היון בין בחר את פרויקט הקאמבק שלו אחרי השחרור מהצבא – מדובר בסרט Yeok Rin (או The King’s Wrath). הוא יגלם את המלך ה-22 בשושלת ג'וסון, הלא הוא המלך ג'ונג-ג'ו הידוע גם כיי-סאן (שדמותו תוארה בלא מעט דרמות – "המלך סאן", "השערורייה של סונג-קיון-קוואן", Painter of the Wind, Warrior Baek Dong-soo ועוד). שמו של הסרט, Yeok Rin, מרפרר לצורת הקשקשים שעל חזה הדרקון שצומחים מלמעלה למטה. זה קיצור לביטוי "נגעת – הלך עליך" בתרגום חופשי ביותר (You touch, you die), והוא מייצג את הלך רוחו של המלך, שהיה צריך להגן על הכתר מול כל מאבקי הכוח והשליטה בין הפלגים השונים (נורון וסורון).
סדרות:
הסדרה The Golden Empire (שתעלה לשידור בחודש יולי, אחרי Jang Ok Jung, Live in Love) מושכת את תשומת לבי בזכות הכוכב הגברי הראשי: גו סו. זה הקאמבק שלו למסך הקטן אחרי הסדרה Will it snow for Christmas מ-2009. יש לו מבט שממיס את לבי – וכך זה היה גם בסרט Love 911 שראיתי לפני כמה ימים. העלילה מתרחשת על רקע המשבר הכלכלי בקוריאה בסוף שנות ה-90, כשגו סו יגלם אדם עני שבונה את עצמו בעשר אצבעות בדרכו למעלה. לצדו תככב לי יו וון ("49 ימים"). לדרמה, מבית היוצר של הסדרה The Chaser, מתוכננים 24 פרקים.
יש צילומים ראשונים מהסדרה Shark, שאמורה להיות החלק השלישי בטרילוגיה של הצוות שאחראי לדרמות הנקמה המשובחות "Resurrection" ו"השטן", שבהן כיכב Uhm Force – אום טה-וונג (אין קשר עלילתי בין הסדרות). התאכזבתי קלות כשקראתי שהשחקן המצוין הזה לא יסגור מעגל ויככב בדרמה השלישית מאותו בית יוצר, אבל אין לי תלונות גם על הליהוק הסופי: קים נאם גיל ("המאפיונר שלי", "המלכה סון דוק", Bad Guy) בתפקיד ראשון אחרי השחרור מהצבא ושוב עם השפם המפורסם, לצדה של סון יה-ג'ין ("טעם אישי", "קלאסיק").
ולא צריך לדאוג גם שטה-וונג יישאר ללא תעסוקה. הסדרה ההיסטורית Yi Sun-shin’s Unauthorized Biography, שבה היה אמור לככב אמנם נדחתה למועד בלתי ידוע, אבל הוא חבר צוות קבוע ב-1N2D, ואמור לככב השנה בסרט Top Star ובדרמה התקופתית Sword and Flower שתעלה לשידור בקיץ (ובה הוא יחזור לשתף פעולה עם הבמאי של The equator man). יש למה לחכות...
מון גון-יונג ("מרי הינשאי לי", "אליס בצ'ונגדאם-דונג") מתכוננת לדרמה התקופתית הבאה שלה, The Goddess of Fire, Jung Yi, שם היא תגלם קדרית ידועה. לצדה אמורים לככב קים בום ("הרוח נושבת בחורף") ולי סאנג-יון (Life is Beautiful). והיא כבר עובדת במרץ על כישורי הקדרות שלה...
שונות:
לי יונג-אה (ג'אנג גומה) והמשפחה המהממת שלה:
קים סו-יון ("הנסיכה התובעת", "אייריס") יקירתי השתתפה בפסטיבל הסרטים הבינ"ל Jeonju, ושיתפה בתמונה מחדר ההלבשה. היא גם קפצה לתפקיד אורח ב"אייריס 2".
וגם סונג סונג-הון צילם את עצמו על הסט של "כשגבר מאוהב":
iDana לשעבר
בתגובה ל: עדכוני ליהוק ועוד מאת: danarod אני תוהה האם פספסתי ועדכנת על הסדרה החדשה של האחיות הונג, או ששכחת ממנה עכשיו, כיוון שכשקראתי על הליהוק שלה, חשבתי שיש סיכוי גבוה שתאהבי את הליהוק.
חדשות הליהוק הנ"ל לא נעלמו מעיניי - אפילו דסקסתי עליהן כאן וגם במייל, לפני שהליהוק נסגר סופית. אני מקווה שתהיה סדרה מוצלחת וסקרנית לראות את סו ג'י-סוב בתפקיד קומי (ראיתי אצלו ניצוצות קומיים גם בתפקידים הדרמטיים והמיוסרים).
האחיות הונג ידועות ביכולתן לשים את הכוכבים הגבריים הראשיים שלהן בסיטואציות קומיות הזויות עד מחורפנות, ואני מתארת לעצמי שגורלו של ג'י סוב לא יהיה שונה מצד שני, אני לא יודעת אם הן יצליחו להתעלות על לוק הז'וז'ו חלסטרה שהוא אימץ לעצמו כראפר חובב...
iDana לשעבר
בתגובה ל: עדכוני ליהוק ועוד מאת: danarod אני תמיד נהנית לקרוא את מה שאת כותבת. שלחת לי פעם לינק להורדה של Love 911 ולא הצלחתי האם יש עוד לינק שאני יכולה להוריד, אם זה אותו לינק אנא שלחי לי אותו שוב במסר (כי מחקתי אותו) ואנסה שנית. תודה אלה
בתגובה ל: תודה דנה, מאת: rella
אגב, אפשר לצפות גם ביוטיוב:
iDana לשעבר
בתגובה ל: עדכוני ליהוק ועוד מאת: danarod יהיה מעניין לראות את הביצוע של היון בין למלך סאן. יש לו נעליים גדולות להכנס אליהן...
ולול על זהו זה בהריון. תוכנית מעולה!!! (שמוכיחה שכל מה שעושים הקוריאנים אנחנו עשינו קודם...
בתגובה ל: מאת: zilpa
בכל אופן זה ה-sageuk הראשון שלו בכל הקריירה. זה גם פרויקט הביכורים של הבמאי Lee Jae-kyu בקולנוע (הוא ביים סדרות כמו דאמו, The King 2 Hearts ובטהובן וירוס).
בעצם זה הדבר הכי קרוב ל-sageuk שביני עשה... והסצנה הזו כידוע היא מחווה ל"דאמו"
כשכתבתי את ההודעה הקודמת, שמתי את זהו זה ברקע. מסתבר שחרשתי בזמנו על התוכנית הזו בווידאו, כך שיש שם משפטים שלמים שזכרתי בע"פ
iDana לשעבר
בתגובה ל: עדכוני ליהוק ועוד מאת: danarod לא רק העיניים שלו מושכות.... השפתיים האלה ממש זועקות.
אני מניח שהוא עדיין לא מוכר בארץ?...
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: לגבי הגבר באמצע- גו סו נדמה לי? מאת: nirdelanoche
בהנחה שאכן התכוונת לגו סו (בפעם הבאה אני אשתדל לצרף כיתובי תמונה ). בכל מקרה, מקווה שתהנה
iDana לשעבר
בתגובה ל: אני מסכימה (+תמונות ) מאת: danarod ללא תוכן
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: לגבי הגבר באמצע- גו סו נדמה לי? מאת: nirdelanoche
הוא התמקד בסרטים בשנים האחרונות, ויש לי תחושה שגם הסדרה החדשה לא עשויה מהחומר שויוה אוהבים. אבל מי יודע?
iDana לשעבר
בתגובה ל: אה, והוא עדיין לא הפציע על מסכי ויוה מאת: danarod תודה לעולם שקיימת כרמית אחת שצובעת את הדרמה בורוד, יפה עשתה המתרגמת שהוסיפה צבעים משלה ורוד במיוחד לדרמה המרגיזה הזאת, לאורך כל הצפייה אתה יושב ומרגיש שהבן אדם חי על זמן שאול ל- סונג סונג, מגיעה: בחורה - בת- זוג, חברה -אישה מ-שכמה ומעלה... וזאת-- עם המכנסים הקצרים שמביטה בו כמו באיזה "תוכי" מוציאה אותי משלוותי... אין בה כלום שום-- חן שוםיופי שום- חמימות שום- התחשבות רק רחמנות הרגש הכי מגעיל בעולם....
לראות את המותק הזה ,סונג מנער את עצי הדובדבן (שהיה לי הכבוד להתצטלם מתחתם -ולנערם אף- אני- זה לא כבוד כזה גדול כשאתה-לא נאהב, והיא לא תואהב אותו בחיים...
דבילה כזאת- היא,מתגוננת בהליכה, מתגוננת ב=לשלב ידיים ,הוא כזה טבעי חייכני, ממשיך להשקיע. שמע--- קנו- נעלים ורודות-- קנה נעלי "לאק" עלאק עקב -גבוה ופתוח בצד, תקע אותה בחצר האחורית שלו בתיקווה שתתממש משאלתו- והשקעתו בפילון הורוד הקטנטן הזה(היא כ"כ מגושמת בהתנהגות- לחיים),ולא תבין, אותו את-- ה -בוסריות שלו, ואת חלומו ,להיות נאהב אפילו בגילו המאוחר. אכן חמד ילדת כיתה א' גנון-- וגם אם הוא בונה אותה ואת אהבתם" היא לא זמינה----
לא התיבול, לא העריכה ,לא המקום, לא התיזמון לא הבן ולא הבת --לא אמין---
אני אוהבת אותו -- ומעריצה אותו אבל זה יוצא לא אמין - ולא שמח.
בתגובה ל: כשגבר אוהב 8 ספויילרים מאת: מאימאי10 וגנבתי את התמונה כי כידוע לא יודעת למצוא--
בתגובה ל: כשגבר אוהב 8 ספויילרים מאת: מאימאי10 כשהוא היה עצוב אחרי המפגש עם הדוד הדביל שלו, היא זו שבאה והציעה לו הסחת דעת.
היא לא מתרחקת ממנו ונראה כאילו הוא מוצא חן בעיניה, מצד אחד היא "מציירת" אותו איך שהיא רוצה - ומצד שני היא קצת חששה ממנו.
גם הבחור השני מהווה תחרות - כי הוא באמת חמוד ושווה ואוהב אותה, אבל היא לא משחקת בו אלא אומרת לו מפורשות שוב ושוב שיש לה חבר. (בעיה שלו שהוא לא רוצה להבין...)
קראתי שיש כאלה שלא מבינים למה בכלל שני גברים כל כך שווים מתאהבים בה. חייבת לציין שפה אני תמהה גם.
היא לא חמודה במיוחד, לא אטרקטיבית במיוחד, ורוב הזמן מביטה בעולם במבט שקשה לפענח. (אולי לזה את קוראת מבט תוכי?) אבל אין ספק שטה סאנג יהיה לה בעל טוב. מי שנראית שם הכי מבינה עניין זו האמא שלה, שמצחיקה אותי עם הנזיפות שלה באבא. "איך אתה יכול להיות סופר עם השקפת עולם כ"כ צרה?..."
בתגובה ל: אני דוקא לא מסכימה (ספויילרים לגבר אוהב פרק 8) מאת: zilpa שבחרתי , מה דעתך על התנהגות, פודל- (הושאל מחברה) הוא מתנהג כגבר עם מעטפת פרווה פודלית, עושה מה היא להגיד ולא כך אני מציירת וזוכרת את השחקן הדגול גדול הזה--, האם עסקנו במאפיונר מה הוא התרכך לי לפתע-
אני לא חושבת לרגע שמותר לו להיות קשוח אליה היא תמהר לגנון על סלסלת האוכל אבל מנסים להראות לה ששי טיפוסים מאד שונים ופער גילים לא הולך-- את לא שמה לב ובכלל מה הסיכויי שבחורה שניצחה וניצלה מהמאפיה שאפילו האימא שלה רוצה את השידוך סונג סונג, תצא להתאוורר ותכיר את האח החתיך שזה שהקריב את חייו עבור אופה- נו באמת , והכי הכי סונג סונג ידוע כאחש עם פיוז קצר-- הוא מאד מהר יקלוט שעובת היא עליו, והוא ייאבד את הסבלנות כאן דרושה התנהגות גברית ולא ילדותי. אפילו שהוא יודע כבר לנענע עץ דודובן בשלכת ,
אז קדימה סונג סונג תעשה משהו גברי אחר עלך עלינו והיא תבקוד עם הראשון שיקרה בדרכה איזה תינוקת במסכה של קשוחה לא ציפיתי לדרמה כזאת רדודה עד כה התאכזבי נתמתין,
בתגובה ל: עדכוני ליהוק ועוד מאת: danarod ורק לי נראה ש"ג'אנג גומה" התבגרה קצת? מה שכן, המשפחה שלה באמת מהממת!
בתגובה ל: על העדכונים. מאת: ההרצליינית
בקישור הזה אפשר לראות עוד תמונות של התאומים המתוקים:
בתגובה ל: אף אחד מאיתנו לא נעשה צעיר יותר... מאת: danarod יכול להיות שגם הפריזורה החדשה מבגרת אותה... מה שכן, היא עדיין מקסימה. והתאומים שלה, פשוט מתוקים :-)!