בתגובה ל: למי שמעוניין: "שקר היופי" עלתה באתר ויוה. מאת: ההרצליינית זו טלנובלה ממש מיוחדת ומדהימה. ואני מאוד נהנה מהאנסמבל שחקנים. טוב, חוץ משניים.....
ולילה קברל מלכה בסדרה הזו.
בקרוב.... החטאים חוזרים מהעבר... וזה יותר מחטא אחד....
לזכרך, קרלוטה שלי.....
ויליאם לוי, הבעל הבא שלי וזה כי אני אמרתי לו להיות שלי. אז הנה. אמרתי.
וגם דויד זפדה הוא בעלי החדש. הוא בתור שטיח רצפה לבעלי הראשון ולי.
בתגובה ל: מי שלא רואה- יאללה, לראות!!!!!! מאת: nirdelanoche
ומניסיוני גם הצפייה באתר ויוה היא חוויה מפוקפקת ועתירת פרסומות/עצירות למיניהן. אבל אולי בכ"ז אנסה לדגום פרק בשבועות או משהו...
iDana לשעבר
בתגובה ל: קשה לי לצפות בטלנובלות באורך מלא מאת: danarod ישנן יותר מדי פרסומות, אני מעדיפה בטלויזיה.
מה שבאמת אני צופה בסדרה בטלויזיה אז לחכות עוד יום מקסימום שלושה בסופי שבוע, זה לא נורא.
אם כבר היה נחמד אם זה היה בויאודי או היו מקרינים סדרות שהחמצתי, לפחות זאת התחלה.
אלוהים נתן לנו שתי אוזניים ופה אחד כדי שיותר נקשיב ופחות נדבר.
בתגובה ל: מסכימה איתך מאת: tami_y כי זה מאפשר לי גמישות בשעות הצפייה, אבל מבחינת איכות/חוויית הצפייה זה לא מומלץ במיוחד (נתקע הרבה ומבזבז זמן ועצבים).
בתגובה ל: פינת השאלות/הודעות מאת: ההרצליינית
במקום "תהום של תשוקה" ....
שאפו לויוה - מהלך מבריק - מצוין - להיות מובן מאליו זה אף פעם לא טוב, בשום מצב ...
בכלל רצוי שויוה יוותרו על פרננדו קולונגה, הוא מעל לאיכות הערוץ, בעידן של היום ממילא מי שרוצה, צופה, במה שהוא רוצה !
לסידרה מצליחה יש כמה וכמה נקודות חוזק שהופכות אותה להצלחה גדולה כמו לסידרה הזו, אבל תמיד יש אחת בולטת..
ב- PORQUE EL AMOR MANDA
מלבד עלילה,בימוי,שחקנים וכו'.. יש קודם כל זוג ראשי עם כימיה שהיא החלום הרטוב של כל במאי שמלהק זוג ראשי .... פשוט איןןןןן על בלנקה סוטו ופרננדו קולונגה (הזוג הכי מוצלח שאני צפיתי )... השניים הללו "חולים" אחד על השניה - זו כימיה שאי אפשר לשחק ...
והסיפור הזוגי טלנובלי נטול קלישאות שתשוקות נשכחה אי שם מאחור ...
אז אם הסידרה תגיע - יופי ... ואם לא , מקסימום אפשר להשאר עם סירטונים רומנטיים משגעים ... ולהפסיד בגדול(גם השיר יפה :) )
אדיאוס.
בתגובה ל: דעתי על שידורה הצפוי של "בשבילה אני אווה" מאת: taly10 לא פלא שהמרצים באקדמיה לא מקבלים את ויקיפדיה כמקור, אפשר לדחוף לשם כל שקר וכל המצאה דמיונית.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: דעתי על שידורה הצפוי של "בשבילה אני אווה" מאת: taly10 נכון, יש אמת בדבר שרכישתה של "בגלל אני אווה" מחלישה את הסיכויים לרכישתה של "כי האהבה קובעת", בכל זאת, שתי טלקומדיות מקסיקניות על מסכי "ויוה" זה לא נראה סביר בעיקר כשיש כל כך הרבה דרמות חדשות ממהיצע של "טלביסה". יחד עם זאת, מדובר בפרננדו קולונגה ועד כה כל הסדרות שלו נרכשו, כך שטלקומדיה או לא, קשה לי להאמין שהחבר'ה החכמים כל כך שם בויוה יפסחו על הסדרה. חשוב לציין שעדיין לא אושר רשמית על ידי הערוץ ש"בגללה אני אווה" נרכשה, נחכה ונראה.
אני דגמתי את הסדרה ובניגוד אלייך אני חושב שלא נפסיד דבר אם לא תשודר (להפך, נרוויח) וזה תקף מבחינתי לכל טלקומדיה באשר היא. בלנקה סוטו לדעתי שחקנית מחרידה וכל מילה נוספת מיותרת. לגבי הכימיה שיש בין השחקנים - אני דווקא שמח לשמוע (ממש כך, ובלי שום ציניות) משום שעד כה בכל הסדרות של קולנוגה היה שם לדעתי מחסור חמור בכימיה בינו לבין השחקנית הראשית שכיכבה לצידו (אולי רק ב"מריה מריה" הייתה שם סוג של כימיה בינו לבין טליה). זכור לי כששאלו פעם את לטיסיה קלדרון על הכימיה בינה לבין קולונגה ב"אזמרלדה" והיא ענתה שהיחסים ביניהם במהלך הצילומים היו טובים אבל יחד עם זאת רשמיים מאוד, יחסי עבודה ותו לא, לא נוצר חיבור של ידידות בין השניים בשונה משחקנים אחרים שהתחברה אליהם ונהפכו לחברים שלה. היא הוסיפה ואמרה שכנראה שבגלל שברוב רובה של הסדרה, אזמרלדה הייתה מסוכסכת עם חוסה ארמנדו ובקושי היו להם קטעים משותפים אז אולי זה תרם לריחוק ביניהם...
והנה טבלת רייטינג שאולי תהווה הצדקה ל"ויוה" למה "כי האהבה קובעת" לא תרכש...שימי לב, הסדרה משודרת בפריים טיים, כידוע לך, מה שלא הפריע לה לצנוח לרייטינג של 21 אחוז בלבד! בעוד שהסדרה של אנה ברנדה קונטררס ודניאל ארנס (CORAZON INDOMABLE) שמשודרת בשעה 16:15 אחה"צ עוקפת אותה שזה ממש דבר חסר תקדים ביחס למשבצת בה היא משודרת. טלנובלת אחה"צ שעוקפת טלנובלת פריים טיים ועוד של קולונגה זה דבר נדיר ברפובליקה הטלנובלות המקסיקנית. אי אפשר להתעלם כמובן גם מה"צניחה החופשית" של וויליאם לוי והסדרה החדשה שלו "הסערה", שממש אבל ממש לא מצליחה להסעיר את הצופים עם רייטינג מחפיר של 17.4 ועוד בשעת צפיית שיא.
corazon indomable 23.3 por que el amor manda 21.3 la tempesdad 17.4 que bonito amor 16.9 la mujer del vendaval 15.5 vivir a destiempo 6.5 (סדרה חדשה של אדית גונזלס מבית "אצטקה").
והנה השיר הבאמת נפלא מהקליפ שלך (מושר ע"י אלחנדרו פרננדס וכריסטינה אגילרה) שהוא שיר הנושא של "הסערה". מסתבר ששיר נושא טוב לא מציל טלנובלה מכשלון חרוץ.
בתגובה ל: ספק אם "כי האהבה קובעת" לא תשודר בארץ מאת: N I R והיא דוברת אנגלית שוטפת מה שעושה אותה מאוד אטרקטיבית לגבי השווקים מחוץ למקסיקו. הנה קטע מראיון שהיא נתנה באנגלית לג'וליה סאנז לאחר הצלחת הסידרה הניפלאה שלא הגיעה למחוזותינו: la que no podia amar
בתגובה ל: פינת השאלות/הודעות מאת: ההרצליינית התקציר נשמע מעניין, גם הפרומו לא רע.
אני שואלת את מעריצי התוכן הקוריאני אם כדאי להשקיע את הזמן שלי בסדרה הזאת?
אלוהים נתן לנו שתי אוזניים ופה אחד כדי שיותר נקשיב ופחות נדבר.
בתגובה ל: איך הסדרה הקוריאנית החדשה "בין שתי נשים"? מאת: tami_y
אני חשבתי שהסדרה מעצבנת ומופרכת (למרות שהשחקנים טובים בסה"כ), אבל יש הרבה צופים שאהבו מאוד. עד שלא תנסי בעצמך - לא תדעי כנראה :)
בתגובה ל: איך הסדרה הקוריאנית החדשה "בין שתי נשים"? מאת: tami_y שממש התאהבתי בה. בכל מקרה אין לי שמץ של ספק שאוהב את בין שתי נשים יותר מאת גבר עם כבוד. אבל האם אוהב אותה לפחות כמו את יופי של ירושה אני לא יודע. העלילה נשמעת לי מרתקת על פי הפרומו אבל גם בעל גג העולם התלהבתי ממנה ובסוף מבחינתי היא לא הגיע לקרסוליים של יופי של ירושה למרות שהפרק האחרון שלה היה מעולה ואני מסכים עם שרית שהפרק האחרון והראשון (לפי הסדר הזה בהיררכיה הם הכי טובים בסדרה).
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: פינת השאלות/הודעות מאת: ההרצליינית וזה במקום יורשי הנקמה...הפתעה גדולה לצופים וכל הכבוד ל"ויוה" לשם שינוי. לסידרה מלא שחקנים מצויינים שהם לאו דווקא נחשבים לשחקני רכש של "ויוה" כמו אדוארדו יאנז ואריקה בואנפיל וסבסטיאן רולי ההורס וגם פרנסיסקו גטורנו (בראוליו מ"תהום של תשוקה") בתפקיד של רשע. ומרג'ורי דה סוסה הונצואליאנית היפיפיה (חתולה פראית, לילות מריאנה) ועוד מלא שחקנים מוכרים ואהובים. חגיגה לחובבי טלנובלות מקסיקניות. עידכון מאתר "וואלה"
תוקן על ידי ההרצליינית 28/5/2013 22:41
בתגובה ל: אהבות אמיתיות מגיעה ל"ויוה פלטינה" מאת: Angelica
אני מאושר ש"אהבות אמיתיות" סוף סוף מגיעה אלינו ומחליפה את "יורשי הנקמה". סוף סוף טלנובלה מההיצע החדש חדש של טלביסה וזה בהחלט חגיגה לאוהבי המקסיקניות כמונו. אני תוהה אם "בשבילה אני אווה" באמת תגיעה כמו שאומרים ומה יעלה בגורלה של "כמה יפה האהבה" עם דנה גרסיה האהובה?! ציפור קטנה לחשה לי וממש לא מכאן שטלנובלה וונצואליאנית הולכת להגיעה מיד לאחר סיומה של "חופן של יהלומים" ואז עוד פעם נשארים עם משבצת אחת של טלמונדו ולא שמפריע לי, רק יש מעט משבצות ועדיף שימלאו אותן בסדרות שכולם רוצים!!!
אלעד
בתגובה ל: פינת השאלות/הודעות מאת: ההרצליינית במקום "תהום של תשוקה"...יש כנראה כמה בנות בצוות השידורים של "ויוה" שג'נקרלוס קנלה עושה להן את זה...לי אישית הוא לא עושה כלום חוץ מנאחס שהוא הולך לתפוס את המשבצת של 8 בערב..זאת כנראה הגירסה לסדרה הטורכית הראשונה ששודרה בארץ עם "החתיך ההורס" קיבנאץ' טטליטו...-:))) בקיצור תפריט רווי הורמונים לבנות 16+ וסליחה על הציניות. אני סתם מבואסת. אני כל-כך רוצה שתגיע הסידרה que bonito amor שאני סתם מתבאסת. וחוץ מזה יש לי באמת תחושה שמשום מה דוחים את הבאתו של קלונגה לארץ..קצת מוזר ולא מתאים לאנשי ויוה.
בתגובה ל: בנוסף "יחסים מסוכנים" עם ג'נקרלוס קנלה מגיעה לארץ מאת: Angelica הסדרה הטורקית השנייה בויוה והשנייה טטליטו כי הראשונה הייתה מנקשה וחליל והשנייה אהבה אסורה, שתיהן עם אותו גיבור. בהחלט פעם ראשונה שמביאים ריימק שנתיים, שלוש אחרי המקור וזה בהחלט רק בגלל ג'נקרלוס. ואם כבר שינו את השמות הטורקיים לשמות הלטיניים, מקווה שישנו גם את הסוף הטראגי ויעשו סוף טוב. ואת זה עדיין אי אפשר לדעת כי הסדרה עדיין משודרת בטלמונדו.
בתגובה ל: חשבתי שאהבת את מלאך ושטן מאת: EVGLEV שעשה את הסידרה וגם הסיפור והזוג של ג'ימי ווירחיניה. אבל ג'נקרלוס עצמו...לא בא לי בטוב, קצת עף על עצמו...-:)) וזה בא במקום דברים אחרים אפילו מטלמונדו. כמו la patrona שאולי יש סיכוי שתגיע...
בתגובה ל: פינת השאלות/הודעות מאת: ההרצליינית
בבלוג ויוה פרסמו היום את שמות הסדרות החדשות שיעלו בקרוב ב'ויוה פלוס':
ג'נקרלוס קנלה חוזר אלינו עם "יחסים מסוכנים" (Pasion Prohibida), הגרסה הלטינית ללהיט הטורקי "אהבה אסורה", ופק שי הו חוזר בקומדיה הרומנטית "באושר ובעושר" (Cheongdamdong Alice).
"יחסים מסוכנים" - החל מ-9 ביולי, ימים ראשון עד רביעי ב-20:10 בערוץ ויוה פלוס. "באושר ובעושר" - החל מ-11 ביולי, ימי חמישי ב-21:20 (2 פרקים ברצף) בערוץ ויוה פלוס.
בתגובה ל: סדרות בויוה פלוס - קוריאנית וטלמונדואית מאת: danarod זו סדרה נוספת שתורגמה גם כן באתר כלשהו שאסור להגיד את שמו.....
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: אני כבר לא יודע אם לבכות מצחוק או מגיחוך. מאת: nirdelanoche
תסתכל על התמונה הזו:
אני יודעת שזה לא קשור לכלום, אבל לא נורא, נכון? פשוט נתקלתי בתמונה הזו במקרה בבלוג הזה. זה הזמר והשחקן Vanness Wu שכיכב בסדרה הטיוואנית "התחנה הבאה אושר" שנמצאת באותו אתר אסור. ראיתי את הסדרה מזמן, אז אני לא זוכרת אם גם בה הוא חשף קוביות... וזה הקליפ החדש שלו:
בכל אופן, כבר העליתי בעבר את האפשרות שויוה רואים במה שעולה ב"אתר האסור" סוג של סקר שוק מקדים, שעוזר להם להחליט אם לרכוש או לא. נדמה לי שהסדרה היחידה בשנים האחרונות ששודרה ב'ויוה' בלי שתורגמה קודם באתר היא "לגמרי במקרה".
iDana לשעבר
בתגובה ל: במקום להתלבט מאת: danarod
החתומה על 'ייעוץ מדעי' למתרגמות של ויוה.
אז לא - הם לא מתייחסים למה שמתרגמים פה ושם (יש כמה וכמה צוותים שפועלים במרץ לתרגום סדרות קוריאניות ואחרות לעברית).
כבר הוזכר כאן נושא 'השחקן החם' - וגם הפופולריות בארץ המוצא.
לא קשור בצורה זו או אחרת לאתר כזה או אחר... לאכזבתכם?
וניר - המלצה חמה לך... יש כמה גופות חדשות בסדרה 'סוכן זוטר' - כאלה שעוד לא ראית ואחרים גם לא צפו בהם. כלומר - חוץ מהמתרגמת ומאלה שכבר צפו בסדרה.
שאשלח לך קישור במסר אישי?
Jerusalem Sights & Scents
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
מדריכה ישראלית בספרדית פורטוגזית ואנגלית גם
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
בתגובה ל: שוחחתי עם דפנה צור מאת: Rebeccan ללא תוכן
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: מהר, תשלחי! מאת: nirdelanoche
יש אפשרות להוריד את הפרקים למחשב או לצפות ישירות, ללא הורדה
תהנה... ותישאר בקשר, כבר מכינים עוד...
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
אבל לא נראה לי שצריך יותר מדי- אני כל הזמן מציץ פה :)
ו.... אני חושב שנדגום את ההתחלה בצפייה ישירה ואז נחליט אם יהיה לי נוח להוריד אותה.
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: רבקה, את יודעת שאני תמיד פה מאת: nirdelanoche
כתבתי על הסדרה.
אה, נכון - לא הדגמתי עם התמונות שאתה.
אולי יהיה משעמם מעט בפרק הראשון, אז אל תמהר לשפוט
האם ראית את 'רופאה שליחת האלים'?
ממליצה לך לדגום גם שם - אנחנו מעלים את הקישורים מחדש ויהיה גם בצפייה ישירה.
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
בתגובה ל: אבל, מזמן מאת: Rebeccan אני עוד מתמהמה עם פרק 12 מתוך 16......
אח"כ נראה איזו מבן השתיים אני אראה. אני נוטה לרופאת האלים יותר בגלל לי מין הו. ואין שום קשר למין :)
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: תני לי קודם לסיים מלכת השלג...... מאת: nirdelanoche
נדמה לי שהייתי בדעת מיעוט לגבי הסיום שלה
מענין יהיה לקרוא את התרשמותך בסיום.
ומה דעתך על הראשית שם?
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
בתגובה ל: מלכת השלג מאת: Rebeccan שחקנית טובה סה"כ......
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: אוהב אותה. מאת: nirdelanoche ללא תוכן
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
גם ככה אין לי את הערוץ. אבל אם יביאו את Salaryman, אני אשקול ברצינות להתחבר לערוץ - זו סדרה שאני אשמח לראות שוב עם תרגום איכותי לעברית רק שאין שם כ"כ "שחקני רכש"...
iDana לשעבר
בתגובה ל: במקום להתלבט מאת: danarod ואני מתכוון לפטמות שלו.......
אחת למעלה השנייה למטה.......
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: משהו פה לא סימטרי בגוף שלו מאת: nirdelanoche
אם כי לא הייתי שולחת אותו לניתוח פלסטי בגלל זה
iDana לשעבר
בתגובה ל: אני אסמוך על דעת המומחה שלך מאת: danarod זו קצת מטרידה במיקום הפטמות......
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: אני הייתי בוחר תמונה אחרת מאת: nirdelanoche
בעקבות ההערה שלך, חיפשתי עוד תמונות של הבחור, ומסתבר שחוסר הסימטריה הנ"ל קיים גם בתמונות אחרות. אולי זה תורשתי או משהו...
iDana לשעבר
בתגובה ל: נראה לי שעלית כאן על משהו מאת: danarod ונא לא לקחת את זה לכיוון הנקרופיליה, בבקשה. אני עדיין לא הגעתי לרמה של אוריאנה המטורפת מהנובלה שאני בעצמי כתבתי.....
ועדיין, זה גוף משובח. אף על פי הא-סימטריה.
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: אני דוקטור מומחה בגופות...... מאת: nirdelanoche ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: במקום להתלבט מאת: danarod בלי להתייחס לטלטלה שעברה עליו בארץ מוצאו. ואני דווקא שמחה על כך שהסדרה הזו מגיעה לויוה.
לגבי ידידנו מהתחנה הבאה אושר, הוא לא חשף קוביות עד כמה שאני זוכרת, אבל הוא היה הולך עם חולצות עמוקות מחשוף.
היתה שם פעם שהאומללה ההיא, שמכרו אותה תמורת תרנגולת, אמרה לו שהחולצות שלו מהוות הטרדה מינית:)
בתגובה ל: נראה לי שהם התאהבו בפארק שי הו מאת: zilpa
בזמנו קראתי שמכירת הסדרה לארצות אחרות נעצרה בעקבות כל הבלגן, כך שאני שמחה לראות שהיא מגיעה אלינו :)
על הציטוט מה"תחנה". לא זכרתי אותו אבל ידידנו בהחלט חמוד, עם או בלי קוביות
iDana לשעבר
בתגובה ל: כנראה מאת: danarod לי הוא נראה קופיף כזה, שחושב שהוא משהו
...וכולם מתייחסים אליו כאל אליל שלא בצדק.
האשה שלצידו היא לדעתי אחת הנשים הכי יפות שאי פעם ראיתי...
אגב, היא מופיעה בקרוב עם אחד הכוכבים הלוהטים של הטאייואנים, מייק הו, המוכר לנו גם כגיבור "השטן שלצידך"...
יהיה מעניין:)
בתגובה ל: באמת חשבת שהוא חמוד? מאת: zilpa
אבל כן, חשבתי שהוא ממש חמוד והיה לי נעים להסתכל עליו :) דווקא ממנה לא כ"כ התפעלתי... (את לא רוצה שאחזור על המנטרה השחוקה שלי בעניין הטעם וכו' )
iDana לשעבר
בתגובה ל: נראה לי שכבר ניהלנו את הדיון הזה מאת: danarod בלבי, אני מתקשה להאמין שיש מי שמתלהב ממראה מסוים שאני לא מתלהבת ממנו...אבל, כן, לפעמים הצפרדע שלך הוא נסיך עבור אחרת...
אסול לעומת זאת, הסכימה איתי בזמנו. אני זוכרת שבסוף הפרק הראשון היא אמרה לי: "מה היא מתנשקת עם הגניחט הזה?"
אבל זה כמובן לא סותר את העובדה שיש לו ים כריזמה...ושאהבתי מאד את רן גואנג שי.
בתגובה ל: כנראה במקום כלשהו מאת: zilpa
הנסיך שהופך לצפרדע - באיזו סדרת אייקונים הוא נמצא? גם לי בא להוריד...
שוב, בעיניי הוא חמוד, אבל לא ברמה שתגרום לי לרוץ לראות את הדרמה הטיוואנית הבאה. דווקא בפוסט שקישרתי אליו, יש תגובות מריירות לגביו.
אגב, לפי השמועות הוא עומד להתחתן בחודש יולי עם חברתו בשבע השנים האחרונות
iDana לשעבר
בתגובה ל: איזה אייקון מוצלח מאת: danarod באייקונים של happy faces במקום הידוע בו נמצאים האייקונים שלנו כולם. ויש שם עוד כמה חמודים...
לגבי האשה שאיתו, היא נראית מנותחת להפליא. הם בטח זוג שמושך כותרות בטאיוואן...אבל שיהיה להם במזל.
בתגובה ל: הוא נמצא מאת: zilpa
iDana לשעבר
בתגובה ל: אני כבר לא יודע אם לבכות מצחוק או מגיחוך. מאת: nirdelanoche
שחקן חדש-דנדש, עם עבר אמריקאי - צפוי לו עתיד מזהיר.. והוא כבר שירת בצד"ק
תכירו את Im Yoon Ho מרגל כריזמטי בסדרה "סוכן זוטר" / דרגה 7 בשירות הציבורי שחקן מתחיל שלוהק ברגע שראו אותו, עושה יופי של עבודה בסדרה - המבט שלו מהפנט. ראיתם את התמונה שצירפנו כאן כשהוא מבעיר נייר? חכו ותראו אותו בסדרה כולה - בהחלט 'תגלית' בסדרה הזו ומישהו שצפוי לו עתיד גדול.
אים יון-הו נולד בשנת 1989 (ב-20 באוקטובר יהיה בן 24), למד באוני' ניו יורק. גובה לא רע לשחקן - 183 ס"מ. . . . . . . . . . . . .
אז תזכרו היכן שמעתם עליו לראשונה... וצפו לבאות מהשחקן המוכשר והנאה הזה. תודה לפורום סומפי על הפרטים
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
בתגובה ל: אני כבר לא יודע אם לבכות מצחוק או מגיחוך. מאת: nirdelanoche כמובן שאני אכחיד את רגליי מהסדרה של פארק שי הו.
כבר נוכחתי לדעת שהוא לא כוס התה שלי. וגם לא הקפה.....
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: ובאיחור של יממה מאת: nirdelanoche אבל כל אחד והעדפותיו...וכיוון שהסתקרנתי, אז מי השחקן המועדף עליך?
בתגובה ל: בשבילי הוא עדיין מס' 1 ברשימה... מאת: zilpa לי מין הו במקום הראשון. דניאל האני במקום השני (בעקבות מלכת השלג) צ'ה מה שלא יהיה שמו מ"אהבה גדולה" במקום השלישי. לא חתיך, אבל קורע מצחוק.
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: הקוריאני? מאת: nirdelanoche אבל הוא אפילו לא ברשימת חמשת הגדולים אצלי:)
1. פארק שי הו ואחריו: סוקי, לי סו ג'ין, סונג סונג הון, היון בין,
אני חושבת שאם אהבת את ההוא מאהבה גדולה, כדאי מאוד שתראה את "סיטי הול". אחת הסדרות היותר שוות שראיתי.
בתגובה ל: אני מחבבת את לי מין הו מאת: zilpa בזמנו הורדתי את כל הסדרה למחשב.
אממה? המחשב שלי הלך קאפוט לפני שבוע וחצי וכך יצא שרכשתי מחשב חדש.
כל מה שהיה שם- הלך.
וקחי בחשבון בבקשה שאני עדיין בתול בענייני קוריאניות.... עוד לא זוכר מי זה מי....
אה, ואני מוסיף את הראשי של הנסיך מעלית גג. אין לי מושג מה שמו.
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: אני מחבבת את לי מין הו מאת: zilpa הוא אומנם צעיר מאוד (בן 26 בחודש הבא), אבל אני צופה לו גדולות ונצורות בעולם הדרמות הקוריאניות (כבר רואים את הפוטנציאל שלו). אבל למרות חיבתי אליו, הוא לא השחקן המועדף עליי (2 השחקנים הכי מועדפים עליי הם לי סו ג'ין ופארק שי הו). עוד שחקנים שאני מחבבת (אבל הם גם לא מועדפים עליי) הם סונג סונג הון, היון בין וקאנג ג'י הוואן (שאמנם די רחוק מלהיות יפיוף על או חתיך מדהים, אבל כישורי המשחק שלו, כפי שהתגלו ב"קפיטל סקנדל" פשוט כבשו אותי).
בתגובה ל: לי מין הוא בחור חמוד מאוד ושחקן מוכשר מאוד. מאת: ההרצליינית ללא תוכן
בתגובה ל: הקוריאני? מאת: nirdelanoche
הראשי הוא היון בין
ואם 'הילד' חביב עליך, אתה חייב, חייב להתחבר לדף של הקבוצה שלנו בפייסבוק.
והתמונה הזו באה עם עינטוז מדליק... הוא הופיע עם שירים של התקליט שהוציא
התקליט יצא בהפקה שונה במדינות שונות - הנה מהאלבום היפני לכל אלבום יש ספר תמונות מעט שונה
בתגובה ל: אין דניאל הני ב'מלכת השלג' מאת: Rebeccan תודה רבקה :-)
ו... אם כן, היון בין. מה הוא עושה בכלל בימים אלה?
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: אז למה כל השנים האלה הייתי משוכנע ההיפך? מאת: nirdelanoche
התגייס בתחילת 2011 לצדק, השתחרר בדצמבר 2012. בינתיים הוא מסתובב ומופיע בפני קהל מעריציו במדינות שונות.
מצלם פרסומות - חזר לפרסם את K2 - ביגוד וציוד לטיולים ונופש וגם את סמסונג - טלויזיה
ביום ראשון התחתן Shin Hyun Jun (קין והבל, הרופא הרע) והרבה שחקנים התייצבו מול המצלמות
חוץ מזה - הוא מתכוון לצלם סרט בעוד כמה חודשים. זה יהיה סרט על המלך יי סאן - המוכר לנו מסדרות רבות ועבור היון בין זו פעם ראשונה שישחק בתפקיד היסטורי. עדיין אין תכניות לסדרה באופק...
בחמישי שעבר הוא התייצב ליום מילואים - הוא שירת במארינס הקוריאני והם מחויבים ביום מילואים אחת לשנה
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: לא דומה, בוניטה מאת: nirdelanoche ללא תוכן
בתגובה ל: טלנובלות חדשות: מאת: בוניטה ומאחר שאהבה מנצחת שידור חוזר בויוה פלוס, החזירו את המשבצת של הדרך להודו לסדרה חדשה, אך לסדרה ברזילאית וכך נוצר מצב שיש שתי ברזילאיות חדשות בויוה. שמחתי שאניגמה לא מגיעה בקרוב ואם היא לא תחליף את אשת הברזל על חשבון סדרה מבוקשת היא תגיע רק לאחר תחת שמיים אדומים, אבל בפורום ויוה פלוס פקחו את עיני שהם לא יביאו שתי משבצות ברזילאיות ולמעשה מפנים את המשבצת הברזילאית של שבע בערב לזבל הישראלי שנקווה שיהיה חד פעמי.
בתגובה ל: פינת השאלות/הודעות מאת: ההרצליינית ללא תוכן
בתגובה ל: האם יש מנהל לפורום ? מאת: בוניטה בצד שמאל, ולחדש את הטלנובלות הברזילאיות החדשות במאמרי הקהילה. ברור שמישהו עושה זאת בהתנדבות ובזמנו הפנוי אבל תמיד היה כיף להיכנס לזה. אז מה קורה? יש מי שמנהל את זה? יבגני, דנה, מישהו? או שיכול להיות שאני מבקשת יותר מדי - אז סליחה.
בתגובה ל: יש צורך לרענן את מאמרי הקהילה, ואת הסקרים שמופיעים מאת: בוניטה והיא כבר פתחה מאמר לשקר היופי.
בתגובה ל: שרית הבטיחה לטפל בנושא הסקרים ומאמרי הקהילה מאת: EVGLEV בקשר לסקרים, אני מודה שכל הנושא "קצת" תקוע. מבטיחה לטפל בנושא הזה, אפילו די בקרוב.
ואל תדאגי, בוניטה- יגיע מאמר קהילה אודות הדמויות/השחקנים ב"שדרות ברזיל". מבטיחה.
בתגובה ל: בטח שיש . מאת: ההרצליינית מענין אותי הוא רשימת דמויות ושחקנים בטלנובלות. תודה על הענות . שבת שלום מבוניטה.
בתגובה ל: תודה, הסקרים פחות מענינים אותי, יותר מאת: בוניטה ושבת שלום גם לך :-)!