בתגובה ל: פינת השאלות/הודעות מאת: ההרצליינית האם הכומר החדש ב"תהום של תשוקה" מגולם ע"י ראול אוצ'ואה, ששיחק בעבר את ארנסטו, בעלה "המת" של לטיסיה (דניאלה רומו) ב"הדרך אל האושר"?
כל החיפושים שלי העלו חרס.
בקרוב.... החטאים חוזרים מהעבר... וזה יותר מחטא אחד....
לזכרך, קרלוטה שלי.....
ויליאם לוי, הבעל הבא שלי וזה כי אני אמרתי לו להיות שלי. אז הנה. אמרתי.
וגם דויד זפדה הוא בעלי החדש. הוא בתור שטיח רצפה לבעלי הראשון ולי.
בתגובה ל: פינת הזיהוי, חברים. מאת: nirdelanoche אני אמנם לא צופה ב"תהום של תשוקה", אבל כן ראיתי את "הדרך אל האושר" וכך מצאתי שהשחקן שגילם שם את ארנסטו אכן מגלם את הכומר מיגל ב"תהום של תשוקה":
בתגובה ל: אכן כן מאת: MyGirl פרצוף כמו שלו לא שוכחים..... יש לו פרצוף מיוחד.
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: פינת הזיהוי, חברים. מאת: nirdelanoche האם השחקנית של לטיסיה בשקר היופי היא אותה השחקנית של דודה מהדרך להודו?
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: ניצול שרשור מאת: EVGLEV והיא גם שיחקה ב"גורל שלה" את אישתו של ליאנדרו
אלוהים נתן לנו שתי אוזניים ופה אחד כדי שיותר נקשיב ופחות נדבר.
בתגובה ל: פינת השאלות/הודעות מאת: ההרצליינית
אני די מנותקת מעולם הטלנובלות, אבל בכ"ז הייתי מופתעת כשקראתי בבלוג של ויוה על הרומן במציאות בין דבורה פלבלה ומורילו בניסיו, שמככבים ב"שדרות ברזיל" שתעלה בקרוב בויוה. בזיכרוני הם תמיד יהיו אבא לוקאס והבת מל מ"האחד". כבר היו דברים מעולם, ובכ"ז זה היה לי מוזר ברגע הראשון...
אז
והיום
iDana לשעבר
בתגובה ל: דבורה פלבלה ומורילו בניסיו מאת: danarod ממש נדהמתי מזה . זה הרגיש לי ממש כמו "גילוי עריות"... ובכל-זאת, למרות שהם גילמו אבא ובת בנובלה, הפרש הגילאים ביניהם ממש לא גדול- הוא בן 41, והיא בת 34.
והנה כמה תמונות פפראצי של שניהם ביחד .
תוקן על ידי ההרצליינית 15/6/2013 22:22
בתגובה ל: גם אני קראתי על הרומן ביניהם בבלוג של ויוה. מאת: ההרצליינית היא אמורה להיות הראשית בשדרות ברזיל-
ואני נורא לא מתחבר למראה שלה.
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: יש לי בעיה איתה מאת: nirdelanoche ...לא מתחבר לבחורות קטנות, מיניאטוריות, "פטיטיות" ובעלות מראה נערי.
תוקן על ידי ההרצליינית 16/6/2013 14:23
בתגובה ל: אז אני מבינה שאתה... מאת: ההרצליינית סופי שארלוט שמשחקת את אמליה ב"שקר היופי" כבר יותר חמודה ממנה.
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: היא פשוטה לא חמודה לדעתי. מאת: nirdelanoche למרות שלא נחשבת ליפהפיה מדהימה.
גם סופי שארלוט חמודה מאוד. ולדעתי, גם יפה מאוד.
בתגובה ל: דבורה פלבלה ומורילו בניסיו מאת: danarod הנה תמונה שלהם מביקור שערכו בפורטוגל:
בתגובה ל: פינת השאלות/הודעות מאת: ההרצליינית שלום לכם, אני שוב כאן :) באה נעלמת שוב חוזרת ... קצת קשה להתמיד אז סליחה מראש.
מה שבעצם רציתי לשאול זה אילו ערוצים משדרים כיום טלנובלות ארגנטינאיות? בויוה ו ויוה פלוס לא ראיתי משהו מלבד ״הירושה״ והאמת היא שלא כל כך התחברתי ( מתגעגעת לנוסטלגיות האהובות שלי.. אחחח איך שבא לי אחת כזו עכשיו) פ״פ החמוד שהחליף את אישתו :))) נו באמת שבא לי כזאת אחת
תודה לכם חברים
בתגובה ל: היי חברים מאת: קנדלה המקורית
מה נשמע?
למיטב ידיעתי אחרי "יורשי הנקמה" לא תהיה אף סדרה ארגנטינאית בערוצי ויוה. כך שנשארה אופציית הצפייה ישירה/הורדה באינטרנט. ערוץ טלפה למשל מעלה חלק מהטלנובלות (ישנות וחדשות) לערוץ הרשמי שלו ביוטיוב. אולי תמצאי משהו שיעניין אותך.
סביר להניח שגם לערוצים ארגנטינאיים אחרים יש ייצוג ביוטיוב.
באתר ויוה מוצעות לצפייה ישירה "הנבחר" ו"לב אמיץ".
צפייה מהנה :)
נ.ב מי זה פ״פ החמוד שהחליף את אישתו? רענני את זיכרוני בבקשה :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: קנדלה מאת: danarod פ״פ זהו פררררנקו פררררררו הגבר גבר ::)) סתם, אני פשוט רוצה לחזור לנאיביות והרומנטיקה של פעם .. אפילו אם זה קצת אולד פיישן
בתגובה ל: כנראה שזה מה שאני אעשה מאת: קנדלה המקורית אני לא יודעת אם את מתחברת לסגנון, אבל אני ממליצה על פטמגול, המפתיעה לטובה (אני ממש מאוהבת בסדרה). סופסוף סדרה המלאה בדקויות וניואנסים (מתחת לפני השטח), כפי שסדרה טובה צריכה להיות, לדעתי.
בתגובה ל: היי קנדלה, מה שלומך? (-: מאת: לירוןןןןן בנתיים אני צופה דרך YouTube ב alguien que me quiera
שודר בארץ?
נראה נחמד, מעניין איך זה יתפתח..
בתגובה ל: כנראה שזה מה שאני אעשה מאת: קנדלה המקורית שמחממת לי את הלב כל פעם מחדש ומה לעשות שנשארתי מאמנה לאהובי הניצחיים
בתגובה ל: פינת השאלות/הודעות מאת: ההרצליינית מי הגבי
מה התגובה
ואם היגבו לאן??
רוצים להגיב מישהו], חסר לכם העיתון
לי חסר מאד הוא אירגן לי תמיד את התמונות של השחקנים ואת העלילה.
מה אתם אומרים ?
בתגובה ל: סקרנות אישית-- כולם יודעים ש גיליון ויוה פלוס נסגר מאת: מאימאי10
ראיתי תגובות פזורות בפורומים השונים של אנשים שמצטערים על סגירת העיתון. זה פשוט קרה כ"כ מהר, כמעט מהיום להיום, כך שנראה היה שאי אפשר לשנות את רוע הגזירה :( אישית לא קראתי את העיתון בשנים האחרונות, אבל בכ"ז מצער אותי שאין מגזין בעברית שמסקר את תחום הטלנובלות והדרמות. אם תפתחי עצומה - אחתום עליה. כדאי גם להביע מחאה ברשת המגזינים של ידיעות, וגם ב"פנאי פלוס" - שם ביטלו את מדור מסתבנים יחד עם ויוה פלוס. גם אם זה כבר לא ישנה את ההחלטה, לפחות שיידעו שיש אנשים מאוכזבים וכועסים.
בתגובה ל: יודעים מאת: danarod זה לא ויוה פלוס- כלומר לעיתון איןחלק בעיתון הטלנובלות ולכן אני לא יכולה להפנות את מכתבי.
מכתבי ארוך ואני אפרסם אותו כאן ונראה הלאה. תודה ע הקישור.
בתגובה ל: דנה, תודה על הקישור ,אבל ידיעות אחרונות מאת: מאימאי10
למיטב ידיעתי, ויוה פלוס היה שייך (לפחות חלקית) לקבוצת המגזינים של ידיעות אחרונות שכוללת גם את פנאי פלוס, בלייזר, לאישה ועוד (ראי למשל את הקישור הזה וגם את זה).
בכל מקרה, אני סומכת עלייך שתדעי למי לפנות
iDana לשעבר
בתגובה ל: היי מרי :) מאת: danarod תמי, שמה-- ואליה אני העביר את מכתבי כהתחלה. אני מודה כאן לכולם והלואי שיחזירו את העיתון . אמן.
בתגובה ל: סקרנות אישית-- כולם יודעים ש גיליון ויוה פלוס נסגר מאת: מאימאי10 אבל יתכן שלא היה להם רווחי להמשיך להוציא אותו בגלל מיעוט קונים. אבל גם בשבועון פנאי פלוס, שבדפים הראשונים שלו היו גם כל מיני אינפורמציות וידיעות הסירו את דפי המידע והתחילו לתת ישר תקצירים. מה קרה להם? ישנם חברים בפורום שמדברים וקוראים ספרדית והם יכולים להיכנס לאתרים ולהתעדכן, ואז אולי יעדכנו גם אותנו בפורום . גם כשמתחילים לשדר טלנובלה חדשה (החל מיולי ישנן כמה כאלו) לפרסם את שמות השחקנים, כמו סקר צפיה או ספיישלים . בזמנו ביקשתי זאת למרות שזה דורש השקעה ורצון טוב אבל כרגע כשאין לנו אינפורמציה והירחון ויוה או משבועון פנאי פלוס, הצורך לספיישלים במסגרת מאמרי הקהילה מאד נחוץ. תודה, בוניטה.
בתגובה ל: גם לי מאד חסר ויוה פלוס, מאת: בוניטה בגלל מהפכת האינטרנט, הפרינט הפך לעסק ממש לא רווחי, ולכן הרבה אפשר לראות הרבה עיתונים נסגרים בזה אחר זה (כמו למשל רייטינג, עכבר העיר, ויוה פלוס), עוברים למתכונת מצומצמת (כמו למשל, מעריב, שבתקופה האחרונה ניתן להשיג אותו רק בסופי שבוע) או מקקצים במדורים ובמוספים (כמו מה שעשה פנאי פלוס עם המדור "מסתבנים").
בתגובה ל: נראה לי שזה קשור למשבר בעיתונות הכתובה. מאת: ההרצליינית ללא תוכן
בתגובה ל: גם לי מאד חסר ויוה פלוס, מאת: בוניטה טלנובלות--
אז איך לדעתך אפשר לעזור להחזיר את העיתון
העיתון ש מת-- לדברי רבים--- בעיני הוא לא מת. פשוט צריך ניעור ו -עידוד והשקעה.
יום חמישי - 20/6
Corazón Indomable - 24.4
Libre para amarte 19
La tempestad - 18.6
La Mujer Del Vendaval 17.6
Mentir para vivir -17
יום ב' 24/6
23.6
Corazón Indomable - 20.8
La tempestad - 20.1
Libre para amarte 18.4
La Mujer Del Vendaval 16.6
Mentir para vivir- 15.2
זה מה שנקרא בקנטים - הרבה ישיבות חירום יש בטלוויסה בלילות הללו....
בתגובה ל: הרייטינג של טלוויסה בקנטים מאת: taly10
לא יותר מחידוש - באסה לגלות, במיוחד שהמקור כמו תמיד במוסיקה, עולה על החידוש .... שיר לפי הבנתי משנת 75 - הזמר ספרדי ונפטר כבר(הלוק מזכיר את מייק בראנט)
הרייטינג:
Corazón Indomable - 22
La tempestad - 20.3
Libre para amarte 18.5
La Mujer Del Vendaval 18.2
Mentir para vivir -15.5
בקנטים ....
בתגובה ל: השיר המדהים של La tempestad מאת: taly10 הנה גירסה נוספת של השיר מפיו של הגדול מכולם - לואיס מיגל בעיני עולה על המקור של הזמרת ששרה אותו. cielo rojo
בתגובה ל: אפרופו שירים של סדרות - תחת שמיים אדומים מאת: Angelica
בתגובה ל: זה המקור מאת: taly10 הישן הנושן הטוב והיקר כל כך,
איך הוא אומר בתירגום "צניחתי חופשי- חחחה
"ני אל סיאלו- מה קונטאסנטוה, אהויי אהויי אהויי חחחה.
עלאק- "אפילו השמש ,לא רוצה לענות לי", חחחה
היו זמנים : המילים שלו ברורות, ונמסות בפה והאוזן ניזכרת בימים של הגדולים :בכל מדינה אז... היו טנורים כמו: אנריקו קראוזו מריו -לנצה ,ו-כו' וכו' היו זמנים כייף להיזכר ובאמת לא יחזור מה שמביא אותי לתשובה השניה ,,
של הצניחה, עצוב לקרוא ולשמוע
ש טלביסיה, משהו כזה ענק עלול להתחרט על שהחתים את כל החברה האלה שלא מחזירים את ההשקעה. המשך... חבל, אך אם נרויח את "אהבת אמת" , ואי, וא ואי, חחחה המשך,,
בתגובה ל: תודה על הקליפ, מאת: מאימאי10
"טה- גואסטה ?? "מוצא חן" לך שואל הקטנצ'יק הזה...
מוצ'יסיאמו..... סיאגה,, (בספרדית),,, מאד --- תמשיך,, וזה שיר שמחזיק את כל העסק.
הבהרה,
הדרמות בכללם התחילו באמריקה לפני מילון שנים,,,
עוד בימי -- הדרמות בהפקה קלה--"פייטון פלייס שחור לבן ב-- ירדן אין שידורים בישראל-- וכ וכ וכו למי שזוכר---
כל העולם נידבק בחיידק הזה סיפור בהמשכים כזה"" טללנובליטאס, חחחה.
עברו לכל העולם וכל הפקה עשתה את מה שהתאים למדינה שלה לצערי,,, המכסיקנים הלכו רחוק מידי...
כיום הכל זה טרמפ על --זנות מחלות צרות ועוד כל מיני חוליארות--
אם היו המנהלים מחליפים את התפיסה ובמקום להביא את רחובות לאס ואגס---על-- כל קישוטיהם ועוונותיהם למירקע--
במקום זה היו מתחילים מהשוה - לכל נפש--- בכפר קטן עלוב ועני --נוסח חוזיליטו,,נניח, היו עולים על דרך המלך, ( חוזיליטו עלה על דרך עפר עם החומריקו שלו- וזה רק נימשל והמשל-- לא להיתקף בא סטמה- .
לפחות ככה מתחילים,, היו משיגים את כל הרייטינג ותשומת הלב של כולנו. הפשטות היא המקרבת ... ןהחיזור האישי הוא הנוקב. אי אפשר היה כל הזמן לצפות בדרמות המכסיקניות שנותנות לנו טרמפ על בעית החיים , וזנות וסקס ,ועוד קצת זנות, זה עלה על העצבים לכולם בגלל זה הפרישה הכ גדולה...
טוב מאד שהעלית את זה. חבל שלא בא לי לכתוב להם דרמה באנגלית יש לי הרבה רעיונות חחחה. לא יכולתי להתאפק , ייסלחו לי המשוררים והגאונים,
אגב אותו הדבר קורה בקוריאניות הם כבר ממחזרים את עצמם ולא מקוריים כמה חבל.
זיכרו הכל התחיל מהאמריקה,, יוניייטאד== סטאק הנוצצת והנה הגענו הלום.
במסדרונות טלוויסה הצטרף אל דויד זפדה ווילאם לוי גם גבריאל סוטו עם 17.7 רייטינג (סוטו נכנס למשבצת הקשה ביותר ואחרי קולונגה עם ממוצע סידרה 26 רייטינג , - זה היה צפוי)...
טלוויסה לקחה החלטה של אין בררה ואני באופן אישי עוד לא החלטתי האם היא אומץ או התאבדות. לחדש את הסידרה האלמותית "אהבת אמת"..
לא סגורה אם צפוי פה כישלון או הצלחה. מצד אחד יש דור חדש שלא מכיר את הישן- מצד שני אלו נעליים באמת גדולות ועדיין יש דור ישן שזוכר.
יהיה מעניין לעקוב אחרי הסידרה, כישלון שלה יסמל את סוף עידן הגלאנים במתכונתם הישנה, כמרכז (עם הודעתו של קולונגה על מעבר די סופי לתאטרון, לפרוייקט שהוקפא מלפני שנה בגלל PORQUE EL AMOR MANDA ) כשחקן לא כמפיק (שותף בחב' הפקות)- גם כך חשבתי לפני שנתיים שהוא לא יחזור כבר, לא יודעת איך אוסריו הצליח להחזיר אותו, לא יודעת איך שכנע אותו, כנראה לחץ מאד גדול... ואם טלוויסה לא תתאושש היא תחזיר אותו שוב, אבל זה כנראה לא יהיה כגלאן כי אם כרע של הסידרה, זה רצונו.זהו סוף עידן הותיקים שהיו כוכבים על באמת הצעירים פשוט לא מצליחים להכנס לנעליי הותיקים, לא בסטאר קוואליטי הישן...
איך חושבת אמיגתי חואניטה - זהו עידן חדש שאולי יחייב את טלוויסה להפוך את הסדרות שלה סטייל ברזיל - הרבה כוכבים בסידרה בלי גלאן מרכזי.
האם תגיע ?? איך אפשר לשכוח את "אדולפו סאנטאמריה --אל קאפאטס,(מנהל האחוזה ). ואיך לשכוח את הצמד "מנועל ומטילדה" החזקים בכל הזמנים.
אם החברה צריכה לבחור בין משכורות ענק, וחלוקת גרעונות תוך זמן קצר , אם היא לא תדע להתייעל, משמע לעשות דרמה שתחזיר את כולם הביתה????!!!!!.
אתם יודעים ממממ קריסה. סגירה ופיטורים חבל,,,,,
אני יכולה לומר רק דבר אחד.
לא תם ולא נישלם,,
ראו את פאטמגול הטורקית ובכלל את אזל, ואת אהבה אסורה, ואת מנשקה, ואני לא חסידה של הטורקיות בכללללללל.
פשוט סיפור טוב שיר טוב שחקנית --- ה -- ברן הזאת למות עליה-----------גלאן אחד והנה לך מירקחת ריבה טובה. ברור שאפשר לעשות הכל סביב ראשי אחד, צריך להיזכר איך עשו
לחזור על זה ולא להתפזר.
ויליאם לוי היה טוב מאה בראשון שלו שמור על המלאך בלונדיני,, עכשוי,,, חתיך צעיר,,, ומתוק-- דבש, המשיך ל-- סורטילגיו עם בארקמאונטס האגדתית עם כל הצרות הפרטיות שנפלו על ראשה---- המיסכנה,,, ואח'כ התחילו הכישלונות למה אולי עלה לו ה -- לראש ?? מי יודע הבחור חרוץ
גם את===זאפטה זיהינו מיד--- ב ,סורטילגיו ועל קולאונגה '''' בכלל אין לדבר הברנש פשוט הסתפר והשתפר מדרמה ל ---דרמה,
שכחו לקחת את קארלה אסטרדה בחזרה '''' היו דיבורים על דברים והפקות היסטוריותו, איתה ומשום מה לא יצא ?? לא ידוע לי --- הקוריאניות לקחו את כל זמני, ועכשיו
גם מת העיתון ויוה...
אז בכלל טוב ש--יש תמי חחה. תודה לך--
אבל כיום אני מציצה בעין אחת בכולן וזה לא זה טוב שיש את פאטמה ,, אפילו הכלב שלי מגיב לשם הזה,
דנה זה בשבילך התשובה שאני חייבת חחחה
לא יכולה להתאפק הנה עוד מטעם מה שמן הזה קארוזו חחה. ממש קרקס.
ו ---- חוזיליטו מישהו ??? משהו ??????????????? חחחחה. לילה טוב.
בתגובה ל: תשובה לצניחה, שמחה שהעלת-- ו דעתי- מאת: מאימאי10
אהת אמת בשם חוזיליטו....
בתגובה ל: תשובה לצניחה, שמחה שהעלת-- ו דעתי- מאת: מאימאי10
ושימו לב יש לו לחוזיליטו המתוק והזמיר הזה תסרוקות של קוריאני מקומי.
בתגובה ל: בקשה שלי-- מי שקורא את ה דעה שלי יכול להקשיב, מאת: מאימאי10 מחוזילטו זכור לי במיוחד הלהיט הזה:
בתגובה ל: איזה מתוק ! מאת: ההרצליינית ללא תוכן
בתגובה ל: תשובה לצניחה, שמחה שהעלת-- ו דעתי- מאת: מאימאי10 "חתונה של שנאה", נכון? הגיבורים הראשיים הולכים להיות אנחליק בויאר (אליסה מ"תהום של תשוקה") וסבסטיאן רולי(כנגד כל הסיכויים, תשוקות ועוד...) שאפרופו נראה אותו החל מ17.7 על מסכינו ב"אהבות אמיתיות". יופי של זוג שבטח יהיו מקסימים. נכון שהגירסה של קלונגה ונוריגה מדהימה. אבל אני מצפה לבאות עם הגירסה הזאת כי אני בטוחה שיכניסו בה גם מלא שינויים בעלילה.
בתגובה ל: אני מניחה שאת מתכוונת לגירסה החדשה של "אהבת אמת" מאת: Angelica טלביסיה- והפנתם אותי לידיעה ש- "אהבת אמת" האמיתית -- עם פרננדו קולאונגה, ו- אודליה נורייגה, "אמור ריאל"-- לתומי, חשבתי, הזיתי, ואולי פיללתי-- שיביאו אותה אפילו במכסיקו כהקרנה שלישית את "אהבת אמת" , נקודה.
"אהבת אמת" --- אחרת -- אני: אינני, מכירה. ובסיכום של" תמי" צויין במפורש- אהבת אמת" אולי תשנה את מצב הרייטניג הצונח, תודה מ.
בתגובה ל: לא לא אל, לתומי חשבתי שהזכרתם את הרייטינג הצונח של מאת: מאימאי10 טלוויסה לקחה החלטה של אין בררה ואני באופן אישי עוד לא החלטתי האם היא אומץ או התאבדות. לחדש את הסידרה האלמותית "אהבת אמת"..