אח...איזו סדרה. נתחיל בזה שאני מאושרת שלא ראיתי אותה בזמן אמת. הייתי "מתפוצצת" ממתח. ושחופשת המחלה שנכפתה עלי (כן, יש אנשים שמתקררים באמצע אוגוסט) הפכה לנעימה מאד עם הצפיה בסדרה הזו. מדובר בדרמה של רשת סיביאס, ששודרה ביוני והסתיימה באוגוסט האחרון. הכותב שלה הוא זה שכתב את "אליס מצונגדאנגדאם/באושר ובעושר" (ולקח איתו גם המזכיר מון, הלו הוא צ'וי סאנד ג'ון לתפקיד מזכיר משרדי הסניגוריה הציבורית...:))
העלילה משלבת בתוכה את העל טבעי, אבל תחום ומוגדר בעולם שלנו. יש פה תלמיד תיכון, שחוץ מזה שהוא חתיך וגבוה (מאוד גבוה!) הוא גם יכול לקרא מחשבות.
מדובר בשחקן לי סונג ג'וק, ששיחק גם את הזמר ההומו שמאוהב באוסקה ב"גן סודי." לאורך הסדרה הם לא הקפידו במיוחד על הכלל שהם קבעו, שהוא יכול לקרא מחשבות של אנשים רק כשהוא מתבונן להם בעיניים, והראו אותו קורא מחשבות אקראיות של עוברים ושבים שלאוו דוקא מתבוננים בו, אבל לא נהיה קטנוניים. כישרון כזה יכול להפוך את העולם לרועש מאד, אך יכול לעזור לא מעט למי שניחן בו, לצפות תגובות של אנשים לא צפויים. והו, בכמה אנשים לא צפויים שהוא נתקל בחייו הצעירים.
הגורל מפגיש אותו, עת היה ילד קטן, עם נערה מרדנית, והפגישה הגורלית הזו משנה את חיי שניהם. אחרי 10 שנים, כשהוא נער בתיכון והיא עו"ד (שעדיין לא עובדת לפי כללי המשחק) הוא פוגש בה שוב. העבר המשותף שלהם רודף אותם, אבל להווה יש אינסוף רגעים מיוחדים משלו, והכשרון שלו מצליח לעזור לעו"ד הזו גם בתיקי בית המשפט. לי בו יונג אמנם שינתה את פניה בקיץ האחרון, אבל אני חושבת שהיא עושה פה את התפקיד הטוב ביותר שלה שראיתי (וראיתי אותה ב"מלכת המשחק", שמור את הריקוד האחרון בשבילי, וב"מר גודביי")
לצידה משחקים באופן נפלא לא פחות יון סאנג היון (כמוכר כאוסקה מ"גן סודי" וכשג'גולו ב"גבירתי הנאווה") שעושה פה תפקיד קומי ומרגש כאחת, ועוד שלל שחקני משנה שעושים עבודה נהדרת ושאין כמעט סדרה שבה לא רואים את אחד מהם.
היות ובאתי לעלילה די טאבולה ראזה, ומצאתי את עצמי מופתעת ונהנית כל פרק מחדש, אני לא רוצה לספיילר...רק אומר שזו אחת הסדרות היותר מרעננות שראיתי, שהרייטינג שלה בקוריאה היה גבוה ושהוסיפו לה שני פרקים במקום ה -16 שתוכננו מראש. (מה שאני לא בטוחה שהיה כ"כ חכם, כי בפועל בפרק 17 הראו אינסוף קטעים ששודרו בפרק 16 - אבל שוב, לא נהיה קטנונים.)
יש בסדרה רגעים חמודים להפליא, מרגשים מאוד, מצחיקים ומותחים. וכמובן שישנו גם מוסר השכל, שאומר שלא חשוב מה שקורה לך, אלא איך אתה מתמודד עם זה, ושבעולם הזה, לשמוע את קולו של האחר, להיות שם בשבילו, יכול להיות עניין של חיים ומוות. סדרה מעולה!
הדרמה Dating Agency: Cyrano שודרה בערוצי הכבלים tvN ו- OnStyle בקוריאה בין החודשים מאי-יולי 2013. לדרמה יש 16 פרקים, והיא חלק מפרויקט Oh! Boy שבמסגרתו שודרו כבר הסדרות Flower Boy Ramyun Shop, Shut Up Flower Boy Band, Flower Boy Next Door (אין קשר עלילתי בין הסדרות).
העלילה: סו ביונג-הון הוא במאי שנאלץ להקים סוכנות שידוכים כדי להציל את תיאטרון "סיראנו". סוכנות השידוכים פועלת באופן ייחודי, כאשר ביונג-הון, מעין שרלוק הולמס של עסקי השידוכים, חוקר את הרקע האישי של הלקוחות ומושאי אהבתם, ויחד עם צוותו יוצר את התסריט והתפאורה המושלמים שיגרמו להם להתאהב. הצוות של הסוכנות כולל את מו-ג'ין הביישן והשתקן, גיק מחשבים שמומחה בכל העזרים הטכניים, ואה-ראנג, תלמיד תיכון עם אהבה גדולה לתיאטרון. אליהם מצטרפת מין-יונג, בחורה אופטימית וישירה, שמשלימה את המגע הנשי. ליד הסוכנות, הממוקמת בתיאטרון הישן, נמצאת מסעדה שמנוהלת ע"י השף המסתורי משהו, צ'ה סונג-פיו. כמו סיראנו דה ברז'ראק, ביונג הון יודע לכתוב את מילות האהבה שיפרטו על המיתרים הנכונים בלבבם של האהובים, אבל הוא עצמו מהווה מקרה נוסף של הסנדלר שהולך יחף, ולא מסוגל להתוודות על רגשותיו. הדרמה היא עיבוד לסרט מ-2010 שנקרא Cyrano Dating Agency.
דמויות/ שחקנים מרכזיים:
סו ביונג-הון (לי ג'ונג-היוק, "כבודו של ג'נטלמן", Crazy for you)
גונג מין-יונג (צ'וי סויאנג, חברת להקת SNSD/ Girls' Generation, שיחקה ב-The 3rd Hospital)
מו-ג'ין (הונג ג'ונג-היון, Jeon Woo Chi ,Wild Romance)
אה-ראנג (ג'ו יון-וו, Flower Boy Ramyun Shop)
צ'ה סונג-פיו (לי צ'ון הי, Smile, You, Take Care of Us, Captain)
התרשמות אישית: אני לא בטוחה איך ולמה דווקא הדרמה הזו השתחלה פתאום לרשימת הצפייה שלי והקדימה את כל האחרות. אני חושבת שהסיבה העיקרית היא פוסט שראיתי בבלוג של Kaedejun, הבלוגרית שטעמה כנראה הכי דומה לשלי (גם אם יש אי אילו פערים). השורה התחתונה שלה לגבי הדרמה הייתה כזו: "זו לא דרמה גדולה, אבל זו דרמה שמחה". וזה הספיק כדי לעורר את תחושת הבטן שלי. אני שמחה לבשר שגם הפעם אני מסכימה עם Kaedejun – הדרמה הזו הייתה מהנה, מתוקה ומרעננת. נקשרתי לדמויות והיה לי חבל להיפרד מהן, אבל עדיף לסיים עם טעם של עוד ולא עם מסטיק.
את הסרט שעליו מבוססת הסדרה לא אהבתי במיוחד, ואני גם בקושי זוכרת ממנו משהו. הדרמה הייתה הרבה יותר מוצלחת לטעמי – היא הייתה קלילה וזורמת יותר, והטווח של 16 פרקים איפשר לפתח את העלילה בצורה מעניינת ומספקת יותר לדעתי. אחד החלקים המהנים ביותר בסדרה היו הופעות האורח המוצלחות של הלקוחות המזדמנים ומושאי האהבה שלהם. הסיפורים שלהם היו דינמיים ומסקרנים וגם השתלבו או התכתבו עם סיפוריהם של אנשי הסוכנות. וכמובן, זו הייתה הזדמנות נהדרת לפגוש שחקנים מוכרים שקפצו לביקור, כמו ג'י ג'ין-הי ("היהלום שבכתר"), גונג-יו ("קופי פרינס"), לי יון-ג'י ("הנסיכה", "מלך הלבבות"), ג'ונג יו-מי ("קה סרה סרה"), טה מין מלהקת SHINee ועוד.
אבל עם כל הכבוד לתפקידי האורח, עמוד התווך של הסדרה הוא השחקנים הראשיים שזכו לרוב זמן המסך. אני מודה שהרמתי גבה כששמעתי שלי ג'ונג-היוק לוהק לתפקיד הראשי בסדרה מבית היוצר של פרויקט Oh! Boy, שהתמקד בעבר בעיקר בבני נוער ובצעירים בשנות העשרים לחייהם. אבל תוך כמה דקות כל הספקות התפוגגו להם. לי ג'ונג-היוק הוא שחקן נהדר וכובש, וליהוק מושלם לתפקיד לדעתי. יש בו משהו פנתרי וממזרי כזה, והוא מקרין הרבה רגש וכוונה גם בלי להגיד מילה. השחקנית שלצדו, סויאנג, היא כאמור חברת להקת בנות בלי יותר מדי קילומטרז' במשחק, אבל היא הייתה ממש הפתעה נעימה – טבעית, נלהבת, מצחיקה ומתוקה. נהניתי מיחסי החתול-עכבר בין השניים האלה ומהכימיה ביניהם, ופער הגילאים לא הפריע לי בכלל (אם כי הבנתי שהיו גם צופים שהסתייגו). קוריוז קטן: לי ג'ונג-היוק וסויאנג כבר נפגשו בסדרה "כבודו של ג'נטלמן". זה היה כשארבעת החברים דנו בסוגיה מי מבין חברות להקת Girls' Generation היא הכי הכי? ואז סויאנג הופיעה לתפקיד אורח – בתפקיד עצמה...
מבחינה עלילתית, היו כמה רגעים מלודרמטיים שקצת נראו תלושים מהאווירה ומהטון הכלליים, אבל בסיכומו של דבר, זו הייתה סדרה מתוקתקת, דינמית ומהנה ביותר, עם אנסמבל שחקנים מוצלח, עלילה קולחת ופסקול כייפי שעדיין מתנגן לי בראש. פינוק מושלם לקיץ חם.
הפרק הראשון מתורגם לאנגלית – מומלץ להתרשם מהפתיח החמוד:
טיזר לסדרה:
והנה כמה דוגמיות מהפסקול:
iDana לשעבר
בתגובה ל: Dating Agency: Cyrano מאת: danarod כה מושקעות ועונות בדיוק לשאלות ששאלתי את עצמי שראיתי שעשו את הדרמה המבוססת על הסרט הלא מלהיב ההוא.
באמת תהיתי אם יש שיפור. (אם כי אני מניחה שאום טה וונג היה עדיף לך כדמות הראשית) ואם הראשי שלהם, שדי לא אהבתי ב"גבר עם כבוד" יביא לפה איכויות אחרות.
היות ואני בעד סדרות שמחות אני בהחלט אוסיף אותה לרשימה שלי.
תודה!
בתגובה ל: כמה כיף לקרא את הסקירות שלך! מאת: zilpa
אני חושבת שאחת הבעיות שלי עם הסרט הייתה שציפיתי לקומדיה רומנטית חמודה וכייפית, אבל היה בסרט משהו קודר ואטי לטעמי. הסדרה, כאמור, זה סיפור אחר - היא קלילה יותר מצד אחד, ומצד שני היא מאפשרת העמקה בהיכרות עם הדמויות, כי מדובר ב-16 פרקים של 45 דק' ולא בשעתיים.
עם כל אהבתי לאום טה-וונג, הדמות שגילם בסרט לא השאירה עליי חותם. לעומת זאת, את לי ג'ונג-היוק חיבבתי כבר מהרגע הראשון ב"סיראנו". ב"כבודו של ג'נטלמן" לא התרשמתי ממנו במיוחד (גם הפריזורה שסידרו לו שם לא הייתה משהו...), אבל ב"מטורף עלייך" כבר חיבבתי אותו, וב"סיראנו" הוא היה מעולה לאורך כל הדרך :) אני שמחה שבערוצי הכבלים נותנים צ'אנס גם לשחקנים שהיו עד כה בתפקידים משניים להוביל סדרה. זה הוכיח את עצמו גם כאן, וגם בסדרה Nine למשל, שם נתנו הזדמנות ללי ג'ין-ווק (אגב, מתרגמים בימים אלה את Nine לעברית. לא יודעת אם זה כוס הסוג'ו שלך, אבל לדעתי שווה לתת צ'אנס).
באופן כללי, בשנתיים האחרונות אני ממש מרוצה מדרמות הכבלים שיצא לי לנסות. אני חושבת שיש בהן משהו מרענן, וגם האורך הממוצע של הפרקים קצר יותר, וזה מתאים לי :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: בכיף :) מאת: danarod אני צופה עכשיו ב"אני יכול לשמוע את קולך" והסדרה נהדרת.
אבל השוק הגדול ביותר הוא בראשית. הבחורה עברה נתוח פלאסטי (אולי כמה ניתוחים...) והיא נראית מישהי שאני מתקשה לזהות. זה פשוט מפחיד מה שאשה יפה, שיש לה חבר חתיך וזכתה לתפקידים ליד חתיכים רבים אחרים, עושה לעצמה...(כאילו, זה לא שהתפרסמת הרגע...כולם ידעו שניתחת!)
ככה היא נראית בסדרה הנוכחית
הנה תמונה שמדגישה את האף הסולד החדש שלה...
וככה היא היתה נראית פעם. אף ישר ומחוטב. ופנים רחבות מעט.
תוקן על ידי ההרצליינית 11/8/2013 22:42
בתגובה ל: 45 דקות זה בהחלט זמן טוב לפרק מאת: zilpa
אבל הניתוחים בקוריאה הם ממש סוג של מכת מדינה... אגב, לי בו-יונג מתחתנת בחודש הבא עם ג'י-סונג, אחרי שנות זוגיות ארוכות. הם ייאלצו לדחות את ירח הדבש, מכיוון שהבעל המיועד מצטלם לדרמה Secret שתעלה אף היא בספטמבר.
תהני מהסדרה :) אני התחלתי לצפות ב"ספר של משפחת גו".
iDana לשעבר
בתגובה ל: Dating Agency: Cyrano מאת: danarod מורגש שנהנית לצפות בה והעלילה באמת נראית דינמית...אני גם חושבת שכל השחקנית האורחים מוסיפים לדינמיות של הסדרה, וזאת למרות שכפי שציינת, הדמויות המרכזיות הן אלה שעושות את הסדרה.
הראשי שאותו כבר ראיתי בלא מעט סדרות היה ממש חמוד ב"כבודו של ג'נטלמן"...אני זוכרת כמה שהתפעלתי מדמותו הקומית כי לפני כן ראיתי אותו רק בתפקידים רציניים ואפרוריים. שחקן מוכשר!
בתגובה ל: קומאו על הסקירה, דנה! מאת: MyGirl
יצא לי לראות אותו בשתי סדרות בזו אחר זו (למרות שהן צולמו בהפרש של כמה שנים) - Crazy for you ואח"כ בסוכנות השידוכים, והוא השאיר עליי רושם טוב בשתיהן. אני מחכה לתפקידים הבאים שלו :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: danarod
החתונה הנוצצת של לי ביונג-הון ולי מין-ג'ונג, שנערכה אתמול, סיפקה בין השאר מצעד כוכבים שלא היה מבייש אף טקס פרסים נוצץ.
האורחים:
לי בום סו ("סלרימן") ורעייתו. בחתונה של שניהם, לי ביונג-הון היה המנחה, ועכשיו חברו בא להחזיר טובה...
ג'ונג ג'ון הו ("הסקנדל האחרון", "אייריס") ורעייתו, הקריינית לי הא-ג'ונג
ג'אנג דונג-גון ("כבודו של ג'נטלמן") ואשתו השחקנית גו סו-יונג (To the Beautiful You)
קוון סאנג-וו ("שתי טיפות מים") ואשתו השחקנית סון טה-יונג (Freeze)
לי צ'ון הי (סוכנות השידוכים סיראנו) ורעייתו ג'ון היי-ג'ין ("כבוד המשפחה")
קים טא-הי ששיחקה עם החתן באייריס
סונג סונג-הון ("הנסיכה שלי")
סו ג'י-סוב ("קין והבל")
קים בום ("בחורים רעים")
קים סורו וקים מין-ג'ונג ("כבודו של ג'נטלמן")
צ'וי ג'י-וו, ששיחקה עם החתן ב"ימים יפים"
ג'ונג סוק-וון ("על גג העולם")
האן היו-ג'ו ("ירושה נוצצת"). לא זיהיתי אותה...
גו ארה ("מי אתה") ששינתה פריזורה לקראת תפקידה ב-Reply 1994. גם אותה לא זיהיתי.
ג'ון דו-יון ("המשרתת") שהתבלטה באדום
זה רק מקבץ חלקי כמובן. היו רק 900 אורחים...
iDana לשעבר
בתגובה ל: חתונת השנה מאת: danarod מפורסמים אמריקאיים לא הגיעו לחתונה של הכוכב של רד? מעניין אם גם קים סו יון התחבאה בין 900 האורחים. אחרי הכל, היא היתה מאוהבת בו באייריס.
מה שכן, הפתיע אותי מאד שהילדונת מ"כבוד המשפחה" נשואה...היא נראית צעירה יחסית לרף הגיל הממוצע לנישואין בקוריאה.
ובכל מקרה, שיהיה בשעה טובה לחתן ולכלה. הם נראים מאושרים יחד מאד...
בתגובה ל: קומאו על הסקירה הנוצצת. מאת: zilpa
900 אורחים נשמע לי אפילו מעט בשביל אירוע בסדר גודל כזה.
ג'ון היי ג'ין אכן צעירה (בת 25). היא ובעלה הכירו על הסט של הסדרה Smile You, שם שיחקה גם הכלה, לי מין-ג'ונג. יש להם ילדה בת שנתיים
iDana לשעבר
בתגובה ל: לכי תדעי מי עוד הסתתר ברשימת האורחים... מאת: danarod ללא תוכן
בתגובה ל: חתונת השנה מאת: danarod ואני תוהה אם התפקיד ב"אייריס", הוא שפרץ את הדרך לקריירת המשחק הבינלאומית של לי ביונג-הון. כי אם כן, אז לפחות יצא משהו טוב מהסידרה המושמצת (לפחות בפורום) הזאת...
בתגובה ל: חתונת השנה מאת: danarod אותי מעניין הפרש הגילאים בין החתן לכלה? כי אם זכרוני אינו מטעה אותי הוא כבר עבר את ה 40...לא?
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: חתונת השנה מאת: danarod שיהייה לכם במזל טוב!
תודה על התמונות, דנה!
גם אני לא זיהיתי את השחקנית מ"ירושה נוצצת" ואת גו הא-רא שמופיעה בתמונה שאחריה...מה ששינוי תספורת יכול לעשות...הא-רא נראית בן אדם אחר לגמרי...
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: danarod אח...איזו סדרה. נתחיל בזה שאני מאושרת שלא ראיתי אותה בזמן אמת. הייתי "מתפוצצת" ממתח. ושחופשת המחלה שנכפתה עלי (כן, יש אנשים שמתקררים באמצע אוגוסט) הפכה לנעימה מאד עם הצפיה בסדרה הזו. מדובר בדרמה של רשת סיביאס, ששודרה ביוני והסתיימה באוגוסט האחרון. הכותב שלה הוא זה שכתב את "אליס מצונגדאנגדאם/באושר ובעושר" (ולקח איתו גם המזכיר מון, הלו הוא צ'וי סאנד ג'ון לתפקיד מזכיר משרדי הסניגוריה הציבורית...:))
העלילה משלבת בתוכה את העל טבעי, אבל תחום ומוגדר בעולם שלנו. יש פה תלמיד תיכון, שחוץ מזה שהוא חתיך וגבוה (מאוד גבוה!) הוא גם יכול לקרא מחשבות.
מדובר בשחקן לי סונג ג'וק, ששיחק גם את הזמר ההומו שמאוהב באוסקה ב"גן סודי." לאורך הסדרה הם לא הקפידו במיוחד על הכלל שהם קבעו, שהוא יכול לקרא מחשבות של אנשים רק כשהוא מתבונן להם בעיניים, והראו אותו קורא מחשבות אקראיות של עוברים ושבים שלאוו דוקא מתבוננים בו, אבל לא נהיה קטנוניים. כישרון כזה יכול להפוך את העולם לרועש מאד, אך יכול לעזור לא מעט למי שניחן בו, לצפות תגובות של אנשים לא צפויים. והו, בכמה אנשים לא צפויים שהוא נתקל בחייו הצעירים.
הגורל מפגיש אותו, עת היה ילד קטן, עם נערה מרדנית, והפגישה הגורלית הזו משנה את חיי שניהם. אחרי 10 שנים, כשהוא נער בתיכון והיא עו"ד (שעדיין לא עובדת לפי כללי המשחק) הוא פוגש בה שוב. העבר המשותף שלהם רודף אותם, אבל להווה יש אינסוף רגעים מיוחדים משלו, והכשרון שלו מצליח לעזור לעו"ד הזו גם בתיקי בית המשפט. לי בו יונג אמנם שינתה את פניה בקיץ האחרון, אבל אני חושבת שהיא עושה פה את התפקיד הטוב ביותר שלה שראיתי (וראיתי אותה ב"מלכת המשחק", שמור את הריקוד האחרון בשבילי, וב"מר גודביי")
לצידה משחקים באופן נפלא לא פחות יון סאנג היון (כמוכר כאוסקה מ"גן סודי" וכשג'גולו ב"גבירתי הנאווה") שעושה פה תפקיד קומי ומרגש כאחת, ועוד שלל שחקני משנה שעושים עבודה נהדרת ושאין כמעט סדרה שבה לא רואים את אחד מהם.
היות ובאתי לעלילה די טאבולה ראזה, ומצאתי את עצמי מופתעת ונהנית כל פרק מחדש, אני לא רוצה לספיילר...רק אומר שזו אחת הסדרות היותר מרעננות שראיתי, שהרייטינג שלה בקוריאה היה גבוה ושהוסיפו לה שני פרקים במקום ה -16 שתוכננו מראש. (מה שאני לא בטוחה שהיה כ"כ חכם, כי בפועל בפרק 17 הראו אינסוף קטעים ששודרו בפרק 16 - אבל שוב, לא נהיה קטנונים.)
יש בסדרה רגעים חמודים להפליא, מרגשים מאוד, מצחיקים ומותחים. וכמובן שישנו גם מוסר השכל, שאומר שלא חשוב מה שקורה לך, אלא איך אתה מתמודד עם זה, ושבעולם הזה, לשמוע את קולו של האחר, להיות שם בשבילו, יכול להיות עניין של חיים ומוות. סדרה מעולה!
בתגובה ל: אני שומע את קולך- I hear your voice מאת: zilpa
אבל אם כבר חופשת מחלה, אין כמו להעביר אותה עם דרמה קוריאנית משובחת
על הסקירה. שמעתי על הסדרה הזו רק דברים טובים, כך שאני מניחה שאגיע אליה מתישהו בקרוב (אבל סביר להניח שלא אוכל להרשות לעצמי מרתון). אגב, מדובר בבמאי של "אליס" ולא בתסריטאי. התסריטאי של "אני שומע את קולך" אחראי דווקא ל"דרים היי" :)
לקרוא מחשבות יכול להיות תיק רציני. היה אפילו פרק כזה ב"באפי"...
iDana לשעבר
בתגובה ל: מקווה שאת מרגישה יותר טוב מאת: danarod לא יודעת למה רשמתי הכותב... אני באמת צריכה להתחיל לקרא מה שאני כותבת לפני השליחה...
לגבי באפי, הסדרה מתחילה בסצינת תיכון טיפוסית- אז זה לגמרי זרק אותי לבאפי. והרי ידוע שכל המזכיר את באפי הרי זה משובח.
עם זאת, הכיוון שלה הזכיר לי לא מעט את "הנסיכה התובעת" דוקא. גם במובן של בתי המשפט שמככב, וגם בעובדה שנעו שם מקלילות קלולסית כזו, לרגעים מאוד מאוד דרמטיים ואכזריים. יש לי הרגשה שממש תאהבי את הסדרה הזו.
ותודה- אני מרגישה הרבה יותר טוב- ב"ה, (חוזרת מחר לעבודה..ושמחה שסיימתי את הסדרה לפני החזרה הזו)
בתגובה ל: נכון, זה הבמאי... מאת: zilpa
שאת מרגישה יותר טוב
ואני מקווה שהטעם המוזר שלי לא יאכזב הפעם
iDana לשעבר
בתגובה ל: מקווה שאת מרגישה יותר טוב מאת: danarod ...שנקרא "מה נשים רוצות", שבו דמותו של מל גיבסון, חוטפת מכת חשמל, מה שמקנה לה את הכוח לקרוא מחשבות של נשים. הוא, כמובן, מחליט את הכוח הזה לטובתו :-).
בתגובה ל: יש סרט נחמד מאוד בכיכובם של מל גיבסון והלן האנט... מאת: ההרצליינית אם כי מל גיבסון הוא מהאנשים שהפכו פחות חביבים עלי בתעשיית הקולנוע בשנים האחרונות. מה שבטוח זה שאנחנו לא רוצים לשמוע את המחשבות שלו עלינו...
בתגובה ל: נשמע נחמד, הסרט הזה... מאת: zilpa ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: נשמע נחמד, הסרט הזה... מאת: zilpa ללא תוכן
בתגובה ל: אני שומע את קולך- I hear your voice מאת: zilpa ראיתי שהתחילו לתרגם אותה...נהייתי קצת עצלנית עם התרגום כך שאמתין לתרגום בעברית
אגב, את הראשית פעם מאוד אהבתי...אבל אחרי שראיתי אותה בכמה תפקידים לא מוצלחים לטעמי, היא יצאה מרשימת השחקנית שאני אוהבת. מקווה שהסדרה הזו תחזיר אותה לרשימה
האן ג'י מין לוהקה לתפקיד הנשי הראשי בסרט The King’s Wrath, לצדו של היון בין, שיגלם כידוע את המלך ג'ונג-ג'ו (יי סאן). הפעם האן ג'י מין לא תגלם את אהובתו של המלך, אלא את יריבתו הפוליטית - המלכה המטרונית
אגב, האן ג'י מין מצטלמת בימים לסרט הקומי Plan Man, שבו היא מגלמת זמרת רוק בלהקת אינדי. אין ספק שהיא מגוונת בתפקידים...
מסתמן שוון בין חוזר למסך הגדול בסרט של הבמאי לי צ'אנג דונג. זה כנראה השחקן שלוקח את ההפסקות הכי ארוכות בין פרויקט לפרויקט. הסרט הקודם שלו, "האיש משומקום" הוא מ-2010. מתי והאם יש סיכוי שהוא יחזור לדרמלנד?
iDana לשעבר
בתגובה ל: ליהוק מאת: danarod סונג יונה הופכת למטרונית. מעניין אם היא תשתה תה חרציות.
וזה רק נדמה לי או שהיון בין הולך ומשתבח?...הוא נראה מעולה בתמונה הזו...
בתגובה ל: זה הולך להיות מעניין מאת: zilpa
אבל מסתבר שכן, זה מגיליון יולי 2013 של מגזין STAR. הנה עוד כמה תמונות לשיפוטך:
iDana לשעבר
בתגובה ל: לא הייתי בטוחה אם זו תמונה עדכנית של ביני מאת: danarod אבל אני חייבת לשאול:
באיזה שוק הוא קנה את מכנסי האג'ומה הפרחוניים הללו?
היה צייר מפורסם שצייר לו עליהן פרח פרח?
בתגובה ל: המארינס עושים לי נחת:) מאת: zilpa
יש מגזינים שאוהבים לקחת שחקנים נאים ולנסות להוציא אותם כמה שיותר ביזאריים/מגוחכים. תראי למשל מה עשו ללי ג'ין ווק המהמם מ-Nine. איך הוא הסכים לדבר כזה? הוא נראה כמו עורב...
בתגובה ל: לא הייתי בטוחה אם זו תמונה עדכנית של ביני מאת: danarod והאן ג'י מין תהייה המלכה המטרונית הפטרונית? דווקא זה יהיה מעניין לראות אותה בתפקיד הדמות הרעה, שחורשת מזימות ורוקמת תוכניות רעות.
בתגובה ל: לא הייתי בטוחה אם זו תמונה עדכנית של ביני מאת: danarod
מאירוע של סמסונג לפני כמה ימים. התמונה הראשונה שעשעה אותי במיוחד
iDana לשעבר
בתגובה ל: הנה עוד תמונות עדכניות של ביני מאת: danarod אבל ביני עצמו נראה כל כך יפה. אני חושבת שהוא מעולם לא נראה טוב יותר. כיף לראותו ככה!
בתגובה ל: היא בהחלט משעשעת, התמונה הראשונה מאת: zilpa
אבל זו גם הסדרה שהורידה לי את ההתלהבות ממנו...
iDana לשעבר
בתגובה ל: לדעתי הוא היה הכי יפה ב"מלכת השלג" מאת: danarod הציעו לי לא לראות. אז לא טרחתי. גם ביני יפה זה לא סיבה מספיק טובה לשרוף שעות...:)
בתגובה ל: זו הסדרה היחידה שכל העולם ואשתו מאת: zilpa
לפעמים אפשר להסתפק בקליפ :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: לדעתי הוא היה הכי יפה ב"מלכת השלג" מאת: danarod גם לדעתי, עד היום הוא נראה הכי טוב ב"מלכת השלג". (מסכימה איתך רק לעניין המראה שלו )
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: מסכימה איתך מאת: shrekit144 ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: לפחות אנחנו מסכימות על משהו מאת: danarod ללא תוכן
בתגובה ל: ליהוק מאת: danarod רציתי לראות איזה שיתוף פעולה בין האן גי' מין וביני...מקווה שתהייה עלילה טובה!
מעניין מתי יודיעו לנו על המחליפה של "באושר ובעושר". נשארו עוד 3 שבועות, לא?
iDana לשעבר
בתגובה ל: "בין שתי נשים" עולה לשידור באתר ויוה מאת: danarod ובכל הדרמות שלה היא הייתה הדמות האהובה עלי. שמח על ההזדמנות של אלה שלא מחוברים לויוה פלוס.
לגבי באושר ובעושר יש לי חששות כבדים שנגיע לימים של ללא קוריאנית חדשה לכמה שבועות, כי נשארו שלוש שבועות ועדיין לא הודיעו וזה סימן רע. ומכיוון שאייריס 2 כבר מוכנה אז מתאים מאוד לויוה פלוס שלא לשדר את אייריס 2 לפני שמשדרים שוב את אייריס כי ככה זה בכרונולוגיה, אז יש הרגשה שאחרי באושר ובעושר תהיה אייריס ואם הניחוש שלי נכון אז כולי תקווה שזה בשביל לשדר אחריה את אייריס 2.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: אני תמיד אתגעגע למון צ'ה וון מאת: EVGLEV
אני מקווה שויוה פלוס לא ידרדר למצב כזה לטובת הצופים שמשלמים לא מעט.
אם אתה מתגעגע למון צ'ה-וון, אתה יכול לצפות בדרמה החדשה שלה שמשודרת בימים אלה בקוריאה ומתורגמת לעברית. אבל אני מניחה שתעדיף לחכות לשידור שלה בויוה פלוס (ויש סיכויים טובים שזה יקרה, כי נראה שיקירתך הפכה לאחת מ"שחקניות הרכש" של הערוץ).
לי אין שום כוונה לראות את "אייריס 2". אייריס הראשונה הייתה די והותר מבחינתי...
iDana לשעבר
בתגובה ל: "בין שתי נשים" עולה לשידור באתר ויוה מאת: danarod לאחר זמן רב, גם אם זה קוריאנית שרק סיימה את שידוריה.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
שכבר מעכשיו מוגדר כסרט עם דירוג צפייה למבוגרים בלבד. מדובר בסרט Human Addiction של הבמאי Kim Dae-woo. לא ראיתי את סרטיו הקודמים של הבמאי, כמו The Servant, אבל מתברר שהם די נועזים. האם זה אומר שגם סונסי יחשוף יותר מקוביות?
iDana לשעבר
בתגובה ל: סונג סונג-הון שוקל השתתפות בסרט חדש מאת: danarod שזה לא אומר כלום...אבל אחרי שצפיתי בכמה מהסרטים הקוריאניים, סביר להניח שקלר תוכל להחליט למי יש ישבן יותר שווה, לו או לאפולו שלה:)
בתגובה ל: אם הוא שוקל אז יתכן מאת: zilpa
שממש שיעשעו אותי על הבוקר (בפוסט השני יש גם מבחר מתמונות הטופלס שלו...).
הדעה הרווחת היא שכדאי לו ללכת על זה, ויפה שעה אחת קודם
iDana לשעבר
בתגובה ל: יש פוסטים בהקשר הזה מאת: danarod בכוונה, לראות לאן נושבת הרוח...
אגב, ראיתי את הסרט "the forbidden quest " עם ידידנו יידו מ"עץ עמוק שורשים", של הבמאי המדובר. בזמנו ראיתי את זה באתר שהגדיר את הסרט כקומדיה ודרמה רומנטית. לא מצאתי שם הרבה רומנטיקה, וקומדיה לא מצאתי כלל. אם כבר הסוף הוא די טראגי. הסרט היה גם די צנוע מבחינת מה שראו בו. זה סיפור של אדם שהופך לצייר שמצייר ספרים אירוטיים (כמו שהראו ב"מלך סאן" בזמנו- תעשיית הפורנו המצויירת שולטת בג'וסון) אז מראים שם ציורים ומדברים על איך לצייר, אבל כולם בלבוש מלא שם.
כך שייתכן שגם אצל סונג סונג הון לא יראו כלום מעבר לקוביות המפוארות שכבר ראינו בכל סדרה שהוא מככב בה. (אני חייבת לדעת איזה אימוני כושר הוא עושה. אין אף שחקן עם קוביות כאלה...)
כך שאם זה
בתגובה ל: נראה לי שהוא פרסם את ההתלבטות שלו מאת: zilpa
מקווה לטובת המעריצות שסונסי יפנק בפאן סרוויס :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: אז את לא ממליצה על הסרט? מאת: danarod אבל כשאת מצפה לקומדיה רומנטית ואת מגלה סיפור (זהירות, ספויילרים- בהנחה שאני עדיין זוכרת מה היה שם...)
על איש שמגלה שיש לו כשרון לצייר אירוטיקה, ובסוף תופסים אותו ומענים אותו ומגלים אותו לאי ג'ג'ו ומטביעים לו אות קין על המצח, אז למרות המשחק המרשים של הכוכב הראשי, תסכימי איתי שזה לא מסוג הסרטים שאני מתלהבת מהם... לך זה נשמע טוב?
ראיתי שלושה סרטים של האן סו קיו. "הנבל והאלמנה", הסרט הזה ומ"אות השני פרשתי לשמחתי באמצע... מאף אחד מהם לא התלהבתי. וחבל, הוא שחקן מאד טוב...ב"עץ עמוק שורשים" אי אפשר היה לא להתאהב בו...
בתגובה ל: זה היה סרט לא רע מאת: zilpa
ונראה שמשהו לא כ"כ עובד עם מערכת הסיווגים של האתר ההוא. אולי המסקנה היא שהאן סוק-קיו צריך לעשות גם דרמות מדי פעם?
iDana לשעבר
בתגובה ל: אם הוא שוקל אז יתכן מאת: zilpa אתן לא יודעות איך ליבי החמיץ פעימה כשקארתי לראשונה את הידיעה הזו בדרמהבינס ...אומו אומו זילפה יקרה! .איך את חושבת שאני אגיב לאחר שאראה את מחמדיו של אהובי ??? האם יש לך ספק את מי מהם אעדיף?? התשובה ידועה מראש ...אני מאוד מקווה שהוא יחליט טוב , למען האג'ומות המעריצות...חחחח
לענין אחר...לאחרונה ,התחלתי לראות את GIANT ,מה אומר לכן..ווואאאווו..דרמה נפלאה..לראות את מה שקרה בשנות ה-70 בקוריאה וחוסר הפירגון לאמריקאים שתחלס עזרו להם להשתחרר מעול היפנים והרוסים , והשחיתות , חבל"ז... אני בינתיים בפרק 8 ,מחכה לי עוד המון. זה כדי להפיג את מתח ההמתנה מ 3 דרמות שאני רואה במקביל המשודרות עדיין בקוריאה..(אני לא לומדת לקח).... ועוד דבר קטן... ראיתי פרק ראשון של "אני שומע קולך" ממש נגנבתי , מתרגמים אותה לעברית ..אז אמתין לעוד פרקים .
בתגובה ל: היי בנות יקרות , התגעגעתי .. מאת: kler181
מיד כשראיתי את הידיעה חשבתי עלייך :)
Giant סדרה מרתקת כמעט לאורך כל הדרך, והשחקנים מצוינים. לדעתי ההארכה בעקבות ההצלחה לא עשתה שירות טוב לעלילה, אבל אולי את תחשבי אחרת. לגבי האמריקאים, גם הם לא טלית שכולה תכלת, ויש להם אינטרסים משלהם...
גם אני צפיתי בפרק הראשון של "אני שומע את קולך" שעשה רושם לא רע, אבל מוקדם מכדי לגבש דעה נחרצת :)
וסיימתי לתרגם את "שובו של אילג'ימה". אני שמחה וכבר מתגעגעת...
iDana לשעבר
בתגובה ל: אורה יקרה מאת: danarod בשעה טובה, אני מניחה שהדרמה תצטרף בקרוב לרשימה המתרבה של האתר היקר שלנו.
אני בטוחה, שכמו תמיד, התרגום שלך יהיה מעולה!
בתגובה ל: על סיום התרגום! מאת: zilpa כבר הרבה זמן בא לי לצפות בסידרה הזאת- גם בגלל שאני רוצה להשוות את זה ל"אילג'ימה", וגם בגלל שהתגעגעתי לחיוך הממיס של ג'ונג איל וו .
בתגובה ל: מתי הסידרה תעלה לאתר אסיה? מאת: ההרצליינית
אני רוצה לעבור פעם אחרונה ומהירה על הטקסטים, ואח"כ אעביר הלאה. מכאן זה כבר לא תלוי בי - הדבקת הכתוביות וההעלאה לוקחות זמן, וזה נעשה כמובן על חשבון הפנאי של העושים במלאכה.
אח, החיוך של ג'ונג איל-וו קראתי בדרמבינס שבזכות החיוך הזה הוא לוהק לתפקיד המשמעותי הראשון שלו. הוא התבלבל בטקסט באודישן, ואז חייך - והחיוך הזה שבה את לב המלהקים.
ולדעתי אין כמעט מקום להשוואה בין שתי הסדרות. הן מתבססות אמנם על אותו גרעין, אבל לוקחות את הסיפור למקומות כ"כ שונים...
iDana לשעבר
בתגובה ל: על סיום התרגום! מאת: zilpa
נראה לי שאמשיך לחרוש על קטעים נבחרים מהסדרה. מקווה שהיא באמת תעלה במהרה :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: היי בנות יקרות , התגעגעתי .. מאת: kler181 התגעגעתי גם כן!
איזה כיף שאת רואה את אני שומע את קולך. אחת הטובות ביותר שיצא לי לראות. וכל כך שמחתי שראיתי במרתון ולא הייתי צריכה לחכות לשני פרקים בשבוע...:)
נראה אם תצליחי להמתין לתרגום העברי, אני לא יכולתי לחכות והמשכתי לאנגלית, ולא הצטערתי לשנייה.
את "ענק" טרם ראיתי. אני מאד רוצה לראות את האחים אוג'אקיו אבל מפחדת להתחיל סדרה חדשה עם המון פרקים...
מעדיפה את הקצרות.
ולגבי סונג סונג הון, אומרים שאי אפשר להחליט לפני שבודקים את הסחורה, אבל אם שרירי הבטן שלו מרמזים על משהו, אז אין ספק שאת עושה את הבחירה הנכונה
בתגובה ל: אורה יקרה מאת: zilpa אני מקבלת אותו בזרועות פתוחות... הנסיך שלי
את שומע קולך שמתי בינתיים בהולד . אני אמתין לתרגום העברי. אני רואה עכשיו את "ענק" ואני מאוד נהנית ממנה...ויש לי עוד המון פרקים לראות.. ועוד 3 דרמות שעדיין מוקרנות, כך שאני רווייה בדרמות ועם הסניליות שלי ...חחח ..אני עלולה להתבלבל בדמויות.
בתגובה ל: סונג סונג-הון שוקל השתתפות בסרט חדש מאת: danarod בימים אלה אני רואה את הסדרה שלו "כשגבר אוהב"...האמת, ממש קשה לי עם הסדרה הזאת...הדמות שלו היא היחידה שאני אוהבת...לעומת זאת, את המשנה (ג'ה הי הזוועתי) ואת הראשית האנטיפטית אני פשוט לא סובלת!!! הגעתי לפרק 12 וממש התחשק לי לתת בוקס לשניהם...לא זוכרת שניתקלתי בסדרה שבה כל כך תיעבתי דמויות מרכזיות בה.
בתגובה ל: אם זה יצא לפועל, אני בטוח אצפה! מאת: MyGirl
אני מתקשה להאמין שבאמת היה צופה שהצליח לחבב אותה. אולי בזה הסדרה הצליחה להיות מקורית... אני בכל אופן פרשתי ממנה אחרי פרק 4.
iDana לשעבר
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: danarod קבלו אוסף שירים וקליפים- מגניבים יותר, ומגניבים פחות- של 10 אמני K-POP ידועים (שאני אישית, חוץ מלהקת INFINITE- וגם זה בזכות הסקירה ל-"1997, עבור"- לא מכירה אף אחד מהם).
בתגובה ל: קים נאם גיל אושפז בגלל תשישות והתייבשות מאת: kler181 ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: danarod הסדרה מר גודביי מוגדרת כקומדיה רומנטית, ובהחלט מתחילה ככה.
בחורה (לי בו יונג המופלאה, פה עדיין עם המראה הלא מנותח) נוסעת ללאס וגאס ומתיידדת במטוס עם זוג הומואים שנוסעים להתחתן ומבקשים את ברכת האח של אחד מהם. כשהם יורדים מהמטוס יחד האח מניח שהיא הכלה, ומקבל אותה בחום. עם זאת, כשמתגלה הטעות הוא איננו מקבל את אחיו ושולח אותו ללא ברכתו. ב"כלה המדומה" הוא פוגש שוב על המטוס לקוריאה, הוא חש בליבו, היא מצילה אותו על ידי הזעקת עזרה, וכדי לגמול לה הוא ממנה אותה לשוערת במלון אותו הוא נקרא לנהל בקוריאה. עד פרק 10 הכל מצליח להתנהל לפי חוקי הקומדיה הרומנטית הכלליים. יש מריבות, יש התאהבות, יש מעט אי הבנות היות והוא חי אצל חברת נפש אפלטונית שלו, גרושה+ילד. אבל בפרק 10 מישהו החליט שזה צריך להיות מעניין יותר. ואז מסתבר שהילד החמוד שהוא חי איתו הוא בעצם בנו. ידידתו החליטה לאחר גירושיה להביא ילד, ולקחה את תרומת הזרע שהוא תרם כסטודנט. היא מנסה לגרום לו לחיות יחד איתה ועם בנה כמשפחה, אבל הוא מסרב וכועס. אם העלילה היתה מסתבכת בכיוון הזה, דיינו. אבל היוצרים החליטו שלא די בכך, הלב החלש שלו כבר עבר ניתוח פעם מסתבר שכשל. הוא זקוק להשתלת לב. היות והסדרה מוגדרת כקומדיה רומנטית, הייתי בטוחה שעד לפרק האחרון הוא יצליח לקבל את הלב והכל יהיה בסדר. אבל היוצרים החליטו אחרת. אחרי לילה בו הוא משחק עם בנו (שהוא החליט להכיר בו ולאהוב אותו) ועם חברתו, הוא מת, עם ווייס אובר שאומר שהוא הגיע לעולם כדי ללמוד לאהוב אותה ולהכיר את בנו. אין סגירת מעגל עם האח ההומו שכ"כ אהב אותו, אין סוף טוב גם לדמות משנית נוספת - שוער שעובד במלון ומגולם על ידי ג'ו דונג היוק. אחד השחקנים הכי חתיכים שראיתי (לו אני הגיבורה הייתי בוחרת בו במיידי)
ובכלל, יש תחושה של "מה קורה פה?!" אם ה"קומדיה" היתה מסתיימת בסוף שמח, גם אז זו לא היתה סדרה טובה במיוחד בעיני. 7 הייתי נותנת לה. אבל הסוף הנוכחי דרדר אותה. נכון, היו בה כמה רגעים מרגשים וחמודים, והשחקנים בסה"כ מצוינים כולם (גם הגיבור, אה ג'ה ווק הידוע בכינוי מר גודביי, שלא היה מוכר לי) ובכל זאת, לא הגזמתם?
אני כותבת את הסקירה המספיילרת הזו גם כדי לחלוק את ההלם, וגם כדי לומר: חובבי קומדיות רומנטיות עם סופים מתקתקים, ראו הוזהרתם! לקוריאנים יש הגדרות אחרות!
בתגובה ל: מר גודביי- כולל ספויילרים לסוף. מאת: zilpa
כי אני מתכננת מתישהו לצפות בדרמה הזו. קראתי עליה המלצות וגם שמעתי דברים טובים על השחקן הראשי, שטרם יצא לי לראות.
צר לי לשמוע שהסדרה השאירה לך טעם רע. אני כבר נתקלתי בעבר בספויילר לגבי הסדרה הזו. אולי במקרה הזה עדיף לדעת מראש כדי שהציפיות יהיו בהתאם. צריך להיזהר מהסיווגים של הסדרות, וכידוע התסריטאים הקוריאניים השיכורים מסוגלים לגרוע ביותר. אולי עם שם כמו "מר גודביי" אי אפשר באמת לצפות לסוף שמח...
עכשיו את צריכה קומדיה מתוקה לאיזון ושיפור הטעם אני בטוחה שתמצאי משהו כזה על הכונן שלך
iDana לשעבר
בתגובה ל: טוב, קראתי ברפרוף מאת: danarod אבל לעניות דעתי את תמריצי במרץ רב מאד ואפילו תגחכי במקומות לאו דוקא מגוחכים...
ומקוה שהסדרה הבאה תהיה אכן בונבון.
בתגובה ל: אני לא יודעת מי המליץ ומה היו הסיבות שלו מאת: zilpa
מעטות הסדרות שאני לא ממריצה בכלל, מי יותר, מי פחות :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: מר גודביי- כולל ספויילרים לסוף. מאת: zilpa מה זה החארטה הזה ? התסריטאים (השיכורים) של הסידרה הזאת, הפכו קומדיה רומנטית לטרגדיה יוונית!
וטוב מאוד שספליירת עד הסוף, כדי שהרבה חובבי קוריאניות בפורום, שלא אוהבים את השיגעונות של התסריטאים הקוריאניים (שבוודאי בעת כתיבת הסדרות שלהם, שותים כמות מופרזת למדי של סוג'ו), ידעו להימנע מהסידרה ההזויה הזאת בעתיד .
בתגובה ל: אשתמש במילותיו הידועות של ז'וז'ו חלסטרה: מאת: ההרצליינית בהחלט סדרה שאפשר להסתדר היטב בלעדיה. לא היתה שם אף סצינה מיוחדת שבאמת נגעה ללבי.
וגם הזוג הרומנטי היה די פושר בהתנהגות שלו זה כלפי זה. ליתר דיוק, הבחורה היתה צריכה להתחנן לאיזו נשיקת ציפור אחת ל7 פרקים בערך...
בתגובה ל: מר גודביי- כולל ספויילרים לסוף. מאת: zilpa כך שאני לא ממש זכרתי את העלילה, אבל הסקירה שלך בהחלט עזרה לי להיזכר...מה שאני בהחלט לא שכחתי זה את סצינת השעון בפרק האחרון...זה הפתיע אותי מאוד וחשבתי לעצמי WTF??? אבל כעת, אחרי צפייה במאות סדרות כלום כבר לא מצליח להפתיע אותי.
אגב, אני בכלל לא מתלהבת מהשחקן הזה...
בתגובה ל: צפיתי בסדרה ממש מזמן... מאת: MyGirl עברה לי בראש המחשבה ש"אין לסמוך על הקוריאנים כשמחכים לסוף טוב..." אבל מייד ביטלתי אותה. בכ"ז, קומדיה רומנטית, לא?
כאמור, אני התלהבתי יותר מהמשני החתיך להפליא. מקוה שאראה אותו בעוד מקומות. הוא באמת חתיך על.
ולגבי ההפתעות, לאחרונה צפיתי בסרט מהונג קונג. זה היה סרט קומי שבהחלט מצא חן בעיני (אולי לא ההומור הכי אינטילגנטי בעולם, אבל צחקתי) והלכתי לחפש את סרט ההמשך. לקח לי המון זמן למצא אותו, וחבל שלא הבנתי את המסר מלמעלה: "אם את לא מוצאת, כנראה לא צריך..." כי שצפיתי בסרט נחרדתי. במקום סרט מצחיק קיבלתי סרט אימה שבסופו כולם מתים במיתות משונות. זה היה פשוט דוחה.
כשאני מחברת את זה לסרט אחר שראיתי, די מזמן, מתוצרת הונג קונג, סרט שלמרות שכתבו עליו שזכה במיליון פרסים והבמאי שלו נחשב לעילוי, היה פשוט מזעזע ברמות בינלאומיות, הגעתי למסקנה שאם הקוריאנים מטורפים החבר'ה בהונג קונג מטורפים כפליים. (זה היה סרט נוראי כל כך שכל מי שאני מספרת לו את העלילה מזדעזע, לא יאומן שמוח אנושי הוגה כזה טירוף...)