Cruel city פורסם לפני
2532 ימים
מאת danarod
אין תגובות
הסדרה Cruel city (הידועה גם בשמות Heartless City או Undercover) שודרה ברשת הכבלים JTBC בין החודשים מאי-אוגוסט 2013, ויש לה 20 פרקים.
העלילה: הדרמה עוקבת אחר חייהם של השוטרים, הסוכנים הסמויים וסוחרי הסמים, על המאבקים, החקירות, היריבויות וגם החברויות והאהבות המתרקמות להן. נראה לי שקשה להביא תיאור מפורט יותר של העלילה, בלי לחטוא בספויילרים מהותיים.
דמויות/שחקנים:
ג'ונג שי-היון (ג'ונג קיונג-הו, "זמן בין כלב וזאב", Sorry I love you)
יון סו-מין (נאם גיו-רי, "49 ימים", "החיים יפים")
ג'י היונג-מין (לי ג'ה-ג'ון, Golden Rainbow, "מלכת האמביציות")
לי ג'ין-סוק (קים יו-מי, Can we love, Soldier)
מין הונג-קי (סון צ'אנג-מין, Horse Doctor)
התרשמות אישית: הסדרה הזו מאוד מסוגננת, והכוח העיקרי שלה טמון לטעמי בבימוי הבוטח ובצילום המוקפד, לצד המשחק המצוין של רוב השחקנים, שיצרו דמויות מורכבות ומעניינות. הקושי העיקרי שלי היה עם העלילה שהייתה עמומה משהו, והשאירה לדעתי הרבה אזורים שלא כוסו באופן מספק. הפרקים הראשונים היו מבלבלים מאוד, בגלל ריבוי הדמויות והכינויים והניסיון להבין את מערך הקשרים ביניהם. נוצר רושם מסקרן של סדרה בעלת פוטנציאל, שבסופו של דבר לא מומש באופן מלא לטעמי. בסיכומו של דבר הרגשתי שיש חורים בהבנת הדמויות, ההיסטוריה והמניעים שלהן, וגם שלא מראים לנו באופן מעמיק וברור מספיק את פעילות רשת הסמים, העולם התחתון וכו'. אני חייבת לציין שנוצרה תחושה של מרוב עצים לא כ"כ רואים את היער, ומרוב סוכנים סמויים, לא ברור אם נשארו בכלל פושעים אמיתיים...
למרות החוסרים האלה, יש בסדרה הזו משהו חזק ואפילו סוחף לפעמים שהשאיר אותי מסוקרנת מול המסך. יש שם איזשהו להט וכריזמה שעוברים גם אל הצופה, והיו שם גם מערכות יחסים שנגעו ללבי – חברות נשית לצד ברומנס חזק ומרגש, שיצר כמה מהשיאים של הסדרה.
לעומת זאת, הסוף הרגיש קצת אנטי קליימקסי, אחרי כל הקונפליקטים והיריבויות שניסו ליצור במהלך הסדרה. אין שם הרבה רומנטיקה, אבל בכ"ז הצליחו ליצור שם את אחת הסצנות היותר לוהטות שיצא לי לראות בדרמות קוריאניות (גם אם היא הייתה קצרה ולא ראו בה יותר מדי).
אני תוהה גם אם השם של הסדרה אכן מתאים לה, כי למרות שיש בה אכזריות ואלימות, יש בה גם אנושיות, דאגה ורגעים נוגעים ללב. ולמרות שהמאבק בפשע נראה סיזיפי, בכל זאת נראה שיש גם תקווה קטנה...
אני מודה שהיו גם כמה דברים שטחיים ולא מהותיים לעלילה שמשכו את תשומת לבי, כמו המלתחה המרשימה של הנשים בסדרה, והמראה המצודד של השוטר הקשוח בחולצות צמודות (אני שמחה שיוצא לי לראות את השחקן לי ג'ה-ג'ון גם ב-Golden Rainbow). לא יכולתי גם שלא לחשוב על עניינים רכילותיים כאלה ואחרים. למשל, השחקנית קים יו-מי היא בת זוגו של ג'ונג וו מ-Answer me 1994, ואילו ג'ונג קיונג-הו יוצא עם סויאנג ששיחקה בסוכנות השידוכים סיראנו...
הסדרה Cruel city (הידועה גם בשמות Heartless City או Undercover) שודרה ברשת הכבלים JTBC בין החודשים מאי-אוגוסט 2013, ויש לה 20 פרקים.
העלילה: הדרמה עוקבת אחר חייהם של השוטרים, הסוכנים הסמויים וסוחרי הסמים, על המאבקים, החקירות, היריבויות וגם החברויות והאהבות המתרקמות להן. נראה לי שקשה להביא תיאור מפורט יותר של העלילה, בלי לחטוא בספויילרים מהותיים.
דמויות/שחקנים:
ג'ונג שי-היון (ג'ונג קיונג-הו, "זמן בין כלב וזאב", Sorry I love you)
יון סו-מין (נאם גיו-רי, "49 ימים", "החיים יפים")
ג'י היונג-מין (לי ג'ה-ג'ון, Golden Rainbow, "מלכת האמביציות")
לי ג'ין-סוק (קים יו-מי, Can we love, Soldier)
מין הונג-קי (סון צ'אנג-מין, Horse Doctor)
התרשמות אישית: הסדרה הזו מאוד מסוגננת, והכוח העיקרי שלה טמון לטעמי בבימוי הבוטח ובצילום המוקפד, לצד המשחק המצוין של רוב השחקנים, שיצרו דמויות מורכבות ומעניינות. הקושי העיקרי שלי היה עם העלילה שהייתה עמומה משהו, והשאירה לדעתי הרבה אזורים שלא כוסו באופן מספק. הפרקים הראשונים היו מבלבלים מאוד, בגלל ריבוי הדמויות והכינויים והניסיון להבין את מערך הקשרים ביניהם. נוצר רושם מסקרן של סדרה בעלת פוטנציאל, שבסופו של דבר לא מומש באופן מלא לטעמי. בסיכומו של דבר הרגשתי שיש חורים בהבנת הדמויות, ההיסטוריה והמניעים שלהן, וגם שלא מראים לנו באופן מעמיק וברור מספיק את פעילות רשת הסמים, העולם התחתון וכו'. אני חייבת לציין שנוצרה תחושה של מרוב עצים לא כ"כ רואים את היער, ומרוב סוכנים סמויים, לא ברור אם נשארו בכלל פושעים אמיתיים...
למרות החוסרים האלה, יש בסדרה הזו משהו חזק ואפילו סוחף לפעמים שהשאיר אותי מסוקרנת מול המסך. יש שם איזשהו להט וכריזמה שעוברים גם אל הצופה, והיו שם גם מערכות יחסים שנגעו ללבי – חברות נשית לצד ברומנס חזק ומרגש, שיצר כמה מהשיאים של הסדרה.
לעומת זאת, הסוף הרגיש קצת אנטי קליימקסי, אחרי כל הקונפליקטים והיריבויות שניסו ליצור במהלך הסדרה. אין שם הרבה רומנטיקה, אבל בכ"ז הצליחו ליצור שם את אחת הסצנות היותר לוהטות שיצא לי לראות בדרמות קוריאניות (גם אם היא הייתה קצרה ולא ראו בה יותר מדי).
אני תוהה גם אם השם של הסדרה אכן מתאים לה, כי למרות שיש בה אכזריות ואלימות, יש בה גם אנושיות, דאגה ורגעים נוגעים ללב. ולמרות שהמאבק בפשע נראה סיזיפי, בכל זאת נראה שיש גם תקווה קטנה...
אני מודה שהיו גם כמה דברים שטחיים ולא מהותיים לעלילה שמשכו את תשומת לבי, כמו המלתחה המרשימה של הנשים בסדרה, והמראה המצודד של השוטר הקשוח בחולצות צמודות (אני שמחה שיוצא לי לראות את השחקן לי ג'ה-ג'ון גם ב-Golden Rainbow). לא יכולתי גם שלא לחשוב על עניינים רכילותיים כאלה ואחרים. למשל, השחקנית קים יו-מי היא בת זוגו של ג'ונג וו מ-Answer me 1994, ואילו ג'ונג קיונג-הו יוצא עם סויאנג ששיחקה בסוכנות השידוכים סיראנו...
טיזר:
שיר יפה מהפסקול:
iDana לשעבר
בתגובה ל: Cruel city מאת: danarod נשמע מאד מעניין, האם יש תרגום בעברית? באנגלית כבר מצאתי. תודה
בתגובה ל: Cruel city מאת: rella
הסדרה מופיעה ברשימת הפרויקטים העתידיים של אחד האתרים המוכרים :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: עדיין לא... מאת: danarod לפחות זה נכנס ל תיקיה ב אג'נדה וכשאני זקוקה לריענונים בסמוך לצפייה זה נישלף כמו חדש תודה. נשמה. מה את אומרת לשעה הזאת המטוקפת זה מתאים? חחחחה.מ.
בתגובה ל: דנה- אין עוד אחת כמוך בעולם בנושא סקירות, מאת: מאימאי10
אני לא בטוחה שהסדרה תהיה לטעמך בכל שעה שהיא...
את יכולה לנסות בינתיים סרטון מספיילר מאוד של הזוג העלאק ראשי:
iDana לשעבר
בתגובה ל: דנה- אין עוד אחת כמוך בעולם בנושא סקירות, מאת: מאימאי10 שמעתי על הסדרה הזו לא מעט. בזמנו היא יצרה באזז אמיתי והיה נראה כאילו היא עוקפת בסיבוב את כל מה ששודר באותו זמן, ואז הגיע הפרק האחרון ונראה כי זה הסתיים בקול ענות חלושה...
זה כל כך חבל שסדרה מסתיימת באופן שגורם לצופים לשכוח שהתלהבו ממנה. (זה קרה לי עם הסינדרלה האחרונה, למשל. כ"כ נהניתי ממנה ואז הסוף היה כזה לא צפוי ואנמי...אני מקוה שלא יהרסו לי ככה עוד סדרות.)
ומרי, אנחנו נדמיין שאת בקוריאה, שם השעה בה את כותבת היא שעה סבירה לחלוטין.
בתגובה ל: אין עוד אחת כמו דנה גם בנושאים אחרים:) מאת: zilpa חחחחחה קולעת בול. וכן אמרו לי שהחדשה דוקא עניין אותי קצ היסטוריה, אבל לא ככ הרבה מכות ודם. חחח וכן יש נדודי שינה, חחחה, התחלתי לראות את קולו של הלב, ראיתי באיזה עינויים נפחה נישמתה האם נו באמת זה בשבילי, איש ולמה בכלל הוא התחיל עם כל הרציחות החמור הזה ?? ספרו לי לגבי עוד אחת שהתחלתי וניתקעתי בוא לאכול כשראיתי מה היה מפצחת ואיך ומול מי תודה רבה ממש מפצח השרצים איזה ופרעת השחקנית הזאת יצאה מאיזה דרמה אנגלית מ אזור יורקשייר הלך יעלי. טוב שיש את אנתוני קים הבכיין חחחה.
אגב נותקתי שוב,, מהפורום אבל היום הלך לי מהר חחחה. אחרת ,,,, זהו נדבר נשיקות שבת שלום מרי.
בתגובה ל: חחחחה את מתכוונת ל-סינדרלה בלי נשיקה- פריימינסטרחח מאת: מאימאי10 ל"סינדרלה האחרונה" סדרה יפנית.
ואני חושבת שכדאי מאוד שתראי את חיי האהבה שלי שרות מתרגמת, נראה לי שהיא תקלע לטעמך. אנחנו גם מנהלים עליה דיונים תוססים במסמ"צ...:) אני גם מאד נהנית מהסדרה "זוג בשעת חירום" שכרמית החרוצה מתרגמת בקצב קוריאה ממש. לראות את הגומיהו החתיך מקאנג צ'י כבעל עצבני בפרק הראשון היה כייף אמיתי. בכלל, השחקנים שלה מעולים!!!
בתגובה ל: דווקא התכוונתי מאת: zilpa התגעגעתי מה שלומכן יקירותי....? זלפה יקרה שלי , איך את בימים אלה? שתדעי לך שכבר הצעתי למרי את הדרמה " חיי האהבה שלי" באחת משיחותנו..מקווה שהיא תקשיב להמלצות שלנו.
אז היום אני מכריזה על אימוץ נוסף של עוד חתיכי והוא רק שלי זה "מר גומות " הפרטי שלי ולאף אחת אין זכות עליו....חחחח http://asianwiki.com/Lee_Sang-Yoon ,ראיתי אותו ב "אלת האש" בתרגום הנהדר של כרמית שלנו...וב "בתי יי סו" בתרגום המעולה של אדוה.. ..הוא שחקן ענק ושרמנטי ועם גומות משגעות.... שבת שלום ומבורך שמח לכל מי שחוגג
בתגובה ל: שלום בנות יקרות , long time no.... מאת: kler181
מה נשמע?
את מר גומות שלך אני מכירה מהדרמה המשפחתית היקרה ללבי Life is beautiful, שלאחריה הוא אפילו יצא במשך תקופה מסוימת עם נאם סאנג-מי ששיחקה לצדו באותה סדרה.
עכשיו יש דיבורים על כך שהוא יככב בדרמה Angel Eyes לצדה של גו היי-סון (ג'אנדי, "בחורים רעים").
והנה טיזר לסדרה החדשה של מר גומות שלי, Wonderful Days, שמתחילה בקרוב:
שיהיו לנו באמת ימים נפלאים :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: אורה יקרה :) מאת: danarod במר גומות המקורי עשה לי את היום, וסופשבוע לקלאסיקה הוליוודית,
הבן אדם הפך להיות עוד יותר יפה נינוח והמצלמה פשוט בולעת את החן שלו- חחחה, מר גומות "האגדתי" סוף סוף ,,,הגיח,, חבל שאתה --לא קורא עברית,, היית מבין כמה אנחנו צורכים אותך וצריכים אותך- ,
אז מה היה לנו כאן? חחחה
תואם קטנוע -וקסדה-- שאלים וצעיפים-- עניבות ותסרוקות טובה לראשי,
הסביבה עניה? עשירה? קצת אלימות קצת מכות קצת ריקודי דיסקו ואיזה סבא ו או סבתא פרוע-- והבחורה נקוה לכימיה טובה-
חחחה ברקע ילדים מה שאני הכי אוהבת קולות הקטנטנים האלה שעד סיום סידרה הם הופכים להיות גבוהים יותר מהשחקנים הראשיים ראה---- פריינינסטר----- חחחה אני אוהבת !!!!כי היא ממש מזכירה לי את ===פרייניסטר ====לא בתוכן אלא בקלילות מה שכן..... אני אחכה כשהכל ייצא חחחה. דנוש אורוש זלפוש וכל החברים הטובים מכאן בחיי שזה היה חסר הבן אדם הזה לא מבין קוריאנית יהיהי העיקר שהוא התחיל וימשיך ללא הפסקה, הלך עליו-- חחחה.
ספרו על מה הדררמה בבקשה.
בתגובה ל: בחיי- להרגע- יש רק מר-קיול,אך אתנחתא קלה לצפייה ב- מאת: מאימאי10
מר גומות מגלם תובע מצליח, שגדל במשפחה ענייה, וחוזר לעיר הולדתו אחרי 14 שנים, שם הוא פוגש שוב את אהבתו הראשונה. זו כנראה הולכת להיות דרמה משפחתית ארוכה.
כאן מדברים עוד קצת על הסדרה:
iDana לשעבר
בתגובה ל: לגבי העלילה, אני לא יודעת הרבה מאת: danarod הוט או מיס- עלאקר אש הצלחה או החמצה כישלון , חחחה
השחקנית מוכרת אך לא לי==
הכותבת היא זאת שאחראית על נייס גיא, "טאנקיו -תודה דנה, חחחה, "לאו טו קיל", "סורי,, אי לאו יו.
לי,,,, משהו,,, כתבה את זאת--- שוווה לא ברור? אף אחת משלה עד כה לא דיברה לליבי , לבנות אחרות אני יודעת שכן, נראה שהיא נחשבת תסריטאית מעולה.http://wiki.d-addicts.com/Lee_Kyung_Hee
ובסהכ למה לא ראיתי פרסום שכרמית לקחה "חזקה" על התרגום אני יודעת שהיא גם מתה עליו, אז זהו מה שהבנתי משני הקוריאנים הנחמדים האלה ,,
ושיהי במזל, ואני מה מצאתי משהו דומה ל- מישהיא חכו,
בתגובה ל: שלום בנות יקרות , long time no.... מאת: kler181 לפני שנתיים בדיוק. עת התכנסנו אצלי לראשונה- עקב קריסת מגה אפלאוד והתחלנו בחברויות שבעזרת ה', אני מאמינה שיאריכו עוד ימים רבים...
ואם את כל כך אוהבת את מר גומות החדש, אז תהני ממנו! כולו שלך!
בתגובה ל: חג של אהבה אמיתית היה ב 14.2 מאת: zilpa
מאז אותו ערב מופלא, שהיה התחלה נהדרת להרבה דברים טובים
iDana לשעבר
בתגובה ל: מי היה מאמין שעברו שנתיים מאת: danarod שלנוכח החברות האמיצה והחויות הרבות שצברנו יחד, היתה לי הרגשה שעברו בעצם מעל לשנתיים...אבל אולי זה בגלל שהכרנו עוד הרבה קודם, מעל דפי הפורום הזה...
בתגובה ל: חג של אהבה אמיתית היה ב 14.2 מאת: zilpa היא מלווה ומלו.ווה. עלאק (איך עושים נקודה) , לא חשוב העיקר עם כל הקרנה חדשה של דרמה אנחנו יותר שיכורים, שבוע טוב-לכולנו.
בתגובה ל: דווקא התכוונתי מאת: zilpa
או ליתר דיוק, השבוע ישודרו פרק חדש אחד ופרק ספיישל. לשם שינוי, הסיבה הפעם לא נעוצה באולימפיאדת החורף, שגרמה לכמה דחיות ועיכובים בשידורי הפרקים של סדרות אחרות. לדברי הערוץ, הם לא הספיקו להשלים את הצילומים, והם זקוקים לזמן נוסף כדי לשמור על איכות הסדרה או משהו כזה... לאנתוני זה לא היה קורה
בתגובה ל: השבוע יהיה לך רק פרק אחד של "זוג לשעת חירום" מאת: danarod אבל נו, אם זה יהפוך את הפרק ליותר איכותי, אז אני ממש מוכנה לזה. הסוף הסתמי של "יורשת העצר" עוד זכור לי היטב, ואין לי ספק שמפאת קוצר הזמן קיבלנו סוף פושר ומטופש לסדרה שהיתה חמודה מאד בפרקיה הראשונים. אז שיקחו את הזמן...אחרי הכל, הדרמה נשארת אצלנו גם אחרי שהיא משודרת בזמן אמת.
בתגובה ל: אין על אנתוני קים:) מאת: zilpa
כנראה המרצתי אותו מהר מדי והוא נמחק מסל המיחזור של המוח הסנילי שלי
iDana לשעבר
בתגובה ל: אני ממש לא זוכרת מה היה בסוף של "יורשת העצר" מאת: danarod דרמות קוריאניות והרי לך: לא --מוח סנילי,
ממש כמו "בפרימניסטר" כאן: לחיצת יד סאדת-בגין-- ואילו כאן- נשיקה -"קיסו" עלאק--ררק ששם סעננים גבוה גבוה
ב--מטוס הוא נותן נשיקת פרפר והיא מדביקה אותו לכסא עלאק לא רואים כלום כי שערותיה-מחלפותיה השתלטו על המסך,.
בתגובה ל: אין על אנתוני קים:) מאת: zilpa
כל מילה נוספת, טובה ,ומעניקה מוסיפה ל- הנאה במלך הדרמה.
אז חוסן- חתן וחוזק כלה. הרבה זמן עבר ואני כבר מבינה גדולה,
1. איך את חושבת עלי כגבר ובכן... פשוט כאכככאוגן...... מגעגעת בקולות-- חחחחה זב נקרא:.מלודרמה ,פעימות הלב האלה, מרפרפת !זה הוא-מלודרמה שם ממש .אז,עכשיו, לכי ותשני את סצנת המלודרמה.
תרגום 2
אני שואל אותך מה את מרגישה כלפי כגבר פשוט... לזה אני מתכוון בשורות שמדברות על אהבה פעימות הלב שלך, הרעד הזה זו המהות של המשפטים על האהבה... אז עכשיו לכי ותשני את המשפטים האלה.
אי אי אי יחי אדון בונג דאל, אין רגע דאל בדרמה הטובה הזאת
בתגובה ל: מר, קים בונג דאל (שייכות ל מלך הדרמה) נעתיק אח"כ מאת: מאימאי10
קומאו על ריענון הזיכרון ושיפור מצב הרוח :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: מרי מאת: danarod תמיד..., בוא נאמר ככה, לכולם היו אהבות כמו אומרת נאם דה ג'ונג לאדון קוון יול ,ומונה בפניו את אהבותיה, והוא מרצין פניו ומסביר כי המדובר באהבות חד צדדיות-
היופי בחיבור שלי בין אנתוני ,, ש--רודה בתסריטאית שלו-
"לא חשת, לא הבנת את המילה התאהבות , עכשיו נתתי לך לטעום אולי תקלטי, ותרביצי ,, כמה שורות של רפרפת התפעמות הלב.חחחה.,,
הסיפור שתוציא התסריטאית מתחת לידיה :חייב יהיה להרוג אותנו מגעגועים לאלה העורגים-האחד לשני= ואנתוני מנסה בכל הכוח כולל משיכה, וחלומות- טרופים-- לבסס את התחושה אצלה שהמדובר בטריפ, במשיכה נוראית ,ובדרכ מסתיים בפרידה מתוסכלת שמפוררת את האדם המעורב.
חשבתי לי שהסיבה שהקוריאנים מעצבנים בעיקר חוסר היכולת שלהם ליצור קשר רומנטי יציב ולהתקע בו. אין אצלהם את ההתאהבות- נצח ,כי הם לא מאמינים . כבוד זה משהו אחר, על כן אני ניצבת באופן קבוע לפני הפרק האחרון בידיעה שעוצמות הרגש שבנו לארוך הפרקים בעצם יתקלקלו בקרוב והם אפילו (לא נשואים איזה 59 שנים) .
והבין שגם ככה האסון הגדול הזה מתקרב לדלת הזוגיות. אנתוני במקרה הזה הוא עסק בלתי מושג- אלא אם כן יקרה משהו שיהפוך אותו לניזקק- גם אז קשה לי להאמין שהוא יתכופף ,אבל אצלו עוד יכול להיות שתהיה שימחה לחיות ביחד אצל כל הדרמות האחרות החוויה הרומנטית מתרחקת ככל שהפרקים מתקדמים.
וכפי שאת רואה את השעה, המוזרה שלי- אני התכוונתי למשהו אחר בהבאה שני האופציות להבנה - רעיון אחד, שתי מקורות שונים ו---משנים. חחחה.
בתגובה ל: דווקא התכוונתי מאת: zilpa מדברות תודה רבה, סינרלה אחרונה יש לי ,
חיי האהבה שלי " ש --רות מתרגמת,, אני מתבוננת אולי אכנס לזה ברצינות כי אני נטולת דרמות חחחה. ויש עלי לחץ מ-- רמת השרון הבנות כולם בחגיגה מה דיסקים שלי עד כדי,,, כך שלקחו את הלינקים --של רבקה ניסן ושל אסיה ל פלפוינים, ל סמארטפונים (אבל עכשיו יש שיטת הורדה חדשה וזה בעייתי מאד--, אתמול בלילה שישי ממש נאלצתי להפריע לרבקה היקרה להבין מה קרה שהם לא יכולים לצפות תארי לך בישלתי וטבסתי לקריאת שירות חחחה. כמו כן, הם חורשות מהר ממני חחחה אה והצטרפו כמה זקני השבט מהמספרה את מתעלפת אם את שומעת את הסיפורים נו ???
הבאת סחורה? הבטחת מישלוחים שוטיפים כל הבית אבות אצלה מחכים רק להמשך חחחה אני נופלת מהם ובורחת והיא מתמודדת איתם. חחחחה לגבי זוג בשעת חרום אני מורידה כבר ראיתי את החתיך מהאגדה של פסח הוא משהו אבל היה קטע עם דם ואי ואי , ,, אני מחכה. תודה תמיד אנד פור אבר על ההמלצות,
בתגובה ל: זלפה, תודה על התיקון חשוב מאד לי לדעת על מה אתם , מאת: מאימאי10 תמסרי ד"ש חמה וחיבוק ענק לשושי. בסוף הכנסת את כולן לעסק, הא?:)
ונו, למה את מחכה עם איי ניד רומנס? קדימה!
בתגובה ל: אח, הבנות ברמת השרון מאת: zilpa ללא תוכן
בתגובה ל: חחחה.כן, הם בעסק 3 בחורות וזקן אחד. מאת: מאימאי10 את גם מטרידה זקנים עכשיו?!
בתגובה ל: מי הזקן? מאת: zilpa שלה, איזה שופט רם מעלה- וסמכי עליה , הוא שאל, היא ענתה, וגם הוא שואל נו מתי תהיה עוד אספקה שוטפת? חחחחה הרגה אותי, בכלל כידוע לך אין כיום מספרות לאנשים מבוגרים מאד והיא הצליחה לקבל אותם אליה בימי שישי זה נראה בית אבות על גלגלים .חחחה. נחמד כשיש כישרון וסבלנות, עכשיו, במקום לדבר על הצרות שלהם היא מסבירה להם על הפרק הבא שיבוא. חחחה מתח וטיפ גבוה חחחה. אוי איזה צחוקים , ושיא הדיוק, אימי כידוע העקשנית מאד, משלמת 250 שח ל 2 שערות אחת היא מנפחתת ואת השניה היא צובעת אצל "עמי" ולא יעזור לי כלום שושו אומרת תביאי אותה אליי,, וזו עונה בשום אופן לא".- רק שם היא רוצה. ואני מביאה אותה,, מה אעשה?? נריב על זה \<<<
בתגובה ל: לא- יש לי כבוד מאז ימי מתושלח בחיי- המדובר בלקוח מאת: מאימאי10 התיאורים שלך קורעים...
אל תתווכחי עם אמא שלך. אם היא נהנית אצל אדי, תני לה להנות אצל אדי.
ודווקא חשבתי שיום ששי זה יום לחוץ במספרות בגלל שהאנשים שעובדים מעדיפים להגיע בימי ששי בבוקר... כל הכבוד לשוש, וכל הכבוד לך שאת עושה עוד נפשות לתעשיית הדרמות הקוריאניות.
אם יצוץ עוד אחד כמו אנתוני קים, זה הכל בגללך!
בתגובה ל: מאת: zilpa ללא תוכן
בתגובה ל: חחחחה את מתכוונת ל-סינדרלה בלי נשיקה- פריימינסטרחח מאת: מאימאי10
אני צופה בה עכשיו. זו לא סדרה מאתגרת במיוחד, אבל היא מתאימה לצפייה קלה ובלתי מחייבת. יש לי תחושה שהיא אולי תמצא חן בעינייך. הנה דוגמית:
iDana לשעבר
בתגובה ל: מרי, צפית ב"ולס באביב"? מאת: danarod טרם בדקתי אותה אבל ניחוש לפי הקארדרובה היא מ 2004 או 2006 אני אגש לקרוא על מה ולמה? המוסיקה ממש מרטיטה, נקוה שהסוף טוב. אגב הבחנתי שאני לא היחידה המתעניינת על איך נגמרת סידרה? מסתבר שאנשים הצופים, אם כל הכבוד-- לא מוכנים להתענות אחרי 16 פרקים ולמות עם הדרמה זה ממש מכביד על הנשמה , אתה מצנהל אחרת במהלך היום כאשר אתה יודע שמשהו טוב מגיע עם הפרק הבא, ולי הדרמות אחרי מחכים איך שאני פותחת הדלת בבית אני מזיזה את הכל הצידה עם הרגל ויוצא לעוד יום מלחמתי ומאבקי, חחחחה אבל מזה תודהההה מכל האבריים החיונים שלי איך אמר אנתוני קים הדפוק תקנה ממני את כל האברים בזול ---ככה==== אני אקח 3.2. מיליון שקל , חחחה ....ההוא ---החרה ענה לו :הגוף שלך שווה - בית קברות חחחחה ,,, איך אין על המלך הזה,,, מלך פסיכולוגי, --אמיתי חחחה נשיקות יקרים.
בתגובה ל: דנה תודה רבה,איזה מוסיקה אלהים יקר איזה קול מזה ?? מאת: מאימאי10
אחרי שסיימתי אותה בהמרצה מהירה, אני מסייגת קצת את ההמלצה היא טלנובלית לייט וקלה לצפייה מהירה, אבל גם די נסחבת בפרקים האחרונים. המוזיקה נעימה לאוזן (עד כמה שיצא לי לשמוע בהמרצה...), ויש גם מוזיקה קלאסית, הצילומים יפים והשחקנים חביבים. אגב, בסרטון הקודם ששמתי, זה השחקן הראשי ששר אאל"ט.
הנה עוד שיר שמככב בפסקול. הסרטון מספיילר, אבל אולי זה יעשה לך חשק...
ולגבי הסוף:
אל דאגה, הוא טוב :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: אין עוד אחת כמו דנה גם בנושאים אחרים:) מאת: zilpa
לפחות מבין הסדרות שיצא לי לראות. מדברים עליה כעל דרמת ה"פילם נואר" הראשונה בקוריאה או משהו בסגנון, לא יודעת עד כמה זה מדויק. אני חושבת שהיה משהו קצת בעייתי בבניית העלילה כבר מהשלבים המוקדמים, כך שהבעיה העיקרית לא הייתה טמונה בפרק הסיום. למרות שהוא היה קצת אנטי קליימקסי כאמור, הייתה בו גם אחת מסצנות הברומנס הכי מרגשות שיצא לי לראות... כמו שכתבו באחת הסקירות שקראתי, מי שאוהב גנגסטרים לוהטים בחליפות, שוטרים חתיכים בחולצות צמודות, נשים חזקות בסצנות Badass, אקשן, ברומנס - כנראה ייהנה לא מעט בסדרה הזו :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: יש בסדרה הזו משהו מקורי בנוף הקוריאני מאת: danarod ללא תוכן
בתגובה ל: אורה- קלר דנה יקרות לא הבנתי מילה -. מאת: מאימאי10
במשפט אחד: לא נראה לי שזו הסדרה בשבילך. תסתפקי בסרטון המספיילר הזה:
iDana לשעבר
בתגובה ל: עדיין לא... מאת: danarod ללא תוכן
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: danarod מנצלת את השירשור הזה כדי להודיע לכם שאני מיום שני נטולת מחשב, ולכן אני לא נכנסתי לכאן כבר איזה שבוע (עכשיו אני כותבת מהאייפון). מקווה שבקרוב הוא יחזור כמו חדש מהתיקון . עד אז, מתגעגעת אליכם נורא. ביי, בינתיים!!
נ.ב. יש לי הרגשה שגם השם Cruel City, הוא במקור שם של יצירה מערבית שאומץ ע״י הקוריאנים. תקנו אותי אם אני טועה.
בתגובה ל: שלום לכם!! מאת: ההרצליינית
מזל שיש את האייפון :) תקפצי לבקר מדי פעם...
אני לפחות לא מכירה יצירה מערבית עם שם דומה, אבל שם הסדרה כן הזכיר לי שיר ישן של ורדינה כהן (לא נראה לי שזו הייתה ההשראה ):
iDana לשעבר
בתגובה ל: החלמה מהירה למחשב מאת: danarod ויכול להיות שקצת התבלבלתי עם הלהיט האייטיזי Cruel Summer...
בתגובה ל: מאת: ההרצליינית קוו יול- מסתבר שאני לא היחידה מישהיא שמשקיעה יותר ממני... ראו--
והאנקדוטה השנייה המצחיקה יותר, (כאשר האודים המעשניים האחרונים של הדרמה עדיין משתחררים מהמוח-- אומרת בעלת הטור הז ה? באנגלי שנתחיל? אדוני "ראש המממשלה" ? ואם בזה הוא מתכון שנעשה אהבה כאן בגן של הדרמה 49?? ומיד, אז בי, מיי ,גאסט, מסתבר שבאנגלית שפכו את העצבים על הדרמה הזאת חחחה. ממש תענוג לקרוא.
קבצים מצורפים:
בתגובה ל: מאת: ההרצליינית חזר לאיתנו, ואם טרם- אז שבקרוב מאד!!!
בתגובה ל: מקוה שהמחשב כבר מאת: zilpa אבל ממה שהבנתי מהטכנאי- רק צריך להתקין תוכנת אנטי וירוס חדשה והוא יחזור לאיתנו . בינתיים אני גולשת בעיקר דרך האייפון ולפעמים דרך המחשב של אחי.
בתגובה ל: עדיין לא חזר לאיתנו... מאת: ההרצליינית ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: באסה... שיחזור מהר :) מאת: danarod ללא תוכן
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: danarod
לפי הדיווח בוואלה, הסדרה שתיקרא Prisoners of War, תתמקד בסכסוך בין צפון ודרום קוריאה, ויככב בה קים נאם גיל.
בתגובה ל: גרסה קוריאנית ל"חטופים" הישראלית מאת: danarod בטח הקוריאנים יעשו את זה סוחט דמעות ומלא עינויים...מעניין אם יהיו חובבות קוריאה שבעקבות הסדרה הזו ילכו לראות את הסדרה המקורית...:)
בתגובה ל: יפה יפה מאת: zilpa שזה מה שיגרום לי לבדוק את הסדרה המקורית. היתרון של הקוריאנים מבחינתי הוא, שהם בד"כ מסיימים הכל תוך עונה עם מספר קצוב של פרקים, ולא גורמים לצופים לחכות יותר מדי לשלל ההתפתחויות ההזויות, יותר או פחות...
וכמובן - גם קים נאם גיל זה יתרון מבחינתי :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: danarod
ומחזירים אלינו את "יורשת העצר". לפחות הם לא כתבו שזה לבקשת הקהל...
בתגובה ל: בויוה פלוס ממשיכים למחזר מאת: danarod ויוה פלוס עוד שלוש שבועות שובר שיא מאז הקמתו, חצי ערוץ שידורים חוזרים. 1 מ-2 הקוריאניות ו-2 מ-4 הלטיניות.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: בויוה פלוס ממשיכים למחזר מאת: danarod ובמקום זאת שמו הפנייה לדף הסדרה. באמת מוזר שלא בא להם להתשחצן כמה הסדרה מדהימה והם חוסכים דיו.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: אה וגם לא טרחו לכתוב את העלילה של השידור החוזר מאת: EVGLEV הם כבר אפילו לא מנסים להראות ש"הכל בסדר" ו"שיש סיבה"...מה שמעורר (אצלי) את המחשבה שאין להם כסף, ושיתכן שבקרוב יכריזו על פשיטת רגל בערוץ הזה, ואז מה נעשה אנחנו?
אגב- 14" יום" עם ג'ונקי המעולה היא סדרה נהדרת, ואני בטוחה שיבגני יאהב אותה מאד.
בתגובה ל: המממ...זה מטריד מאד מאת: zilpa הם הביאו שתי סדרות סדרות של טלוויסה שהיא החברה הכי יקרה בספרדית והבטיחו ברזילאית. דווקא נראה לי נחמד קוריאניות בשידור חוזר ודווקא במקום כל שידור שני כל שידור שלישי שידור חוזר, לולא ההבטחה על שלא יהיו שידורים חוזרים היה סבבה. ואני אפילו חושב שלא הוגן שמחזירים רק מהשעה 19:00 בערב ואין שידורים חוזרים מהשעה 21:20, כאילו שיש לשעה הזאת עדיפות, דווקא בגלל שעד הנסיך שלה, כל הסדרות של 19:00 היו קומיות וכל הסדרות של 21:20 היו דרמטיות. לא שאני תומך בשני שידורים חוזרים במקביל ובעצם גם סדרה מ-21:20, יכולה לחזור ב-19:00 כי עם שידורים חוזרים של סדרות מערוץ ויוה הרגיל אין טעם להעמיד פנים ולשדר שידורים חוזרים באותה משבצת של השידור הראשון.
בתגובה ל: מצד אחד כן, אבל מצד שני מאת: EVGLEV בטוח עם סוף רע-- אם מגבילים שבועיים לא חשוב מה,, נ--ישמע רע. חבל ולא כי אני לא אהיה חחחה. מריאנה חיבוק רצה.
בתגובה ל: בויוה פלוס ממשיכים למחזר מאת: danarod אני אנצל את ההזדמנות לראות את הדרמה החדשה בקצב של(עד) שני פרקים לשבוע. קצת יותר מידי מתח בשבילי אבל בקצב הזה אני מניחה שאסתדר.
בתגובה ל: כמו מלך הדרמות מאת: milly12 דש מילי ותודה.