מזל טוב דנה היקרה פורסם לפני
2496 ימים
מאת זרהמאד
סה"כ תגובות: 32
תגובה אחרונה לפני: 2489 ימים
יקרה לי המון ברכות ליום הולדתך ( הסמוך ליום העצמאות) בריאות נחת אושר ועושר המון הצלחה בכל דרכייך מי ייתן וכל משאלות לבך ייתגשמו לטובה. אמנם אנו חברות לרשת אך אופייך האדיב והחביב נותן תחושה של חברות אמיתית והיכרות רבת שנים. המון מזל טוב יקירתי! חג עצמאות שמח
יקרה לי המון ברכות ליום הולדתך ( הסמוך ליום העצמאות) בריאות נחת אושר ועושר המון הצלחה בכל דרכייך מי ייתן וכל משאלות לבך ייתגשמו לטובה. אמנם אנו חברות לרשת אך אופייך האדיב והחביב נותן תחושה של חברות אמיתית והיכרות רבת שנים. המון מזל טוב יקירתי! חג עצמאות שמח
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: מזל טוב דנה היקרה מאת: זרהמאד דלית כבר כתבה שכבר מהאישיות הוירטואלית שלך אפשר ללמוד כמה את מקסימה, אבל כשמכירים אותך רואים שהמציאות עולה על מה שאפשר לשער.
את אדם מדהים ומלא בחסד, "נקי כפיים ובר לבב", ואני מאחלת לך את כל הדברים הכי טובים שישנם. אהבה, אושר, עושר, סיפוק מהעבודה והעשייה היומיומית, בריאות לך ולכל הקרובים אלייך, ושמחות אינסופיות.
במיוחד בשבילך, השיר החדש של עמיר בניון "סופה", שקצת מחזיר אותי לימים שבניון היה האמן המועדף על הפלייליסט שלי.
אח, עמיר בניון... השירים הישנים שלו יישארו תמיד בפלייליסט של חיי. והשיר הזה באמת מזכיר קצת נשכחות, אבל אני מקווה שיום אחד גם העוּד יחזור :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: תודה יקירתי מאת: danarod טוב-- שנכנסתי לבקש משהו-- וככה על הדרך-- גיליתי את היום--יום הולדת ל-- דנה--
יום הולדת ,כולל האחדות של המדינה, האחדות של כל החברות ,והידיעה שאת ,נולדת לנו ביום האחדות של המדינה ,הכי מקסימה --בעולם --ישראל .
דנה שלנו ,, אני לא סתם ממליצה, עליך, ועל המדינה (ככה סתם...),בנשימה: זאת המציאות : ולא מליצה, את --מקור גאוה באתר שלנו, מקור שימחה במפגשים, ומקור כוח בעבודה ,ובכל מקום ,שתפני אוהבת לך. מריאנה.
בתגובה ל: ל דנה-- ניצן יקר שלי, מזלטוב, חחחה מאת: מאימאי10
איזה יופי של ברכה יש יתרונות בלחגוג יחד עם המדינה :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: תודה יקירתי מאת: danarod
כרגיל אני באיחור
הרבה מזל טוב. פרנסה טובה, אושר, הצלחה, שיגשוג
המון הנאה וסיפוק. בריאות ואושר והתגשמות כל החלומות.
מתגעגעת
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: מזל טוב דנה היקרה מאת: זרהמאד
מאחלת לך: בריאות ואריכות-ימים. עושר, אושר והצלחה. אהבה. שתגשימי את כל חלומותייך ומשאלותייך. שתזכי לשפע של הפתעות שמחות- קטנות וגדולות- ביום חגך (ובכל ימות השנה). ושתזכי לשפע של דרמות אסייתיות איכותיות ומשובחות.
בתגובה ל: והמון דנה!! מאת: ההרצליינית
יופי של שיר ויופי של עוגה!
iDana לשעבר
בתגובה ל: מזל טוב דנה היקרה מאת: זרהמאד
שימחת וריגשת אותי :) כ"כ כיף לראותך כאן
אני מקווה שמתישהו נוכל להיפגש גם פנים אל פנים
iDana לשעבר
בתגובה ל: מזל טוב דנה היקרה מאת: זרהמאד ללא תוכן
בתגובה ל: מזל טוב! מאת: beatriz465646 ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: מזל טוב דנה מאת: taly10 ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: מזל טוב דנה היקרה מאת: זרהמאד איחור של כמה דקות לא נחשב, נכון?
מאחלת לך את כל האיחולים הטובים שאיחלו לך כאן האחרים וגם כל מה שאת מאחלת לעצמך בין אם זה בקול רם, ובין אם זה בינך לבינך בלבד. מסכימה גם עם כל המחמאות שחלקו לך כאן, ומאחלת לנו שנמשיך לזכות לקרוא אותך נהנית ומהנה גם אותנו עוד הרבה.
מקווה שכל האיחולים היפים יתגשמו בשביל כולנו, ושנמשיך לדסקס על הדברים שמעניינים אותנו, כאן, שם ובכל מקום שרוצים :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: תודה אורלי מאת: danarod מזל טוב דנה יקרה, אמנם קצת באיחור, מאחלת לך את כל הטוב והנפלא שבעולם, את ממש יחידה ומיוחדת. בהערכה רבה אלה
בתגובה ל: יום הולדת מאת: rella
אני מרגישה ככה שהיומולדת שלי נמשך שבוע
iDana לשעבר
בתגובה ל: מאת: evaeveta ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: מזל טוב דנה היקרה מאת: זרהמאד ודרמות נפלאות בויוה פלוס ובאינטרנט
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: מזל טוב דנה ובהצלחה בכל מאת: EVGLEV
האמת שיש לי יותר מדי דרמות באינטרנט. אני צריכה למצוא שיטה לסינון
אגב, אתה צופה ב"היורשים"? צפיתי בשני הפרקים הראשונים ואולי אכתוב עליהם אח"כ.
iDana לשעבר
בתגובה ל: תודה יבגני מאת: danarod אפילו את כבודו של ג'נטלמן סבלתי.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: מזל טוב דנה היקרה מאת: זרהמאד כדי לאחל יום הולדת שמח לדנה.
הודות לך אגב רצחתי את חג מולד לבן מהמחשב שלי בעקבות הביקורת שלך. רק הייתי רוצה קטע יוטיוב מזורז של המאבק של הבחורים ללא חולצה בשלג כמו שאמרת שם בביקורת.
ו..... כן. בערך חזרתי :)
בקרוב.... החטאים חוזרים מהעבר... וזה יותר מחטא אחד....
לזכרך, קרלוטה שלי.....
ויליאם לוי, הבעל הבא שלי וזה כי אני אמרתי לו להיות שלי. אז הנה. אמרתי.
וגם דויד זפדה הוא בעלי החדש. הוא בתור שטיח רצפה לבעלי הראשון ולי.
בתגובה ל: ואפילו הבחור חובב הבחורים חוזר מהגלות מאת: nirdelanoche
מה שלומך?
אל תרצח סדרות רק בגללי, ידוע שיש לי טעם מוזר והסדרה הזו דווקא זכתה להרבה ביקורות חיוביות. אני תמיד אומרת שעד שלא מנסים לא יודעים...
הנה הסרטון, ומבחינתי כאמור זו הסצנה הכי שווה בסדרה
iDana לשעבר
בתגובה ל: תודה ניר מאת: danarod ויש מספיק דברים אחרים בכונן לראות......
אז כן. נרצחה בטעם עת :)
ושלומי.... בסדר גמור. עדיין בלטיני ודרמות קוריאניות ויפניות........ לא השתנה ממש מאז :)
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: סתם החזיקה מקום בכונן מאת: nirdelanoche
שלא תהפוך לאספן סדרות כפייתי כמוני ויפה שאתה מצליח לתמרן בין כל החתיכים מכל העולם...
iDana לשעבר
בתגובה ל: טוב מאוד שאתה מפנה מקום בכונן מאת: danarod אבל גם משתדל לראות אותן.... שלא כמוך :P
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: אני אוסף סדרות גם מאת: nirdelanoche
בעיית האגירה נובעת משתי סיבות עיקריות:
1. הקוריאנים מייצרים יותר מדי סדרות, וזה לא תואם את כמות הזמן הפנוי שלי לצפייה. אז אני שומרת סדרות לפנסיה
2. עוד לא התגברתי על טראומת נפילת מגה אפלואוד, ואני שומרת את רוב הסדרות שכבר ראיתי, אם פתאום יהיה לי התקף נוסטלגיה או שארצה להעביר הלאה...
iDana לשעבר
בתגובה ל: מזל טוב דנה היקרה מאת: זרהמאד מזה איחור דפקתי כאן !!!!
מודה לאלוהים על אהבתי הגדולה לקוריאה ובזכות שהייתה לי לפגוש נפש אצילית שכמוך מאחלת לך את כל הטוב בעולם כי את ראויה לו והמשיכי להיות את אוהבת אורה
בתגובה ל: דנה יקרה, חמדת לבבי מאת: kler181
ריגשת אותי מאוד, ובזכות האיחור האופנתי שלך, החגיגות נמשכות יותר זמן אז כיף לי :)
גם אני שמחה כל כך שדרך האהבה לקוריאה הכרתי אנשים מקסימים כמוך זו באמת מתנה גדולה :) רק בשמחות כמו שאומרים
iDana לשעבר
בתגובה ל: ובאיחור אופיני, מזל טוב גם ממני מאת: milly12 ללא תוכן