בתמונה: נוף עירוני קוריאני. נלקח מהווטסאפ של הבן-דודה שלי, שלא מזמן טס לשם פעמיים מטעם העבודה שלו. אתם לא יודעים כמה קינאתי (ועדיין מקנאת) בו!
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית ככה נקרא לדרמה החדשה,,
באדיבות תרגום מופלא של בנות יקרות ,,
Doctor.Stranger
שניות אחדות לאחר שהתחלתי לצפות גם התחלתי להתרגש, מההנאה שגיליתי כמה פרצופים מכובדים ישנים טובים שחקנים מ-- המעמד-העליון,, שלא עושים תורניות רופאים והייתי "מבסוטה אחלה".
בלי להתבלבל הכרתי במיידי --את הנשיא ואת האבא החורג שגידל את לי מי -- סיטי הול,, ואחרי כמה שניות גם ראיתי שהוא נישאר רציני כשהיה בתוספת משקפי לנון עגולות חיבבתי אותו מאד, מה עוד שבפרצוף קפוא למדי החל ללכת לכיון הדלת כאשר ילד מתוק , בשטח --והאבא החמור סבר הזה אומר ,"אני הולך לאחר, אז תאכל משהו מהמקרר, הילד פותח בתנופה את דלת המקרר ו --וואלה --אין כלום- נאדה- "גורניישט ב(( איידיש ))חלאסטרה --כלום , מזה צחקתי, מזה נהינתי כאילו לא מדובר בדור מז-מרעב אלא חוסר תשומת לב של האבא פרופסור מפוזר ולא רק זה אלא ששתי שניות אחרי כבר יש פרסומת על ל --מרק עלאק --ראמאן---
נימכרו-- כך הכרוז בטלויזיה נימכרו 50.000.000. מנות שווארמה, ואי התאהבתי בדרמה התאהבתי אני אומרת ולאחר רגעים אחדים הפכו לי את המעיים ואני במצב נטישה וצניחה חופשית החוצה, אני מבכה ,אני בוכה ו,כמה חבל לי כי אלה היו "חבורת הנועזים" אז לתיזכורת נצח-- הינה הם לפניכם.... ואפילו עם הרבה יו""" העיקר שפרקתי .
בתגובה ל: דרוש רופא מומחה בתעריף נמוך,עם ילד- ובעזרת עריקה. מאת: מאימאי10
השחקן הזה אגדה מהלכת והוא בעצם הדרמה הראשונה שהכרתי במקביל לנאהבים. אני מדברת על האבא שגידל בג'ונגלים את לי מי הו.
בתגובה ל: Brilliant Legacy מאת: מאימאי10 Ban Hyo-Jung
את השחקן הזה ראינו כ- ראש ירוק ב" גבר מאוהב "וכמובן בתור העוזר ההדוק והצמוד של הסבתא העשירה.
חבורת שחקנים טובה שהתבזבזה באיזה דרמה מלחמתית מיותרת שסיפור האהבה מי יודע מתי יגיע ולאן יעוותו אותו ובמיוחד שהרגו לי את הצייד בשנייה הראדשונה והפכו את הנשיא ל ---. טוב הבנו.
איין סיכוי שאוכל לשבת במתח הזה ולראות את אלה. כמה חבל.
בתגובה ל: האימא החביבה ממלך הדרמותSung Byoung-Sook מאת: מאימאי10 בקרוב ירידות על "היורשים,,
האמת שאני נהנהת מאד. מהבית שלו מהבגדים שלו ומהדרך שהוא מרחם ==הראשי -- חחח על עלובת הנפש שאסף על הדרך ב--מיאמי ומי כמוני יודעת מהיא ומהיא "מיאמי" עיר ללא רחמים. חחחה בקרוב., אבל אני אוהבת את הספלאש האמרריקאי,,,, לא יעזור.
נוצץ ועשיר הוא פה לפחות לעיניים. חחחה .
להתראות ,,חבריםימוס.
בתגובה ל: דרוש רופא מומחה בתעריף נמוך,עם ילד- ובעזרת עריקה. מאת: מאימאי10
רגע, אז נטשת לגמרי את דוקטור סטריינג'ר? הצצתי ממש טיפה, והראשי (לי ג'ונג-סוק שזכור מ"קולו של הלב") נראה לי חמוד אך חייזרי קצת...
ואני תקועה כבר שלושה שבועות בערך בפרק 2 של "היורשים", בלי מוטיבציה להתקדם.
בתגובה ל: יפה שאת שומרת על הגחלת הקוריאנית מאת: danarod התחלתי לצפות ביום חמישי וכבר צפיתי ב-3 פרקים ממנה. מדובר בסידרה כ"כ כייפית, מהנה, זורמת וקולחת שתפסה אותי כבר מהרגעים הראשונים שלה. למרות שהנושא שלה היא רוחות רפאים היא בכלל לא מפחידה, אלא אפילו להיפך מזה- היא מצחיקה עד דמעות! כמעט כל דבר בה גורמת לי לפרצי צחוק עזים. אפילו הופעת האורח הקצרה, של השחקן השגילם את ג'ין פיו ב"צייד עירוני", כמגיש חדשות בפרק 2, גרמה לי לפרץ צחוק אדיר... 2 השחקנים הראשיים עושים עבודה טובה מאוד ובינתיים הכימיה ביניהם מאוד משכנעת. אם אני זוכרת טוב, סו ג'י סוב קיבל כאן בפורום את הכינוי "סושי", נכון? כי אם כן, אז זה בצדק גמור. זאת שהיתה השחקנית הראשית ב"פסטה" נראית כאן יותר צעירה מימיה ב"פסטה". היא עברה ניתוח פלסטי בפנים או משהו כזה? המשני (הראשי החמוד מ"עני לי, 1997") גם עושה בינתיים רושם טוב. מהמשנית (הדוגמנית שבן זוגה הכדורגלן נטש אותה ביום חתונתם) לא הספקתי עדיין להתרשם. אהבתי גם את הלוקיישן העיקרי שבו מתרחשים האירועים שבסידרה- קניון ענק עם מותגים יוקרתיים יותר ופחות. ממש לוקיישן שמתאים לאווירה הכייפית בסידרה.
בשורה התחתונה: יש למה לצפות בהמשך!
בתגובה ל: ואני התחלתי סופסוף לצפות ב"השמש שמאירה על האדון" מאת: ההרצליינית
סדרה כייפית במיוחד עם פסקול תואם :)
הניתוחים הפלסטיים כ"כ נפוצים בקוריאה שאני לא אתפלא, אבל באופן כללי הלוק שלה כמעט תמיד נראה לי טבעי ומרענן (לא שאני מומחית לנושא). בקרוב תעלה דרמה חדשה בכיכובה, It's Okay, That's Love, לצדו של ג'ו אין-סונג (רוחות של חורף):
והמשנית במאסטרס היא מהסוג הגנרי, ולא השאירה עליי רושם מיוחד...
iDana לשעבר
בתגובה ל: הוא באמת מזכיר לך סושי? מאת: danarod וכמובן, גם היא חמודה מאוד :-). התחלתי לקרוא להם "אדון סושי" ו"גברת פסטה". סושי ופסטה די הולך ביחד, לא?
ואחרי הפרק ה-5 החלטתי שגם אני לא אוהבת את המשנית- השחקנית די חמודה דווקא, אבל הדמות שלה- דוגמנית נבובה וסתומה במיוחד שסוחבת איתה רגשי נחיתות מהעבר- ממש מעצבנת! למשני יש סיפור מסתורי ומעניין שאני כבר מחכה שיתגלה, למרות שיש לי כיוון השערה בעניין הזה...
בתגובה ל: הוא חמוד מאוד . מאת: ההרצליינית
לגבי המסתורין בסדרה, אותי הם הצליחו להפתיע (קצת), אבל מבחינתי זה לא היה החלק העיקרי, אלא הכימיה המהממת בין הראשיים :)
כבר טחנתי כאן את השיר הזה, אבל עכשיו אני יכולה לשים אותו עם התמונה בלי לספיילר לך :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: כן, התפריט לא רע מאת: danarod ואפשר להרגיש באוויר את הניצוצות שעפים בין "אדון סושי" ל"גברת פסטה" בסידרה הזאת- הכימיה ביניהם כ"כ טבעית ומשכנעת. הם ממש מקסימים ביחד .
ואני כבר אחרי צפיה בפרק 9. אני חושבת שזאת הפעם הראשונה שאני צופה ביותר מחצי סידרה, תוך פחות משבוע מאז תחילת הצפיה בה. זה בגלל שאני רוצה לסיים אותה לפני 12.6- יום פתיחת המונדיאל (משחקי הגביע העולמי בכדורגל) שנערך השנה בברזיל. פשוט הסידרה כ"כ טובה, מהנה וכייפית, שאני לא רוצה שמשחקי המונדיאל יהרסו לי את הצפיה בה (למרות שכעת לא בטוח אם בכלל ישודרו, בגלל השביתה בערוץ 1 ).
בתגובה ל: כן, התפריט לא רע מאת: danarod ואני כבר אחרי פרק 12, והמסתורין מתחיל להתגלות בהדרגה (ואת האמת, הם הצליחו להפתיע גם אותי...)...
ועכשיו אני חושבת שג'ונג היו ג'ין נראית כאן יפה וצעירה יותר מאשר ב"פסטה", בגלל צבע השיער והמלתחה הדי-סבבה שלה, ולא בגלל ניתוח פלסטי כזה או אחר...
ובאופן כללי, נראה לי שלקוריאנים יש אהדה בלתי-מוסברת לרוחות רפאים. אחרת, איך אפשר להסביר שרוחות הרפאים מככבות בלא מעט דרמות קוריאניות ("סם סון המתוקה", "מי אתה?", "נשמה", "49 ימים" ואולי שכחתי עוד כמה דרמות). אבל ב"השמש שמאירה על האדון" היוצרים (או ליתר דיוק: היוצרות, האחיות הונג) התעלו בכך שהם מציגים לנו מגוון רחב מאוד של רוחות רפאים (רוחות מים, רוחות בריכה, רוחות ילדים, רוחות כלבים, רוחות חתולים, רוחות סבתות ועוד ועוד ועוד. ממש "מדינה" שלמה של רוחות רפאים ).
תוקן על ידי ההרצליינית 8/6/2014 12:37
בתגובה ל: שיר מדהים ! מאת: ההרצליינית
ותסיימי לפני המונדיאל
ואפרופו רוחות רפאים, יש עוד סדרה מ-2013 שעוסקת בנושא ונקראת גם היא Who are you. גם היא מתורגמת לעברית, אבל טרם צפיתי בה.
iDana לשעבר
בתגובה ל: אני רואה שתעמדי ביעד מאת: danarod אני כבר אחרי פרק 15.
ובקשר ל"השמש שמאירה על האדון": עוד מהרגע הראשון שראיתי את דמותה של "חנה בראון" (לעשה, זה אמור להיות "הא נא"), הייתה לי תחושה שמדובר בצ'ה הי ג'ו עם המון ניתוחים פלסטיים. אני לא יודעת איך "חזיתי" את הטוויסט העלילתי הדי מופרך הזה. זאת כבר פעם שניה שאני "חוזה" טוויסט עלילתי די מופרך בדרמה קוריאנית (הפעם הראשונה שזה קרה, היתה ב-BOF) ... ואני עוד בהתחלה חשבתי שמנכ"ל הקניון המתחרה הוא מתכנן החטיפה, שהוא משתמש בשרשרת הגנובה היקרה כדי לבנות את הקניון שלו ושקאנג וו הוא שליח שלו...
בתגובה ל: אכן . מאת: ההרצליינית
אז האחיות הונג לא הצליחו לבלבל אותך
ואפרופו רוחות, נתקלתי במשפט הזה בדרמה Let's eat:
iDana לשעבר
בתגובה ל: בטח כבר סיימת מאת: danarod ובקרוב תקבלו ספיישל מושקע ורדוף רוחות .
ומה שכן בילבל אותי, היתה התמונה הזאת. בגללה הייתי משוכנעת, שהדרמה הולכת להסתיים עם חתונה של הזוג הראשי...
ומשיטוטיי ברשת, נתקלתי בתמונה הזאת. יכול להיות שהיא צולמה בקניון שנראה ב"השמש שמאירה על האדון"?
ואת צופה בדרמה Let's eat? אם כן, איך היא?
תוקן על ידי ההרצליינית 9/6/2014 23:39
בתגובה ל: כן, סיימתי אתמול . מאת: ההרצליינית
מאיפה היא נשלפה? זה של מעריצים שאולי התעקשו לחתן אותם בחיים האמיתיים?
לפי הלוגו של tvN והשלטים שנראים בצרפתית, אני מעריכה שמדובר בתמונה של מר גומות מתוך העונה הראשונה של תכנית הווראייטי Grandpas over flowers שצולמה בצרפת. הוא שימש שם כנער המזוודות של כמה מהשחקנים הוותיקים (כולל השחקן שגילם את סבא שלו ב"יי סאן").
צפיתי בינתיים בשני פרקים של Let's eat ואני ממש נהנית :)
כנראה מדובר בטאמבלר מעריצים שמוקדש לשניים (לא התעמקתי בו יותר מדי).
ואפילו לא שמתי-לב שהשלטים הם בצרפתית...
בתגובה ל: ואני התחלתי סופסוף לצפות ב"השמש שמאירה על האדון" מאת: ההרצליינית סדרה נפלאה לדעתי, מאד אהבתי אותה, תהני.
בתגובה ל: ואני התחלתי סופסוף לצפות ב"השמש שמאירה על האדון" מאת: ההרצליינית כיוון שאני מתה על כרמית ואני העביר לה את ההתלהבות, אני זוכרת שרוח הרפאים הרתיעה אותי לבסוף ולא סיימתי לראותה. אף אני קוראת ל- אוליב (בכלל אני,, לא אוהב את השם הזה. אבל כן אוהבת את גב" פסטה, כי כך אני ממש לא שוכחת את שמה, מה גם שסימנתי אותה "באהבה המופלאה" והיתר היסטוריה היא כבר קיבלה אצלי 100.
ל דנה היקרה, איך יכול להיות שלא ראיתי כלום משלו אני מביטה בנישוקים ואני בהלם. איך לא מצאתי כלום משלו, כשאני אוהבת דרמה כלשהיא, אני זוכרת כל פרט ובמיוחד את הנשיקות ואילו כאן לא הצלחתי לזהות ולו אחת, האם אפשר לקבל את הלינק, כיוון שמהסך מסרב להיפתח בגדול... אני צריכה שוב.. לבדוק, חחחה
שאלה-- למה ניפסק עניין הספירה (או העין האלקטורנית של האתר א'גנדה.?? ידועה הסיבה ?? וכן אני מרכזת את כל השאלות כי ניראה שהא'גנדה המתוקה התעוררה --עד אחרי החגים, ויש לי עוד הגיג, מה הכי אהבתי ב --ספויילרים ( האתר המיוחד הזה --מכירים? ובכן שם מתכתבים מ- רגע לרגע, אם ישנה שאלה , תהייה, ניחוש, אפשר להשתתף בקצב של -- רגע, באתר של אג'נדה אי אפשר להתכתב, וכאחת שלא אוהבת במיוחד את עניין הקבוצות או בכלל פייס בוק שהבדיחה על הלייקים היא ,, משהו כזה,:::
"אני קם בבוקר פותח את הפייס ורואה וואא-- 300 הודעות,,, ואי,,, לי--- זה יום עבודה שלם !!!ומי שילם לי? ואם חס וחלילה אני לא עושה לייק או --ו-- לא מגיב כולם נעלבים ובכדי לחדד את דבריי הנה סירטון שווה מלא צחוקים משובח של אבוקסיס.
בתגובה ל: מתנה לחג השבועות ,חחחה חחוקים שוווה צפייה מאת: מאימאי10 ללא תוכן
בתגובה ל: אם אני לא טועה התרגום של כרמית וגרמת לי נחת , מאת: מאימאי10
זו לא כרמית היקרה שתרגמה את מאסטרס :)
גם אצלי גב' פסטה (הלא היא Gong Hyo Jin) מקבלת ציון גבוה. את יודעת שלפני כן היה לה בנזוג במשך יותר מעשר שנים? זה השחקן Ryu Seung Bum שקפץ בזמנו לתפקיד אורח קטן ב"פסטה":
את מוזמנת להשלים את הסדרות של לי ג'ין-ווק אני התמוגגתי ממנו ב-I need romance 2 (מתורגמת לעברית תחת השם "חיי האהבה שלי". את זוכרת? סיפרתי לאורה ולך עליה...). הוא היה מעולה גם ב-Nine (שגם היא מתורגמת לעברית ע"י סיגל החרוצה באתר פעיל אחר).
צריך להגיד תודה שאג'נדה עדיין עובדת מאז התקלה האחרונה, נעלמה הספירה...
iDana לשעבר
בתגובה ל: תשובה מרוכזת מאת: danarod האם הוא השתחרר כבר מהצבא? גב' פסטה הרוויחה אותו , הוא כזה חמוד.. וגב' "רונדו" הפסידה..
תודה על המוסיקה מסינימה פאראדיסו , מקסימה
2. עשיתם לי חשק להתחיל את מאסטר השמש..
בתגובה ל: דנה'לה יקירתי , נשקן לא רע השחקן שלך מאת: kler181
אכן, הנשקן השתחרר מהצבא ב-2011, והם הודיעו רשמית על הפרידה זמן קצר לאחר מכן (ממש כמו שקרה לא מזמן עם הזוג מ"הגבר של המלכה היון"...). בכל אופן, למרות שלפי הפרסומים הפרידה הייתה ידידותית, גברת רונדו הסיקה מסקנות והודיעה שאת מערכת היחסים הבאה היא לא תחשוף בתקשורת:
מבחינה מקצועית כולם מסודרים :) גברת פסטה תשחק לצדו של ג'ו אין סונג שלך, בעל הישבן הלוהט צ'וי ג'י-וו תחזור לשחק שוב לצדו של קוון סאנג-וו, ואילו לי ג'ין-ווק יככב בגרסה קוריאנית ל"שלושת המוסקטרים". נקווה שהחיים האישיים והרומנטיים שלהם יהיו לא פחות מוצלחים מהחיים המקצועיים...
iDana לשעבר
בתגובה ל: יפה שאת שומרת על הגחלת הקוריאנית מאת: danarod לא מבינה אף פעם איך הם יוצאים כאלה מובחרים ושונים.
Nine: Time Travel Nine Times (tvN, 2013) I Need Romance 2012 (tvN, 2012) Myung Wol the Spy (KBS2, 2011) The Road Home (KBS1, 2009, cameo) City of Glass (SBS, 2008) Powerful Opponents (KBS2, 2008) Before and After (MBC, 2008) Air City (MBC, 2007) Someday (OCN, 2006) Smile Again (SBS, 2006) Alone in Love (SBS, 2006) Resurrection
לא זוכרת האם בכלל ראיתי והתרשמתי ממנו אבל אין ספק שבתמונות הוא מושלם. מה צריך להיות שוב הסיפור בקוריה עם הכיסויים על הדרכי הנשימה ממה הם סובלים עשיו-- חוץ מ פיח שהפאד המיסכן הזה לא יעזור להם. וכן ישנו איזה הירהור של מעריצה באתר שהבאת לכאן שכתובת בערך ככה. במיסגרת הדאגות שלה. היא מאש שמחה על ההתחברות של שני אלה, אבל עיקר הדאגה שלה נותרה יונה והחתיך מ ירושה נוצצת המותק הזה חחחה,
אגב למה העמוד הזה??קאולה"???? לא נותן להעתיק -הדבק, ממש צרה.
מדהו שימריץ אותי לראות הוא שובה לב חייבת להודות, תודה.
בתגובה ל: הו-ל-ל-ה. בלתי ניתפס כמה הוא יפה, גברי ,מחוספס, מאת: מאימאי10
איזה כיף לאוליב
הנה דוגמית ליכולות של הבחור (כולל ספויילרים לסדרות שלו כמובן...). ערכו קליפ שכאילו נלקח מ"סינמה פרדיסו", לצלילי המנגינה הבלתי נשכחת
לגבי המסכה - זה נפוץ בקרב סלבס שלא רוצים שיזהו אותם (זה דווקא מבליט אותם בשטח, לא?), ובקרב סתם אנשים מהשורה שרוצים להגן על עצמם מפני זיהומים, מגפות ושאר מזיקים (לא יודעת עד כמה זה יעיל מחוץ לחדר הניתוח...).
וכזה הוא האתר של קואלה. נדמה לי שהכותבת היא עורכת דין (היא נתנה בזמנו פרשנות משפטית למקרה של פארק שי-הו, שאגב גם הוא נהג להסתובב עם מסכה דומה). היא כנראה מפחדת שיעתיקו לה אפילו אות אחת...
iDana לשעבר
בתגובה ל: והכי חשוב - הוא אחד הנשקנים המעולים בדרמות מאת: danarod למחר-- לכל חבריי היקרים.
מה את שחה עו"ד ויש לה זמן- וכן, אם את לא היית כותבת זה. אני הייתי כבר משרבבת את זה,, אכן היא פוחדת .. איך אני לא מתה על כאלה.
המילה "שאר " שתף,,, היא כ"כ יפה בכל התחומים אם כבר טרחת והבאת יופי של סיכומים ויופי של תמונות ודף- בלוג, כ"כ חינני == יה --חננה, (קואלה)--
איך יכול להיות שאני לא יכולה להעתיק במיוחד שהאנגלית אצל רוב המתיישבים מול המחשב "בעייתי" , טוב ניסלח לה כי הבלוג שלה חלומי. ממש שימחת אותי דנה יקרה, אבל זה רגיל אצלך, תודה על ההסברים והולכת לראות את הקליפ, החתיך החדש שהפציע -- אני בכל זאת עוקבת אחרי "הרופא, ואחרי מ"וקפים, וזאת משום שמצאתי בדף ספויילרים "אנחות" לא פחותות -משלי והרבה הסברים לעתיד, אז מצבי טוב ביחסיות,,
בתגובה ל: והכי חשוב - הוא אחד הנשקנים המעולים בדרמות מאת: danarod של רגש יש לברנש הזה, איזה יצירתיות, ל- אוליב תהיה עונה טובה עם המותק הזה, אני שמחה. לא נישכח ללכת בעקבותיו איזה חמד.
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית האמת יקיריתי--- את חייבת ל טוס, אני כבר קשישה, או סתם כואב לי הכל. אבל רציני פשוט תקני כרטיס בזול עם הרבה תשלומים (צלצלי אלי) ונראה מה אפשר לעשות העיקר תתחנני טיול וצאי לדרך יש ככ הרבה אפשרויות,
התמונה מזכירה לי את המלון הגבוה שלי- איידורי, בלב כל העסק הזה הנקרא סיאול, הגגונים הקטנים שנותרו למטה מחרובים ובעלי הכלבים על הגגות הסבו לא פעם את תשומת ליבי כי היה כפור אימיים, או חום איימים ,כאשר ביקרתי באותו המלון הגבוה הפונה לאזור שאת מראה בתמונה-- והכלב היה ניראה תמיד זנוח ומילל. ישנה ממש צמיחה של בניני ענק מסביב למה שהיתה פעם סיאול הישנה הותיקה החמימה ממנה מוזנקות הדרמות, טוב שהעלת--- ותסעי. חחחחה.מ.