בתגובה ל: פינת השאלות/הודעות מאת: ההרצליינית חברה מפורום ויוה ברזילאיות, הכינה סרטון שמראה את חנין זועבי משמיצה את ישראל, אומנם בעיית חנין זועבי נפתרה. אבל לא ממש נפתרה לכל המדינות שיוצאות נגד ישראל, צרפת, טורקיה, וכו'. בכל מקרה אשמח אם תשתפו את הסרטון הזה כמה שיותר שמראה שחנין זועבי שיקרה שהחיילים הישראלים לא נתנו לחיילים הערבים עזרה, בסרטון שמוכיח שישראל כן נתנה. אני מתכוונת לשלוח עוד היום לכל השחקנים הברזילאים והמקסיקנים. שהם ממש לא נגדנו אבל מעדיפה בכל זאת לשלוח לעוד כמה מקומות, הנה הסרטון
אוהדת ברזילאיות ומקסיקניות מה שנקרא אני 'גלויסיה'
בתגובה ל: פינת השאלות/הודעות מאת: ההרצליינית או שיכול להיות שפה בפורום לא כותבים על הטורקיות. אני צופה הרבה בטורקיות ואני לא רואה שום כתבות עליהן.
בתגובה ל: מישהו צופה בטורקית "הסוף"? מאת: בוניטה זה יכול להיות מכמה סיבות: *השפעה של המלחמה. *יש אנשים שאין להם זמן לכתוב. *סוף הקיץ עכשיו, אז ייתכן שהרבה אנשים נמצאים עכשיו בנופש בארץ/בחו"ל. *"הסוף" משודרת בויוה פלוס, ואין את הערוץ הזה לכולם.
בכל אופן, את מוזמנת לכתוב עליה כאן כמה שבא לך. אולי עוד אנשים יצטרפו לדיונים עליה :-).
בתגובה ל: בחודש-חודש וחצי האחרונים הפורום די מת. מאת: ההרצליינית וחבל כי אני אוהבת את הפורום הזה, כמובן שאני מתעדכנת גם באתר וואלה אבל מאד הייתי רוצה שהפורום הזה יתעורר ויכתבו יותר. בקשר למלחמה - כשיש לי רגעים קשים מאד אני יוצאת להתאוורר בצפיה בטלנובלה - זוהי הבריחה שלי, לחו"ל אין לי כסף, כי גם ככה יש לי משפחה מורחבת שאני איתה כל הזמן כך שנופש או חו"ל אצלי זה טלנובלות, שבימים רגילים אני נהנית מהם ובימים אלו אני מסיחה את דעתי ומתאווררת מאוירת המלחמה. אני מקוה לחזור ולהינות כמו לפני המלחמה.
בתגובה ל: את צודקת, הפורום בתרדמה מאת: בוניטה כי במה שאני צופה כמעט אף אחד לא צופה. הפורום הזה שטוף בשירשורים אסיאתיים ב80% ו20% ברזילאיות. אני אוהבת סדרות של מקסיקו, טלמונדו ואין כאן פרטנרים לצפייה ואפילו אם אעדכן לאף אחד לא יהיה באמת מעניין, מלבד יבגני שגם כן כמעט ולא כאן אלא בעיקר ב"ויוה" או ב"תפוז".
בתגובה ל: גם לי חבל שהפורום שקט, אבל הרבה אני לא יכולה לתרום מאת: Angelica אני רואה הרבה את הטלנובלות הדרום אמריקאיות והטורקיות. לא את כולן, אני מתחילה לראות ולאחר 6, 7 פרקים מחליטה אם להמשיך לראות או לא.. חבל שהפורום הזה לא פעיל בקשר לטורקיות כי יש הרבה על מה לדון בהן הן בדרך כלל טלנובלות עם הרבה מוסר השכל והרבה עוד יותר עם בעיות ושאלות מצפוניות שבהחלט אפשר לדון עליהן ולו בגלל ההבדל המנטלי הדומה/שונה שביננו ובין הטורקים. הטלנובלות הדרום אמריקאיות הן כיפיות , יותר קלילות ומאד מהנות. הקוריאניות פחות מלהיבות אותי למרות שראיתי מהן רק שתיים מאד מעניינות: היהלום שבכתר, ופסטה. מקווה שהפורום יתעורר ונוכל להחליף רשמים ודעות. אם מישהו כפורום צופה בסידרה הטורקית "יופי מסוכן" ?
בתגובה ל: פינת השאלות/הודעות מאת: ההרצליינית
בעקבות גל השמועות על חזרתו של קולונגה למסך הקטן... קצת מידע. השבוע ביוסטון - קולונגה והצוות - הצלחה אדירה. זה נראה כמו הצגת פרידה, אבל ממשיכים לדרוש הצגות נוספות בשיקאגו ומיאמי.
אנה ברנדה שהיא לדעתי הויקטוריה רופו החדשה... חייבת להיפטר מהמניירות הבימתיות שלה (ששונות מאלה של ויקטוריה רופו) היא תגיע רחוק ... לא סתם השם שלה הוא השם החם היום בטלוויסה... וצפוי לה פרויקט בקרוב.
הפרויקט הנוסף שהיא מדברת עליו לצידו של אהרון דיאז...
הבחורה יודעת ומבינה מצוין שהגלאן למולה הוא זה שירים אותה או יוריד אותה ולא סתם השניים הללו על הכוונת (כל כך צפוי)...
לטלוויסה אני מציעה להחליף סקאוטר (מגלה כישרונות בכדורגל)... מי שהימר על דניאל ארנס בסידרה טרסה (שהוא לא יותר משחקן חוג דרמה בבית ספר תיכון) ודחק הצידה את אהרון דיאז באותה סידרה, מה שהוביל אותו לנטוש את טלוויסה. מי שחשב שאותו ארנס על סמך תפקידו בלב בלתי נשלט הוא קולונגה החדש, לועס את הכובע ואפילו נחנק !
לקולונגה עולים לרגל למיאמי בניסיון לשכנעו והאמת זקוקים לו בטלוויסה כמו אוויר לנשימה...
כרגע הוא מדבר על פרויקטים בקנה אבל בתכלס החזרה עד סוף השנה ואני עדיין לא בטוחה שזה יהיה לטלוויסה.
לעומתו דיאז בודאי מחויך ותו לא ... לאחרונה הוא הצהיר שלמרות הצעות מכמה וכמה מדינות כולל מקסיקו, הוא מעדיף את טלמונדו כי שם משפחתו מתגוררת... והוא פרילנס By the way.
בתגובה ל: שקט פה - קצת מידע על קולונגה מאת: taly10 אני בכלל לא חולקת על אהבתך לדיאז. כזה מנייריסט וסתמי. וגם הלוק שלו, ממש "לא עושה לי את זה". אני בהחלט תומכת בדעתך שדניאל ארנס זה פרווה חסר חיים ולא מעניין. אבל אנה ברנדה החזיקה את כל הסידרה של "לב בלתי נישלט" עם מלא שחקנים אחרים ובולטים מאשר ארנס. היא נחושה, אינטלדנטית וחכמה. ומקווה שלא תעזוב את "טלויסה". אמנם יש סדרות מ"טלמונדו" שאני מאוד אוהבת. אבל רמת המשחק באופן כללי ואני מדגישה באופן כללי שלא תתנפלו עלי..בטלמונדו חובבנית ולא מגיעה לקרסוליים של "טלויסה".
בתגובה ל: אנה ברנדה לוקחת את דיאז בכיס הקטן מאת: Angelica
כשאני כתבתי פה על דיאז לפני כמעט שנה ועל כך שטלוויסה תחפש אותו, זה נשמע כמעט הזוי ... אז כתבתי ימים יוכיחו ... זה ברור שימים הוכיחו ... לו כמו לקולונגה יש את האקס פקטור הזה שהופך אותם לענקים ... קולונגה בקלאסי... דיאז בקלאסי ובאנטי קלאסי (כי סגנון משחקו אמריקאי/הוליוודי לגמרי). וזכותך לחשוב אחרת. אני , מה לעשות, בניגוד לרב צופי הז'אנר הזה, לא מתחברת לשחקנים שהדי.אן.איי שלהם זה מאצ'ו גברי... שלא יכולים להיכנס לנעלי הדרמה העדינה, כי גם בתפקיד הכי עדין הם תמיד ישדרו מאצ'ו וזה לא אמין מבחינתי, שיש להם קול רדיופוני ופנים קשוחות (סטייל גווירי שכולם מתעלפים עליו-או סנדל שממש אבל ממש לא מחזיקה ממנו)
ההשוואה של אנה ברנדה לויקטוריה רופו, הייתה מחמאה אולי לא הובנתי. בז'אנר הזה רב הנשים מפוחלצות, דוגמניות ועל גבול האנטי שחקניות לטעמי. היא יוצאת דופן - בינתיים (למרות שאני לא מתחברת למשחק שלה).
אגב גם על קולונגה דעותינו חלוקות ... וזה בסדר.
ברוח באמת טובה, כי כתיבה תמיד נקראת נטולת רגשות היא קרה כי אין בה אינטונצייה...
עובדתית העין שלי לא מפספסת ולמרות הניסיון הדי עקבי להפוך אותי לטינייג'רית של שחקנים, זה רחוק ממה שאני באמת. בפועל אני סתם אחת שצופה בז'אנר די בעייתי, לא מתביישת להודות ולא נאחזת בקרנות מזבח לשכנע שזה ז'אנר שהוא משהו אחר, עברו הימים האלה (טלוויסה-טלמונדו או אחר)... אז אם הז'אנר שהופך מסידרה לסידרה די מבזה (בלשון המעטה), כל שנותר לי הוא לבחור לצפות בסידרה דרך חיבור לשחקנים שרמתם שווה את הזמן שלי - כי גם פה הז'אנר הזה בעייתי בלשון המעטה.
בבקשה אל תספרו לי שהבראזליות הן משהו משהו, כי במחר ולתמיד פוצצו את הפורומים בלגלוג על אהבת ילדים שצמחה לבגרות... וראה זה פלא בשדרות ברזיל (נדמה לי קראו לה) בסיס הסיפור היה בדיוק כזה - אהבת ילדים ... וזה לא הפריע לאף אחד.
אני יכולה לומר לך, שאני לא צופה באף סידרה אז לא באמת יודעת עד כמה אנה ברנדה מחזיקה את "לב בלתי נשלט"... בגדול זו סידרה שהיא על הגבול התחתון מבחינתי, מקווה שהשחקנית תשכיל לבחור בעתיד טוב יותר (לפעמים זה גם אין בררה-צריך להתקדם ולעבוד)..
על פי הכוונות העתידיות שלה ... שני הפרוייקטים שהיא מדברת עליהם - זה בהחלט בכיוון הנכון (תלוי בפרטנר שלה)... גם דיאז וגם קולונגה יצעידו אותה למעלה, אני בספק אם אלו יהיו הגלאנים ואז זה כבר סיפור אחר לגמרי, כי העלילה של הסיפורים, כרגיל, ממוחזרת...
חגי אמיר (אחד אחר/שם בעייתי :))...
דיאז פעם סיפר שהוא חיפאי משפחה בישראל .. לא שערתי כמה גדולה הסוכנות ... וואי... דובר עברית/ספרדית...
בתגובה ל: פינת השאלות/הודעות מאת: ההרצליינית שאם אפשר להכין לקראת השידור של "הלוחמת" ספיישל של הטלנובלה שיכלול גם שמות הדמויות והשחקנים שמשחקים שם. אני יודעת שזו עבודה מרובה אבל כיף שאפשר לעיין ולהכיר את הדמויות. באתר ויוה יש אמנם לפני כל שידור אך שם נותנים רק את 4-5 דמויות ראשיות ומרכזיות, וכאן בספיישלים מפרטים יותר. תודה על ההיענות. בוניטה.
בתגובה ל: מי שמכינה לנו תמיד את הספיישלים - מבקשת מאת: בוניטה כמובן שאכין ל''הלוחמת'' ספיישל פתיחה, זה יקרה ימים ספורים לפני מועד עלייתה
בתגובה ל: שלום בוניטה מאת: evaeveta ללא תוכן
בתגובה ל: מי שמכינה לנו תמיד את הספיישלים - מבקשת מאת: בוניטה ללא תוכן
בתגובה ל: בקרוב יגיע גם מאמר קהילה עם כל השחקנים והדמויות מאת: ההרצליינית ללא תוכן
אליבא דה פורום תפוז. אני אוהבת טאלנטים - זה כן ... חולה עליהם - זה לא מקטין את עומק דבריי על אף הניסיון לחבר בין שני הדברים.
מנואל פואנטס גרה הוא התשובה שלי... שנים ניסיתי לכתוב על קולונגה...
עם כל הסימפטיה שיש לי לסבסטיאן רולי המקסים, הוא טובע בנעליו של קולונגה... והפער בין השניים באותו התפקיד - אני לא צריכה להוסיף (פעם כתבו פה שזה בגלל שהוא התחפש )
גם יומו של השני יגיע - הוא רק בן 32.
חבל, עם קצת כבוד הדדי, יכולנו לתחזק פה פורום אינטליגנטי.
אדיאוס ושנה טובה ושקטה על כל בית ישראל - אמן.
טלוויסה הודיעה, הבמאי שואף... השחקנים לא אישרו, אז הכל בגדר ידיעה לא מאושרת.
פרק בסידרה "הורד של גוואדלופה", סידרה מרובת פרקים, מאד מצליחה, בכל פרק משתתפים שחקנים אחרים, הגוון חינוכי - שמרני - דתי עם מוסר השכל ... אדלה נורייגה, קולונגה, אנחליקה ריוורה (הפורמט והמטרה של הסידרה אולי יאפשרו לה השתתפות כאשת נשיא מקסיקו), סרחיו גווירי.
הידיעה כאמור לא מאושרת.
México.- Carlos Orduña, productor de “La Rosa de Guadalupe”, anunció que Televisa compró los derechos para convertir el informe a un capítulo de la famosa serie luego de que los guionistas quedarán impresionados por el dramatismo del texto redactado por el presidente:
“El contenido tenía un enorme potencial para usarlo como guion para uno de nuestros capítulos; el informe tiene drama, venganza, amor, pasión, muerte, odio y en general todo lo necesario para que se convierta en el episodio más exitoso en la historia de La Rosa de Guadalupe”, comentó Orduña.
El productor reveló que se apegarán lo más fielmente posible a las palabras exactas de Peña, pero mencionó que la información será modificada de manera parcial para hacer más dinámica la trama:
“La televisión exige que le demos cierto dinamismo a la historia, esto no quiere decir que nos desvirtuaremos totalmente del informe real, solo habrá algunas pequeñas modificaciones, como que los mexicanos entienden y aceptan los enormes beneficios de la Reforma Energética cuando misteriosamente una rosa blanca se les aparece y un ventilador les echa aire en la cara”, comentó.
El productor comentó que el capítulo especial se titulará “Mi virginidad a cambio de una tarjeta Soriana” y contará con las actuaciones especiales de Fernando Colunga que interpretará a Peña Nieto, Adela Noriega que encarnará a Angélica Rivera y Sergio Goyri que interpretará a AMLO, personaje que fungirá como el villano de la historia.
קולונגה (הודיע) שהוא כנראה לא חוזר לפני שנה הבא לטלוויזיה.
México, DF.- Salvador Mejía no sólo continúa en Televisa, sino que los planes para la realización de su nueva telenovela avanzan. La televisora lo enviará a comprar historias para luego producirlas, situación que desmiente a una revista que a inicios de la semana sostuvo que el productor tenía problemas con su empresa. De acuerdo a un testimonio otorgado por un empleado de Televisa que solicitó el anonimato, Mejía continúa en las filas de la televisora. “Claro que Salvador continúa en Televisa. Desconozco de dónde salió la versión que publicó la revista, pero es falsa. Él se encuentra preparando su nueva telenovela titulada Lo que no se perdona y es muy probable que entre al aire al terminar Hasta el fin del mundo. Hace unas semanas viajó a Miami con el fin de convencer a Fernando Colunga para hacer la historia, pero al final no se concretó”, detalló. El informante destacó que la relación de Mejía con Televisa es muy sólida. “La empresa le tiene mucha confianza y quiere que Salvador viaje en la comitiva que irá a Cannes para ver telenovelas de todo el mundo para comprar algunas y producirlas en México, entonces si la empresa no confiara en su trabajo, no lo tomarían en cuenta”. Según la revista, La tempestad, producida por Mejía el año pasado, había sido auditada y se había detectado un desvío de fondos. Al respecto, la fuente comentó: “En Televisa se cuidan mucho este tipo de cosas, hay medidas para evitar el desvío y a cada producción se le entrega exactamente la cantidad que el proyecto requiere. De hecho, muchas veces el pago se realiza de manera posterior al proyecto”, concluye.
בתגובה ל: פינת השאלות/הודעות מאת: ההרצליינית כנטולת סדרות בימים אלה אני פונה לאינטרנט... אני באופן אישי מסרבת לבזבז את זמני על דניאל ארנס "חוד החנית החדש של טלוויסה"(מעדיפה את קולונגה המקורי שויוה לצערי ויתרו עליו - ערוץ טלנובלות בלי קולונגה בהשוואה לעולם די מחדד את מצבו העלוב של הערוץ באופן כללי).
הסידרה החדשה של בלנקה סוטו היא הראשונה שאצפה, אחריה אתחיל גם את "עלובי החיים".
בלנקה סוטו עברה דרך ארוכה מאז "הקמע" - מסקרן אותי לצפות בה בתפקיד די מאתגר. היא מגלמת בעצם תפקיד כפול של אישה שמנהלת שני עסקים וחיים כפולים בגלל התגלגלות חייה.
בלנקה סוטו סופגת בימים הללו טענות מצד כתבי הצהובונים על כך שהפכה דיווה ושהיא מנדבת פרטים רק על חייה המקצועיים חחח...
בלנקה שבעבר דיווחה על גרושיה בטוויטר הפרטי, עברה שינוי גדול, בחייה המקצועיים והפרטיים, שינוי סטיילינג (מלבוש מזעזע הפכה אייקון אופנה) היום היא מסוגרת בפני התקשורת. לשינוי קוראים קולונגה (שלעניות דעתי נשוי לה בחוזה). בשנה האחרונה עד לצילומי הסידרה, כמו ג'ניפר אניסטון, אף היא ניראת לעיתים בהיריון (לדעתי שתיהן תחת טיפולי פוריות ההורמונים מנפחים את הבטן).
אני די בונה על שתי הסדרות העתידיות של טלמונדו. ממתינה לחזרתו של קולונגה שסביר מחכה לעליית הסידרה של בלנקה לאוויר, להתייצבות הרייטינג, ורק אז יצא בהודעות כדי לא לגנוב לה פוקוס... אזל הוא בהחלט תפקיד שיתאים לו כמרושע טוב ... הוא כנראה מתעקש לביים את עצמו בעצמו. אם לא ייסתדר לו אני לא פוסלת את מעברו לטלמונדו. טלוויסה מזמן הפסידה אותו כי לא ידעה בסוף דרכו לכבדו כראוי. עם המעבר של לוסרו הקרובה לו מאד הוא נותר כמעט בלי בנות זוג לרמתו ובעיקר לגילו, רובן דווקא נמצאות בטלמונדו.
לסיכום תמונות של השניים צמודים, מאחורי הקלעים של "אהבה מצווה", זוגיות שהייתה אף יותר מברורה גם על המסך(לא יודעת להעתיק אז זה יהיה בקישור)...
מחובקים בהפסקה בין הצילומים - לא שמו לב לטלוויזיה המצלמת והיה קר מאד חחח...
ארוחת גיבוש לקראת צילומים בסוף הסידרה...
כל הזמן ביחד - זה יפהפה..
בתגובה ל: Señora Acero מאת: taly10 ללא תוכן
בתגובה ל: Señora Acero מאת: taly10 הזדמנות לסילביה נבארו ולכריסטיאן דה לה פואנטה שעולה בכל רמה על דניאל אראנס אך נראה שויוה העדיפו את אראנס ופרוני על כריסטיאן דה לה פואנטה עם בת זוג לא מוכרת לויוה וכמו שעל קלונגה דילגו, עכשיו מדלגים על כריס מורנו ובכלל עם ערוץ טורקי ושלושה שידורים חוזרים בספרדית מה נשאר? שלוש משבצות חדשות לכל הז'אנר הספרדי? למה זה מספיק?
או שכבר ניסית את האומץ לאהוב מעבר לארבע פרקים שהצלחת לראות בשידור הראשון וזה פשוט לא זה?
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: אם כבר התאהבת בבלנקה סוטו אולי בכל תיתני מאת: EVGLEV
האומץ לאהוב מוקלט אצלי אבל עוד לא מצאתי זמן להתפנות אליה. אני יודעת שמאד אהבו את הסידרה בארץ, הטעם שלי קצת שונה אז זה בהמתנה בינתיים עדיין לא ויתרתי עליה..
כרגע אני צופה ביסודיות בטרסה של טלוויסה, ומגלה להפתעתי שזו סידרה נהדרת עם מלא כוכבים ושלא באמת בצדק היא מיוחסת לאנחליק בוייר וסבסטיאן רולי שבפירוש לא הכוכבים הראשיים.
השמועות מאחורי הקלעים הן - שאנחליק העדיפה את רולי על דיאז ובגלל הקשרים שלה או המאהב שלה יותר נכון - מפה יצא באזז סביבם שהפך אותם לזוג מועדף בזמנו.. אבל כוכבי הסידרה הם אנה ברנדה ודיאז ללא ספק...
וכן גם בטרסה אני צריכה לסבול לצערי את ארנס החתיך של השכבה ... זה ברור שבניגוד לקולונגה המקורי,, אין לו את הכישרון להעמיד דמויות שונות של גלאן טוב עם טאצ' שונה ועם הבנה שתקופתי הוא מאצ'ו כמו מנואל פואנטס גרה או ריקרדו דה סלמנקה.
ושהגבר המודרני הוא עדין ומסוגל לבכות ולהתייפח . או שהגבר הקומיקאי הוא מפוזר, פטפטן, מצחיקן כמו חסוס גרסייה.. ועוד לא הזכרתי את חוסה מיגל המסוקס והכפרי/עירוני הנהדר.
ממש לא התאהבתי בבלנקה סוטו התפקיד שלה נראה מאתגר ומסקרנת אותי הסידרה שלה.. אם היא תהיה שווה אני אצפה, אם לא אנטוש. היא בטח יותר מעניינת אותי מהביזיון הכללי שמתרגש על ערוצי ויוה. במה שהחיים גנבו ממני, כבר צפיתי מזמן(אני מעדיפה את אהב אמת התקופתית אבל בתור סידרה מודרנית יש בה גם קסם שעזר לי להתמיד עד סופה).
אגב הדמות של טרסה ושל מונסרט די זהה למרבה הפלא... כנראה שזה מה מוכר במקסיקו היום את הזוג רולי בוייר ...
בתגובה ל: חג שמח יבגני מאת: taly10 אני ממש לא מתלהב מאנג'ליק בויאר וטענתי שבתהום של תשוקה ליביה בריטו והשחקנית ששיחקה את את קניה האחות למחצה של מארק טאצ'ר בסדרה גנבו את ההצגה. ובחיים שגנבו ממני מרגריטה מגניה בתור אסמרלדה, נדיה המקבילה של פילאר ואנחליקה המקבילה של קטלינה גונבות את ההצגה. האמת גם מרולי אני לא נופל ובחיים שגנבו ממני כמו בתהום של תשוקה סיפורי המשנה עדיפים על הראשי. אני מתלהב מאנה ברנרדה עוד מכישוף והיא מחזיקה את לב פראי למרות העלילה הלא משהו והופכת את דניאל ארנאס לשולי בסדרה. כך שאני סומך עליה שגנבה את ההצגה לאנג'ליק בויאר.
לגבי דמותה של מונסרנאט אכן נראה שיש מהפכה בטלוויסה, כי טרסה אמורה להיות רעה ומונסנראט ולא והנה כבר על ההתחלה היא מרמה את סבסטיאן שיש את התירוץ שלא הצליחה ליצור איתו קשר, אבל היא מרמה את אביה היקר שהאירוסין עם סבסטיאן הם כרגיל. וכמובן הניסיון לעשות ריימק עכשווי לתקופתית, את מתילדה לאימה היה זכות לשדך, אבל את מונסראט רימו, אז אם היא בטוחה שאימה ובעלה שיחקו ברגשותיה, אז למה היא מתכננת לברוח כמו גנבת במקום לחשוף את התרמית ובדרך לבקש ביטול נישואין שכמובן עוד לא מומשו ולבזות את כולם, אבל לא הכול משוחזר, התכנית לברוח והכול וגם עכשיו מונסרנאט לא רק מחבבת את חוסה לואיס כמו מתילדה את אדולפו, היא ממש מתאבלת כשהוא עוזר ומרגריטה מגניה שמה לב שהיא מאוהבת בשני גברים.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: חג שמח יבגני מאת: taly10
הסיפור הוא על מראינו (דיאז) וטרסה (בוייר). שניהם חיים בשכונת עוני. טרסה כל מטרתה לברוח מהעוני ע"י כך שתתחתן עם עשיר .. היא מתמחה אצל פרופסור עשיר (רולי) ומתחתנת איתו. היא כמובן ממשיכה לאהוב את מריאנו, נהג טקסי שעזב לימודי רפואה בגלל מות אימו.. וחוזר ללימודים, הופך רופא (בניית תפקיד נהדרת כמו שיודע השחקן המעולה הזה). טרסה ממשיכה לאהוב אותו ON-OFF על פי אינטרס. הוא מאוהב בה טוטאל עד שמבין שאהבת חייו מתחת לאפו ואז הוא רודף אחריה, בדיוק כשהיא מחליטה לדחות אותו ... הלוא היא אארורה (אנה ברנדה) רופאה בעצמה שמאוהבת בו מהתחלה ומתפקדת כידידתו, היא גם חברה של טרסה...
בכל הסיפור הזה דחפו את ארנס כחבר של רולי... שהופך בת זוג של אחות של רולי אבל בוגד עם טרסה ...שמנסה לרושש אותו...
סידרה רומנטית, עם טעם של פעם כמו שטלוויסה ידעו לייצר, לפני שנים, ולחמם לאוהבי הקלאסיקה את הלב...
אנה ואהרון ... המקסימים והמוכשרים..
בתגובה ל: אפרופו טרסה מאת: taly10 אז למעשה רולי קיבל את אותו התפקיד שהיה לו ברובי של הקטור, רק שהזוג הראשי הוא טרסה והוא ואהרון שאמור להיות ראשי או משני או ראשי בזוג השני של הסדרה.
בתגובה ל: וואו אם טרסה ריימק לרובי מאת: EVGLEV
הדמויות לא רעות באמת, כולל טרסה. ולכולם יש סוף טוב פחות או יותר ... הבנתי שיש כמה סופים. אני מעדיפה את הסוף שהיא נטולת גברים ולא שהיא עם רולי.
בתגובה ל: זה לא ריימיק לרובי מאת: taly10 גם בחיים שגנבו ממני, גרסיאלה היא זונה ואאוגוסטה באהבת אמת הייתה רק סרסורית, אבל זה היה אופייני לתקופה, פשוט למתילדה היה מזל עם האבא, ואילו גרסיאלה גם בגדה וגם זירזה את מותו של אבא של אלחנדרו.
גם אלחנדרו עורך דין בניגוד למנואל הרופא, שזה חשוב לאירוע שכנראה מתקרב.
גם מתילדה לא קיימה יחסים מחוץ לנישואין ומונסראט כן וכבר על ההתחלה כבר שכבה עם שני גברים מה שאף פעם לא היה עם דמות ראשית טובה של טלוויסה, בכוחו של גורל זה קרה בשלבים מתקדמים.
לגבי הסוף גם זה לא מדד, הנה באהבה מנצחת הפרידה את האימא של הגיבורה מבעלה האבא של הגיבור ועשו סוף שונה לזוג בריימק וגם בשביל האחות של הגיבורים סידרו רומן עם הגנן הזמר בעוד בגרסאות הקודמות היא הייתה עם העובד בחברה.
לגבי סדרות עם דמות ראשית שסיימה רע, לא יודע אם מפיקה גרסה אחרת עם סוף טוב זה מונע מזה להיות ריימק.
בתגובה ל: זה לא מונע ממנה להיות ריימק מאת: EVGLEV
ועדיין טרסה זה לא ריימיק לרובי, אולי מבוסס על...
סיימתי את טרסה אז אני יכולה לומר שמה שהחיים גנבו ממני הם שילוב של אהבת אמת וטרסה. המסגרת היא אהבת אמת, אבל מערכת היחסים של טרסה וארתורו(בוייר ורולי) דומה מאד, כמעט זהה למונסרט ואלחנדרו. יש סצנות שלמות זהות - לא להאמין.
בפרקים מתקדמים בטרסה, ארתורו מגלה שטרסה בגדה בו עם מראינו (דיאז) לילה לפני החתונה והתכוונה לברוח איתו. ארתורו עושה לה סרט זהה כמו אלחנדרו למונסרט, כולל אונס אותה.אותן הסצנות, והן רבות... אותו משחק... שפשפתי עיניים, רק מזל שבוייר ברונטית.
טרסה סידרה נהדרת. כמו שכתבתי, סידרה רומנטית בטעם של פעם. לא סידרה של פעם שקבלה החייאה מלאכותית כמו שטלוויסה מתעקשת למחזר. טרסה לא רעה טלנובלית - היא סתם מכשושה חסרת מזל, שרודפת אחרי הכסף והוא בורח ממנה. לכן יכלו גם לסיים את הסיפור עם סוף טוב.
אפרופו בתולות. בטרסה אף אחת לא בתולה, כולל אארורה (אנה ברנדה). לכולן כמה מערכות יחסים, כמו גם לגברים.
בתגובה ל: חג שמח יבגני מאת: taly10 ללא תוכן
בתגובה ל: חג שמח יבגני מאת: taly10 מה שלבנקה לא תעשה בשבילי היא עדיין לא שחקנית אלא דוגמנית שהיתה עשה הסבה לשחקנות. לא ראיתי האהבה מצווה ולא בטוחה שהייתי מחליפה את דעתי גם אחרי הסידרה הזאת. אי אפשר כל הזמן להגיד שרולי לא קלונגה. לסבסטיאן רולי אין קילומטראז' של איש בן כמעט 50. אבל הוא עדיין שחקן טוב שמתקדם מסידרה לסידרה ומוכיח רצינות. כנ"ל גם לגבי אנחליק שהיא נהדרת בעיני. בלי קשר לאנה ברנדה שהיא מושא הערצתי מאז "la que no podia amar". גם דיאז לא אהוב עלי וראיתי אותו כבר בכמה סידרות ואו טו טו מתחילים "עלובי החיים" שגם שם יש לו תפקיד. גם לא חתיך בעיני. אבל זה טעם אישי.
האומץ לאהוב סידרה מצויינת עם קאסט שחקנים מרשים. סילביה נבארו מדהימה וכריסטיאן דה לה פואנטה ממש שחקן טוב ויפה תואר. הסידרה בעיני טיפה ארוכה מידי אבל זה לא גורע מהחן שלה יותר מידי.
ואני לא אוהבת זילזול בשחקנים כמו סרחיו גווירי שמכניס לכיס הקטן הרבה שחקנים. הוא שחקן מגוון, יודע לשחק רשעים שטניים מחד וגלאנים עם אישיות חזקה מאידך. ובעיני הוא מצליח לעבור מרשע לטוב הרב היותר נינוח אפילו מססר אבורה הגדול שגדולתו בעיקר רק ברעים. הטובים שלו נראים מלאכותיים למדי. אני בעד כבוד כלפי כל אחד שמעריץ כל שחקן, אבל לדחוף לכל דיון את קלונגה/סוטו/דיאז - זה משעמם.
אני לפחות מגוונת ומעריכה הרבה שחקנים (וגם לי יש את האהבות שלי ואני לא דוחפת לא את חואן סולר ולא את חורחה סלינס לכל דיון)
בתגובה ל: כמה אפשר לכל דיון להכניס את קלונגה וסוטו? מאת: Angelica
בפורום הזה אין דיונים, יש רק קוראים נסתרים. אני כותבת על מה שמעניין אותי אישית , טעמי, שחקנים שאני מחזיקה מהם , ומידע שלא מסתמך על אתרי רכילות בשקל.
פשוט דפדפי אותי.. אז לא תחושי זלזול, בדיוק כמו שאני לא חשה בעקביות זלזול ממך כלפי שחקנים שאני מחזיקה מהם, או גרוע מזה, זלזול כלפי באופן אישי.
פשוט דפדפי אותי .
בתגובה ל: כמה אפשר לכל דיון להכניס את קלונגה וסוטו? מאת: Angelica את כותבת בתפוז הרבה על חואן סולר וחורחה סלינס, וזה בסדר, גם לטלי יש זכות, גם שהיא היחידה מלבדינו שכותבת כאן על ספרדית. ואת גם כתבת בפורומים אחרים שחבל שויוה הביאו את שקר היופי הברזילאית ולא הריימק של טלמונדו עם חואן סולר וגם בפורום ויוה אושרי כותב כל הזמן עד כמה אהבה אסורה זה לא יחסים מסוכנים וברן סאת היא לא מוניקה ספיר ז"ל.
וכאן בגלל הידיעה אני התחלתי להגיד לטלי שבעקבות השינוי בבלנקה סוטו שהיא אהבה המלצתי לה שוב ושוב על האומץ לאהוב אחרי שהיא שנאה את סילביה נבארו במחר ולתמיד וגם בשקרים לא התלהבה ממנה, כך שזה כן היה קשור. כי כמו בזמנו על הסערה גם עכשיו אני מנסה לשכנע לצפות באומץ לאהוב שהתלהבתי ממנה ולדעתי היא ממש לא הייתה ארוכה מדי, לב פראי ותהום של תשוקה עם אותו מספר פרקים לדעתי נמרחות במיוחד, וגם מחר ולתמיד עם שני פרקים פחות נראתה לי ארוכה מדי, אך האומץ לאהוב ממש לא לדעתי. וגם האומץ לאהוב עם 162 פרקים וחיים כפולים עם 150 פרקים ואפילו שיכורה מאהבה עם 170 פרקים אינם נמרחות לדעתי בעוד אם חורגת עם 120 פרקים וכנגד כל הסיכויים עם 130 פרקים לדעתי נמחרות ואפילו כישוף עם 90 פרקים לדעתי נמרחת, אבל כאן אני לא אובייקטיבי כי ב-20 הפרקים האחרונים הדמות של דוד זפדה גררה את הדמות של אנה ברנרדה לעבור על החוק ולבצע פשעים שקודם הרוע שלה הסתכם במעשי קונדס ועל המעשים האלה הדמות של אנה ברנרדה הגיעה לכלא, אז ברור שהפרקים האלה שגררו עונש לדמות האהובה של אנה ברנדה יהיו מיותרים בעיני.
אגב יש לי טראומה מבלנקה סוטו מהקמע שגם באווה לונה בתור דמות ענייה היא נראתה לי עלובה וגם מאז לה לולה הארגנטינאית יש לי טראומה מטלקומדיות, אבל בשביל קלונגה הייתי מנסה ובטח הייתי נהנה. אגב קלונגה באזמרלדה הרגזתי את הקלונגאיות של אז בשנאתי לדמות של חוסה ארמנדו ולא הבנתי למה הן מגינות עליו בחירוף נפש רק באהבת אמת למדתי להעריץ אותו, בחבקי אותי חזק הוא עדיין נראה לי רגיל.
גם אהרון דיאז כמה שהוא נראה עלוב בקמע, הצטערתי שהוא דמות ראשית בסנטה דיאבלה, אבל בסנטה דיאבלה הוא שיחק מעולה, כך שנראה שהקמע תוציא מכל אחד משחק גרוע עם התסריט העלוב שלה. למרות שלא התלהבתי מסנטה דיאבלה כמו שלא התלהבתי מדונה ברברה בניגוד לאחרים, ההתלהבויות שלי זה האומץ לאהוב, לה פטרונה, הסערה בשתי הגרסאות, כך שאי אפשר לומר שאני אוהב עלילות רגילות לגמרי, אך העלילות המיוחדות של סנטה דיאבלה ודונה ברברה לא הלהיבו אותי במיוחד.
גם שמתי לב שכשאוהבים סידרה מתעלמים מהחסרונות שלה מבחינת הגיון, כמו שלנו לא אכפת שבשיבה הביתה לא זיהו את וורוניקה בתור גבריאלה, ולא נראה מוזר, וגם לי לא נראה מוזר שלא זיהו את סנטיאגו גוואניפה בתור סנטוס טוריאלבה כי זה הגיוני שלא יאמין שאדם שרד שבעה כדורים שהחתימו את החולצה כך שהיו באמצע הגוף והשיער מבחינת וורוניקה מבחינתי סימן הזיהוי הבולט, כך לטלי לא אכפת מאיך שפתאום נהיה ברור שוילי היה חף מפשע והוא יכל להסתובב חופשי וגם לקבל משמורת על הילד ולא נעשתה חקירה על השחיתויות של משפחת קאנו במשפט ולא מעצר של וילי והדרך התמוהה שדוקטור מורי עומד בארבע עיניים מול מטורף כמו סנטיאגו בניסיון שכנוע נואש.
בתגובה ל: אנט, זה לא יפה ולא נכון מאת: EVGLEV יש הבדל בין לכתוב "על" לבין לפתח אובססיות. אני משתתפת בדיונים ומעבירה אינפורמציה, כותבת על סדרות מגוונות ועל שחקנים מגוונים. אני מכבדת מגוון דעות. אבל כאשר כל הזמן דוחפים לי בפרצוף שההעדפות שלי הן low והעדפות אחרות הן high אני מתעצבנת. עכשיו יבגני, אני משתתפת בדיונים, לא כל הזמן טוחנת אותו הדבר 20 אלף פעם. ואתה הראשון שצריך לדעת כמה אני מגוונת כי ידעת שכתבתי פוסט בוואלה על נושא שהוא בכלל לא קשור לאהבתי לחואן סולר ולחורחה סלינס. כתבתי על הגלאנים הקובניים. אז אי אפשר להגיד לי שאני כל הזמן טוחנת אותו הדבר.
בתגובה ל: יבגני היקר, אתה קצת טועה מאת: Angelica ללא תוכן
בתגובה ל: את צודקת האובססיה שלך אחרי אכן בעייתית מאת: taly10 ללא תוכן
בתגובה ל: יבגני היקר, אתה קצת טועה מאת: Angelica כשאני ועוד בן מתפוז כתבתו שאנג'ליק בויאר לא יפה. וגם אני חופר עד כמה אנג'ליק בויאר פחות טובה מליביה בריטו ועד כמה ז'קלין ברקמונטס עלובה ביחס לאנה ברנרדה וכבר מנצל כל הזדמנות לקונן על כך שמאורה בכישוף בכלא.
וגם את כתבת שטלמודנו מפיקה טלנובלות נחותות עד שחואן סולר עבר לשם, ואז פתאום למעט קרלוס מורנו את מעדיפה שיגיעו טלנובלות של טלוויסה עם חואן סולר מאשר אהבתך הישנה טלוויסה.
ובזכות הדיון טלי לא חפרה באותו נושא וכתבה על טרסה ועל מה שהחיים גנבו ממני.
אגב גם אני ספגתי את הבוז כלפי אנחליקה ריוורה ואדוארדו יאנז בשיכורה מאהבה מאוהדי הקפה וגם את ספגת גם ממני ביקורת וסלידה על אל קלון ועל כמה שסנדרה אצ'ווריה לא מתאימה.
בתגובה ל: גם את כתבת "על מה אתם גברים מסתכלים" מאת: EVGLEV וכשלא מנסים לזלזל בדעות של אחרים,הכל סבבה. אני לא רודפת אף אחד. אני שמחה שהפורום התעורר לחיים.... אני לא מסתירה שאני כותבת ב 3 פורומים ומגיבה רק באחד. הכל פתוח ונקי.
יש לי את המינוסים שלי, אבל אני תמיד משתדלת לא לפגוע באנשים.
בתגובה ל: כשהכל נעשה בנימוס אין לי בעייה מאת: Angelica
אני שמה לב שקשה לך, לא שאני מבינה למה...
פשוט דפדפי אותי, כי כמו שכתבתי בעבר, אני אמשיך לכתוב כשיתחשק לי, את מוזמנת לקרוא אם בא לך, ואם לא, גם בסדר.
פתיחת המרכז לדרמה של חואן אוסריו...
מהרגע שהוא איתה לא עוזב לה את הזרוע - שלא תברח לו חחח...
עוד אחת.. והזרוע ...
יחד בטיסה לאחת ההצגות..
זוג יפה, אינטליגנט ושמח... כמה שהוא חסר כשחקן - פשוט חסר
הקרנת הפרק החרון של אהבה מצווה..
בין הצילומים, עם כרמן סלינס שגילמה את צ'טיטה, אם שבנה מת, והפכה אימו המאמצת של חסוס.. לשניים הללו היו סצנות משותפות מדהימות מאחר והיחסים האישיים בינהם מקבילים לתפקידהם בסידרה. כרמן איבדה את בנה שנפטר מסרטן - קולונגה הוא כבן מאומץ בשבילה.
קיבאנץ' טטליטו - עוד שחקן מוכשר, מוכשר עד מאד. צפיתי בו באהבה אסורה. שחקן עם קשת אפשרויות לגילום תפקידים. עם בניית דמויות מעולות. דמויות מורכבות. עם שפת גוף, מימיקה ואינטונצייה מעולים.עם עיניים מדברות. עם נוכחות בימתית גבוהה. נטול די.אן.איי מאצ'ואיסטי בדיוק כמו שאני אוהבת. באופן אישי לא אוהבת את מה שהפכו את ערוץ ויוה פלוס, אבל עליו אני לא אוותר, כי השחקן הזה שווה את הזמן שלי.
בתגובה ל: קוזיי גוניי - עוד סידרה שתיכנס אצלי לרשימת הצפייה מאת: taly10 למרות שאני פתוח לז'אנרים חדשים. אפילו החרמתי את הסוף ויופי מסוכן כמחאה על השינוי, אבל ממילא על עונה שלישית בקרדאיי אני לא אוותר בשביל מחאה, אז גם קוזיי גוניי החלטתי לראות, לא התמכרתי אחרי שני פרקים ובשביל הטעם שלי אהבה אסורה הייתה משעממת כי אני אוהב עלילות דרמתיות ואהבה אסורה ויחסים מסוכנים שיעממו אותי, אזל קוזיי גוניי זה רק אותה תסריטאית לא סיפור דומה או משהו.
בתגובה ל: גם אני לא אוהב את מה שויוה פלוס הפך להיות מאת: EVGLEV
אני לא פוסלת אף ז'אנר, גם קוראניות אני תופסת פה ושם. בכלל אני לא מהשולטות יותר מדי בכל הז'אנר, הרזומה שלי די מצומצם... צופה רק במה ששואב אותי, לא בכל מה שנקרא טלנובלה ובזה מתעניינת. מה ומי שלא מעניין אותי, פשוט לא מעניין.
עד כמה שיצא לי להכיר אותך, לא בטוחה שתאהב את קוזאיי גוניי, יש הרבה פטפטת. אני ממש מתחברת לזה. לדמויות הבעייתיות הללו. שמתבשלות בעצמן. בכל הפילוסופיה/פסיכולוגיה סביבן. כמו השיחה בסירה - וואי אני מכורה לדמויות המתוסבכות הללו. בטלוויסה זה הרבה יותר מעודן, בגלל השמרנות ואופי הקהל המקסיקני, אבל זה קיים דרך השיחות עם החבר המצוד והתמיד קיים - פה זה כבר תלוי בשחקן עד כמה זה גם משוחק טוב ואמין. בטלמונדו זה יותר קיצוני, לפעמים זה באוויר ולא ממש ברור כמו בסנטה (עד שזה נחשף), גם פה בגלל אופי הקהל. ובתורכיה זה בכלל כבד... זה הכי בפילוסופיה/פסיכולוגיה..
אני מאד אהבתי אהבה אסורה, הסוף קצת נמרח והיה ארוך מדי, אבל הסידרה הייתה נהדרת. כמובן שהשחקנים מצוינים ברן סאאת מצוינת, השחקן שגילם את אדנן הוא עילוי לטעמי. וקיבנאץ טטליטו כבר כתבתי את דעתי עליו. הוא סוג השחקנים שאני אוהבת, שחקן שמתאים את התפקיד ליד שלו כמו כפפה, למרות ואף על פי המראה שלו, לא כזה שהתפקיד מתאים לו ככפפה, וזה ההבדל.
לאזל לא התחברתי, התחלטתי ופרשתי. . קרדאיי בכלל לא התחלתי.
בתגובה ל: אני יודעת שהטעם שלנו שונה... מאת: taly10 במנקשה וחליל וקרדאיי לא היה לי רגע משעמם ולאזל התחברתי יותר אך פחות לסדרות שציינתי עכשיו. אני מניח שקוזיי גוניי יותר בסגנון פטמגול מאשר בסגנון אהבה אסורה.