בתגובה ל: פינת השאלות/הודעות מאת: ההרצליינית התחיל לפני שבוע בערוץ 4 הוט פמילי(גם ביס base) סדרה ארגנטינאית חדשה בכיכובם של מאריו סימארו, דייאגו ראמוס, קוריימה טורס(קסנדרה מקסנדרה) ועוד ראשית שלא זוכרת את שמה שמוכרת למי שצפה בסניורה שלא צפיתי בה. דורה ברט מסלסטה גם פה והמנוחים ארתורו מאלי וברנרדו מבובה פראית. גם מרטין קרפאן בתפקיד הרודף בצע בדומה לתפקידו כאנדרס מעל החיים ועל המוות. ג'ינו רני האיטלקי בתפקיד קומי בדומה לרמון מבובה פראית וגם צ'מוקו מבובה פראית ואיסבל מסדו. לטלנובלה קוראים אהבה לטינית והיא כל יום ב3:30 לפנות בוקר(לא שעה קבועה צריך לבדוק בלוח שידורים) כל יום שני פרקים התחילה ביום שני.
בתגובה ל: מי פה חובב ארגנטינאיות? מאת: רנתוש בשעות הבוקר.
את האמת התגעגעתי לטלקומדיות וגם התאהבתי קשות בסגונדו סרנדס
אלוהים נתן לנו שתי אוזניים ופה אחד כדי שיותר נקשיב ופחות נדבר.
בתגובה ל: יש גם את ד"ר אהבה מאת: tami_y הוא אחת הסיבות לצפייה בדולסה אמור ארגנטינאית ולמרות שהוא רע קשה לי לשנוא אותו. התאהבתי בו מאז הטלנובלה שלו עם דנה גרסיה בטלמונדו למרות שהכרתי אותו לפני כן. לגבי דר אהבה הבנתי שזה רק למי שיש יס ואין לי.
בתגובה ל: פינת השאלות/הודעות מאת: ההרצליינית בחודשים הראשונים של 2015 וכמובן בויוה פלוס כי ההחלטה היא לטהר את ויוה מתוכן לא לטיני ואת ויוה פלוס מתוכן לטיני וגם בקצב של ארבע פרקים ישראלים בשבוע אין סכנה שיעקפו את טורקיה. אבל האופציה היחידה היא במקום אזל ואז אם לא יהיו שידורים חוזרים קוריאנים ויוה פלוס יחזור לפחות זמנית להבטחה של ערוץ ללא שידורים חוזרים.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: פינת השאלות/הודעות מאת: ההרצליינית
נתחיל בקיבאנץ' טטליטו...
על מדף האיכות האישי שלי מצטרפת בכבוד רב הסידרה קוזאיי גונאיי לצד סנטה דיאבלה ותשוקות. והשחקן התורכי היפה הזה (חצי בוסני) מצטרף לשניים המועדפים עליי, קולונגה ואהרון דיאז.
הסידרה הזו שוברת לי את הלב ערב ערב, קוזאיי אחת הדמויות המיוסרות, אבל האדירות בהן צפיתי... משוחקת מושלם על ידי שחקן כל כך מוכשר שכל מילה מיותרת. השיא בפרק האחרון בו שר שיר של איברהים, אחד הזמרים הגדולים של תורכיה, שבר את ליבי... השחקנים המוכשרים באמת, לא מאכזבים אותי, יכולות המשחק שלהם מאפשרות להם לגלם קשת של דמויות מורכבות, בז'אנר בעל מרחב תימרון די מצומצם. לשמחתי, בדקתי את סופה של הסידרה והסוף טוב.
אהרון דיאז ההורס... שמסידרה לסידרה כוחו עולה (לא שאני מופתעת). חמישה עשר פרקים בעלובי החיים, גנב את ההצגה ונרצח. אתר טלמונדו קרס מהמחאה על העלמת הדמות עד ששם הציגו במקביל את הדמות החדשה, כדי להעביר את הזעם מדמותו המתה, לזעם על ריימיק לתשוקת הניצים האלמותית שלהם... (אתגר גדול לשחקן הזה שלא מפחד מאתגרים, שבורך באבק כוכבים וכישרון רב, אני סומכת עליו שיצליח).
גם טלוויסה לא מאחרת להגיב... ומפזרת שמועות על משא ומתן לחזרתו לטלוויסה, הוא פורח בטלמונדו, לא נראה יעשה את הטעות הזו, אולי יחזור לתפקיד אורח או חד פעמי...
אחרי ישיבות חירום של מפיקי טלוויסה, הידיעה הזו לא מפתיעה בכלל...
David Zepeda, William Levy, Sebastián Rulli y José Ron ya están muy vistos, por lo que los productores de telenovelas están comenzando por apostar a nuevos talentos, pero también traer a viejos.
Por ello, uno de los productores de Televisa ha puesto su interés en Aarón Díaz, quien actualmente forma parte de Telemundo donde ha destacado por su trabajo en Los Miserables, Santa Diabla, Rosario y próximamente Tierra de Reyes.
Por supuesto, el actor regresará con protagónico en un melodrama que se transmitirá en el 2015.
Cabe señalar que Aarón se dio a conocer por medio de la empresa de San Ángel por su actuación en El juego de la vida, Clase 406, Barrera de Amor, Lola, érase una vez y Teresa.
וזה סתם סירטון חמוד מאחורי הקלעים...
המשך בפוסט נוסף..
בתגובה ל: * מידע על השחקנים האהובים עליי... מאת: taly10 יהיה שם בתפקיד אורח לעשרה פרקים בתור הנכד של רמיז, נראה לי מפרק 75 או 76, בהנחה שלא ראית את הפרקים איתו באזל.
אני הכי אוהב אותו בתור חליל ממנקשה וחליל שם אהבתי אותו ואת העלילה יותר ואף הפקה של התסריטאים של פטמגול, קוזיי גוניי ואהבה אסורה לא הצליחה לשחזר את אהבתי למנקשה וחליל למרות הסוף הרע. התפקיד הרע והמכוער של בהלול שכבר אחרי צפייה בגרסה של טלמונדו שנאתי אותו באהבה אסורה לפני שהוא עשה משהו כי הייתי מראש נגד הדמות השכיחה ממני איזה שחקן הוא שאהבתי אותו במנקשה וחליל ותפקיד האורח באזל.
אחרי שכל שבוע היה פרק משעמם עבורי בקוזיי גוניי, היא השלימה אצלי שבועיים, כלומר 8 פרקים ללא פרק משעמם ונראה שהעלילה התחילה לזרום ווויתרתי מראש על צפייה שנייה של האחים דל מונטה לטובת הטורקיות ואחרי שהשחקנית של קרדאיי תשחק באלף לילה ולילה והסיפור המרגש שם, גם על אלף לילה ולילה לא אוותר, אז נראה שגם לא אעזוב את קוזיי גוניי כשהתחיל להיות מעניין, אז אצטרך לוותר על אהבה ועונש.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: כדאי לצפות בפרקים הקרובים באזל שהשחקן של קוזיי מאת: EVGLEV
לא צפיתי במנקשה וחליל, לא אהבתי את האווירה הכללית של הסידרה. באזל לא הגעתי לפרקים הללו.
הסידרה כבדה ללא ספק. יש סצינות שעוקבות אחרי ג'מרה שחולצת נעליים. לי זה לא מפריע, זה יוצר אשליה כאילו אתה זבוב על הקיר באותה דירה. הסידרה עוקבת אחרי המשפחות, מה קורה בביתן כשהדלת נסגרת. מכל זה צומחת העלילה שבה כולם קשורים בכולם בגלל טעויות הורים. מה שנקרא "אבות אכלו בוסר, ושיני בנים תקהינה". סידרה שהיא יצירת מופת לטעמי ברמת הפסיכולוגיה הכי גבוהה.
בתגובה ל: תודה רבה מאת: taly10
תוקן על ידי EVGLEV 2/11/2014 14:59
פרננדו קולונגה.
זה הודיע בצנורות הקבועים, לא בתקשורת, בעידן הרשת, קולונגה לא זקוק לתקשורת כדי להגיע לקהל שלו, הודיע שכל הריימיקים שבהם מופיע שמו - שמועות בלבד. כשיהיה חדש, הוא בעצמו ימסור הודעה. לפי הבנתי קולונגה מחכה לפרוייקט שאינו ריימיק... זו הבנתי מהמידע הזורם ממנו.
בשולי הפוסט. סניורה אסרו (שאני לא צופה, לא התחברתי), מצליחה מאד. לראשונה בקריירה שלה, סוטו שבעבר הצטלמה אף בעירום, משתמשת בכפילה... ככה זה שבבית יש שוטר, מים שקטים חודרים עמוק השחקן הזה, כל מי שעוקב אחריו יודע, הוא מקסים על באמת, אבל כל עוד תעמוד בסטנדרטים שלו... כמה מגמגם השחקן הראשי לצידה חחח....
בתגובה ל: פינת השאלות/הודעות מאת: ההרצליינית ללא תוכן
shiran
זאת ההודעה שלו, עכשיו נותר להמתין לשמוע מה, מו, מי ...
ברוך החוזר...
HOLA, ME DA MUCHO GUSTO SALUDARLAS, DESEANDO SE ENCUENTREN MUY BIEN Y LA VIDA LES SONRIA. QUIERO DARLES LAS GRACIAS POR SUS TEMAS Y SUS COMENTARIOS SIEMPRE ES UN PLACER LEERLOS. QUIERO COMENTARLES QUE ESTOY POR COMENZAR UNA NUEVA AVENTURA QUE ESTOY SEGURO LES GUSTARA. YA LES CONTARE LOS DETALLES. LES MANDO UN GRAN BESO, MI CARIÑO Y ESTAREMOS EN CONTACTO
סוף סוף הצלחתי לנתח את משפחת האחים הזו ... איזו מערכת יחסים סבוכה.
שני אחים שחיים בניסיון מתמיד להוכיח עצמם. שני אחים שסובלים מקיפוח הורי וזאת כי ההורים שונאים אחד את השני ומשליכים את השנאה על הילד שדומה לבן/בת זוג. גוניי לאם - סובל מהאב. קוזיי לאב - סובל מהאם.
לפחות גוניי זוכה לאהבת אם, מה שלא ניתן לומר על קוזיי שבעיקר זוכה לטענות מאב שקשה לו להביע רגשות.
אפרופו קולונגה, עוד מילה. בכלל לא ברור מההודעה שהוא חוזר לעולם הטלנובלות, כך שהכל פתוח אצלו.
"אדמת המלכים" אולי "אחוזה המלכים" החידוש לתשוקת הניצים ... מתחילה ב2 לדצמבר ...מחליפה את מלכת הלבבות.
בתגובה ל: קצת קוזיי גוניי מאת: taly10 כך שהפרק האחרון שראיתי הוא פרק 26. אבל אני לא בטוח שגוניי קופח על ידי האב, סמי כמו קוזיי מביע בקלות רגשות שליליים בקלות ורגשות חיוביים בקושי ובפרקים הראשונים סמי היה מאוד קשוח ומגעיל כלפי קוזיי. כך שייתכן שסמי שופט את גוניי על כפיות הטובה שקוזיי הקריב 4 שנים מחייו וגם זכה לשנאה נצחית של משפחת הקורבן כדי שגוניי יכול לסיים בית ספר ולעשות תואר באוניברסיטה והוא מתנכר לקוזיי בגלל שהאמת נודעה לג'מרה והוא חשש לאבד אותה, למרות שאחר כך בעצמו וויתר עליה ועל הכסף שהוא הלווה מיסורי מצפון וחשב שעשה טעות כי הוא נזרק לפח, אז אמנם סמי מאוד קשוח כלפי גוניי, אבל ייתכן וזה בגלל האגוצנטריות של גוניי ועקרונות הצדק של סמי. לגבי הדמיון בין קוזיי לסמי ובין גוניי לאימו, אין כל ספק, אין כל ספק שהיד הקלה למכות של קוזיי היא תורשתית, גם גוניי דומה לאימא מבחינת השאפתנות והניכור של האימא של קוזיי גם ללא ספק, אבל האם גוניי באמת סבל מהאב קשה לענות על השאלה, כי סמי קשוח כלפי כל משפחתו ומגיב באלימות כלפי כולם למרות שעכשיו עידן את התגובות כלפי קוזיי. גוניי הוא בהחלט דמות טראגית אך לא בטוח שהופלה על ידי האב.
בתגובה ל: האמת אני רואה את הפרקים בסוף השבוע מאת: EVGLEV
כי הן הרבה יותר מורכבות.
גוניי - הוא אח בכור וכל ההתנהגות שלו כלפי קוזיי אכן נובעת מאהבה/שנאה ואחריות של בכור כי אחיו הקטן אלוף בלהסתבך. אבא שלו מקפח אותו חופשי, אם זה לא ברור לך רק מההתנהגות כלפיו, אז העובדה שהוא מחליט לתת לקוזיי להיות שותף בחצי מהחנות, זאת חותמת די ברורה. אני מסכימה שיש בעיה עם האופי של גוניי מהסיבה הפשוטה, הוא לא הסגיר עצמו ונתן לקוזיי לשאת בעונש על הדריסה. אבל גוניי הוא בחור שמחפש להצליח כדי להוכיח לאביו ולכן הוא לא מבקש מבאנו שקל, חשוב לו לעשות הכל לבד. כל הדמויות מחפשות פה אהבה בגלל טעויות הורים. אגב לדעתי הוא עומד להיענש על כך, כי באנו על כדורים והיא בטח תתמוטט מתישהו ותגרור אותו איתה לשאול.... (אני צפיתי רק בתמונת הסיום בפרק האחרון כך שלא יודעת מה יקרה הכל ניחושים).
קוזיי - הדביקו עליו תווית של חסר אחריות ולכן הוא ממש נבואה שמגשימה את עצמה, כל מה שעושה, נכשל. אפילו סונאיי היא בת למשפחת שוטרים, מסכן, גם מפה באה לו הצרה. עוד אגב, מאחר ולסידרה הזו יש קווי טלנובלה עם כל ההיריון המדומה ונישואין ללא אהבה ובחורה חלשה שאי אפשר לעזוב (כמובן שפה הכל עטוף בחוכמה והיגיון פסיכולוגיים ברמת על), אני מנחשת שזיינפ וסימאיי יפילו אותו כמשוגעות לכל דבר. להבדיל מגוניי שמגיע לו עונש והשאפתנות כנראה תוביל אותו לאבדון... קוזיי יינצל בזכות אהבתו הכנה לג'מרה. היא קלפטומנית, אל תשכח, מתאימה לו כפושע, בטח תיתפס מתישהו.
בפרק האחרון שבו לא צפית, סמי מספר מעט על הנישואין שלהם. מסתבר שהם ברחו להתחתן בניגוד לדעת ההורים. כנראה שהאימא באה ממשפחה עם מעמד וסמי ממעמד פועלים, לכן היא שואפת להחזיר לעצמה את המעמד הראוי לה וזאת דרך בנה המועדף גוניי (שבטח מזכיר לה את אביה אולי אחיה אולי את עצמה). היא כנראה לגלגה על סמי כל השנים, מהתנשאות. הסיפור על הצלקת שסיפר לילדיו ממש פגע בו... כנראה משם התחיל השבר בינהם, הוא חש שאיבד את כבודו ומעמדו. היא החלישה אותו וכל זה צף לו כשהחלו ייסוריי המצפון על מה שעבר קוזיי בכלא, והוא לא עמד על שלו לעזור לו, ונתן לה להמשיך לשלוט במשפחה.
בתגובה ל: אני בכלל לא מקבלת את הדמויות כשחור ולבן מאת: taly10 כשגוניי הבין שהכול התחיל לא מהשתייה של קוזיי אלא מכך שקוזיי התכוון להציע חברות לג'מרה וגילה על הרומן שלהם ולכן היה חמום מוח במיוחד, הוא הרגיש הרבה יסורי מצפון.
הפיכת קוזיי לשותף היא עונש לגוניי שלא רוצה לעזור במאפיה, למרות שאכן סמי לא בירר אם באמת יש לו עומס בלימודים או שזה באמת סתם תירוץ כמו שהוא חושב וישר שפט אותו שהוא מזלזל בו. אבל גוניי כנראה משחזר את תפקידו מפטמגול בתור דמות טראגית עם מצפון וערכים, אבל ללא אומץ לשאת באחראיות על המצב ועם תסביכים, לכן סביר להניח שהוא יגמור רע במיוחד בגלל השחקן של קוזיי למרות השם קוזיי גוניי הזוג הראשי הוא קוזיי וג'מרה למרות שבניגוד ללטיניות גוניי מקבל יותר זמן מסך מג'מרה.
מעניין סיפור הנישואים שמסביר את הרצון האנדן לשלוח את סמי וקוזיי לאזאזאל באמצעות הכסף של באנו ומשפחתה.
אני דווקא מחזיק מזיינפ בתור דמות טובה ומקווה שלא ילכו לפי הקלישאה הטלנובלית שצלע שלישית שמפריע לראשיים יש להשחיר אותה (לא בכל הטלנובלות).
בתגובה ל: ברור שאין פה שחור ולבן מאת: EVGLEV
על פניו היא ג'ינג'ית. אבל צערי אני לא יכולה להתעלם מנורות אזהרה שהיא משדרת. מחייכת כל הזמן, די עלוקתית ... והכי חשוד בעיניי, השיחה עם ג'מרה שבה הצהירה שעוד לא הייתה מאוהבת ולכן ממש לא הזיז לה שנפרדה מבני הזוג... מה היא מסתירה ביומנה הפרטי? כאן כנראה טמונה התשובה. חשודה לאללה לצערי. אבל ממש יכול להיות שאני סתם שבויה בקווי טלנובלה דרום אמריקאית והדמות לא בכיוון בכלל.
כאימא אני יכולה לומר לך, אין כזה דבר להעניש ילד בזה שנותנים לשני משהו ששייך להורים... זה קיפוח. עונש צריך להיות נקודתי למקרה, ובטח לא חומרני או מעמדי...
כנראה שקולונגה חוזר למסך הגדול, לא לטלנובלות.
ורכילות...
מסתבר שקולונגה לא מוותר ומבקר באתר הצילומים של סניורה אסרו צמוד לבת זוג שלו... באופן אישי לא חושבת שיחזור לטלוויסה מקסיקו, חייו לגמרי במיאמי ארה"ב..
בתגובה ל: פינת השאלות/הודעות מאת: ההרצליינית היא מזכירה לה למה התאהבתי במנקשה וחליל הטורקית הראשונה. זה בדיוק סגנון הטורקיות שלטעמי.
ובהזדמנות יש להודות לעריכה של קרדאיי שבשביל ויוה ערכה את הפרקים מעבר לשני פרקים לפרק אלא 2.5-3 פרקים לפרק וכך 75 פרקים הפכו ל-199 ולא היו פרקים מעבר ל-51 דקות בויוה, בקוזיי גוניי יש גם פרקים של שעתיים ורבע ומתחלקים לשני פרקים של שעה וחמישה ושעה ועשרה ולדעתי בקרדאיי חווית הצפייה הייתה נעימה יותר עם פרקים קצרים יותר גם אם יותר פרקים ובקוזיי גוניי כל פרק מעמיס, לכן נחמד גם לצד פרקים ארוכים בקוזיי גוניי פרקים קצררצרים של אלף לילה ולילה ועוד עם תקציר הפרק הקודם שלא היה מאז מנקשה וחליל בסדרות בויוה. לא וויתרתי על קוזיי גוניי וויתרתי על אהבה ועונש, ואני רואה שבין אהבה ועונש ואלף לילה ולילה ידעתי לבחור בחכמה וטוב שויוה פלוס הביאו טורקית ישנה במקום הטורקיות החדשות המבוקשות בפורומים.
בתגובה ל: אלף לילה ולילה בדיוק כוס התה שלי מאת: EVGLEV
אלף לילה ולילה זה בעצם עיבוד לספר "הצעה מגונה" שהפך לסרט הסתמי "הצעה מגונה" של דבי מור (שרדפורד עוד מציל במעט)... בתור אישה אין מצב שאהנה מעלילה שוביניסטית שכזו.
לדעתי כדאי לך לצפות בקוזיי גוניי בכל ערב ולא להעמיס את כל ארבעת הפרקים בסוף שבוע. הסידרה כבדה ומלאת פרטי פרטים, היא מאד עמוקה שצריך בשבילה את מלוא תשומת הלב. אני כל כך, כל כך נהנת ממנה, היא פשוט מעולה לטעמי.
תודה על ההמלצה שלך על הקוראנית, אולי אתפוס את הפרקים השבוע ואחליט, אבל בתכלס כשיש לי סידרה אחת ששואבת אותי במאה אחוז, אני מתקשה להתמיד בנוספת, אני גם לא כל כך מתחברת לתקופתיות הקוראניות. בקוראניות אני דווקא אוהבת את הקלילות.
בתגובה ל: הטעם שלנו בהחלט שונה מאת: taly10 ללא תוכן
בתגובה ל: היא בהחלט דמי מור לא דבי- שם הרבה יותר שווה חח מאת: taly10 אבל אולי זה הולך להשתנות כי את האומץ לאהוב תחליף תהום של תשוקה וזה כמו האחים דל מונטה זה לא סדרה שאתאמץ כדי לצפות בה פעם שנייה ויתפנה לי זמן בערב לטורקיות.
בתגובה ל: פינת השאלות/הודעות מאת: ההרצליינית שחוזרת בסוף השבוע הזה, מדובר ברומן היסטורי, מעין סיפור אהבה של רומיאו ויוליה קוריאני, כשהדמויות המאוהבות ייתכן ופקטיביות, אבל האירועים ההיסטוריים בסדרה באמת התרחשו באותה תקופה בקוריאה.
אמנם קשה להשוות תקופתית קוריאנית לתקופתית של קרלה אסטרדה אבל אני יכול להגיד שההשקעה בתלבושות ובתפאורה באותה הרמה.
אלא רק את עשרת הפרקים הראשונים שלה, אולי, גם לא בטוח... לא מבינה מי מכין אותם, מילא בסנטה דיאבלה הייתה הפתעה, אבל פה? הסידרה מלפני שנתיים...
קוזיי גוניי, הסידרה המעולה הזאת... עוסקת באחים. בהורים. ממש לא בתחרות על ליבה של ג'מרה. היא עטופה במנטליות תורכית (שלמרבה הפלא מתקדמת ממקסיקו - הנשים עובדות ואפילו עוברות הפלה). היא עטופה בקווי טלנובלה. אבל בעיקרון זאת דרמה פסיכולוגית אדירה.
קוזיי הזה (קיבאנץ' שחקן עילוי), שבטח רב הצופים מחכים למשהו בינו לבין ג'מרה... חחח... אבל הוא מהתחלה שם מכסה על האהבה הזאת, כי היא שייכת לאחיו. רק בדרמה כל כך מושקעת ואיכותית ייקח זמן עד שהשניים הללו יתאחדו. אני מניחה שאיזה בלגן כלשהו יאחד אותם. הדמות שלו בנויה כל כך נכון. מיוסרת, חולמת או יותר נכון משוועת לאהבה. זו הסיבה שהוא שם עינו בזיינפ המעצבנת ( שעכשיו דיכאונית - בסוף נגלה שהיא סכיזופרנית, היא או בהיי או בדיכאון). הוא רוצה אהבה פרטית, נקייה רק שלו, בלי שותפים (אחיו למשל)... מישהי שקיימת למענו (לכן היא גם לא אהבה אף אחד לפניו).
דווקא אימא שלו, שהיא הדמות הכי בעייתית בסידרה, ובאשמתה שני בניה סובלים (כי גם גוניי נפל בידיים של חולת נפש, כמו אחיו, עד שצריך לנתק לבאנו את הטלפון כי היא לא מבינה אחרת). דווקא האדנן חשה (מהסיבות הלא נכונות כמובן) אבל עדיין חשה שהבחורה סינאי מפילה הבן שלה בצביעות. לו הייתה אימא כל השנים, הוא יכול היה להתייעץ איתה ולקבל תמיכה מהבית. אבל הבית שלו רעוע, ותמיד מוביל אותו לאבדון(כמו התאונה), והוא כמה מפתיע אולי לא מפתיע, דווקא בבית נשלט ולא שולט (כמו שמנסה עם פהארט). האיש צמא לאהבה, ממש דמות טראגית.
וואי יש כל כך הרבה לכתוב על הסידרה הזו... היא כל כך מעולה... חפרתי מספיק... אגב השחקנית המגלמת אתגולטן והייתה מאדאם באהבה אסורה ... שחנית פשוט בכל רמח אבריה (מניחה שהיא שחקנית תאטרון - איכותית ברמות על).
בתגובה ל: כרגיל הפרומו של ויוה לא משקף את הסידרה.. מאת: taly10 ללא תוכן
בתגובה ל: כרגיל הפרומו של ויוה לא משקף את הסידרה.. מאת: taly10 אבל באמת מעצבן לראות בכל פעם בגרסה המלאה של הפרומו את ג'מרה משבחת את גוניי כשכבר בפרק 30 שהוא פרק 15 טורקי היא בזה לו ובמיוחד בפרקים שמשודרים עכשיו. אבל סך הכול בונים את הפרומואים מקטעים מהתחלה נדיר שיופיעו בפרומו קטעים שהם מהאמצע או שמגלים את הסוף.
אכן טורקיה מצד אחת מבחינה חוקית יותר ליברלית מאמריקה הלטינית שאפשר שם לעבור הפלה ואפילו במנקשה וחליל ראיתי כבר שכשבחורה מגיעה לטיפול אחרי אונס, מיד נותנים לה משהו שלא תיכנס להריון. אבל מצד שני יש חברות שמרניות בכפר שחיים בימי הביניים ורוצחים על כבוד המשפחה ומשדכים אנשים שלא מכירים לחתונה. אבל בטורקיה הרוצחים על כבוד המשפחה יושבים בכלא, אבל זה לא מפריע לתומכיהם להעריץ אותם, גם זה ממנקשה וחליל.
לצערי נראה לי שלקראת הסוף הסדרה תיכנס למשבצת הלטינית של זוג ראשי וצלע שלישית רעה ותתמקד בבניית הקשר של ג'מרה וקוזיי וגניי יהפוך לרשע והתסריריטאי לא מסתיר את רצונו לראות את קוזיי וג'מרה כזוג גם אם הוא דוחה את זה הוא כבר דואג להראות שהם מאוהבים ואף רומז שג'מרה בחרה בגוניי בבחירה של השכל כי לא הכירה את קוזיי האמיתי וקוזיי שהיא הכירה הבהיל אותה ולכן הלכה על גוניי בתור פשרה.
אגב ראית או הקלטת את פרקי אזל עם קיבאנץ'?
האימא באמת מעצבנת היא לא למעשה מוכרת את גוניי לבאנו ועם כל הרוע של סימאי כשסימאי רק באה הביתה האדנן פסלה אותה רק בגלל מעמדה הנמוך אם אפשר לקרוא לבת של קצין משטרה בדימוס מעמד נמוך. עכשיו יש לה די ויותר סיבות לשנוא את סימאי אבל קודם לא. וגם הרצון שקוזיי יקח על עצמו את האשמה זה רק שיקול תועלתני, קוזיי לא יכול להתקדם בלימודים כי הוא מסתבך בצרות ולא יוכל להגיע גבוהה בגלל הביש מזל שלו כפי שאמר לגוניי שהוא לא יכול לתכנן תכניות אפילו למחרותיים ואילו לגוניי יש עתיד שמבחינתה נהרסו בתאונה שנגרמה באשמת קוזיי ועליו להחזיר להם את התקווה להתקדמות.
משעה 21:00 פריים טיים ל - 20:00.
את מקומה תתפוס מה - 2 לחודש אדמות המלכים. דיאז הזיקית שהיה כבר ערס בקמע, פסיכופט בסנטה, פרקליט שרמנטי בעלובי החיים, מביא אותה פה בקמפסינו קשוח... (התפקיד הקבוע של פבלו מונטרו ). אוי טלוויסה, טלוויסה...
קיבאנץ' טטליטו - ארז מיטלטליו ועבר לארה"ב. ראסל קרואו שראה את עבודותיו וכישורי המשחק שלו, התרשם מאד מאד מאד, המליץ לו לנדוד, לשפר אנגלית, לשנס מותניים והופ לעבודה. מראהו פותח לו שוק רחב בהוליווד, לא רק מחבל, ערבי... ואולי איזה יהודי מהמוסד.
קולונגה עסוק בסרט. גם אצלו מסתמן שזה קשור בהוליווד. לא ברור עדיין האם הסרט באנגלית או בספרדית.
בהצלחה להם - שחקנים מוכשרים מאד.
בתגובה ל: פינת השאלות/הודעות מאת: ההרצליינית אני לא רואה את הסדרה אבל לפי הפרומו היא נראית קומדיה מצד שני באתר של ויוה מסופר על עלילה די כבדה.
אז מה נכון?
אלוהים נתן לנו שתי אוזניים ופה אחד כדי שיותר נקשיב ופחות נדבר.
בתגובה ל: האם טירונים היא קומדיה או דרמה? מאת: tami_y כי בפרקים הראשונים השוטרים החדשים נראים כמו ליצנים. אבל יש עלילה שלפני שבה אימו של אחד הבלשים החדשים העידה ונרצחה והילד הופך לשוטר תחת פיקודו של הקצין ששכנע אותה להעיד ומבחינתו לא סיפק לה את ההגנה שהבטיח ונראה בפרקים 5-6 שהפושע שרצח את אימו וניסה לרצוח אותו כילד עדיין בסביבה ובקשר עם הקצין שדווקא לא נראה מושחת אבל איכשהו יש קשר למאפיה מתחילת הסדרה וגם אחד הבלשים מחפש נקמה. היא יותר קומדיה רומנטית וקלילה, אבל לא כזאת קומדיה שבה אין מתים, אפילו בפרק 5 ילד בן שבע נהרג מתאונת פגע וברח, כך שזה לא פול האוס אך גם לא אייריס.