"כשקשה לי אני חושב עליך בהולכי ברחוב, כשאני שותה קפה"
-במהלך החיים השגרתיים לפני שידעתי"
-התעייפתי" - -גם אם לא נוכל להיפגש שוב הפכת עבורי למקור של כוח- -הזכרונות ממך תמיד לצידי- -הפכו למקור מחמה חמים עבורי- -ואז המותק שלי מנסה להתרומם עם הקול שלו לגבהיים וממשיך לזמר...
"בלילה בו הלכת- "רציתי כל כך לעוף,
וככה זה ממשיך וממשיך--
בתגובה ל: Triangle משולש. מאת: מאימאי10
בתגובה ל: מילות השיר בתרומה של אדוה מאת: מאימאי10 ללא תוכן
בתגובה ל: תרגום -- וגם תרומה אבל כאן אנגלית. מאת: מאימאי10 ללא תוכן
עם הקול המלטף המרגיע הזה. בכלל פסקול הפרק הראשון נישמע מבטיח.
בתגובה ל: השימלה השחורה הקטנה המזמרת מאת: מאימאי10 ללא תוכן
קבצים מצורפים:
בתגובה ל: זמרת או שחקנית- מאת: מאימאי10 אשר כתבה מקווה שתהנו----
נהנים נהנים ,ותודה רבה. יש לברך על דרמה טובה עם תרגום טוב הנותן הרגשה טובה החלק שלי הוא לברך אלה שכמוך יושבים ולמרות כל המצב הכללי הקשה בכלל-- תופסים יוזמה ומביאים דברים טובים המדברים בעד עצמם. חן חן לך, מתרגמת יקרה.
קבצים מצורפים:
בתגובה ל: ל מתרגמת מאת: מאימאי10 ללא תוכן
קבצים מצורפים:
בתגובה ל: תודה ל- rebecca azizov מאת: מאימאי10
האמת לא ציפיתי במהלך הזנחתי בת השנה את ("ראש הממשלה")
שיעבור אפילו את "כישוף"----- "סורטילגיו"- - ויליאם לוי, ו -ג'קלין בארקמונטס, שם היו -שיאים ספניוליים ... שטרם נרשמו בהיסטורית הצפייה , לדעתי גם עדיין לא נשברו מספרים אלה.
ואילו כאן פריימינסטר , הלקוחות התלקחו מהדרמה דוברת קוריאנית ותרגום מצויין באנגלית ואכן המספר הזה 54,307
צפיות.....
הוא הוכחה כי הבחירה טובה,
השחקנים מצויינים וכמובן הסיפור,
בעיקר , פרק זה.
פה צופים במלחמה האחרונה של האבא שעוד רגע עולה לשמים ומשאיר את בתו לבד בעולם, מעורר חלחלה איך דברים שרואים מכאן לא מנחשים שם. מזעזע. וכה עצוב. מצמררר.
בתגובה ל: חמישים וארבע אלף, שלוש מאות וארבע- צפיות מאת: מאימאי10
Dec 13 2014 11:46 am I gonna watch this drama solely because of LBS. Fell in love with him in prime minister n I. Such a sexy man as describe abt him in PM n I. Saranghe oppa
מדהים -דצמבר 2014 והמותק הזאת מלמעלה שכתבה בפוסט באנגלית,, מאוהבת בשחקן ולפיכך היא מתכוונת לצפות בדרמה משולש באיטיות.
ברור שזאת הצעה מצויינת שכבר מתריעה: באם יש בידיך- מעט מאד זמן בחר דרמה טובה עם האהובים -עליך, והקפץ את מדד החיים לשיפוץ פינות חמד כמו "משולש" שוקק הפעילות ועמוס לעייפה במרדפים וטיפול בחידה לאן נעלמו בני משפחתי ברגע מסויים. העצה טובה מאד-
בתחושה - יש עוד ואנחנו נחכה למתרגמת בקצב, שהוא מצויין. ומטופל בתרגום : מהנה ומספק.
בתגובה ל: השימלה השחורה הקטנה המזמרת מאת: מאימאי10
איזה פסקול...
לא למות----????
איזה יופי של מוסיקה כורת -את הלב. איזה ביצוע פילהרמוני, כל הכלים המוסיקלים נמצאים בנעימה זו ומכוונים אותי לחוש את משקלה של הדרמה, אומנית- אני נותנת יד .איזה קול איזה קול.
בתגובה ל: Tears Keep Falling (Triangle OST מאת: מאימאי10
i love to hear her sing,her voice is so beautiful and hearing her sing is like a breath of fresh
ממש ככה. אוהב-ת לשמוע להאזין ל קול הזה. שלא לדבר על המילים המתורגמות העסיסיות הגועשות המשקפות התאמה בין שני אלה,' exciting
הקוריאנים בעלי הכישורים הצליחו שוב לארגן טלנובלה- דרמה קוריאנית לפי "כללי המשחק "עניים, עשירים, שיויוניות הרפתקאה ,מסמך רדיפה ,הכל מהיר ומלווה, בטקסט ובמוסיקה טובה.
Una de mis canciones favoritas del Dorama #Triangle me encanta Muy buena
בתגובה ל: Triangle משולש. מאת: מאימאי10
אני רואה שלא חסר לך מה לראות, עם שפע הדרמות והתרגומים שמציפים אותנו :)
אגב, נתקלתי בפרצוף מוכר בדרמה Pride and prejudice שסיימתי לא מזמן, וישר נזכרתי בך
הוא לא קיבל שם הרבה זמן מסך, אבל קשה להתעלם ממנו...
iDana לשעבר
בתגובה ל: מה נשמע מרי? מאת: danarod לי קשה קשה קשה. אפילו -מאד. טוב שיש את הישנות.
בתגובה ל: האח החורג האמיתי" של קאנג'ה הנאהבים מאת: מאימאי10
ושהמצב ישתפר בכל החזיתות בקרוב
iDana לשעבר
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית איזו חגיגה. היון בין - הלא הוא סאם שיק/ג'ון וו, האן ג'י מין- סונג יונה, ואפילו את הונג ידידנו מ"המלך סאן" ראינו שם. עם שלישיית שחקנים כה מוצלחת, הציפיות ממריאות. אבל אם לשפוט לפי הפרק הראשון לפחות, לא נתנו להם להתבזות.
דמות ראשית עם פיצול אישיות מהותי, מאלפת חיות בקרקס, רצח ומיסתורין...כל זה כבר בפרק 1.
הדרמה כבר עלתה באחד האתרים הידועים, על ידי המתרגמת החרוצה והמהירה -אדוה, וכמובן שתעלה בקצב קוריאה, כך שמן הסתם נכונו לו עוד שבועות של ארוכים של המתנה עד לסוף.
אבל בסדר, זה אומר שבינתיים אפשר לפתוח פה שרשורי צפייה משותפת. מי עוד בענין?
וכמה נקודות שטחיות ביותר לציון: היון בין עדיין רזה עד מאד, והוא נראה בחלק מהזמן כמו הבחור החמוד שאנו מכירים, ובחלק אחר כמו דוגמן משקפיים, אבל עדיין היה שלב בו הוא מסתובב בטייטס צבעוניים של אג'ומה שהתקשיתי לעכל.
האן ג'י מין נראית יפה ושונה- מה שמעורר את השאלה כמה ניתוחים פלסטיים היא עברה מאז הדרמה האחרונה בכיכובה. רק הונג נשאר כפי שהיה. עם תספורת שמסתירה את האזניים...
מקהו שהפרקים הבאים לא יכזיבו. בינתיים, נהניתי עד מאד.
בתגובה ל: הייד, ג'קיל ואני- פרק 1 מאת: zilpa
שמחה לשמוע שאת נהנית מהסדרה :)
כמו שכתבתי לך גם במייל, לא כ"כ בא לי על הסדרה הזו כרגע. אני צופה בסדרה אחרת שעוסקת בפיצול אישיות (Kill me heal me), וחוששת שאם אצפה בעוד סדרה כזו, אתחיל להתפצל בעצמי וחוצמזה אני לא מחובבי ביני...
אגב, קראתי באחד הבלוגים שהיה באזז לגבי גובה המשכורת שלו בסדרה, אבל הבלוגרית טוענת שהוא מצדיק את ההשקעה - כי הוא נושא על כתפו כ-80% מכובד העלילה ומזמן המסך
הנה הפוסט המלא שמתייחס לפרק 3 בסדרה (אני רפרפתי רק על הפתיח):
בתגובה ל: היי יקירה מאת: danarod אבל כשאגיע- אקרא.
חבל מאד שאת לא מצטרפת אליי...דוקא חשבתי שסונג יונה חביבה עלייך...
אני חושבת שרק הפעם, כשאני צופה בסדרה זו, אני מעריכה כראוי את כושר המשחק של ביני. קודם חשבתי שהוא סתם יפה...
וברצינות, הוא באמת הצליח להפגין מנעד רחב של תפקידים בשנים האחרונות. נראה כאילו דרום קוריאה גילתה את הפסיכיאטריה אחרי הרוחות והשדים שהיו מנת חלקנו קודם. אפשר לומר שיש בזה משהו דומה. שד מודרני שנכנס באדם וגורם לו לנהוג באופן לא רציונלי.
מעניין, אבל בלימודי הפסיכולוגיה שלי אחד הדברים שלמדנו, זה שבניגוד לסרטים המודרניים, האנשים שסובלים מפיצול אישיות לא יעשו משהו המנוגד לאופיים הבסיסי. הפסיכופתים ידעו להראות מקסימים ולבצע מעשים נוראיים, אבל המפוצלים לא ישנו את ערכי המוסר שלהם גם כשיחליפו דמות. אם תחליטי בכל זאת להצטרף אליי- תעדכני. את יודעת שאשמח!
בתגובה ל: טרם הגעתי לפרק 3 מאת: zilpa 2 הראשונים בילבלו אותי מאוד , לא הבנתי מי נגד מי... אבל בשלישי כבר הכל התחיל להסתדר לי , אני לא מוצאת שהוא חתיך הורס , אלא שהגומות שלו הורסות.. הוא שחקן מעולה בד"כ וגם כאן הוא מפגין יכולות טובות. הקוריאנים מתבייתים כל פעם בנושא אחר , פעם זה הלוך ושוב לעבר /עתיד פעם פנטזיות ורוחות רפאים ..ולאחרונה בפסיכולוגיה /פסיכיאטריה ואת האחרונים אני אוהבת יותר (וכמובן אפולו שלי ומיס אוליב היו הכי טובים עד כה) מחכה לפרקים הבאים , בינתיים אני לא חסרה בדרמות... שבת שלום
בתגובה ל: היי ילדות מתוקות שלי ,ראיתי את 3תם מאת: kler181
מה שלומך? כיף להיפגש כאן :)
גם אני אהבתי את אוליב ואפולו שלך, הם באמת היו מעולים :) זה מחמם את הלב לראות איך צוות הסדרה הזו התגבש ומפרגן אחד לשני. קראתי שאפולו וחבריו לסדרה מתכוונים לצפות בקרוב בהצגה שבה מככבת אוליב - "לחנך את ריטה" (זו כנראה ההזדמנות האחרונה לצפות בהצגה בכיכובה).
עם קצב הייצור של הקוריאנים, אין סיכוי שנסבול בקרוב ממחסור בדרמות אני עכשיו נהנית מאוד מ-Misaeng. וסתם בשביל הקוריוז ( למחמירים בלבד) באחד הפרקים היה אפשר לראות מסמך כתוב בעברית... זה לא מפליא, כי הסדרה מתרחשת בחברה שעוסקת במסחר בינ"ל, כולל במזרח התיכון, והיא כללה צילומים גם בירדן.
iDana לשעבר
בתגובה ל: היי אורה מאת: danarod הצילום של המסמך בעברית ממש מצחיק אותי...טוב לא ראיתי את הדרמה הזו ואני רואה שאת נהנית ממנה, ה-siwan הזה הדליק אותי בדרמה triangle אני פשוט נמסה ממנו..הוא שחקן מדהים ונכון לו עתיד מזהיר... האם ידוע לך אם מתרגמים אותה ? או שאת רואה באנגלית... לענייננו , גם אני לא מתלהבת מביני ואת לא במיעוט. לגבי הדרמה , טרם נסקה אצלי , אני כבר שבעה מסיפורים על יורשים עשירים וסינדרלות ,עוד לא ראיתי את פרק 4 , כשאראה נוכל להרחיב בדיבור(מקווה)... בינתיים אני מאוד נהנית מ healer הראשי משחק נפלא (אהבתי אותו מאוד בקיסרית קי)..אבל מי שצד את עיני זה השחקן הבוגר יותר yoo ji tae שזכור לי מהסרט האירוטי Secret Love (בתפקיד כפול כתאומים שאחד מהם בקומה והשני מתחיל עם אשתו)... הוא חתיך הורס... תכלס, מתי את מתפנה עבורנו, מקווה שתמצאי את הזמן המתאים כי אני מתגעגעת מאוד
בתגובה ל: היי יקירתי ,מה זה התגעגעתי לדיונים האלה מאת: kler181
Misaeng היא ממש חוויה רגשית ולימודית בשבילי... על הבחירות האישיות והמקצועיות ועל המסלול שעושים בחיים. Siwan מצוין וכל הקאסט נהדר. אני צופה בתרגום לאנגלית, ואם מישהו יחליט לתרגם לעברית הוא יעבוד קשה, כי הפרקים ארוכים ועמוסים בדיאלוגים, ויש גם הרבה ז'רגון עסקי (שאני לומדת יחד עם חלק מהדמויות ).
שמעתי ש"הילר" ממש כייפית וסוחפת, כמות התגובות על הפרקים בדרמבינס שוברת שיאים... אני מקווה לנסות אותה מתישהו בקרוב. מקווה שנצליח להיפגש בקרוב. אני די עמוסה בתקופה האחרונה, אבל אולי נצליח לארגן משהו :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: גם אני התגעגעתי מאת: danarod ממש הזנחתי את הדרמות הקוריאניות בתקופה האחרונה- הדרמה הקוריאנית האחרונה שצפיתי בה היתה Master Sun ועל הכונן החיצוני מחכים לי הדרמה "אהבה מכוכב אחר" וסרט בכיכובו של פארק שי הו.
ואגב, מישהו שמע על הדרמה הזאת? היא נראית לי מאוד מעניינת...
היו לאנשים בעיקר השגות לגבי הסוף. לא צפיתי עדיין, אבל אני מתכוונת לעשות זאת מתישהו, בעיקר כי משחקים שם שניים מהשחקנים החביבים עליי - Jo Seung Woo ו-Jung Gyeo Woon.
iDana לשעבר
בתגובה ל: היי ילדות מתוקות שלי ,ראיתי את 3תם מאת: kler181 לא נעים להיות החברה היחידה :)
אני מאד אהבתי את אפולו ומיס אוליב. אני מאד שמחה שהביאו אותם ל"ויוה". הם טיפלו בנושא ברגישות ובכשרון. נראה לי שמעולם לא חיבבתי את אוליב יותר משחיבבתי אותה ב"זה בסדר, זו אהבה". ואפולו שלך...איזה שחקן. מדהים. לגבי "הייד ג'קיל ואני"- אני דוקא לא מצאתי את עצמי מבולבלת משני הפרקים הראשונים. אבל אני מאד מקווה, שכמו שאפולו ואוליב לא הכזיבו, כך גם פה העלילה תתפתח באופן מרתק ומשביע רצון. שתיראה כאילו מישהו חשב על הדברים, ולא סתם חירבש את קטעי הסיום מצד שני, בואי נקוה שהצפייה בקצב קוריאה, לא תגרום לעצבים מרוטים. אני רגילה למרתונים ולסיפוקים מיידים..:)
ושוב- כיף שהצטרפת!
בתגובה ל: טרם הגעתי לפרק 3 מאת: zilpa
שני יורשים עשירים עם הפרעת זהות דיסוציאטיבית בו זמנית... לא מבינה למה ערוצי הדרמות נותנים להם להתנגש ראש בראש, באותה משבצת שידור אבל אני לא פוסלת את האפשרות שאצטרף אליכן בהמשך
לגבי תיאור ההפרעות הנפשיות בדרמות, זה לא מפליא שגם בתחום הזה הדרמות לא ממש מביאות תיאור נאמן למקור, אלא מקצינות דברים ו/או משתמשות בזה כאמצעי עלילתי, בהתאם ליד הדמיון הטובה או הקלישאתית. נתקלתי במאמר שנראה מעניין, "זהות דיסוציאטיבית וייצוגה העכשווי במדיה" (הוא הופיע כאחד המקורות לערך בוויקיפדיה), אבל לא הספקתי להתעמק בו.
אני אכן מחבבת את האן ג'י מין, אבל לא עד כדי כך שאנסה במיידית כל דרמה שלה (והאמת, מ"הנסיך בעליית הגג" בכיכובה די השתעממתי). מביני התלהבתי רק בדרמה אחת מתוך ארבע בכיכובו שיצא לי לראות, כך שסטטיסטיקת הצפייה שלי איתו לא מזהירה, והוא לא נחשב ל"מקדם צפייה" מבחינתי.
אגב 1, זה הפרויקט המשותף השני ברציפות של שניהם אחרי הסרט The Fatal Encounter. יש מצב שהם נהנים לעבוד ביחד? הדעה הרווחת בבלוגים שראיתי, היא שהכימיה ביניהם לא מדהימה בינתיים, ושהדמות שלה די מאכזבת.
אגב 2, איך את מתרשמת מהמשני (סונג ג'ון, הזכור כבטטה המתוקה ב"חיי האהבה שלי 3"?). אני מסמפטת אותו, אבל קראתי באחד הבלוגים שהוא לא זוכה ליותר מדי זמן מסך בינתיים.
שבוע טוב
iDana לשעבר
בתגובה ל: לא בטוחה שאני מסוגלת להכיל מאת: danarod ורק בשני הוא הופיע. הוא חמוד עד מאד!!!! ממש נראה פה טוב.
אני לא יודעת אם האן ג'י מין וביני מסתדרים, אבל על המסך הם נראים ממש מצויין.
עוד דמות שזו לה (לפחות ככל הידוע לי) הדרמה השנייה שלה עם האן ג'י מין, היא מיודענו בעל האזניים הונג מ"מהמלך סאן". אני בטוחה שאם היו משבצים שם בעל גומות אחר המוטיבציה שלך לצפייה היתה עולה...
בכל מקרה, מאחר שאנו רואים בקצב קוריאה, יש לך שפע של זמן להשלים ולהצטרף. כבר המון זמן שלא עשינו צפייה משותפת- נראה לי שיהיה כיף
אני לא יודעת מה יש לקוריאנים עם יורשים עשירים. אבל הם ממלאים את כל הסדרות שלהם. מעטות הסדרות שמתארות סתם זוגות רגילים בלי שאף יורש עשיר נדחף לו באמצע. מעניין כמה יורשים עשירים ראינו בקוריאה בלי שנדע שיש לנו הזכות להתחכך בכסף :)
בתגובה ל: ראיתי שני פרקים בינתיים מאת: zilpa
ואת הגורמים שמשפיעים על המוטיבציה שלי לצפייה אבל כן, גם הרצון לדסקס יחד עשוי להניע אותי בכיוונים שלא חשבתי עליהם
תראי, אולי אנחנו לא מודעות ליורשים הקוריאנים העשירים שחלפו על פנינו, אבל לפחות נתקלנו בצרפתי מקושר היטב שהסיפורים שלו יכולים לשמש כבסיס ראשוני לדרמה, לא?
אגב, בראיון לקידום הסדרה, ביני אמר שהאן ג'י מין היא היפה ביותר מבין השחקניות... לפחות לא ביקשו ממנו להשוות בינה ובין האקסית שלו, סונג היי-קיו, שנחשבת לאחת השחקניות היפות בקוריאה
בתגובה ל: את מכירה אותי מאת: danarod האקסית שלו מהממת ברמות על. גם אהבתי אותה ב"טירונים" למרות שהיא משחקת שם דמות של אהבלה...
אבל כאמור, האן ג'י מין נראית הרבה יותר יפה בדרמה הזו מכל הפעמים שראיתי אותה קודם.
ויי, ויי, ויי, איך הזכרת לי עכשיו את פייר המליונר. שכחתי ממנו לגמרי. אני חושבת שבהחלט אפשר לעשות דרמה על דמותו. רווק, מיליונר, אנטיפת ומיזנתרופ, וגם נוגע ללב...זה יכול להצליח. אבל איכשהו נראה לי שלא קל יהיה לקוריאנים לעשות דרמה כשהגיבור הראשי שלה צרפתי ולא קוריאני.
וגם אני לא בטוחה איזו דמות אפשר לשדך לו...יש לי הרגשה שהוא לא מתלהב מלכלוכיות...:)
בתגובה ל: עם כל הכבוד להאן ג'י מין מאת: zilpa האקסית שלו זו song hye kyo מהדרמה פול האוס הראשון ומהדרמה הרוח נושבת בחורף עם אפולו שלי
לגבי גו ארה (טירונים) הייתה שמועה בזמנו שהיא יוצאת עם קים מין ג'ונג ("כבודו של ג'נטלמן") שעשה תפקיד אורח קטן ב-Reply 1994 שבה היא שיחקה, אבל מאז לא שמעתי על זה כלום...
בתגובה ל: זילפה מתוקה,האקסית לא שיחקה בטירונים !! מאת: kler181 אבל היות ואני לא בקיאה בחיי האהבה של הכוכבים בקוריאה, מן הסתם צודקת...
בתגובה ל: עם כל הכבוד להאן ג'י מין מאת: zilpa
בדרמה Tamra, the Island (שמתורגמת בימים אלה לעברית) כיכב שחקן צרפתי שגילם דווקא בחור בריטי... אבל הדרמה זכתה לרייטינג די נמוך. היא דווקא נראית חמודה מהטריילר:
ואם לא דרמה, אולי אפשר לעשות איזו קופרודוקציה קוריאנית-צרפתית על עלילות פייר בתפוצות...
iDana לשעבר
בתגובה ל: טוב, מה לא אומרים בשביל היח"צ מאת: danarod עכשיו צריך למצא משקיע...:)
וגם על העלילות שלנו בקוריאה היה אפשר לעשות איזו דרמה. לא? היו לנו לא מעט הרפתקאות באי אודו, בג'ינג'ו ובעוד מקומות....
בתגובה ל: יש לנו רעיונות מגניבים מאת: zilpa
אפשר לעשות דרמה משטרתית על "אג'ושי מהמכבסה"
אגב, רצה עכשיו בקוריאה סדרה שנקראת "מכבסה שוודית", אבל אני בספק אם העלילה שלה מותחת כמו העלילות שלנו
iDana לשעבר
בתגובה ל: הייד, ג'קיל ואני- פרק 1 מאת: zilpa אני אוהבת שרשורי צפייה משותפת, אז כל הכבוד על היזמה, וסליחה שלקח לי כל כך הרבה זמן להצטרף.
אני מודה שהיה לי קשה להתאפק עם הרצון לראות את הסדרה הזו, אפילו שזה לא שארוץ לראות כל סדרה של היון בין (לא מתכוונת לראות את מלכת השלג) או הונג או כל שחקן אחר שהוא, אבל אלה כן שחקנים שמסקרנים אותי, והעובדה שיון בין בתפקיד כפול וגם הונג שם והליהוק באופן כללי (יש שם המון שחקנים שאני מכירה מכל מיני סדרות) והנושא סקרנו אותי.
ולכן התחלתי לצפות בה עוד לפני שתורגמה לעברית, ואני עדיין מוצאת אותה מסקרנת מספיק כדי שארוץ לצפות בפרק הבא מיד כשהוא יוצא, אך לא מסוקרנת מספיק כדי שאחזור לראות קטעים שפספסתי (אני מפספסת לפעמים כי יש קטעים שפשוט מרדימים אותי בצפייה הלילית שלי, ואז אני אומרת לעצמי טוב אני אשלים את זה אחר כך בגרסה המתורגמת אבל זה לא קורה)
אז הנה כמה מחשבות שעברו בראשי במהלך הצפייה:
1. קטעי המעבר שלו בין רובין לשם היותר מסובך שלו כפי שהוצגו בסדרה בהתחלה עם כל תופעת המחנק וההתקפלות, נורא הזכירו לי סרטי פנטזיה בהם הגיבור נהפך פתאום לאדם זאב וכיוצא בזה. אז חשבתי שזה מעניין להפוך את הקטע של האנג'ל/אנג'ולס לקטע שהוא כביכול יותר מחובר למציאות גם אם סיפורו של בילי מליגן האיש עם 24 האישיות (או מי סופר) שהוצג בפרק הראשון בעייתי אפילו שהוא אכן מוכר מהמציאות.
2. יפה שהם עשו שהדמות הלא דומיננטית שמשתלטת ולא רוצים שתשתלט היא דווקא הדמות הטובה, אבל הם עשו עבודה טובה מדי בלהציג אותו כחייכן אוויל, כך שזה קצת הופך את רגעי המסך של רובין למשעממים יותר בעיניי. במיוחד מבחינת האינטראקציה בינו לבין הגיבורה.
3. בהתחלה חשדתי שידו של "הונג" (מישהו זוכר איך קוראים לו כאן?) בניסיון הרצח של הפסיכולוגית מתוך רצון שהגיבור לא יבריא לעולם, אך מכיוון שהוא הוצג בהמשך כדי בור לגבי פיצול האישיות של הגיבור, הבנתי שטעיתי. אם כי דמותו של הונג בסדרה נותרה עדיין מפוקפקת.
4. הקטע עם הסחיטה על ידי הצילום והמחיקה מהפלאפון שהוצג בפרק הראשון היה בעייתי ביותר. אסול הפנתה את תשומת ליבי לכך שבעוד שלגיבור יש את הזכות החוקית והמוסרית כבעל העסק לפטר את עובדיו כל עוד הוא עומד בתנאי הפרת החוזה, הרי שניסיון הסחיטה שלה הוא עבירה על החוק וההצגה שלה כ"טובה" ושלו כ"רשע" יש בה משהו בעייתי. והיא צודקת בכך למרות שלא שמתי לב לזה מראש, אבל שתינו הסכמנו בינינו שהגיבורה התנהגה בסצנה הזו בטמטום מוחלט (מי הולך לסחוט מישהו עם צילום מבלי לעשות לו גיבוי מראש) מה גם שאני ציפיתי בגלל ששערוריית הדלפת התמונות המביכות לרשת, שהדגישה את העובדה שלא מספיק למחוק מהטלפון צריך גם למחוק מהענן, שהם לפחות יזכירו את האפשרות שאולי נשמר משהו מזה על הענן,ודי התעלמו מזה.
5. אני הייתי בטוחה שהפסיכולוגית נרצחה בפרק הראשון ושאנחנו צופים בגופתה המוטלת על הרצפה, כל סיפור היעלמות הגופה נראה כנועד להשאיר באוויר את האופציה שהיא בחיים, ואני תוהה מה יעצבן אותי בסוף יותר לגלות, שהיא אכן בחיים או שמשכו את החדשות על מותה לאורך פרקים סתם.
6. התפקיד של המהפנט כאן די משעמם. (הוא אחראי על החלקים העיקריים שמרדימים אותי, אולי זו השפעת ההיפנוזה שלו...)
7. לא כל כך אהבתי את ההצגה של גיבורי הסדרה כמכירים ממקודם בפרק השני אבל זה כן הסתדר לי אחר כך עם האופן שבו זה הוצג בפרקים שאחרי.
כרגע אני בעיקר סקרנית לגלות מה בדיוק קרה לפני חמש שנים, מה יש לכולם נגד רובין (חוץ מהחייכנות שלו) ועד כמה הדמות של הגיבור הראשי מתכחשת לרגשותיה האמיתיים (או יותר נכון לרגש האשמה שהיא חשה כפי שרמזה הפסיכולוגית בפרק הראשון) והאם הם ילכו בקו של מה שירפא אותו זה בסופו של דבר להכיר ברגשותיו כדי שהוא יוכל להיות גם רובין וגם מי שהוא ולא יצטרך להתפצל לשניים, (שזה קצת פשטני אבל היה נראה לי שזה הכיוון שבו הם חושבים ללכת אחרי שני הפרקים הראשונים) או שהם ילכו על פתרון אחר (או שישאירו אותו מפוצל גם בסוף).
בתגובה ל: הייד ג'קיל ואני - מחשבות כלליות מאת: אורלי טוב, אני דוקא לא מתלוננת על רובין. נתחיל בזה שאני מאד מחבבת את החיוך שלו. אבל יש במנכ"ל גו סו ג'ין, משהו כ"כ מופרך ומוכר לנו מגיבורי הרומן הרומנטי (דמות עשירה, מתנשאת, עם לב רך...) שאני יכולה להבין למה האינטרקציה שלה עם הגיבורה יותר מעניינת. הרבה פעמים בסדרות מראים את הגיבור הטוב- שעוזר לנערה ללא הרף, מול הגיבור "הרע" שמתנהג בצורה מכוערת לא פעם, אבל בסוף זוכה בה. הפעם יש פה את שתי הדמויות באותו האדם. אני מניחה שבשלבים הבאים הם יתחילו לקנא האחד בדמות של השני.
אני חייבת להודות שלמרות שאני יודעת שזו סדרה אחרת, אני כל הזמן עושה השוואות ל"זה בסדר, זו אהבה"- וזה בינתים תמיד לטובת "זה בסדר זו אהבה", שכן אצל אוליב ואפולו (של אורה) בנו את הסיפור נדבך על נדבך, עד שהבנו עם מה אנחנו מתמודדים ואיזה סיפור מורכב מכינים לנו כאן. פה די מההתחלה ברור החיבור בין השניים, הקטע הפסיכולוגי של הפיצול הוא מצב נתון, והתעלומה היא: למה הטכנאי הזה בבית החולים פגע בד"ר קאנג? (יש קשר לפריצת הדרך הטיפולית שלה? אין קשר? חיה? מתה? עבור מי הוא עובד?)
בינתיים אהבתי את הפרק הראשון מאד, ואת האחרים פחות. מקוה שתהיה מגמת שיפור...
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית השחקנית הקוריאנית היפה ג'ונג סו מין הגיעה לפריימרת הסרט "האדם הקדמון " שהיא מסובבת כמה ראשים של גברים חרמנים,עם רגליה החשופות ועם סגנון לבוש עכשיווי .כמו בן זוגה "אליל הבנות" קים היון ג'ונג היא גם יודעת איך להתלבש בסטייל הנכון בקיצור היא נראית פיצוץ. , שאפו.
קבצים מצורפים:
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית שיפור ניכר. טוב, קודם כל אני מתחילה להתרגל לסדרה ולקצב שלה, ולא מנסה למצא בה את "זה בסדר, זו אהבה". הדרמה הזו רומנטית יותר, פחות נשכנית ופסיכולוגית (בינתיים) אבל היא חביבה מאד. היון בין בתור המנכ"כ הקשוח מתחרה עם עצמו, ודווקא את ההסבר לתופעת פיצול האישיות מקבל הבן דוד החטטן. "מי שעבר טראומה קשה, ממציא מישהו שלא עבר את הטראומה הזו" ובמילים אחרות, רובין הוא הבחור שהיה יוצא מגו סו ג'ין לולא נחטף הלה בילדותו.
נראה כאילו למגרש של האנה נכנסים עוד שחקנים, מה שיכול להיות מעניין ויכול להיות מעיק. אבל אני חייבת להודות שהאוני המעריצה של רובין פשוט מעצבנת. לא חייבים לדחוף לכל סדרה איזו ילדה סתומה. הבחור שנראה כי הפילה (בקסמיה ובתרגילי הקונג פו שלה) לעומת זאת, נראה ממש חמוד.
בקיצור- נמשיך לצפות ולצפות...
בתגובה ל: הייד, ג'קיל ואני- ס' עד פרק 6 מאת: zilpa מסכימה לחלוטין לגבי השיפור. ומודה שאהבתי את פרק 6 הרבה יותר מאשר את הפרק החמישי. שמחתי במיוחד לראות שהשוטרים בסדרה הזו אינם חדלי אישים לחלוטין, ושהאיש עם הכובע נתפס. ואני מודה, שהבן דון החטטן היה משעשע בעיניי הפרק במיוחד בביקור שלו אצל המהפנט, כשהוא מתחיל לספר לו על חוויות גו סו ג'ין כאילו זה סיפורו האישי. מצא חן בעיני גם שהגיבורה לא התפתתה לספר לו על רובין.
אך במיוחד אהבתי את העובדה שאם בפרק החמישי אמרו לגיבור, שכדי להתחזות לרובין הוא צריך לחייך, והוא חייך כמי שכפאו שד, בסוף הפרק השישי החיוך על פניו היה כבר אמיתי לחלוטין, והחיוך של רובין נעלם.
חשבתי לעצמי בעקבות ההסבר על העדר הטראומה, שזה באמת הרבה יותר קל לחייך כששום דבר רע לא קורה לך אף פעם. ולכן יש משהו כיפי בלראות את רובין מקבל קצת מהסבל שהוא מפיץ (גם אם בלי להתכוון) אצל האנשים שאוהבים אותו כשהוא נעלם להם. מצד שני אם רובין יעבור חוויות טראומטיות מדי אולי הם יצטרכו ליצור אישיות שלישית...
יפה שאת כבר לא מחפשת בסדרה את "זה בסדר, זו אהבה" (שאני אגב דווקא לא יכולתי להעריך כל כך את הצד הפסיכולוגי שבה, אז נוח לי שהם לא מנסים להיות כאן פסיכולוגיים מדי) אבל מצחיק שהגילוי שגו סו ג'ין נחטף שלחה אותי לדרמה אחרת של אוליב, למאסטר סאן שם טראומת החטיפה, הפכה את הגיבור לדי תואם גו סו ג'יין כשחושבים על זה, רק בלי פיצול אישיות.
ואגב בעקבות הפרק תהיתי עד כמה הסיטואציה הזו של "הוא נעלם לך אחרי שהצהרת על אהבתך, או שחוויתם איזה צעד של מחויבות" הופכת להיות מכאיבה פחות בהינתן ההסבר: זה לא הוא, יש לו פיצול אישיות...
בתגובה ל: ספוילרים כנ"ל מאת: אורלי שזו נחמה גדולה עבור המתאהבת, להבין שהבחור שלה סובל ממחלת נפש כה מורכבת... אני חושבת שכבר עכשיו היא מבינה שהשניים הללו מורכבים מאד ומחליטה לא להיקשר אליהם. אחרי הכל, נשים נורמליות מנפנפות גם גברים פחות בעייתים.
זה בהחלט יתכן שאישיות שלישית נוצרת שהאחרת חווה טראומה. אנחנו מכירים סיפורים גם עם 24 סוגי אישויות... מאד אהבתי את דברייך על החיוך של רובין שנמחק והחיוך של סו ג'ין שעולה באופן טבעי.אבל אני חיבת להודות שדי התעצבתי בשבילו. אלה שתי דמויות שאין להן בעצם שליטה על מה שקורה להן..לא קל.
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית וואו, וואו, וואו. סוף סוף העלילה מתחממת. יון טה ג'ון, הבטטה החמודה מתגלה כמוח המניפולטיבי מאחורי המזימות ממש כמו בסרטי המתח של פעם, כשהדמות הפחות חשודה היא הדמות הנוראית ביותר.
הונג (לא יעזור, שמו של הונגי דבק בו...) מתולה גם כשחקן קומי אדיר בפרק הזה. הוא חמוד, ומסייע גם לקדם את פתרון התעלומה.
הקטע בו החברה שלו מנסה לפתות את את השוטר והאחרון אומר לה: רק נשים יפות צריכות להשתמש ביופיין...אחרת יוגש נגדן כתב אישום היה פרייסלס.
אני כבר ממש מצפה לפרקים הבאים.
בתגובה ל: הייד ג'קיל ואני- פרקים 7-8 ס' מאת: zilpa
והגעתי לפרק 2 בהמרצה קלילה שני הפרקים הראשונים היו מבחינתי בעיקר תערובת של משעמם, צפוי ומגוחך - הגורילה למשל... אבל אני מעדיפה קטעי CG מופרכים על פני שימוש בחיות אמיתיות (ולדעתי, קרקסי חיות היו צריכים לעבור כבר מזמן מהעולם ).
יחד עם זאת, היו כמה רגעים שבהם רמת העניין שלי עלתה, ומאחר שעדיין לא ראיתי מספיק מרובין, אני אמשיך לתת צ'אנס גם מתאימה לי עכשיו צפייה לא מחייבת שבה אני לא מושקעת רגשית יותר מדי.
אגב, בבלוג שקישרתי אליו באחת ההודעות הקודמות, מצאו לנכון לספיילר את הטוויסט של פרק 8 בכותרת הפוסט, עם שם השחקן (ולא שם הדמות שלא היה אומר לי כלום בשלב הזה...). מיותר לציין שהבלוג הזה עף באותה שנייה מהמועדפים שלי. נו, נראה אם אשרוד עד פרק 8 ועד כמה ידיעת הספויילר תפגום בצפייה...
אגב 2, למרות הנושא המשותף, הטון של "הייד ג'קיל ואני" ושל Kill me heal me שונה לחלוטין, כך שלא נראה לי שהצפייה במקביל תבלבל אותי. מה שכן, משום מה תוך כדי צפייה ב"ג'קיל", הדהד לי באוזניים שיר מהפסקול של הסדרה השנייה. אז אולי בכל זאת אני מבולבלת/מפוצלת?
iDana לשעבר
בתגובה ל: באשמתכן התחלתי לצפות בסדרה מאת: danarod אצלי היתה קצת נפילת מתח בפרקים הראשונים, אבל פרקים 7-8 כבר היו וואו. ולא רק בשבילי (מתי שהוא אורלי תתפנה לכתוב...ואולי גם אורה תשתף באיך היא מרגישה...)
אני מאמינה ששרדת סדרות יותר גרועות מזו עד כה, אז מקוה שתשרדי איתנו את הצפייה... והאתר עם הספויילרים ממש מעצבן.
מעכשיו אזהר גם כן במה שאני כותבת, כדי לא לספיילר לך..תעדכני כשתיישרי קו.
ושוב, שמחה מאד מאד שהצטרפת!
בתגובה ל: כמה טוב שבאת!!!! מאת: zilpa
אכן שרדתי סדרות יותר גרועות, אבל מצד שני גם הסבלנות שלי לא מה שהייתה פעם... נראה לי שאוכל להשלים את הפער די מהר, מאחר שאני יכולה לחכות קצת עם שתי הסדרות האחרות שאני צופה בהן בימים אלה, שהן בגדר "סבירות פלוס" מבחינתי ולא יותר.
מקווה שיהיה לי על מה לחפור בהמשך ושיהיה לנו כיף בשרשורים
iDana לשעבר
בתגובה ל: באשמתכן התחלתי לצפות בסדרה מאת: danarod אני קצת משתתפת בצערך על כך שנחשפת לספוילר, אבל האמת שאני חושבת שידיעת הספוילר אולי תפגום לך בהנאת הצפייה ברגע הגילוי, ותמנע ממך את האפשרות לדעת האם היית מנחשת לבד, אבל בגדול יש סיכוי שהידיעה רק תשפר את חוויית הצפייה שלך במהלך הפרקים, כי אני מצאתי את רוב הקטעים עם השחקן הזה עד לפרק השמיני בעיקר משעממים, וכשאני חושבת שהייתי יכולה לראות שם את הדואליות שנובעת מהספוילר, אני חושבת שזה היה יכול רק לשפר...
עודדת אותי לגבי ידיעת הספויילר - מקווה שזה באמת יהפוך ליתרון :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: הייד ג'קיל ואני- פרקים 7-8 ס' מאת: zilpa אם בסוף הפרק השישי חשבתי שהסדרה במגמת שיפור, בסוף הפרק השמיני חשבתי שזה לא שהיא במגמת שיפור, עכשיו היא כבר באמת טובה.
אני מודה שלא חשדתי לרגע ביון טה ג'ון, אולי כי קודם הסצנות אתו בעיקר הרדימו אותי, אבל עכשיו לא רק שהדמות שלו הפכה ליותר מעניינת ופחות מבוזבזת, במובנים רבים הסיפור הזה גם הופך את ההתנהגות של הגיבור הראשי של לא להיקשר ולא לעזור לאף אחד, למאוד הגיונית, חוסר היכולת שלו לעזור לחבר שלו בזמן אמת, עושה את זה ליותר קל לשרוד כשאף אחד הוא לא חבר שלך, ואתה לא יכול לאכזב אף אחד.
ולכן מהמקום הזה מאוד מעניין אותי לראות את המפגש בין יון טה ג'ון לרובין, כי רובין כביכול הוא מי שיון טה ג'ון באמת שונא, זה שעשה מה שעשה וממשיך לחיות את חייו באושר, ולא מרגיש שום אשמה על שום דבר. וזה מעניין לדעת האם הוא יוכל להפעיל מניפולציות שקשורות בו על רובין שלא זוכר אותו כלל.
ומעניין אותי גם מה הוא יבין בעצם מהקיום של רובין. אני מסכימה איתך גם לגבי הונגי, כי זה זמן רב שלא יצא לי לראות אותו בתפקיד שלא הרגשתי שהוא קצת מתבזבז בו (במיוחד בסדרה הבן האובד, שבה אפשר לומר שהוא שיחק בול עץ) אז שמחתי לראות שהתפקיד שלו כאן גם אם קטן, לפחות משעשע.
ואני גם אוהבת את העובדה שהשוטר הזה הוא לא אידיוט לחלוטין:)
בתגובה ל: הייד ג'קיל ואני- פרקים 7-8 ס' מאת: zilpa
נפלאות ההמרצה כמובן
בשלב זה הייתי מגדירה את הסדרה כסבירה מינוס - היא לא מרתקת אותי למסך, אבל גם לא מעיקה, ופה ושם אני מוצאת בה רגעים חביבים/מעניינים בין הקלישאות והסצנות שמעלות אצלי בעיקר פיהוק.
המינוס העיקרי הוא שאני לא מתחברת בכלל לדמויות הראשיות - החיוך של רובין נראה לי מזויף, כאילו הוא לא מסונכרן עם שאר הפרצוף. סו-ג'ין עושה רושם של צ'בול ממורמר די טיפוסי, ואני לא מוצאת בו ערך מוסף מיוחד, כמו גם במערכת היחסים שלו עם הא-נה - הדמות שנועדה בעיקר לשמש כטריגר (אם כי בפרקים האחרונים היא מקבלת קצת יותר נפח, אבל היא עדיין לא מלהיבה אותי).
מבין דמויות המשנה, אני מחבבת את העוזר האישי של סו-ג'ין, וגם השוטר מתגלה כטיפוס די מועיל. ועכשיו, אחרי הגילוי לגבי מר מהפנט, אולי סופסוף אני אצליח ליהנות מסונג-ג'ון בסדרה הזו :) ידיעת הספויילר מראש לא גרמה לי למצוא עומקים ורבדים נוספים בדמותו בפרקים הקודמים... אבל אולי גם בזה אשמה ההמרצה :)
הרגע שהיה לי הכי מעניין הוא דווקא באזכור/פרודיה לסדרה אחרת - הלא היא Misaeng שסיימתי לא מזמן. למרות שבסה"כ כל הסיטואציה עם "הילדה שלי" נראתה די תלושה...
אגב 1, הפירוש המילולי של Misaeng הוא "חיים לא שלמים" (כמו יצור שעדיין נמצא בתהליך התפתחות). זה מונח שלקוח ממשחק הלוח באדוק (גו).
אגב 2, השחקנית שמגלמת את ד"ר קאנג, Shin Eun-Jung, שיחקה גם ב-Misaeng וזכורה לי לטובה משם :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: סיימתי את פרק 8 מאת: danarod שהידיעה על כוונותיו של המהפנט מראש תהפוך את הסצנות איתו ליותר מעניינות (בעיניי עד לגילוי הוא פשוט היה הדמות המשעממת ביותר), אבל כנראה שהוא נכתב בהתחלה בכוונה כלוח חלק, ואי אפשר למצוא עומק בלוח חלק. איכשהו לא נראה לי שזו ההמרצה שלך :)
לי בינתיים הסדרה די נחמדה, למרות שאני מסכימה שהחיוך של רובין נראה מוגזם (קצת כמו החתול בעליזה בארץ הפלאות שהוא יכול לעזוב אבל החיוך שלו יישאר). יש לי הרושם אבל שכיוון שהם משחקים על הסקאלה של רובין נהיה קצת סו ג'יני, וסו ג'ין נהיה קצת רוביני, הם צריכים נקודות קיצון קיצוניות מאוד, ולפעמים זה יוצא קיצוני מדי עד שזה מגיע לאמצע המעניין יותר.
לא יצא לי לצפות בסדרה "הילדה שלי", ולא זיהיתי שהיה שם אזכור לסדרה אבל מהתמונות שהבאת זה בהחלט נראה אזכור תלוש...
עד שהגיע הרגע שלו להיחשף בפני הצופים, ועכשיו הוא מקבל יותר בשר וזמן מסך.
אני מאוד אהבתי את Misaeng, ולמרות שהקטע ב"ג'קיל" היה תלוש, זה עדיין היה נחמד מבחינתי לראות אזכור שלה :) אם יהיה לך זמן וחשק, ממליצה לנסות :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: סיימתי את פרק 8 מאת: danarod אני כבר סיימתי גם את 9-10, והיה בהם קצת ירידת מתח וחזרה לשבלונות מבחינתי, אבל עדיין נהניתי. נראה לי שהספויילר שנחשפת אליו בכל זאת קלקל את גורם ההפתעה...
אני ניסיתי לחשוב אם היו רמזים מטרימים לדמותו הפסיכופטית של הפסיכיאטר, ומה שהלחתי להעלות בראשי זה את הקטע הראעשון בו הוא אומר להא נא שלא ינסה לגרום לה לשחזר את הרגעים המפחידים אלא יתן לה לחוש בטוחה- ולמרות זאת הוא מחזיר אותה לרגעי האימה...בזמנו חשבתי שזה לא יפה לא לקים הבטחה. אבל עכשיו אני בכלל לא מבינה את הדמות שלו. בסדר, הייתי הילד החטוף והחבר שלך בגד בך וברח. א. הוא היה רק ילד.לא למדת מספיק פסיכולוגיה כדי להבין שיש דברים שאי אפשר לדרוש מילדים?אתה לא יכול לסלוח? ב. איך הצלחת ללמוד רפואה ופסיכאטריה בלי שאף אחד יגלה את האובססביות והנקמנות שלך? הרי בסופו של דבר הבחור פסיכופט. הוא מוכן להרוג אנשים או למחוק את זכרונותיהם (שזה גם דרך של הריגה) רק בשביל להשיג איזו נקמה מטופשת...לא ברור בכלל.
בתגובה ל: יפה, יפה... מאת: zilpa
וכן, ידיעת הספויילר מן הסתם לא הוסיפה לרמת העניין שלי, אבל זה מה יש.
אולי הוא קנה את התואר באיזו אוניברסיטה מפוקפקת אבל כן, קשה להבין את הדמות שלו. באופן כללי, הנוקמים בסדרות קוריאניות מגיעים כ"כ רחוק בשם הנקמה הזו. אילו הם רק היו משקיעים את המאמצים האלה בדברים פרודוקטיביים יותר...
בכל אופן, סונג ג'ון נראה טוב גם בתפקיד הרשע
iDana לשעבר
בתגובה ל: גם אני צפיתי ב-9-10 מאת: danarod נקמה היא אכן תמה שחוזרת בהמון סדרות קוריאניות, ובאמת יש דמויות שהולכות אתה רחוק מדי, אם כי הנקמה מאפיינת לא פעם גם את הדמויות הטובות (כמו ג'אנג גום) ושם כשהנקמה מצליחה זה מרגיש מעולה. אבל אני מסכימה שהדמות של המהפנט הזה עשויה פשוט בחוסר הגיון, הוא רוצה לנקום בסו ג'ין כי הוא לא עזר לו כשהם היו ילדים, אבל הוא לא ידע מראש על פיצול האישיות של סו ג'ין, ולכן מבחינתו זה צריך להיות שכשרובין הציל את הא נא ממנו בפרקים הראשונים, זה סו ג'ין שהציל אותה. ולכן אין שום הגיון בעלילת הפרק שבה הוא מנסה להוכיח להא נא שסו ג'ין לא מציל אף חוץ מאשר את עצמו. הוא כבר אמור לדעת שזה לא נכון באותו השלב, אלא אם כן הוא ידע בהתחלה שזה רובין ולא סו ג'ין שנלחם בו, וזה לא מה שהראו.
בהצבת פסיכולוג עם יכולות הפנוט בתפקיד הרשע יש משהו מאוד מאיים ונכון, אבל איכשהו זה הרגיש שהם מפספסים הרבה מהפוטנציאל, עם דמות שאינה מנומקת היטב גם לא כשמאפשרים הגיון פנימי עקום.
בתגובה ל: סיימתי את פרק 8 מאת: danarod האמת, אני נעצרתי בפרק 4 ואין לי כוחות נפשיים להמשיך (הזיקנה קפצה עלי וחוסר הסבלנות שלי בולט יותר) ..חחחח.... אני כעת הולכת על דרמות פשוטות יותר וקלות להבנה שאין לי צורך להמריץ .. אני רואה כעת את "המשרתים" היסטורית שדי דומה להיסטוריות הטובות שראיתי בעבר. התחלתי את "תזרח או תשתגע" לדעתי shine זה יותר "להבריק ,לזהור" אבל זה לא משנה...חחח. וגם הפסקתי אותה אחרי 7 פרקים ,הראשי פשוט מעייף אותי, הצחוק המופרז שלו (כמו בנועדתי לאהוב) מחליא אותי. אני מסיימת את "המכשפה האגדית" אני מאוד אוהבת את הראשית,ידידתי משכבר הימים (ממזרח לעדן,מזמנת אותך זהב ועוד..) וכמובן מכל הדמויות הססגוניות שיש בדרמה הזו .לאחרונה נוספו לה 4 פרקים נוספים וזה מעיד עליה כטובה.. בנות מתוקות שלי ..משנכנס פורים נשמח להיפגש ,כן? בינתיים אאחל לכן המשך צפייה מהנה ומדי פעם אכנס לכאן לקרוא את התרשמותכן... ביי ,אוהבת אורה
בתגובה ל: שלום לכן יקרות שלי long time ... מאת: kler181
מבינה את חוסר הסבלנות שלך - אני מתמודדת איתו בעזרת ההמרצה, אבל אולי עדיף לפרוש מאשר להמריץ... העיקר שאת צופה במה שעושה לך טוב :)
אני צופה בימים אלה גם ב-Kill me heal me (ג'י סונג אדיר!), ב-Spy (חביב) וב-Healer (כייפי למדי).אשמח בהחלט להיפגש :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: היי אורה מאת: danarod התחלתי דרמה נוספת (גם פסכולוגיה/פסיכיאטריה חביבה מצחיקה ומעניינת ...מלא שריטות ושרוטים עם פוביות ומקרים מעניינים ,הרבה יותר טובה מהייד, ג'ייקל.. זילפה את תאהבי אותה מאוד heart to heart שמה "לב אל לב" שמתרגמת לנו בכיף אדוה הנפלאה.. זו הייתה נקודה למחשבה
בתגובה ל: דנהלה יקירתי נעשה תוכנית למפגש בפרטי מאת: kler181
גם הסדרה שהזכרת ברשימת הממתינות שלי :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: הפסיכיאטריה מככבת לאחרונה... מאת: danarod אני כבר בפרק 10 בדרמה הנהדרת הזו (מלב אל לב) והיא מתחילה לאט לאט להשתוות ל "זה בסדר זו אהבה" דנהלה עזבי את ג'ייקל והתחילי בזו (לא להרוג אותי ,זו רק המלצה) כנראה הז'אנר פסיכו.. ווטאבר.. זה הטרנד החדש שם ,אבל זו מצוינת ומצחיקה ללא קלישאות (לא שאני הבחנתי) וזורמת..יש אי אלו נפילות מתח קטנטנות פה ושם (שלא נזקקתי להמרצה) ועברתי אותן בשלום לרוץ לראות.
בתגובה ל: בנות יקרות שלי ,בוקר טוב מאת: kler181
אני בדיוק מתאוששת ממיני מרתון של Healer (היה ממש כיף!). בתכנון להשלים את פרקי השבוע של Kill me heal me, ואח"כ נראה...
המשך שבת נעימה :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: בנות יקרות שלי ,בוקר טוב מאת: kler181 שההמלצות שלך קולעות לטעמי. אבל כרגע אני בכל זאת מעדיפה לסיים את הייד ג'קיל ואני. יש להם בכל זאת נקודות אור ועניין, למרות שהדרמה מבחינתי לא ממריאה. (חוץ מ-2 פרקים 7-8 שממש התלהבתי מהם, השאר די מדשדש...)
אולי עדיף לי שתסיימי את "לב אל לב" ואקבל המלצה סופית, ואז גם אוכל לראות במרתון כי זה די מבאס לחכות לשבוע הבא כשמשהו באמת מותר. (את זה בסדר, זו אהבה גמעתי בזמן קצר...)
טוב לדעת שיש סדרה נוספת שווה שיכולה לחכות לי.
בתגובה ל: בנות יקרות שלי ,בוקר טוב מאת: kler181
את רואה? קל להשפיע עליי
הגעתי לפרק 4 (בהמרצה קלילה), ובינתיים הסדרה נראית לי די מוזרה, אבל זה לא משהו רע. אפשר לומר גם שהיא מקורית וייחודית. אני עוד לא לגמרי בטוחה מה אני מרגישה כלפי הדמויות, בעיקר הפסיכיאטר הזה... אני עדיין בשלב גיבוש הדעה :)
ועדיין לא נטשתי את "ג'קיל"... רק לקחתי הפסקה קלה בינתיים.
iDana לשעבר
בתגובה ל: התחלתי את "לב אל לב" מאת: danarod כנראה חיפשת תירוץ ...סתםםםםם... זו סידרה פסיכולוגית ..יקח לך זמן לגלות מה עומד מאחורי הדמויות ואני מבטיחה לך שאת תתאהבי בהם לאחר מכן... כמוני .. הסיפור נבנה כאן לאט לאט כמו ב"זה בסדר..." לקח לנו זמן להבין ולהכיר את הדמויות ובסוף אפילו לרחם על האח שלו (שהיה הרע בהתחלה)... אז סבלנות יקירתי, זה יגיע אליך בזמן לא צפוי אני אנסה מאוחר יותר לחזור לג'קייל (אולי) בינתיים אני דרמה היסטורית בשם "משרתים" שאני ממש אוהבת.. זלפה יקירתי ,תסיימי לך את ג'ייקל ואח"כ תעברי ל-מלב אל לב בינתיים יסיימו לתרגם אותה ,מבטיחה לך שתאהבי אותה ואז אשמח לדסקס איתך עליה...
בתגובה ל: דנה מתוקה שלי , את לא כ"כ קלה להשפעה..חח מאת: kler181
בסה"כ אני די מחבבת את הסדרה, וגם מרגישה שאני מתחילה להבין יותר את הדמויות. חוצמזה יש לי חולשה לשחקן Lee Jae-Yoon מאז ימי Cruel City. איכשהו תמיד יוצא לו לשחק שוטר או גנגסטר (לפחות בתפקידים שראיתי).
אז את ממליצה על "משרתים"? קראתי שהייתה להם שריפה על הסט, שבה נהרג איש צוות :( זה לא פשוט לחזור לצלם בנסיבות כאלה.
בתגובה ל: מי? אני? מאת: danarod הדרמה "המשרתים" עשויה טוב ואני חולה על היסטוריות טובות כמו זו כמו כן התרגום של שושה מצוין (סאבאיסט)..ראית כבר את הקיסרית קי? היא גם תרגמה אותה מעולה. השחקן שציינת חמוד לאללה, הוא שיחק גם ב- "אהבתי לצידי" שתרגמה סיגל האדמונית ושם הוא שיחק בחור רגיל מאוהב.. אני אוהבת את החיוך שלו מאוד... אני מקווה שאת לא ממריצה כאן במרץ ,כי זו טובה מאוד וכל מילה כאן חשובה ...אין שמחה ממני שעברת אליה ללא היסוס... חג פורים שמח יקירתי
בתגובה ל: וואאוו , מה באמת ?? איזה אסון מאת: kler181
אבל זה מעודד לשמוע שהדרמה יצאה טוב, אחרי הכל.
מ"הקיסרית קי" פרשתי אחרי 15 פרקים - העלילה לא תפסה אותי למרות חיבתי לשלושת הראשיים...
את "לב אל לב" אני ממריצה, אבל רק קצת יישרתי קו והגעתי לפרק 14. לא כ"כ אהבתי את הכיוון המלודרמטי של הפרקים האחרונים, שקצת פוגם לטעמי בייחודיות של הסדרה. ובכל זאת, אני מחבבת את הדמויות ומקווה שיהיה להן טוב בסוף :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: כן, לא פשוט להמשיך הלאה בנסיבות כאלה... מאת: danarod את צודקת לגבי 2 הפרקים האחרונים שגלשו לנו למלודרמה אבל כנראה שאי אפשר בלי איזה סיפור אישי שמקשר בין הדמויות.. נותרו לנו עוד 2 פרקים לסיום וזה מנחם אותי , כי גם אם ימרחו אותנו ,לפחות זה יהיה קצר אבל אני בטוחה שהסוף יהיה טוב. ניסיתי להמשיך לראות את ג'ייקל סיימתי את פרק 4 ועדיין לא הצליחו לעניין אותי(אולי יש עניין בהמשך..אבל)..לא בטוח שאמשיך ,נראה מה יהיה הלאה, זה תלוי בלו"ז שלי. בינתיים אני מסיימת את המכשפה האגדית (לא בשבילך).. ואת המשרתים אני רואה בהנאה...
לפני שבועיים היינו (4בנות) בסדנת בישול קוריאנית אצל קוריאנית שגה בארץ, הייתה חוויה ממש מקסימה חג שמח
בתגובה ל: פורים שמח בנות יקרות|Love_Birds| מאת: kler181
4 פרקים זה צ'אנס מספיק, ולא חסרות דרמות כידוע :) אני סתם ממריצה אותה...
טוב שאת יודעת מה לא בשבילי האמת שאחרי שנכוויתי עם שתי דרמות משפחתיות ארוכות, צריכה להיות סיבה ממש ממש טובה כדי שאני אתפתה לנסות עוד אחת כזו.
שמחה שנהניתן מהחוויה הטעימה :)
iDana לשעבר
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית ללא תוכן
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: פרסמתי בבלוג ויוה פוסט על קוריאניות תקופתיות מאת: EVGLEV ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: פרסמתי בבלוג ויוה פוסט על קוריאניות תקופתיות מאת: EVGLEV ללא תוכן