בתגובה ל: פינת השאלות/הודעות מאת: ההרצליינית עלובי החיים (Los Miserables) טלנובלה מבית טלמונדו וארגוס הטלנובלה מתרחשת בטקסס בארה''ב ובמקסיקו.
הטלנובלה היא עיבוד לספר/סרט ''עלובי החיים'' של הסופר הצרפתי ויקטור הוגו
עושה רושם טוב הטלנובלה משחק בטלנובלה אחד השחקנים הטובים ביותר מבית טלמונדו וזה גבריאל פוראס שזכור בתור הסוחר הסמים מ''זהות אבודה'' גם ארסלי ארמבולה נהדרת.
טיזר המציג את הטלנובלה:
הפרומו שלה בספרד:
בתגובה ל: עלובי החיים מגיעה לויוה מאת: evaeveta הוא הגלאן הראשי. אנחנו מכירים אותו מנשות אפריסיו. חוץ מהם יש את ארון דיאז ל 20 פרקים. ואיילין מוחיקה. שחקנית מאו מוכשרת.
הטלנובלה בהחלט מבטיחה
בתגובה ל: פינת השאלות/הודעות מאת: ההרצליינית ויוה הודיעו היום שהקרנת עלובי חיים תידחה ותחליף את החיים שגנבו ממני מ25 לאפריל.
המחליפה של גאטה היא אקאסיה(לא אהובה) בכיכובם של כריסטיאן מאייר, ויקטוריה רופו ואריאדנה דיאז ותתחיל מ1 באפריל.
בתגובה ל: הלא אהובה מגיעה לויוה+שינוי משבצות מאת: רנתוש אבל אם נעזוב את זה שויוה משום סיבה מוצדקת דוחה את עלייתה של ''עלובי החיים'' - הטלנובלה ''אקאסיה'' נשמעת דווקא אחלה - הסגנון הטלנובלה הוא סגנון כנראה כפרי כמו רוב הטלנובלות המקסיקניות.
סגנון העלילה קצת מזכיר לי את ''דונה ברברה'' כמובן שכאן זה הרבה יותר שונה כי כאן כנראה זה יותר יתקשר לדרמה בין חיי המשפחה? ב''קשרי משפחה'' הברזילאית גם הופיע הנושא של גבר בין אם לבת אבל לדעתי בצורה שטופלה היטב וגם ב''קשרי משפחה'' זה לא היה משולש אהבה. כי האם עזבה את הגבר אחרי שהיא גילתה שהבת התאהבה בו - שזה היה יותר ריאליסטי.
התפקיד של ויקטוריה רופו על פי העלילה שויוה פירסמה מאוד שונה כנראה מהדמויות שבד''כ היא עושה. אני מקווה שזה באמת כך למרות שב''אהבה מנצחת'' היה לדמותה אופי אבל היא הייתה מאוד טוב טובה ואין לי בעיה - אבל בחיים צריך להיות גם רבגוני.
בתגובה ל: פינת השאלות/הודעות מאת: ההרצליינית ובנימה זו: איזה כיף! סוזנה ויירה! מלווינו סלוודור! אנטוניו פגונדס! ז'וזה וילקר! ז''ל. ועוד ועוד ועוד - אני ממש שמחה וגם פאולה אוליביירה! (התרגשות )
הולך להיות איחוד של ''הגורל שלה'' (סוזנה ויירה וז'וזה וילקר)
שמעתי רבות על הטלנובלה הזו בברזיל. היא הייתה ממש פופולארית. בקיצור אני מרוצה!
השם ''שובל של שקרים'' הוא לא השם שלה המקורית וגם אין ממש קשר לעלילה, השם ''אהבה לחיים'' או ''אהבת החיים'' בהרבה יותר מתאים! - גם העלילה היא מציאותית נורא
פאולה ומתיאוס
סוזנה ויירה המלכה
הזוג שלנו והילדה המשותפת שלהם
טריילר מתורגם לעברית
בתגובה ל: הברזילאית Amor a Vida תגיע לויוה מאת: evaeveta אבל רגע... מה אם הלוחמת? אני ממש אתגעגע לסדרה הנפלאה הזו וגם לקלאודיה ראיה האגדית
ואיך שכחת שאליאני ג'ארדיני משחקת כאן? הלוא היא נזירה מהאחד! ומוריסי משדרות ברזיל
בתגובה ל: ישששש מאת: La1livia claudia אבלל איך אפשר לשכוח את אליאני ג'ארדיני המקסימה?
ב''האחד'' הייתי מטורפת עליה, היא הייתה מצחיקה ברמות ב''הדרך להודו'' היא הייתה יותר רצינית ופחות ליברלית. אבל היא עדיין מקסימה בכל סדרה שתקבל. גם בשדרות ברזיל היא הייתה מצחיקה מאוד.
בתגובה ל: ישששש מאת: La1livia claudia גם אני אתגעגע אלייה מאוד. אין ספק שזוהי הסדרה של כל הזמנים.
בתגובה ל: בקשר ל''הלוחמת'' מאת: evaeveta גם אני אהבתי את אליאני ג'ארדיני בהאחד יש מישהו שלא אהב אותה?
ואני גם התגעגעתי מאוד למלווינו סלוודור. כיף שהוא חוזר
בתגובה ל: הלוחמת באמת תחסר לי מאת: La1livia claudia ללא ספק הסיפור שלה חזק, השחקנים עושים עבודה מעולה וקלאודיה ראיה הענקית אין עליה! מצליחה לשדר את הפחד ולשחק את המשחק באופן חזק - גם לוסימר, רוסו, ונדה, מורנה, אלו כמובן
מלווינו סלוודור באמת תותח מאוד אהבתי אותו בשקר היופי הייתה לו דמות מעניינת מאוד וכימיה חזקה עם קרולינה דיקמן המדהימה
בתגובה ל: הלוחמת באמת נהדרת מאת: evaeveta אין ספק שיש בהלוחמת שחקנים חזקים שעושים עבודה מלאה כמו רוסו המשחק שלו פשוט ענקי ומשחק בצורה אמיתי לחלוטין אם הייתי נתקלת ברוסו ברחוב הייתי זזה הצידה אבל אם הייתי נפגשת על השחקן אדריאנו גאריב הייתי לו חיבוק, הוא פשוט מדהים אין ספק. ועל ג'יובאנה אנטונלי אין מילים, אדירה הייתה ואדירה תישאר.
בשקר היופי אני אהבתי את מלווינו מאוד. הייתה לו כימיה טובה עם קרולינה דיקמן. אם את לא יודעת בהלוחמת לא הוציאו את קרולינה דיקמן סתם הוציאו אותה בגלל אזכור המוות של הברזילאית קלי פרננדה מרטינס שנרצחה כאן בישראל.
בתגובה ל: קלאודיה ראיה היא אדירה מאת: La1livia claudia הסיפור ב''הלוחמת'' על הסחר הבינלאומי הוא אמיתי והתרחש כאן גם הסיפור של עאישה אמיתי, אבל על הסיפור של עאישה זה משהו שעוד ידענו עוד מפרשת ברונה וקרולינה שהיו קרבן בסחר לתינוקות, זה היה נפוץ סחר בין ברזיל לישראל. זה ממש כואב לב אבל זו המציאות שקיימת בעולמנו ולדעתי טוב שלא מתעלמים ממנה
אדריאנו גאריב בהחלט משכנע אותי בתור רוסו, ולזה הייתי קוראת שחקן טוב! על פי ויקיפדיה אדריאנו גאריב שיחק גם במעבר לים המלכודת ולב משוגע - ואני שואלת, איפה? איפה?! איך היה אפשר לפספס אותו שם? הוא בהחלט שחקן שאי אפשר לשכוח במהרה ככה. מה הפלא? הוא גם זכה בפרס על התפקיד שלו בתור רוסו - במבט לעכשיו קראתי כתבה שכינו את רוסו בברזיל ''מלך הסטירות'' וציינו שהוא שיחק תפקיד קטנים מקודם ומ''הלוחמת'' זה התפרצות הדרך שלו. אבל עדיין, חבל שאני לא זוכרת אותו מהמלכודת או מעבר לים או לב משוגע. שחקן כזה אי אפשר לשכוח.
בתגובה ל: כן ידעתי על הסיפור שהתרחש כאן מאת: evaeveta הוא שחקן באמת מעולה שאפשר להאמין לו וממש לשנוא אותו. הוא לא טוב, הוא רשע. מגיע לו שזכה בפרס!!
אני ממש מרחמת על הילדים שנחטפו, אני מכירה את הסיפור של ברונה וקרולינה ממש מעציב לדעת שדברים כאלו מתרחשים בעולם, אני לא מאשימה את ההורים אבל האם הם לא חשדו שמדובר בשוחד? בהלוחמת אנחנו מבינים שברנה מסתירה סודות ואנחנו יודעים שכנראה ברנה יודעת שמדובר בחטיפה והיא רק משחקת את המטומטמת
בתגובה ל: כן ידעתי על הסיפור שהתרחש כאן מאת: evaeveta ללא תוכן
בתגובה ל: הלוחמת באמת תחסר לי מאת: La1livia claudia אבל מה נעשה בלי הלוחמת?
בתגובה ל: הלוחמת מרתקת מאוד. כל הברזילאיות טובות ומשובחות מאת: IrisMar ללא ספק סדרה חזקה בעלת מוסרי השכל ממש טובים. אני אישית מאוד מחכה ל''שובל של שקרים'' יש שם גלריה של שחקנים אדירה וכמובן שבלי שום קשר יהיה מאד קשה בלי ''הלוחמת'' אבל אני בטוחה שהיא תחזור שידור חוזר שני - כמו כל הטלנובלות של גלוריה פרז. וככה מי שירצה יוכל לצפות שוב או להציץ כטעימה לזכר מהימים הטובים
אבל כרגע נשארו לנו 20 פרקים איתה אז בואו נהנה איתם עד הסוף!
בתגובה ל: פינת השאלות/הודעות מאת: ההרצליינית שקר היופי חוזרת ב13 לאפריל לויוה, במקום ''האחים דל מונטה''. - דאבל מלווינו סלוודור!
האמת - חבל שהם לא הביאו גם את caras e bocas אם מלווינו סלוודור ופלביה אלסנדרה (אריקה מ''הלוחמת'') הטלנובלה מכלילה קשר יהודי - יש שם משפחה יהודית ומי שמשחק את אחת הדמויות היהודיות הוא סידני סאמפיו (סירו מ''הלוחמת'')
לפחות בעבורי היא נראת מפתה...
בתגובה ל: שקר היופי חוזרת לויוה מאת: evaeveta והחליט להחזיר את שקר היופי שאגב זה בחירה ממש מצויינת להחזיר את שקר היופי זו הייתה סדרה מרשימה ביותר
caras e bocas נראת יפה מאוד ונראה לי שזו קומדיה אבל זה לא אכפת לי כי אני בעד כל הברזילאיות הקשר היהודי נראה ממש חמוד