עיני מלאך פרק 15 - איזה הפכפך החוק הקוריאני
|
|
עיני מלאך פרק 15 - איזה הפכפך החוק הקוריאני
פורסם לפני
1916 ימים
מאת EVGLEV
סה"כ תגובות: 6
תגובה אחרונה לפני: 1903 ימים
כשסו וואן מגלה שאביה גרם למותו של אימו של דונג ג'ו כדי לקבל את עיניה, אגב לא בטוח שזה נכון כי גם אימו של ג'י וון הזריקה לה משהו, כך שלא ברור אם היא מתה מהסרת המסכה או מהחומר, אז היא שואלת את חברתה השוטרת מה העונש על רצח כדי להשיג איבר, וזה כמובן רצח לכל דבר, אבל העונש מפתיע בין חמש שנים לעונש מוות!!! כלומר עונש של חמש שנים על רצח אפשרי, עכשיו לא פלא שבקולו של הלב הרוצח ישב רק 10 שנים על רצח וחזר לנקום וגם בפינוקיו לאחר הרוצח של הראשי יש עתיד והוא יכול לסיים בעונש קל מאוד. אבל מצד שני יש גם עונש מוות, כך שעל רצח אפשר לקבל 5 שנים ואפשר לקבל 20 שנה, אפשר מאסר עולם ואפשר עונש מוות. בעצם סו וואן צודקת שלשבת בכלא 5 שנים כדי להשיג איבר לבן משפחה זה זול יחסית.
|
|
|
|
כשסו וואן מגלה שאביה גרם למותו של אימו של דונג ג'ו כדי לקבל את עיניה, אגב לא בטוח שזה נכון כי גם אימו של ג'י וון הזריקה לה משהו, כך שלא ברור אם היא מתה מהסרת המסכה או מהחומר, אז היא שואלת את חברתה השוטרת מה העונש על רצח כדי להשיג איבר, וזה כמובן רצח לכל דבר, אבל העונש מפתיע בין חמש שנים לעונש מוות!!! כלומר עונש של חמש שנים על רצח אפשרי, עכשיו לא פלא שבקולו של הלב הרוצח ישב רק 10 שנים על רצח וחזר לנקום וגם בפינוקיו לאחר הרוצח של הראשי יש עתיד והוא יכול לסיים בעונש קל מאוד. אבל מצד שני יש גם עונש מוות, כך שעל רצח אפשר לקבל 5 שנים ואפשר לקבל 20 שנה, אפשר מאסר עולם ואפשר עונש מוות. בעצם סו וואן צודקת שלשבת בכלא 5 שנים כדי להשיג איבר לבן משפחה זה זול יחסית.
![http://img832.imageshack.us/img832/1627/antibahuan01s.png]() מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
|
|
בתגובה ל: עיני מלאך פרק 15 - איזה הפכפך החוק הקוריאני מאת: EVGLEV כותב בפורום הזה לאחר שהייתי בטוחה שהפורום נסגר והוא לא פעיל. אמנם אני לא צופה בקוריאניות, אבל אין לי מושג מי משתתף פעיל כאן בפורום. בעבר היו עושים ספיישילים לטלנובלות ברזילאיות. ביקשתי אם אפשר לעשות גם ל"אימפריה" אך עד היום לא קיבלתי תשובה. האם כולם עברו לפורומים אחרים של תפוז ו- ויוה? חבל כי באג'נדה היתה השתתפות ערה ומעניינת. אולי איזו זריקת עידוד וחידוש?
|
|
בתגובה ל: היי יבגני, אני רואה שאתה .GIF) מאת: בוניטהמפה בעיקר לוואלה כי גם ככה עד שאת ועוד כמה בנות העירו את הפורום בזמן שידור בזמן שישנת, הפורום דן רק בקוריאניות. הפורום לא נסגר, אבל כמעט ולא נכנסים אליו. אבל גם בתפוז לא נעשה ספיישל לאימפריה.
![http://img832.imageshack.us/img832/1627/antibahuan01s.png]() מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
|
|
בתגובה ל: היי יבגני, אני רואה שאתה .GIF) מאת: בוניטהובאשר לשאלתך: הייתי עורכת בשמחה ספיישל ל"אימפריה", אך מכיוון שהפורום גוסס ובקושי יש בו אנשים, החלטתי לוותר על עריכת ספיישל.
|
|
בתגובה ל: שלום רב לך, בוניטה! :-) מאת: ההרצליינית כנראה שזה הזמן להחיות את הפורום, כמה בונוסים אולי ימשכו את המשתתפים הקודמים שאני מאמינה שהם כמוני מבקרים מדי פעם בפורום. לאחרונה ההשתתפות בפורום היתה רק בקשר לקוריאניות, ואולי בגלל זה נטשו אותו כי לא כולם רואים את הקוריאניות. אולי אפשר להחזיר את הדיונים לטלנובלות ספרדיות? כלומר דוברי ספרדים, וגם לטורקיות? . אגב יש כרגע טלנובלות טורקיות מאד מוצלחות. אני מקווה שאנשי הפורום עדיין "מציצים" בו ויגיבו בפורום .
|
|
בתגובה ל: עיני מלאך פרק 15 - איזה הפכפך החוק הקוריאני מאת: EVGLEV
אז קודם כל כצפוי מסתבר שהאב של סו וואן לא הרג את אימו של דונג ג'ו וחי כל חייו עם החרטה הזאת ומת כשהזוג גילה את האמת אבל למעשה האימא של ג'י וון היא שהרגה אותו. מה שלא צפוי זה שג'י וון אחראי לתאונת הפגע וברח וגרם לכל זה כי אימו רצחה אותה כדי להסתיר את האחראיות שלו לתאונה, וזה לא הפריע לה להפיל הכול על אביה של סו וואן. ג'י וון לא נענש בגלל ההתיישנות והאימא שלו משלמת על הכול, למרות שהוא ניסה להאשים את עצמו גם בפשע של אימו, אך אימו באה לספר את האמת.
סו וואן הפסיקה לראות בגלל יסורי מצפון וכשיכלה לראות עזבה ואולי גם לא גילתה שאביה לא רצח אף אחד. סיום גדול של החלום שג'י וון מצליח לבלום בזמן ואין תאונה והכול מסתדר לכולם עם הדיבורים על החתונה של הזוג, לרגע חשבתי שזה אמיתי עד שהראו את אימו של דונג ג'ו בחיים.
סו וואן מגיעה לעזור לאחרים ודונג ג'ו מגלה שהייתה שבורה לגמרי עד שהתחילה במעשי העזרה. דונג ג'ו מצא את סו וואן בזכות ג'י וון ששלח אותו להתנדב במקומו איפה שסו וואן נמצאת והלך אליה בכל סוף שבוע. בינתיים נראה שהאימא של ג'י וון התחרטה על הכול ושמחה על האושר של כולם והבן מעריץ אותה.
אבל גולת הכותרת היא המשפחה ששם סו וואן חיה שהילדה כל הזמן רצה אחרי כלבלב וגונבת את המכתבים שסו וואן שלחה לדונג ג'ו כדי לא לשלוח. בדיוק כשהאבא מספר לסו וואן על מות אישתו ומוחה בפני סו וואן על הבזבוז של הפרידה שהיא לא יודעת להעריך את מה שיש לה. הילדה מביאה לדונג ג'ו את המכתבים של סו וואן ובעצמה רצה אחרי כלב שכמעט נדרס בכביש והיא מצילה את הכלב אך כמעט נדרסת בעצמה ודונג ג'ו מציל אותה, קטע גדול בשבילי וזה מה שגורם לסו וואן לדאוג לו ולהפסיק את המשחק המטופש שלה ולהודות ברגשותיה כשהוא לא בהכרה אבל הוא מתעורר והכול מאושר לכולם.
והסיום מול מצפה הכוכבים שבו התחילה הסדרה שסו וואן אומרת שתאהב אותו לאורך הזמן של המרחק של הכוכבים שהוא אלפי שנים וזאת לאחר שהם רבים מי צריך להכריז על אהבתו קודם.
|
|
|
 |
 |
אנחנו גם בטוויטר! |
 | מי ומי ב"שובל של שקרים"
|
|
 | מי ומי ב"הלוחמת"
|
 | מי ומי ב"בזמן שישנת"