|
דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
אווצ'. שוב מאוהבת. וזה כואב.
|
|
אווצ'. שוב מאוהבת. וזה כואב.
פורסם לפני
1514 ימים
מאת הכי הרבה שאפשר
סה"כ תגובות: 9
תגובה אחרונה לפני: 1477 ימים
כל האהבות הבלתי אפשריות האלו.
והאיש שאיתי שלא מבין למה אני לא איתו. כשבתוכי אני סוערת ממישהי ואין עוד פניות להשקיע בו .
והיא כל כך סטרייטית, ואני לא רוצה לבגוד, אז מה הטעם בכלל לכל הרגשות האלו?...
|
|
|
|
כל האהבות הבלתי אפשריות האלו.
והאיש שאיתי שלא מבין למה אני לא איתו. כשבתוכי אני סוערת ממישהי ואין עוד פניות להשקיע בו .
והיא כל כך סטרייטית, ואני לא רוצה לבגוד, אז מה הטעם בכלל לכל הרגשות האלו?...
|
|
בתגובה ל: אווצ'. שוב מאוהבת. וזה כואב. מאת: הכי הרבה שאפשר אינני מסכימה איתך ,אהבת אישה היא כן אפשרית במערכת זוגית אבל לא נכנסת לעניין הזה, היום אני חושבת שכן יש לנו שליטה על הרגש בעיקר בהתחלה, חושבת שצריך לשמור רגשית על עצמינו , כמה כבר אפשר להסתובב עם לב שבור, מה אני מנסה לאומר לך. אל.תתאהבי בבלתי אפשרי כן אנחנו יכולות למנוע את.הלב השבור הבא
|
|
בתגובה ל: אווצ'. שוב מאוהבת. וזה כואב. מאת: הכי הרבה שאפשר רק להזכיר לך איך זה מרגיש כשמאוהבים..עכשיו תבחרי אם לצלול לזה או לעצור בזמן..
|
|
בתגובה ל: אווצ'. שוב מאוהבת. וזה כואב. מאת: הכי הרבה שאפשר ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אווצ'. שוב מאוהבת. וזה כואב. מאת: הכי הרבה שאפשר הרי ידוע לך מראש שזה הולך להכאיב.. לעצמך, ההתאהבות בסטרייטית לבעלך, שלא מבין למה האשה שלו כבר לא ממש איתו ושוב לעצמך, כי בעלך. אז עכשיו זה הזמן הכי טוב לחתוך משם, לפני שנשאבים ונקשרים (למרות שנורא קל להגיד והרבה יותר קשה ליישם..) בהצלחה!!
|
|
בתגובה ל: מה התכלית של זה הכאב.. מאת: Less_beat אחרי משהו כמו חודשיים שאני מתחרפנת ממנה.. מדמיינת אותנו, קוראת שוב ושוב הודעות. מחליטה בליבי שאין לי איתה שום קשר וממשיכה לחלום עליה... ואז בהודעה הבאה שהיא שולחת אני נכנעת.. וכשהיא מתקשרת אני כן עונה... ומתוסכלת מאוד... ואז קבענו להיפגש יום אחד. וזה כמובן מאוד עירבב אותי. ופתאום חלפה לי מחשבה בראש. שבעצם, נניח והייתי נשואה, ומתאהבת מעל הראש בגבר אחר. זה לא בדיוק אותו דבר, אבל בעצם דומה מאוד, ולא הרבה יותר לגיטימי. והסוויץ' שזה עושה לי בראש, שבתכלס כמה שזה מכאיב ומתסכל במציאות הנוכחית, אין , אין מתוק ומסעיר מהרגשות ללא שליטה הנ"ל... ואני-בוחרת-לוותר-עליהם. למרבה הפלא, זה גם עבד. וישבנו לקפה. היה קצת מוזר, כי התרגלתי שהיא מושא אהבה וכיסופים. ופתאום לא הרגשתי אליה כלום. ודיברנו. והיה כיף ונעים. והיא שוב הייתה בשבילי מה שהייתה תמיד. פשוט חברה טובה.
|
|
בתגובה ל: חייבת לספר מה קרה בהמשך... מאת: הכי הרבה שאפשר איך פתאום הרגש יכול להפוך למשו אדיש .. זה מסקרן אותי.
וכל הכבוד שאת נשארת ככה רציונלית מולה.
לפעמים אפשר לאהוב מישו וכשאת יודעת שזה בלתי אפשרי לממש ת,אהבה הזו , זה הופך תרגש ומעצים אותו יותר בגלל שזה משו שלא יכול לקרות .. כשזה לא בר השגה אנחנו מתחננים שזה יקרה האקט ,האהבה , וכו ..
|
|
בתגובה ל: חייבת לספר מה קרה בהמשך... מאת: הכי הרבה שאפשר אשמח למתכון לסוויץ הזה..כי אצלי ההחלטות השכליות לא משפיעות על הרצון והתשוקה למה שאי אפשר...
|
|
בתגובה ל: אשרייך... מאת: רזיאל זה לא שהרצון והתשוקה למה שאי אפשר התאדו פתאום. הם קיימים, ויותר מדי... לצערי.. ויותר מדי כלפי מישהי מסויימת ופי כמה בלתי אפשרית. מנסה למלא אותי בדברים טובים אחרים כדי לא לתת להם מקום.
לשאלתך, מישי1, מה שהיה לי יותר מוזר זה שפתאום התאהבתי בה.. כי כמה שנים שאנחנו חברות . חברות טובות אפילו. הייתי בשבת לפני כמה שבועות אצל ההורים שלי, ומצאתי שם ערימת מכתבים שהיא כתבה לי. פתאום הם נראו לי אוצר ממש. עכשיו כשאני חושבת על זה, אני נזכרת בעוד פעמים שהרגשתי כלפיה דברעם מעבר לסתם חברה... אז אולי זה כן משהו שהיה, אבל בקטנה, בשליטה. ואז פתאום זה התעצם.. לא יודעת למה..
ואולי בגלל זה הסוויץ' עבד לי והמח הצליח לשלוט על הלב.
|
|
|
 |
|
|  |