|
חשבתי שכבר אין סיכוי וסתם אני בודקת מדי פעם.... אז אולי הכי חשוב - למקרה שהוא יעלם שוב - כתובת המייל שלי היא annakuf@gmail.com. אם האתר שוב יורד - נחפש בית אחר. כתבו לי כדי שאוכל לעדכן אתכן לגבי המיקום החדש. אפרסם אותו גם בפורום נשואות בתפוז ובאתר של בת-קול עבור מי שלא מתאים לה לשלוח מייל. נקווה שזה היה משבר חולף, ואתן עדיין פה ותגלו שחזרנו :-) התגעגעתי...
|
|
בתגובה ל: וואו הפורום חזר מאת: אנה ק ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: תודה רבה לכל מי שפעלה וטרחה להחזרת הפורום ((: מאת: אש בלבבי הייתי עצובה שלא נשאר זכר וכל כך כיף לקרוא שוב.
|
|
בתגובה ל: וואו הפורום חזר מאת: אנה ק חבל..:(
|
|
בתגובה ל: לפי מס הצפיות נראה שהרוב התייאשו.. מאת: Less_beat הזמן בפורום הזה עובד אחרת.... :-)
|
|
בתגובה ל: לאט לאט מאת: אנה ק
וכנראה שלא רק הזמן עובד אחרת בפורום.. כי אפילו שישנן קבוצות וואצאפ ופייסבוק אנחנו חוזרות לכאן! יש משהו ככ נעים ומשאיר פה.
|
|
בתגובה ל: נכון :) מאת: Less_beat יש קבוצה כזאת של הפורום שאני מפספסת? וגם בפייסבוק? מה פספסתי בדיוק?
|
|
אנו נפגש בסוף דרכים ושאלות, נפגש בתום ימים רבים בתום הרבה לילות.
|
|
בתגובה ל: טוב שחזר. חשבתי שאולי הבעיה רק אצלי... מאת: נעמומה תגידו שלום כשאתן מציצות.
|
|
בתגובה ל: מתרגשת מכל ניק שמופיע :-) מאת: אנה ק ממש מעולה שחזר הפורום.. כל הכבוד אנה ולמי שסייע ש,שלום
|
|
בתגובה ל: מתרגשת מכל ניק שמופיע :-) מאת: אנה ק ללא תוכן
אנו נפגש בסוף דרכים ושאלות, נפגש בתום ימים רבים בתום הרבה לילות.
|
|
בתגובה ל: טוב שחזר. חשבתי שאולי הבעיה רק אצלי... מאת: נעמומה ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: וואו הפורום חזר מאת: אנה ק כבר חשבתי שזהו לא יהיה לי יותר איפה להתבכיין ולחטוף מדי פעם קצת בזיונות מלסביות עצבניות..חחח
|
|
בתגובה ל: הלו הלו... מאת: רזיאל ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: הלו הלו... מאת: רזיאל ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: הלו הלו... מאת: רזיאל חחחחחחחחחחח לגמרי.
|
|
|
|
בתגובה ל: וואו הפורום חזר מאת: אנה ק חשבתי שכבר זהו :)
|
|
בתגובה ל: וואו הפורום חזר מאת: אנה ק חשבתי שכבר זהו :)
|
|
בתגובה ל: וואו הפורום חזר מאת: אנה ק תודה רבה
|
|