|
|
בתגובה ל: בפייסבוק של רביטל מאת: boom170 ונדמה לי שאו שזיהיתי שם אושיית פורום עם תמונה ושם :-)
שרשור מרגש. רביטל מדהימה.
|
|
בתגובה ל: בגללו אפילו אני נכנסתי לפייסבוק מאת: אנה קללא תוכן
|
|
בתגובה ל: בגללו אפילו אני נכנסתי לפייסבוק מאת: אנה קמישהי יכולה להגיד לי במי מדובר בדיוק?
|
|
בתגובה ל: מה פספסתי? מאת: ניק בדוי מה שכן, נראית סטרייטית למדי,סטרייטית בחסד אפילו. רק המבט בעיינים שלה מספר על אשה מאושרת שלא קשורה לסיפורי מגדר\נטיה\קיפוח בשום דרך או צורה.
|
|
בתגובה ל: אכן,נשמח לשמוע עם מי יש לנו הכבוד מאת: מיואשת מהחיים ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: לא סטרייטית מאת: רזיאל אז יאללה בלגן...כבר תפוסה או שיש סיכוי? (:
|
|
בתגובה ל: לא סטרייטית מאת: רזיאל את מי פספסתי בדיוק?
|
|
בתגובה ל: בגללו אפילו אני נכנסתי לפייסבוק מאת: אנה קלא יפה סודות בחברה /:
|
|
בתגובה ל: היייי מאת: שאלה טובה ואני קשישה ותפוסה אז תרגיעו
|
|
בתגובה ל: נו זאת אני מה זה לא היה ברור? מאת: רזיאל האמת שלא.. אולי בגלל שאין לי מושג מה השם האמיתי שלך ואיך את נראת.. אז כנראה שעדיין גם עכשיו לא אצליח לזהות ומצוא אותך שם אלא אם כן בא לך לכתוב לי בפרטי כדי שיהיה לי קל יותר.
ואל תדאגי מאחלים לך (כולנו) בהצלחה בזוגיות רק היינו סקרניות לגלות מי זאת..
|
|
בתגובה ל: נו זאת אני מה זה לא היה ברור? מאת: רזיאל האמת חשדתי במישהי שזו את, אבל בתגובות לאיזה פוסט של אביגיל שפרבר... אז לא יודעת (:
|
|
בתגובה ל: וואלה אין לי מושג.. מאת: שאלה טובה מהעלון של עולם קטן עם הגוק...שהילדים שלי הביאו מבית הכנסת..גועל נפש..החברה הדתית מאד הומופובית עדיין
|
|
בתגובה ל: כן הגבתי שם על הזעזוע שלי מאת: רזיאל עכשיו אני בכלל מרגישה אווט.. אין לי מושג על איזה פוסט מדובר ועל איזה תגובה בדיוק..
מרגישה חיה בעולם מקביל..
|
|
בתגובה ל: :( מאת: ניק בדוי בעולם של הצפת מידע, זה מבחינתי לגמרי בסבבה לא להיות בענינים...
|
|
|
בתגובה ל: אנחנו אצל הנשים המעניינות יותר מאת: שאלה טובה אני לא מסכימה איתך. אני חושבת שרביטל פרסמה בשבוע הזה של 'גאים במינם' מכתבים מאוד מרגשים שאנשים כתבו מעומק ליבם. וזה כל כך לא מובן מאליו הבמה והתמיכה הזו שהיא נתנה. אני לא מכירה הרבה לסביות דתיות אבל יודעת שהשבוע הזה, והמכתבים שרביטל פירסמה בו מאוד ריגשו וחיזקו נשים שמתמודדות עם הקושי הזה של נשים כמונו.
ועוד משהו, חשוב לי לומר לך, כשאני שומעת מישהי שמדברת בצורה שאת דיברת על רביטל, העיוות הזה שעשית בשמה, זה גורם לי לצביטה בלב, ולא מוסיף לך חן והערכה. וזה בטח לא גורם לי להסכים עם דברייך. אם כבר רק להפך...
|
|
בתגובה ל: לא... מאת: משאלת לב שאני מכירה אותה באופן אישי. כזה שהייתי אצלה בבית יותר מעשר פעמים. (אולי אני טועה בהבדל, אבל לדעתי לא, כי אם אני טועה, היית חושבת כמוני)
ואת נשמעת בדיוק מהנשים שהולכות עיוורות אחרי אושיית פייסבוק שיודעת לדבר מהמם, להטיף מהמם, והיא באמת יודעת. יאמר לשבחה, היא מוכשרת ברמות. אבל למרבה הצער לא מיישמת כלכך מה שהיא כותבת ו"דוגלת". היא כותבת מדהים, אין ספק, היא אמנם תרמה לקהילה בשבוע הזה, אבל לא מהמניעים הנקיים. ולכן אני קוראת לה טראש, כי כשהמניע הוא לייקים, זה טראש. (כמו עוד מלא דברים שהיא כותבת ולא מיישמת)
אני לא מחפשת למצוא חן והערכה בעיניך. ואני יכולה לשפוך פה המון לכלוכים עליה, אבל זה לא קשור לפורום הזה. אני פה חמש שנים ולא מחפשת מריבות, זה בסך הכל מקום לפריקה ותמיכה, בוודאי לא לחנך אחרות.
כל טוב שיהיה...
|
|
בתגובה ל: ההבדל ביני לבינך הוא: מאת: שאלה טובה שאני לא עוקבת בפייסבוק אחרי רביטל באופן מיוחד, סתם צרם לי איך שקראת לה.
ואת צודקת, לא מתפקידי לחנך אותך, זה פשוט היה לי לא נעים לקרוא את הצורה בה דיברת עליה. את מכירה אותה כנראה יותר טוב ממני, אבל זה לא משנה, התייחסתי לשפה בה השתמשת, ואמרתי שזה צבט לי בלב לקרוא.
אני חדשה יחסית בפורום, ולא יצא לי לכתוב הרבה, אבל הפעם, בגלל שבעיניי זה היה לא הוגן איך שקראת לה, בחרתי להגיב. וגם אני כמוך לא מחפשת מריבות, אך גם מעדיפה שלא יתקפו מילולית אישה שתכלס ניסתה לעשות טוב, ומובן שבעולם הפייסבוק כולם אוהבים שעושים להם לייקים. רביטל יכלה לבחור שלא לתמוך בהומואים ולסביות דתיות, וגם אז הייתה מקבלת לייקים, אך היא בחרה לתמוך ולפרסם מכתבים מרגשים מכל צבעי הקשת.
אמנם בחרתי בסופו של דבר להתחתן ולהקים בית דתי, אך אני זוכרת היטב מה זה להיות נערה שמגלה את נטיותיה וחייה בחברה דתית, הייתי בטוחה שאני לבד בעולם. ואני מאמינה שהמכתבים שהיא פרסמה באותו שבוע הקלו על אותם נערים ונערות שחווים את מה שאני חוויתי בנעוריי, ונתנו להם כח וחיזוק כל כך חשוב. ורק בשביל זה מגיעה לה הערכה רבה.
|
|
בתגובה ל: אנחנו אצל הנשים המעניינות יותר מאת: שאלה טובה ואם לא הצלחתי למצוא את התגובה של רזיאל עדיין? מרגישה ממש מנותקת.. מישהי יכולה לכוון אותי או לכתוב בהודעה איפה זה בדיוק? בבקשה..
|
|
בתגובה ל: :( מאת: ניק בדוי למה כל כך דחוף לך לראות תמונה שלה? מעניין שזה בא ממישהי שכותבת ב'ניק בדוי' אירוני. בקיצור שחררי את זה...
|
|
בתגובה ל: שחררי... מאת: משאלת לב זאת הסקרנות.. וההרגשה של היי מה אני מפספסת ואיך כולם מבינים ורק אני לא..
אז לא. לא משחררת את זה.
|
|
בתגובה ל: :\ מאת: ניק בדוי יש כאן בדיוק שלוש שזיהו אותה... לא פיספסת כלום בקיצור גם אני לא ממש הבנתי מה קורה פה..
|
|
בתגובה ל: :\ מאת: ניק בדוי מצחיקה ניק בדוי הזאת..
|
|
בתגובה ל: חחח זה דווקא משעשע מה שקורה כאן מאת: Less_beatנעשה איזה ערב אאוטינג מוזיקה עליך אוכל עלי מי באה?
|
|
בתגובה ל: רזיאל אז אולי באמת מאת: Still love ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: תכלס. מאת: שאלה טובה ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: א מאת: Still love ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: תכלס. מאת: שאלה טובה ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: רזיאל אז אולי באמת מאת: Still love ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ככה לשים לפני החתול תשמנת...אי אי אי מאת: רזיאל מה הולך פה? מרגישה שפספסתי פה מידע סופר מעניין... רויטל ההיא מהפייסבוק זו בעצם...מישהי כאן מהפורום? המישהי הספציפית שהבנתי או שעובדים עלינו פה?
פליזזזזזז, אל תשאירו אותי ככה בלי תשובות (:
|
|
בתגובה ל: בלבלתן אותי ממש ! אבל ממש מאת: מיואשת מהחיים לפי מה שהבנתי
רויטל לא קשורה לפורום היא בעבר פרסמה פוסטים שקשורים לקהילה הגאה בשבוע הגאווה.
ובנוסף יש מישהי בפורום שהגיבה על פוסט בפייסבוק אחר בכלל של מישהי אחרת שהיא לא רויטל.
מקווה שהצלחתי לעזור..
|
|
בתגובה ל: :( מאת: ניק בדוי מתוך הארוניסטיות שעדיין נמצאת עמוק בתוכי, מרגישה מאד לא בנוח עם דיון שמנסה לזהות כותבת זו או אחרת. האנונימיות היא זכות בסיסית של כל כותבת כאן. הבחירה להיחשף במקום אחד - אינה סותרת זו. מצטערת על ההערה הדבילית שפתחה את הדיון, הרשתי אותה לעצמי בגלל שהיו שם מספיק תגובות שלא הרגשתי שאני עושה אאוטינג מכל סוג שהוא אלא סתם קורצת לאחת הכותבות.
מתנצלת והולכת לשתוק בצד.
|
|
בתגובה ל: לא נעים לי עם הדיון הזה מאת: אנה ק אל תכעסי על עצמך. אף אחת לא התכוונה למשהו רע וגם אף אחת לא יכלה לדעת לאן השרשור הזה ייקח..
|
|