דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
ראיתן?
|
|
ראיתן?
פורסם לפני
1306 ימים
מאת אנה ק
סה"כ תגובות: 6
תגובה אחרונה לפני: 1303 ימים
הרב הספרדי של בריטניה תומך לקבלה של להט"בים לקהילה ואף נותן לגיטימציה ליחסים בין בני אותו המין בגבולות ההלכה
|
|
|
|
הרב הספרדי של בריטניה תומך לקבלה של להט"בים לקהילה ואף נותן לגיטימציה ליחסים בין בני אותו המין בגבולות ההלכה
|
|
בתגובה ל: ראיתן? מאת: אנה ק מחמם את הלב. איש אמיץ.
|
|
בתגובה ל: עכשיו ראינו :) מאת: שובי ציפורת לבנות מותר ולבנים אסור. אין פה הרבה אפשרויות.
|
|
בתגובה ל: מה זה גבולות ההלכה מאת: חרדוסיתמוזמנת להקשיב פה לשיעור המלא. כמובן שיש שחולקים עליו. אני עוד באמצע להקשיב אז קטונתי מלהביע עמדה. (אבל ישר על ההתחלה הוא אמר שהוא מדבר על גברים בלבד, ושיתייחס בהזדמנות גם לזוגיות בין נשים - אבל זה יהיה שיעור קצרצר של חמש דקות...)
|
|
בתגובה ל: הרב דווקא רואה עוד אפשרויות מאת: אנה ק זה היה נשמע לי סוג של ניסיון "למצוא חן". לאחרונה יצא לי ללמוד על התפתחות של התורה שבע"פ וזה קצת יותר מסתדר לי. בכל תקופה היו שינויים והתחכמויות כדי להסתדר עם התקופה. מה שעושים היום עם פרוזבול, עם שמיטה.. ונראה לי יש עוד הרבה דברים על אותו גל. לא יודעת אם זה עובד אותו דבר אבל זה מה שהזכיר לי. רבי יהודה הנשיא ביטל את השמיטה בחלק מהערים בארץ, כי הייתה מצוקה כלכלית בארץ. גם כאן יש מצוקה שרבנים מנסים לענות עליה..
ולמרות כל מה שכתבתי.. בלב זה לא עובר אצלי אני מאמינה שה' לא רוצה שככה אחיה.
|
|
בתגובה ל: אמירות כאלו של רבנים פעם היו נשמעות לי הזויות. מאת: הכי הרבה שאפשר יש איסורי תורה מדאוריתא שנכתבו בברור שחור על גבי לבן
דוקא מהמקום שלי- לסבית שלא יכולה לחשוב על חיים בלי אישה. אני כואבת מאוד את הסיטואציה הזו שאין דרך מוצא ממנה לא קל להיות הומו דתי והבחירות הן קשות, קראתי פוסטים רבים של דתים וזה כרוך בים כאב. ולגבי נשים "ברוך שעשני אישה"
|
|
|
 |
|
|