|
בסד
אז אחרי שליוויתן אותי במשך שנים כשאני רק קוראת אתכן (תודה!!) הגיע הזמן לכתוב בעצמי גם כן. אז הי לכולן! :) =) אני בת 30+ מאיזור המרכז. גרושה+ אני מעדיפה לא לתת עוד פרטים על עצמי כי אני לא רוצה להיחשף.(יש כאן בנות שמכירות אותי) אני סטרייטית-חרדית ביום ולסבית בלילה, כלומר- חיה חיים כפולים. נורא קשה לחיות ככה.!!!! ולמעשה מה שרציתי לומר או בעצם לשאול זה האם רק לי עוברות מחשבות של "הלוואי ולא הייתי צריכה להיוולד ככה?" קשה לי נורא. גם בגלל הכפילות בהתנהלות החיים שלי וגם כי בתור חרדית איזה מין עתיד זוגי יכול כבר להיות לי?? ואל תקשקשו לי כאן על זוגות דתיות שעשו זאת. אני מכירה כמה כאלו שחיות יחד בגלוי אבל המחירים כבדים מאוד!! אני מגיעה ממשפחה דתית שמרנית. ילדיי חרדים. מקום העבודה שלי חרדי. איך אוכל לנהל חיים זוגיים מבלי חלילה לפגוע בכל אלו או חלילה להיפגע?? נניח תגידו פרנסה משמיים.. יאללה .. נחפש עבודה אחרת.. אבל הילדים שלי!!!! זה יטלטל את כל עולמם את כל המודל המשפחתי שחונכו עליו! הוריי!!! הם יזדעזעו! האחים והאחיות שלי!! אוי אלוקיי.. אני לא מסוגלת אפילו לחשוב על כך. אז שתי אופציות לפני: ויתור על חיי אהבה וזוגיות למען שימור על קשרי משפחה ובריאותם הנפשית של ילדיי. או לשים פס על כולם כולל הילדים המהממים שלי, וללכת כאסח על העולם .
אשמח מאוד לשמוע דעותיכן!! לפעמים יש כאן פוסטים מיותמים מתגובות אל תבאסו ;)
|
|
בתגובה ל: היי חברות חדשות! מאת: More or less אני חושבת שאנחנו נולדנו אגואיסטים.. אך בעוד סתם אישה חילונית שבוחרת בקלילות במה שטוב לה וזה ברור מאליו ושמה פס קצוץ על העולם. אנחנו עם מצפון מתקתק ודורשים מאיתנו יותר... אז אנחנו מתמחרות לנו מה הכי טוב ומנסות להנות משני העולמות לי למשל זה מתאים יש כאלה שזה משגע אותן... אני חושבת שדעות של אחרות לא רלונטיות את תמצאי את המקום הכי טוב שלך...ובו תבחרי שתרגישי שלימות כי השלימות שלי היא לחיות בשני עולמות
|
|
בתגובה ל: שהטוב ינצח מאת: Still love ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: היי חברות חדשות! מאת: More or lessאי אפשר להרוס את החיים של הילדים שלך ואם את באה מבית חרדי בשביל ההורים שלך זה בדיוק כמו שתרצחי אותם. בתור חרדית אין עתיד זוגי עם אשה את לא יכולה לחלום אפילו על דבר כזה.אין מה לעשות משפחה היא מעל הכל אי אפשר לפגוע ככה בילדים ובהורים. מי אמר שאם תעשי את זה יהיה לך טוב או לילדים שלך.המחיר לא נראה לי כבד הוא עבר את גבולות הכובד מזמן. ולא את לא היחידה שחושבת למה נולדתי ככה.אני חרדית נשואה עם ילדים מדהימים ובעל מדהים.אני המון חושבת מה היה אילו.... כיום בגלגול הזה בחיים שלי אני רואה את זה בתור הניסיון שלי עד כמה שזה קשה. זה הדעה שלי. ומאחלת לך המון בהצלחה במה שתבחרי
|
|
בתגובה ל: זה לא פשוט מאת: לו הייתי ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: היי חברות חדשות! מאת: More or less לחיות חיים כפולים. אני מאלה שנקרעות מזה נפשית ומצפונית... אבל לא מסוגלת כרגע לוותר על.. שנים רבות ויתרתי.. ניסתי להיות צדיקה קדושה ומעונה.. שמרתי עיניים כשהיתהמולי אשה יפה.. או חברה קרובה שהתאהבתי בה... נלחמתי בזה.. היום אני כבר לא נלחמת.. והכל איתו על חבל דק. כי אני לא מסתירה.. לא יודעת לשקר.. ורןאה אותו סובל מקנא ומצטער.. וזה כואב כואב מאד.. אבל... מי שטעם יין הונגרי...
|
|
בתגובה ל: כן.. מאד קשה.. מאת: רזיאל מה הסיפור של זה אני גם שומרת נגיעה.אין אני לא מחבקת לא נוגעת כול החברות שלי יודעות שאסור לגעת בי.חשבתי שזה רק אני פתאום אני מגלה שזה המון ככה.ואני לא מצליחה להבין מאיפה הדבר המפגר הזה. אם אני יחבק חברה ירגיש לי כאילו עשיתי איזה חטא. זה פשוט קטע מטומטם
|
|
בתגובה ל: הקטע של השמירת עיניים מאת: לו הייתי לאלו שמתקשים להבין זה שאת סטרייטית גורם לך להימשך לכל הגברים ? לא אז זה שאני לסבית גורם לי להימשך לכולן, צר לי לאכזב אותך חברה סטרייטית יקרה את לא עושה לי את זה..
ובוחרת לעצמי חברות לסביות דברים שם יותר מובנים כיפים זורמים לגבי שמירת העיניים יש עניין לא להוסיף איסורים כמו שאסור לישון בסוכה ביום השמיני. אז שוטפת את עיני יש כל כך הרבה יפות הורסות. לא משנה שאני נמשכת יותר לגבריות
|
|
בתגובה ל: אני תמיד מסבירה מאת: Still love אין פה עניין של איסור בכלל לא. לי(!) מרגיש שכאשר יש לי חברה או מישהי שאני מחבבת ואני יחבק אותה או לא יודעת מה.ואין מה לעשות אני נהנת מזה אז זה מרגיש לי כאילו זה חטא אני לא אמורה "להנות" מלהתחבק עם חברה או מלהסתכל על מישהי יפה.
|
|
בתגובה ל: כן.. מאד קשה.. מאת: רזיאל אולי שייך שתכתבי על זה פוסט בפני עצמו בפורום? לאחר שנים... נראה לי יש כאן הרבה שמשמעותי יהיה עבורן לשמוע את מקומך כיום...
|
|
בתגובה ל: רזיאל! מאת: חרדית ביישנית אני עוקבת פה אחרי הסיפור שלך כבר המון זמן,ומזדהה מאוד
|
|
בתגובה ל: מצטרפת בחום לבקשה מאת: מיואשת מהחייםלמטה.... תודה רזיאל :-)
|
|
בתגובה ל: כן.. מאד קשה.. מאת: רזיאל מצפונית אני נקרעת מלחשוב על להבהיל את ילדיי ומשםחתי החרדיים. ובשבילך אומר שאני מצטערת בשבילך שככה את עוברת....נשמע לא קל קבלי חיזוק
|
|
בתגובה ל: היי חברות חדשות! מאת: More or less אולי כנשואה לגבר מבחירה זה מצחיק שאגיב לך, אבל אני כותבת לך את מה שאני מאמינה בו. בכנות, את תצטרכי לעשות מה שטוב לך. יש לך אחריות לברר ולבחון מכל היבט וכיוון מה טוב לך [ואני חושבת ששם עיקר הקושי, לדעת בוודאות מה נכון לי]- אבל אם הגעת למסקנה, גם אם היא בעייתית בעיני הסביבה, בהחלט שיש לך עוד אופציה חוץ מ'לשים פס' ו'ללכת כאסח' על העולם.
אני חושבת שכגרושה הרבה יותר קל לבחור בחיים קצת אחרים. לרווקות ונשואות זה קשה יותר. אני אולי נאיבית, אבל לא צריך לצאת מהארון בהכרזות ובקולי קולות. אם הגעת להחלטה, ויש לך גם בת זוג [אני מתכוונת שזה כבר לא משאלה בעלמא] ואת רואה איתה את העתיד שלך, אפשר לעבור לגור במקום 'פושר' יותר, מקבל יותר, או אפילו סתם במקום שלא מכירים אותך ולתרץ את זה בשיקולים כלכליים או עבודה חדשה מפתה שמצאת שם. בת הזוג תשתלב בטבעיות כידידה שבאה לבקר הרבה, לפעמים גם נשארת לישון, ולאט לאט הילדים יתרגלו למציאות הזו. נכון שזה בעייתי יותר עם ילדים בגיל ההתבגרות שכבר מבינים, אבל גם אז אפשר להטמיע את המציאות הזו לאט לאט בלי שזה יעורר סקנדלים.
אני יודעת שזה הזוי שאני חושבת כך, אבל זה מה שאני חושבת..
|
|
בתגובה ל: היי חברה חדשה מאת: אחות_קטנה ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: היי חברה חדשה מאת: אחות_קטנה מסכימה איתך לגמרי.
|
|