|
למי שמחפשת תציגו את עצמכן, ספרו מילה אחת או שתים, ועוד כמה מילים על מה אתן מחפשות. שיהיה בהצלחה ונזכה לחגוג פה חתונות וירטואליות ושמחות אמיתיות ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/6udn__cheers.gif לחיים2]()
|
|
בתגובה ל: שרשור היכרויות מאת: אנה ק בהמשך למה שכתבתי בבוקר, מי שתרצה להכיר סתם מכרה, אולי ידידה בעצם לא חשובה ההגדרה בסוף החיים לוקחים אותנו לאן שלא צפינו ... או שתרצה אוזן קשבת ומכילה , אני כאן בשמחה ;) וכן, אני אוהבת שוקולדים.
|
|
בתגובה ל: הכרות מאת: שוקולד_לוז ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: שוקולד מנטה או תפוז? מאת: boom170 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: תות! מאת: lalapo ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: תות זה סתם מאת: boom170 של בני 60 פלוסססס
|
|
בתגובה ל: את לא יודעת להעריך דברים טובים .... חחח תפוז זה מאת: lalapo ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: טוב, אז מתאים לי (: מאת: boom170 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: שוקולד מנטה או תפוז? מאת: boom170 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: לפורום כזה הייתי משייכת יותר כיוון של שוקולד מריר מאת: Less_beatללא תוכן
|
|
בתגובה ל: את עושה מתוק כמו בוב כשמרלי:) מאת: boom170 פלירטוטים ברשת
|
|
בתגובה ל: את עושה מתוק כמו בוב כשמרלי:) מאת: boom170 פלירטוטים ברשת
|
|
בתגובה ל: סוף סוף מאת: Still love ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: הכרות מאת: שוקולד_לוז ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: הכרות מאת: שוקולד_לוז מאיפה את?
|
|
בתגובה ל: היי מאת: בתאל89 מאיפה את?
|
|
בתגובה ל: היי מאת: בתאל89 מאיפה את?
|
|
בתגובה ל: בתאל מאת: Rachely110 אופקים
|
|
בתגובה ל: בתאל מאת: Rachely110 אזור באר שבע. מחפשת להכיר נשים בסטטוס דומה לשלי כדי לשתף אחת את השניה בהתמודדויות היומיומיות. זה חסר לי מאוד.
|
|
בתגובה ל: שרשור היכרויות מאת: אנה ק היי אני חדשה באתר ובכלל.. אני בת 23 דתיה מתחבטת כבר כמה שנים בשאלה מי אני.. היה לי קשר עמוק עם מישהי גדולה ממני בכמה שנים נשואה חרדית,לא יודעת איך נראה הקשר בעיניים שלה, אבל אצלי זה גרם לבלבלה קשה , נמשכתי אליה או לשכל ולאדם הציני והעמוק שהיא?! אני אשמח להכיר מישהי כמוני בשלב החיפוש והבלבלה שתעשה לי קצת סדר בראש ובעיקר בלב.
|
|
בתגובה ל: חדשה מאת: she-li מעניין אותי למה את מחפשת מישהי בשלב החיפוש והבילבול, זה לא יבלבל אותך יותר? חוץ מזה... אשמח להכיר. אני גם דיי מבולבלת אחרי זוגיות של שנתיים עם מישהי. הפנטזיה שלי: למצוא גבר שאני אתאהב בו. וזה גם פחד... בקיצור, כן. אני בשלב של החיפוש.
|
|
בתגובה ל: היי חדשה מאת: ילדה יפה חשבתי על הבלבול שיווצר אבל זה עדיף לי כרגע על פני מישהי שיודעת מה היא , ואולי אני אטעה אותה או אגרום לה לחוות חוויה דומה לזו שעברתי אני, ויש יתרונות ללהיות מבולבלות יחד, הלבטים הקשיים ,יותר קל להבין מישהו שנמצא במקום שלך..
אפשר לשאול מה הוביל אותך לפנטזיה הזו? איזה סוג של חיפוש?
|
|
בתגובה ל: תשובה לשאלתך מאת: she-li מה את אומרת בעניין של להיות באותה סירה, למרות שמי שכבר לא מבולבלת והחליטה שהיא לסבית לא נראה לי אפשרי להטעות אותה תקני אותי אם הבנתי אותך לא נכון. במענה לשאלתך מה הוביל אותי לפנטזיה לרצות לאהוב גבר.. ובכן זה נראה לי נובע מחינוך שקיבלתי מאז היוולדי (: ואני בחיפוש די פסיבי, אפשר לומר. כלומר, הייתי רוצה למצוא גבר שאני מסוגלת לאהוב ולרצות להתחתן. אבל אני לא בדיוק מחפשת כי רק נשים מעניינות אותי כרגע...
|
|
בתגובה ל: אני מבינה מאת: ילדה יפה אם היא יודעת שהיא כזאת ואני לא בטוחה שאני כזו אז יווצר קשר חד צדדי, וכן להפך.. סתם שברון לב ל2 הצדדים. הצלחת לבלבל אותי;) אז את יודעת מה את רוצה, וזה שונה ממה שאת מחפשת, בת כמה את?
|
|
בתגובה ל: ההפך מאת: she-li ללא תוכן
|
|
|
בתגובה ל: כדאי להצטרף לבת קול מאת: boom170 יש נשים שזה פשוט לא מתאים להן.
רוב הנשים הנמצאות כאן, רוצות להיות עם נשים, בין אם הן לסביות הנמשכות רק לנשים, ובין אם זו פנטזיה ותו לא. אבל, זה לא אפשרי בחלק מהמקרים.
להצטרף לבת קול או לכל ארגון כזה, לדעתי, יבלבל עוד יותר. ולא תמיד כדאי להתבלבל כשאין כל כך אופציה בכלל להיות עם נשים.
|
|
בתגובה ל: לא מסכימה איתך גברת בום... מאת: lalapo לא הייתי סומכת על נשים מפורום באינטרנט
|
|
בתגובה ל: חדשה מאת: she-li נשמע כאילו אני כתבתי את הפוסט הזה, גם אני בשלבי הבנה עם עצמי, מוזמנת לפנות אלי ואולי נבין קצת ביחד מה קורה :)
|
|
בתגובה ל: חדשה מאת: she-liלא הבנתי בדיוק מה ההבדל בין "להמשך אליה" או "לאדם הציני והעמוק שהיא". בכל מקרה, שיהיה בהצלחה, ותמצאי את הדרך שטובה ונכונה לך - ובשמחה. ברוכה הבאה ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/jtb9__aa_icecream1.gif גלידה1]() ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/jb5m__aa_.gif ארטיק]()
|
|
בתגובה ל: שרשור היכרויות מאת: אנה ק שאלה טובה, 23, דתייה לאומית בשלבי יציאה מהארון.
מחפשת בחורה עד 30, רווקה, למטרות הקמת בית נאמן עד כמה שאפשר בישראל.
רגש, עומק, חוש הומור וקצת שפיות לא יזיקו (:
|
|
בתגובה ל: יאיייי מאת: שאלה טובה בית נאמן עד כמה שאפשר בישראל...
|
|
בתגובה ל: חח נקרעתי מצחוק!! מאת: הכי הרבה שאפשר חחח אהבתי איך ששאלה טובה הגדירה :)
|
|
בתגובה ל: שרשור היכרויות מאת: אנה ק אני גרושה +4, בריאה ופנויה בגוף ובנפש. מחפשת מישהי מאזור ירושלים רבתי, משכילה ויצירתית, שיהיה על מה לדבר. הכי טוב - מישהי שעוסקת במדיטציה ובטנטרה ופרקטיקות רוחניות אחרות. חשוב לי שלא תהיה נשואה. הייתי אומרת שאני יודעת לתת, אבל זה נורא נדוש. אבל כן. מאד. אני דתייה, לא חרדית. בארון. צמאה למגע... ועוד המון הפתעות בדרך... מדהים שעוד לא איבדתי את התקווה אחרי כל השנים. אבל אלוקים גדול, שנה חדשה, מי יודע... ברכות וחיבוקים לכולן.שתהיה שנה של אהבה שלמה.
|
|
בתגובה ל: מחפשת מאת: Bi girl את יודעת, ניסים קורים.
בע"ה במהרה אצלך.
|
|
בתגובה ל: שרשור היכרויות מאת: אנה ק אני חרדית נשואה פלוס.. גרה בירושלים מחפשת חברה לחיים במקביל לבעל.. מחפשת אשה עמוקה ומכילה עדיףף חרדית או דתיה חזקה ,שנשואה באושר..רוצה שתהיה כמוני.. מקפידה על הלכה, אוהבת לצאת ו ..לטוס.
|
|