דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
כשיש ילדים זה מורכב
|
|
כשיש ילדים זה מורכב
פורסם לפני
1237 ימים
מאת Onelove
סה"כ תגובות: 10
תגובה אחרונה לפני: 1233 ימים
יש מישהי שמצא חן בעיני, אנחנו לא מתראות הרבה האמת שזו הייתה רק פעם שנייה שנפגשנו אבל כבר בפעם הראשונה לפני כמה חודשים חשבתי לעצמי שהיא חמודה וכו'.
היא רווקה , מחוץ לארון מגיל 18 בערך כבר עמוק בתוך ה'חברה' , מכירה את כולן מבלה איתן וכו' ואני חושבת לעצמי למה שתסתכל עלי, למה שבכלל תחשוב לכיוון שלי. אני צעירה ממנה באיזה 5 שנים גרושה עם ילדים מתחילה לגלות את עצמי ואת הנטיות שלי. ומנסה לתפקד כמה שאפשר כאם חד הורית מאוד רוצה ומשתדלת להכיר יותר ולהתחבר לנשים מהקהילה
כשיש ילדים אין הרבה זמן פנוי ויש יותר דאגות. זה עולם אחר לגמרי מבחורה רווקה שיש לה את כל הזמן והאפשריות לחיות את החיים. אורח החיים שלנו שונה לגמרי, בסגנון, במושגים בסדר היום, בהכול תכלס.
רוצה אהבה רוצה בת זוג אבל הסיטואציה שלי מורכבת כל-כך פשוט יודעת שאין סיכוי שהיא תחשוב עליי כאופציה בכלל.
מתסכל אותי להבין את זה. ולהבין שבגלל שהסיטואציה שלי קצת יותר מורכבת אז האפשרות להכיר מישהי לא כל-כך נשמע מציאותי.
|
|
|
|
יש מישהי שמצא חן בעיני, אנחנו לא מתראות הרבה האמת שזו הייתה רק פעם שנייה שנפגשנו אבל כבר בפעם הראשונה לפני כמה חודשים חשבתי לעצמי שהיא חמודה וכו'.
היא רווקה , מחוץ לארון מגיל 18 בערך כבר עמוק בתוך ה'חברה' , מכירה את כולן מבלה איתן וכו' ואני חושבת לעצמי למה שתסתכל עלי, למה שבכלל תחשוב לכיוון שלי. אני צעירה ממנה באיזה 5 שנים גרושה עם ילדים מתחילה לגלות את עצמי ואת הנטיות שלי. ומנסה לתפקד כמה שאפשר כאם חד הורית מאוד רוצה ומשתדלת להכיר יותר ולהתחבר לנשים מהקהילה
כשיש ילדים אין הרבה זמן פנוי ויש יותר דאגות. זה עולם אחר לגמרי מבחורה רווקה שיש לה את כל הזמן והאפשריות לחיות את החיים. אורח החיים שלנו שונה לגמרי, בסגנון, במושגים בסדר היום, בהכול תכלס.
רוצה אהבה רוצה בת זוג אבל הסיטואציה שלי מורכבת כל-כך פשוט יודעת שאין סיכוי שהיא תחשוב עליי כאופציה בכלל.
מתסכל אותי להבין את זה. ולהבין שבגלל שהסיטואציה שלי קצת יותר מורכבת אז האפשרות להכיר מישהי לא כל-כך נשמע מציאותי.
|
|
בתגובה ל: כשיש ילדים זה מורכב מאת: Onelove קראתי את מה שכתבת ואני חושבת שאת טועה. כרגע שתיכן פנויות לקשר וזה יכול לעבוד מצוין בשביל שקשר יצליח צריך להשקיע.. יש לי ים חברות רווקות מהקהילה. בסופו של דבר זוג שהצליח להיפגש פעמיים בשבוע זה מעל ומעבר. לגבי הילדים זו שאלה האם היא מכילה אותם... אל תחשבי בשבילה אל תחסמי את עצמך.. ראיתי בעיני סיפורים של לסביות אמיתיים כאלה שהסופר הכי מוכשר והבמאי הכי מוצלח לא יעלו בדמיונם. תזכרי שתמיד יש את האחת שתאהב אותך מספיק ותקבל אותך עם הילדים. ב ה צ ל ח ה
|
|
בתגובה ל: הי מאת: Still love אבל היא הרבה יותר שווה ממני ;)
לא חושבת שיש סיכוי בכלל הלוואי ואני טועה אבל אין לי אומץ אפילו להתחיל איתה או לרמוז משהו
|
|
בתגובה ל: כמה שזה נשמע הזוי לכתוב את זה מאת: Onelove אני לא בעד לוותר
|
|
בתגובה ל: להתחיל עם אישה זה סקסי מאת: Still love ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מאיפה משיגים את האומץ? מאת: Onelove אני לא יודעת מה הקשר בינכם ואיך את מכירה אותה אבל תתחילי בליצור איתה רצף של שיחה וליזום יציאה לאיזה שהו מקום
|
|
בתגובה ל: כמה שזה נשמע הזוי לכתוב את זה מאת: Onelove להתקל במישהי אחת 'שוה' מהקהילה...ומרוב שהיא היתה 'שוה' לא היה לי אומץ אפילו לנסות ליצור איתה קשר עין. נראית אחת שלא סופרת ממטר מרוב חתיכות... הבחורה אשכרה נמנעת מליצור קשר עין כדי שלא יתחילו להתפס עליה ולחשוב עליה בכיוון רומנטי... ביני לבין עצמי אני קוראת לבנות כאלה בתוך תוכי "יפה ואכזרית" כי כשיש מישהי באמת שוה באיזור,אני מתחילה להעשות פגיעה ולא מסוגלת לתקשר איתה בכלל אלא אם זה בא מיוזמתה והיא ממש משדרת נכונות,סבלנות וטוב לב.
|
|
בתגובה ל: כשיש ילדים זה מורכב מאת: Onelove ברור שכשיש ילדים זה אחרת. מורכב יותר. אבל זה לאו דווקא חסרון. יש לך גם הרבה מה להציע.
יכולה לחשוב על כמה חברות טובות, שהתגרשו עם ילדים (ואני מתכוונת עם בית מלא בילדים 3 ומעלה). ב"ה כולן היום בזוגיות. חלק בזוגיות עם אשה במצב דומה לשלהן - עם ילדים מנישואים קודמים ובונות יחד בית מקסים ומשותף. אחרות בזוגיות עם רווקה שהתאים לה זוגיות שמגיעה עם משפחה (ואני בספק גדול שהרווקה ידעה להגיד זאת מראש. אבל מסתבר שכן), וחובקות היום גם ילדים משותפים (שהרווקה ילדה). זה לא בא מיד. לפעמים לקח זמן, גם שנים - למצוא זוגיות זה תמיד סוג של נס. אבל הניסים האלה קורים. גם לגרושות עם ילדים.
אז תאמיני בעצמך. תבני את עצמך ואת המשפחה שלך. אם מישהי מעניינת אותך - תנסי ליזום ולהתקרב - תראי אם יש עניין מצידה - ואם לא, תמשיכי לתת לעצמך הזדמנות להכיר, ובע"ה האשה הנכונה תבוא.
שיהיה חורף טוב ושגרה טובה
|
|
בתגובה ל: באה לעודד מאת: אנה ק מאמינה שיש מקרים כאלה. אבל במקרה הזה לא יודעת כמה סיכויים יש.
גרות בעיר אחרת ואין לי מושג אפילו איך לפתח אתה שיחה של סתם.
|
|
|
|
 |
|
|