|
אז הגיע אחרי החגים נגמרו האורות והכלים די שבורים.. אני מודה להשם ייתברך על העזרה שנתן לי בתהליך הלא פשוט של השתחררות מהרגלי חיים הרסניים...אם כי מנהל הבנק לא ממש מודה לי האורגני הזה יקר רצח.. אז עם הניקוי בא הרצון גם לטפל בנפש ולא רק בגוף..והגעתי למטפלת אלטרנטיבית מאד מיוחדת..נטולת שיפוטיות.באמת. היא מאמינה שכל הגייז גברים ונשים כאחד עברו איזושהי טראומה מינית בעברם אם בגלגול זה או בגלגולים אחרים טראומה שלא טופלה כראוי ולכן מקשה עליהם להיפתח לחיבור גופני ונפשי עם בני המין השני...טוב טראומות מגברים יש לי בשפע ..רק מהגלגול הזה וואו רחמנא ליצלן...מהקודמים בטח גם גיוועאלד... עוד דבר מעניין שאמרה שהשורש של מיניות ופרנסה זה מאותו מקום...מאותה הצ'אקרה..נו אולי זה מסביר למה הכל תקוע... אז לבנתיים הפסקתי..אבל נשארתי עם הרבה שאלות לא פתורות...ותרגילי נשימה נחמדים ורצון להמשיך בתהליך הזה של להתחבר לאני הפנימי לנשמתי..
ובאשר לדיון הארוך והמייגע על מי זאת אושיית הפורום וזה..עלי להבהיר משהו..אני כבר כמה שנים לא בארון..לא מתוך איזושהי הצהרה בומבסטית..או התרסה כלפי החברה הדתית..ולא כי אני חיה המוצהר עם בת זוג..פשוט לא נוח לי עם עצמי ככה בארון..ומי שיש לו בעיה עם מי שאני זבשו..דווקא הפתיחות שלי בעניין הביאה ברכה לחיי..אבל עדיין האפשרות לכתוב פה בפורום בצורה אנונימית כל מיני הגיגים ותובנות נעימה לי ..אז בחייאת בואו נשאיר את זה ככה ..אחרי החגים שמח ויומולדת שמח לי..ברכות ישמחו את ליבי..
|
|
בתגובה ל: יומן גמילה...פרק ג מאת: רזיאל בגילגול הזה עוד לפני שחוויתי הטרדה)אם אפשר לקרוא לזה ככה)כבר התאהבתי במישהי. אבל זה כייף לשמוע שטויות שיש לאנשים במח. היית באה אלי הייתי מלמדת אותך איך לנשום ולא הייתי לוקחת לך על זה כסף. בכל אופן: אקטוף פרחים ושושנים לרזיאל מלאו ? שנים היא היתה כזאת קטנה ועכשיו היא כבר גדולה שיהיה לך אושר ועושר והמון אהבה ושכל חלומותיך יתגשמו בשנה הקרובה. מזל טוב עד 120 שנה
|
|
בתגובה ל: מסתבר שבגלגול הקודם חוויתי המון הטרדות מאת: לו הייתי ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מסתבר שבגלגול הקודם חוויתי המון הטרדות מאת: לו הייתי אולי זה באמת שטויות...ולנשום לא עולה כסף..את צודקת...סתם הגבתי בריגשי
|
|
בתגובה ל: תכלס מאת: רזיאל ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: לא אולי זה באמת שטויות מאת: לו הייתי את לא לפעמים גם רוצה להבין מאיפה מגיע הקושי להתחבר לאיש שלך? לא להבין למה את אוהבת נשים כי זה טבעי ולא צריך להבין שום דבר.. אבל הדחיה ממנו.. זה לא נשמע לך הגיוני שזה נובע מטראומות בעבר?
|
|
בתגובה ל: לו הייתי למה את כזאת נחרצת? מאת: הכי הרבה שאפשר אבל באמת את מאמינה שבגלל שבגילגול הקודם עברת טראומה... נו באמת לא עברתי שום טראומה בגלגול הזה. או שזה היה כל קשה שאפילו המח שלי לא זוכר. לכי תלמדי את חקר המח או את נפש האדם אני לא חושבת שבאמת אפשר לדעת מה משפיע על מה.איזה טראומה תשפיע עליך אם את רוצה להתפלסף על זה בשמחה
|
|
בתגובה ל: ברור שיש מצבים שזה נובע מטראומות אין בזה ספק. מאת: לו הייתי אני מאמינה שהנשמה שלנו היא עתיקה.. והרבה ממי שאנחנו בעומק מושפע מגלגולים אחרים. לאו דווקא מטראומות אבל גם. לא רואה טעם להתפלסף על זה כי אני לא חושבת שיש לנו גישה לגלגולים הקודמים.
וגם לא רואה טעם להתעסק עם זה הרבה, לפחות בשבילי -הכי טוב זה לקבל באהבה את מה שיש.. זה מה יש ועם זה ננצח.
|
|
בתגובה ל: בגדול... מאת: הכי הרבה שאפשר השאלה המעניינת היא (לטעמי) לא מאיפה זה נובע אלא האם ניתן "לטפל" בזה.
הקב"ה ברא אותי בעולם הזה עם הנשמה הזו. העשיה שלי צריכה להיות כולה מכוונת לעולם הזה. מבחינתי דברים שמעבר לזה זה אובות וידעונים. אז יתכן שזה טיפול מועיל והדיבור על הגלגולים רק נותן לו סיפור מסגרת (כמו שהעובדה שאין פיית שיניים לא הופכת את הכסף מתחת לכרית לפחות יעיל...), אבל אני לא מאמינה שאפשר לתקן משהו שמעבר לעולם הזה.
|
|
בתגובה ל: ^^^ מאת: אנה ק כשמדברים איתך על גילגולים אין לך שום דרך להגיד שזה לא נכון. ממילא זה רק מכניס שטויות למח.
ובהקשר של הלטפל אני מבטיחה לך שאותה אחת תבטיח לך שהיא יכולה לטפל בבעיה שלך דרך התקשרות לגילגול הקודם שלך.
|
|
בתגובה ל: ברור שיש מצבים שזה נובע מטראומות אין בזה ספק. מאת: לו הייתי ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: לו הייתי למה את כזאת נחרצת? מאת: הכי הרבה שאפשר שיש עכשיו תוכנה שמזהה לפי תווי פנים אם את לסבית או הומו יש לה דיוק של 85 אחוז שזה המון. מבחינת חכמת הפרצוף תווי הפנים לא משתנים.(אני לא מדברת על פגעי הזמן וכו) הסימנים בכף היד כן משתנים אבל לא הפנים. שזה אומר שזה מולד אחרת אם זה היה טראומה באמצע החיים התוכנה לא היתה מזהה את זה.
|
|
בתגובה ל: יומן גמילה...פרק ג מאת: רזיאל ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: יום הולדת שמח רזיאל מאת: ניק בדוי ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: תודה מותק..תמצאי לך ניק נחמד מאת: רזיאל אולי יום אחד :-)
נחמד לחלוק שם משתמש עם עוד בנות ;) אף פעם אי אפשר לדעת מתי זאת אני שכותבת..
|
|
בתגובה ל: יומן גמילה...פרק ג מאת: רזיאל מברכת אותך שתדעי שנים של שלווה ושמחה פשוטה וזרימה טובה... שתהיה לך נחת ממה שקורה בחייך.. ואהבה... ואור ה'.. תנצחי את הכל תצליחי בכל מה שאת מנסה לעשות עכשיו תזכי לצאת אל העולם עם המוזיקה שלך ותשארי צעירה לנצח בגוף ובעיקר בנפש
ואני גם אכתוב שלמדתי ממך שלום והשלמה ותודה על זה.
|
|
בתגובה ל: מזל טוב רזיאל:-) מאת: הכי הרבה שאפשר ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: יומן גמילה...פרק ג מאת: רזיאל שיהיה לך שמחה והרבה הרבהטוב בחיים ועם מה שאת עושה! את אחלה ותמשיכי להצחיק אותנו!!!!!!
|
|
בתגובה ל: מזל טוב רזיאל!!!! מאת: ניקוש ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: יומן גמילה...פרק ג מאת: רזיאל אם כי היומרה להגיד משהו על גלגולים אחרים ועוד לטפל בטראומות מהם - משאירה אותי לגמרי בלי מילים...
אבל קשה לי להאמין שיש אשה שלא עברה איזו שהיא פגיעה מינית בגלגול הזה או באחד הגלגולים הקודמים. כך שתכלס חזרנו לאותו מקום.
מזל טוב רזיאל יקרה. מקווה שכל השינויים יעשו לך טוב, והקב"ה יברך אותך בשנה מבורכת בכל התחומים. וגם שמחה עם המון אויר ואור.
|
|
בתגובה ל: עם גלגולים אחרים אני לא מתווכחת מאת: אנה ק מדוייק! היומרה להגיד משהו על גלגולים קודמים ועוד לטפל בטראומות מהם.. :) :) זה כל כך מצחיק אותי..
אני דווקא יודעת שהדברים האלה קיימים, יש כוחות ויש רבדים שאנחנו לא מודעים אליהם, אבל כשאני רואה את ההתעסקות איתם, זה ממש משאיר אותי ספיצ'לס.
אבל, עם הכל! אני הולכת להצטרף לסדנה מרוכזת של 3 ימים ללימוד תטא הילינג, כי רזיאל, אני שותפה לרצון לחיים בריאים יותר, בגוף ובנפש. מעניין אותי אם אצליח להתחבר למשהו שם. הכל נראה כל כך הזוי עכשיו. LOL!
|
|
בתגובה ל: עם גלגולים אחרים אני לא מתווכחת מאת: אנה ק האמת דיברתי אתמול עם אחותי הגדולה והיא עשתה לי קצת סדר בראש..אמרה לי רזיאל(טוב,לא רזיאל למרות שזה אחלה שם)אני מכירה אותך מאז שנולדת..תמיד היית לסבית...הגיע הזמן שתקבלי את מי שאת גם אם בחרת לחיות אחרת..אין מה לעשות במציאות שבחרת בה זה תמיד יהיה פארדוקס ואת צריכה ללמוד לחיות איתו עם כמה שיותר שלימות פנימית.
|
|
בתגובה ל: תודה אנה יקרה.. מאת: רזיאלזכרתם לי את הקטע המצחיק הזה.אז הייתי חייבת להעלות לכם אותו שתצחקו קצת. https://youtu.be/teeJAquOQDIלא הצלחתי להעלות את זה.
|
|
בתגובה ל: יומן גמילה...פרק ג מאת: רזיאלמאחלת לך שמחה טהורה שלא תהיה תלויה בדבר, שתרווי נחת מכל התלויים בך וכל הנלווים אלייך ושתחושי אהובה תמיד. על החתומה, Less_beat
|
|
בתגובה ל: מזל טוב רזיאל יקרה מאת: Less_beatללא תוכן
|
|
בתגובה ל: יומן גמילה...פרק ג מאת: רזיאל ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: יומן גמילה...פרק ג מאת: רזיאל בתור מטפלת בעצמי, אני חייבת להגיב על השילוב של מטפלת נטולת שיפוטיות אבל טוענת שנטיות חד-מיניות נובעות מטראומה. בעיני זו אמירה שיפוטית, כי היא בעצם אומרת שיש פגם בנטיות המיניות של המטופלת וצריך (ואפשר) לרפא אותן. אין לי בעיה אם מישהי חושבת כך, אבל שלא תאמר שהיא לא שיפוטית... (אני בכוונה לא נכנסת להגיון מאחורי הטענה שלה, רק אשאל מה המקור לדעתה לביסקסואליות?)
שמחה לשמוע על הרצון להתחבר לעצמך, בסופו של דבר זה הדבר היחיד שמאפשר חיבור כזה, ואיתו שמחה ושלווה (: מברכת אותך שתנשמי עמוק, תתחברי לעצמך, תוותרי על מה שלא משרת אותך ותמצאי את אושרך.
|
|
בתגובה ל: קודם כל, שיהיה בהצלחה! מאת: תחיה נס הדבר הראשון שאמרה שהיא לא באה לשנות אותי...אלא אם אני מעוניינת לשפר את הזוגיות עם בעלי אפשר לברר לעומק מהיכן החסימות כלפי גבר מגיעות..כלומר זה שאני מאד נמשכת לנשים וזה הטבעי שלי..לא אומר שאני לא יכולה להגיע למקום משוחרר וזורם יותר עם גבר שהוא במקרה בעלי.כלומר בכלל לא להתעסק המשיכה לנשים או בנסיון להתגבר עליה.
|
|
בתגובה ל: היא לא אמרה זאת מתוך שיפוטיות כלל.. מאת: רזיאל לעקוף את ה'בעיה' במובן מסוים, במקום להתעסק עם המשיכה, לחקור את החסימה וזה לא משנה בכלל אם זה באמת טראומה או לא, או מאיזה גילגול זה... מספיק שיש חסימה וקשה עם זה.. חכמה המטפלת שלך...
|
|
בתגובה ל: היא לא אמרה זאת מתוך שיפוטיות כלל.. מאת: רזיאל בעיני זה הבסיס ההכרחי לטיפול מוצלח (: מאוד מתחברת ליכולת לבדוק איך אפשר לחיות בטוב בתוך החיים הנתונים (בין מדובר בזוגיות לא מושלמת מכל סיבה שהיא, חוסר זוגיות או כל אתגר אחר). האושר שלנו תלוי בעיקר בבחירות שלנו ולא בגורמים חיצוניים. הנכונות לחקור את עצמי ולא רק לנסות לשנות את הסביבה לא מובנת מאליה בכלל. מצד אחד זה קשה לפעמים לוותר על פנטזיות שהחיים יהיו בדיוק כמו שאנחנו חולמות. מצד שני, לדעתי, רק כך אפשר להיות מאושרות.
עם זאת, בגלל שאנחנו בפורום לסביות ובגלל שהשיח, גם המקצועי, בנושא נגוע בהרבה דעות קדומות, אני רוצה להתעכב על האמירה "לחקור מהיכן החסימות כלפי גבר מגיעות". הנחת הבסיס של המשפט הזה הוא שאם מישהי לא נמשכת לגברים, זה בגלל חסימה. זאת אומרת שבמצב הטבעי שלה, היא נמשכת לגברים ואז קרה משהו וזה נחסם. מעבר לזה שאין לאמירה הזו תוקף מדעי, לי באופן אישי היא מכאיבה. כל כך ברור לי שכך בדיוק הקב"ה רצה שאהיה. שהמשיכה שלי לנשים, ורק לנשים, היא לא בגלל חסימה או טראומה אלא חלק מהותי וטבעי ממני. שהתפקיד שלי בעולם יכול להתבצע רק בזכות הלסביות שלי (ושאר התכונות שהקב"ה נתן לי).
העמדה הזו בכלל לא סותרת, במקרה שאשה בוחרת לחיות עם גבר, לראות איך היא יכולה לחיות טוב יותר בתוך הבחירה הזו. איך היא יכולה לשפר את הזוגיות, ואם מתאים לה גם את המיניות, עם הגבר. למעשה, היא לא משקיעה זמן ואנרגיה בלמצוא למה יש חסימה, אלא בלמצוא מה אפשר לעשות עכשיו כדי לחיות טוב יותר.
|
|
בתגובה ל: אני שמחה שהיא לא רוצה לשנות אותך, מאת: תחיה נס החסימה הזאת כלפי גברים היא זאת שלא מאפשרת לי להיות בשמחה עם בעלי במיטה..אז אם לא אחקור ואנסה להבין מאין זה מגיע אצלי למה שזה סתם כך יישתנה...לגבי נטיות מניות אני מאמינה שזה דבר דינמי ומשתנה...ושאנחנו מתאהבים בבני אדם ולאו דווקא במגדר מסוים..רוב הנשים הן בעלות פוטנציאל לסבי מובהק שלא ממומש בגלל התניות חברתיות...אני יודעת שיש גייז שהם מאד בקצה ויש כאלה שפחות ברורים לעצמם...הייתי שמחה לחזור למקום הביסקסואלי שהייתי בו פעם..מקום שיאפשר לי לחיות בפחות תסכול..
|
|
בתגובה ל: אבל זה בדיוק העניין.. מאת: רזיאל לא זכור לי מקרה שראיתי גבר והלב שלי נעצר.אני יכולה לראות גבר ולדבר איתו ולהתחבר לאופי אבל זה לא יעשה לי כלום. ויש נשים שאני לא מכירה ואני יראה אותם והלב שלי יעצר מהם.
ולגבי הדינמיות: אני נשואה תשע שנים ובעלי עושה הכל בשבילי ולא זה לא השתנה התרגלתי.
זה לדעתי סוג של דמיון פנטזיה לחשוב שיש משהו נשגב ממך שבגללו את כזאת ואם רק תעלי על זה ותטפלי בזה יחכה לך חיי אושר.
|
|
בתגובה ל: אבל זה בדיוק העניין.. מאת: רזיאל ואם את מרגישה שלמצוא את הסיבה, יעזור, מצויין. מהנסיון האישי שלי ושל אחרות, אני רואה שלמצוא את הסיבה בעבר, לא משנה את התמודדות בהווה. מה שמשנה זו הקשבה פנימית עמוקה לצרכים שלי, בדיקה מה מהם אני יכולה לתת לעצמי, הקפדה על הגבולות שלי מה שמאפשר למצב להיות יותר מותאם אלי. העבודה הזו (שהיא עבודה לא פשוטה בכלל!) מתמקדת בכאן ועכשיו ודרכם משנה את המציאות. בונוס עצום זה שיפור בכל תחומי החיים ולא רק בזוגיות ובמיניות, כי גם ההורות, העבודה, החברות וכל מערכות היחסים שלנו רק מרוויחות כשאנחנו לומדות למלא את צרכינו ולשים את הגבולות במקומות המדוייקים לנו. ועוד בונוס- מי שיודעת לענות על השאלות הללו זו כל אחת על עצמה (:
|
|
בתגובה ל: אני שמחה שהיא לא רוצה לשנות אותך, מאת: תחיה נס כי לפעמים את משקיעה שנים בלנסות לעשות את המצב יותר טוב וכו ואת מתיאשת אז את מנסה להאחז אולי זה תלוי בגורם מסוים שאם אני יטפל בו זה ישנה אותי.כי כשאני מנסה לעשות את המב טוב יותר זה דורש ממני המון עבודה עצמית ואם יש משהו שאפשר בטיפול אחד או שניים לעשות ואז זה ישלול את ההשקעה שלי,כי גם אני ירצה את זה. לא שאני מסכימה עם זה אבל לגמרי מבינה את זה
|
|
בתגובה ל: זה נכון ולא מאת: לו הייתי לפתור את הקשיים בפגישה אחת או שתיים. זה לגמרי טבעי. מאוד אשמח לשמוע ממישהי שזה עבד לה.
|
|