דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
שלום לכל הבנות : )
|
|
שלום לכל הבנות : )
פורסם לפני
1271 ימים
מאת אהבה_לנצח
סה"כ תגובות: 5
תגובה אחרונה לפני: 1269 ימים
שלום בנות יקרות , אני מניח שיש כאן בנות כמוני אני הומו דתי בשנות ה 30 , עובד בהייטק , רוצה להכיר בחורה לסבית או דו מינית דתיה . להקמת בית בישראל מתוך שמחה , צחוק ואהבה חברית את בגיל שכבר רוצה ילדים ? את רוצה משפחה דתית ? עם קבלה הכלה וידיעה אחד על השניה ? אם גם לך בא להקים בית בישראל שנדע אחד על השני נכיל ונקבל בלי לשפוט אשמח מאוד שנכיר זה המייל שלי sweetlove25@hotmail.co.ilואולי השנה נעמוד מתחת לחופה : ) שבת שלום :)
|
|
|
|
שלום בנות יקרות , אני מניח שיש כאן בנות כמוני אני הומו דתי בשנות ה 30 , עובד בהייטק , רוצה להכיר בחורה לסבית או דו מינית דתיה . להקמת בית בישראל מתוך שמחה , צחוק ואהבה חברית את בגיל שכבר רוצה ילדים ? את רוצה משפחה דתית ? עם קבלה הכלה וידיעה אחד על השניה ? אם גם לך בא להקים בית בישראל שנדע אחד על השני נכיל ונקבל בלי לשפוט אשמח מאוד שנכיר זה המייל שלי sweetlove25@hotmail.co.ilואולי השנה נעמוד מתחת לחופה : ) שבת שלום :)
|
|
בתגובה ל: שלום לכל הבנות : ) מאת: אהבה_לנצח עדיף לך להכיר סטרייטית, הסיכוי שהיא תעזוב אותך יותר נמוך.
|
|
בתגובה ל: עזוב, תפרוש בשיא מאת: boom170
כי הריי כמוני יש גם בצד השני ( בנות דתיות לסביות או דו )
שמאמינות בתא משפחתי של אמא ואבא ורוצות להקים בית אך מצד שני להרגיש הכי פתוח עם הבן זוג והכי שקוף.
וכשאתה בזוגיות כזו מכילה ופתוחה כאשר המשפחה היא במקום ראשון אז יש סיכוי גדול להצלחה.
חוץ מזה .. גם שבמצב כזה אתה לא צריך להרגיש בשקר , ולא בנוח במצב אנטימי ולהרגיש שאתה עושה מין בכח כדי לספק את הבן זוג שלך כמו שקורא להרבה לסביות בארון שנשואות לגברים סטרייטים ואף אחד לא יודע.
כשאת נשואה לגבר כמוך... עם הכלה .. פתיחות.. בלי לשפוט .. ורצון להקים בית משמחה וצחוק ילדים וחינוך לאהבת האדם
אז זה קסם אחר .. זה תחושה הרבה הרבה הרבה יותר טובה מאשה שמתחתנת עם סטרייט.
במיוחד גם שאין לי שום בעיה שלבת הזוג שלי תהיה חברה וכו.
ואגב אני מכיר זוגות כאלו. שחיים בצורה טובה וכיפית.
|
|
בתגובה ל: שלום לכל הבנות : ) מאת: אהבה_לנצח יש לך רצון טוב ומובן. אני מאחלת שהקב"ה ישלח לך מישהי מדויקת שתקים איתך בית של הבנה והכלה אמיתית. יש ככ הרבה שישמחו למודל כזה של זוגיות,ויעדיפו אותו על פני חיים של תסכול ומירמור.
שיהיה בסיעתא דשמייא. אמן.
|
|
בתגובה ל: בהצלחה לך!! מאת: Less_beat ללא תוכן
|
|
|
 |
|
|