דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
מה עושים עם כאב לב?
|
|
מה עושים עם כאב לב?
פורסם לפני
1206 ימים
מאת Hi_ro88
סה"כ תגובות: 6
תגובה אחרונה לפני: 1205 ימים
חשבתי שמצאתי את האחת. האמת שממש פה פגשתי אותה. היא הייתה מושלמת. חשבתי שהיא האחת. אם יש אהבה למה עדיין קיימים חששות? אולי אני לא מספיק טובה. כמה אפשר לתת את כולי לבן אדם. את כל הזמן פנוי, כל המחשבות. את כל המילים הטובות שקיימים אצלי. וזה לא מספיק. יש פה מישהי שמבינה לליבי? אני בעיקר צריכה להבין את עצמי. להבין אם אני זאת הבעייתית.
|
|
|
|
חשבתי שמצאתי את האחת. האמת שממש פה פגשתי אותה. היא הייתה מושלמת. חשבתי שהיא האחת. אם יש אהבה למה עדיין קיימים חששות? אולי אני לא מספיק טובה. כמה אפשר לתת את כולי לבן אדם. את כל הזמן פנוי, כל המחשבות. את כל המילים הטובות שקיימים אצלי. וזה לא מספיק. יש פה מישהי שמבינה לליבי? אני בעיקר צריכה להבין את עצמי. להבין אם אני זאת הבעייתית.
|
|
בתגובה ל: מה עושים עם כאב לב? מאת: Hi_ro88 חווה אותו דבר... מבינה לליבך מאוד!
|
|
בתגובה ל: מצטרפת לשאלה מאת: חרדית ביישנית תובנות של גיל 40
1. את המושלמת , את האחת וקודם כל תאהבי את עצמך !! תפסיקו ללכת שולל אחרי השירים והסרטים שמציגים תפיסה מעוותת של זוגיות ואהבה - אם יש חששות ואחרי כל מה שאת נותנת זה לא מספיק טוב לה אז יקירתי יש בינכן חוסר התאמה או חוסר ראייה של מציאות משותפת - אם זה לא פשוט זה פשוט לא !! ואם היא לא רואה את ההשקעה והנתינה לך או שהיא לא מספקת אותה אז זה הזמן להמשיך הלאה ...וכן תביני יש אנשים שזקוקים ליותר חום יותר תשומת לב ויותר אהבה אם בעיניה זה לא מספיק אז אין בינכן התאמה זה יגבר 2. אין כזה דבר המושלמת ..הכרתי המון מושלמות שלא היו שלמות אל תחפשי מושלמת תחפשי מישהי שלמה עם עצמה ואיתך מישהי שממש חשוב לה להבין אותך ושתביני אותה מישהי שממש חשוב לה שיהיה לך טוב ושתצמחו יחד 3.עוד משו יקירתי אם לאחר דין ודברים או פרידה או מעשה את מרגישה קושי או במקום לא טוב זה רק סימן שהזוגיות הנמיכה אותך אתכן והקטינה אותך טוב לך בלעדיה !
ולסיום אם את מסיימת בלשאול " האם אני הבעייתית ? את צריכה לברר למה את מעניקה לאחרים את האפשרות לערער אותך הלא כתבת בעצמך : " נתתי את כולי את הזמן הפנוי והמחשבות ו....." אז תהי שלמה עם עצמך ! כמו שאת זה מעולה ומישהי מיוחדת תבוא ותדע להיות שם ולהעריך אותך ולעשות לך טוב עם מי ומה שאת !
בהצלחה יקירתי
|
|
בתגובה ל: אמונה מאת: 4mylover איזה כיף לדעת שיש אנשים שלא מכירים אותי ורוצים לטובתי. שאומרים את המילים הנכונות. מאמינה שזה עזר לי קצת. תודה רבה!
|
|
בתגובה ל: מה עושים עם כאב לב? מאת: Hi_ro88 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מה עושים עם כאב לב? מאת: Hi_ro88 והנתינה בלתי פוסקת. תזכרי שנתינה (לא מעיקה) היא מקור של כוח ועוצמה, והסיבה שלפעמים זה לא מספיק, לא קשורה לזה או אליך. מכירה המון שלא מסוגלות לקבל ועסוקות בלהדוף. מעבר לזה, השאירי גם זמן פנוי לעצמך. הראי לה, וזה ללא ספק נכון, שיש לך חיים שאת אוהבת.. גם ברגעים שהיא לא לצידך.
|
|
|
 |
|
|