|
דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
ברוך שעשני לסבית.
|
|
ברוך שעשני לסבית.
פורסם לפני
1130 ימים
מאת נעמומה
סה"כ תגובות: 21
תגובה אחרונה לפני: 1090 ימים
מזמן לא כתבתי. כי אני עסוקה. וטוב לי. וחוללתי מהפך אדיר בחיים שלי. אבל הייתן פה בשבילי כשהיה קשה, אז ראוי שאשתף כשטוב. אז מה טוב? מצאתי אותה. את האחת. לא מה שאתן חושבות. אני נשואה באושר, היא (ככל הידוע לי) סטרייטית לחלוטין, ואין לי יומרה או כוונה לאיזושהי זוגיות איתה. אני אוהבת את בעלי, המשפחה התרחבה ויש לי עוד הרבה אהבות קטנות שזוחלות ומרצרצות לי בבית. ויש אותה. והיא יפהפיה. גם בנפש. לא מה שמצפים ממישהי שנראית כמוה. היא שברה לי את כל הסטיגמות. ממבט ראשון מצפים ממנה לאיזה ריחוק של חתיכות. אבל היא קשובה ומכילה ומאוד אכפתית. ומאמנת כושר. ורק מלהיות בסביבתה אני נהיית מאושרת. וזה כל מה שאני צריכה. שהיא תהיה ברקע כך שאהיה עדה לכך שטוב לה בחיים. וכשהיא מחייכת, גם אני מחייכת. אז רזיתי. והצטרפתי לקבוצת כושר שהיא מאמנת. אז גם טוב לי בגוף שלי החדש (כמעט 30 קילו פחות משהייתי) וכיף לראות אותה מתאמנת לידי ולהשתתף לצידה בתחרויות. ולדעת שהמדליה בה זכיתי היא מעבר לביצועים הגופניים שהוכחתי. והלב שלי רוקד לעומתה. וזה כל מה שאני רוצה. אני יודעת מה אתן חושבות. זה לא יחזיק מעמד. אי אפשר לאהוב ולהשאר בריחוק של חברות רגילה. אז זהו. שאפשר. הכרתי אותה לפני כמעט 3 שנים. זו היתה, רק מצידי כמובן, אהבה ממבט ראשון. והאהבה הזו היא המנוע הכי חזק שיש להניע אותי לשינוי. לעשות דברים עם עצמי. וכשאני מסתכלת על תמונות מתחרויות, אני מוצאת שאני בוהה בדמותי החדשה, הרזה והמחוייכת שבתמונה, לא פחות משאני מביטה בשלה. ואני לא צריכה יותר מזה. ברוך שעשני לסבית. יש לי כוח סודי שהופך אותי לטובה יותר, בעלת כוח רצון חזק יותר, בעלת יכולת לשנות, ולברוא ולעשות. אהבה שלא מוגשמת. כלומר, שלא מוצאת פורקן בכלים גשמיים. לא יהיה לי מגע איתה. היא לא תדע שאני לסבית לעולם. אבל האהבה שלי אליה תמשיך ותקבל ביטוי רוחני. אני אוהבת את איך שנהייתי, בזכותה. (ופיזי, כי התפתחו לי כאלה שרירים...  ) ואגב, מה שהניע אותי לכתוב היה הפוסט שכתבה זו שחושדת שחברה שלה לסבית ותוהה איך להוציא אותה מהארון. למה להוציא מהארון? מה זה יתן? זה יכניס מרכיב נוסף לחברות ביניכן, שלאו דווקא יחזק אותה. לפעמים זה גם ממש לא נכון. לפעמים אני חושבת לי מה יקרה אם גם היא, המאמנת שלי, לסבית, ומה אם גם לה יש רגשות כלפי (והיא כזו נחמדה אלי, שאלמלא ידעתי שהיא מתוקה כזו אל כולם, בהחלט הייתי עלולה לחשוב שגם היא אוהבת אותי), ואז אני נרתעת. זה יהרוס הכל. זה לא יהיה קשר בריא ולא יצא ממנו שום דבר טוב. ואני אאבד את כוח העל הסודי שלי...
|
|
|
|
מזמן לא כתבתי. כי אני עסוקה. וטוב לי. וחוללתי מהפך אדיר בחיים שלי. אבל הייתן פה בשבילי כשהיה קשה, אז ראוי שאשתף כשטוב. אז מה טוב? מצאתי אותה. את האחת. לא מה שאתן חושבות. אני נשואה באושר, היא (ככל הידוע לי) סטרייטית לחלוטין, ואין לי יומרה או כוונה לאיזושהי זוגיות איתה. אני אוהבת את בעלי, המשפחה התרחבה ויש לי עוד הרבה אהבות קטנות שזוחלות ומרצרצות לי בבית. ויש אותה. והיא יפהפיה. גם בנפש. לא מה שמצפים ממישהי שנראית כמוה. היא שברה לי את כל הסטיגמות. ממבט ראשון מצפים ממנה לאיזה ריחוק של חתיכות. אבל היא קשובה ומכילה ומאוד אכפתית. ומאמנת כושר. ורק מלהיות בסביבתה אני נהיית מאושרת. וזה כל מה שאני צריכה. שהיא תהיה ברקע כך שאהיה עדה לכך שטוב לה בחיים. וכשהיא מחייכת, גם אני מחייכת. אז רזיתי. והצטרפתי לקבוצת כושר שהיא מאמנת. אז גם טוב לי בגוף שלי החדש (כמעט 30 קילו פחות משהייתי) וכיף לראות אותה מתאמנת לידי ולהשתתף לצידה בתחרויות. ולדעת שהמדליה בה זכיתי היא מעבר לביצועים הגופניים שהוכחתי. והלב שלי רוקד לעומתה. וזה כל מה שאני רוצה. אני יודעת מה אתן חושבות. זה לא יחזיק מעמד. אי אפשר לאהוב ולהשאר בריחוק של חברות רגילה. אז זהו. שאפשר. הכרתי אותה לפני כמעט 3 שנים. זו היתה, רק מצידי כמובן, אהבה ממבט ראשון. והאהבה הזו היא המנוע הכי חזק שיש להניע אותי לשינוי. לעשות דברים עם עצמי. וכשאני מסתכלת על תמונות מתחרויות, אני מוצאת שאני בוהה בדמותי החדשה, הרזה והמחוייכת שבתמונה, לא פחות משאני מביטה בשלה. ואני לא צריכה יותר מזה. ברוך שעשני לסבית. יש לי כוח סודי שהופך אותי לטובה יותר, בעלת כוח רצון חזק יותר, בעלת יכולת לשנות, ולברוא ולעשות. אהבה שלא מוגשמת. כלומר, שלא מוצאת פורקן בכלים גשמיים. לא יהיה לי מגע איתה. היא לא תדע שאני לסבית לעולם. אבל האהבה שלי אליה תמשיך ותקבל ביטוי רוחני. אני אוהבת את איך שנהייתי, בזכותה. (ופיזי, כי התפתחו לי כאלה שרירים... ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/smil411e26d7b52b2.gif סמיילי_קורץ]() ) ואגב, מה שהניע אותי לכתוב היה הפוסט שכתבה זו שחושדת שחברה שלה לסבית ותוהה איך להוציא אותה מהארון. למה להוציא מהארון? מה זה יתן? זה יכניס מרכיב נוסף לחברות ביניכן, שלאו דווקא יחזק אותה. לפעמים זה גם ממש לא נכון. לפעמים אני חושבת לי מה יקרה אם גם היא, המאמנת שלי, לסבית, ומה אם גם לה יש רגשות כלפי (והיא כזו נחמדה אלי, שאלמלא ידעתי שהיא מתוקה כזו אל כולם, בהחלט הייתי עלולה לחשוב שגם היא אוהבת אותי), ואז אני נרתעת. זה יהרוס הכל. זה לא יהיה קשר בריא ולא יצא ממנו שום דבר טוב. ואני אאבד את כוח העל הסודי שלי...
אנו נפגש בסוף דרכים ושאלות, נפגש בתום ימים רבים בתום הרבה לילות.
|
|
בתגובה ל: ברוך שעשני לסבית. מאת: נעמומה לא ניסיתי להוציא אותה מהארון בכוח בקטע שלילי אלא כדי שתבין שהכל בסדר ושיש מי שתתמוך בה, תכיל ותקבל שתרגיש משוחררת שתהיה היא לפחות איתי מבלי פחד. זה בא מנקודה כל כך חיובית וחבל לי שכך את רואה זאת.
ולגבי מה שכתבת. אם זה מה שעשה לך טוב אז עזבי אחרים. את יודעת מה עושה לך טוב אז אל תפסיקי להנות ממנו ומאחלת לך להנות מזה עוד שנים רבות עד אין סוף.
ד.א. כל הכבוד 30 קילו זה ממש לא פשוט. ואם בדרך לשם יכולת להנות אז למה לא?
|
|
בתגובה ל: חשוב לי להבהיר משהו מאת: ניק בדוי לרגע לא חושבת שיש בזה זדון. פשוט מנסה לדמיין איך הייתי מרגישה אם היא היתה מנסה לעזור לי לחשוף את רגשותי, כמובן מתוך רצון לעזור ולתמוך. זה היה הורס את הקשר הטוב והבריא שיש בנינו בכל כך הרבה רמות. כיום מקובל להתייחס לאנשים שהם בארון כאילו רע להם וחשוך. לא תמיד זה כך. לפעמים הארון הוא מקום חם ובטוח שמתוכו נוח לצאת לעולם כדי לחיות את החיים טוב ונכון יותר. לפחות כך זה בשבילי. יציאה של אישה נשואה מהארון היא פגיעה מיידית בבעלה (מיד הבריות מתחילים לחשב, גם בלי לרצות, מה קורה שם בחדר המיטות...) ובילדים...
ותודה על המחמאות והתמיכה. באמת כיף לי.
|
|
בתגובה ל: ברור שהכוונה לטובה מאת: נעמומה אני קוראת אדוקה שלך כבר שנים,ודוקא עכשיו כשיש טוויסט מעניין בעלילה אני מרגישה שפיפסתי פה איזה פוסט שלך. או שמה שכתבת נמחק או שפשוט לא קראתי,אבל מה שבטוח הפסדתי פה חלק קריטי ממהתפתחות של העלילה (:
|
|
בתגובה ל: היי נעמומה מאת: מיואשת מהחיים כמה מחמיא ומשמח שאת עוקבת. המון דברים קרו, הרי אנחנו נפגשות רק במרחב הוירטואלי ומעבר לו יש חיים שלמים. יש לי משפחה מהממת. בעל תומך ואוהב שיודע אני עובדת בכמה משרות, כל אחת בתחום אחר שמגוון לי את החיים חייבת לרוץ אמשיך פעם אחרת
|
|
בתגובה ל: היי נעמומה מאת: מיואשת מהחיים ככה זה כשיש קטנטנים שמתעוררים פתאום... אז כמו שכתבתי, לשגרת המשפחה- ילדים- קריירה נכנסה גם תכנית אימונים די קשוחה. 3 פעמים בשבוע, מינימום של שעה. פעם בשבוע עם כל הקבוצה פעמיים שעורי בית. לא הייתי שורדת אלמלא ההתלהבות שלי לעסוק במשהו שהוא כולו "שלה". אז בין האימונים הקבוצתיים אני מתאמנת לרוב לבד, אבל לאחרונה המאמנת המהממת החליטה להצטרף אלי. ככה מן אימון רק של שתינו. היא מתפעלת מכח הרצון שלי. אני מתפעלת בינתיים בסתר ממנה. בעלי יודע. בהתחלה היה משועשע. עכשיו מפריע לו קצת השינוי בסדרי העדיפויות. האינטנסיביות של האימונים באה על חשבון זמן בבית. אבל הוא שמח באשה החטובה שחזרתי להיות וזוכה לקטוף את פירות התשוקה הלא ממומשת אליה. זה לא נאמר בקול. העובדה היא שאני חוזרת מאימון עם צורך עז במגע. הוא שמח להיענות לצורך. אז באופן מעוות זה קירב בנינו. לו אך יכולתי לשלוט במחשבות...
אבל אני גם יודעת שהיא טובה לי בעולם הפנטזיה. כל מעבר מעולם המחשבות והדמיון למציאות יהיה הרסני. כיף לי לדמיין אותה איתי יחד. ברור לי שבמציאות זו תהיה קטסטרופה לבית שלי, לבית שלה, ובכלל מבחינת אופי אין מצב שלי ולה יש איזשהו עתיד זוגי. אז טוב לי שהמצב בנינו הוא כזה שמקדם אותי מבחינה פיזית של כושר ויכולות מקרב ביני לבין בעלי ונותן לי משהו לחלום עליו ומישהי לרוץ איתה...
|
|
בתגובה ל: סליחה על התגובה הקודמת מאת: נעמומה איזה כיף זה שיש בחיים אהבה חדשה. אני כבר שנתיים וחצי מיובשת לגמרי מכל אהבה או רגש...פשוט אין. ככה זה.לפעמים אלוקים מפרגן בחיינו זמנים של אושר ולפעמים הוא פשוט נותן לנו תקופות משמימות שבהן אנחנו מתפנים לעסוק בדברים החשובים.אז משתדלת לראות את חצי הכוס המלאה שבחיי,להתמקד בעבודה ובלימודים ולקוות שיום אחד אולי עוד חודש ואולי בעוד שנה היא תגיע. אבל מה שמעניין, לאורך כל הדרך אני עוקבת אחרי ההתגברות שלך והחיים שבהם את אפילו לא מקוה למצוא אי פעם את האהבה,וזה מה שהכי מדהים אותי. בתקופות שהייתי חרדית אדוקה הייתי מתאהבת המון אהבות וירטואליות כמו שאת מתארת,ודוקא מאז שהחלטתי לעזוב את אורח החיים החרדי לטובת חיים עם אשה-החיים שלי התייבשו לגמרי מאהבה. כן,מאז לא נתקלתי באף לא אשה אחת שעוררה בי רגשות. אני חושבת המון פעמים על האבסורד הזה. בימים של אז התקוה לעתיד רומנטי היתה חסומה אבל ההתאהבויות היו מצויות בשפע ועכשיו יש לי תקוה ואופק פתוח אבל בפועל אין לי כלום ביד...
|
|
בתגובה ל: משמח לשמוע! מאת: מיואשת מהחיים אני לא חושבת שזה יובש... כלומר, כל עוד היית בארון ההתאהבות היא ווירטואלית. זו אחלה פנטזיה בלי רצון למימוש. כמעט כל אחת שהיא מספיק לטעמך תתאים. ברגע שאת מחפשת זוגיות, את מבקשת לא רק אשת חלומות, אלא גם מי שתתאים לך בחיים עצמם. שהזוגיות תהיה טובה. שתרצי לחלוק איתה חיים. ולוותר למענה על דברים שאולי אחרת חשובים לך. המציאות כוללת רגעים אפורים ולא זוהרים של פרנסה, ותגובות של אנשים, וויכוחים, חוב במכולת. היא גם כוללת כיעורים קטנים ומציאותיים כמו ריח רע מהפה, או מראה לא מצודד במיוחד בבוקר... ההתאהבות של הפנטזיה חוסכת את כל אלה. היא שם רק בשביל רגעי הזוהר. את העבודה האמיתית והחיים עצמם אני רוצה לבלות עם בעלי. אני אוהבת אותו מספיק בשביל לכבד גם כיעורים קטנים. עברנו מספיק יחד וצברנו חוויות בשביל להתענג גם על רגעים אפורים. והיא? היא טובה לחלומות.
מה שחיפשת כשהיית בארון זה מישהי לחלום עליה. זה קל. מאחלת לך הצלחה אמיתית במציאת האדם איתו תרצי לחלוק את חייך באמת על היופי והכיעור, על הקשיים ועל הנוחות.
|
|
בתגובה ל: בין פנטזיה לחיים עצמם מאת: נעמומה מצטרפת גם לניתוח המציאות וגם לאיחול בסוף.
|
|
בתגובה ל: ^^^ מאת: אנה ק ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: בין פנטזיה לחיים עצמם מאת: נעמומה אני גם מבינה שלחיות עם האחת זה בהחלט להתמסר ולותר חד משמעית על כל פנטזיה או חלום אחר. אבל זה מוזר.כי פתאום אני אומרת לעצמי - היי,זה אשכרה להכנס למערכת יחסים ערכית,שאת מקריבה עבורה ונלחמת לטפח אותה לאורך כל החיים ממש כפי שהיית עושה לו היית בזוגיות עם גבר. אבל את המשמעות הערכית של הזוגיות אנחנו שואבות רק מרוח היהדות,ושם אין כל בסיס ערכי לזוגיות עם אשה. פה נכנס איזה שהוא קול קטן שמציק לי ואומר-בין כך את סוגרת את עצמך על דמות אחת,אז לא עדיף שזה כבר יהיה עבור הדבר האמיתי מבחינה רוחנית? הרי בין כך ובין כך עוד אפגוש נשים רבות ויפות במהלך חיי שיציתו בי את האש הזו מחדש.ואז כשאהיה כבר מחויבת למישהי אחת-שאולי כבר לא תהיה צעירה ויפה כמו זו החדשות שיכניסו אותי לסחרחרת רגשות- מה אז? אין נישואים שיעגנו את הקשר הזה.אין משמעות רוחנית לקשר.אין שום בסיס מוצק של בטחון שיכול להחזיק זוגיות כזו לאורך שנים.וגם המציאות בשטח מוכיחה שלרוב קשר בין נשים לא מאריך ימים (ואני לא מדברת על מצב שבו אלוקים גדול ושלח לך בדיוק בדיוק את הנפש המשלימה שלך שאף אחת בעולם לא יכולה בכלל להתחרות מולה אלא מדברת על זוגיות שהתפתחה על בסיס של רגש בלבד) נמצא שבסופו של דבר,לאחר שנים מה שנשאר זה הילדים המשותפים שאולי הצלחנו לגדל יחד באותן שנים ראשונות שהקשר עוד הצית בנו אש. וצריך לקוות מאוד שנצליח למצוא מישהי שהחברות איתה תהיה מספיק אמיתית ועמוקה ומתמסרת כדי להזדקן ביחד,מה שלא מציאותי בשמונים אחוז מהמקרים.
בקיצור, דואגת מאוד מהעתיד.לא יודעת מה יהיה. אני מרגישה צורך עז בבטחון זוגי,עד שכבר כמעט לא אכפת לי מאיזה מין יהיה,רק שיובטח לי שיהיה שם לצידי עד זקנה ושיבה.
|
|
בתגובה ל: ניתוח מדויק ונכון. מאת: מיואשת מהחיים נשמע לי ממה שאת כותבת שאת בדרך לבחור מה שנכון עבורך. מתוך כל הרצונות והכוחות שמושכים לכל מיני כיוונים, לזקק את הכיוון המדוייק שלך. זה תהליך שפעמים רבות כואב להיות בתוכו, לפעמים הוא גם נראה חסר תוחלת, אבל כשמגיעים לסופו, מתברר כמה טוב הוא יצר. באופן אישי, את המשמעות הערכית של הזוגיות שלי אני שואבת מהיהדות. למשל מהמילים "ודבק" ו"והיו לבשר אחד" אני לומדת על חיבור עמוק ממש כאילו אנחנו גוף אחד. ומכיון שחיבור כזה אני יכולה ליצור רק עם אשה, אני משתדלת לעשות זאת. הנישואין שלנו כמובן לא תקפים הלכתית אבל אני מאמינה שיש משמעות רוחנית לקשר בינינו (ויום אחד, אולי רק כשתחזור הסנהדרין, יהיה גם תוקף הלכתי). משמעות שנובעת מהמחוייבות שלנו ומהטוב שאנחנו משתדלות להעניק אחת לשניה וביחד לעולם. אני לא צריכה לספר לך שלאף זוג אין בטחון שיהיו ביחד עד זקנה ושיבה. אין בטחון שזוג לא יתגרש, ובטח שאין בטחון שחו"ח אחד מהם לא ימות בטרם עת. מה שיש הוא את ההשתדלות שלנו לבסס ולחזק את הקשר. וזו בדיוק אותה עבודה בזוגיות הטרואית ובזוגיות לסבית. עבודה יומיומית של בירור עצמי, תקשורת עם בת הזוג, נכונות לוותר ולהתפשר. וגם הנאה יומיומית (: לזכור שאנחנו פה כדי להטיב אחת עם השניה ולדאוג לעשות זאת בתוך מירוץ החיים. אשתי היא לא "בדיוק בדיוק הנפש המשלימה שלי". אני לא מאמינה שיש זוגות שזה כך אצלם. בחרנו, וכל יום מחדש אנחנו בוחרות לחיות יחד. וכמו כל חיים, זה כולל אירועים משמחים ואתגרים. אני לא חושבת שזה שונה אצל מי שבחרה לחיות עם גבר.
|
|
בתגובה ל: ניתוח מדויק ונכון. מאת: מיואשת מהחיים קודם כל רוצה לומר לך שאני נהנית לקרוא אותך, את מביאה את עצמך באותנטיות כזו מדהימה, עם כל הלבטים והמחשבות, התהליכים שאת עוברת.. תכתבי עוד ועוד!
אז אני קוראת את ההודעה הנוכחית שלך.. ומזדהה איתך, מרגישה את הדברים כמו שהם דרך העיניים שלך. רוצה פשוט לומר לך שאת צודקת, החיים יהיו מורכבים לא משנה במה תבחרי- לשמור על זוגיות טובה לאורך זמן ולגדול בתוכה, זה אחד האתגרים היותר גדולים של החיים בעיניי.
אבל הבאת משהו נורא עצוב במה שכתבת.. את כאילו תופסת זוגיות כמשהו שצריך לשרוד אותו, ואת לכאורה מחפשת מישהו שפשוט יהיה קל לשרוד איתו את זה לאורך זמן, כי ממילא זה נובל בהמשך החיים.. את מחפשת את המשמעות לסבל שתצטרכי [לכאורה!!] לעבור, בדמות תוכן ערכי/רוחני לקשר.. ומהמקום שלי אני רוצה פשוט לצעוק לך- לא!! זה לא נכון! תפתחי את העיניים, אני יודעת, זה קשה, אבל תראי את המציאות נכון- לשמור על זוגיות לאורך זמן זה לא בהכרח לסבול, כלומר להתאהב באחרות ולכלוא את זה עמוק בפנים, לבלוע ולהילחם עם עצמך. וזה לא משנה בכלל אם אנחנו מדברים על זוגיות עם גבר או אישה.
פליז, תחפשי מה זו זוגיות אמיתית, לכי ללמוד עליה, תקראי עליה, ייפתחו לך העיניים, מבטיחה. [קראתי לאחרונה ספר נהדר שעוסק בדיוק בשאלות האלה- 'טיפול זוגי מבוסס מובחנות' של אמיתי מגד]
מחזיקה לך אצבעות---
|
|
בתגובה ל: בין פנטזיה לחיים עצמם מאת: נעמומה אני מבינה אותך כי הייתי במקום שלך. חייתי חיים כאלה כפולים. נשואים לגבר ואהבה למישהי. ביני לבינה זה התפתח הרבה מעבר לקשר חברי ועם זאת היו הרבה מעצורים פיסיים. בכל מקרה, כשהקשר איתה נגמר ונשארתי רק עם בעלי לא יכולתי לשאת את הריקנות.דעכתי לאט לאט עד שכביתי. כשהיא נפרדה ממני הייתי כל כך שבורה שפשוט נפרדתי ממנו... כל פעם שהיא פגעה בי פגעתי בו. רציתי רק להתאבל ולבכות ולכאוב. לא רציתי שהוא יהיה שם. רציתי שיעלם. אני מפחדת שכשהקשר איתה יגמר תחווי משבר כמו שאני חוויתי. זה כאב כל כך. הבנתי שבלעדיה אין לי כלום. הכל היה התפאורה בשבילה. אני בסוף התגרשתי... וטוב לי. לפחות הפסקתי לסבול. רציתי להתאבל עליה, עלינו. מצד שני אני חושבת שאולי את תנצחי כי לא חווית איתה משהו פיסי. כי כשכבר חווים משהו כבר אי אךשר לישות undo.זה כמו שחוה אכלה מעץ הדעת... אני לא מסוגלת יותר לשכב עם גבר ולדמיין אישה. הלוואי שיכולתי... החיים היו קלים יותר. אבל בכל זאץ נטעת בי תקווה שאפשר להצליח... אני מקווה שהשם יאיר לי את השרך. אני רק רוצה להיות מאושרת שוב. חיים כפולים או אישה... אבל בלי אישה לא אצליח לעולם להיות "בסדר" עם מישהו.
|
|
בתגובה ל: ברוך שעשני לסבית. מאת: נעמומה אהבתי את האהבה הזו החדשה שמצאת ואת כל כך שמחה בה,זה באמת קטע! מראה על חשיבה אחרת שלך כבנאדם,שבעצם אפשר לאהוב איך שרוצים ,ואת זאת שבוחרת מהי אהבה ואיך אפשר להעצין אותה ולקטופ ממנה פירות טובים שמה שנקרא משרתים אותך . שאת שמחה ,שאת עפה מהקירבה וההקשבה שלה. זה ממש מקסים בעיניי. שאת גם מסתפקת ורואה בזה ככ הרבה טוב. במקום לבכות במרחאות שזה תכלס לא קשר רומנטי. אהבתי ת,גישה שלך. וברכות לרגל המשקל החדש! ממש כל הכבוד לך!
|
|
בתגובה ל: ברוך שעשני לסבית. מאת: נעמומה ברוך שובך...
קשה לי להבין את המקום שלך. נשמע שאת בשלום. והכל זורם יחד בהרמוניה כלשהי.. ואין התנגשויות. אני לא מבינה איך אפשר לאהוב שניים כשמישהי הופכת לי את הלב ברמה הזאת אני כל היום חולמת עליה וכל האנרגיות הולכות לשם.. וגם אם זה מניע אותי נפלא בכמה תחומים את הקשר של עם בעלי, עמוק ונכון וכנה כמו שהייתי רוצה, זה תוקע.
ובלי להגיד כלום על החלומות המתוקים על אישה שאני אוהבת.
מעניין אותי מאוד אם בעלך יודע על אהבתך.. ואם כן אם זה לא מפריע לו. ואם לא אם זה לא מפריע לך להסתיר.
נראה לי שאני לא מבינה ולא אבין כי אני לא מחפשת שלום.. אני יודעת שהוא טוב, אבל אני עדיין רוצה להרגיש הכל הכי חזק.. גם אם זה בדרך כלל כואב, המלחמה הזאת בין שני כוחות שמושכים אותי כל אחד אליו
ולא, לא הבנתי איך את מתחמקת מהמאבק הזה.
|
|
בתגובה ל: ברוך שעשני לסבית. מאת: נעמומה קודם כל על שובך לפורמנו הדל.שנית לפוסט שחייך אותי בחג החנוכה..שלישית להשלת העודפים..מה שיצר מיני מרוסן יכול לפתח בבנאדם ,כאשר מנותב למקומות מפרים הוא פלא פלאים.. עדיין שאלותיה של חברתנו הכי הרבה שאפשר מהדהדות בי...וגם..... אני לא יודעת מה כואב יותר..אהבה בלתי ממומשת לאשה...הוא אהבה כזאת לכאורה אפשרית ומוחשית..ומענגת...שרק מעמיקה את המרחק מהאיש שלך מעצימה את חוסר נשיותו..או עודף גבריותו שמא אומר...
|
|
בתגובה ל: מזל טוב מזל טוב מאת: רזיאל רק מנותב למקומות הבריאים יותר. נכון. בעלי הוא גבר. מה לעשות. מום מולד. אבל הוא כל כך מבין ומתחשב ואוהב. ואני אוהבת אותו. במיטה קשה לי יותר, אבל בלי להתכוון, היא שם ברקע וכשהמחשבות קשורות בה אז גם איתו קל לי יותר...
|
|
בתגובה ל: ברוך שעשני לסבית. מאת: נעמומה קודם כל על שובך לפורמנו הדל.שנית לפוסט שחייך אותי בחג החנוכה..שלישית להשלת העודפים..מה שיצר מיני מרוסן יכול לפתח בבנאדם ,כאשר מנותב למקומות מפרים הוא פלא פלאים.. עדיין שאלותיה של חברתנו הכי הרבה שאפשר מהדהדות בי...וגם..... אני לא יודעת מה כואב יותר..אהבה בלתי ממומשת לאשה...הוא אהבה כזאת לכאורה אפשרית ומוחשית..ומענגת...שרק מעמיקה את המרחק מהאיש שלך מעצימה את חוסר נשיותו..או עודף גבריותו שמא אומר...
|
|
בתגובה ל: ברוך שעשני לסבית. מאת: נעמומה כיף לשמוע סיפור טוב. נשמע שמצאת את הדרך לחיות בשלום עם כל חלקיך ואפילו לצמוח ולהתקדם למקומות שטובים לך. שמחה בשבילך!
|
|
בתגובה ל: ברוך שעשני לסבית. מאת: נעמומה ושאני הכי אוהב בעולם, לתמיד לסבית ושתינו לסביות, ושתינו אוהבות אחת את השנייה ים.
ובכל זאת לא נצא, לא חייב להסתיר תמיד
|
|
|
 |
|
|  |