דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
אגרופ לתוכי
|
|
אגרופ לתוכי
פורסם לפני
1118 ימים
מאת מישי1
סה"כ תגובות: 3
תגובה אחרונה לפני: 1118 ימים
בגידה זה כמו אגרופ לתוך הלב המהלומה שלך עוד אצלי בפנים בום ענק לפנים ריסוק טוטאלי של הלב שלי התנגשת לי באמון כמו אוטו על מאתיים קמש ישר לתוך קיר ופאפ הכל התרסק נשמעה דממה ארוכה ושברי זכוכיות שהתנפצו וקרעו את האמונה שלי שריטות בתוך החדרים באזור של הנאיביות שלי חריטה חזקה על האמון דימום בכל מקום של זכרונות כל הגופ שלי כואב שורף לי בדיוק במקום שידעתי להרגיש ויש לי חבלות באזור של ההכלה כל התא נדפק התקמט הכל מרוסק בי השארת בי מלא כעס שלא ידעתי שבכלל קיים כותבת בידיים רועדות זה כואב זה ייכאב אבל בסופ זה ישתחרר
|
|
בגידה זה כמו אגרופ לתוך הלב המהלומה שלך עוד אצלי בפנים בום ענק לפנים ריסוק טוטאלי של הלב שלי התנגשת לי באמון כמו אוטו על מאתיים קמש ישר לתוך קיר ופאפ הכל התרסק נשמעה דממה ארוכה ושברי זכוכיות שהתנפצו וקרעו את האמונה שלי שריטות בתוך החדרים באזור של הנאיביות שלי חריטה חזקה על האמון דימום בכל מקום של זכרונות כל הגופ שלי כואב שורף לי בדיוק במקום שידעתי להרגיש ויש לי חבלות באזור של ההכלה כל התא נדפק התקמט הכל מרוסק בי השארת בי מלא כעס שלא ידעתי שבכלל קיים כותבת בידיים רועדות זה כואב זה ייכאב אבל בסופ זה ישתחרר
|
|
בתגובה ל: אגרופ לתוכי מאת: מישי1 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: תהי חזקה. מאת: lalapo זה סתם פריקת רגשות של רגע. לפעמים אני כותבת ואחכ מתחרטת כי זה נשמע טו מאצ אגרסיבי כעוס ועצבני. אני כותבת מתוך מקרה ובדכ מעצימה את זה אובר.. אבל מה אכפת לי בעצם?
קיצור שתהיה אחלה שבת ותנקס על התגובה ;)
|
|
|
 |
|
|