דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
הזמן עובר ומה?
|
|
הזמן עובר ומה?
פורסם לפני
867 ימים
מאת ישראלית1
סה"כ תגובות: 5
תגובה אחרונה לפני: 354 ימים
ואני בפורומים גאים מגיל 13, משוטטת וחוזרת. עוקבת ויוצאת. עולה לכיתה י' ולא חושבת, מסיימת תיכון ומתלבטת וגיל 21 כבר מסתיים ועדיין לא מוצאת את עצמי בעולם... מה עושים עם העול הכבד הזה. איך מחליטים נכון? מנ נכון?
|
|
|
|
ואני בפורומים גאים מגיל 13, משוטטת וחוזרת. עוקבת ויוצאת. עולה לכיתה י' ולא חושבת, מסיימת תיכון ומתלבטת וגיל 21 כבר מסתיים ועדיין לא מוצאת את עצמי בעולם... מה עושים עם העול הכבד הזה. איך מחליטים נכון? מנ נכון?
|
|
בתגובה ל: הזמן עובר ומה? מאת: ישראלית1 ואגיד שאת עוד צעירה ולגמרי מותר בגיל 21 שלא למצוא את עצמך בעולם. זה לא אומר שזה מסע קל...
מה ההתלבטות שלך? מתלבטת לגבי הנטיה? (האם אני לסבית?) מתלבטת איך את בונה את החיים שלך איתה? (אני לסבית. להתחתן עם גבר? להקים למשפחה עם אשה? ) מתלבטת איך עושים את זה? (איך אוזרים את הכוחות לצאת מהארון? איפה מוצאים נשים כשרות וחסודות? איך מוצאים גבר להינשא לו?)
בואי תחשבי פה בקול, לפעמים זה עוזר...
וברוכה הבאה!
|
|
בתגובה ל: הזמן עובר ומה? מאת: ישראלית1 לדעתי.
אני נשואה לגבר-להגיד לך שזה נכון? לא יודעת. זה נכון לסביבה נכון לילדים שלי נכון להורים שלי למשפחה שלי. השאלה אם זה נכון לי ולו, אם את לסבית שאף אחד לא יספר לך סיפורים-לא!! מתרגלים,לא תימשכי אליו בחיים ולא משנה כמה תאהבי אותו,זה המון תסכול כי זה תאכלס לחיות את החיים שהסביבה שלך רוצה ולא את החיים שלך ומה איתו?? לא מגיע לו מישהו שתאהב אותו ותימשך אליו? גבר מבין שאשתו לא נמשכת אליו אז למה? השאלה גם אם את מוכנה לשלם את המחיר של לחיות עם אשה, אני לא חושבת שיש פה נכון ולא נכון תצליחי המון במה שתבחרי!! מקווה שלא הכנסתי אותך ליותר בלבול
|
|
בתגובה ל: אי אפשר להחליט מאת: לו הייתי ועכשיו אני כבר בת 23 וסוגיות לא פותרות את עצמן לבד מתברר..
|
|
בתגובה ל: הקפצה - מה יהיה? מאת: ישראלית1 החיים מובילים לכיוונים שונים.. צריך להחליט מה נכון בשבילנו. וכמו שאנה רשמה לך כבר אז.. את עדיין צעירה. אני הבנתי על עצמי רק בגיל 32 עד אז חשבתי שאני פחדנית ואין לי כח להתמודד עם העולם. קיבלתי את עצמי בגלל 35 והיום 38 עדיין רק מעטים (וחשובים) יודעים. אבל כל זה לא מפריעה לי להיות בזוגיות מדהימה כבר עוד מעט 5 שנים. תהיי סבלנית עם עצמך ובעיקר כמו שאמרת הסוגיות לא פותרות את עצמן, תעזרי בכל מה שהעולם מציע. בהצלחה
|
|
|
 |
|
|