דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
חור(ף) בלב
|
|
חור(ף) בלב
פורסם לפני
903 ימים
מאת Less_beat
סה"כ תגובות: 6
תגובה אחרונה לפני: 902 ימים
החורף בא והכל מחריף אצלי עכשיו. געגוע חד וצביטות קטנות בערבוביה עם רגש רך שלא נרגע אפילו לא לרגע בלי גוזמא. אמת. גשם ורוח נעמו לי בשני החורפים האחרונים איתך היה לי חם הגעת. נשארת. ויחם. לא יכולה להוציא בגדי החורף מבלי להרגיש את הקור חודר לי לעצמות הקור בלעדייך כל דבר מזכיר לי אותך. מעגל השנה מכניס בי עצב כל חג מביא איתו את ריח ביתך את נעימות מיטתך. איתך- לידך. זיכרון של טיול ושל צחוק וחיבוק. כל שבת שניה אני מחניקה צעקה פנימית שקוראת לך: בואי אליי! כל שישי חופשי הוא כמו כלא של בדידות בלי הזמן המשותף שלנו. אני רוצה להיות לידך. להרגיש את החום שלך גם ממרחק ישיבה או עמידה בזמנים שהקצבת לי לקצב שלך הפרעות קצב יש לי עכשיו זה בדופק קול דודי דופק והולם זה לא הולם אותי כל זה
|
|
|
|
החורף בא והכל מחריף אצלי עכשיו. געגוע חד וצביטות קטנות בערבוביה עם רגש רך שלא נרגע אפילו לא לרגע בלי גוזמא. אמת. גשם ורוח נעמו לי בשני החורפים האחרונים איתך היה לי חם הגעת. נשארת. ויחם. לא יכולה להוציא בגדי החורף מבלי להרגיש את הקור חודר לי לעצמות הקור בלעדייך כל דבר מזכיר לי אותך. מעגל השנה מכניס בי עצב כל חג מביא איתו את ריח ביתך את נעימות מיטתך. איתך- לידך. זיכרון של טיול ושל צחוק וחיבוק. כל שבת שניה אני מחניקה צעקה פנימית שקוראת לך: בואי אליי! כל שישי חופשי הוא כמו כלא של בדידות בלי הזמן המשותף שלנו. אני רוצה להיות לידך. להרגיש את החום שלך גם ממרחק ישיבה או עמידה בזמנים שהקצבת לי לקצב שלך הפרעות קצב יש לי עכשיו זה בדופק קול דודי דופק והולם זה לא הולם אותי כל זה
|
|
בתגובה ל: חור(ף) בלב מאת: Less_beat היי לך תודה על השיתף! ממש הזדהתי איתך גם לי כל שנה מחדש החורף טיפה מאיים ומעלה מליון רגשות וזכרונות וחוויות... איך שרצתי איתה בגשם בערב שבת לתפילה של קרליבך, הצעיף שלה, לילות של אהבה כשגשם עז דופק בחלון יחד עם קצב פעימות ליבנו... הערבים הארוכים של החורף.. עם מרק ביתי חם מספלים מיוחדים על הספה מכורבלות ועוד...
ואיכשהו הרצון למגע מחבק ואוהב בחורף מתחחזק מתמיד ולא תמיד יש עם מי לממש...
מאחלת לנו חורף בריא ושמח מלא אהבה וחיבוקים ומרקים :)
|
|
בתגובה ל: חור(ף) בלב מאת: Less_beat את החורפים הראשונים שלנו יחד כשיצאנו לרקוד בגשם ושאפנו את הריח המשכר
השנה רק סגרתי את החלונות בסלון, שהגשם לא יכנס. את עבדת, ואני בשלתי לשבת.וחסר לי הפנאי שלנו יחד....
שיהיה חורף טוב, גשום, ועם שלג איכותי במידה ובזמן הנכון.
ולך Less-beat וחרדית ביישנית - ~חיבוק גדול~ מאחלת לכולן שבחורף הזה יהיה חם בלב.
|
|
בתגובה ל: החורף מזכיר לי מאת: אנה ק ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: חור(ף) בלב מאת: Less_beat ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: חור(ף) בלב מאת: Less_beat כתבת כל כך יפה. כנראה שאין פרידות ללא כאב אך באמת לא הולם אותך כל הכאב הזה קומי. צאי. מתוך ההפכה. למהפיכה!
|
|
|
 |
|
|