|
וגם לא כלכך דרום, לצערינו. מחזיקה לכן אצבעות, מעודדת, מחזקת את רוחכן בשעות הקשות. שלא נדע עוד מלחמה.
|
|
בתגובה ל: לאחיותינו שבדרום מאת: ירושלמיתאחתכולן בסדר?? [יאללה... התפקדות דרומית!!]
עזים ממוות געגועי
ארוכים משנות חיי
עוד ניפגש אולי
בגלגול אחר
את, המופלאה בנשים
|
|
בתגובה ל: לאחיותינו שבדרום מאת: ירושלמיתאחתבתקווה שמשהו טוב (והלוואי וגם גלעד שליט) יצא לנו מתוך המערכה הקשה.
|
|
בתגובה ל: לאחיותינו שבדרום מאת: ירושלמיתאחתליבי לגמרי בדרום.. לא יכולה לחשוב כ"כ בצלילות. סוג של יראה שמשהו רע עומד לקרות.. המון המון בשורות טובות! ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/316b__11(1).gif תחינה]()
"לו הייתי עץ או פרח הייתי מרגישה את הזרימה החרישית של האביב.." ![/emoticons/hpfh__37.gif 338]()
|
|
בתגובה ל: אנוכי במזרח.. אבל ליבי מאת: שיר ללאמחילה על הפדיחה.. ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/2iym__frog_showing_tongue.gif frogtongue]() גאד.. זה כ"כ מפדח..
"לו הייתי עץ או פרח הייתי מרגישה את הזרימה החרישית של האביב.." ![/emoticons/hpfh__37.gif 338]()
|
|
בתגובה ל: מזה האייקון ההזוי הזה.. כולה ביקשתי סמיילי..|Thumb מאת: שיר ללא ללא תוכן
עזים ממוות געגועי
ארוכים משנות חיי
עוד ניפגש אולי
בגלגול אחר
את, המופלאה בנשים
|
|
בתגובה ל: לאחיותינו שבדרום מאת: ירושלמיתאחתכשנופלת קטיושה או נשמעת אזעקה ובתקשורת מדווחים על עוד נפילה. כולנו הופכים לתושבי הדרום גם בת"א וגם בכפר שמריהו(לא מצאתי חרוז). כי כולנו חיילים בצבא הגנה לישראל וכולנו נעמוד איתן מול הצורר והמחבל. וכולנו עם אחד למרות הניגודים אין דרום ואין צפון - כולנו יהודים. ולכן אף מדינה או מנהיג מטורף לא יטיל את גורלה של ישראל על הכף. אז חיזקו רוחכם כי אנחנו איתכם ופשוט הישתדלו לשמור על עצמכם.
|
|
בתגובה ל: לאחיותינו שבדרום מאת: ירושלמיתאחתפשוט הלוואי.תודה לכן : )
|
|
בתגובה ל: לאחיותינו שבדרום מאת: ירושלמיתאחתחשבתי להתנדב בשדרות...אחותי כבר שם ואני ממש רוצה להצטרף, אבל יש לימודים, אז חשבתי שאולי זה דחוף יותר... יש מישהי שרוצה להצטרף? עמותת 'לב אחד' מוציאה הסעות מסודרות בכל יום מבנייני האומה (יכול להיות שגם מתל אביב).
"כמו שמש שזורחת, כמו צל אשר נופל, בואי ואראה לך מקום שבו עוד אפשר לנשום"
|
|
בתגובה ל: לאחיותינו שבדרום מאת: ירושלמיתאחתאני אסיר לרגע את האבק מהדף הפיצוצים, ...ואתפנה להודות לכן... סתם...סתם... תודה על האמפתיה...נשרוד,מתוקות...
|
|
בתגובה ל: לאחיותינו שבדרום מאת: ירושלמיתאחתופשוט מקווה שיגמר כבר, שירגע, שלא יפלו קאסמים, שלא יהיו נפגעים, שהחיילים שלנו לא יכנסו לשם, ושיצאו משם בשלום. אתכן.
|
|
בתגובה ל: לאחיותינו שבדרום מאת: ירושלמיתאחתאבל כל המשפחה שלי שם.. כל פעם מחדש מפתיע אותי (לרעה) האדישות של הממשלה.. למה לא קוראים למצב כמו שהוא "מלחמה" ולא מעכשיו.. אלא מאז ששדרות התחילה לקבל את השגרה היומית של הקאסמים.. מטריף אותי הנהיגה בסלבנות כלפי האוייבים והמחוות שמעניקים להם רק "שישבו בשקט ויהיה רגיעה.." מזת'אומרת? הם צריכים לקבל פרסים וליטופים על התנהגותם.. לפי דעתי זה לא יסתיים בזמן הקרוב.. (כן, אני מאוד אופטימית לאחרונה..) אם לא ינקטו בכמה פעולות חדות.. המצב לא ישתנה.. לא שיחות ולא מפגשים חברתיים יעזרו פה.. כן, אני אומרת שבמלחמה במו במלחמה.. צריך להכניע את האוייב שלנו בדרכים קשות!- אלימות ממש לא מתונה.. איני ידועת מה בדיוק צריך לעשות ומה הסיכונים, כי זה לא מתפקידי ואין לי גם התסמכות לעשות ולתכנן דברים אלו, אבל ראבק! אנשים פה במדינה מפחדים ללכת למקלחת בחשש שתהיה הזעקה וצריך לרוץ למרחב מוגן.. וברור לכולם שהערים לא ממש ערוכות למרחבים מוגנים של ממש.. ברחוב שבו משפחתי גרה אין מקלט אחד נרומלי.. מצב הממ"דים הוא אחד ל100 בתים.. ואנשים מעדיפים לכנס למיטה ולהתכסות בשמיכה ו"מה שיהיה יהיה.." כי אין איפציה אחרת מלבד לפחד.. לסיכום דברי, צריך פה שינוי אסטרטגיה ובדחיפות שמה יהיה גרוע יותר.. מצב שלא נמצא רחוק מאיתנו. מתפללת בליבי שהכל יגמר במהרה ועם כמה שפחות אבדות בגוף ובנפש.. ושבאמת תבוא כבר הגאולה.. כי המצב רק מחמיר.
|
|
בתגובה ל: אומנם כבר לא בדרום... מאת: שיר ללא ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: לאחיותינו שבדרום מאת: ירושלמיתאחתשעת תפילה הגיעה. בחרו לכן את התפילה החביבה עליכן
|
|
בתגובה ל: הסכמה רחבה וחוצת מגזרים מאת: אור__המילה "קברניטי" נשמעה לי מוזרה בהתחלה בתוך תפילה יהודית, אבל מסתבר שהשתמשו בה בתלמוד בבלי, ולמקרה שהקישור ל ויקימילון לא עובד (לא הולך לי עם ויקיפדיות...): "אוי לו לעולם שאבד מנהיגו ואוי לה לספינה שאבד קברניטה" (תלמוד בבלי, מסכת בבא בתרא, דף צ"א, עמוד א') המקור, אגב, הוא יווני.
|
|
בתגובה ל: פינת הלשונאי החובב מאת: זוהר דרומי ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: הסכמה רחבה וחוצת מגזרים מאת: אור__ ב"ה נ נח נחמ נחמן מאומן "..אשא עייני על ההרים מאין יבוא עזרי עזרי מאת ד' עושה שמים וארץ..." מי יתן וחילינו היקרים יחזירו הביתה בריאים ושלמים בכל רמ"ח איבריהם ושיסי גידם. מי יתן ואש התופת תחדול מעתה ועד עולם. מי יתן ולא נדע עוד צער , מכאוב ,או אבידת גוף ונפש. אלוה יקר תן לנו את הכוח לחזק את ליבם בליבנו , נטע בהם רוח הנפש , ורומם את ליבם , הגן עליהם כמגן דוד , על ישראל. עשה עימהם ניסים ונפלאות כי בכוח זרועך נוטה כל יכול. נ נח נחמ נחמן מאומן , רבנו היקר השיבם הביתה במהרבה הריאים ושלמים נ.ב - ולך אישה יקרה ,אני שולחת את מלואי כוחי ומלוא אהבתי אלייך , חזרי הביתה במהרה שלמה ובריאה משדה הלוחמה.אוהבת אותך בכל מאודי. אמן כן יהיה רצון.לב דבש
|
|
בתגובה ל: בואו נישא ביחד תפילה לא-ל חי!אמן! מאת: לב דבש ומוסיפה משלי.. שהקב"ה ישמע כל תפילת עמו היקר ויחולל נפלאות כמו שחולל בעבר.. שכולנו נוכל לנשום מבלי לפחד מכל רעש שדומה לאזעקה.. ולחשב את השניות שצריך לפול טיל.. ולהתקשר במידי לכל הדודים לראות שהכל תקין.. שחיילנו היקרים ישיבו בשלום.. כולם! שנחזור לשגרה הזאת שכולנו כ"כ מאסנו בה.
שיהיה טוב לכל אחת ואחד מעמנו. ובכלל שהמקום הזה שנקרא בית יעניק לנו בטחון בכל הרבדים.
שבוע טוב באמת! אני.
|
|