ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
לכבוד הנשים היקרות שמצטרפות כל יום למעגל הכותבות, הריני מתכבדת להכריז על שרשור התפקדות. נא לרשום בכותרת את השם.
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו בת 32, לסבית כבר 20 שנה (בתודעה) וקצת פחות מזה בפרקטיקה.
גרה קצת פה וקצת שם ומשתדלת להרגיש בבית גם פה וגם שם.
חילונית מלידה, מרכיבה משקפיים, מעדיפה סרטים דוקומנטריים בערוץ 8 על פני דיווחי החדשות.
הגעתי גם לפורום וגם לבת קול בזכות ק' הראשונה ונשארתי בזכות עצמי. קוראת כאן כל יום, כבר קרוב לשנתיים, כותבת לפעמים. מתרגשת לקרוא כותבות חדשות.
לא מתה על אייקונים גדולים ומרצדים.
התפקדתי!
בתגובה ל: אני קימונו. מאת: קימונו אותי את כבר מכירה אך לאלו שלא אני בת 29 נושקת ל30 דתית מלידה לסבית אך עדיין נחה בארון החמים ומציצה מידי פעם לעולם(בזכות זה הכרתי את קימונו ושמחה ומודה על כך) גרה בצפון הקר היפה והקצת משעמם. אוהבת בעיקר סרטי קומדיה כי מתח ואימה יש כבר מספיק גם בלי סרטים... אין לי בעיה עם אייקונים כשיש גם מילים ותוכן בהודעה. שמחה שמצאתי והכרתי את בת קול ואת הפורום כאןבדיוק שהסתיים לי קשר של שנתיים עזרתן לי מאוד! תודה. מקווה שהתפקדותי מספקת. המשך ערב נעים שקט ובטוח לכולם.
קימונו-כל הכבוד על הרעיון
בתגובה ל: אני קימונו. מאת: קימונו אז ככה.. אני בת 26 (וחצי). דתיה מאז ומעולם (נשמע מפחיד..) לסבית במודע (שלי ושל אנשים שקצת קרובים אלי) בערך שנה. אבל תמיד ידעתי שאני מאוהבת בחברות הטובות שלי..
גרה כרגע בירושלים אבל במקור (לפני שבועים פלוס) אני מהדרום הפרוע.. בהחלט פרוע לאחרונה.. :(
משקפים יש!
חולה על סרטים מצוירים.. בעיקר סאווט'פארק.. ואוהבת סדרות של מדע בדיוני.. כמו סמוולויל, אבודים וכוי.. בקיצור הכל חוץ מדוקומנטרי..
הגעתי לפורום ע"י הודעה שהיתה באתר "כיפה" שמישי צדיקה פתחה שם.. ונכנסתי לאתר בת קול, ומשם לפורום הדרך קצרה מאוד.. בפועל אני שנה בבת קול ובפורום.. פלוס מינוס.
חולהההה על אייקונים אבל הפעם ממש התנזרתי..
מה עוד?! מחפשת עבודה בעיר הקודש.. שמחה שהגעתי לכאן למרות כל הקושי שבדרך ובהמשך.. זהו. - הייתי חייבת..
אה.. הכי חשוב.. פנויה להכרויות..
"לו הייתי עץ או פרח הייתי מרגישה את הזרימה החרישית של האביב.."
בתגובה ל: רעיון מעולה! מאת: שיר ללא היי אני ירושלמית בת 23 מאיפה את בירושלים?
בתגובה ל: רעיון מעולה! מאת: שיר ללא באיזה תחום את מחפשת עבודה?
עזים ממוות געגועי
ארוכים משנות חיי
עוד ניפגש אולי
בגלגול אחר
את, המופלאה בנשים
בתגובה ל: היי שיר:) מאת: הקסם שבך וחזרתי לגור עם ההורים בדרום הפרוע.. עדין מחפשת עבודה.. ומצד שני עובדת קצת.. לפרטים נוספים אם זה רלוונטי למציאת עבודה בדרום אז יש מסר אישי.. והיי.. תודה!
בתגובה ל: עבר קצת זמן מאז.. מאת: שיר ללא בדרום אני לא ממש מתמצאת. אני ירושלמית פשוט.
ואח''כ הסתכלתי על תאריכים והבנתי שבטח הרבה דברים השתנו.
בהצלחה בכל מקרה!
עזים ממוות געגועי
ארוכים משנות חיי
עוד ניפגש אולי
בגלגול אחר
את, המופלאה בנשים
בתגובה ל: עבר קצת זמן מאז.. מאת: שיר ללא אני מגלה שיש המון בנות מהדרום אז אולי אפשר להרגן קבוצה של דרומיות שניפגשות ואולי אפילו עושות שבתות יחד
בתגובה ל: אני קימונו. מאת: קימונו ללא תוכן
בתגובה ל: את לא אמורה להביא לי קלטות...? מאת: אביגיל שפרבר הייתי אמורה, כן. בסוף הקלטות לקחו חלק בטרנד החדש לעבור יבשת.
וגם אני.
וגם עוד מישהי שאת מכירה ושהתארחה/ מתארחת פה, מרחק שלושה בתים ממני (לא הספקתי לראות אותה, לצערי הרב).
נאלץ להשלים פערים בהזדמנות אחרת.
בכל אופן, תודה!
בתגובה ל: המממ... מאת: קימונו ללא תוכן
בתגובה ל: רוצה מאוד להתחבר אליכן ואני לא יודעת איך עיזרו לי מאת: ckpur אני מהצפון שלחו לי טלפון אשמח
בתגובה ל: המממ... מאת: קימונו שקשורה לפסיכודרמה.
אם הבנתי נכון
בתגובה ל: את לא אמורה להביא לי קלטות...? מאת: אביגיל שפרבר הי אביגיל , זאת אתי (וענת) השטיח עדיין מחכה לך ...
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו בת 23 וחצי, עיתונאית! חח סתם, עוד לא כזאת.. אבל אבא שלי כזה...
כרגע אני די.גיי או תקלטנית או איך שלא תקראו לזה באירועים של בנות דתיות (קריוקי, בת מצווה ימי הולדת וערבי גיבוש)
חיה בעיקר חיי לילה.
שונאת סמיילים שהם תחליפים של אותיות במסנ' (ואני לא רומזת! אני מכריזה!!! )
גרה במקום חסר חיים- יהונתן גפן אמר: "אולי יש חיים אחרי המוות, אבל אחרי חדרה אין!!!!"
אני דו- ולא כי לא יחשדו (כי חושדים) אלא כי אני לא סגורה על עצמי =/
לא ממש אוהבת טלויזיה בעיקר בגלל הפירסומות שנמאסו עליי אז או שאני רואה תוכניות מסויימות או שאני מורידה ברשת בלי הפרסומות...
הגעתי לפורום בזכות עצמי *חשה* טוב, בעצם הגעתי בזכות גוגל...
אתן נפלאות, יחי!
"רציתי לחלום על מישהי דמיונית..."
בתגובה ל: אני דמיונית מאת: דמיiנית גם אני מאותו תחום בדיוק הפקות ארועים וכאלה אשמח לעזור אז אם תרצי שלחי לי הודעה
בתגובה ל: אני דמיונית מאת: דמיiנית ללא תוכן
בתגובה ל: שאלת הזהות מאת: ckpur ללא תוכן
"רציתי לחלום על מישהי דמיונית..."
בתגובה ל: עא? מאת: דמיiנית וזה אומר? שאין אחת כזאת בראש שלך
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו לא כותבת פה כל כך בזמן האחרון, אבל כאן. הנה. פה ממש.
חושבת שאני לסבית מלידה (אבל עדיין לא לגמרי מחוץ לארון). גם הדתיות מלידה :-)
הצבע האהוב עלי הוא ירוק, אבל לאחרונה דווקא קניתי מעיל אדום.
ועכשיו שהתפקדתי, אני הולכת לאכול ארוחת ערב. ~אייקון של חביתה~
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו אני בת 29,לבורנטית, דתיה. יש לי פה אחות-אופי שמה, שאני כול כך אוהבת ומתגעגעת אליה, ובזכותה אני פה.
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו אם היה לי זמן, בין אזעקה אחת לאחרת, להסביר גם למה ומדוע, אבל אין לי... בכל זאת ,כאן, מידי יום.
בתגובה ל: היי,אני Hפידוסית... ויכולתי, מאת: Hפידוסית בת 23 והרבה, חיה מהסוף להתחלה אז אני בעצם בת 64 בערך..). סטודנטית לקראת סיום. דתיה בהווה ובעבר. שוקלת חצי מאה. אין לי משקפיים אבל זה חלום חיי. יש לי פוביה מאייקונים (בעיקר הזה מהמסנג'ר שנראה כאילו הוא בהתקף אפילפטי. יש אומרים שהוא מתפוצץ מצחוק, לא נראה לי). עובדת מעבדה ליד רחובות. מגדלת שני חתולים שאחד מעולה בפתרון תשבצי היגיון בעוד השנייה סובלת מסינדרום אוטיסטי כלשהו. גדלה עם בת זוג כבר שנה וחצי. אני כבר מחוץ לארון בחיי בצד החילוני וחצי בארון מפני החברה הדתית ולשונותיה. שמחה שהיה לי מספיק אומץ להתחיל לכתוב כאן.
בתגובה ל: אני סינפסה מאת: סינפסה וכשיש לי רגע פנוי, (או כשאני מתחמקת מהדברים שאני אמורה לעשות ומתוקי ישן) אני נכנסת לכאן ומתמלאת אושר על שהמקום הזה קיים, חי, בועט, (גם בלעדי), ומלאת שמחה על כל החדשות שמצטרפות. (למרות שאני חייבת להודות שלא קל לי שאני לא מכירה כל כך הרבה מהניקים) ובהזדמנות הזו- ברוכה הבאה סינפסה (אני היתי צריכה ויקיפדיה בשביל לדעת מה זה הניק הזה)
קחי את הזמן, תכירי את הנפשות הפועלות, ואוי יום אחד תרצי גם לפגוש אותן... לא חיבים לבוא לקו הגדול וההמוני :) שנקרא בת קול אפשר פגישה אחת על אחת - או שתיים על שתיים... זו עצתי
להתראות
בתגובה ל: אני אביגיל שפרבר מאת: אביגיל שפרבר סיימתי עכשיו לצפןת בחאלקה... יש לי גוש בגרון. זה כ"כ יפה וכ"כ עצוב. אבל איזו שמחה לראות את שמך על פנינה שכזאת. גאה בך, היה נהדר לראות אותך ומתגעגעת. נשיקות לקטן.
וזו פעם הראשונה שאני כותבת בפורום מאז שזה עבר לאגנדה. לא בטוחה מה לכתוב בדיוק. אני מרגישה פחות שייכת לאחרונה. אני באה מבית חרדי אבל אני היום מאד חילונית, שמאלנית, גרה בארצות הברית וגם בשנתיים האחרונות - בודהיסטית. אכן. ואני גם לא חסידה של האייקונים המרצדים. אבל אני גם זקנה (יחסית)
אבל שמחה שהמקום הזה קיים. ומניחה שאם הייתי חיה בארץ- הייתי מרגישה יותר קשורה. יש פה נשים חזקות ומקסימות שחלקן זכיתי להכיר, וחלקן לא כותבות פה יותר...
בתגובה ל: בדיוק מאת: נאוהNYC ללא תוכן
בתגובה ל: בדיוק מאת: נאוהNYC ואיזה כייף היה לפגוש אותך חמודי כבר מתגעגע, ולא שכחתי את התמונות, ברגע שאגיע לזה אשלח לך נשיקות לרוזי ולך
בתגובה ל: בדיוק מאת: נאוהNYC עם אהבת האדם היפה שלך.
מקווה שתשארי.
בתגובה ל: את חסרה לי כאן מאת: אנה ק תמיד יודעת להגיד מילה טובה. שמחה לקרוא אותך ולשמוע את קולך גם אם אני לא תמיד מסכימה (פוליטית למשל)...
ואני אשתדל לכתוב יותר על עצמי. קרו הרבה דברים במשפחה, חלקן טובים מאד. אם אתן זוכרות, לאחותי הלסבית וזוגתה נולדה תינוקת. בינתיים שני הורי בקרו את אחותי שהם היו כאן בביקור , ואבי אף פגש את בת זוגתה , ואימי נראתה ממש שמחה עם התינוקת ( הייתי שם בביקור של אימי) . למי שזוכרת את התאורים של אי הקבלה והזעזוןע של הורי, תדע כמה שזה התקדמות- בכלל, האחים שלי והמשפחה המורחבת קבלו את החדשות די בחום וקבלה. זה נותן תקווה לי, כאחת שמאד רוצה בעתידי משפחה וילדים. ושיש תקוה לכולן... ממליצה לכל מי שעדיין בארון, ומחליטה שזהו, זה הדרך שלה בחיים , שתעיז לצאת משם. זה שווה.
בתגובה ל: בדיוק מאת: נאוהNYC בפורום אחר יש לי חבר שאני כל כך אוהבת והוא לא בארץ. אהבתי אותו עוד לפני שנפגשנו ולשמחתי זה המשיך גם אחרי.
דווקא כי את לא כאן הפורום הוא דרך מצוינת להתחבר.
בתגובה ל: אני שמחה שאת חיה וכותבת כאן בפורום מאת: וונדי רציתי לאחל לך בהצלחה בתפקיד החדש. נראה לי, לפי התגובה אלי שיש לך מה שנחוץ- חום , קבלה ותבונה. אני בטוחה שתמשיכי בעבודה המבורכת של אוריין.
שלך מרחוק/ קרוב
בתגובה ל: אני סינפסה מאת: סינפסה שאת כותבת מדהים?
הציניות שלך הורסת אותי ומהנה אותי בו זמנית.
בתגובה ל: היי,אני Hפידוסית... ויכולתי, מאת: Hפידוסית אין אזעקה עכשיו, אז.. גינג'ית חסרת מנוחה, גרושה+4, מאוהבת בילדים שלי , בחיים החדשים שלי, ועסוקה בלשפר אותם כל הזמן... כבר יודעת מה טוב לי, ולכן אני פה, מאז ומעולם, היה ברור לי מה אני, (ורק לאחרונה התחיל להתבלבל...:-)
חיה בשמחה, וכשהיא מתה, אני מחייה אותה בכח, נהנת לומר שהתחביב האמיתי שלי הוא אנשים מענינים, וחברים שהולכים איתך לאורך כל הדרך, מתאהבת,לא תמיד במה שאפשר,אבל לא מצטערת לרגע... חיה, נופלת, קמה,עוצרת לרגע, וממשיכה...
בת קול, היא לא הבית שלי,כי הארון לא מאפשר כל כך, אבל אין ספק שהיא אחד הדברים המשמעותיים שקרו בחיי. גם, כי כאן הכרתי, את המרקם האנושי האיכותי הזה ששמו, דתיות גאות.. וגם את האהבה הגדולה והלא פשוטה שבחרתי.:)
נמצאת כאן כל יום,מחוברת.
ואייקונים? תזכירו לי מה זה.?!!!
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו ומסתבכת לאללה כשאני צריכה להחליף את שם המשתמש של אשתי.
אני חסידה די קטנה של פורומים וזה היחיד שאני כותבת בו. אבל מה לעשות. בבית צריך להשקיע...
בת 37 עם תרבד + 2.
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו חדשה כאן יחסית ככותבת, דיי ותיקה (אם כי בהפסקות) כקוראת. בת 30+, נשואה + 3 עמוק עמוק בארון אבל בחודשיים האחרונים התחלתי לאפשר לכמה קרני אור להציץ (לדוגמא- אתן) וזה נעים ומחמם. נולדתי למשפחה חילונית שחזרה בתשובה לכיוון חרדי בילדות, ובשאלה בגיל ההתבגרות שלי, ושוב, ושוב, אז בשלב מסויים פשוט פרשתי לאולפנא ו"הסתרגתי לי" בזמן שהמשפחה המשיכה לתזז מפה לשם ומשם לפה. אז אולי האולפנא היא ביתי היציב הראשון. מחכה מאוד לרגע שבו יהיה לי אומץ להצטרף לבת-קול, כי ברור לי שאני שייכת לכאן...
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו 26+, חרדית (מלידה, וכיום, גם מבחירה).
ירושלמית מאז ולעולם. מקימת הקבוצה החרדית-לסבית הראשונה. (היתה קבוצה נוספת לפני מספר שנים שהפכה לסגורה והיא ממזמן כבר לא רק חרדית).
בתהליכי בירור אחרונים רגע לפני: סיום קשר ארוך וטוב / המשך לכל החיים עם האשה, שכבר לא ברור אם היא (עדיין) שלי.
בחיפושים אחר מקום להניח בו את הראש ולהרגיש יותר אחוזים של "שייכת " מ"לא שייכת". בבת קול התחלתי להרגיש את זה, אבל זה קצת נזיל. עדיין.
לומדת את החיים מהמקום הקשה שלהם, ומנסה להיות אופטימית יותר.
ויודעת, שמה שקורה כאן, איתכן, בשנים האחרונות, ישפיע על המון נשים בהמשך, וזה מאד משמח אותי להיות חלק מהבסיס הזה.
ונושמת. לאט, לפעמים עם כאבים בחזה, לפעמים עם רצון להפסיק לנשום, מעט מידי בהקלה, ככה. שורדת.
(אוהבת אייקונים בגבול. לא במקום תוכן, ומתגעגעת לפורום בגירסת נענע).
בתגובה ל: (מחפשת את ה)פרידם, מאת: פרידם היי אני סימה בת 40 גרה בדרום אמא לשלושה לסבית מילידה מיחוץ לארון מאז ומיתמיד חוזרת ביתשובה עוברת את החיים ולאמדת מהם כל מה שאפשר אני דיסלקטית.מעונינת להכיר להיפגש לדבר ולילמוד פרידם איפו נעלמת תיצרי קשר
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו בת שלושים ואחת, עדיין סטודנטית (בתחום שבו סינפסה היא בהחלט מונח יסוד). דתיה מבית, שומרת מצוות, בת אלון שבות, ובשנתיים האחרונות (כן, עכשיו בדיוק מלאו שנתיים) גרה בירושלים עם בת-זוגי היקרה. המשפחה יודעת כבר מזמן, וגם הארון לא ממש קיים, אבל עדיין לא טרווילי עבורי לדבר עליה, ולהיות "זוג" במרחב הציבורי (אבל זה כי לי לוקח זמן לקלוט את המציאות...).
בפורום מיומו הראשון, אחרי ביקורים מזדמנים בפורום בוואלה.
אוהבת מלפפונים, ריח של גשם, הרים ולטייל בהם, ולהתכרבל איתה ביום חורף קר.
שמחה בחיים שלי, וחייבת תודה גדולה לפורום הזה שבזכותו גיליתי שלחלום שלי יכולה להיות אחיזה במציאות (וכמובן לבורא עולם, אבל זה לא קשור לפה).
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו רגע, מה צריך לכתוב לצורך התפקדות?
לראשנה כתבתי בפורום שהיה עוד בנענע הישן, בספטמבר 2007
אני שונאת חורף, וכרגע אני חולה ואין לי כוח לכלום...
כל היתר - בארכיונים
The pure and simple truth is rarely pure and never simple
Toto, I have a feeling we're not in Kansas anymore.
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו אפשר מצטרפת?
"הצדיקים הטהורים אינם קובלים על הרשעה אלא מוסיפים צדק, אינם קובלים על הכפירה אלא מוסיפים אמונה, אינם קובלים על הבערות אלא מוסיפים חכמה" (הראי"ה קוק)
בתגובה ל: היי, אני אומניקס מאת: OmniX ברוכה המצטרפת.
בתגובה ל: היי, אני אומניקס מאת: OmniX מקווה שהשכנות תהיינה נאות בעינייך
~שטיח אדום~
בתגובה ל: אפשר ואף רצוי מאת: קימונו לוקח לי זמן להשתלב בדרך כלל אבל מחיטוטיי בפורום, השכנות נאות גם נאות.
"הצדיקים הטהורים אינם קובלים על הרשעה אלא מוסיפים צדק, אינם קובלים על הכפירה אלא מוסיפים אמונה, אינם קובלים על הבערות אלא מוסיפים חכמה" (הראי"ה קוק)
בתגובה ל: איזו קבלת פנים נעימה מאת: OmniX אם בא לספר מעט על עצמך - אשמח. ובכל מקרה שבי איתנו
ברוכה הבאה.
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו בת 33, בת הזוג של קרמיט מזה 4 שנים ואמא גאה לילד חכם בן 10 ולנסיכה בת 6. ירושלמית בגלות תל אביב מזה 13 שנה ולפני כשבוע עברנו לבית מקסים בעיר ללא חניה (נשארו לנו 3 ארגזים - ולא ברור לי למה הסוף הכי קשה?)
הגעתי לבת קול בזכות הכתבה שהייתה על ה"צורפיות" ומאז אני מרגישה שהגעתי הביתה למשפחה (כולל כל מה שיחסי משפחה כוללים)
אני פעילה בצוות אירועים (ולמי שלא נרשמה לשבתקול - תזכורת: היום זה היום האחרון להרשמה)
לא מרגישה שהייתי בארון מעולם אם כי ההורים שלי גילו את היותי לסבית ע"י שליח - ומאז יחסנו נראים כמו האנקונדה בלונה פארק.
מתנדבת גם בחוש"ן
ונראה לי שכתבתי פה יותר מידי בשביל התפקדות...
תודה קימונו ש"הוצאת" אותי לכתוב.
אמא גאה
שלא מבינה למה צריכים לזוז כל מיני דברים צהובים על המסך?
בתגובה ל: אני אמא גאה מאת: אמא גאה שיהיה לכם יישוב טוב, שמח ושליו.
בתגובה ל: אני אמא גאה מאת: אמא גאה שיהיה לכן חם, חמים ומחומם בבית החדש.
ד"ש לקרמיט!
בתגובה ל: אני אמא גאה מאת: אמא גאה שלום לך אמא גאה ל2. בגילאי 4 ו2. אני אמא ירושלמית, גם בגלות תל אביב כבר כמה שנים. אני מגדירה את עצמי דתיה אורתודוכסית עם נגיעות קונסרבטיביות ופמיניסטיות. הקטע הוא שבניגוד אלייך אני לא גאה בנטייתי כלל וכלל. להפך, מתביישת בה, מסתירה אותה ונמצאת עמוק עמוק בתוך אחת המגירות הפנימיות של הארון. אני גם לא חושבת שיש במה להתגאות. גם כי המעשה אסור מדרבנן וגם כי הגאווה לכשעצמה היא המידה הכי גרועה מדברי חז"ל. בכל אופן, אשמח לפגשך ולהכירך. לא ישעמם לך אתי, זה בטוח. (:
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו נעים מאד, בת 33, מסורתית, בהעדר הגדרה אחרת. חובקת בתזוג (חילונית) משגעת. בפורום מאז יוני 2005, גם אני כרבות אחרות חייבת הרבה מאד לקהילה המדהימה שקמה סביבו.
בפנטזיה - חיה במדבר עם כלבים, עזים ולול תרנגולות בבית מלא ילדים, צחוק ומוסיקה, מציירת, לומדת שפות וחודש בשנה מטיילת בעולם. במציאות - גרה בת"א והולכת עם הראש בקיר :-)
ברוכות כל המצטרפות.
נ.ב סרטים דוקומנטריים אייקונים מרצדים משקפיים
בתגובה ל: זוהר דרומי מאת: זוהר דרומי אחלה רעיון קימונו-
בת 33 ירושלמית דתיה בת הזוג של חמדת השקד לא מגיעה הרבה לפורום-אבל מעודכנת! במקור מהתנחלות מחוץ לארון 5 שנים משקפיים-יש חתול-יש שפעת-יש,אבל לקראת סיום ותודה לאל הרבה חברות טובות מהקהילה כאן
יישר כח על הפרוייקט
בתגובה ל: dlb מאת: d l b ללא תוכן
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו בת 24 עוד מעט 25. מאוד מתרגשת לקרוא את המילים של כולן, מזכיר לי מעמדים מרגשים מילדותי ונעורי, זמנים של תפילות וחיבור חברים מאוד חזק, סוג של קדושה. לומדת באוניברסיטת בר אילן, לגמרי מחוץ לארון (רק סבתא לא יודעת, אבל, גם אם אנסה להסביר לא נראה לי שזה ילך). לא דתייה, כבר יותר מארבע שנים. הגעתי לבת קול, דרך, עדי מורנו, שהייתה היו"ר של הקל"ף, אישה חכמה וחזקה, שעודדה אותי קצת באיזה מחנה אימונים של הרוגבי. אדישה לאייקונים וכאלה. מקווה שכולנו נדע רק ימים טובים,
בתגובה ל: אני רננה... מאת: renana leviani את מגיעה למפגשים של התא בבר אילן? [גם אם ראיתי אותך בקומונה, לכו תבדילו שם בין "רננה" אמיתית ובין "רננה" שהיא בעצם "ערן"...]
בתגובה ל: מה לומדת? מאת: פרפרה תיכננתי להגיע כבר לפחות פעם אחת למפגש של התא הגאה ולא יצא. אני לומדת פילוסופיה כללית, זה בניין נידח בקצה האוניברסיטה, ואני ממילא לא הרבה באוניברסיטה בשנה הזו. רק ימים טובים.
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו כרגע בקורס בדיני עבודה. בעוד שלושה שבועות אני מסיימת את הלימודים, ולא הרבה אחרי מתחילה התמחות. חוץ מזה אני בת 34, שנה בבת קול, ומאושרת שמצאתי את הארגון הזה. ובאופן אישי, לדעתי אני מדברת על עצמי הרבה יותר מדי בכל מיני פורומים, אז נראה לי שזה מספיק פרטים, לא...?
בתגובה ל: אני taramaclay סטודנטית משועממת מאת: Phoenix יש לי אחיינית חביבה בת 13.5 שעושה בערך מה שבא לה על המחשב שלי. מתנצלת בשמי ובשמה
בתגובה ל: ושוב, סליחה על החלפת השם מאת: taramaclay תמיד אפשר לקנות לה מתנות ולבקש ממנה להתנהג יפה :)
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו עונה גם לשם נטע, בת 25 אבל משתדלת לגדול מהר בשביל d.l.b לומדת שיאצו, אוהבת מרקים, שומרת שבת כמעט שלוש שנים, וגם כמעט אותו הזמן בבת-קול.
ולכל מי שמכיר מושי לא רצחה את שומשום הוא נמצא בריא ושלם.
תבורכי קימונו על היוזמה.
בתגובה ל: חמדת השקד מאת: חמדת השקד ממש נס גלוי. לא להאמין.
זה כמובן עדיין לא מנקה את מושי ממעורבות בסיפור
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו (הניק בטח מוכר לחלקכן מנענע. לצערי אג'נדה הותיר אותי בלי הסמיילי) כבר לא ממש כותבת כאן, אבל קוראת כל הזמן.
בת 28, יצאתי מהארון בפני עצמי לפני שנתיים וחצי, בפני המשפחה שלי לפני שנה וחודשיים.
גרה בבאר שבע (שלאחרונה יותר מידיי בכותרות, לצערינו)
דתיה מבית, ועדיין. לא ממש זוכרת איך הגעתי לפורום (גוגל?), אבל שמחה שהגעתי אליו.
בזוגיות כבר שנה וחצי ומודה להוא שם למעלה שבתוך שלל הקשיים וההתמודדיות, שלח לי קרן אור מדהימה שנותנת לי את הכח.
בשגרה (או לא ממש) רגילה ועמוסה של עבודה ולימודים גם יחד.
מתפללת לשלום חיילנו היקרים, ולימים רגועים יותר.
רוני :)
* ותודה לקימונו שהפיחה חיים בניק שלי.
בתגובה ל: היי, אני רוני :) מאת: רוני ללא תוכן
בתגובה ל: היי, אני רוני :) מאת: רוני גרה בבאר שבע,חולקת איתי את אותו פורום, ואני לא יודעת איך את שותה קפה?! איך ייתכן???? טוב אז אנחנו די קרובות, ובהתחשב בקפה שלי, כל יום שטרם באתן לבקר, הוא יום אחד יותר מידי.:) לחמם מים?
בתגובה ל: רוני! מאת: Hפידוסית ובתור לחוצות ממש מהמצב, ומתארחות כבר שבועיים אצל אנשים שכן יש להם מרחב מוגן על מנת שנוכל לנשום באופן סדיר, אנחנו עוד עלולות לקפוץ אלייך לקפה.. מצד שני, מלבד כבישי ההגעה לעבודה/מקום שינה וחזרה מהם אנחנו לא רואות את רחובות באר שבע. אזעקה כבר תפסה אותנו בלי מחסה, זה לא נעים :( אז נשאיר את הקפה לשבת בת קול (אם תגיעי ותאפשרי לנו לעמוד על טיבו של הקפה שלך)
התפלספתי יתר על המידה :) אסיים בנימה אופטימית זו
יום נעים ורגוע רוני
בתגובה ל: בתור חסרות מרחב מוגן בדירה מאת: רוני ובכלל, נעים ומוגן, האזהרה שלך מתקבלת, אני כבר מתחילה לארגן מקומות לינה. ויאללה ,בואו. בסדר, בסדר, גם קפה יספיק. טלפון? חחחח
בתגובה ל: רוני! מאת: Hפידוסית זוכרת אותך מהפורום הקודם אבל לא ידעתי שאת שכנה שלי אז איך יתכן שאת עוד לא תעמת את עוגת התפוחים המפורסמת שלי טוב אז את מיזמנת לעוגה עים קפה אצלי בנתיבות 0524391396
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו בת אוטוטו 20.
עוד בטרם תחשבו מחשבות משונות על הכינוי, אני אסביר שהוא מגיע מציטוט שאני אוהבת ואומר "אני רוצה להיות חופשי. הפרפרים הם חופשיים. איך יכול המין האנושי למנוע ממני את הזכות האלמנטרית שיש לכל פרפר?" ואני גם אענה לכן איך הוא יכול - בעזרת צו גיוס!
היום מישהו בצבא שאל אותי ממתי אני בתפקידי ועניתי ש"40 יום לפני הולדת הולד יוצאת *בת קול* מן השמיים ואומרת "זה יהיה מתכנת!"".
כנ"ל לגבי ממתי אני לסבית...
חוץ מזה שמתמטיקה זה טוב. וקוד זה טוב. ולכתוב זה טוב. וכל קומבינציה ביניהם זה גם טוב. מספיק טוב?
בתגובה ל: אני פרפרה מאת: פרפרה ואם לך טוב מקוד, אז הכול טוב.
יש עוד הרבה זמן לשחרור?
לילה טוב
בתגובה ל: מתמטיקה זה בהחלט טוב מאת: אנה ק יש לצבא נטייה מעצבנת כזו להחתים קבע P:
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו היי. אומנם לא וותיקה אבל מצא חן בעיני הרעיון... אז אפשר להציע לכן חברות ולהצטרף לחבוּרה שלכן? נראה שנעים פה...
אז אני בת 27 מאיזור השרון. עוסקת בחינוך... דתייה(אם כי מודה שלאחרונה מוצאת עצמי בהרהורים וקשיים-אבל זו תקופה שתחלוף...) לומדת לתואר שני בבר אילן(כמובן). רוב חברי יודעים על היותי לסבית ולאחרונה יצאתי מהארון בפני משפחתי שלא יודעים איך לאכול אותי... אוהבת לשמוח ומאמינה בשמחה, מאמינה באנשים, אוהבת אנשים, אוהבת ספר טוב, אוהבת לרבוץ מול הטלויזיה, אוהבת לטייל, אוהבת לבלות, אוהבת בעיקר לאהוב...
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו ונעים לי מאוד להיות פה איתכן. קימונו, אני מודה לך על פתיחת השירשור בעיקר כי זה הוציא כ"כ הרבה בנות מהבוידעם שזה פשוט כיף!
בת 25, מתנחלת במקור, כיום חיה עם זוגתי בעיר הקודש. הגעתי לבת קול לפני שנה וחצי וזה אחד הדברים הטובים שעשיתי בחיי. מחוץ לארון לגמרי, רוב המשפחה מקבלת ותומכת ורוב החברות מפעם דווקא לא. לא סגורה על עצמי מבחינה דתית, עדין מחפשת הגדרה שתואמת את תחושותי בנושא.
בסגרת עבודתי אני מחליפה בע"ח כל שבוע, כך שמי שאוהבת חיות מוזמנת לבקר וגם ללמוד קצת בדרך.
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו בת 23, הגעתי לבת קול לפני בערך חצי שנה, למרות שזה מרגיש לי כמו שנתיים.. בפורום אני די חדשה, בכלל- לא חברה טובה של מחשבים. (מהאלה שלוקח להם כמה שניות למצוא כל אות..) ברמת העיקרון אני גרה עם בת זוגתי ברחובות, רק שכרגע הגברת משוטטת לה בעולם הגדול, בעוד שאני הפכתי להיות אחת הבחורות הממורמרות בפורום, ובכלל... בוגרת אולפנא, בתהליכי חזרה בתשובה שלאחר החזרה בשאלה, ואת כל השאר נשאיר להזדמנות אחרת.. תודה לכל הנשמות הטובות שיש כאן, בשורות טובות, ישועות ונחמות.
בתגובה ל: נעים מאוד- צי'נצי'לה מאת: chinchila מוכיחה לי, שאו שכולם הגיעו לפה, כשאני יצאתי לחופשה.. או שאני פשוט לא מעודכנת... אל מול סצינת התל אביב ירושלים ש רוב חבות הפורום, לפחות בנות השפלה הדרומית,יכירו קצת מעבר לניקים פה. כן, הבנת נכון, זו היתה הזמנה.
בתגובה ל: נעים מאוד- צי'נצי'לה מאת: chinchila מסתבר שברחובות יש קהילה למופת. אולי צריך לארגן איזה מפגש רחובותי (כשר וחוצה אמונה)?
בתגובה ל: עוד לסבית רחובותית! :-) מאת: טלית להשיב לך בפרטי. בין ניקים של אג'נדה לנענע כנראה שעדיין פעורה תהום :(
ויאללה תקימו סניף ברחובות, יש מלא לסביות בסביבה. זאת הבטחה :)
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו בת 25 וכמה חודשים (מי סופר?) בעוד חודש אהיה שנתיים בבת-קול (איך שהזמן טס), ו.... סטודנטית למוסיקולוגיה בבר אילן, ( וגם לתעודת הוראה {בינתיים עד שאשבר...} ), ועובדת באולם קונצרטים של המחלקה למוסיקה (הגברה וסאונד ודורמנית ;) )
ויש עוד הרבה.. :)
"כמו שמש שזורחת, כמו צל אשר נופל, בואי ואראה לך מקום שבו עוד אפשר לנשום"
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו נעים מאוד לב דבש! הגעתי לבת קול , לפני בערך כשנה כנ"ל גם לפורום שכרגע אני פחות כותבת בו מצאתי את בת קול דרך רשתות התקשורת המגוונות:) כדרך נאום של אחת מהחברות פה ב"ה נושקת ל20 , חיה לי מיום ליום בדרום המופגז כרגע עם בת זוג מדהימה ומיוחדת שאני כל כך אוהבת!ב"ה! : ) שמחה להיות חלק מהנשים המקסימות שיש פה , שמחה שיש הרבה חדשות ומקווה לראות את כולכן ב"ה בשבת בת קול סי'יה לב דבש
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו
המוכרת גם כירוש או כ-ח'.
כבר לא 18.5, לדעתי קשישת הפורום (40 זו לא מילה גסה!)ומרגישה צעירה מכולן. אופטימית תמיד, שמחה ואוהבת את החיים על כל המורכבות שלהם. נמצאת בבת קול עוד מהמפגש שבו נולד השם (יותר מ3 שנים עברו מאז?!). לא מתלבטת כלל בנטיה המינית, מחוץ לארון בצורה חלקית ויחד עם זאת מתמודדת עם הקונפליקט המורכב של חיי הנישואין. אוהבת לבלות, לצאת למסיבות, לקרוא ספרים ואת השקט שלי. המשקפיים לא רלוונטיות, הן בד"כ מורמות מעל השיער. האייקונים? ענין של מצברוח. בפורום עוד מהתקופה של IOL, וואלה ונענע - בעיקר בזכות העבודה והבוסית המעצבנת שלי. עובדת מצאת החמה עד צאת הנשמה ב-2 מקומות וכשיש לי זמן מתנדבת בארגונים שונים. סקר מפקד האוכלוסין יסתיים בסוף פברואר ולאחריו (אם לא אתפטר קודם) יהיה לי הרבה יותר זמן לעשות דברים שאני אוהבת כמו ארגון, הפקת אירועים וטלויזיה קהילתית.
מצטרפת לתשואות על היוזמה של קימונו!
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו (למה צריך לכתוב את השם בכותרת אם אפשר לראות בניק משמאל?)
אף פעם לא יודעת מה להגיד בסבבים האלה, אבל לאור השורה לעיל יש לי עם מה להתחיל - אפשר לומר שאני קוטרית באופן בסיסי.
בת 31. ירושלמית. דתיה (עם כמה סעיפים חסרים, אבל נניח לזה). מחוץ לארון שנה וחצי בערך (חוץ מכמה חברות ילדות שאני מתחמקת מהן בעקביות). יודעת שאני לסבית ברמה כזו או אחרת של מודעות מגיל 18 וקצת. קוראת בפורום מראשית ימיו בנענע (אם כי אז לא הייתי אדוקה). התחלתי לכתוב בפורום יותר משנה אחר כך. הגעתי לראשונה לפעילות של בת-קול לפני שנתיים וחצי. גרה עם בת-זוג אהובה שרק משתבחת מיום ליום (ומודה לה על שבחרה בי למרות התלאות שעברנו). עם משקפיים כבר יותר מעשור, ותלתלים מאז שנולדתי. חולקת עם קימונו את ההשקפה בנוגע לאייקונים גדולים ומרצדים (זהו, אמרתי את זה!).
בתגובה ל: נוסעת סמויה מאת: נוסעת סמויה ללא תוכן
בתגובה ל: חיכיתי שמישהי תשאל את השאלה הזו מאת: רוני (וידעתי שאפשר לסמוך על נוסעת בנושא הזה). ובכן:
סיבה מס' 1: אסתטיקה. השרשור נראה מאוד מסודר ויפה כך, עניין של טעם ויזואלי. כן, אני מפתחת OCD קטן.
סיבה מס' 2: אם מאחורי ניקים כמו למשל "ליטלדו" מסתתרת כותבת המעוניינת להזדהות כ"ליטל" ומעוניינת שנקרא לה ליטל, אני מוצאת שזה הזמן והמקום להציג את עצמה ככזו. תמיד הסתקרנתי אם לשירי באמת קוראים שירי, וכו'.
סיבה מס' 3: מעבר נעים בין לועזית לעברית.
תודה לכל מי שהריעה לי, כיף לראות שצמחה רשימת התפקדות מפוארת כל כך.
שיהיה ערב שמח ושקט,
אפרת קימונו.
בתגובה ל: גם אני חיכיתי מאת: קימונו ללא תוכן
בתגובה ל: בטח 'תכוונת ל OCPD... מאת: פרידם אינני בקיאה במושג OCPD.
P כמו פוליאמוריה? פיצול אישיות? פותחת שרשורים סדרתית?
בתגובה ל: אההמ אההמ, מאת: קימונו יש הבדל רב בין OCD ל OCPD (עיתונאית או לא? חקרתי ת'נושא כדי לכתוב עליו). ה P (רק הפעם) הוא personality.
בתגובה ל: :) מאת: פרידם לעניות דעתי אין הפרעה קומפלסיבית שאינה הפרעה אישיותית.
בתגובה ל: אשמח להחכים בעניין ההבדלים בין השניים. מאת: קימונו (חבל להרוס את השרשור היפה הזה)
OCD - הפרעה שגורמת למחשבות טורדניות-קטסטורופליות. "אם לא אעשה כך וכך עכשיו אז מי יודע מה יקרה בגללי". דוגמא: לא בטוחה שנעלתי את האוטו. ואז עולה החרדה: אם לא נעלתי - יגנבו אותו ערבים, ימלאו בחומר נפץ ויפוצצו אותו בחניון של עזריאלי. 30,000 הרוגים בגללי. כדי להתגבר על האימה - אבדוק שוב ושוב אם הרכב נעול. אעלה הביתה וארד שוב לוודא שהוא נעול.
OCPD - הפרעה שגורמת למחשבות טורדניות (אך לא קטסטרופליות!). "אם לא אעשה כך וכך עכשיו אז לא אוכל להתרכז בשום דבר אחר כי זה יציק לי". דוגמא: לא בטוחה שנעלתי את האוטו. ואז עולה החרדה: אם לא נעלתי - יגנבו אותו ערבים, ואז אני אפסיד כסף/לא יהיה לי רכב לעבודה/סתם מבאס שגנבו לי משהו שהוא שלי... כדי להתגבר על החרדה - אבדוק שוב ושוב אם הרכב נעול. אבדוק את כל ה - 4 דלתות, אפילו שאם אחת נעולה - זה אומר שכל השאר גם.
ככה, בקטנה.
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו לא חדשה וגם לא ישנה צבעונית ברוחי ובנשמתי וגם בבגדי כולל כיסויי ראש ורודים!!! בת 32 אשת איש +4 ובארון הצבעוני שלי שיש בו כמה כיווני אויר אמא-עכשיו בחופשת לידה עם קטן חתיך ירושלמית מלידה וכבר שנה וחצי בגוש עציון כרגע לא בזוגיות ,מנסה להתאושש מהאחרונה שהסתיימה לפני שנה לצערי לא מרגישה חלק מבת קול למרות הנסיון להתערות בה כל הזמן בקונפליקטים עם עצמי ואם לא עזבתי כאן עד עכשיו אז לא נראה לי שאעזוב ולכן מנסה לחיות כאן בשלום אך ליבי שם....בעיניים הירוקות האינסופיות שלא מניחות לי...
נראה לי שמספיק לעכשיו ומתה על כל השטויות האלה שבוע טוב
צבעונית
בתגובה ל: צבעונית מאת: צבעונית ללא תוכן
עזים ממוות געגועי
ארוכים משנות חיי
עוד ניפגש אולי
בגלגול אחר
את, המופלאה בנשים
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו שלוה-שמי...
והניק על שום שאי אפשר רק 4 אותיות... אני יכולה גם להסביר עם בדידים... ;-)
בת 22. חיה את חיי...
יום טוב ובטוח לכולן.....
בתגובה ל: למה אי אפשר 4 אותיות מאת: למה אי אפשר 4 אותיות אהלן...
בתגובה ל: הייייי מאת: LIKE YOU ללא תוכן
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו ((; אני רואה את המחיר של לשים ניק שהוא שם. יש עדיין בנות מהפורום שקוראות לי שלא בשמי, אבל נתמודד...
אני בת 27 מי-ם(לא במקור, אבל קשורה לירושלים כבר 3000 שנה) התחלתי לכתוב בנענע לפני שנתיים (אם אני לא טועה) וחברה בבת-קול..מאז אוגוסט? כן,אז חצי שנה. מדהים איך הזמן (לא)טס (; ובנות בת-קול באמת באמת איכותיות.יש הרי ועדת קבלה אליטיסטית שמסננת..וכך מתוך עשרות אלפי מועמדות נבחרתי
אני דתיה חצי חרדית חצי דת"לית וחצי מסורתית(מתמטיקאית בנשמה! סתם..),דתיה בעיקר בפנים, בלב. לא תולה את הקשר שלי בה' באם מסתדר לי להיות לסבית עם הדת או לא.לא שקל לי, אבל אני תמיד בדיונים עם ה', והוא סבלני איתי למרות שאני קצת חצופה(: אני שמחה שאני בבת-קול, וחושבת שהמהלך של הבירור לגבי הזהות המינית הוא בלתי נמנע. השאלות לא הולכות לשום מקום. הם ילוו אותנו עם בעל, עם 5 ילדים, ואולי גם עם בת-זוג. אז כל הכבוד לאלו שבתהליך האמיץ הזה,זה לא ברור מאליו אייקונים? עד עכשיו התעצלתי להבין איך מכניסים. ואייקונים מרצדים? אם זו הודעה סאטירית אז זה מתאים,כי זה קריקטורי כזה.אבל בהודעה רצינית זה קצת נראה לי מוזר...קשה להתרכז ((: וגם לפעמים חלק מהאייקונים המונפשים ממש מזכירים סרטי אימה /:
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו היי לכולן, אז למי שלא שמה לב בכותרת או/ו בניק שמשמאל- אני ליטל.
בת 25 עוד מעט, נשואה לזוגתי מזה 6 (אמאל'ה!) שנים, ומתגוררת בביתנו הקט שבמושב שכוח אל... בבת קול כבר משהו כמו 4 שנים (וואו, אני ממש בן אדם של מערכות יחסים ארוכות טווח...) עוד מימי הפגישות במשרד הקטן כשעוד קראו לנו "הפורום"... אשתי היקרה ואני קצת נעלמנו בשלב מסוים אבל אנחנו ממש משתדלות להתמיד בקאמבק החיובי שלנו למגה ארגון שאליו הפך הפורום בעל עשרת החברות בזמן שישנו...
לסבית שלא בהכחשה בערך 3 שנים.. עד אז כמובן רק אל האשה שלי נמשכתי וזה היה רק משהו מיוחד ביננו (ברור!)... מחוץ לארון... תודה לאל (אין בעד מה הוא מוסר)! משתדלת לשמר את שרידי הדתיות שלי וסקרנית מאוד לדעת כמה זמן הם עוד יחזיקו...
וזהו, לגבי האייקונים, אוהבת כשזה במידה (כמו עוד הרבה מאוד דברים בחיים)...
כיף להיות חלק מהבית הזה! (לפחות רב הזמן, כמו בכל בית אני מניחה...)
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו (כי אסור לשבור מסורת, גם אם בטעות יסודה :) )
אני חוששת שלאורך שנות הכתיבה שלי בפורום, כבר הייתי בכל הסטטוסים המשפחתיים האפשריים (מלבד רווקה ללא ילדים - שזה הסטטוס היציב והבילתי מעורער שלי בתעודת הזהות). עכשיו אני גרושה מאם ילדי המהממים, חצי משרה איתם, ובחצי משרה השניה מנסה לעשות סדר בכל העיסוקים שרכשתי לי עם השנים. כבר יותר קרובה ל35 (כפי שהעירו את עיני לא מזמן), אבל עוד לא מבינה איך קרה שהחלפתי קידומת. כתבתי בוואלה תחת הניק שהפך לשמי, בנענע כ: אור (@), ו אוריין, וכאן באג'נדה אין לי שום כוח להתעסק עם החלפת החשבונות בכל פעם, אז ככה שאני נאלצת להסתגל לאחידות הזהותית שכופה עלי אור__.
תודה גדולה לקימונו על היוזמה המצויינת! משום מה וויתרו באג'נדה על רשימת החברים בקהילה שהופיעה קודם בעמוד הראשי. היה לי מאוד כיף להסתכל עליה מידי פעם. אז יופי שיש לנו עכשיו שרשור התפקדות רשמי.
מודה שמשתייכת לזקנות ברוחן שבחבורה, והאיקונים המרצדים בעיקר מבלבלים לי את העיניים (חוץ מבהודעות של שיר ללא, ששם זה כבר ממש חלק מהשפה :) ), מרכיבה משקפיים, וחוזרת עכשיו לעבודה.
יום שמח לכולן :)
בתגובה ל: אני אור__ מאת: אור__ ככה את חושבת שכולי סמיילים?! טוב נו.. אולי חלק נכבד.. בכל מקרה כבוד הוא לי להיות נושא השיחה אם ההודעות שלי נעימות לעין או לא.. בכל מקרה ה קוראת לי.. ו
בתגובה ל: ממ מרגישה מכובדת.. מאת: שיר ללא אני עוד לא הבנתי איך עושים את זה (:
עם בת זוגי כמעט 6 שנים (עוד שלושה ימים)
גילינו את הפורום (נענע)ובת קול לפני כמעט שלוש שנים (נראה לי) בד"כ כלל קוראות ולא כותבות.
לא בארון, כמעט מהרגע שהכרתי את בת זוגי. לאט, לאט סיפרתי לכל חברותי. הייתי חייבת, כדי שיפסיקו לנסות לשדך לי ולהגיד "בקרוב אצליך" בכל חתונה.
אחרי חצי שנה מהרגע שחיי השתנו, סיימתי לספר לכל משפחתי כולל אחי הדתי מאוד, מאוד!! זה מבחינתי היה המחסום האחרון. אחרי זה נשמתי לרווחה, לא היה צורך להתחבא, והיה פשוט יותר קל לחיות.
יש לנו ילד מקסים משותף, מחכות בעוד חודשיים לתוספת נוספת למשפחתינו המתרחבת.
שיהיה לכולן הרבה הצלחה.
בתגובה ל: אוקי, מאת: emanunu שיהיה בשעה טובה
בתגובה ל: היה נדמה לי שרמזת משהו כזה מאת: אנה ק מנצלת את ההזדמנות להתפקד גם כן.
בת 29. לא כותבת לרוב (גם בניק EMAMIK) זוכה לחלוק את החיים עם האחת מזה כשש שנים, כבר שנתיים+ להתפעל ולהתמלא גאווה מהדובדבן שבקצפת וכמו שזוגתי שתחיה ציינה, מצפות לטלה שבועט ללא הרף.
שנת 2003 היא שנת המפנה - התגרשתי, התאהבתי, יצאתי מהארון בפני כולם, הספקתי לעבור לצפון עם הקוסמת וכאן בנינו את ביתנו.
שתינו מגיעות מבית כיפה סרוגה. גאות בכל הפעילות בבת קול, תומכות ומחזקות ידכן - אם כי בינתיים מרחוק.
אהה כמעט שכחתי, תודה לקימונו שפתחה את השרשור וגרמה לי לכתוב.
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו 43 (איך שהזמן רץ כשנהנים) שני ילדים ובת זוג מקסימה מזה יותר מ 4 שנים (ראנה כנ"ל) בפורום כבר ארבע שנים ומחוץ לארון כבר שבע ומשהו פעם אמא גאה דיברה על להיות "דתיה לא הלכתית" וההגדרה הזו מאד מצאה חן בעיני (בתקווה שתבוא כך גאולה לעולם) בפנטזיה - בית על צלע של הר בישוב קטן ואפילו בחוות בודדים - עיזים ותרנגולות, מחלבה קטנה, בוסתן תאנים ורימונים, גינת ירק ותנור גדול לאפות בו את כל הדברים שאני ושאלו שאיתי אוהבים במציאות - מוצאת את עצמי בערבו של יום סחוטה מעייפות בדירה במרכז אחרי התרוצצות אין סופית. מזל שיש שבת עדנונה
בתגובה ל: ואני עדנונה מאת: עדנונה למה פעם? אני עדיין מצרפת חברות לקהילה הזו.
להיות דתיה לא הלכתית זה להגיע לתפילת מנחה של ערב שבת ולסדר את בית הכנסת יחד עם הרב, להתפלל עם הקהילה שלי, להרגיש הכי שייכת בעולם, לחשוב שקבלת שבת זה המטען שלי לכל האנרגיות של השבוע, לחזור הביתה ולקדש להמשיך לזמזם את "אשת חייל" בזמן שטיפת כלים ולמחרת לנסוע לארוחת צהריים לחברות הכי טובות מבת קול (שגרות עם סוסים ותרנגולות - כמו בפנטזיה)
אוהבת מאוד אמא גאה
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו אני נורית בת 42 ירושלמית רווקה. ולמי שלא יודעת טרנסית לסבית בתחילת הדרך הארוכה אוהבת טכנולגיה ומד"ב .
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו אין טעם להגיד אפרת, כי גם בחיים האמיתיים גם קוראות לי סמוקיה. בת 30, דור רביעי בת"א. אבל הכי קרוב לים מכל הדורות שלפני. ויש סיכוי שגם בבית הכי עתיק :-(
לסבית בפועל (או, סוף סוף מצאתי את הניסוח הנכון) כשנתיים וחצי. בפורום ובבת-קול גם פחות או יותר.
מתחרה בימים אילו עם אמא שלי מי יוצאת מהארון בפני יותר אנשים. נראה לי שהיא עוקפת אותי בסיבוב. (הבהרה: היציאה שלה מהארון היא לספר שיש לה בת לסבית)
ובעקבות השרשור המלבב חושבת מחדש על חלום הנעורים של להקים ישוב קטנטן ואינטימי בנגב עם חברות/ים שאני אוהבת.
ותודה קימונו, גם שימחת אותי וגם הוצאת אותי מהקונכיה
בתגובה ל: אני סמוקיה מאת: smookya אני תל אביבית דור שלישי. הורי אמנם גלו בורגנית בילדותי לפרורים האפורים, אבל חלק ניכר מילדותי והרבה מנעורי עברו בתל אביב ועם המשכורת הראשונה כבר שבתי. עכשיו גם אני בגלות והיא קשה ודוויה. האדם הוא תבנית נוף מולדתו, כמו שאמר הרחוב השכן והחלום שלי הוא לחזור סופסוף לתל אביב.
בתגובה ל: באמת יש חלום כזה? מאת: פוליטאה ללא תוכן
בתגובה ל: אני סמוקיה מאת: smookya אני מזדהה איתו, אבל יותר נמשכת לצפון מאשר לדרום.
The pure and simple truth is rarely pure and never simple
Toto, I have a feeling we're not in Kansas anymore.
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו תודה קימונו יקרה על פתיחת השרשור המקסים. איזה יופי של התפקדות. וברוכות מאוד הבאות לכל הנשים שהגיעו לאחרונה ולאלו שחזרו הביתה
אני עינבל@, בת 30, נשואה לבח"ל שפעם כתבה בשם מעין@, אמא לאפרוחית בת שנתיים וקצת ויש עוד גור שמתבשל לו בבטן (ומעסיק מאוד את האפרוח שמחכה שיגדל ויגדל ויהיה בע"ה אח שלה "איך קוראים לו? אולי נקרא לו תנורי? "מה הוא לובש? "איפה הוא יישן? "אולי הוא יצא מהפופיק? "אל תלכי למקלחת! ? שלא ירטב).
כולנו חולקים אורח חיים דתי-חילוני(דתי ממנה חילוני ממני), בדירונת קטנה מאוד, בישוב קטן למדי, עם כלבה קטנה בהתאמה.
כותבת מעט מדי אבל תמיד פה. עם המשקפיים...
בתגובה ל: עינבל@ מאת: עינבל אלף נשיקות לאפרוחית המדהימה
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו ק' מההודעה של יוזמת השרשור.
בת 27, מת"א. לא כותבת פה הרבה, אבל טורחת להתעדכן.
השבוע מצאתי לי פסיכולוגית חדשה, מה שמעורר בי תקווה לשינוי וצמיחה שאולי יגיעו בקרוב סופסוף.
ולגבי האייקונים - כל עוד קטן ועדין, זה בסדר. לא מתה על הגדולים והקופצים למיניהם.
לגבי משקפיים - עדשות מגע בכל שעות הערות (ומדיי פעם גם בכמה דקות של שינה).
וקימונו - תודה. גם על השירשור הזה, אבל בעיקר - על בכלל.
בתגובה ל: אני קאליסטו מאת: קאליסטו וגם:
בתגובה ל: שניצלים מאת: קימונו חלפני המון שנים היה לי תלמיד שכינו אותו בשם שניצל, וכששאלתי למה? נעניתי "כי שניצלים דופקים..."
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו ללא תוכן
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו אז ככה. בת 23 עוד כמה ימים. אני לומדת מדעי המדינה בבר אילן, ומנהלת חנות.
בפסח אני אהיה שנה בבת קול, שמחה על קול רגע שמצאתי את הארגון הזה. אני מחוץ לארון, דתיה, אבל רק בהגדרה.
מנסה למצוא תשובות לכל השאלות שסובבות אותי....
וזהו. לא כותבת יותר בשרשור הזה.
בתגובה ל: מה קורה?? המחשב השתגע! מאת: החננה מפתח תקווה ללא תוכן
בתגובה ל: מה קורה?? המחשב השתגע! מאת: החננה מפתח תקווה אם את דתיה - אז לא יתכן שזה רק בהגדרה.
אם את לא דתיה - אז למה לך ההגדרה?
???
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו אני בת 17 [אפשר לומר הבייבי של הפורום], שמיניסטית וגרה בירושלים. אני לא חברה בבת קול ועדיין לא גיבשתי זהות מינית מוחלטת.
הגעתי לפורום דרך האתר של בת קול.
זהו לבינתיים :)
עזים ממוות געגועי
ארוכים משנות חיי
עוד ניפגש אולי
בגלגול אחר
את, המופלאה בנשים
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו אופירי בפי האחיינית המהממת שלי :)
34, ת"א, סוג של צופה מהצד בפורום מההתחלה. גדלתי בבית דתי ולכן, אולי, אני כאן. היום אורח החיים שלי לא דתי, אבל יש כמה דברים שחונכתי עליהם ונדבקו.
אני לסבית (למרות שיש כמה שמערערות על כך לפעמים), בוצ'-טרנסג'נדר, יש לי משקפיים ויש לי אחות (גם לסבית).
זהו, בחמישה משפטים, בערך.
בתגובה ל: אני אופיר מאת: אופירי שאני "מכירה" שיש לה אחות לסבית.
אולי זה באמת עובר בגנים?
~ברוכה הבאה לפורום~
בתגובה ל: את השלישית מאת: פרידם הפורום לא חדש לי, אני ברקע מהיום שנפתח בנענע. שם השתמשתי בניק "לא משנה", שהיה מבוסס על שטויות שהתרחשו בפורום השכן (של כנרת). כשפתחתי יוזר כאן, לא ראיתי טעם להמשיך עם ניק שלא קשור לכלום.
לכן, יש מצב שספרת אותי כבר בשלישיה שלך :)
בתגובה ל: תודה, אבל מאת: אופירי דווקא לא ידעתי שגם לך יש אחות לסבית...
ברוכה הבאה למרחב הוירטואלי החדש :)
(לא הצלחתי להבין אם להתייחס בזכר או בנקבה. מתנצלת מראש)
בתגובה ל: אהה!!! מאת: פרידם תודה על המחשבה.
בתגובה ל: את השלישית מאת: פרידם ומחקרי תאומים הראו שיש השפעה גנטית כלשהי. ביתר פירוט, כשבדקו זוגות תאומים זהים מצאו שאם אחד מהם הומו אז יש סיכוי גבוה שגם השני יהיה הומו, בשכיחות גבוהה מהשכיחות באוכלוסייה הכללית.
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו בת 24, במקור מהמרכז, כיום מתגוררת בעיה"ק, ונהנית מכל רגע. בזוגיות + איגואנה (נכון לשבוע זה, משתנה על בסיס שבועי).
חברה בבת קול מזה קצת יותר מ-3 שנים. הגעתי בזכות חברה מהצבא שאמרה לי את המשפט האלמותי "את לא יודעת כמה לסביות דתיות יש" (היא לא ידעה עליי באותו זמן, וגם אני לא, אבל בעקבות המשפט שמעתי גונג ענק בראש).
נטולת משקפיים (למרות שמדובר בחלום מתמשך), מעולם לא שברתי איבר המצריך שימוש בגבס (עוד חלום לא ממומש) אבל משתדלת לשמוח בחלקי..
בתגובה ל: אני רות אחת מאת: רות אחת תשלחי אלי את הצלמת
זיוה
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו הידועה גם כרחל. אני בת 24, סטודנטית בבר אילן, ממוקמת בקרית אונו.
שנה (בערך) בבת קול, 11 שנים מאז שייחסתי לעצמי לראשונה את המילה "לסבית" (ואז ישר ביטלתי), 14 שנה עם משקפיים (אבל רק בנהיגה), 24 שנים חובבת חתולים מושבעת,
וממש שמחה שמצאתי את בת קול, מקום שיש בו כל כך הרבה נשים נפלאות שפשוט קשה לספור אותן...
(o:
בתגובה ל: אני sheepcat מאת: sheepcat ((: חסרת י שכמותך אני מאחלת לך שבעזרת ה' תגשימי את עצמך בעולם בצורה הכי טובה, ושכל משאלותייך יתגשמו לטובה! בנאלי? כן... אבל 12 בלילה וחזרתי לפני שעתיים מהעבודה אז אני לא ממש יצירתית רגע, שניה...אני אחשוב על משהו קחי הקדשה מאח שלך,או האח שהיה יכול להיות לך, אם היית קוריאנית. יודעת מה? אני שולחת לך אותו בדואר מקוריאה. בסוף הוא ממש מפגין וירטואוזיות בריקוד:
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו אני סברה בעולם הגדול, מבין זקנות השבט, אבל משתדלת להיות צעירה בנפשה. חיה בעולם הגדול, מתוך אילוץ, מלמדת ולומדת, כדי להנות מהשהיה ולשפר את אפשרויות החזרה הביתה.
הגעתי לפורום הקודם בזכותה של אביגיל.
שמחה לראות פנים חדשות כאן כל הזמן, כן ירבו, שמחה עוד יותר על הדיונים החשובים שאנחנו מנהלות כאן, ושמחה שיש לנו בית לפרוק בו את הכאב ולתמוך בכואבות...
בתגובה ל: שוב בגולה, הצבועה לבן מוחלט... מאת: סברה בעולם הגדול אבל את איתנו ברקע עוד לפני שהיה הפורום והיתה בת קול לא?!
בתגובה ל: תודה על הקרדיט מאת: אביגיל שפרבר וכן אני תמיד מאחורי הקלעים של החברה...
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו או בעצם אדר בת 20 וחצי מאיזור המרכז הגעתי לכאן דרך נענע איכשהו לפעמים כאן ולפעמים לא אוהבת לנגן לכתוב ועוד המון דברים אני בקשר לא קשר עם בת הזוג המדהימה שלי(או שלא) בגלל המון בעיות עם המשפחה שלה ש"חושדת"... אני דתיה-חרדית מבית מסורתי-דתי שהפך יום אחד לחרדי והיא מבית מאד דומה.. וזהו נראה לי כל הכבוד לקימונו על היוזמה!
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו עוד שניה בת 20 תל אביבית במקור וגם עכשיו. מאוד פוזלת למושב קרוב.. או לירושלים. קצת יותר משנה בבת קול ובפורום. מאוד שמחה של ההזדמנות המקסימה שנפלה בחלקי להכיר נשים מדהימות! שנה פלוס מחוץ לארון והורים שעוברים תהליך מדהים.. חברות שמקבלות וגם אחרי החתונה, עם הבעל באות לשבת. אחות אהובה בחו"ל, רחוקה ממני אבל בקרוב אני נוסעת לבקר. כבר שבועיים ישנה שוב בבית דרור בגלל שיפוצים בדירה. מרכזת עם נעמונת את הקבוצה הצעירה. עוברת קורס של יש עם מי לדבר- קו הקשב והמידע של הקהילה. שם גם מצאתי אהבה גדולה. משלימה בגרויות ומנסה לחיות עם הכי הרבה שמחה ואופטימיות!
נותנת גם אני קרדיט לאביגייל שבידה התחלתי את כל התהליך העצום הזה!
בלי משקפיים, עם הרבה חלומות שחלקן כבר מתגשמים:)
רוצה להתחתן בגיל 25 כמו דוסית ולהביא ילדים לעולם.
ואת כל השאר.. בפעם אחרת.
יום טוב ושבוע טוב! ושיהיה לי בהצלחה בבגרות היום!
אני:)
בתגובה ל: ואני RONI2060 מאת: RONI2060 להתחתן כמו דוסית ולהביא ילדים. אה, בעצם כבר עשיתי את זה... כל האושר...
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו ומחפשת גם אהבה אז מי שבא לדעת פרטים מוזמנת לשאול אז ערב טוב לכן
בתגובה ל: היי אני חדשה מאת: נהר הירדן עינייך הרואות, נעים וחמים פה! יש כאן נשים מגוונות מכל צבעי הקשת.
טוב שבאת. ספרי קצת על עצמך (אם בא לך).
בתגובה ל: ברוכה הבאה! מאת: קימונו אני בת 23 חצי שנה בסיפור הזה ולפני כן רק הזיות ופנטזיות מאד אוהבת מוזיקה ושרה הרבה... בנתיים קצת מפחדת לחשוף יותר מדי פרטים אם יש עוד שאלות אשתדל לענות כי זה די מלחיץתודה לך על התגובה זה נותן רגשה ביתית בנתיים המשך יומנעים
בתגובה ל: קצת עלי מאת: נהר הירדן אם את קוראת כאן קצת את בטח יודעת שדיסקרטיות חשובה לנו ושאין צורך לחשוף שום דבר שאת לא מעוניינת לחשוף. כל אחת מספרת על עצמה רק מה שמתאים לה לספר.
יום טוב!
בתגובה ל: מקווה שלא הלחצתי. מאת: קימונו ממש הייתי רוצה לדעת מה השבתותתהאלו בבת קול
בתגובה ל: תודה מותק מאת: נהר הירדן בת-קול תוכלי למצוא פרטים על השבת הקרובה (שההרשמה לה כבר נסגרה), ועל השבתות הקודמות (והנה לינק ישיר למה שכתבו על השבת שנה שעברה, לשבתות שלפניה יש לינק מההודעה על השבת הקרובה בדף הבית). אם יש לך עניין להגיע לפעילויות בבת-קול, את צריכה ליצור קשר ולהצטרף. תכתבי או תתקשרי וכבר יקבלו אותך במאור פנים.
ובכל מקרה, ברוכה הבאה לפורום. תרגישי בבית
בתגובה ל: היי אני חדשה מאת: נהר הירדן קחי לך את הזמן עד שתרגישי נח יותר.
ותמיד אפשר להיות חלק גם בלי לשתף כמוני, למשל :)
תרגישי בבית. ~תה ועוגת שוקולד~
בתגובה ל: היי אני חדשה מאת: נהר הירדן מקווה שתרגישי בבית...
כל טוב...
בתגובה ל: ברוכה הבאה מאת: למה אי אפשר 4 אותיות תמיד זה ככה בהתחלה קשה לתקשר,אנסה להכנס לעניינים בעז"ה
בתגובה ל: היי אני חדשה מאת: נהר הירדן ללא תוכן
בתגובה ל: היי אני חדשה מאת: נהר הירדן שלפעמים שוכחת מה וכמה יכול להלחיץ בהצטרפות לפה ומקבלת כיווץ נוסטלגי בלב כשמזכירים לי את ההתחלה.
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו התחלתי לכתוב בפורום הישן , וזו בערך ההודעה החמישית שלי בסך הכל, אבל עדיין מגדירה את עצמי כחדשה.
הגעתי לפורום בזמנו בגלל כתבה שקראתי בעיתון , ובגלל כתבה נוספת שקראתי על , איך לא , אביגיל היקרה (הפורום צריך להנפיק לך כרטיסייה של חבר מביא חבר...).
עדיין מנסה להתנער מהרפלקס הזה של להסתכל תמיד מעבר לכתף כשאני קוראת בפורום, אפילו כשהדלת סגורה.
קוראת סמויה בפורום מזה שנה בערך , ומחוץ לארון בפני המשפחה מזה כמה חודשים.
הודעה על מורכבות העניין תמסר בהמשך...
בת 25 + לא חברה בבת קול , בינתיים... ומחפשת את השקט והשלווה...
תודה לכן בנות יקרות על זה שאתן כאן - עצם הקיום של הפורום הזה ושל הכותבות פה זו נקודת אור אחת גדולה באפלה.
בתגובה ל: שלולית גנוזה מאת: שלולית גנוזה ברוכה הבאה בצל פורומינו.
תרגישי בבית. ~קפה וקרואסון~
בתגובה ל: שלולית גנוזה מאת: שלולית גנוזה מהמעט שכתבת נשמע שעברת לא מעט בחודשים האחרונים. כשבא לך לפרט, אשמח.
מאחלת לך את השקט והשלווה שאת מחפשת, וגם הרבה שמחה.
להתראות (אם לא בפניך אז במילותיך...).
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו נעים מאוד. אני חיילת פול טיים ג'וב, משרתת בבסיס סגור בדרום הארץ [ונמצאת בימי חופשה מאוד מאוד יקרים עד יום שני]. אממ...מה הקטע עם האייקונים?
מרכיבה עדשות כבר 4 שנים, אולי יותר, רוב היממה ולפעמים מעבר [וסופגת צרחות מהאופטימטריסט שלי לעיתים תכופות].
מחוץ לארון באופן חלקי [החברה, החברים, הישוב, סבתא רבא שלו וחבריה יודעים, רוב המשפחה לא, בצבא בכלל לא].
וקימונו- חוץ מתודה על השרשור וכל זה...כיף לראות אותך כאן :).
זה מה שיש ועם זה ננצח.
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו וזה בעיקר מה שאני מרגישה בזמן האחרון מבולבלת, אבודה
שמחה שמצאתי את המקום הזה.
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו לאחר שלא כתבתי כאן מאז הפורום עבר בית. הניק שלי "ציפורת" היה תפוס אז גם חידשתי את השם לכבוד המעבר.
Love is the difficult realization that something other than oneself is real Iris Murdoch
בתגובה ל: מתפקדת מאת: ציפור דרור אחרי שמה שכתבתי קודם לא נקלט בגלל באג באג'נדה - בת 27, סטודנטית נצחית, וכמו רבות פה מחפשת כיוון בחיים ואהבה שתעזור לי למצוא אותו. חובבת דברים תרבותיים למינהם - מוזיקה, אמנות, קולנוע ואפילו תיאטרון.
Love is the difficult realization that something other than oneself is real Iris Murdoch
בתגובה ל: מתפקדת מאת: ציפור דרור נראה אותך פה יותר :-)
תתחדשי.
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו אני פטפטנית
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו אני פטפטנית שמחה להצטרף אלכן לסביות גאות
בתגובה ל: נעים מאוד dina מאת: dinaaa כיף שבאת.
בתגובה ל: אני אחי מאת: אחי4105 ללא תוכן
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו יאוווו נשים כאן כתבו דברים מדהימים אני סימנתי לעצמי לפחות "כמה" נשים שאני חייבת לדעת מי הן...ולהכירן מקרוב(-: אז ככה:אני דינה(-: שמחה מאוד שהגעתי לכאן.....דרך האתר של בת קול...דינה, דינה זו שמצרפת את החדשות....היא זו שהיפנתה אותי לכאן...בהזדמנות זו:דינה!!!!!תודה! אני רגילה להיות הדינה היחידה באזור...כנראה שנצטרך להוסיף איזה ניק קטן....אחשב על משהו..(-: אני בת 25 אמא נשואה לגבר יש לי בת בת 6 ובן בן 3 האהבה הכי גדולה שיכולה להיות לאישה בחייה זה הילדים המדהימים,הם באמת מדהימים!!!!! ולא רק כי אני אמא שלהם...למרות שזה עובר בגנים...אמא כמוני...ברור שהם יהיו מדהימים לפחות כמוני(-: טוב די עם הבלה בלה.... אז כן מאז שאני זוכרת את עצמי אני אוהבת ונמשכת לנשים.... יש לי גבר מקסים וחיים טובים איתו... אבל האמת..כמה שניסיתי להיות בלי אישה בחיים שלי זה לא עובד...זה קשה..זה עצוב..זה חסר רגש....אז כן אני יוצאית עם נשים.. זה קונפליקט אבל משתדלת להוציא את הטוב ואת המירב מהסיטואציה.. אז האם אני לסבית?קשה לי עם הגדרות... כרגע נהנית משני העולמות....משיכה ריגשית אין ספק זה רק מאישה(-: (הבהרתי את עצמי..פחות או יותר?) עובדת כמסאג'סטית..אוהבת ללמוד ולדעת עוד ועוד דברים כל הזמן...רפואת הגוף ורפואת הנפש זה התחום שלי(-: אני אוהבתתתתתתתתתתתתתת אוההההההההבבבבבבת כ'כ הרבה דברים מאיפה אתחיל? אמממ את עצמי דבר ראשון חחחחח מה לעשות..אם אין אהבה עצמית אין מקום לעוד אהבות בחיים..זה הבסיס לדעתי(-: אוכל טוב!!!!!!!חחחחח כן כן רואים שאני אוהבת לאכול(-: סרט טוב שגורם לי לבכות....גם אחרי שהסרט נגמר עדיין אהרהר והדמעות ייזלגו....רגשנית חסרת תקנה... רכיבת סוסים!!!! לשבת ליד הים לצפות בעוצמות של הגלים....האנרגיות סוחפות אותי!!!!!מדיצטיה ותפילה זה חלק חשוב ביומי. לבלות עם הילדים המדהימים שלי!!!!ממלא את כולי ומספק את חיי במלוא מובן! ולצאת עם חברות להנות ולנצל כל יום עד תום. ואין יום שאני לא אומרת אסירות תודה לאלוהים על כל דבר קטן וטוב שקורה לי בחיי..וכל יום לחוד. טוב נראה לי שזה מספיק (-: אההה דבר אחרון אסירות תודה על מקום מדהים כזה...ולקימונו על היוזמה.
בתגובה ל: דינה מאת: dinaa וכיף גדול שבאת לחתום גם כאן את שמך (השרשור הולך ומתארך! מרגש!).
אני לא בטוחה שהבחורה שהזכרת מעוניינת להופיע כאן בשמה הפרטי, אנחנו מקפידות על דיסקרטיות בעניין הזה, אבל אני מניחה שזה יתברר בקרוב.
את כמובן מוזמנת לספר כל מה שבא לך במסגרת כללי הזהירות (כלומר, בלי פרטים מזהים על המשתתפות בפורום, גם אם הכרת אותן מחוץ לעולם הוירטואלי).
לילה טוב!
קימונו.
בתגובה ל: ברוכה הבאה לפורום מאת: קימונו בת 18 ומחצה ויותר :),נו..נושקת למעגל ה19 שנות "אור" :) בזמנה השנוי-סטודנטית,"על שולחן הניתוחים".. :) דתייה-לייט?,סוג של סגסוגת :),אפופה,ברוח ישראל סבא :)
ציפור הנפש.שירתה,מעופה,חופשיותה - מבטאים את הצרכים של הנפש להתרוממות, להתפתחות, לחופש.
"עוף גוזל, חתוך את השמיים טוס לאן שבא לך, רק אל תשכח - יש נשר בשמיים גור לך, גור לך" (אריק איינשטיין)
הנפש-גור קטן,גוזל, תינוק,אותה אנו מכילים בתוכנו.היא זקוקה לרוך,לחום ולאהבה (שכן זהו מזונה של הנפש)ולחופש. היא צריכה שנאפשר לה לפרוש כנפיים ולעוף. עם כל היופי הטמון בתהליך הזה וההתרגשות העוטפת אותו, הוא כרוך בהתגברות על פחדים וחרדות, כמו לפני עלייה למטוס.
הנפש (ביתר דיוק פסיכולוגי - "העצמי") היא באותו זמן יוצר ותוצר,ושני אלה הם בלתי נפרדים.בדרך דומה אנו מפענחים את המסרים שבסיפורים ובאופן מיידי יוצרים מסרים חדשים. פעם כתבו על קירות אוניברסיטת לה סורבון בפאריס, במאי 1968 (מרד הסטודנטים): "מי שפעם פקח עיניים כבר לא יוכל לישון בשקט". ואפילו אם נתרפק על הסיפורים לקראת הליכתנו לישון, הם פוקחים את עינינו לעולם הפנימי. ומי שלא ירצה לחלום את חלומותיו, נידון לנדודי שינה. היות הנפש יוצר, הופכת אותה למשנת עולם (העולם החיצוני והפנימי) בתהליך מעגלי בלתי פוסק של טרנספורמציה, אשר לא ניתן לרגיעה ולפיוס אלא במחיר של הקפאה עמוקה. בתהליך הייצור והיצירה, הנפש עוברת שלבים המשתקפים ומקבלים ביטוי סמלי בתהליכים שעוברת האדמה, בתהליכי ההריון או בתהליכי חילוף העונות. האדמה הפורייה, כמו האישה, זקוקה לזריעה כדי לשאת פרי. אין פריחה ללא גשמים, וללא החום והאור של השמש.
"כי האדם עץ השדה כמו העץ הוא צמא למים כמו האדם גם העץ שותה ואני לא יודע איפה הייתי ואיפה אהיה כמו עץ השדה". (נתן זך)
..."אני יודעת שחייתי ביניכם כמו צמח בר". (רחל שפירא)
ציפור משונה.
"אנחנו פוחדים מהצל של עצמנו נצמדים לקירות הבתים ורוב הזמן מתביישים בגופנו חופרים מקלטים
אנחנו נמלטים ממסיבה משוגעת נדחקים לסירות משוטים כל יבשה היא ספינה שטובעת כשחופרים מקלטים
אנחנו מרמים בעיקר את עצמנו לא עיוורים,אבל לא מביטים! ולא ברור מה נשאיר אחרינו מלבד הפחדים"
בתגובה ל: עוד אחת.. :) מאת: ציפור משIנה את מוזמנת להציב את ההודעה גם בפורום עצמו, לא כולן כבר עוקבות אחרי שרשור ההתפקדות, וכדאי שעוד יכירו אותך ויברכו אותך לשלום.
תרגישי בבית
בתגובה ל: ברוכה הבאה :) מאת: אור__ אממ...תודה על העיצה-נעיצה :) ,נדמה לי שאוותר :) ,לא כ"כ מתמודדת עם אור זרקורים.. :)
תודה! תבורכי..שערי אורה..אור-התמיד.. :)
"אנחנו פוחדים מהצל של עצמנו נצמדים לקירות הבתים ורוב הזמן מתביישים בגופנו חופרים מקלטים
אנחנו נמלטים ממסיבה משוגעת נדחקים לסירות משוטים כל יבשה היא ספינה שטובעת כשחופרים מקלטים
אנחנו מרמים בעיקר את עצמנו לא עיוורים,אבל לא מביטים! ולא ברור מה נשאיר אחרינו מלבד הפחדים"
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו בת 20 וכמה חודשים ירושלמית, ממושקפת :) מנגנת בפסנתר כבר 15 שנים ובגיטרה 5 (ובעוד כל מיני כלים קטנים...) דתיה מהבית. הבנתי שאני נמשכת לבנות רשמית בכיתה י', אבל נמשכתי בעבר גם לבנים. יכול להיות שגם בעתיד. אני קוראת פה מידי פעם ומתעדכנת בחדשות בת קול ושמחה שיש מקום מדהים כזה!
ונראה לי שחפרתי פה מספיק על עצמי :-P חול המועד שמח!
בתגובה ל: אממ אז אני טליה מאת: Euterpe אהלן אני קרני בת 23! סטודנטית שחורשת את הנשמה בעיר הקודש:-) מרכיבה משקפיים רק ללוח ולנהיגה... מכורה באופן דייי שרוף ל"חברים" וסיינפלד (מי לא?!) דתיה מלידה ובשנים האחרונות גם מבחירה..
עמוק עמוק בתוך הארון.. ואני דיי חדשה פה, סתם מסתובבת לי ומתרשמת מהעולם החדש הזה לי:) שיהיה חול המועד שמיייייייח!! וגוט שאבס..
בתגובה ל: היי אני קרני.. מאת: kareni24 דווקא בחג החירות להצטרף כאן לפורום נשמע לי מהלך נכון ביותר!
מקווה שהצעד הזה יעשה לכן רק טוב.
ברוכות הבאות וחג שמח
נ"ס
(ומי שרוצה דו-קרב סיינפלד איתי מוזמנת, אבל שתיקח בחשבון שאני אוכלת אותה בלי מלח)
בתגובה ל: שלום טליה וקרני מאת: נוסעת סמויה חברים איתי חבל לה על הזמן :)
בתגובה ל: סייפלנד לא ממש עושה לי את זה, אבל מי שורצה דו-קרב מאת: Euterpe ללא תוכן
בתגובה ל: סייפלנד לא ממש עושה לי את זה, אבל מי שורצה דו-קרב מאת: Euterpe אחותי, אני לוקחת אותך!!! זוכרת את כל הפרקים בעל פה..:) כן כן אים ספק שרוטה...
בתגובה ל: אני לוקחת.... מאת: kareni24 אחח, כשהיה לי את המארז מתאילנד... ימים של חרישות P: למשל אם תעירי אותי באמצע הלילה כשאני כולי מסטולה בלי לדעת איפה ותשאלי אותי איך הולך הפרק של ross is fine בעונה עשירית אני אתחיל לדקלם ואז בבית יסקלו אותי באבנים :P
בתגובה ל: היי אני קרני.. מאת: kareni24 ללא תוכן
זה מה שיש ועם זה ננצח.
בתגובה ל: אממ אז אני טליה מאת: Euterpe מקווה שתמשיכי לכתוב
חג שמח!
בתגובה ל: ברוכה הבאה מאת: אנה ק ללא תוכן
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו תה ירוק (בפורום הקודם - מיכל י.) בת 29 ירושלמית קילומטראז' ארוך בלסביות, ורומן ארוך (בערך באותה מידה), מהוסס ולא ברור עם הדת (שיתבהר יום אחד בתקווה).
שבת שלום ומועדים לשמחה
בתגובה ל: אם כבר הקפיצו את השרשור.. מאת: תה ירוק כנראה שאני עדיין חיה ובועטת.. אני קיטי (ופעם אחת גם סוכר חום) בת 33[ חרדית (בהליכים, +2) בני ברקית לסבית מזה שנתיים (הגעתי אליכן בעקבות קישור תמים בפורום שלושים פלוס ב"כיפה") הספקתי לשבור את הלב פעם אחת ולאחותו כדי שיוכל להשבר בשנית :-( מנהלת רומן נצחי ובלתי תלוי עם אלוקים והדת (למעט מעידה אחת בלתי נסלחת עם השילוש הקדוש) מאוהבת על בסיס קבוע במרקם האנושי היפיפה הזה שנקרא "בת קול" ומשתדלת להיות בשמחה תמיד :-)
חג ביכורים שמח
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו אם כבר זה עלה למעלה.. אז אני נטע, בת +26, נשואה לאישה מקסימה שכבר כתבה פה למעלה.. מחוץ לארון כשלוש שנים... שרידי הדת עדיין נשארו- אך כשרידים... ומה עוד? מכינה בשבוע האחרון כל הזמן תפוחי אדמה.. (צמחונית אשכנזיה בפסח :)) ובעיקר היה חשוב לי לכתוב בשרשור הזה כדי לצרף עוד שם לרשימה...
חג שמח לכולן
אני world עולם תבל
ו.. כן פיצול
"יש חברה, היכן שא'פחד לא מפריע, בעומק הים, ומוזיקה בשגאתו,אני אוהב את האדם, אבל את הטבע יותר.." (לורד ביירון)
בתגובה ל: וואו מאת: world ללא תוכן
בתגובה ל: וואו מאת: world שאכן תצליחי להכיל עולמות שלמים :-)
שבי איתנו.
(ואם בא לספר קצת יותר על עצמך, אשמח להכיר)
בתגובה ל: ברוכה הבאה מאת: אנה ק
תודה על הנחיתה הרכה
אני......
בת 24
גרה בצפון
ו.. אשמח לשמוע אם יש מקומות בילוי לקהילה שלנו באזור
אני חדשה כאן
"יש חברה, היכן שא'פחד לא מפריע, בעומק הים, ומוזיקה בשגאתו,אני אוהב את האדם, אבל את הטבע יותר.." (לורד ביירון)
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו אני בת 25 מירושלים. לפני כמה ימים הבנתי שאני לסבית, ומאז השמיים התבהרו.
בתגובה ל: נעים מאוד- אני פונטנלה, מאת: פונטנלה חיפשתי אייקון של ראש של תינוק, אבל לא מצאתי... מאחלת לך כמילות השיר שימייך העצובים יעלמו, ומעתה יקבלו את פנייך רק שמיים תכולים
בתגובה ל: ברוכה הבאה מאת: ציפור דרור זה מאוד שימח אותי!
בתגובה ל: נעים מאוד- אני פונטנלה, מאת: פונטנלה מניחה שעד לפני כמה ימים עברה תקופה של כל מיני דברים אחרים חוץ מהתבהרות. זה בהחלט המקום לספר, לאט לאט, מה הלך שם...
מקווה שההבנה האחרונה תיקח אותך רק למקומות טובים.
וברוכה הבאה
בתגובה ל: נעים מאוד- אני פונטנלה, מאת: פונטנלה איך הבנת את זה? גם אני כמוך מתחילה להבין ולא יודעת אם זה בטוח
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו בת 31, מבאר שבע, דתיה.
על אף שאינני פעילה כל כך בפורום הוא מהווה חלק חשוב ממי שאני, וחלק מהאנשים החשובים לי ביותר הם משוכניו.
מחוץ לארון חלקית.
משקפופרית.
לא ממש מחבבת אייקונים גדולים ומרצדים.
בתגובה ל: בשכבר הימים מאת: בשכבר הימים איזה כיף לראות את מילים האלה - "מחוץ לארון חלקית", מה קרה לימים שבהם התכתבנו קלות מתוך מגירות .
נראה לי שעבר מספיק זמן, והגיע הזמן לארגן איזה ביקור
בתגובה ל: יקירתי מאת: אנה ק
הגיע הזמן לארגן ביקור. בקרוב : )
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו באתי להנות ולהנות יום נפלא לכולן..
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו על מנת להישאר? מציאות תגיד... נשתמע :)
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו לוקחת את הזמן ודובקת בעמדה שדברים טובים קורים לאט.
אירועי הימים האחרונים גרמו לי למחשבות רבות ולהצצה חזרה לפורום.
עקבתי מרחוק. נעים פה.
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו רוצה להתחיל את השנה עם אהבה אמיתית מוזמנת להשאיר הודעה ואחזור אלייך...
טוהר...
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו שלום אנח בחורה חרדית,פעם התנשקתי עם בחורה וזה היה כייף רציתי לדעת אם יש פה עוד מישהי שהיא ם חרדית וגם עשתה את זה ואולי...................................................
מממ... מי שמכיר אותי יודע מי אני!
בתגובה ל: שלום אני חדשה פה!!! מאת: מתוקה בצלחת וכמו שסיימת את דבריך.... אולי....
הצלחה רבה
בתגובה ל: ברוכה הבאה, שבי איתנו, ותראי שיש עוד כמוך... מאת: סברה בעולם הגדול חיחיחיחיחיח תודה תודה...
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו שלום אנח בחורה חרדית,פעם התנשקתי עם בחורה וזה היה כייף רציתי לדעת אם יש פה עוד מישהי שהיא ם חרדית וגם עשתה את זה ואולי...................................................
בתגובה ל: שלום אני חדשה פה!!! מאת: מתוקה בצלחת אני מסורתית ואשמח להכיר גם אני חדשה באתר
בתגובה ל: היי מאת: aortal ונשמח לשמוע עם מי יש לנו הכבוד.. גיל.. אזור מגורים.. העדפות בגלידה.. כל דבר העולה על רוחך.. כמובן מה שנוח לך..
שתהיה שבת שלום ומבורכת!!
"כל מאן דעביד רחמנן לטאב עביד"
בתגובה ל: ברוכה הבאה.. מאת: שיר-לי היי!
בת 25
מאזור המרכז
ואשמח לשמוע שירוש
שיהיה לך שבת שלום ומבורך!
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו מממ... אין לי כל כך הרבה לאמר עכשיו.. כבר זמן שאני רוצה להרשם לפורום הזה ולא יצא לי.. ועכשיו אני חולה בבית, לא מרגישה מי יודע מה ודי לא בא לי לעשות כל כך הרבה.. חוצ מלהזכר בכמה אני אוהבת את מוגלי ילד היער... כן, נכון :) משם הקישור.. אין ספק שאני מוגלית קטנה ;O)
שיהיה לנו ערב נעים.. והמון אהבת אישה..
ילדת מוגלי :)
קבצים מצורפים:
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו הייייייייי לכולם חדשה פה בפורום בטוחה שאמצא כאן נשים מקסימות...
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו אני חדשה פה בקהילה מאיזור הצפון
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו מאיפה להתחיל? מה לכתוב? שאני מרגישה הכי מפגרת בעולם? שאני בת 30 ועד לפני חודשיים עדיין יצאתי לבליינדייטים עם גברים? שעדיין חלמתי על עצמי בשמלה לבנה פוסעת לעבר בן זוגי שמחכה לי מתחת לחופה? שהתפללתי כל לילה לפני השינה ואמרתי תהילים וביקשתי להכיר את בחיר ליבי? שלא ידעתי? שלא הכרתי את עצמי? הרי אני כל כך מודעת לעצמי אז איך זה שלא ראיתי את זה? ואיך תמיד הסברתי לעצמי את המחשבות על נשים? איך הסברתי לעצמי שגברים לא מעניינים אותי? שאני לא נמשכת לאף אחד? איך הסברתי לעצמי את ביטול החתונה ההיא? איך הסברתי לעצמי את העובדה שכבר שנים אין לי קשר רציני עם מישהו? איך לא ראיתי את זה?? אני כל כך מבובלבלת..אני רוצה ולא רוצה לדעת ולהכיר בזה. חושבת שאולי יש עדיין סיכוי שאני לא..אולי זו סתם תקופה כזו. ומצד שני, חשבתי תמיד שאני לא יודעת לאהוב, שבחיים לא אוכל לאהוב, חשבתי שמשהו לא בסדר איתי. והנה אני מגלה שאני יודעת לאהוב. אוהו ועוד איך אני יודעת לאהוב..רק לא ידעתי שאת הנשים אני אוהבת ולא את הגברים. אז אני בסדר ואני נורמאלית בדרכי שלי. ואיך אף פעם לא קיבלתי את הגאים והגאות והנה אולי אני אחת מהם... אז מה עושים עכשיו? איך מתמודדים עם זה -עם הרגשת הטפשות? עם הכעס הגדול לאל שהאמנתי בו וביקשתי ממנו שידוך? איך מתמודדים עם הסביבה ועם עצמי ועם זה שהתאהבתי במישהי עד כדי כאב? ובעיקר- מה עושים מפה? איך מכירים בת זוג?
בתגובה ל: שרה- בגיל 30 אני מתעוררת ומגלה שאני מישהי אחרת מאת: מאיושקה העלית לי חיוך על הפנים בהודעה שלך, שנפתחה ב"מאיפה להתחיל" והסתיימה ב"איך מכירים בת זוג". נשמע שאת יודעת איפה להתחיל...
אין לך סיבה להרגיש טפשה או מפגרת. זה לא את, זו החברה שמכוונת את כולנו לשמלה לבנה וחופה. זה החינוך שמונע מאיתנו לראות את האופציות האחרות. הגיוני מאוד שרצית להגיע למקום שכיוונו אותך אליו. וזה כולל תהלים ודייטים.
אני חושבת שהתקופה הזאת של הגילוי, שבעצם את יכולה לאהוב ולהיאהב, שאת בסדר גמור רק קצת אחרת מכולם, היא תקופה מבלבלת אבל גם מרעננת. על היופי שבתקופה הזו מבוסס הרעיון של הארי פוטר - הילד המוזר עם התספורת המפוזרת שאף אחד, אפילו הדודים שמגדלים אותו, לא רוצה בו הוא בעצם ילד מפורסם ואהוב, רק בעולם של הקוסמים. בקיצור, הכניסה לעולם החדש שבו את רצויה ומובנת יכולה לעשות הרבה טוב, מקווה שבאמת תהני מזה.
ההתמודדות עם הרגשות שלך כלפי עצמך, כלפי הקב"ה, כלפי הסביבה - ההתמודדות הזו דורשת זמן. היא תהליך. את יכולה לעבור את התהליך הזה עם עצמך או להיעזר בטיפול מקצועי - זה זמן מצוין לפרגן לעצמך משהו כזה. את גם יכולה בהחלט לעבור אותה כאן בפורום או בבת-קול. אומרים שזה עוזר.
ברוכה הבאה
בתגובה ל: שרה- בגיל 30 אני מתעוררת ומגלה שאני מישהי אחרת מאת: מאיושקה אני בכל זאת אתעקש שהתואר של הכי מפגרת בעולם (או אלופת ההדחקות, או איך שאת רוצה לקרוא לזה) שלי.
אחרי שהקב"ה הביא לי את האהבה בדיוק הפוך מכל התפילות שלי, מצאתי את עצמי שותקת מולו הרבה זמן. לא הבנתי אותו. לא ידעתי מה לומר. כמו בכל מערכת יחסים, הזמן אפשר לי להמשיך הלאה. בסופו של דבר, ב"ה יש לי כל כך הרבה על מה להודות, שלא נותר לי אלא לצחוק על עצמי שחשבתי שאני יודעת מה רצונו, ולהודות לקב"ה שמילא משאלות ליבי לטובה גם כשביקשתי משהו אחר.
אז לפעמים כואב לי הלב על הדרך שעברתי, שהייתי כזו סתומה, שלקח לי כל כך הרבה זמן, אבל אני יודעת שאי אפשר היה לי אחרת. ואני לא מצטערת על כל אותם דייטים שתמיד נגמרו פחות או יותר אותו דבר. זה העולם שבו אנחנו חיות. עולם שבו לאהבה בין נשים אין מקום (כלומר יש - אבל צריך ליצור אותו).
שמחה בשבילך שלמדת שאת יודעת לאהוב. מאחלת לך אהבה טובה, הדדית ובונה.
תשארי לכוס קפה
בתגובה ל: ברוכה הבאה מאת: אנה ק אנה ונוסעת.. תמיד משאירות אותי פעורת פה..
ולך עלמה חדשה.. ברוכה הבאה! ותתפלאי כמה טבעי להרגיש בבית.. צריך רק לנשום (משהו שאני מנסה לעשות בזמן האחרון..) ב"הצלחה.
בתגובה ל: שרה- בגיל 30 אני מתעוררת ומגלה שאני מישהי אחרת מאת: מאיושקה ולא בגיל 38, שלא פסעת לכיוון בן זוגך בשמלה לבנה ואחר כך פרקת את החבילה... אני בטוחה שכאן תמצאי בית חם מחבק ושתהיה לך הצלחה בגילוי החדש
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו אשמח להכיר את כולכן
בתגובה ל: שלום לכולן וברוכים הנמצאות! מאת: מרדכאית אני שמחה שמצאתי מקום בו אני יכולה להיות אמיתית..אני לא יכולה לספר את זה לאף אחד עדיין, אני די מובכת ומבולבלת. איך אני יכולה להיות בטוחה שזה מה שאני עד שלא אתנסה? לפעמים אני קמה בבוקר ואומרת לעצמי אולי זה רק נדמה לי ואולי אני לא...ואחר כך במהלך היום זה שוב מציף אותי. אני לא רוצה לספר לאנשים עדיין, רק כשאהיה בטוחה. תודה ואני אשמח להישאר לכוס קפה..אפילו שתיים(:
אגב, מישהי יודעת איך מסדרים את שם המשתשמש והמייל? משום מה המחשב בחר לי בעצמו...
בתגובה ל: תודה רבה לכן על התגובות מאת: מאיושקה את בטוחה שכדאי לנסות? כי גם אני רוצה לנסות כל הזמן, (במיוחד שכבר התנשקתי פעם עם חברה טובה והיה בזה ריגוש אמיתי. אני דו, דרך אגב. נשואה ואמא ל-2). בעלי יודע עלי ומקבל אותי (הוא מה-זה נשמה...), ומאד הייתי רוצה ללכת פעם עם מישהי "עד הסוף", אבל הדילמה שלי היא בגלל האיסור הדתי. אחרי מה שקרה אז עם החברה ההיא, הרגשתי ייסורי מצפון נוראיים. כאילו שאני החוטאת הכי גדולה. מה את חושבת? ובכלל, מאיפה את בארץ, אם יורשה לשאול?
אשמח אם תשתפי אותי בתחושותייך, כי זה נושא שמעסיק גם אותי מאד.
דנית. (:
בתגובה ל: הייי גם אני חדשה בפורום. בטוחה שכדאי לנסות? מאת: מרדכאית אם אני בטוחה שכדאי לנסות? תראי, המצב שלך אולי קצת יותר רגיש משלי, כי בכל זאת את נשואה אז יש פה גם את העניין המוסרי ומצד שני זה לא שאת לא נמשכת לגברים. את כן נמשכת אז תכלס את מסופקת..לא? בקשר אליי-הייתי רוצה לנסות כדי לדעת אם אני באמת נמשכת לנשים..אף פעם לא התנסיתי בחוויה עם נשים וגם אף פעם לא חשבתי שאני יכולה לחשוב בצורה כזו על בחורה. אצלי המודעות לעניין עלתה כשהגיעה לא מזמן מישהי חדשה לעבודה, לסבית מוצהרת, וזה היה ניראה לי כל כך מוזר להכיר מישהי לסבית. אלא שאז הרגשתי משהו מוזר אליה ולקח לי זמן להבין שזו כנראה משיכה. כנראה שעצם זה שהכרתי לראשונה בחיים מישהי לסבית, העלתה לי את זה למודעות. כאילו, אני מניחה שזה תמיד היה קיים אצלי אבל התכחשתי וכנראה זה שידעתי שהיא אופציה (למרות שיש לה בת זוג), הציף אצלי משהו מאוד עמוק מבפנים. אני חושבת שעד שלא אנסה לא אדע... גם מבחינתך, יתכן שתמיד תיתהי איך זה עד שלא תנסי... מדהים שלבעלך אין בעיה עם זה והוא מקבל אותך כמו שאת! אני עדיין איפשהו מקווה שאני נמשכת גם לגברים..קשה לי עם זה מאוד ואני מרגישה שזה מביא אותי למקום ולתקופה בחיים שלי שאני לא רוצה להיות בהם. מצד שני, אם מסע הגילוי הזה יביא אותי למקום מאושר, אז מה טוב... מה את אומרת?
בתגובה ל: אני מהמרכז מאת: מאיושקה הי, זו שוב דנית. זה נשמע שהדילמות שלנו די דומות.... אמנם זה בא לידי ביטוי בווריאציות שונות, אבל בתכלס' - התהיות הן דומות. בא לך לדבר אתי בפר...
בתגובה ל: אני מהמרכז מאת: מאיושקה מיותר לציין אך בכל זאת אגיד שדנית ומרדכאית הם שמות בדויים, כמובן. אם זו את שהתקשרת מחסוי ולא נענית, זה בגלל שהייתי מאד עסוקה באותו רגע. ואם שמעת שם אחר בתא הקולי - לא טעית, זו אני. פשוט השמות בפורום הם בדויים. אשמח לדבר אתך. (:
תוקן על ידי עינבל 17/7/2011 13:34
בתגובה ל: למאיושקה שלום.... מאת: מרדכאית ללא תוכן
בתגובה ל: זה יהיה בסדר אם אתקשר היום בשעות הערב? מאת: מאיושקה אם זה מתאים לך שנהיה חברות טובות בקטע של ידידות - סבבה. אם זה לקטע זוגי - מצטערת, אבל אני לא הכתובת. אני לא הייתי סגורה על עצמי בהתחלה בקטע הזה אבל מישהי פה בפורום הצליחה לעצבן אותי בהתחלה ואח"כ זה הביא אותי למקום מאד אמיתי ושלם עם עצמי בופן אישי לגבי עצמי. שאומר בעצם, שאפילו אם יש לי את הנטיה, אני מחליטה לא להביא אותה לידי ביטוי, אלא לשכלל את חיי הזוגיות שלי עם בעלי האהוב. אני לא שופטת חלילה מישהי שכן עושה זאת. כי כידוע יש לכל אחד בחירה חופשית לגבי אמונתו ואורח חייו. אבל כן, אשמח לדבר אתך על כל נושא אחר שבעולם. דנית.
בתגובה ל: כן זה בסדר. אבל למטרות ידידות ושיחה בלבד. מאת: מרדכאית ללא תוכן
בתגובה ל: זה יהיה בסדר אם אתקשר היום בשעות הערב? מאת: מאיושקה הי. אם בא לך, תתקשרי ישירות. אני לא מצליחה לענות לך בICQ.
בתגובה ל: למאיושקה שלום.... מאת: מרדכאית גם כאן מופיע מספר טלפון. אולי כדאי (או צריך?) למחוק?
אפרת.
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו הרב זמיר כהן מרים את הכפפה ומדבר בנושא נטיות חד מיניות ודו מיניות. אפשר להתרגז, להסכים או לחלוק על זה. אבל זה מעניין. http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=11444
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו אני ממש חדשה פה אני בת 25 מרמת גן דתיה מחוץ לארון כווווווולם יודעים ותומכים הייתה מלחמה לא קלה בל בסופו של דבר אין כמו האמת שלך אני אוהבת ספורט אומנות משחק ומוזיקה כרגע אני משלימה בגרויות ופסיכומטרי ובעז"ה רוצה לגשת לתואר ראשון במשחק ופסיכולוגיה המשלבת פסיכודרמה או דרמה תרפי שמעתי שיש מחר מסיבת פורים אשמח מאוד לבוא ולהכיר את כולכן אני כרגע פנוייה לצערי הרב אחרי קשר של3 שנים אכזבה רצינית ליבי כואב ורועש אני מקווה בעז"ה שאוכל להתחיל להחיות את ליבי מחדש ולמלא אותו באושר וכך אני מאחלת לכולכן שיהיה לנו שבוע מבורך :)
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו היי.. רציתי לשתף במשהו, אני בת 24.. לא ממש סגורה על עצמי.. דתיה. לאחרונה התאהבתי במדריכה שלי לאחד הקורסים בלימודים.. בקיצור באיזשהו שלב החלטתי שאני לא שומרת בבטן, אזרתי אומץ וכתבתי לה מכתב ארוך של איזה 3 עמודים שמספר על הרגשות שלי.. כמובן שלא ציפיתי שהיא תקפוץ עליי ותציע לי נישואים או משו בסגנון.. אבל כן הרגשתי צורך לפרוק, ובסה"כ לספר לה. ציפתי למקסימום- "אני לא בעניין". אבל התגובה שלה היתה כל-כך פוגעת ומייבשת, קרה ולא נחמדה. היא כתבה לי משו שהולך בערך ככה- אני שמחה על הכנות וכו', אבל זה חד צצדי. אני ממש לא קשורה לזה. אשמח מאוד אם תראי בי רק מדריכה שלך ולא מעבר. ו בקיצור המילים שלה היו מאוד נוקבות חותכות ולא נחמדות. כאילו היא ממש נבהלה ממני, או כאילו יש לי צרעת או משו בסגנון. יש לציין שהיא לא דתיה, והיא בגילי. בכל אופן נשארו 3 מפגשים לקורס והחלטתי שלא אגיע כי אין לי אומץ להתמודד מולה נפגעתי ממש. באסה..
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו danielle אבל גם אז לא כתבתי הרבה. בעיקר קראתי. אז, כמו היום, מאוד חוששת, קצת מתביישת... מרגיש קצת כמו להיכנס לכיתה חדש חדשה, בבית ספר באמצע השנה, כשכולם כבר מכירים את כולם, ואני קצת בצד... :-)
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו שלום
אני חדשה פא
אני מצרפת ואני רוצה להיפגש בנות
שלום
אני מצרפת אני בארץ ליפני 3 שנים
אני רוצה להיפגש המזל שלי
בתגובה ל: בנות מירושלים מאת: moiprendre לא מעונינת כעת מדי לפרט על עצמי............
בתגובה ל: חדשה ומתעניינת מאת: רמת_הגולן איך שבא לך. כשיתאים - יש פה מי שיקשיב.
שבת שלום :-)
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו אבל נוכחת
בתגובה ל: הרבה זמן לא כתבתי... מאת: מחפשת השרשור הזה עדיין מתארך ומתארך.
ברוכות הבאות! תמיד משמח להכיר פנים חדשות.
אפרת.
בתגובה ל: איזה כיף שאחרי 503 ימים מאת: קימונו מתאפקת מלכתוב תחינה נואשת למנהלות שינעלו את השרשור (אם אפשר לעשות דברים כאלה פה). די. הגיע הזמנו ללכת בדרכם של שרשורים. אי אפשר לראות כלום בשרשור הזה. הגיע הזמן לשרשור הכרות חדש ורענן...
אבל עזבי, למה להרוס לך את שיא השרשורים של האתר :-)
שבוע טוב
בתגובה ל: אני כבר חודשים מאת: אנה ק תפתחי שרשור הכרויות חדש ומרענן, ואז בטח לא יהיה צורך בשרשור הזה, לא? תנסי...
אם היה מותר לי להרגיש, אולי לא הייתי מרגישה אשמה
נוי רויטנברג
בתגובה ל: אני כבר חודשים מאת: אנה ק שחוץ מלתת לקימונו לשבור את שיא השרשורים של כל הזמנים, יש גם משהו יפה בשרשור הזה...אולי לא כדאי לשלוח אותו לתהום הנשייה של השרשורים...
אבל אם זה באמת מציק לך אפשר לערוך על זה הצבעה דמוקרטית :-)
זה מה שיש ועם זה ננצח.
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו אהלן, אממ.... חדשה כאן, לא הבנתי מה הקטע של המשקפיים והסרטים, אבל כולן כתבו אז גם אני אכתוב, אין לי משקפיים. סרטים...רק רומנטיקה או קומדיה... פתחתי שרשור שאני מעוניינת לעשות הכרות אתכן, ולא כתבו לי... :( אז אפשר עכשו...?
אם היה מותר לי להרגיש, אולי לא הייתי מרגישה אשמה
נוי רויטנברג
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו היי לכול מי שקורא את ההודעה הזאתי..אני חדשה כאן ואני מאוד רוצה חהכיר בנות.. אני ישמח להכיר בנות מי-ם שהן דתיות..ושיהיה לנו נושא שיחה משותף קצת :)
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו היי אני חדשה פה בת 21 עוד מעט השתחררתי לא מזמן מאזור המרכז בתוך הארון ואין שום כוונה לצאת בקרוב..אני רואה שיש פה בנות ממש נחמדות וכיף להיות פה...
בתגובה ל: אני somebody מאת: Somebody תרגישי בנוח לפתוח הודעות גם בפורום עצמו ולספר על עצמך, על מה שעובר עלייך :)
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו שלום לכן אני בן 28 שניראה טוב אני דו בארון מחפש בחורה לקשר רציני להקים משפחה לקשר אמיתי וכנה
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו בת 37 נשואה, דתיה, אמא לילדים, מהמרכז.מחפשת את עצמי... פעם ראשונה בפורום. אוהבת את בעלי אבל מחפשת כנראה גם אהבה של אשה. לא יודעת עוד לאן זה יוביל אותי. מחפשת קשר.
בתגובה ל: היהור- מחפשת את עצמי מאת: הירהור היי
נראה כי הססטוס שלנו דומה...
אשמח מאוד להכירך...
בתגובה ל: היהור- מחפשת את עצמי מאת: הירהור שבוע טוב מקוה שתגיעה הגאולה וכולנו נמצא את עצמינו לכאן או לשם כל טוב
שמחה ואוהבת לשמח.
בתגובה ל: איך יוצרים קשר ישיר? מאת: הירהור ללא תוכן
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו אני בת 28 תושבת פ"ת. לא לסבית ..אבל גם לא סטרייטית.
אוהבת סירטי דרמה- בעיקר כאלה שמתבססים על המאה ה-18. וסרטי קומדיה..אה וערוץ 8 כמובן!
מה עוד?.. אני נשית ו..טוב לא עולה לי משהו לראש
{אם יש עוד שאלות שילחו לי הודעה אישית אשמח לענות} אחלה ערב\בוקר..
בתגובה ל: היי..גם אני פה.. מאת: נשימה עמוקה אני בני ברקית, קצת יותר גדולה מימך...
אשמח להכירך...
בתגובה ל: הי, אהבתי את זה שאת לא מגדירה ת'צמך מאת: מרגישה בודדה ללא תוכן
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו בת 21 מהמרכז.. דתיה מבית, עדיין בצומת אם להמשיך להיות דתיה גם מרצון, ואם כן אז איזה סוג.
מגדירה את עצמי כדו- כרגע
אוהבת מוזיקה מאודדד ואוהבת צילום ברמות קשות.. אוהבת לצחוק ולחייך והכי חשוב להצחיק אנשים אחרים.
הצבע האהוב עלי הוא כחול עמוק של ים.
בלונדינית, עיניים כחולות - אבל מרשה לעצמי לחשוב שאני לא טיפשה כמו שהסטיגמה אומרת.
מנגנת בגיטרה לפעמים ואוהבת לטייל.
אשמח לשמוע על בנות באיזור הגילאים שלי
בתגובה ל: היי- אני פשוט אני.. וממש רוצה להכיר אישית את הנשים מאת: just me פשוט אני כפי שאתן רואות, השרשור הנוכחי נפתח מזמן מאוד והוא לא כל כך פעיל. כלומר - אני לא בטוחה כמה מקוראות הפורום קוראות כאן (אצלי הוא מופיע בעמוד הראשון של הפורום רק כשאני לא מחוברת כקימונו, ורוב הזמן אני כן מחוברת כקימונו...).
לכן אני ממליצה לכל מי שיש לה שאלות לכתוב אותן בשרשור יותר אקטואלי, משהו מאלה המתנהלים בעמוד הראשי.
בכל מקרה - ברוכות הבאות!
אפרת.
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו טוב אז כתבתי בפורום טיפה על עצמי. אשמח אם משהיא תדריך אותי איך מתנהלים פה,ואם יש דרך אחרת לתקשר מלבד הודעות מסוג זה. תודה
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו בת 35, דו מינית-
גרה באזור המרכז.
נולדתי חרדית, עם הזמן למדתי לאהוב את החיים וליהנות בהם דרך הדת...כן, אפשר להיות דתי וליהנות מהחיים. בלא לפגוע ברגשותיהם של האחרים.
, לא מרכיבה משקפיים, אוהבת סרטים רומנטיים בעיקר...זה עושה אותי אופטימית.
הגעתי גם לפורום וגם לבת קול אחרי שכמה המליצו לי
אני מאוד חדשה פה , אש אשמח שתארחו לי חברה...
התרגשתי לראות שיש המון דתיות שאוהבות ונלחמות בשביל האהבה שלהן.
לא מתה על אייקונים גדולים ומרצדים.
התפקדתי!
מאחלת לכולן- המון אור ואהבה!
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו היי אני שלי, נשואה+ בת 40 מפחדת מאוד לצאת מהארון, ומחפשת אהבה של אשה רגישה מאוד, וחוץ מלקרוא בנושא עוד לא יצא לי לממש אהבה אמיתית. אשמח להכיר בחורה רצינית ודיסקרטית ולי אין באמת מושג איך ניתן להכיר.
תודה וסוף שבוע נעים ומהנה לכולכן
שמחה ואוהבת לשמח.
בתגובה ל: חדשה, מבקשת להכיר חברה מאת: שלי מהמרכז אני סימה גרה בדרום אמא לשלושה לסבית מאז ומתמיד פנויה כרגע בת 40 מעונינת להכיז אז צרי קשר וניראה0524391396
בתגובה ל: היי מאת: simashafer ללא תוכן
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו היי..רציתי לשתף אתכם! אני לא נירדמת המחשבה שחברה שלי שהכי אהבתי .מתחתנת בקרוב. מעיקה עליי.. אני לא יודעת מה לעשות.. אני דתיה וגם היא ויש לי בקשה אליה אחרונה לפני שהיא מתחתנת איתו בקשה קצת הזויה וחלום שלא יוגשם לי. שהיא תהיה איתי בפעם האחרונה לפני החתונה,פעם אחרונה לדבר על הכל..להיזכר ולסגור תמעגל הזה. אבל לא זה לא יקרה לעולם! היא שכחה אותי וגם כשאמרתי לה מזל טוב היא ענתה בצניות כן תודה.. זהו ניראלי לא אבוא לחתונה שלה גם לא לאירוסין.אני לא יכולה לשנוא אותה כי כמה שאשנא-כך אוהב יותר אותה.אני כ"כ אובססיבית אליה שזה מפחיד.ויש בי מן הסקרנות לראות מי לקח אותה מי הגנב שגונב לבבות!! אז זהו אני עולה לישון אחרי שכתבתי.וממש כך אני מרגישה כמו בסרט "הסודות" שהיא בכתה מרורים ביום חתונתה. לילה טוב..אהובתי.את הית ותמיד תהיי ה-1 שלי אך לא בשבילי.
בתגובה ל: לילה טוב או לא? מאת: שירהה אולי היא לא כל כך שמחה על החתונה המתקרבת, אבל אין לה ברירה? אולי היא חיכתה שתעשי איזה צעד שיוציא אותה מהארון של עצמה?
בתגובה ל: הציניות שלה אמורה לאמר לך משהו... מאת: סברה בעולם הגדול לא ניראלי שהיא חיכתה לצאת מהארון כי היא פשוט לא היתה לסבית רק היתה לה נטיה די גדולה להיות כזאתי.. היא טיפוס צינית כך שאני לא הופתעתי.בכ"א.אין לי הרבה מה לאחל לה.. בהצלחה? זה מספיק בשבילה?
בתגובה ל: .. לך סברה! מאת: שירהה כלה מאושרת לא תהיה צינית... ולאחל תמיד צריך "מזל טוב והרבה אושר" לא לקמץ באיחולים, זה מראה על טעם רע...
בתגובה ל: ציניות במקרה כזה אולי מלמדת על משהו מאת: סברה בעולם הגדול אני לא חושבת שאת כ"כ מבינה תני לי להאיר את עינייך או להעיר.. א.היא טיפוס ציני כך שלא ממש חשבתי שתענה לי תשובה אחרת. ב.אכן היא מאושרת אבל אין לדעת מה בתוככי ליבה.. ומה ציפית שאני יאחל לה מעבר ?בקושי לדבר איתה יכלתי ניראה אותך שיעמידו לפני החברה שההכי אהבת!!במשך 3 שנים.והיה נתק..וניראה אם יהיה לך מילים לומר לה מעבר לרק "מזל טוב"..? הכי הזוי שבעולםם....
בתגובה ל: אוי סברה סברה.. את מותק לפעמים! מאת: שירהה גם האדם הציני ביותר, כשהוא מאושר, הוא לא מתיחס לנושא האושר שלו, או לנשוא האושר שלו בציניות, כך שאם היא צינית, תאמיני לא היא לא ממש מאושרת. בגילי המופלג, יש לי נסיון רב מאוד בנושא הציניות... :) ואם את באמת אוהבת אותה כל כך, ואם את באמת חושבת שהיא מאושרת ושהיא מאמינה בתום לבב שהיא עושה את הדבר הכי נכון כי היא ממש אוהבת את הבחור, אז את צריכה לשים את האהבה הזו בצד, ולהוציא לאוורור את האהבה החברית שלך, ולאחל לה מזל טוב מכל הלב, ולבוא לחתונה (אם תוזמני) ולרקוד שם בשמחה גדולה מכל הלב... קשה? הזוי? אבל בהחלט אפשרי... אגב שיהיה בהצלחה!!!
בתגובה ל: ראשית מתוך שמי נגזר שבפנים אני תמיד מותק... מאת: סברה בעולם הגדול נשמה אני אראה אותה בשבוע הבא באיזה מיפגש וכנראה זה יהיה בפעם האחרונה, היא מתחתנת עוד חודשיים בדיוק ואני טסה לחו"ל! כניראה שבסוף לא אזכה להיות בחתונה שלה.. מאוווווד היתי רוצה אבל אהבה=שנאה שלי אליה עברה את הקו. אני פשוט לא יכולה לראות אותה מתחתנת! כן אאחל לה אושר רב ואחבק אותה.. אבל לא אהיה בחתונה..שממש רציתי להיות בה! תודה על הייעוץ ממש פרק ממני כי אין לי עם מי לדבר על זה ואף אחד לא מבין למה אהבתי אותה כ"כ.. ומה הקשר ש"מעבר" לי אליה. ובת כמה את שהספקת ללמוד מהחיים? אחחחח!! עליה אפשר לשיר.."אהבה הישנה זאת שברחה לי"
בתגובה ל: סברה תני לי להפתיע אותך..................! מאת: שירהה נעים מאוד אני רחלייי ירושלמיתתת לצערי עדיין בארון אבל מרגישה הכי טוב עם עצמיייי שלמה עם עצמיייי פניוה לקשר
רחלי לוי בת 21 וחצי מגבעת זאב אני ממשפחה דתית
בתגובה ל: הייי אני חדשה כאן מאת: רחלי21 אבהל למה לצערך את בארון, אם טוב לך שם זה יופי אם לא, תשני את המצב בהתאם ליכולת הסביבתית.
בהצלחה!
בתגובה ל: סברה תני לי להפתיע אותך..................! מאת: שירהה שתהיה לך נסיעה טובה, נסיעה לחו"ל זה תמיד טוב, מהרבה בחינות, אנחנו יכולים להסתכל על דברים מרחוק יותר, ו"דברים שרואים משם לא רואים מכאן..."
ובעניין הגיל? אפשר לאמר שאני בין המבוגרות ביותר כאן אם לא המבוגרת ביותר...
בתגובה ל: כמו שאמרתי בגילי המופלג כבר אי אפשר להפתיע אותי... מאת: סברה בעולם הגדול תודה על האיחולים..ובאמת אני צריכה את הטיסה הזאת לשחרור הגוף והנפשש... כשחברתי טסה לחו"ל בפעם הרשונה בכיתי לה ואמרתי איך אוהב אותך כשאת שמה..?אז היא ענתה "רחוק מהעין קרוב אל הלב" מקווה שבאמת אהנה שמה.. ובעינינך... טוב לדעת שאת שנים פה..
בתגובה ל: כמו שאמרתי בגילי המופלג כבר אי אפשר להפתיע אותי... מאת: סברה בעולם הגדול מעניין לדעת
בתגובה ל: כמה מופלג מאת: simashafer ללא תוכן
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו היי אני רחלי ירושלמית דתיה לשעבר לסבית בארון אבל חייה טוב עם זה .
אה.. הכי חשוב.. פנויה להכרויות..
בתגובה ל: היי אני חדשה כאן מאת: רחלי21 מה שלומך? וברוך בואך למשכננו... אם אתה גרה בירושלים והצלחת לשמור שאת לסבית כל הכבוד ועוד שאת בארון אז בכלל... {גם אני בארון} אז גם אני דתיה ואף אחד במשפחתי לא יודע.. גם אני מחפשת מישהי להכרות.. אז אם בא לך בכיף שלחי לי מסר ;-) אחלה יום לך ולכולם. ואגב,מה זה "לשעבר" מה הית לפני חרדית?
בתגובה ל: הי רחלי ברוכה הבאה! מאת: שירהה מה נישמע איך אפשרי לדבר איתך בפרטיות?.... יש לך פייסבוק או משהו שאפשר לדבר
בתגובה ל: היי מאת: רחלי21 יש לי מסנג"ר זה בסדר בשבילך?
בתגובה ל: הי רחל! מאת: שירהה סורי מאמי אין לי מסנגר אמממ
בתגובה ל: היי אני חדשה כאן מאת: רחלי21 עדין פנויה להכרויות ?:)
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו אז זה עוד פעם אני ואני לא רוצה להישמע נקצית אבל בדיוק היום אמרו לי את התאריך שחברה שלי מתחתנת וזה עוד חודשיים.. כולי בקינאה עצומה.שהיא תהיה מאושרת עם החתן שלה ואני ככה נישארת עזובה בלי כלום.. ורגשות נקם איך השאירה אותי ושברה את ליבי! אין בעולם אבל אין! משהו שיכול לרפא אותי מחיבוק אחד שלה.אני מתגעגעת אליה בטירוף.. אבל תגידו לי איך אפשר להירדם כשבלוח שנה מופיע התאריך והספירה לאחור החלה... איך?? רוצה רק לראות אותה פעם אחרונה ולומר לה שלום אחרון.. איך שכל שיר מזכיר לי אותה.. המכתבים שלה שעדיין אצלי מקומטים.. הוידאו .. התמונות הריח אך הריחחח!!! הבושם שלה .. והדיבורים שלה. אלוקים.. אני יותר מידי פתטית נכון? שמישהי תגיד לי אני השתגעתי מיזה??
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו השניה נרשמתי
בתגובה ל: חרדוסית מאת: חרדוסית ללא תוכן
בתגובה ל: ברוכה הבאה!!! מאת: סברה בעולם הגדול האמת שאני לא כל כך גאה בעצמי, אני נוטה לחשוב ששם הבית "דתיות גאות" בעצם הוא שם העצם ולא שם התואר, בכל מקרה בכל מה שנוגע אלי, אבל אם אני טוה נא לתקן אותי, אין לי במה להתגאות בין אם אני כך או כך או כך או , נטיה היא לא נשוא לגאווה, רק לתיסכולים למחשבות ולאי שקט נפשי שלכן....
בתגובה ל: חרדוסית מאת: חרדוסית עדכנתי את האייקון שלי
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו אתם זוכרים שאמרתי לכם שאני טסה לחו"ל? ושאני אראה את החברה שאהבתי במיפגש? אז זהו.... שהמפגש היה היום.. הגעתי לאולם ובפתח אני רואה את החברה שלי מדברת עם הארוס שלה..התקרבתי כדי ליראות מי הגנב שגונב לבבות -מי זכה בה!! אני רואה בחור נמוך עם שפתיים עבות מדבר איתה "חיבקתי את חברה שלי ונישקתי אותה קצת מהאודם שלי נימרח לה על הלחי אז אמרתי לה "תנקי נישאר לך מהאודם"..וענתה."איפה? לא נורא".. וצחקה צחוק ציני-סתמי. אמרתי לבחור שלה "שמעתי על המשפחה שלך דברים טובים ועלייך" וחברה שלי נתקעה לשיחה "את יכולה לספר לי מימי?" בעצם המיפגש היה חתונה של אחיה והכרתי את הכלה. כל החתונה אני רק מנסה להיות אופטימית לא לבכות לא לנסות להיזכר לא לידמוע ממש הדמעות כבר שרפו לי מרוב ששוועו לצאת.. לראות אותה רוקדת.. שמחה.ניסתי לרקוד גם בכאילו שמחה אמיתית אבל לא! בלב שלי יש אהבה כבויה.היה בא לי לחבק אותה חזק ולומר לה הכל !אבל בסוף הלכתי מהאולם כמו כלב שבשעה 00 מכבים את האורות ורק את נישארת בצד חוזרת הביתה מנסה לא לבכות.. אין עם מי לדבר אין כלום. הלב פצוע.. מחכה לתאריך שתתחתן.. עוד חודשיים..לא ידעת מה יהיה..? ולבנתיים.. -כן ביטלתי את הטיסה שלי.. כניראה שהאהבה גוברת בסוף ואני חייבת להיות נוכחת בחתונה שלה.ממש "לראות ולא להאמין".כבר אבדו לי הכוחות אין לי כח אין לי!!!!!!!!!לא י-כ-ו-ל-ה להיתגבר עליה!!! מנסה לישון כשאלף מחשבות מציפים אותי והטיסה שבוטלה מרצון! אוהבת אותך חברה שלי.ומבכה עלייך כל יום עד יום חתונתך. לילה טוב בנות.
בתגובה ל: שלום בנות.. אני כותבת מתוך אכזבה יאוש ועצב ;-) מאת: שירהה למה את מיתעללת בעצמך מזה ריגוש חדש שמצאת יכולת לטוס לארץ אחרתעים תרבות שונה ריחות שונים תעמים שונים נופים שונים נשים שונות עים פתיחות שונה ולימצוא אהבה שונה מה שניקראה להמשיך אלהה בחייך הרי זה הכי נכון לך לעשות כי היא ביכלל לא רואה אותך אז מה לא חבל את צעירה אני משערת עים המון תשורות ורצון לאהוב וליהיות נאהבת אז למה למה אני לא מבינה
בתגובה ל: שלום בנות.. אני כותבת מתוך אכזבה יאוש ועצב ;-) מאת: שירהה זה ממש סורט תישתחררי מהארס העצמי הזה עכשיו ליפני שזה יתבית בתוכך ואז את בבעיה
בתגובה ל: כן מאת: simashafer לא יכולה להתנתק ממנה אני אובססיבית אליה ברמות על פעם עוד היה אפשר לראות כמה אני אוהבת אותה היתי מדברת עליה וכו".. היום אני כבר בשקט מצניעה את אהבתי.. שומעת תשרים שמזכירים אותה.. פותחת תמונות מפעם שלה ומכתבים. אין לי מושג איך להיגמל ממנה אולי לזרוק תחפצים שלה תמכתבים? לא מסוגלת... אני יודעת שביום חתונתה אני ממש יכולה לעבור את הגבול !! אני משתגעת!! כל היום אני רק חושבת עליה............ ונימאס לי מהמצב הזה! זה לא ניגמר נימתח כמו מסטיק!!! לא רואה תסוף של הסיפור.
בתגובה ל: אני לא יכולה....... מאת: שירהה נשואה עם בעל וילדים ופתאום התהפך לי הראש? ככולנו באותה סירה, ננסה לצלוח יחד את הנהר השוטף בעזרת ה
בתגובה ל: ואני? מאת: חרדוסית כן כולנו באותה סירה אבל זה מצב קיים שנימשך כבר 5 שנים נימאס לי מיזה זה קשה מאווד!!!!! את עוד התחתנת ויש לך ילדים בעל יש לך ממה להיות מאושרת .עשית עם עצמך משהו. אבל אני.. רווקה שמבולבלת מאודד נתונה לאהבה ישנה כמו- משא עול כבד. איך ניצלח את הנהר עם הסירה שאת בה עומדת ליטבוע איך?? תגידי לי איך עושים זאת?
בתגובה ל: לחרדוסית. מאת: שירהה אנחנו לא בתחרות מי יותר מסכנה או מי פחות מאושרת זהו המצב! כל אחת בעמדה שלה מרגישה שהעולם חרוב בשבילה לספר לך כמה אצלי הפלונטר מעיק דקה דקה? לכן אני כאן מה שברור לי שאני לא אוותר על המשפחה שלי ! על הרצונות שלי כן !
לא כל מה שרוצים יש בחיים, וזהו !
ולשאלתך, איך עושים זאת, אנני יודעת, כעת אנחנו מחפשות קברניט וותיק שינהיג את הסירה גם כשהיא בשטף הנהר ועומדת לטבוע אני לא אטבע ! אמצא משהו להאחז, מי שרוצה מוזמנת להחזיק בי, רק שכעת אני כבר בלי אוויר לנשימה
בתגובה ל: ואני? מאת: חרדוסית ממש לא מבינה מזה פיתאום ומזה שהיתהפך לך מרואש אולי הוא רק חזר לימקומו הטיבעי ועל איזו סירה בידיוק את נימצאת שזה מישתווה לסירה שלה.האישה היא בריאה מופלאה אחת ויחידה שברא הבורא ביכבודו ובעצמו שיגרתיות תרדמה ריגשית ורוחנית זה לא חלק מהאישה לכן אנכנו תעונות בכולכך רגשות וריגושים ואים שפר מזלך והיצלכת להיתעורר מהתרדמה שהיכתיבה לך החברה אז את צריכה להודות לבוראה על כך ולא להרגיש רע עים זה זה שיש לך בעל וילדים זה רק מגדיל ומרחיב את עולמך הפנימי והחיצוני תמשיחי להקשיב לעצמך מיבפנים ואת עוד תימצאי את האושר והשלווה שהאישה שבך מעניקה לך
בתגובה ל: ואני מאת: simashafer נדמה לי שלא בא לי לשחק בנדמה לי, כך נדמה לי
בתגובה ל: ואני מאת: חרדוסית האיתי רוצה להבין אותך מה בידיוק ניראה לך שזה מישחק של נידמה לי?זה שאפשר להרגיש בעוצמות לא ברורות ובכול זות להנות מהעוצמות בלי להיתבלבל מה זה נידמה לי?או לחיות בשלום עים עצמי למרות כל השוני?או אולי זה שאת יכולה לאהוב את עצמך באמת עד כדי כך שתרשי לעצמך להרגיש מחוברת אף על פי שאת עדיין רק מגלה מי בדיוק האישה שבך אולי זה נידמה לי?אני לא באה ליעץ לך לפרק מישפחה או אפילו לא ליבגוד בבעלך כול מה שאני אומרת זה תוהבי את מי שאת ותחיי עים זה בשלום רק כך תוחלי לישמור על איזון אני אישית מאמינה שאדם צריך לחפס את הנקודות המלאות בחסרונות שהשם העניק לו וכול עבודת השם זה לעשות את הדברים בישלמות אתן לך דוגמה אני חוזרת ביתשובה 15 שנים והמיצווה שהכי קשה לי זה החצאית אז בהתחלה קימתי אותה ממקום חיצוני בילבד ועים השנים למדתי לנבט את עצמי למקומות פנימיים יותר בכול המיצוות ולחצאית לא היה מקום כי לא הירגיש לי שיח אז אני עדיין מאמינה ומקימת מיצוות אבל לא בחצאית וזה שלם כי אני שלמה ושמחה וכל מה שהשם רוצאה זה שניהיה בשמחה הרי כך כתוב עיבדו את השם משמחה וגילו בירעדה אז גם בשמחה צריך יראה לכן עלינו להקשיב טוב לעצמנו
בתגובה ל: באמת מאת: simashafer כתבת לעיניין, כעת הבנתי שאת מבינה אותי יותר ממה שאני מבינה את עצמי
בתגובה ל: לייק מאת: חרדוסית כי אני ממש לא מצאתי מקום לציניות אני היתיחסתי בירצינות למצב שלך ויחסתי לזה המון כבוד אז ציניות?לא יודעת לא במקום.
בתגובה ל: האים את צינית מאת: simashafer לא מספיק לי כל הבלגן עם עצמי, התחברתי לפורום כדי שייזרו לי קמצוצי מלח על הפיצעונים לבריאות, ובהנאה
בתגובה ל: אני לא יכולה....... מאת: שירהה וגם לא לאהבה זה משהו שקשור אליך אין לי מוסג מי את ומה הכלים שיש לך להיתמודד עים החיים אבל אים הירשת לעצמך להיפתח כך בפורום אז בתך גם ידעת שיש סיקוי שתישמעי דברים שלא קל להיתמודד איתם אז אני מרשה לעצמי להגיד אותם.כך אני חושבת שהמציו הזה היה אמור להדליק אצלך כמה נורות אדומות.למשל למה את נהנת להכאיב לעצמך בכך שאת מביאה את עצמך למצב של דחיה למה בחרת להישאר קרובה לכאב כשיש לך היזדמנות לינסועה להקיר להיתנסות ולישכואח להמשיך אלהה בחייך ממש כפי שהיא עושה הריי הי מיתחתנת ואת את חושבת ללכת לחתונה הזות כול כח תעונה מה את מנסה לעשות לעצמך עד כדי כך את לא אוהבת את עצמך אז איך בידיוק את אוהבת אותה זה ידועה שמי שלא בשלום עים עצמו אז.....קבלי עצה מאישה זרה שקצת מבינה את ניבכי הנפש ותישתמשי בכרטיס שלך טוסי לך לאן שרצית רחוק מיכאן תישתוללי לך תקירי תיצאי תזיני תרגישי חיים שמחה אבל וזה אבל גדול כול מה שתעשי תעשי בידיעה שאת לא ניקשרת ולא מחפסת לך תחליף לאותה הבחורה שהשתמשת בה להלקות את עצמך ואים לא היבנת אותי אז אסביר לך את זה כך את צריכה לאהוב את עצמך ולתת לעצמך את האפשרות שאחרים יהבו אותך וזה יכול ליקרות אים לא תיצרי מצב של תלוטיות
בתגובה ל: זה לא קשור אליה מאת: simashafer אני ניפתחת בפורום כי זה הדבר הבא שעשיתי אחרי שניפתחתי לחברה הזאת -רק היא הבינה אותי,לכן המכה מימנה היא בהרבה יותר חזקה מסתם אבן שנופלת למים בחוזקה.ובכייף תגיבו על מה שאני כותבת.. ואני ממש לא מכאיבה לעצמי אני פשוט אומרת שאני לא יכולה להיפרד ממנה גם אם אני מנסה להרחיק אותה במחשבתי כי טכנית סיימתי איתה רק שיש דברים שמזכירים לי אותה שוב ושוב וזה לא מרגיע אותי ונותן לי להיזכר בה שוב! ואני לא טסה כי ככה החלטתי אני אוהבת אותה ורוצה להיות ביום המאושר בחיים שלה.מישם יהיה הסוף לכל הסיפור שלנו שלא ניגמר. ואני ממש ממש ממש לא חושבת שמראות אחרים או אווירה אחרת כן יכולה לשפר את הרגשתי כי משהו שהוא בלב אין שום סיכוי שייעלם בהינף יד. אני בחיים לא מחפשת תחליף לבחורה הזאת כי אני יודעת בתוכי שאין תחליף לה בעולם. פעם אפשר להגיד היתי תלוטית היום התגברתי עליה. אבל נישאר טעם לוואי.. שזה לא משנה כמה אכלת סוכריות מתוקות בחייך. האחרונה שטעמת היתה מרה וזה מה ששיבש את כל הטעם הטוב מליפני.אז תודה רבה על העצות. אני אוהבת את עצמי למה את אומרת ההיפך ?? לא פחות מימנה .רק מחכה ליום חתונתה לסגור תמעגל ואת הסבל הזה. צהריים טובים לכם בנות.
בתגובה ל: לך simashafer היקרה ! מאת: שירהה רוצה לספר לך על היום שאחרי, לפחות במקרה שלי. היינו יחד 3 שנים, מתחבאות ושמחות זו בזו. כשהיא התארסה- הבנתי שזהו, ונפשית ניתקתי את עצמי ממנה. מצאתי לי בחור והחלטנו להתחתן. כשהיא ביטלה את האירוסין, אני כבר הייתי עמוק בקשר, פחדתי להמשיך איתו, לא רציתי לחזור למצב הסבוך איתה. התחתנו, אך עדיין נשאתי בליבי תערובת של כאב ואשמה כלפיה. ואהבה, כמובן, אהבה מוזרה, מכאיבה, מזוכיסטית. כשהיא התארסה שוב (עם בחור אחר) ובישרה לי בקול מלא שמחה- משהו בי פירפר, בין קנאה לאושר. בחתונה שלה לא יכולתי למצוא את עצמי. העמדתי פני שמחה, הייתי לצידו של בעלי, הצטלמנו, שני זוגות "חוקיים". אבל מהיום שאחרי... פתאום חשתי הקלה, השתחררתי. כבר לא חשתי ש"הרסתי לה את החיים" (תחושה שהתקבעה וסדקה בי מאז חשתי אחראית לכך שביטלה את אירוסיה הראשונים, או אולי שמראש נדחפה להתארס בפזיזות עם בחור לא נכון באשמתי) ונרגעתי. ומאז- למדתי לחיות את חיי, להתקרב לבעלי. לאהוב. לחיות!
אנו נפגש בסוף דרכים ושאלות, נפגש בתום ימים רבים בתום הרבה לילות.
בתגובה ל: ביום החתונה שלה... מאת: נעמומה אז מה את אומרת לי בעצם? ללכת לחתונה? כן בעזר"ה אלך. להתחתן? ותגידי לי את באמת אוהבת את בעלך ? אין לך רגשות אליה יותר..? את לא ניזכרת בה בלילות ? כי אין מצב.. שדבר כזה חולף אין שום תרופה שיכולה להשכיח את האהבה ואם יבואו ויגידו לי שהתרופה זה הזמן זה ממש שטויות! לא מאמינה בזה! ערב מוצלחח..
בתגובה ל: הי לך מאת: שירהה כשחווים אבדן, יש איזושהי הקלה בעובדה שהוא מוחלט, סופי ואין דרך חזרה. להבדיל- עדיף שאדם יקר ימות באופן סופי מאשר ייעדר עד אין סוף (תרדמת, שבוי או חטוף, כמובן אני מדברת על מצב שהוא לא ישוב עוד מהעדרותו זו). כמה אומללות יש במצב של העדר מתמשך בו כבלי העבר והלא ידוע כובלים אותך למקום בו את עומדת כעת, ומונעים ממך להמשיך ולחיות את חייך. תהיי בחתונה, תדעי שהאופצייה של אהבה איתה נסגרה סופית, ותיאלצי את עצמך להמשיך הלאה, עם כאב, בעצב גדול, אבל בידיעה שכלום לא ישתנה ושההעדר הזה הוא מוחלט וסופי. כל עוד היא ברקע- לא תוכלי לבנות זוגיות חדשה. תמחקי אותה. היא כבר לא. תשמחי בחתונה שלה, כי העובדה שהיא נשואה תשחרר אותך למצוא לך קשר אמיתי, בריא יותר, הדדי יותר. (נסי לדמיין מה היה קורה לו היית מסכנת למענה הכל- יוצאת מהארון, מנודה ע"י מי שמנדה את היוצאים מהארון, נותנת לה את מיטב שנותייך- רק כדי לגלות מאוחר מדי שהיית במערכת יחסים חד צדדית. אם היא לא אוהבת- היא עשתה לך טובה גדולה כששחררה אותך, ואף קבעה עובדה מוחלטת כנישואין כך שלא תוכלי עוד לפנטז עליה כאפשרות ותהיי חייבת למצוא לך חיים משלך.) וכן, באופן מפתיע- אני מאוד אוהבת את בעלי. מעולם לא חשבתי שאצליח להתאהב בגבר, ואמנם זה לקח זמן (וגם- קרה הרבה אחרי שנישאנו, כך שגם מבחינתי ולעצמי קבעתי פה עובדה שחייבה אותי...) אך אין מאושרת ואסירת תודה על כך ממני. וכן, הרגש הזה חולף. משתנה. אנחנו חברות טובות, אני והיא. מדברות פעם במליון שנה, אבל כיוון שהגענו שתינו למקום טוב בחיינו, אנו מסוגלות להסתכל על העבר כהתנסות חווייתית ולנהל על כך דיון נוסטאלגי נחמד. שתינו מסכימות כי אמנם היו המון נק' משבר (הפרידות, כשאמא שלה תפסה אותנו) אבל לא היינו מוותרות על הגילוי הזה של עצמינו את עצמינו. גם היא גם אני שמחות מאוד על כך שנישאנו לגברים. ולאף אחת מאיתנו לא נותר אותו רגש אהבה כלפי השניה (רק הוקרה, או ידידות). ולגבי הזמן- תאמיני. יותר מדי עובדות בשטח מוכיחות את זה.
אנו נפגש בסוף דרכים ושאלות, נפגש בתום ימים רבים בתום הרבה לילות.
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו שלום לכולן אני משתמשת חדשה
בתגובה ל: הכרות מאת: שיר 29 שלום וברוכה הבאה .....
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו אני פה בחדרי עולה לי זכרונות על חברה שלי. אני כרגע שומעת שיר שאחותי הביאה לי שבוול השם שלה מוזכר בו! בעצם,מצד אחד אני מחכה לחתונה שלה.. אנסה לשמח אותה כמו שאחת סברה אמרה פה... יאללה אם לא זכיתי בה והיא גרמה לי הנאה במשך 3 שנים ושימחה אותי בימים קשים וסתם כך עשתה לי מצב רוח טוב. למה שאני לא אתן לה מעצמי ואנסה בכל כוחי לשמח אותה ביום המאושר בחייה!!!? כבר גיביתי את עצמי ואני לא הולכת לחתונה שלה לבד. {במקרה שאבכה.. וסתם ארגיש מאוכזבת ובדכאון} אני באה לשם עם חברה שחשופה לסיפור הזה.. חברה בלונדינית .. לא תחליף בשום פנים ואופן לחברה שמתחתנת אבל מישהי שאפשר להתמך בה בשעות כאלה גורליות .ואף תעמד לצידי בחתונה. עם כל החברות שלי שבאות עם הבעלים שלהם ורק אני הרווקה היחידה אז לפחות שאבוא עם מישהי חמודה.. לא נורא הכל עובר בחיים השאלה איך.. ויש לי שאלה מאווד חשובה-מישהי יודעת איך עושים פה שעון כזה שסופרים את הימים???פה בבלוג...?אני רוצה ליספור את הימים לחתונה שלה...? תודה.
בתגובה ל: שבוע טובב.. רציתי לשתף אתכם.. מרוב געגועיי .. מאת: שירהה צפי בסרט "הסודות" גם שם החברה מתחתנת... וזו שאהבה אותה כל כך והכינה בעבורה בית לתפארת הולכת לחתונה... אולי זה יעזור לך... והכי חשוב: שיהיה במזל טוב
בתגובה ל: עוד משהו קטן בעניין אם תרשי לי מאת: סברה בעולם הגדול תאמיני לי ראיתי את הסרט הזה מימזמן והזכרתי פה.. שראיתי אותו.בדיוק כך אני מרגישה!! אני עדיין מנסה לעכל מה יהיה בחתונה. מקווה שיהיה טוב.
בתגובה ל: איזה נשמה את סברה מאת: שירהה ובחתונה? יהיה שמח, וירקדו, וגם את תרקדי אפילו ריקוד מצווה עם הכלה... כי חייבים לשמח אותה ביום חתונתה...
בתגובה ל: חייב להיות טוב... לא? מאת: סברה בעולם הגדול ניראלי אני קצת אשתה לפני.. שלא אהיה בדאון. אבל לא נורא. ניסגרת דלת ניפתחת עוד אחת.. לילה טוב, אגב מאיפה הבאת את הניק הזה.. סברה.........
בתגובה ל: חח מאת: שירהה תחשבי חיובי, אם תלכי לחתונה, ולא תשתי, אלא תהיה עירנית ושמחה כמו (מה הדימוי שאפשר לתת בעברית?) אולי תפגשי שם את זו שנפשך משתוקקת לה, לא זו שתעמוד תחת החופה אלא זו שהיא המיועדת לך באמת...
והניק? אני חיה בגולה, ואני ילידת הארץ, ותמיד כינו אותנו ילידי הארץ "סברס" כמו פרי הצבר, אז החלטתי שזה יהיה הניק שלי... למזלי אין הרבה עם הניק הזה :)
בתגובה ל: יש לי שני דברים לאמר אחד עלה בראשי ממש עכשיו מאת: סברה בעולם הגדול יכול להיות,טוב ניראה.. בכ"א לא נעים לבוא לחתונה שכל החברות מחותנות.. אני חייבת להיות ערנית! לצפות ולהאמין שזה קורה. ה" יעזור.. זה רק נימתח ונימתח הנושא הזה... חח לא ניראלי אמצא שם מישהי.. ממש לא. ועוד ביום חתונתה.! לא רוצה לא בא לי לא מוכנה! אחלה ניק אגב, שיהיה יום של יום!
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו שלום לכולם אז הנה שוב אני כותבת וכותבת.. אז זהו מחר האירוסין של חברה שלי.. ואני מחכה אולי היא תתקשר להזמין אותי.. בצפייה ליד הטלפון מחכה לאיזשהי תקווה שתצוץ מה יודע?? קשה ומבאס לשמוע מאחרים שמחר מתקיים הארוסין. ולי הודיעו בטלפון שבור. לא יכלה להיתקשר ולהזמין אותי? זה נורא מעציב -אבל לא נורא. אני כבר בדרכי ההתגברות .. היא מפסידה. אולי קשה לה שאהיה שם.. אולי היא סתם תיזכר או סתם כך לא בא לה שאהיה נוכחת שם! רק אלוקים יודע... שומעת שירים שמחים להעלות את המורל והישועה התקווה והאהבה תבוא לי ממקום אחר. מסכימה עם המשפט שלי שמסגיר אותי " רק הגעגוע מזכיר ללב את מי באמת אתה אוהב " שיהיה לילה טוב אולי הגיע הזמן שאשן יותר מוקדם היום..
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו נטיה קלה. לא יותר. אז כרגע רק ביציע.. :)
בתגובה ל: תהילה - זו אני מאת: תהילהלוש בחרטום הספינה או בירכתיים?
בתגובה ל: היכן? מאת: חרדוסית משקיפה עליכן
אתן שטות לכן יפה. בטוחות בעצמכן. גם כלפי פנים או רק מבחוץ?
בתגובה ל: לא זה ולא זה.. אלא על החוף הבטוח. מאת: תהילהלוש שטות? ספינה המטרפת בים, בין הגלים ! מנסה להאחז בכל מה שיש, ואין ! אין עוגן ואין משוט, אין תורן ואין דגל
רק הדחקה עמוקה לחדר המכונות בין הפלופלר לזנב
בתגובה ל: אני בשמי מאת: חרדוסית ללא תוכן
בתגובה ל: תהילה - זו אני מאת: תהילהלוש מקווה שההצגה תמצא חן בעיניך ותשארי כשחקנית פעילה...
בתגובה ל: תהילה - זו אני מאת: תהילהלוש נטייה קלה.;-) תזהרי שזה לא יתפתח... חח אחלה של יום
בתגובה ל: ברוכה הבאה.. .. ילדה מאת: שירהה בכל מקרה לא יתפתח. זה ברור. בעלי אחראי על התחום.
טוב גם לשמוע אותך במצב רוח אחרי המבול שמעליי...
בתגובה ל: ילדה? תודה סבתאלה. סתםםם מאת: תהילהלוש בעלך יודע מהנטייה הקטנה הזאת? ומבול?? לא רוצה להאריך במילים אבל אני בהחלט סיפור מהאגדה את מוזמנת לדלג אחורה ולראות באיזה תסבוך אני... חההה! ואת אף פעם לא יודעת מה יתפתח... "ברית כרותה לשפתיים" דווקא נשואות זה יותר.. יכול להיות...
בתגובה ל: נשואה?? טוב זה חדדש ... מאת: שירהה או לשמור על זכות השתיקה אחלה ערבבבבבבב
בתגובה ל: כאילו אני בעסק.? מאת: חרדוסית אדרבא..
בתגובה ל: לא מותק את יכולה להגיב...... מאת: שירהה רווקות, או נשואות לנשים? מה קורה בבתי הנשואות? האם יש משהו במים ?
שהוא אגב סרט קומי חביב למדי...
בתגובה ל: אז מה קורה לנו עכשיו? יותר נשואות לגברים מאשר רווק מאת: סברה בעולם הגדול ומחפשת את שאהבה נפשי.. לילה טוב יקירה.
בתגובה ל: רווקות נואשות מאת: שירהה ללא תוכן
בתגובה ל: לא מותק את יכולה להגיב...... מאת: שירהה לפעמים התגובות מוציאות מהלב ולפעמים משקיעות אותי עמוק, בבוץ של המים הרדודים, הסירה תקועה, לא זזה, מדשדשת בחולות
בתגובה ל: תהילה - זו אני מאת: תהילהלוש ללא תוכן
בתגובה ל: הלוא זאת אני(zedfire)השנויה במחלוקת מאת: zedfire וגם את !
בתגובה ל: הלוא זאת אני(zedfire)השנויה במחלוקת מאת: zedfire איך יצא אלו״ן מהמילים איתור חילוץ והצלה?
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו רציתי לשתף אתכם..ממזמן לא כתבתי.. אז כך החתונה של חברה שלי עוד חודש בדיוק ! על הלוח שנה כתוב ומוזכר היום המיוחד הזה.אני מחכה לטלפון ממנה או למכתב הזמנה לחתונה -כך אני אדע אם באמת היא כמו שאני חושבת-בחורה עם טקט או לפחות פעם אחרונה היא תכבד את הבנאדם שהיתה איתו. אני לא בטוחה שהיא תזמין לחתונה אבל גם אם לא אני אלך!! אני יודעת בתוככי ליבי שאני לא ב100% מחכה באמת שהיא תתחתן זה כמו לימחוק את העבר כאילו זה היה חלק אחר מהחיים שלי- להיות איתה. רוצה להיות -אך בלי שתראה אותי רוצה לבכות- אך בלי דמעות רוצה לשמוח אבל בלי חיוך רוצה אותה במקום ההוא. " מים רבים לא יוכלו לכבות את אהבה.. אוהבת אותך ותמיד אוהב גם אם זו אהבה פטאטית ואפלטונית.. זוכרת כל מגע ומוכנה להתמסר רק לך אוהבת וזוכרת הכל. אויי אהובתי בחיים לא אשכח את היום שהכל התחיל.. לילה טוב נשים .
בתגובה ל: הי לכם.. אנשנושיםם וגברברותת שלי! מאת: שירהה אני לא במצבך, אבל עוד לא הבנת שהיא לא מעונינת?
בתגובה ל: סליחה מאת: חרדוסית אבל הי תרשי לי לומר לך שזה לא כ"כ נכון שהיא לא "מעוניינת" זה כולה חתונה ואני חושבת שבנאדם נורמלי יזמין.. אלא אם כן היא ממש מחקה אותי אבל אל דאגה אני כבר מוכנה נפשית להכל!
בתגובה ל: הי לכם.. אנשנושיםם וגברברותת שלי! מאת: שירהה אולי היא לא תזמין אותך כדי לא לפגוע בך .... מצד שני אם החתונה בעוד חודש תני לה צ׳אנס להחליט אם להזמין או לא, לקנות בול לכתוב את הכתובת שלך ולשלוח את ההזמנה שאולי בכלל מתעכבת בדואר ישראל שהוא יותר צב מאשר צבי...
מה שאני חושבת אם תרשי לי להביע שיעה, אם היא לא מזמינה אל תלכי... ממש כמו שאם היא מתחתנת זה לא בהכרח יחמוק מה שיההיה ביניהן אלא רק מסמן שינוי שהיא החליטה לעשות מסיבה כזו או אחרת...
בתגובה ל: אם היא לא תזמין סימן שהיא מתחשבת מאת: סברה בעולם הגדול לגבי החברה שאוהבת את המתחתנת אין ברירה
בתגובה ל: אם היא לא תזמין סימן שהיא מתחשבת מאת: סברה בעולם הגדול אני כן מחכה. . להזמנה . גם אם היא לא תביא אני אלך לחתונה. להזכירך ביטלתי אז את הטיסה שלי לחו"ל על הדבר הזה. רק אגיע ואלך. לא יכולה- פשוט לא יכולה רוצה לסיים את הסרט הזה. לבנתיים אני מחכה..
בתגובה ל: ממש קל לאמר מאשר לבצע מאת: שירהה את צריכה למצוא סוף לעניין ולראות אותה מתחת לחופה יסגור הכל... אולי כן ואולי לא....
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו מה שלומכם? אני ב"ה בסדר רציתי לעדכן אתכם ולשתף שאני בעזר"ה טסה במוצאי שבת למשך שבוע שלם..
אני מרגישה שאני ממש חייבת את הטיול הזה לפחות שבוע להיתנקות ולהגיע רעננה לחתונה המיוחלת של חברה שלי הטיול הקודם ביטלתי אותו כי היה ל-3 חודשים. הפעם זה לשבועע..ואהיה בחתונה! אני מאוווד אתגעגע אלייכם ומקווה שאחזור עם כוחות אחרים כמו שאמרתם לי! {אני כבר לא זוכרת מי !}סברה.. מותק! אני רוצה להכיר שמה אנשים אחרים ולהיות עסוקה בלשכוח אותה.. אז אני מוסרת מפה אהבה לכוולם.. ושאחזור אכתוב לכם! ולדעת שלמרות הכל ממשיכים בחיים ואהבה האמיתית באה עם הרבה אהבה ובלי חשש! לילה טוב שירה..
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו אז חזרתי מחו"ל לפני שבועיים אחרי שביליתי שם את כל חנוכה והיה כייףף! זהו התנקתי שמה.. וכולי מוכנה ורעננה לחתונה המיוחלת...כן ההזמנה המיוחלת הגיע אליי ההזמנה המדוברת לחתונה,פשוט הייתי בשוק שזה הגיע אליי... איך אני שמחההה... ועוד עם הקדשה בפנים... "..מחכה לך במיוחד "יאווו הלב שלי פרפרים!!!!! עכשיו שנים זה יהיה טחוב בארוני, לטוב או למוטב??...בכ"א למזכרת אחרונה מימנה.. מהכפרה שלי. אז לכול האלה שהיו בספק אם היא תביא לי או לא הינה ההוכחה-כנראה שהיא לא שכחה אותי וזה עבודה שלי שנים... הרצון לתת גם שלא בביחד! אני מאושרת עד הגג!!! מחכה כבר ליום המאושר בחייה.. אתן את כול כולי... מקווה שלא אבכה מצער אלא מאושר. לילה טוב אנשים.. עולה לישון עם חיוך על הפנים.
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו אני יושבת פה ואני לא מאמינה שאני כותבת את זה. החתונה המיוחלת מגיעה מחר ואני כולי בהיתרגשות. אחרי שנים של פחד מהיום הזה מהיום שהיא תברח לי.. כביכול,הינה מחר זה קורה מתחת לחופה ממש כמו בסרט "הסודות". אני מאמינה שביום המאושר הזה יקרה משהו עוצמתי. סגירת מעגל של אהבה עצומה לבחורה הזאת שמילאה את כל עולמי... אצלי נימצאים אי שם התמונות שלה הריחות הפתקים וההזמנה לחתונה. ממי שלי אילו רק יכלת לראות שאני פה כותבת לך פורקת את שעל ליבי.. פעם היתי מתוסכלת מלאה במחשבות היום אני שמחה יותר עם פנים קדימה לעבר היעד הבא. אוהבת אותך המון נשמה שלי.. מחכה למחר לראותותך מתחת לחופה להיצתלם לבקש ממך ברכה! לאהוב אותך בפעם האחרונה.. ולדעת שאת הבנאדם הכי תומך שהיה לי אי פעם מחכה בקוצר רוח לחתונה. אוהבת אותך!!!!
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו הניק הוא מהשיר של ברי סחרוף שנקרא "מונסון" ,אז קצת שיניתי כי השם הוא מור
מה קורה בנות ? הפורום הזה עוד פעיל ?
ילדים תפסו פרפר בידם ושאלו את הרב :"הפרפר חי או מת?"
ותכננו להכשיל את הרב. אם יאמר שחי מחצו אותו , אם יאמר שחי יפתחו את היד ויראו לו שחי.
חיכו לתשובה ואמר להם: "החיים של הפרפר בידיים שלכם"
בתגובה ל: מורסון מאת: מורסון בדיוק שמעתי את המשל הזה בחתונה השבוע.. הפורום חי אך קצת מנמנם לעיתים..
ברוכה הבאה ספרי קצת על עצמך.. וברי סחרוב אכן שווה ניק.
"כל מאן דעביד רחמנן לטאב עביד"
בתגובה ל: איזה קטע.. מאת: שיר-לי הקשבתי היום להרצאה של הרב פנגר והוא סיפר את זה אני סטודנטית ,בת 23
אבל אני באמת לא מבינה , האם זה השרשור היחיד שקיים בפורום הזה ?
אגב, שיר-לי זה שם מאוד מיוחד בעיני .
ילדים תפסו פרפר בידם ושאלו את הרב :"הפרפר חי או מת?"
ותכננו להכשיל את הרב. אם יאמר שחי מחצו אותו , אם יאמר שחי יפתחו את היד ויראו לו שחי.
חיכו לתשובה ואמר להם: "החיים של הפרפר בידיים שלכם"
בתגובה ל: הכול טרי טרי מאת: מורסון זה לוקח זמן עד שמגיבים אבל זה לא אומר שלא רואים אותך או משהו כזה.. לפורום הזה יש זמן משלו..שנאמר : "מעבר לזמן".. כמו השרשור הזה..
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו אני באמת בי - הייתי נשואה לגבר המון שנים, אבל עכשיו נשארתי לבד עם 4 ילדי. גרה באזור ירושלים. למה אני פה - מתוך תקווה למצוא מישהי, שלא יהיה לי כל כך בודד.פעם היה לי קשר מיני עם חברה, ומאז התאהבתי בחברות שוב ושוב. כמובן, כולם סטריטיות. יש לי המון אהבה לתת. אני דוברת אנגלית ועוד, עובדת במקצעות מגע. אוהבת ספרים, שירים,פיטנס, מדע, מילים, טבע, ושוקולד, מחשבות ורגשות עמוקים, לא יכולה בלי זה. אני מחפשת מישהי שאפשר גם לשתוק איתה, משהי שמרגישה את העולם עם כל תא שיש בה, אמא לילדים... אני עמוק עמוק בארון, בגלל הילדים. דתיה, אבל לא חרדית. נו, עוד כמה מילים, ויכירו אותי פה.. אני מקווה שכתבתי את זה במקום הנכון.
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו פרויד מאוד קרוב לליבי....בעיקר בעבודה...אבל חברותי יגידו שאני כמו מכשפה...יודעת את אשר על ליבן גם בלי שיאמרו דבר. אני מלאה בסתירות...נפש חפשיה - אבל נשואה + 4...עברתי את גיל 40 אבל מרגישה ילדה, מאוד חכמה...אבל מעדיפה להשתטות...ללא הגבלה..חוויתי כבר שלש אהבות לנשים...תמיד זה קסום...אבל גם מפיל אל הקרשים...בעלי יודע...כי הזוגיות ביננו טובה..וכל עוד המינון "בריא" אף אחד לא נפגע... אני כאן כדי להבין את עצמי...כדי לוותר לעצמי ולסלוח על מתיחת הגבולות הדתיים... אשמח גם להכיר נשים...יותר אישית....מיילים יתקבלו בברכה
אני
סביון:)
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו היי לכולן. אני חדשה כאן:) שמי סביון,דתיה,בת 22, מאיזור המרכז..יש מעט נסיון. מחפשת קשר עם מישהי. אשמח לתגובות:)
סביון:)
בתגובה ל: שרשור חדשות-ותיקות-בינוניות מאת: קימונו היי לכל הבנות המקסימותתתת
אני גברבר בן 24 חייל כרגע. דתי תימני ו- גיי כמובן. ומת להתחתן עם מישהי כמוני שנבין אחד את השני..
רציתי לדעת אם יש מצב למצוא כזאת בחורה? ומה הסיכוי? ואם אין סיכוי אז למה בנות לסביות מעונינות להתחתן מתי שהוא?
בתור דתי גיי אני חושב שהדבר הכי טוב זה להתחתן עם לסבית ככה נבין אחד את השני. אני טועה?