|
צירפנו חבר חדש למשפחה(-: כלבלב קטנצ'יק ומקסים.אתמול אימצנו אותו... לא ישנתי כל הלילה אני מרגישה שיש לי תינוק חדש בבית(-: העיקר לראות את הפנים של הילדים שלי מאושרים זה שווה הכל(-:
|
|
בתגובה ל: מגיע לנו מזל טוב(-: מאת: dinaa ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: איזה כיף לשמוע! תתחדשו ((: מאת: ש י ר י הוא רוצה לשבת עלי כל היום...אני בשביתה(-: לא נורא הוא כזה חמוד!!
|
|
בתגובה ל: מגיע לנו מזל טוב(-: מאת: dinaa ואל תשכחו!!!
לקשור את הכלב כשאתם יוצאים מהבית!
זה לא פיר להפחיד א*נשים מדהימים כמוני, שכלב לא קשור, גם אם הוא בגודל סיכה - מבהיל אותם.
|
|
בתגובה ל: תהנו לכם, מאת: פרידם הוא כלבלב מתוק כמו בפרסומות של לילי נייר טואלת אם את מכירה.....(-: הוא בגודל של כף ידיך....ואם את מפחדת מכלבים..אחרי שתראי אותו..כבר לא תפחדי! אבל אקח את זה לצומת ליבי...לא נשאיר אותו לא קשור(-:
|
|
בתגובה ל: חחחחח פרידם!!! מאת: dinaa את יודעת איזה פאדיחות היו לי השבוע?
דלת מול המשרד שלי גרה קשישה אמיתית עם כלבלב קטנטן. מידי פעם אנחנו נפגשות במדרגות ומאחלות "שלום, שלום". ברוב הפעמים היא יורדת/עולה איתו מ/טיול קצרצר באוויר הצח. הבנתי שאני צריכה להתיידד איתו אז כמה פעמים ניסיתי להתקרב והוא נבח והתחיל לקפוץ (אבל תמיד תמיד קשור). יכול להיות שהוא לא סובל את ריח הבושם שלי, ויכול להיות שהוא דווקא מתלהב וחושב שיש עתיד ליחסים קרובים ביננו, אבל אני כבר לא מתקרבת.
אוקצור, השבוע אני עולה במדרגות ופתאום אני רואה אותו רץ במדרגות, לא קשור! נדבקתי לקיר בבהלה, ממלמלת משהו לא ברור (יכול להיות משהו בסגנון "אמאלה! קחי אותו מפה!". זה עדיף על "שמע ישראל", לא?) ואז אני רואה בחורה צעירה שמגחכת לעצמה ומסתכלת עלי בחיוך מרושע. "תקשרי אותו" אמרתי לה ודילגתי לקומה הבאה.
וכל מה ששמעתי, זה שהיא ממלמלת ספק לעצמה, ספק לעצמי, ספק לכלב האדיוט: "אבל הוא כ-ז-ה קטן"...
אוף. עכשיו גם את מגחכת.
או כמו שאמר לי פעם מישהו באחד ממקומות העבודה כשגיליתי מקק והכרחתי אותו לחסל אותו תוך קריאות פאניקה, בחילה ואימה: "כ-ז-ו גדולה מפחדת מכ-ז-ה קטן?" (ועם הדגמה בידיים זה בכלל הופך את זה למרושע פי 5).
|
|
בתגובה ל: דיר באלאק אם את צוחקת עלי עודפם בגלל כלב קטנטן! מאת: פרידם לא לא צחקקתי!צחקתיייייייייייי בקול!!!!!! מעניין מה השכנים חושבים שאני צוחקת לעצמי ככה בקול כשאני לבד בבית...חחחחחחחח איזה מצחיקה את!!!!!!! לא נורא יש לי אחות פחדנית כזו ממקקים ומפרפרים.... היא תמיד אומרת שבגהנום ישימו אותה בחדר גדול עם פרפר אחד קטן....תאמיני לי זה מספיק לה..איזה פאניקה(-: כנראה את צריכה להיות יותר בסביבת חיות לאט לאט תתרגלי...אלוקים לא ברא סתם חיות..אלא שנהנה מהם(-:
|
|
בתגובה ל: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאת: dinaa
|
|
בתגובה ל: לא מצחיק מאת: פרידם ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: דיר באלאק אם את צוחקת עלי עודפם בגלל כלב קטנטן! מאת: פרידם הרגת אותי מצחוק!!! את יותר גרועה מאחותי! אני למדתי להתגבר על הפחד כשהתחלתי לשדר איני פוחדת ושאני חזקה יותר. מומלץ לנסות.... חחחחחח הצחקת אותי סוף!!
|
|
בתגובה ל: דיר באלאק אם את צוחקת עלי עודפם בגלל כלב קטנטן! מאת: פרידם עם האופי הנבזי, הנביחות שלא נגמרות, ומרץ שלא נגמר עד שהשיניים שלו בקרסול שלי. ע"ע הכלב של השכנים שלנו.
אבל, טוב יש גם קטנים נחמדים... (וכן, ענבל@ ומעיין@ אני מתכוונת לכלבלב שלכן)
|
|
בתגובה ל: הקטנים הכי גרועים מאת: אנה ק האמת היא שמאז שפגשתן אותה היא גדלה טיפה, עברה אילוף משמעותי ובאמת מתוקה אמיתית....
דינה, תתחדשי! (מהמאמינים בכלבים לבריאות של ילדים)
|
|
בתגובה ל: כלבובה מאת: עינבל למרות שעברתי 2 לילות כמעט בלי שינה בגלל הכלבלב המקסים...חחחח ממש תינוק חדש בבית.. עם כל הקקי ופיפי...אני עדיין שמחה מאוד שלקחתי את על עצמי...מאמינה מאוד שזה לטובת הילדים!!!
|
|
בתגובה ל: כלבובה מאת: עינבל למייל שהבטחת לי.
שבת שלום!
|
|
בתגובה ל: הקטנים הכי גרועים מאת: אנה ק את מנסה להגביר את הפחד שלי?
ה צ י ל ו !
(מה שנקרא, הגודל כן קובע)
|
|
בתגובה ל: מגיע לנו מזל טוב(-: מאת: dinaa אני חייבת לומר תודה לנשים המקסימות שכ'כ מקבלות פנים בחום ובאהבה זה מרגש אותי להיות כאן!!!!! שתהיה שבת מבורכת!!!!!!
|
|
בתגובה ל: שוב תודה!!!!!!!!! מאת: dinaa התמונה של הכלבלב החדש?
|
|
בתגובה ל: ואיפה מאת: ירושלמיתאחת פשוט כי אין לי מושג איך להעלות לכאן תמונות...בפייסבוק כבר העלתי(-:
|
|