ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
בתגובה ל: עלה ברשת מאת: עינבל ד"ר דבורה ויסמן כותבת על ההיסטוריה של הפמניזם היהודי-דתי.
בתגובה ל: עלה ברשת מאת: עינבל מה אתן אומרות שאתן קמות בבוקר? היה לי מעניין לקרוא את התגובות (כולל הפרשנות של הלא/לו).
בתגובה ל: בא"י אמ"ה שעשני כרצונו? מאת: אנה ק אני לא מוצאת את האחת...
בתגובה ל: בא"י אמ"ה שעשני כרצונו? מאת: אנה ק זו פעם ראשונה שאני רואה את הקליפ. כ"כ צחקתי מאיך שה'רקדנית' אם אפשר לקרוא לה ככה זזה או 'רוקדת' זה כאילו היא רוכבת על פרד או מחפשת יציבות על אניה טובעת((;
וואי איזה קלוזאפים מזעזעים עשו עליה .כלומר על חלקים מסויימים שלה טוב..להמשיך ללמוד /:
בתגובה ל: אנה תודה! מאת: ש י ר י (איזה כיף היה)
(אם כי כעשר שנים אחר כך מצאתי את עצמי שוב ברחוב הברזל והפעם משרתת את הקפיטליזם החזירי)
בתגובה ל: ושלא יגידו שאין כאן מסורת מאת: פוליטאה ויש שיאמרו חילול הקודש
השיר שהצחיק לי את השבת - אברהם פריד מחדש את ירדנה ארזי.
בתגובה ל: ואם כבר מסורת מאת: אנה ק ללא תוכן
בתגובה ל: עשית לי את הערב, איך את מגיעה לזה? מאת: אביגיל שפרבר והייתי חייבת לבדוק ברשת שזה אמיתי :-)
בתגובה ל: שמעתי בגלי צה"ל מאת: אנה ק שגם אני שמעתי את זה בגלי צהל. שמעתי בערך מאמצע השיר וחשבתי לעצמי שזה נשמע כמו אברהם פריד. וחשבתי לעצמי כמה הרקדות ראש חודש באולפנה בעצם כן הועילו לי כי הנה אני מזהה את אברהם פריד..זה יהיה שיר הסיום של התוכנית שבה זה שודר במשך כל השבוע הקרוב. אני לא זוכרת באיזה שעה זה היה כי בדיוק שאפתי כמה חומרים מסוכנים במעבדה, אבל נראה לי שזה היה בערך בין 9:00 ל 12:00. ולינק שונה לגמרי שלא קשור לכלום חוץ מלאישה הכי מוכשרת בחצי הכדור המערבי:
בתגובה ל: האמת היא מאת: סינפסה מאוהבת בה שנים! בחירה טובה
בתגובה ל: ואם כבר מסורת מאת: אנה ק זה לא הצחיק אותך?
על זה נאמר גלגולו של ניגון?
בתגובה ל: אנה תודה! מאת: ש י ר י הרקדנית הזו עשתה לי את הבוקר כמה צחקתי(-:
בתגובה ל: עלה ברשת מאת: עינבל ארגון "חברותא", קבוצת ההומואים הדתיים, חוגג שנה מאמר יפה ומרגש בהארץ כנס שהתקיים בחודש שעבר בירושלים, לציון שנה של פעילות בחברותא, השתתפו הרב מידן, הרב יהושע אנגלמן והרב מרדכי ורדי. הסכמתו של הרב מדן, דמות תורנית המקובלת גם בחוגים שמרניים יחסית, להופיע בכינוס היתה מפתיעה. צטוט של הרב מידן: "אינני עומד ומעולם לא עמדתי במצב של הציבור הזה. אני חש שמידת האמונה הנדרשת מהציבור היקר הזה היא מידת אמונה שאני לא נדרשתי להשיג ואולי לא אשיג אותה". הוא דיבר על תקוותו ליום שבו החברה הדתית תפתח לפניהם את שעריה "באהבה גדולה" והוסיף כי יש חשיבות בקיומם של ארגוני הלסביות וההומואים הדתיים. במשתמע, הוא קבע כי עליהם לצאת מהארון.
בתגובה ל: עלה ברשת מאת: עינבל ובעיקר על היחס בין היחסים במשפחה לנושא: שי מאיר עונה ליעל משאלי
(ומה שכתב שי על התגובה של הורים כאשר הילד בוחר אחר ממה שהיו רוצים, בהחלט רלוונטיים גם ליציאה מהארון).
בתגובה ל: עלה ברשת מאת: עינבל מתוך ynet: מיקרוסופט חוסמים משתתפים שכותבים "גיי" או "לסבית" בפרופיל שחקן, וטור שחיבבתי על החשיבות של פעילות פוליטית.
Love is the difficult realization that something other than oneself is real Iris Murdoch
בתגובה ל: עוד סיבה להתעצבן ממיקרוסופט + מניפסט בהשראת "מילק" מאת: ציפור דרור לינזי לוהן מתגיירת בשביל בת זוגתה? נו שויין, היית צריכה משהו שישעשע אותי היום....
Love is the difficult realization that something other than oneself is real Iris Murdoch
בתגובה ל: ובפינת הביזאר היומי מאת: ציפור דרור קישור
בתגובה ל: והנה הקישור מאת: ציפור דרור גורמת לי לדפיקות לב?
ממ.. רוצה כזו גם!!!!!!!!!!!!!!!!
בתגובה ל: עלה ברשת מאת: עינבל ואם לא תיפול הבורסה ואם לא יכנסו שוב לעזה
בתוכנית "סדר יום" של קרן נויבך ברשת ב' (משודרת מ-8:00 עד 10:00) כנראה אחרי השעה 9:00 יהיה אייטם בנושא "משפחות אחרות"
תחזיקו מעמד בת-עמי
בתגובה ל: מחר, אי"ה מאת: צוות תקשורת והיה ראיון מצוין.
בתגובה ל: עלה ברשת מאת: עינבל מארג' סימפסון בנשיקה לסבית
בתגובה ל: למי שחובבת נשים עם תסרוקת גבוהה מאת: אנה ק פרק שלוקח את כל אחד מבני המשפחה לעתידו (כל אחד בנפרד) ובו ליסה מכריזה מעל דוכן ההשבעה לנשיאות, שהיא גאה להיות הנשיאה ההטרוסקסואלית הראשונה של ארה"ב.
הבדיחה כנראה כבר לר רלוונטית.
בתגובה ל: למי שחובבת נשים עם תסרוקת גבוהה מאת: אנה ק אחר קורות הצהובים מספרינגפילד, ולכן רק עכשיו גיליתי שפטי בובייה היתה בארון. הייתי בטוחה שכולם יודעים שהיא לסבית מהשנייה הראשונה שהיא הופיעה על המסך. אז רק אני חשבתי את זה כל הזמן?
בתגובה ל: עלה ברשת מאת: עינבל (בתאריך הלועזי, בתאריך העברי זה מסובך בגלל שני האדרים)
למי שעדיין לא מכירה - זה בלוג אישי מרגש מאוד ונעים לקריאה.
זו ההזדמנות להודות לטליה שמאפשרת לכל הקוראות והקוראים שלה להצטרף אליה, ומעשירה את האתר שלנו בקביעות.
לחיי השנה הראשונה ועוד שנים טובות של כתיבה!
בתגובה ל: עלה ברשת לפני שנה מאת: אתר בת-קול (אני תמיד נוטה לסבך דברים, אז גם בתאריכים...?!) באמת עברה שנה? וואו, אני לא ממש קולטת את זה. בכל מקרה, חייבת להגיד תודה לכל מי שקוראת, ולכל מי שמגיבה, זה בהחלט מעודד להמשיך לכתוב ולספר את מה שקורה איתי. וכמובן, תודה לעורכת של האתר שאלמלא הרעיון שלה, והביטחון שהיא נתנה לי שאני מסוגלת לעשות את זה, הבלוג הזה לא היה נולד. מבחינתי, האתר של בת קול הוא הבמה הכי טובה, והכי ראויה לבלוג מהסוג הזה. וגם אני מקווה לעוד שנים של כתיבה, ושל התפתחות של האתר. טליה
בתגובה ל: עלה ברשת מאת: עינבל חוגגת פורים עם חברותא
בתגובה ל: עלה ברשת מאת: עינבל בהכרה במשפחה חד מינית
בתגובה ל: עוד תקדים מאת: ציפור דרור הסבר ממצה על מה אנחנו נלחמים וסיפור קצת עצוב, אך מוכיח לכל האנשים ששכחו להתעדכן בביולוגיה, שיש דבר כזה הומוסקסואליות בטבע. במקרה דומה בגן החיות בי-ם, נתנו לזוג נשרים הומואים לדגור על ביצה והם אף גידלו גוזלים לתפארת.
בתגובה ל: עוד תקדים מאת: ציפור דרור מערערים על זהותה היהודית של ישראל. ואנחנו צריכים בכלל להגיד תודה שלא דורשים להעניש אותנו. מצד שני, לביטוח הלאומי אין בעיות עם הורות חד מינית.
בתגובה ל: יש אנשים שחושבים שתקדימים מסוג זה מאת: ציפור דרור היה כיף לקרוא על הביטוח לאומי