|
דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
רצה לשתף
|
|
רצה לשתף
פורסם לפני
4386 ימים
מאת -קשת-
סה"כ תגובות: 7
תגובה אחרונה לפני: 4383 ימים
אזככה... התחלתי ללכת לחדר כושר מלפני שנתיים במטרה להוריד 5 עד 10 קלו. עברה שנה-וירדתי קצת בהקפים ,המשקל קצת עלה(תיארתי לעצמי שזה מסת שריר שהוא שוקל יותר משומן) בכול זאת חשדתי שמשהו לא בסדר כי אחוזי השומן לא הראו סימני ירידה. לכן החלטתי לבדוק את ה tsh ,ואכן יצא מעל הנורמה אבל לא בהרבה,הרופאה אמרה לנסות לבדוק שוב אולי זה לא מדוייק,ואכן בבדיקה חוזרת היא נכנסה לנורמה. עברה עוד שנה התחלתי להתאמן יותר(5 פעמים בשבוע) אני רצה 10-12 קלומטר בשעה,לפעמים באה פעמיים ביום ובקושי אוכלת,המאמן שלי תמיד אומר:"אם הייתי מתאמן כמוך הייתי דחליל..לא יכול להיות את בטח טוחנת ג'חנונים",אז זהו שלא. דיי התיאשתי אז הפסקתי לאכול (אכלתי רק ירקות ופרות),א.הפסקתי לקבל,ב.עליתי במשקל. ואז החלטתי לעשות שוב את הבדיקה, לא רק שאני מחוץ לנורמה אני הרבה מעבר לכך,בלוטת התריס שלי בהיפו רציני ...וזה אומר שצריך לקחת את הכדורים לכול החיים  אבל לפחות תפתר לי הבעיה...אני מקווה
|
|
|
|
אזככה... התחלתי ללכת לחדר כושר מלפני שנתיים במטרה להוריד 5 עד 10 קלו. עברה שנה-וירדתי קצת בהקפים ,המשקל קצת עלה(תיארתי לעצמי שזה מסת שריר שהוא שוקל יותר משומן) בכול זאת חשדתי שמשהו לא בסדר כי אחוזי השומן לא הראו סימני ירידה. לכן החלטתי לבדוק את ה tsh ,ואכן יצא מעל הנורמה אבל לא בהרבה,הרופאה אמרה לנסות לבדוק שוב אולי זה לא מדוייק,ואכן בבדיקה חוזרת היא נכנסה לנורמה. עברה עוד שנה התחלתי להתאמן יותר(5 פעמים בשבוע) אני רצה 10-12 קלומטר בשעה,לפעמים באה פעמיים ביום ובקושי אוכלת,המאמן שלי תמיד אומר:"אם הייתי מתאמן כמוך הייתי דחליל..לא יכול להיות את בטח טוחנת ג'חנונים",אז זהו שלא. דיי התיאשתי אז הפסקתי לאכול (אכלתי רק ירקות ופרות),א.הפסקתי לקבל,ב.עליתי במשקל. ואז החלטתי לעשות שוב את הבדיקה, לא רק שאני מחוץ לנורמה אני הרבה מעבר לכך,בלוטת התריס שלי בהיפו רציני ...וזה אומר שצריך לקחת את הכדורים לכול החיים ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/iae8__ns_s4.gif נס4]() אבל לפחות תפתר לי הבעיה...אני מקווה
|
|
בתגובה ל: רצה לשתף מאת: -קשת- עם הכדורים! שהעניינים יתאזנו ב"ה
עשית המון בשביל להתאמן, ריצות ברמה אולימפית! זו נחישות ראויה להערכה
|
|
בתגובה ל: רצה לשתף מאת: -קשת- אני כבר מזמן הייתי נשברת. אין סיבה שהבעיה לא תיפתר, רק מעכשיו אל תשכחי להתאים את עצמך (מבחינת אכילה ואימונים) לסטטוס החדש של חילוף החומרים, אחרת באמת תעלמי לנו... המון בריאות.
|
|
בתגובה ל: רצה לשתף מאת: -קשת- בלוטת הטריס יכולה להרוס לנו את כל התיכנונים אם היא רק רוצה..
בהצלחה לך :)
עזים ממוות געגועי
ארוכים משנות חיי
עוד ניפגש אולי
בגלגול אחר
את, המופלאה בנשים
|
|
בתגובה ל: רצה לשתף מאת: -קשת- כן כן גם אצלי באמצע החיים, הבלוטה החליטה לעשות מה שהיא רוצה וזה היה ממש במקרה. את אולי יכולה להתנחם קצת מהעובדה שאצלך היא או מאוזנת או בהיפו.. אצלי היא ממש עושה מה שבראש שלה והיא יכולה להיות בהיפו ויכולה להיות בהיפר כך שמאוד מאוד קשה לאזן אותה.
אגב, כן זה נכון שהבלוטה הזו אחראית כמעט על כול דבר אצלינו, אבל אצל כול אחת זה יכול לבוא לידי ביטוי בצורות אחרות. כמו שאמר לי אחד האנדוקרינולוגים שלי : "לאחד יכול להיות גירוד באוזן ימין כשהוא בהיפו ואחר יכול להעלות גם 10 קילו .." אז אל תתבאסי , קחי זאת כעובדה וגם את התרופה ואת תראי שתרגישי יותר טוב .
אבל הייתי חייבת להגיב על משהו אחר שקצת הפריע לי ממה שרשמת.. בתור אחת שיש לה קשר מקצועי לתחום של פעילות גופנית ( וגם מכורה קשות) ותזונה -בנוגע לאימוני כושר שלך ולתזונה: דבר ראשון, המאמן שלך (אם אני מבינה הוא מאמן כושר)לא אמור לזרוק לך משפטים חסרי אחריות כאלה ,אלא להיפך להסביר לך בנוסף לכושר שאת צריכה, איך מצטרפת לתהליך התזונה הנכונה. ברור ממה שאת כותבת שאת במסלול די הרסני לגוף שלך וההוכחות מדברות בעד עצמן : הפסקת וסת ועליה במשקל .
אם תמשיכי להרעיב את עצמך (לחיות על פירות וירקות זה לא תפריט)ולעסוק בצורה כ"כ אינטנסיבית בפעילות גופנית- תגיעי בדיוק למטרה ההפוכה שלך- תמשיכי להעלות במשקל + ריבית (שזה פגיעה בשאר המערכות שלך בגוף), הגוף שלך כבר עכשיו נמצא במצב של אגירה כי ככה זה במצבי "חירום" ובמקביל של הרס..
אל תתלי את כול האשמה בקושי לרדת במשקל בפעילות של הבלוטה כי זה לא דבר שהוא מובהק אצל כולם, אבל חשוב מזה : קחי את האלטרוקסין כמו שנאמר לך - תני לו לעבוד ותעבדי בצורה מאוזנת ונכונה וקודם כול בריאה
רק בריאות והצלחה ואם צריכה עזרה אז בכיף :)
|
|
בתגובה ל: בהחלט מוכר מאת: TAG27 אז בואי נעשה קצת סדר בדברים שקצת הפריעו לך ממה שרשמתי. המאמן האישי שלי - היה ידיד שלי לפני שהיה המאמן שלי,כך ששננו מרצים דחקות אחד על השני,וברור לי שיש רמה של ציניות,וגם אני כזאת. אני לבורנטית ומבינה בתזונה (לפני שנה סיימתי את הקורס)כך שלא אזיק לעצמי(אבל תודה על דאגתך). אני ברמת העיקרון רזה, ולא אוכלת יותר מידי ולכן זה לא שהגוף נכנס לסטרס, בגלל זה אמרתי שרצתי לרדת רק 5-10 קילו(אומרים לי שזה יהיה מוגזם).
באיזה שהוא שלב התמכרתי לספורט(זה קורה במשפחות הכי עצלות..), אני מודה שהייתי קצת מיואשת כי הפרמטרים של הבלוטה בהתחלה עלו אך לא הגיעו למצב של לקיחת כדורים לכן הייתי תקועה עם המצב הזה,עד להעלמת הווסת,ועליה של הבלוטה.
בכול מקרה הייתי שמחה לדבר איתך יותר כדי לנסות להבין איך מתמודדים עם זה.
|
|
בתגובה ל: רצה לשתף מאת: -קשת- מקווה שאכן תצליחי לאזן את עצמך בקלות.
וסחתיין על הכושר, רק מלחשוב על זה אני מתעייפת.
|
|
|
 |
|
|  |