דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
שלווה עם חלב?
|
|
שלווה עם חלב?
פורסם לפני
4260 ימים
מאת world
סה"כ תגובות: 9
תגובה אחרונה לפני: 4253 ימים
נוסטלגיה
|
|
|
|
נוסטלגיה
"יש חברה, היכן שא'פחד לא מפריע, בעומק הים, ומוזיקה בשגאתו,אני אוהב את האדם, אבל את הטבע יותר.." (לורד ביירון)
|
|
בתגובה ל: שלווה עם חלב? מאת: world מסתכלים נגד השמש,
ומסובבים ומסובבים
|
|
בתגובה ל: קליידוסקופ צעצוע מאת: אור__
זה היטה סתם מאנצ'
ועכשיו מרגישה ת'בטן
:@
"יש חברה, היכן שא'פחד לא מפריע, בעומק הים, ומוזיקה בשגאתו,אני אוהב את האדם, אבל את הטבע יותר.." (לורד ביירון)
|
|
בתגובה ל: קליידוסקופ צעצוע מאת: אור__ אני מחפשת כזה בנרות לקנות לאחיינית שלי.
|
|
בתגובה ל: אוי, כן... מאת: זוהר דרומי בדיוק ראיתי כזה בחנות מאוד מעוצבבת ומאוד חדשה בדיזינגוף סנטר בקומה השלישית ליד השירותים (דרשת מידע - קיבלת!)
אבל בטוח שיש עוד מקומות שניתן להשיג במחירים יותר שפויים את גרסאות המקור המצ'וקמקות של ילדותנו.
אלנבי, ניסית?
|
|
בתגובה ל: איזה כיף שאת כאן :) מאת: אור__ אנסה בשני המקומות בגיחה הבאה לעיר הגדולה. מה שמזכיר לי שלפני שנה-שנתיים הייתי בדיזנגוף סנטר בחנות מקסימה עם צעצועים מעניינים (מהסוג שילדים כמו הבת שלך אוהבים)ונתקלתי שם במכשיר שמקרין את תמונת שמי הלילה על התקרה. נשבר לי הלב כשיצאתי משם בלעדיו, אולי זו הזדמנות לכפר על כך...
|
|
בתגובה ל: שלווה עם חלב? מאת: world ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: עשיתי לי מזה חשק, חבל על הזמן מאת: -קשת- ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: לשלווה?! :) מאת: world ללא תוכן
|
|
|
 |
|
|