דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
נכנסת (כרגע..) רק לומר שלום
|
|
נכנסת (כרגע..) רק לומר שלום
פורסם לפני
4277 ימים
מאת הינומה
סה"כ תגובות: 9
תגובה אחרונה לפני: 4267 ימים
אני קוראת המון זמן ומרגישה כבר שייכת למרות שאיני כותבת כאן. המון רגשות מעורבים במה שאני קוראת אך העיקרי בניהם הוא שאני גאה בכן ובמעשיכן! לא שאתן צריכות את אישורי אלא סתם משתפת אתכן איתי. נעים ונחמד להיות כאן איתכן ומבחינתי זהו צעד ענק בכך שהעזתי לכתוב... רוצה לכתוב עוד הרבה כי יש המון בפנים אך אשאיר זאת לפעם הבאה. המשיכו להיות תומכות מקסימות וטובות כמו שאתן. יום מקסים לכולן
|
|
|
|
אני קוראת המון זמן ומרגישה כבר שייכת למרות שאיני כותבת כאן. המון רגשות מעורבים במה שאני קוראת אך העיקרי בניהם הוא שאני גאה בכן ובמעשיכן! לא שאתן צריכות את אישורי אלא סתם משתפת אתכן איתי. נעים ונחמד להיות כאן איתכן ומבחינתי זהו צעד ענק בכך שהעזתי לכתוב... רוצה לכתוב עוד הרבה כי יש המון בפנים אך אשאיר זאת לפעם הבאה. המשיכו להיות תומכות מקסימות וטובות כמו שאתן. יום מקסים לכולן
|
|
בתגובה ל: נכנסת (כרגע..) רק לומר שלום מאת: הינומה ונקווה שתרגישי טוב מספיק כדי לכתוב את כל מה שבפנים... טוב להיות נתמכות ונקראות...
יום נפלא וחודש נהדר
|
|
בתגובה ל: נכנסת (כרגע..) רק לומר שלום מאת: הינומה אם את מרגישה שייכת, את שייכת, כותבת או לא :)
אכן עשית צעד ענק - שמאפשר לנו לראות אותך (גם אם את מסתתרת מאחורי כילה),
נשמח להכיר עוד ועוד,
תהני
|
|
בתגובה ל: נכנסת (כרגע..) רק לומר שלום מאת: הינומהשמחה שנעים לך פה, שמחה שכתבת, שמחה לקרוא את הפרגון שלך, כשמתאים אשמח גם לקרוא את מה שיושב שם בפנים. לחיי צעדים גדולים כקטנים ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/jp2u__stos_231(1).gif לחיים]() ברוכה הבאה
|
|
בתגובה ל: נכנסת (כרגע..) רק לומר שלום מאת: הינומהבאמת צעד ענק, כל הכבוד לך שעשית אותו. וכשהזמן ירגיש לך נכון, אשמח לקרוא את ההמשך. מקווה שיבוא יום והכתיבה כאן תהיה לך כל כך הרגל שבקושי תזכרי איך זה היה להרגיש שייכת בלי לכתוב. ברוכה הבאה
|
|
בתגובה ל: נכנסת (כרגע..) רק לומר שלום מאת: הינומה איזה כייף נעים מחמם ומרגש לקבל תגובות כאלו ועידוד שכזה תודה לכן מקסימות וכן יש עוד מה לכתוב אך אנסה לעשות סדר בראשי לפני שאכתוב כאן. יום מדהים שיהיה לכולן תודה
|
|
בתגובה ל: לזה התכוונתי מאת: הינומה אני יודעת שהפעם הראשונה של הכתיבה כאן היא הכי קשה,אז קבלי ח"ח.ואת יכולה בנתיים רק להגיב לתגובות,וכאשר תרגשי נוח לשתף נשמח
|
|
בתגובה ל: נכנסת (כרגע..) רק לומר שלום מאת: הינומה מקווה שתהני כאן לפחות כמו שאני.... הייתי אומרת שיצאו לי דברים טובים מדהימים מכאן יותר נכון לומר נשים מקסימות שהכרתי מכאן ובמיוחד אחת מדהימההההההההה ממש מלאכית. אז מאחלת לך גם ושוב ברוכה הבאה ובהצלחה
|
|
בתגובה ל: נכנסת (כרגע..) רק לומר שלום מאת: הינומה אני תמיד אוהבת שטופחים על שכמי גם אם זה שכם קולקטיבי... וגם אם לוקח לי שבועות (אם בכלל) להגיד ברוכה הבאה...
|
|
|
 |
|
|