|
חברות יקרות, קוראות, כותבות, בנות בית ומתארחות,
הגיעה שעתי לפרוש מניהול הפורום, והגיעה שעתה של וונדי להצבע באדום.
מאז שהקמנו את הפורום, עברו כמעט שש שנים,
וזאת כנראה כבר אחת ממערכות היחסים הארוכות שצברתי בחיי :)
זכיתי לצמוח כאן המון, להמציא ולמצוא איתכן בית שמתנייד מהווירטואלי אל המציאות ובחזרה.
אני נשארת כאן ככותבת וכחברה, בעוד ענבל וונדי ממשיכות לנהל את המשפחה.
להתראות בצבעים חדשים :)
|
|
בתגובה ל: חילופי משמרות (תרועת חצוצרות) מאת: אור__ תרבד
רק לשם החילוף.
שיניתי את השם כי כבר מזמן רציתי לשנות ועכשיו הייתה סיבה טובה לפתוח ניק חדש.
ואור היה לנו לעונג הניהול העדין והחכם שלך. חבל לי מאוד שאת עוזבת ואני מאוד מקווה להמשיך לראות אותך כאן זה בכל זאת הביביי שלך.
|
|
בתגובה ל: טוב כדאי שידעו שוונדי זאת אני מאת: תרבד קפוא הוא גם שלי, אבל הוא בעיקר של כולן. מלכתחילה ענבל ואני כשחשבנו מה יהיה ואיך נעשה (ומי שמכירות אותנו מקרוב יכולות רק לדמיין בכמה שעות שיחה ודיון מדובר. תוסיפו עוד 20% :)) החלטנו שאנחנו לא רוצות פורום של "מנהלות" אלא פורום של קבוצה, שלכל אחת תהיה אחריות שווה וחלק שווה בלעשות את המקום הזה. מזל שכתבתי תחת הניק הניהולי בשנה האחרונה כי זה עושה את הודעת הפרידה לבעלת איזהשהוא ערך ;)
תודה גדולה לך שלקחת על עצמך להקדיש זמן ומאמץ ולעשות למען הבית הזה ולמען הקהילה. אני יודעת שתפיחי כאן את רוח החיות שאנחנו כל כך זקוקות לו לאחרונה.
רק בשמחות :)
|
|
בתגובה ל: טוב כדאי שידעו שוונדי זאת אני מאת: תרבד קפוא החלפת לוונדי כי וונדי זה לא כלי שמשתמשים בו במטבח בטמפרטורה נמוכה סיבה מספיק טובה (;
ברכות על המינוי ותצליחי בו ב"ה אמנם אין פה משכורת, אבל תזכרי שזו אחלה קרש קפיצה לפורום ריטה/ארווזיון/מאכלים עירקיים ((:
~זו לא השעה,זאת אני~
|
|
בתגובה ל: טוב כדאי שידעו שוונדי זאת אני מאת: תרבד קפוא (כן גם אני מהתומכות בהישארות בניקים הישנים והמוכרים..)
שיהיה המונמון בהצלחה!סומכת עלייך שתשמרי לנו על הבית הוירטואלי היפה הזה..
|
|
בתגובה ל: תרבד, מאת: אלה R תודה על השנים ועל זה שאת ממשיכה איתנו:-)
|
|
בתגובה ל: וחייבת להוסיף לענבל מאת: אלה R תודה לך (: (...דירבאלק על הקבלה, לא התקשרו אלי)
התחלתי היום ללמוד, אם את בביקור פה אז תגידי טוב?
|
|
בתגובה ל: וחייבת להוסיף לך מאת: ש י ר י לדעתי מגיע לך פיצוי (למה רשום שם שבוע וחצי!)
הבהלת אותי לרגע, אבל היא כאן,מקופלת יפה,מחכה.. רק תגידי ואני מביאה אותה-להם ואותה-לך :-)
ו-יש מצב שאקפוץ בחמישי. מתגעגעת נורא.לשתיכן.
|
|
בתגובה ל: לא התקשרו????????? מאת: אלה R טוב,אז תגידי להם שיפצו אותי (: לא יודעת מתי אני חוזרת ביום חמישי, ב"ה דברי איתי כשאת יודעת מתי את מגיעה? או שבעצם תרימי צלצול קודם כל לשוצי והיא תעדכן אותי...לא יצא לי כזה לשמור איתה על קשר משום מה היא בטח מריצה לי סצנות קנאה עלייך
(תודה שהוספת את הלשתיכן חחח..לא יצא לך אמין, אבל עכשיו אני מרגישה רצויה לא פחות מהחתולה;)
|
|
בתגובה ל: לא לחינם נבראה הקשת - מאת: zedfire תודה על המילים החמות, וזה ממש לא מכתב פרידה, אני אמשיך להיות כאן ובתיבה.
|
|
בתגובה ל: חילופי משמרות (תרועת חצוצרות) מאת: אור__ הרגשות מעורבים, עצובה על עזיבת אור את ניהול הפורום בדרכה המיוחדת המעניקה חופש ביטוי עוצמתי, רגוע יחד עם ניהול של הודעות שהיו זקוקות לעריכה.
ושמחה על רוח חדשה הנכנסת אל הפורום. וונדי - בהצלחה לך. בטוחה שתמלאי את התפקיד בצורה הטובה ביותר. שמרי על חוש ההומור.
וכמאמר מנהלת ועד הבית למנהלת חדשה בפורום: "אפורות, מרירות, חמוצות... לא יכולה לסבול את נהגות המשאית האלה" (שולה נמירוביץ, ועד הבית "אחד העם 1" על הלסביות)
*היוטיוב חסום בעבודה ולכן לא יכולתי לצרף את הקטע הרלוונטי.
|
|
בתגובה ל: חצויה מאת: אמא גאה הזמן עושה את שלו, ונראה לי שאת מה שיכולתי לתרום תרמתי כבר בצורה מלאה. ומצטרפת לשמחה על הרוח החדשה :)
|
|
בתגובה ל: חילופי משמרות (תרועת חצוצרות) מאת: אור__ את ניהול הפורום.
תודה על השנים של ניהול עדין וחכם, אך תקיף בדיוק במידה. אני זוקפת לזכותך כמעט הבלעדית את העובדה שהפורום הזה נעים וטוב כמו שהוא.
ובהזדמנות זו - בהצלחה לך וונדי, סומכת על שיקול דעתך ותבונתך ורגישותך, שתצליחי לשמור על האווירה המיוחדת כאן.
בשורות טובות
נ"ס
|
|
בתגובה ל: חבל מאוד שאת עוזבת מאת: נוסעת סמויה כותרת - תגובה. שיעשעת אותי, תודה :)
תודה על המחמאות, ובהחלט מחכה לבשורות טובות :)
|
|
בתגובה ל: חילופי משמרות (תרועת חצוצרות) מאת: אור__ המצויין ועל כך שעשית לי פה בית כ"כ הרבה שנים ועכשיו הפכתי להיות V.I.P ממש ואין כמוני שמחה וגאה
|
|
בתגובה ל: תודה על הניהול מאת: הויז ק נראה שכדאי שתמשיכי להיות VIP מהעבודה - מהבית את עשויה להיות המנהלת בכבודה ובעצמה :)
תודה על הכתיבה :)
|
|
בתגובה ל: חילופי משמרות (תרועת חצוצרות) מאת: אור__ חבל שאת עוזבת. אני רוצה להעלות זיכרון ישן-נושן, אם תרשי לי:
לפני כשנתיים וחצי כתבתי כאן לראשונה. וכמו כל מישהי בארון בתחילת דרכה בפורום, שכחתי את כללי 'נענע' לרגע (כן, כן, הפורום הישן והטוב...) וכתבתי את שמי המלא ואם אני זוכרת נכון גם את כתובתי המלאה, כולל המיקוד!! הייתי תמימה וחשבתי שזאת חובה ע"מ להירשם לנענע, אך אבוי, שכחתי להסתיר את פרטיי כשכתבתי את שמי בגוף ההודעה בפורום, וכל אחד היה יכול, להיכנס ולבדוק מי אני ומה מס' החשבון שלי בבנק! (טוב, זה לא...). ביקשתי ממך בהודעה נוספת שתסירי את פרטיי, ואכן עשית זאת. נשמע אולי מעשה פעוט, אך היה זה מעשה גבורה מצידך, אור, מכיוון שלא הפסקתי לדאוג מתי אמא תתקשר מודאגת לדווח לי שראתה את שמי בפורום של דתיות גאות. אז רציתי לומר תודה על כל השנים... (לפחות על שנתיים וחצי שהייתי כאן עד כה).
ולוונדי- מאחלת לך הרבה הצלחה, זה לא פשוט לנהל פורום, וקל וחומר פורום שכזה...
"כמו שמש שזורחת, כמו צל אשר נופל, בואי ואראה לך מקום שבו עוד אפשר לנשום"
|
|
בתגובה ל: חבל מאוד.+בהצלחה לוונדי :) מאת: פשוט_אני איזה כיף :) מודה שעד היום אני נוטה לרוץ אחרי כותבות חדשות, למרות שימי הפורומים האנונימיים כבר עברו חלפו, וכדאי שאני אבדוק קודם בפייסבוק לפני שאני נחרדת מיציאות פומביות מהארון של כותבות חדשות ;)
לחיי החיים הווירטואליים החדשים!
|
|
בתגובה ל: היי, זוכרים לי חסד נעורים! מאת: אור__ יש לך חלק גדול באוירה נעימה בפורום ועשית אחלה עבודת של"ת מכל הלב למה את פורשת? הציעו לך יותר כסף בלנהל את פורום ריטה? זה העניין? (: (לא קראתי את התוכן של ההודעות כ"כ אז לא יודעת אם הסברת למה את מתחלפת)
בכל אופן הכי חשוב שאת נשארת
|
|
בתגובה ל: תודה אור מאת: ש י ר י תשארי גם :)
(חסרת לאחרונה)
|
|
בתגובה ל: חילופי משמרות (תרועת חצוצרות) מאת: אור__ ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ברכות ותודות ליוצאת ,ברוכההבאה ובהצלחה לנכנסת - |F מאת: helena-li ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: חילופי משמרות (תרועת חצוצרות) מאת: אור__ על הניהול המוצלח שיזכר יפה כמוצלח, עדין ואיתן... מזל טוב לוונדי (אני אישית מעדיפה את הניק הקודם...התרבד קפוא הכי חם שאני מכירה ;-)), אני בטוחה שתנהלי את הפורום ביד בטוחה ונעימה.
זה מה שיש ועם זה ננצח.
|
|
בתגובה ל: חילופי משמרות (תרועת חצוצרות) מאת: אור__ לפורום הזה: כבנאדם, כאישה וכמנהלת.
כמי שניהלה אי אלו פורומים בחייה אני יודעת כמה עבודת הניהול לא פשוטה, כמה אנרגיה, כוחות וזמן היא גוזלת (וגם תורמת) ומה נדרש עבור זה. מעריכה אותך על התרומה הגדולה הזו עבור כולנו בכלל ועבורי בפרט.
שמחה מאד בבחירה של המנהלות המחליפות. בטוחה בהן.
|
|
בתגובה ל: תודה, אור, על מה שהבאת איתך מאת: פרידם ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: תודה, אור, על מה שהבאת איתך מאת: פרידם והמנהלת המחליפה אכן אחלה, וענבל ממשיכה בתפקיד ללא עצירה :)
|
|
בתגובה ל: חילופי משמרות (תרועת חצוצרות) מאת: אור__ נהנינו מניהולך הרגיש והחכם, ומכתיבתך האמיתית (והבלתי מובנת לפרקים :) מקווה שתמשיכי לשרוץ כאן איתנו.
ולך וונדי יקרה (מצטרפת לעברתי רק כדי לראות בקריאה לחזור לתרבד קפוא לאלתר!) מאחלת שיהיה בכיף, שאף בעבורך זאת תהיה מערכת יחסים ארוכה במיוחד, ובטוחה שתמלאי את התפקיד נאמנה.
|
|
בתגובה ל: כפרה עלייך מאת: רות אחת (זה היה ברור?)
בטח שאשרוץ, וכזה כיף שאת משתפת גם פה, ככה גם זקנות רחוקות כמוני יכולות להתעדכן.
|
|
בתגובה ל: חילופי משמרות (תרועת חצוצרות) מאת: אור__ אם שאלת - גם אני בעד תרבד קפוא (גאוני) ואם את לא שואלת - אז גם זה נחמד :-)
|
|
בתגובה ל: חילופי משמרות (תרועת חצוצרות) מאת: אור__ המשמר יעבור לדום.
|
|
בתגובה ל: איך פיספסתי? מאת: בשקט הכתף שק!
(תמיד נורא הצחיק אותי)
|
|
בתגובה ל: חילופי משמרות (תרועת חצוצרות) מאת: אור__ תודה על כל מה שעשית בשביל הפורום הזה ובשבילנו.
מקווה שהעזיבה היא לצורך צמיחה ומסיבות טובות, ושתשארי איתנו, פנויה מעול הניהול אך שמחה בחברתנו.
וכמובן, המון בהצלחה לוונדי.
The pure and simple truth is rarely pure and never simple
Toto, I have a feeling we're not in Kansas anymore.
|
|
בתגובה ל: אור מאת: alla_alla כמו שנאלצתי להגיד לבן שלי שכשהוא יהיה גדול אני אקנה לו WII.
אבל אני גדול!
בטח שאתה גדול, אבל אתה גם גדל, וגדל וגדל וגדל, ואז אני אקנה לך WII.
מאז כל כמה זמן את שומעת אותו אומר: אני גדל וגדל וגדל וגדל
(וכל זה בשביל לחבוט במחבט טניס באוויר)
גם אני צומחת וצומחת וצומחת וצומחת
מקווה שגם את :)
|
|
בתגובה ל: חילופי משמרות (תרועת חצוצרות) מאת: אור__ אני מאחלת למסיימת התפקיד הצלחה בכל אשר תלך ולהכנסת לתפקיד הצלחה בו
חחח והעיקר שיהיה טובלכולנו
|
|
בתגובה ל: רגשות מעורבים מאת: סברה בעולם הגדול ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: חילופי משמרות (תרועת חצוצרות) מאת: אור__ תודה לך אור על שנים של עבודה מסורה לפני ומאחורי הקלעים. נראה לי שאין צורך לשפוך הרבה שבחים - כי הפורום הזה מדבר בעד עצמו. ואת יודעת שבתהליך האישי שלי אני נותנת קרדיט רב לפורום, וזה אומר בעצם לך :-)
ואם כבר נוסטלגיה, בימי הראשונים בפורום כתבתי לעיתים רחוקות, וגם ניסיתי מדי פעם גם שלא לקרוא (אולי עוד אצליח למצוא את עצמי במקום אחר...). וכך יום אחד אני מגלה בתיבת הדואר שלי במייל ממנהלת הפורום בכבודה ובעצמה ששואל בשלומי ורוצה לוודא שלא נעלמתי כי נפגעתי ממשהו (וכבר אז לא היה לי מושג על מה היא מדברת, כך שאני בטח לא זוכרת את השרשור שבו היתה לא משום מה הוה אמינא כזו). היכולת הזו תוך כדי זרימת הפורום לשים לב לניקים הקטנים והבודדים היא מיוחדת, ולמדתי ממך רבות על היחס לאנשים.
בהצלחה רבה וונדי, סמוכה ובטוחה שתעשי עבודה מצויינת. ואני מצטרפת למתגעגעות לתרבד. עוד מצחיק אותי אותו הרגע, אחרי כשלוש שנים בפורום, כשהלכתי לי לתומי לאוניברסיטה ופתאום נפל האסימון. אהה, לכן קוראים לך תרבד :-)
וזו הזדמנות טובה גם להודות לענבל על עבודה מסורה של שנים רבות.
|
|
בתגובה ל: חתיכת שינוי מאת: אנה ק בכל מקרה אני שוחחתי עם הניק "הלא חשוב" ואז הוא נעלם בלי להגיד שלום :) פולניה או לא ישר חששתי שאמרתי משהו לא במקום.
הרבה מים, אה?
(תודה על הכל, ןנראה לי שאת יותר מכולם יודעת עד כמה הכותבות עושות את הפורום לא ההנהלה)
|
|
בתגובה ל: חילופי משמרות (תרועת חצוצרות) מאת: אור__ ללא תוכן
Love is the difficult realization that something other than oneself is real Iris Murdoch
|
|
בתגובה ל: חילופי משמרות (תרועת חצוצרות) מאת: אור__ אג'נדה שולחת לי את המסר לפני שהספקתי בכלל לכתוב אתו. נתחיל שוב - בואי בשלום, צאתך שלום. לווונדי - תתחדשי על הניק והג'וב החדש. אני בטוחה שתמלאי את תפקידך נאמנה. לאור- תודה על השנים שהתנדבת בקודש, ועל הדוגמא שהצגת לרגישות ולנחישות שניהלת את הפורום. רגישות - כלפי יושבות הפורום, ונחישות - על כך ששמרת שהשיח ישאר עניני ולא פוגע ומעליב, ובך שמרת על כך שהבית נעים ליושביו.
Love is the difficult realization that something other than oneself is real Iris Murdoch
|
|
בתגובה ל: מה קורה פה? מאת: ציפור דרור וימשיך להיות,
ברוכות הנמצאות :)
|
|
בתגובה ל: חילופי משמרות (תרועת חצוצרות) מאת: אור__ גם אני ניהלתי ומנהלת אי-אלו פורומים ויודעת שהמלאכה והאחריות לא קלה.
בהצלחה לוונדי.
אני, שכמעט ולא כאן.
|
|
בתגובה ל: בהצלחה מאת: ירושלמיתאחת ומה קורה איתך באמת?
|
|
בתגובה ל: חילופי משמרות (תרועת חצוצרות) מאת: אור__ וונדי,המון הצלחה, ואור, גם עבורי, הניהול שלך היה קצת יותר מניהול פורום, ואני מתכוונת לעקוב אחרי ההבטחה שלך ל"השאר כאן, ובתיבה"..:)
|
|
בתגובה ל: ורק אני, טרם זכיתי..???!!! מאת: Hפידוסית ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: חילופי משמרות (תרועת חצוצרות) מאת: אור__ היה עכשיו מצעד ואם, היינו עושות שוב את אותה הדרך לבית הקפה הירושלמי ההוא.. אז, הייתי אומרת לך משהו, הרבה יותר מרגש, ממה שאמרתי אז, ביציאה מאותו בית קפה(2007)
חייבת לך הכי הרבה שאפשר.. (וזהו.אני די בהלם.) רבקי
|
|
בתגובה ל: אם מאת: אלה R תבוא שוב תקופה סוערת (וכנראה שתבוא כי נהיה תקועות באמצע עוד דור לפחות), תזכרי לבוא ולהשמיע את הקול המורכב והמיוחד שלך בעוצמה, למען אותה חדשה שהלך הרוחות יבריח אותה.
מקווה שניפגש בקרוב :)
|
|
בתגובה ל: חילופי משמרות (תרועת חצוצרות) מאת: אור__ הכל יכול לקרות מכך ששתי נשים זרות כמעט, מעולמות שונים כל כך, בוחרות להקים ביחד בית לקהילה לנו, מכל הדלתות המסתובבות, נפתחה זו של המשפחה
מוסיפה פה המון שורות פנויות ומוכתמות בדמעות לתודה לנוסטלגיה לסיכומים ולמילות פרידה שאני לא מסוגלת להתחיל לנסח
אוהבת אותך מאוד מאוד ומאחלת שהזמן שיתפנה, זה של העשייה וזה של המחשבה על, יתמלא לך בדברים טובים שיקחו אותך הכי קרוב אליך
מתגעגעת אפילו שאת פה
|
|
בתגובה ל: אור מאת: עינבל כל כך הרבה רגש, מה אני אעשה עם זה?!
מה שיפה בדלת של המשפחה שהיא אף פעם לא באמת נסגרת, רק מסתובבת שוב ושוב על צירה, פותחת מקום כל פעם מחדש.
קשה לי בכלל לזכור שפעם היינו זרות.
(ואולי לשנות צורה, בצורה יזומה ומבחירה כל שש שנים, זה הפתרון האולטימטיבי לחידת שנת השבע)
תודה גדולה על כל הברכות, מי כמוך יודעת שאני זקוקה להן מאוד, ושמחה שמחה גדולה על זה שאת נשארת כאן לשמור על הקהילה.
|
|
בתגובה ל: חילופי משמרות (תרועת חצוצרות) מאת: אור__ בעולם - באמת - שיודע כמוך לרקוח מענה מושלם כל כך לכל אחד ובכל עניין ברגישות ובשפה מיוחדת (שיש עליה את החותמת שלך גם בלי להרים עיניים לניק), וכשצריך גם נזיפה הכי חכמה והכי מדויקת שיש... זה כישרון מיוחד, אני מקווה שאת כבר יודעת :)
אין לי ספק שאת לא בורחת לשום מקום אז לא אפצח בקינות, רק אומר לך תודה גדולה על הנוכחות הנדירה שלך - באדום ובכלל.
ולך וונדי - בהצלחה!! את תהיי נהדרת, זה ברור :)
|
|
בתגובה ל: לא מכירה אף אחד/אחת מאת: זוהר דרומי נראה לי שאם הייתי צריכה הייתי כותבת עלייך במילים די דומות. זה גורם לי לחשוב....
|
|
בתגובה ל: חילופי משמרות (תרועת חצוצרות) מאת: אור__ על ניהולך ההגון הרגיש והמקצועי כל כך! תמיד סוף הוא התחלה של משהו חדש! זה מרגישה כמו צביטה בלב שאת עוזבת הרי התרגלנו , התרגלתי :)שיהיה בהצלחה! ולך הנכנסת חיבוק גדול והרבה בהצלחה!
|
|
בתגובה ל: חילופי משמרות (תרועת חצוצרות) מאת: אור__ תודה לאור על ניהול הפורום עד כה - פורום שוקק חיים שמעיד על העבודה המוצלחת של המנהלות, וברכת דרך צלחה לוונדי בניהול הפורום מעתה.
|
|
בתגובה ל: גם אני מוסיפה תודה וברכה מאת: בשכבר הימים ובשכבר הימים, אין ספק שאת מצליחה להופיע במינון שעושה כל מפגש לחוויה מרגשת :)
|
|
בתגובה ל: תודה לשתיכן מאת: אור__ למרות הנוכחות המועטה שלי בפורום, הוא עוגן יציב בחיי, ואני תמיד נהנית להיכנס : )
|
|
בתגובה ל: חילופי משמרות (תרועת חצוצרות) מאת: אור__שניכן.. ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/rzf1__100.gif 100]() לזאת שיוצאת ועשתה את תפקידה בצורה מרשימה.. ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/9cmo__84.gif 84]() באמת תודה "אור". ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/mwxt__19(1).gif 19]() ולזאת שנכנסת לנעלים כ"כ גדולות. ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/nlqu__3(1).gif 3]() הרבה הרבה הצלחה..
"לו הייתי עץ או פרח הייתי מרגישה את הזרימה החרישית של האביב.." ![/emoticons/hpfh__37.gif 338]()
|
|
בתגובה ל: תשאו ברכה.. מאת: שיר ללא עם אוסף הסמיילים המשובח שלך,
תודה על הברכות,
מקווה שיהיו לך הרבה הזדמנויות השנה לסמיילים הצוחקים והמקפצים.
|
|
בתגובה ל: איזה כיף שפינקת אותי מאת: אור__והמברכת תבורך..
"לו הייתי עץ או פרח הייתי מרגישה את הזרימה החרישית של האביב.." ![/emoticons/hpfh__37.gif 338]()
|
|
בתגובה ל: חילופי משמרות (תרועת חצוצרות) מאת: אור__ אני רוצה להביא את הקול של הקוראת ה(כמעט) פאסיבית כאחת שממעיטה לכתוב אבל מרבה לקרוא אין ספק שהפורום הזה היה עוגן מאוד משמעותי בתהליך שלי אין ספק שמי שעומד מאחוריו הן נשים מסורות עם המון רגישות ונתינה ועוד מילה לכותבות מן השורה: גם אם לא תמיד נמצא הכח או היכולת להגיב באופן ממשי בפורום, זה לא אומר שהמילים שלכן לא מגיעות אליי או לכל קוראת אחרת שנעזרת ונתמכת פה אז באמת תודה
|
|
בתגובה ל: המון תודה מאת: violette הפידבק הזה, תודה שכתבת :)
הרבה פעמים מרגיש שזה אגואיסטי לתפוס את מרכז הבמה כאן, ולכתוב. ולפעמים זה דורש הרבה אומץ, לפתוח דברים. ולא תמיד ברור אם מגיבים נכון ומתאים לכל אחת. וקשה לזכור ביומיום שהכתיבה כאן חשובה ומשמעותית לא רק עבור קהילת הכותבות אלא גם עבור קהילת הקוראות שלפעמים לא משמיעות קול בכלל. ושווה בשביל זה להתאמץ קצת :)
תודה שהבאת את הקול הזה, ואני מאוד מקווה לקרוא אותך עוד בקרוב.
|
|
בתגובה ל: חילופי משמרות (תרועת חצוצרות) מאת: אור__ תודה לשתיכן
אור - תודה על כל השנים. מאד מוזר לחשוב שאת לא מנהלת הפורום... בטח אני עוד אתקשר בטעות לומר לך משהו בענייני הפורום, כמו שעשיתי לא פעם ולך תמיד היתה סבלנות לשמוע. אם היה לי דבר אחד טוב שחשוב לי לומר לך, זה שתמיד אפשר היה לסמוך על האנושיות שלך בטיפול בעניינים הלעיתים רגישים שבניהול הפורום.
וונדי - בהצלחה רבה, תודה לך שהסכמת לקחת את המושכות. דיברו כאן על כניסה לנעליים, אבל אין לי מושג מה המידה שלך או של אור... בכל מקרה - אני בטוחה שתהיי מוצלחת ביותר בדרכך :)
שבוע טוב
|
|
בתגובה ל: אור ו-וונדי מאת: תה ירוק למה שארצה נעליים משומשות. קניתי שמלה חדשה ונעליים אני עוד אקנה. ואני אני ומי שמכיר אותי יודע את זה לטוב לרע ולמוטב.
|
|
בתגובה ל: אור ו-וונדי מאת: תה ירוק ולדבר איתי על ענייני הפורום או על עניינים אחרים. מה שבטוח שעל הטיפול אחראיות ענבל וונדי מעכשיו :)
ואכן תודה גדולה לוונדי שלקחה את המושכות במרץ ובהתלהבות שהם כל כך שלה
|
|
בתגובה ל: חילופי משמרות (תרועת חצוצרות) מאת: אור__ יותר בימים הראשונים של הפורום, וזה נתן לי יותר ממה שאז יכלתי להעריך. זה קישר אותי שוב למה שהשארתי מאחור , ונתן לי דרך להתחבר שוב מתוך חופש, בגרות ושמחה. הכרתי פה נשים מקסימות, חלקן ביקרו אותי פה בנו יורק, חזרתי להתפלל מידי פעם ולשיר ופתח לי את העיניים לראות ולהבין למה קשה לחלק מהנשים לעזוב עולם שרק רציתי ממנו לברוח. אני שמחה וגאה להיות כבר לא דתיה אבל טוב לי להיות חלק מקהילה שכן והרבה בזכותך. מקווה לראותך שוב שאבקר בארץ...
שלך באהבה. ובהצלחה לוונדי ,,,היא מתאימה לתפקיד ,אין לי ספק.
|
|
בתגובה ל: כתבתי מאת: נאוהNYC זה מוזר עד כמה אפשר לפתח תחושת קירבה והיכרות עם אנשים, דרך המדיה הזאת.
אל תתני לנו להתגעגע יותר מידי, טוב?
|
|